» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
58 / 60
»»

Ramesses II ::

A nea!

Naš nastanek sploh ni povezan z Reinkarnacijo. To je že drugo poglevje." Soul"

Človek in njegov nastanek je lahko povezan z Genetiko. :D

PS: Vsaj priznajo, da človek ni raziskan do konca. Mislim, vse drugo se raziskuje, to poglevje pa ostaja odprto. Kar se tiče reinkarnacije, je pa res, da je povezana s prenosom znanja iz prejšnih življenj. Ampak tudi to ne znajo raziskat. Čim je 4.dimenzija vmes je konec.
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Ziga Dolhar ::

Se vas že bojim.
https://dolhar.si/

Ramesses II ::

Kar se tiče odprtih poglavij, je velik problem. Glede telepatije so komaj začeli dokazovat, in upajmo, da se razčisti čimprej. Parapsychology.

Skratka, pomagalo bi marsikomu...
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

jest10 ::

ajin. Če bi se le malo poglobil v fiziko, bi hito ugotovil zakaj lahko Sedna lepo kroži okoli sonca, ta tvoj XY planet pa nikakor ne more.
Srednješolska fizika je dovolj za to+ malo logike

TESKAn ::

Lej jih, no, še vedno se motajo ko mačka okrog vrele kaše:). Jih je prav zabavno take stvari spraševat, vedno presenečajo s svojo sposobnostjo povedati ničesar...
No, še enkrat, bom počasi natipkal:
Ok, recimo, da smo bili ustvarjeni. Ok.
Zdej pa vprašanje:
Kdo je ustvaril bitja, ki so ustvarila nas?
In potem kdo je ustvaril bitje, ki je ustvarilo bitje, ki je ustvarilo nas?
In od kod je prišel 'prvi', ki je ustvaril vse druge?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

WarpedGone ::

Kdo je ustvaril bitja, ki so ustvarila nas? In potem kdo je ustvaril bitje, ki je ustvarilo bitje, ki je ustvarilo nas? In od kod je prišel 'prvi', ki je ustvaril vse druge?


Če smo iskreni, je isti problem z vesoljem in velikim pokom. Rečeš, jah prej ni bilo pa nič. In te vsi debelo gledajo, kako je iz nič samoodsebe nastalo vse. Pol uporabš še en trik in rečeš da je z vesoljem samim nastal tut čas. Da govoriti o 'pred velikim pokom' nima smisla.

Isti trik lahk uporabmo tut pri teh bitjih. S tem ko so ustvarila nas so ustvarila tut to naše vesolje in čas. Tista bitja so brezčasna, nimajo svojga tvorca. Tako kot je brezčasno stanje 'pred velikim pokom'. Razlika je le, da to drugo je trenutno nekako politično korektno, uno prvo pa nekak ne.
Zbogom in hvala za vse ribe

ajin ::

Teskan , Ziga , odgovorita mi na vprasanje, KAj je izvor ENergije?
S tem ko recem energija, mislim na vse fundamentane nam znane in neznane sile celotnega univerzuma, pa se ostalih univerzumov, ali skupku gmote nihajoce energije? Nevem niti kako bi poimenoval vse skupaj, upam da me razumeti da mislim VSe ZNANO IN NEZNANO IN NEPredstavljivo, se celo tisto kar ne obstaja v umu cloveka. Vecje od domisljije.. itd?


Tore Kaj je izvor?


Ta bitja so del te energije, tako kot tudi Ti SI!
Kaj ni jasno, Poglejte skozi oci valovanja, in tako uzrite svet! VSe je valovanje!
Zdaj pa glejte in se sprasujte. Kaj doloca dogodke?; trenutke, kaj doloca tvojo percepcijo, to kar bos videl. KAj je um? ALi je to notranji opazovalec, ali pa je opazovalec "zrtev" vecje neznane sile ki uravnana vse, kar nam je znano in neznano. ZAkaj silite v vprasanja katere nerazumemmo? Do zdaj vemo samo to, vsaj nekateri, ki so bolj "prozni,gibljivi", Da nismo sami in da smo bili ustvarjeni z genetiko! Kdo je njih ustvaril? JA lahko bi bila evolucija, samo dolog dolgo casa bi potrebovala, evolucija, in le to mi nekako ne disi prevec, predvsem zaradi nerazumevanja, DNk, me mede in prvi proteini, ČAS. Človek obstaja 50.000 , mogoce celo manj, sem slisal da 26.000. AMPAk, dopuscam moznost tudi ce ne razumem, neveem ce je pravillno, samo naj bo. Druga veliko bolj logicno in razumljivo se mi zdi, Da so TA bitja samo nadaljevana veriga zivljenje, torej njih so naredili njihovi predniki, in oni nas, in mI druge itd,. u GET MY POINT! CE pa pogledam z ocmi VAlovanja, >Energije, potem pa ne morem govoriti, lahko govorim samo O Neki sili,katero ne razumem, ki presega mojo domisljijo, ki ustvarja Vse kozmicne cikle, tako v makro svetu kot v mikru sveta ureja vsako valovanje in determinira, ce , sploh, vse dogodke v neskoncno majhnem prostoru in casu, nekega delca/valovanja, ki je sama tkanina prostora in casa, ali valovanja v makro svetu. NEVEM NEVEM NEVEM; NEVEMO TUDI MI, In to je Apriori, ISkanje in razumevanje, TEGA CREATOR OF ALL!!


