Forum » Loža » 50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami
50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

Vikking ::
Ramses: napisal si da so razvijali tehnologijo ki so jo pridobili iz razbitin NLP-jev za oboroževanje satelitov. Tehnologija, ki bi jo pridobili iz razbitin, sigurno ne bi potrebovali satelitov iz katerih bi spuščali jederske konice, ali/oz. razstreljevali/prestrezali jedrske izstrelke drugih držav.
Sam si omeni leto po 2. sv. vojni in o službencih kiso morali molčati. Ja logično hladna vojna in oborežavla tekma z Sovjetsko Zvezo ter vohunjenje/zakrivanje obroževalnih zmogljivosti. Prav zanimiv dokumentarec na to temo je razvijanje bombnika na jederski pogon.
ramses napisal si: Po drugi strani pa zahtevajo od določenih držav da opustijo jederske programe
Veš kaj pomeni če ima država zmogljivosti porabiti/narediti jederske konice: Veto ter politično prevladao nad njenimi sosednjimi državami v vseh političnih/varnostnih vprašanjih. Sigurno da nekdo ki ima to moč ne bo dopostil da mu lahko nekdo konkurira, poleg tega da lahko te zadeve pridejo v roke skrajnežem, še posebej v državah ki niso stabline.
Kar se tiče zastonjske energije pa tudi jaz verjamem da je nadvlada naftnih družb premočna da bi dopustila da bi se to zgodilo dokler ne zmanjka njihovega črnega zlata. Sem se spomnil zanimive izjave iz dokumentarca o Nikoli Tesla, kjer je hotel postaviti nek velikanski odajnik, kjer bi lahko "brezžično" pošljiali elektriko do vseh domov, izjava ki je prišla iz ust denarnega mogotca (mislim da je bil Gorge Westinghouse) ki je denarno podpiral Nikolo Teslo pri njegovih projektih, ter mu jo ukinil ko je ta hotel postaviti sistem za "brezžično" pošiljanje električne energije sej je izjava glasila: KAM NAJ POSTAVIM PA ŠTEVCE, da bi lahko kasiral mastne denarce.
Sam si omeni leto po 2. sv. vojni in o službencih kiso morali molčati. Ja logično hladna vojna in oborežavla tekma z Sovjetsko Zvezo ter vohunjenje/zakrivanje obroževalnih zmogljivosti. Prav zanimiv dokumentarec na to temo je razvijanje bombnika na jederski pogon.
ramses napisal si: Po drugi strani pa zahtevajo od določenih držav da opustijo jederske programe
Veš kaj pomeni če ima država zmogljivosti porabiti/narediti jederske konice: Veto ter politično prevladao nad njenimi sosednjimi državami v vseh političnih/varnostnih vprašanjih. Sigurno da nekdo ki ima to moč ne bo dopostil da mu lahko nekdo konkurira, poleg tega da lahko te zadeve pridejo v roke skrajnežem, še posebej v državah ki niso stabline.
Kar se tiče zastonjske energije pa tudi jaz verjamem da je nadvlada naftnih družb premočna da bi dopustila da bi se to zgodilo dokler ne zmanjka njihovega črnega zlata. Sem se spomnil zanimive izjave iz dokumentarca o Nikoli Tesla, kjer je hotel postaviti nek velikanski odajnik, kjer bi lahko "brezžično" pošljiali elektriko do vseh domov, izjava ki je prišla iz ust denarnega mogotca (mislim da je bil Gorge Westinghouse) ki je denarno podpiral Nikolo Teslo pri njegovih projektih, ter mu jo ukinil ko je ta hotel postaviti sistem za "brezžično" pošiljanje električne energije sej je izjava glasila: KAM NAJ POSTAVIM PA ŠTEVCE, da bi lahko kasiral mastne denarce.

hunter01 ::
Jaz se pa zavedam (in upam da se tudi vi), da VSE vlade prikrivajo marsikaj svojim drzavljanom in da nekaterih skrivnosti ne bomo NIKOLI izvedeli! pa naj bo to umor Keneddyja, pristanek na Luni, Mars, itd... Stvari se nam prikrivajo in se nam bojo!

Ramesses II ::
To je vse res, da bo marsikaj ostalo skrito, ampak mi ni všeč cena, ki jo plačujemo za to skrivnost.
Poznam dogodke in nekatere posledice hladne vojne, pa tudi prav lep dokumentarec: UFO Soviet Secrets (History channel - 43min).asf
AMeričani so mislili da so Rusi - Rusi pa obratno!!
Nato so na obeh straneh prišli do zaključka!Oglej si!
Oglej si dokumentarce: Out of the Blue - THE DEFINITIVE INVESTIGATION OF THE UFO PHENOMENON.avi
UFO's The Complete Truth - The Cover Up.avi
UFOs_50_Years_Of_Denial__XviD.avi
Close Encounters - Proof of Alien Contact (1999).avi - Pri temu boš videl nekaj, kar ti bo dalo mislit!
In še poslastica: UFO - Area 51 - The Alien Interview - 66min.avi
Razlage skeptikov, znanstvenikov in UFOlogov!
Zanimiv pdf document!
Hmmmm....Nekaj bi rad povedal glede teme UFO! Uradna pojasnila, ki jih izdajo na koncu preiskave so včasih tako nemogoča! In za tem se sprašujem kako lahko ljudje verjamejo take neummnosti!
NPR. da luči, ki potujejo po našem ozračju so plazma, ki po dnevi ima metalno svetlikajočo se barvo ponoči pa je vidna kot luč??!!
Prvo plazma sploh ni dokazano da obstaja, drugo pa po dnevi ni materialne oblike!!!
in to je samo eden od milion primerov po svetu.
Oglejte si to: Crash na national news! Lej kaj sem našel.....
Še en PDF
Poznam dogodke in nekatere posledice hladne vojne, pa tudi prav lep dokumentarec: UFO Soviet Secrets (History channel - 43min).asf
AMeričani so mislili da so Rusi - Rusi pa obratno!!