"From the (earth) did WE Create you, and into it Shall We return you, And from it shall We Bring you out once again". (The Quran, 20:55)"

Kdo so to WE? HAHA!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ajin ()

TESKAn ::

Error v niču, ko je naenkrat nastalo kup materije in antimaterije, potem se pa nista čisto dobro pokompenzirala med sabo in imamo zdej to čudno stanje. Smo napaka.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

WarpedGone ::

ta hipoteza je enako trhla kot katera druga.
Zbogom in hvala za vse ribe

ajin ::

Jest01
Zakaj nemore zaradi mase? Verjemi da so znanstveniki preucili to, samo niso ga opazili da bi lahko potrdili. Toerj ti zdaj ves vec kot ti znanstveniki? Prosim povej mi, zakaj nemore?

TESKAn ::

Vem:). Ampak vsaj ne poskušam prepričat vseh drugih, da je tako edino prav in da so vsi drugi loleki, če tega ne vidijo.
ajin, zakaj naj bi bila evolucija prepočasna? Zato, ker ti ne vidiš rezultatov v svojem življenju? Zato praviš, da tudi v par milijardah let se ne morejo razvit kompleksni organizmi? Si lahko sploh predstavljaš, koliko je par milijard let? Jaz si teško. In evolucija mi je dosti boljša varianta razvoja, kot pa nezemeljska bitja, ki so prišla sem, nas nekaj naučila, sedaj pa ni niti sledu več o njih.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Nejc Pintar ::

@ajin: ubistvu ti znanstveniki očitno nimajo narejenega 1. letnika sr. šole. Tam smo se učili Keplerjeve zakone pa centrifugalne pa centripetalne sile.

Aja, kakšen izvor energije. Tudi tukaj je očitno da nimaš pojma. Zakon o ohranitvi energije enkrat poglej! Torej energijo samo pretvarjamo, ne moremo je pa ustvariti!
Lahko je biti prvi, če si edini!

Matev ::

kaj, če je življenje na zemlji nastalo iz odpadkov kakšne piknik ekspedicije malih zelenih

ajin ::

Teskan ne gre se za to ,sem ti jasno povedal, Homosapiens malo casa obstaja, za velik fizicni razovj je potrebno veliko casa, + dnk in proteini me begajo! Nisem nikoli rekel da ni mozno, samo da so neke nerazumljive stvari v njej, kar se tice komplesnosti bitji, torej cloveka, zavesti! In Zgodovina pise, Bitja so bila, tako kto si rekel nas naucila, dala znanja in odsla, Pride cas pa Ko SIN( Clovestvo) SPOzna OCETA( Stvarnike)


From the (earth) did We Create you, and into it Shall We return you, And from it shall We Bring you out once again. (The Quran, 20:55)"

ajin ::

NEjc ali sem govoril o stvarjenju energije? Vprasal sem vas vprasanje, zaradi vasih vprasanja kar se tice zacetka vsega, torej energije.Ti tako pravis, da nimajo! Energija obstaja,vedno bo in vedno je ! Torej ce je ta enerigija o kateri sem govoril sam Creator off all, potem je jasno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ajin ()

Ramesses II ::

1) Another Candidate For "Planet X" Spotted

Če že omenjamo Nibiru(Planet X)

In an article entitled "A History of Planet X - From the Present Day Search to the Seeding of Life on Earth" (www2.eridu.co.uk/eridu/minisites/planetx.html), Alan Alford writes that the discovery of new planets in the last two hundred years owes more to mathematics than to bigger telescopes. Mathematical irregularities in the orbits of the outer planets, in particular, strange wobbles and gravitational anomalies noted in the orbits of Uranus, Neptune and Pluto, have prompted astronomers over the past hundred years to search for a large planetary body in the outer solar system. Based on mathematical evidence, astronomers have been so sure of the reality of this planet that they named it Planet X. The name stands for the tenth planet, as well as the mathematical symbol for an unknown quantity.