Oglej si dokumentarce: Out of the Blue - THE DEFINITIVE INVESTIGATION OF THE UFO PHENOMENON.avi

UFO's The Complete Truth - The Cover Up.avi
UFOs_50_Years_Of_Denial__XviD.avi

Close Encounters - Proof of Alien Contact (1999).avi - Pri temu boš videl nekaj, kar ti bo dalo mislit!
In še poslastica: UFO - Area 51 - The Alien Interview - 66min.avi

Razlage skeptikov, znanstvenikov in UFOlogov!

Zanimiv pdf document!
Hmmmm....Nekaj bi rad povedal glede teme UFO! Uradna pojasnila, ki jih izdajo na koncu preiskave so včasih tako nemogoča! In za tem se sprašujem kako lahko ljudje verjamejo take neummnosti!
NPR. da luči, ki potujejo po našem ozračju so plazma, ki po dnevi ima metalno svetlikajočo se barvo ponoči pa je vidna kot luč??!!

in to je samo eden od milion primerov po svetu.

Oglejte si to: Crash na national news! Lej kaj sem našel.....
Še en PDF
Ptah-Seker-Osiris

Matev ::
ramzes
enkrat trdiš da je na marsu življenje in to na podlagi enih slik na katerih ti vidiš vse živo, jaz pa en navaden kup kamnov da ne omenjam artefakta kompresije ki si ga ti označil za space invaderja drugič pa filozofiraš o izvenzemeljskem življenju nasplošno nasplošno lahko debatiramo o marsu pa ne moremo - vsaj ne na način kot ga ti razumeš - z opazovanjem kamnov in iskanjem oblik notri v vsaki sliki kamna lahko nekdo opazi kakšnega aliena
enkrat trdiš da je na marsu življenje in to na podlagi enih slik na katerih ti vidiš vse živo, jaz pa en navaden kup kamnov da ne omenjam artefakta kompresije ki si ga ti označil za space invaderja drugič pa filozofiraš o izvenzemeljskem življenju nasplošno nasplošno lahko debatiramo o marsu pa ne moremo - vsaj ne na način kot ga ti razumeš - z opazovanjem kamnov in iskanjem oblik notri v vsaki sliki kamna lahko nekdo opazi kakšnega aliena
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()

Gundolf ::
Zakaj Ramzes vedno govoriš le eni osebi? A še sam ne verjameš da te več kot ena oseba sploh upošteva.
Daj raje kakšno slikco UFOta, dokumentarcev se mi ne da gledat, pa še posnetki so ponavadi preslabi.
Daj raje kakšno slikco UFOta, dokumentarcev se mi ne da gledat, pa še posnetki so ponavadi preslabi.

Avenger ::
Pa za božjo voljo!!!! Kater zahojen kmet še ne ve, da se piše jedrski, metrski, ne jederski, meterski in da se podnevi piše skupaj??? Pa to je tu mač. Razen seveda, če so Ramses in njegove ostale osebnosti hoax in se skrajno zabava ob branju komentarjev na tekste, za katere se je potrudil, da bi izpadli čimbolj debilno.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

dusanr ::
Mislim... eh, preveč ur startreka naredi svoje :)...
Dragi fant, warp pogona še dolgo neboš videl in pa stavka beem me up Scottie tudi ne slišal :). Nehaj sanjat in iskat rešitev za tvoje nezanimivo in patetično življenje, raje uporabi google za sex tako kot si ga včasih.
Kdo ti je vcepil te bedarije v glavo, da ga vstrelim :)?
PS: pa brez zamere :), res si smešen s tem postom.
Dragi fant, warp pogona še dolgo neboš videl in pa stavka beem me up Scottie tudi ne slišal :). Nehaj sanjat in iskat rešitev za tvoje nezanimivo in patetično življenje, raje uporabi google za sex tako kot si ga včasih.
Kdo ti je vcepil te bedarije v glavo, da ga vstrelim :)?
PS: pa brez zamere :), res si smešen s tem postom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dusanr ()

CWIZO ::
In od kjet tep ideja da ni dokazano, da plazma obstaja?
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

1. Noben ni rekel da plazma ne obstaja, ampak da warp pogon ne obstaja (ala star trek).
2. ("In od kjet tep") Prosim lahko ponoviš?

Noben ni reku da plazma ne obstaja, to je res, kar je pa rekel (in kar sem jest napisal) je pa tole:
zdej pa prosim se enkrat moj post prejsnji preber
In od kjet tep
Prvo plazma sploh ni dokazano da obstaja,
zdej pa prosim se enkrat moj post prejsnji preber

In od kjet tep
hancic.info

Goldee ::
Kar se tiče zastonjske energije pa tudi jaz verjamem da je nadvlada naftnih družb premočna da bi dopustila da bi se to zgodilo dokler ne zmanjka njihovega črnega zlata.
Se strinjam. Naftna industije je prevec pomembna in ce bi kar naenkrat uvedli brezplacno energijo, bi se porusile vse svetovne borze in posledicno se kaj drugega in zavladal bi kaos...
v vsaki sliki kamna lahko nekdo opazi kakšnega aliena
Lol, se posebej kaki umetnik (pa ne da koga zalim)
Se strinjam. Naftna industije je prevec pomembna in ce bi kar naenkrat uvedli brezplacno energijo, bi se porusile vse svetovne borze in posledicno se kaj drugega in zavladal bi kaos...
v vsaki sliki kamna lahko nekdo opazi kakšnega aliena
Lol, se posebej kaki umetnik (pa ne da koga zalim)

And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Ramzes še ni slišal za plazmo. Verjetno doma ne uporablja neonskih luči in se še nikoli ni igral z ognjem.
Warp drive pa ni nujen za potovanja po vesolju. Dobro izdelanih robotskih sond več tisoč ali pa miljonov let dolgo potovanje s hitrostjo blizu svetlobne verjetno ne bi prav nič motilo.
Warp drive pa ni nujen za potovanja po vesolju. Dobro izdelanih robotskih sond več tisoč ali pa miljonov let dolgo potovanje s hitrostjo blizu svetlobne verjetno ne bi prav nič motilo.

In kaj bi robotska sonda, ki bi nekam potovala milijon let dobrega naredila?
Ce hocemo "resno" potovat po vesolju, je pogon, ki bo omogocal hitrosti blizu svetlobe nujen.
Ce hocemo "resno" potovat po vesolju, je pogon, ki bo omogocal hitrosti blizu svetlobe nujen.
hancic.info

Warp je svetlobna oz. hitrost hitrejša od svetlobe če se jaz kaj spomnim?
Saj sem rekel hitrost blizu svetlobne, toliko kolikor tehnologija dopušča. Resno (s človeško / alien posadko) se da potovati tudi po bližnjem delu vesolja - nikjer pa ne piše, da bi si to resno želeli v visoko tehnično razviti kulturi. Za daljše odprave so pa robotske sonde zadosti dobre (recimo, da poiščejo primerne planete za poselitev). A ne bi bilo fino zdajle poslat ene parih sond na vse konce vesolja in jim naročit naj se čez miljon ali dva let vrnejo s podatki kje so primerna mesta za Zemljo 2? To je ena izmed takih bol na hitro iz rokava potegnjenih možnosti.
Kot drugo še en vemo ali lahko informacija potuje s hitrostjo večjo od svetlobne. Ker če lahko, potem teoretično lahko sonde pošiljajo domov video - najnovejši reality show
Saj sem rekel hitrost blizu svetlobne, toliko kolikor tehnologija dopušča. Resno (s človeško / alien posadko) se da potovati tudi po bližnjem delu vesolja - nikjer pa ne piše, da bi si to resno želeli v visoko tehnično razviti kulturi. Za daljše odprave so pa robotske sonde zadosti dobre (recimo, da poiščejo primerne planete za poselitev). A ne bi bilo fino zdajle poslat ene parih sond na vse konce vesolja in jim naročit naj se čez miljon ali dva let vrnejo s podatki kje so primerna mesta za Zemljo 2? To je ena izmed takih bol na hitro iz rokava potegnjenih možnosti.
Kot drugo še en vemo ali lahko informacija potuje s hitrostjo večjo od svetlobne. Ker če lahko, potem teoretično lahko sonde pošiljajo domov video - najnovejši reality show

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gundolf ()

Warp je kokr jest vem izmisljena beseda in v realnem svetu bl mal pomen
Cez milijon bo clovk ze tok razvit (ce bo se obstajal), da bo najbrz lahko ujel te sonde, ki bi jih ti danes poslal...

Cez milijon bo clovk ze tok razvit (ce bo se obstajal), da bo najbrz lahko ujel te sonde, ki bi jih ti danes poslal...
hancic.info

Warp je izmišljena ampak ima neke korenine v fiziki. Verjetno.
Človeštvo je še rahlo premalo razvito da bi se šlo take traparije. Ko pa prideš enkrat na kakih 90% c pa nima smisla odlašat. In če čez 100 let razviješ tehnologijo, s katero dosežeš 95% c potem pač narediš nove sonde in jih pošlješ na druge lokacije. Vesolje je na srečo ogromno.
Take sonde verjetno lahko odkrijejo že naseljen planet (recimo, da je neka civilizacija odkrila Zemljo). Kakšna imajo pa navodila sonde v tem primeru pa lahko le ugibamo. Morda morajo navidezno crashat ali pa se pustit sestrelit, da lahko potem naseljenci planeta najdeno tehnologijo uporabijo v vojažke namene in se pobijejo med sabo. Izdeovalci sonde pa se prismejijo čez kakih 1000 let na popolnoma počiščen planet primeren za poselitev.
Človeštvo je še rahlo premalo razvito da bi se šlo take traparije. Ko pa prideš enkrat na kakih 90% c pa nima smisla odlašat. In če čez 100 let razviješ tehnologijo, s katero dosežeš 95% c potem pač narediš nove sonde in jih pošlješ na druge lokacije. Vesolje je na srečo ogromno.
Take sonde verjetno lahko odkrijejo že naseljen planet (recimo, da je neka civilizacija odkrila Zemljo). Kakšna imajo pa navodila sonde v tem primeru pa lahko le ugibamo. Morda morajo navidezno crashat ali pa se pustit sestrelit, da lahko potem naseljenci planeta najdeno tehnologijo uporabijo v vojažke namene in se pobijejo med sabo. Izdeovalci sonde pa se prismejijo čez kakih 1000 let na popolnoma počiščen planet primeren za poselitev.