2)Kar se tiče vesolja in večnega vprašanja, kdo je ustvaril vesolje, in kdo je ustvaril, življenje v njem. Seveda je problem poiskat odgovore, ker se vsi obremenjujejo z nam zanano fiziko, katera je SAMO do meje 3.dimenzije. (prostor,čas) Naprednejša fizika(4,5.dimeznija). Imamo več realnosti!

a)Potovanje po prostoru (Vesolje) možno, brez, opravljanja cele poti.(Prostor,čas-krivulja): Theory_of_relativity Einstein Albert in Isaac Newton Law_of_universal_gravitation

Similarly, in general relativity massive objects do not directly impart a force on other massive objects as hypothesized in Newton's action at a distance idea. Instead (in a manner analogous to the ping-pong ball's response to the bowling ball's dent rather than the bowling ball itself), other massive objects respond to how the first massive object curves spacetime.

Govorim o gravitaciji na splošno. V vesolju (nični gravitaciji), je vse še lažje. Distorzija časa. Če dosežemo maximalno distorzijo bi teoretično ustavili čas. In bi rešili problem potovanja po vesolju in šoka ob vrnitvi na Zemljo. :D

Zato pa imamo že dodelane teorije o dimenzijah, očitno nismo še dovolj razviti, da bi sprejeli realnost, ki nas obkroža. Seveda, če bi to vedeli, bi bili preveč kontroverzni in ne bi izpolnjevali vseh kriterijev in idealu povprečnega človeka. Spet vam bom povedal, spoznajte sebe, pol boste na lastne oči doživeli odgovor. Naša Wikipedija je zelo slabo dopolnjena, tako, da sem poiskal v Angleškem jeziku.

Fourth_dimension
Fifth_dimension

PS: Mi ne živimo samo v prostoru in času. Če bi bilo tako, bi bili roboti, brez osebnosti. Marsikateri odgovor imamo pred nosom, in ga ne "vidimo".

3)Lej jih, no, še vedno se motajo ko mačka okrog vrele kaše:). Jih je prav zabavno take stvari spraševat, vedno presenečajo s svojo sposobnostjo povedati ničesar...

Za nekatere je "ničesar", sa druge pa "vse". V nekaj stavkih lahko najdeš odgovor, ki ga iščeš. Zato drugi nimajo nič s tem. V našem izvoru, je odgovor(ključ), tako kot pri ostalih rasah inteligentnih bitij. Fizični svet izhaja samo iz osnovnih 3.dimenzij, ostalo, kličete "paranormalno" ali "Parapsihologija". Beseda ali Stereotip za dogodke, ki jih povprečni človek, težko razume. Ko bo znanost dokazala, bomo tehnološko in mentalno na višjem nivoju(2012-Zlata doba). Taki odgovori so osnova za človeka, da lahko živi v soglasju. Drugi problem so različni jeziki. Tretji problem pa je "materializem" ali "kapitalizem", itd. To pa opaziš samo iz višje perspektive, v vsakdanjem življenju (2.dinamiki mentalnega razvoja ali 3.dimenziji) ne moreš. Sedaj pa preštudiraj "BigBang" teorijo.:D

4)Piramida: A hexaterron, the 5-dimensional equivalent of a tetrahedron (or pyramid) has 6 vertices, 15 edges, 20 faces (each a triangle), 15 cells (or solids - each a tetrahedron), and 6 hypercells (each a pentachoron). This is the fifth dimension's simplex. It is self-dual.

no comment!

EDIT:UPDATED
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Thomas ::

A mislite, da gre to za iste dva Ramzija? Ramzes324 == Ramesses II?

To me bega! >:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Nejc Pintar ::

heh, če že ne drugega je vsaj ista osebnost v dveh telesih. Obratno od razcepljene osebnosti:)
Lahko je biti prvi, če si edini!

Ramesses II ::

Yes...Thomas. Spremenil sem NickName.