BlackHole ::
Oglejte si to:Crash na national news! Lej kaj sem našel.....
Ja no, kaj si pa našel? Prosim opiši z besedami kaj si ti tam videl povezanega z UFO-ti, saj na to si namigoval a ne? Razen tistega napisa seveda. Mislim, če bi tisto bil res "alienček", zakaj ga potem niso posneli v celoti in od blizu? Kaka fora je te to, da ti alien pade na zemljo, potem pa greš s kamero samo naspol hitro mimo njega?
Ja no, kaj si pa našel? Prosim opiši z besedami kaj si ti tam videl povezanega z UFO-ti, saj na to si namigoval a ne? Razen tistega napisa seveda. Mislim, če bi tisto bil res "alienček", zakaj ga potem niso posneli v celoti in od blizu? Kaka fora je te to, da ti alien pade na zemljo, potem pa greš s kamero samo naspol hitro mimo njega?

LP Marko

Trenutno še nismo dovolj razviti in bi za daljša potovanja res bolj prav prišle dobre hitre sonde. Pomoje je naš največji problem to, da ne znamo ustvariti umetne gravitacije. Res pa je da sem 1x gledal en dokumentarec, da bi se dalo gravitacijo ustvarit z nekakšno centrifugo, v bistvu bi se vesoljska ladija vrtela okrog svoje osi zelo hitro, pa vendar.. to ni to :)
Zgodovina sprememb…

Caligula ::
Caki, da Baracuda pride. Najprej bo ugotovil, da je zadeva pristna in potem kasneje malo drugace opisal vse,... in spet ga bodo nekateri napadli in spet se bo branil,..
Ne mu tega delat

Ne mu tega delat

@hunter01 kera svetovna :))) skor sm s stola padu od smeha. Potem se pa cudmo zakaj eni verjamejo... :D

Hunter01 ...Stari to si dobro trofnu...skoraj sem zletu iz stola!!
Dobra reklama!!

Dobra reklama!!
Ptah-Seker-Osiris

Stepni Volk ::
V temi Žitni krogi, ki so postali tema o Piramidah sem že razodel, kako in kaj to gre.
Zgodovina sprememb…

Vejska naj bi imela uperjene satelite za odkritje tega! Zato je tudi prva na mestu!
Nisem nič namigoval, ker je ta posnetek zame en velik Hoax! National news!
Kaj sem jaz najprej pomislil ko sem začel razvijat svoj pogled na vso zgodbo. Ali je to največji Hoax v zgodovini ali pa je resnica, ki nam je bila vzeta za manipuliranje človeške raze v smeri materializma?
Jaz sem prišel na drugo možnost!!
Že 50 let se pojavljajo razni Hoaxerji, ki povzročajo nekredibilnost tej zgodbi in veliko dezinformacijo. Kar se tiče medijev, pa so manipulirani od višjih slojev in nimajo prostost FREEDOM OF INFORMATION kot je zapisano po zakonu. In to vsi vemo, da ni tako. Vsaj novinarji! Zato je res da je največji HOAX , ampak ne iz moje stani!
Vsak ima pravico do svojega mišljenja, do je naša pravica! Jaz sem tukaj da debatiram s tistimi, ki so mojega!
Dosti je bilo povedanega v tem Forumu, ampak še vedno ostajam istega mnenja in si določene stvari samo še potrjujem! Probajte vi mene prepričat v nasprotno. Pa si bom vzel čas in našel linke iz .gov strani, kar potrjujejo verodostojnost. Upam, da .gov strani niso za vas Hoax?
Zato pravim...tema je težka za tistega, ki jo ne sprejme. Nekateri mislijo, da smo mi najbolj razviti v vesolju;očitno! Ne dopuščajo možnosti da je nekdo naprednejši za recimo 10000let in prihaja na našo zemljo najprej proučit našo vrsto in za tem se predstavit. Kako m isliš da nekdo ki prihaja iz druge vrste življenja pozna naše zakone. Po biološki teoriji ima vsak planet drugačne pogoje za življenje in s tem tudi drugačne oblike!
Polj si lahko predstavljate kaj bi to lahko pomenilo? Jaz da bi prišel na drugi planet, ki je poseljen nebi vedel kam se obrnit in na koga. Oz. če bi koga našel ki bi se izdajal za najbolj naprednega na planetu, bi od njega pričakoval da to razglasi. Nezaupanje izhaja samo iz nas samih. V vesolju tega naj nebi bilo. Kako je možno da sporočilo, ki ga je seti poslal v vesolje v binarni kodi, se pojavi na žitnem polju pred SETI observatorijem, in seveda takoj to zakrijejo, češ da ni bilo nič. Novica pride v javnost in valda nekaj morejo povedat in češ da je nekdo na zemlji do sporočilo prejel in podobno z drugačnim DNA in podatki rpojeciral na polje?! POVEZAVA
http://www.cropcircleresearch.com/artic...
Ta povezava je prva ki sem jo našel na to temo!! Kako to, da linki, ki so podani na določenih straneh za dokaz so odstranjeni iz strani državnih institucij?
Ko pa pogledaš dejstvo, da imamo tehnologijo samo 50 let in se dogajajo take stvari, kaj bo šele kasneje?
Nisem nič namigoval, ker je ta posnetek zame en velik Hoax! National news!
Kaj sem jaz najprej pomislil ko sem začel razvijat svoj pogled na vso zgodbo. Ali je to največji Hoax v zgodovini ali pa je resnica, ki nam je bila vzeta za manipuliranje človeške raze v smeri materializma?
Jaz sem prišel na drugo možnost!!
Že 50 let se pojavljajo razni Hoaxerji, ki povzročajo nekredibilnost tej zgodbi in veliko dezinformacijo. Kar se tiče medijev, pa so manipulirani od višjih slojev in nimajo prostost FREEDOM OF INFORMATION kot je zapisano po zakonu. In to vsi vemo, da ni tako. Vsaj novinarji! Zato je res da je največji HOAX , ampak ne iz moje stani!

Vsak ima pravico do svojega mišljenja, do je naša pravica! Jaz sem tukaj da debatiram s tistimi, ki so mojega!
Dosti je bilo povedanega v tem Forumu, ampak še vedno ostajam istega mnenja in si določene stvari samo še potrjujem! Probajte vi mene prepričat v nasprotno. Pa si bom vzel čas in našel linke iz .gov strani, kar potrjujejo verodostojnost. Upam, da .gov strani niso za vas Hoax?
Zato pravim...tema je težka za tistega, ki jo ne sprejme. Nekateri mislijo, da smo mi najbolj razviti v vesolju;očitno! Ne dopuščajo možnosti da je nekdo naprednejši za recimo 10000let in prihaja na našo zemljo najprej proučit našo vrsto in za tem se predstavit. Kako m isliš da nekdo ki prihaja iz druge vrste življenja pozna naše zakone. Po biološki teoriji ima vsak planet drugačne pogoje za življenje in s tem tudi drugačne oblike!
Polj si lahko predstavljate kaj bi to lahko pomenilo? Jaz da bi prišel na drugi planet, ki je poseljen nebi vedel kam se obrnit in na koga. Oz. če bi koga našel ki bi se izdajal za najbolj naprednega na planetu, bi od njega pričakoval da to razglasi. Nezaupanje izhaja samo iz nas samih. V vesolju tega naj nebi bilo. Kako je možno da sporočilo, ki ga je seti poslal v vesolje v binarni kodi, se pojavi na žitnem polju pred SETI observatorijem, in seveda takoj to zakrijejo, češ da ni bilo nič. Novica pride v javnost in valda nekaj morejo povedat in češ da je nekdo na zemlji do sporočilo prejel in podobno z drugačnim DNA in podatki rpojeciral na polje?! POVEZAVA
http://www.cropcircleresearch.com/artic...
Ta povezava je prva ki sem jo našel na to temo!! Kako to, da linki, ki so podani na določenih straneh za dokaz so odstranjeni iz strani državnih institucij?
Ko pa pogledaš dejstvo, da imamo tehnologijo samo 50 let in se dogajajo take stvari, kaj bo šele kasneje?
Ptah-Seker-Osiris

pooglej, naj ti najbolj preprosto razlozim zakaj neka huda zarota nebi zdrzala.
Ker bi Rusi za to vedeli, v ruskem vesoljskem programu je ogromno sposobnih ljudi, ki pa so financno sibki in bi se prave zuadeve ze zdavnaj prodale za denar...
Kar se tice najvecjega hoaxa v zgodovini pa je ta naslov ze potalan..
Ima ga najstarejsa korporacija na svetu
Ker bi Rusi za to vedeli, v ruskem vesoljskem programu je ogromno sposobnih ljudi, ki pa so financno sibki in bi se prave zuadeve ze zdavnaj prodale za denar...
Kar se tice najvecjega hoaxa v zgodovini pa je ta naslov ze potalan..
Ima ga najstarejsa korporacija na svetu

Cerkev?
hancic.info

Nekateri mislijo, da smo mi najbolj razviti v vesolju;očitno! Ne dopuščajo možnosti da je nekdo naprednejši za recimo 10000let in prihaja na našo zemljo najprej proučit našo vrsto in za tem se predstavit. Kako m isliš da nekdo ki prihaja iz druge vrste življenja pozna naše zakone.
To me mal na Star-gate uceri spominja.
Kdo pa pozna nase zakone? Kaj si mislil z "zakoni"?
To me mal na Star-gate uceri spominja.

Kdo pa pozna nase zakone? Kaj si mislil z "zakoni"?

Alexius Heristalski ::
Po ogledu tega filma mi je postalo vse jasno!!!! Zdaj vem, da vlada zatira naše svobodne misli s pomočjo fluorida v vodi!! PA NE ME ZAJEBAVAT, KER JE FILM PRISTEN!!
Ramsez, to moraš NUJNO VIDET!!
Ramsez, to moraš NUJNO VIDET!!
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()

Ceprav vsi vemo, da bi nekoga, ki bi vedel resnico, vlada skusala diskreditirat tocno na nacine, ki se pojavljajo tu.

Uuu, ta prvi 'krog' mi je ful všeč. Sicer izgleda kompliciran ampak po moje ni. Povsem pravilna struktura, ki jo prej narediš na računalnik, rabiš le še posrečen način merjenja razdalj in kotov na polju in si zmagal. Aja, dodaš še nekaj prostovoljcev z lučkami na glavah.
[EDIT moderatorja: sporočilo na katerega se tale del nanaša je bilo brisano, ker je že objavljeno v temi o krogih v žitu. ]
Alternativa je pa da so to naredili vesoljci, ker? In to nekaj pomeni, le da mi nismo sposobni prebrat? In to po vsem tem, ko so oni popolnoma pravilno prebrali kompleksno sporočilo od SETIja (tole moram še pogledat, ker je na prvi pogled že samo sporočilo čudno). Morda bi jim kdo predlagal da se poskusijo sporazumeti v 'našem jeziku', zdaj ko so videli primer.
In ne Ramzes sploh ne mislim da smo mi najpametnejši ali pa sami v vesolju. Samo žitna sporočila se mi ne zdijo vesoljskega porekla, niti nimam take paranoje pred (predvsem ameriško) vlado.
[EDIT moderatorja: sporočilo na katerega se tale del nanaša je bilo brisano, ker je že objavljeno v temi o krogih v žitu. ]
Alternativa je pa da so to naredili vesoljci, ker? In to nekaj pomeni, le da mi nismo sposobni prebrat? In to po vsem tem, ko so oni popolnoma pravilno prebrali kompleksno sporočilo od SETIja (tole moram še pogledat, ker je na prvi pogled že samo sporočilo čudno). Morda bi jim kdo predlagal da se poskusijo sporazumeti v 'našem jeziku', zdaj ko so videli primer.
In ne Ramzes sploh ne mislim da smo mi najpametnejši ali pa sami v vesolju. Samo žitna sporočila se mi ne zdijo vesoljskega porekla, niti nimam take paranoje pred (predvsem ameriško) vlado.
Zgodovina sprememb…

gzibret ::
Ups, napaka.... prosim pobrišite....
Vse je za neki dobr!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gzibret ()

Glede sporočil mislim da ne moremo ugotovit kdo jih dela! Misim da bomo zvedeli v roku 10 let. UPAM! In upam da bo odgovor na to vprašanje mirnega izvora!!! Ne bo nobene invazije kot nekateri fanatiki mislijo ampak enostavno bodo odgovorili tistemu, kateri naj bi začel z oboroževanjem vesolja. Ne smem preveč govorit, ker se lahko zapletem v stvari večje od samega sebe! Jaz menim da že 10000 let nam nedko skuša nekaj povedat in naleti na gluha ušesa in slepe oči. Cerkev pa je to iskoristla v svoj prid!! In spremenila Biblijo po svoje!
Kako so bile izdelane Piramide, še danes človek tega ne ve!
Kako je bil izdelan Stonehange ,....
Evo kaj sem našel zopet ena uradna novica od CNN Clinton and declassification of the documents
FACT BOX
President Jimmy Carter said he was among a group that saw a UFO in 1969. The object seemed as bright as the moon and changed colors, he said
Kako so bile izdelane Piramide, še danes človek tega ne ve!
Kako je bil izdelan Stonehange ,....
Evo kaj sem našel zopet ena uradna novica od CNN Clinton and declassification of the documents
FACT BOX
President Jimmy Carter said he was among a group that saw a UFO in 1969. The object seemed as bright as the moon and changed colors, he said
Ptah-Seker-Osiris

ramzes
naučil si se uporabljati presledke za ločili - super
a jezik ti še vedno dela peklenske muke
izdelane Piramide = zgrajene (pa sploh ni važna samo ta beseda - takih primerov namreč kar mrgoli)
zame konkretno so tvoji posti (glede na to kako so napisani in predstavljeni) še vedno brez vsake teže
naučil si se uporabljati presledke za ločili - super
a jezik ti še vedno dela peklenske muke
izdelane Piramide = zgrajene (pa sploh ni važna samo ta beseda - takih primerov namreč kar mrgoli)
zame konkretno so tvoji posti (glede na to kako so napisani in predstavljeni) še vedno brez vsake teže
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()

@Ramzes
Že pri samem številu podanih linkov in iz tvojih besed gre sklepati, da ti najdeš eno stran z mnenjem, ki ti je všeč in ji avtomatsko verjameš. Če bi se osredotočil na eno temo in jo dejansko malo preučil in premislil z svojo glavo bi lahko prišel do drugačnih zaključkov. Vzemi za primer 'popravljene' slike Marsa ali pa to zadnje sporočilo v žitu (predelan Arecibo message). Še malo pogooglaj in tokrat preveri še druge (malce bolj skeptične) obrazložitve. Morda ti bo kak všeč. Morda se boš še kaj fizike naučil.
Že pri samem številu podanih linkov in iz tvojih besed gre sklepati, da ti najdeš eno stran z mnenjem, ki ti je všeč in ji avtomatsko verjameš. Če bi se osredotočil na eno temo in jo dejansko malo preučil in premislil z svojo glavo bi lahko prišel do drugačnih zaključkov. Vzemi za primer 'popravljene' slike Marsa ali pa to zadnje sporočilo v žitu (predelan Arecibo message). Še malo pogooglaj in tokrat preveri še druge (malce bolj skeptične) obrazložitve. Morda ti bo kak všeč. Morda se boš še kaj fizike naučil.

veteran ::
Pa zakaj se tako razburjate. Tip je že v prvem postu zapisal tole:
Tudi jaz sem bil slep in se tolažil z lažmi.Uvidel sem resnico in upam da pravočasno!!
Očitno zadevo jemlje povsem religiozno, v takih primerih pa logika odpove; argumenti pa učinkujejo toliko, kot tuljenje v veter z drugega hriba. In ker je v SLO svoboda veroizpovedi zajamčena z ustavo, naj tipo veruje v kar hoče, v UFO pa v zarote..
Tudi jaz sem bil slep in se tolažil z lažmi.Uvidel sem resnico in upam da pravočasno!!
Očitno zadevo jemlje povsem religiozno, v takih primerih pa logika odpove; argumenti pa učinkujejo toliko, kot tuljenje v veter z drugega hriba. In ker je v SLO svoboda veroizpovedi zajamčena z ustavo, naj tipo veruje v kar hoče, v UFO pa v zarote..

Vedno pogledam obojestranski pogled na temo!
Article!
Če je kdo sposoben preverit Top Secret documente najpreveri moje trditve!!!
Jaz vas ne napeljujem na to dejanje, da bo to jasno!!! Odločitev je samo vaša!! Opozorim pa vas, da lahko najdete nekaj, kar vas lahko totalno zmede!
Uglavne če projekt razkrivanja uspe, bomo vsi imeli nekaj od tega!
The Roswell Incident (BBC broadcast).mpeg !Real testimony!
www.majesticdocuments.com
Article!
Če je kdo sposoben preverit Top Secret documente najpreveri moje trditve!!!
Jaz vas ne napeljujem na to dejanje, da bo to jasno!!! Odločitev je samo vaša!! Opozorim pa vas, da lahko najdete nekaj, kar vas lahko totalno zmede!
Uglavne če projekt razkrivanja uspe, bomo vsi imeli nekaj od tega!
The Roswell Incident (BBC broadcast).mpeg !Real testimony!
www.majesticdocuments.com
Ptah-Seker-Osiris
Zgodovina sprememb…

Vedno pogledam obojestranski pogled na temo!Ampak se ti vseeno zdi bolj verjetno, da so tisto modificirano Arecibo sporočilo naredili vesoljci in ne ljudje? Si ti siguren da si zadevo premislil?

v linku ki ga je ramzes navedel vidim jaz en kup reklam za razne hoax knjige
Lies and the Lying Liars Who Tell Them: A Fair and Balanced Look at the Right
Access Denied in the Information Age
Into the Buzzsaw: Leading Journalists Expose the Myth of a Free Press
Smart Mobs: The Next Social Revolution
It Ain't Necessarily So : How Media Make and Unmake the Scientific Picture of Reality
ramzes imaš mogoče kak link kjer ne prodajajo knjig?
Lies and the Lying Liars Who Tell Them: A Fair and Balanced Look at the Right
Access Denied in the Information Age
Into the Buzzsaw: Leading Journalists Expose the Myth of a Free Press
Smart Mobs: The Next Social Revolution
It Ain't Necessarily So : How Media Make and Unmake the Scientific Picture of Reality
ramzes imaš mogoče kak link kjer ne prodajajo knjig?

Ja ....mislim da so naredili, zaradi reakcije in potega celotnaga dogotka v medijih!
Če nebi drugi ljudje tega raskrili bi vsa zadeva ostala v ozadju!
Če nebi drugi ljudje tega raskrili bi vsa zadeva ostala v ozadju!
Ptah-Seker-Osiris

Djuro ::
[Ramses324]
Hja, berem tole temo in se mi zdi kar zanimiva. Sicer, tako kot večina, teoriji prikrivanja ne verjamem, ampak you never know.
Mi je pa zanimivo brat linke (kolikor mam čas), mi pa zadeva krajša dopustniške dni in malce burka domišljijo.
Torej, če boš še kakšen link gor ruknu, me prav nič ne moti. Bom na stara leta
spet malo aktiviral fantazijske celice in razmišljal kako bi bilo, če bi se rodil par 100 let kasneje.
Torej, z linki na plan!
LP, Djuro
Hja, berem tole temo in se mi zdi kar zanimiva. Sicer, tako kot večina, teoriji prikrivanja ne verjamem, ampak you never know.
Mi je pa zanimivo brat linke (kolikor mam čas), mi pa zadeva krajša dopustniške dni in malce burka domišljijo.
Torej, če boš še kakšen link gor ruknu, me prav nič ne moti. Bom na stara leta

Torej, z linki na plan!
LP, Djuro
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Djuro ()

Probejte dobit ta dokumentarec!!!
Zelo lepo razlaga stanje po svetu!
Tukaj je vse razloženo do današnjih dni!!
Oglejte si ta dokumentarec!! Show peter jenningsa!!Obojestranski pogledi, hladna vojna, zakaj se je začelo prekrivanje,...Skeptični pogled na to!
omi-peterjenningsufos.[BT].avi Seeing is beliving
Tracked by http://www.Demonoid.com
Zelo lepo razlaga stanje po svetu!
Tukaj je vse razloženo do današnjih dni!!
Oglejte si ta dokumentarec!! Show peter jenningsa!!Obojestranski pogledi, hladna vojna, zakaj se je začelo prekrivanje,...Skeptični pogled na to!
omi-peterjenningsufos.[BT].avi Seeing is beliving
Tracked by http://www.Demonoid.com
Ptah-Seker-Osiris

madviper ::
Mal off-topic:
Največja fora pri pristanku na luni pa je v tem, da na spisku opreme, ki je bila namenjena za ta polet ni bilo nobene video kamere...
Ok, nazaj na temo!
Zanimivi so satelitski posnetki UFO-tov, po možnosti video. Ampak jih je tešk dobit
Zaj pa resno! Sami zagotovo nismo. Piramide so zgradili naši predniki, znanje pa smo izgubili v temnem srednjem veku!
Ampak res ne zastopim teh nezemljanov. Zakaj neki bi nas samo opazovali tolk let, od pradavnine pa vse do danes? A nisi že takoj po 1. SV vidli, da še nismo odrasli? Če jim ni bla prva dost pa je bla par let kasneje še druga.
Kar se pa tiče potovanja po vesolju. Problematično je naredit raketo, ki bi dosegala vsaj par procentov c. Bolša ideja se mi zdi teorija o ukrivljanju prostora in časa.
Lp, madviper
Največja fora pri pristanku na luni pa je v tem, da na spisku opreme, ki je bila namenjena za ta polet ni bilo nobene video kamere...
Ok, nazaj na temo!
Zanimivi so satelitski posnetki UFO-tov, po možnosti video. Ampak jih je tešk dobit

Zaj pa resno! Sami zagotovo nismo. Piramide so zgradili naši predniki, znanje pa smo izgubili v temnem srednjem veku!
Ampak res ne zastopim teh nezemljanov. Zakaj neki bi nas samo opazovali tolk let, od pradavnine pa vse do danes? A nisi že takoj po 1. SV vidli, da še nismo odrasli? Če jim ni bla prva dost pa je bla par let kasneje še druga.
Kar se pa tiče potovanja po vesolju. Problematično je naredit raketo, ki bi dosegala vsaj par procentov c. Bolša ideja se mi zdi teorija o ukrivljanju prostora in časa.
Lp, madviper
I'd like to do something crazy!

Zakaj vsi postavljate te "nezemljane" kot nekakšno Mamo nam vse, da nas opazujejo ker nismo dovolj razviti?
Če že vzamemo stvar kot resnično in da nas res kdo opazuje, bi res čakali na to da se razvijemo, postanemo bolj pametni, bolj napredni?
Mogoče pa razmišljajo v tej smeri, nebomo jih čakali da postanejo bolj pametni, napredni, ampak jim bomo to enostavno preprečili vedno znova.
Kdo pa je rekel, da se "nezemljani" nebi bali nove, razvite, morda nevarne civilizacije, katera bi jih lahko uničila?
Če bi že vzeli za verjetno, da nas nekdo res opazuje, vsekakor ne čaka na to, da se razvijemo in jih napademo.
Če že vzamemo stvar kot resnično in da nas res kdo opazuje, bi res čakali na to da se razvijemo, postanemo bolj pametni, bolj napredni?
Mogoče pa razmišljajo v tej smeri, nebomo jih čakali da postanejo bolj pametni, napredni, ampak jim bomo to enostavno preprečili vedno znova.
Kdo pa je rekel, da se "nezemljani" nebi bali nove, razvite, morda nevarne civilizacije, katera bi jih lahko uničila?
Če bi že vzeli za verjetno, da nas nekdo res opazuje, vsekakor ne čaka na to, da se razvijemo in jih napademo.
Zgodovina sprememb…

Jaz ne trdim, da nas res opazujejo. Samo postavo sem vprašanje (mogoče je neumno, ampak men ne da miru, ko je tema teorija zarote in nezemljani).
Res ne vem zakaj bi nas kdo čaka. Evolucija pravi, da samo najmočnejši preživi, tisti ki se najhitreje prilagodi.
Če bomo mi koga uničili, bomo uničili sami sebe in nikogar drugega. Upam sam, da ne bom dočakal 3. SV!
lp, madviper
Res ne vem zakaj bi nas kdo čaka. Evolucija pravi, da samo najmočnejši preživi, tisti ki se najhitreje prilagodi.
Če bomo mi koga uničili, bomo uničili sami sebe in nikogar drugega. Upam sam, da ne bom dočakal 3. SV!
lp, madviper

MarkoMan ::
Ufo? ja valda obstaja, sam niso to vesolci. vojska k jim poizkus spodleti in predvsem optične prevare, pa še kr kej. Locness, al neki tacga tud obstaja.
top secret doc.? o, ja se kako bi te pretresl in zamajal, k bi videl kako država dnar porabla.
V razmislek: a mislte da bi se vesolci kazal kr tko, ponesreč. Da pridejo, vrjetno zlo daleč in se jim krožnik glih pr Zemli pokvar. Frgazer?
Tud js bi lahk napisal, da sm po TV videl top secret razkritje, da Milko delajo svizsci,...
top secret doc.? o, ja se kako bi te pretresl in zamajal, k bi videl kako država dnar porabla.
V razmislek: a mislte da bi se vesolci kazal kr tko, ponesreč. Da pridejo, vrjetno zlo daleč in se jim krožnik glih pr Zemli pokvar. Frgazer?
Tud js bi lahk napisal, da sm po TV videl top secret razkritje, da Milko delajo svizsci,...
vsak zacetek in zacetnik je tezek

Ma zadnič se jim je frgazer pokvaro, ko so šli mim, pa so se pol pr men oglasli, da sem jim novga nabavo. Pa je bla spet senzacija...
Ma itak, da vojska poskuša letala ipd. pol pa vidimo UFO.
Ma itak, da vojska poskuša letala ipd. pol pa vidimo UFO.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 28949 (22698) | Ziga Dolhar |
⊘ | UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 45165 (36205) | STASI |
» | UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7154 (5315) | Tic |
⊘ | Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 37137 (30890) | Stepni Volk |
» | UFO ! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7160 (6131) | nuclear |