Tako, da od sedaj naprej bom odgovarjal samo še z "Ramesses II". Meni ni potrebno se skrivat, za različnimi imeni. Imamo samo eno, povedano na več načinov in metafor. >:D


EDIT:Updated,Deleted
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Ziga Dolhar ::

Aveš ... sej bi lahko obstoječ username _spremenil_, ti ni blo treba novega ustvarjat.

Nič bat, bojo admini zmerdžal, pa je.
https://dolhar.si/

Ramesses II ::

Vem Žiga, imaš pa samo 1 možnost, ki sem jo že izkoristil, takoj na začetku. :\
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Nejc Pintar ::

AFAIK je že enkrat spremenil username
Lahko je biti prvi, če si edini!

Mati ::

S tem, da ostaja odprto vprašanje, če ni ajin = Ramzes234 = Ramesses II.

Niste opazili, da tako ajin, kot Ramzi skoraj vsak vpis editirata? 0:)

Ramesses II ::

Niste opazili, da ajin kot razmes, nimata veze. Eden je na Štajerskem, drugi na Primorskem. Pa ne samo Ajin, take neprimerne opazke sem dobival skozi temo že od začetka(bohve zakaj?). Ajin konkretno ima zelo obširno znanje Zgodovine, medtem, ko jaz imamo znanje na različnih področjih. Recimo da je "Zvok" in "HardWare"(računalniki, akustične komponente in sistemi, avtoakustika,...) moja osnovna tema. Elektroniko sem študiral, tudi nadaljeval ampak so me življenske poti usmirile na osnovo človeštva in nerešena svetovna vprašanja. Imel sem velik razlog, da sem obral tako pot.

PS: Ma sej boljše, da ne razlagam o sebi, čene ne pridemo na konec do novega leta. :D
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Thomas ::

Ma je bil eden v Ameriki s temle MPD. V eni inačici je govoril hrvaško in bil strokovnjak za eksploziva.

Tako da različnosti med ajinom in Ramzesom tudi mene ne prepričajo čisto. Poleg naju Mati, se k najini šoli nagiba tudi Matev.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Double_J ::

da sem obral tako pot.


Obral pot? Česa pa? Kamnov?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Ramesses II ::

Recimo trnov. :D

Če se z Ajinom strinjava na določenih točkah, to ne pomeni, da sva ena oseba.
Jaz imam šolo za sabo že 8 let. Od takrat, sem marsikaj doživel, prepotoval in videl, tako, da če še razike med nama ne opazite, kaj šele ostalo.

Ps; Obremenjujte se raje s temo. Noben vas ne obira, zato jaz in ostali, ki so na moji strani nimajo nič s tem. Po vrhu je obrekovanje še prepovedano na Forumu. :\

Eh..dvomi dvomi, od dvomov se ne živi!
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Azrael ::

ajin, sprašuješ zakaj Sedna kroži okoli Sonca, planetX pa ne more. Odgovor je preveč ekcentrična tirnica, ker če se bi res lahko planetX dosegel notranje planete osončja, gre pri taki obhodni dobi predaleč od Sonca in zapade pod vplic sosednjih zvezd. Torej, prišel bi lahko samo 1x, ampak bi s svojo maso povzročil opustošenje kozmičnih razsežnosti. Vendar tega ni opaziti na tirnicah planetov, torej ga ni bilo, vsaj v taki obliki kot govorijo zgodbice ne.

Bi bilo možno, da so Sumerci videli komet (kometov rep v bližini sonca doseže ogromne dimenzije) in ob praktično ničnem znanju astronomije v tistih časih, je povsem možno iz tega dogodka splesti razne hude zgodbe. S kupom nadaljnega pretiravanja v nekaj tisoč letih iz snežne kepe (komet) res lahko nastane ogromen planet, to pa drži.

Ramzes, tisti tvoj link o planetuX je eden prvih (Dec. 4, 2000), ki govori o planetoidu, ki sedaj nosi ime Sedna.

Mati, glede ajin=RAmzes je bila debata okoli 50. strani. Takrat sta povedala, da nista ena in ista oseba, imata pa podoben način razmišljanja.
Nekoč je bil Slo-tech.

Ramesses II ::

1)Vendar tega ni opaziti na tirnicah planetov, torej ga ni bilo, vsaj v taki obliki kot govorijo zgodbice ne.

V zvezi stem, lahko najdeš odgovor, ker se ne ujemata gravitacijska izračuna zadnjih dveh planetov (orbita). Plutona in Urana še posebno. Poglej si, bom argumentiral še naprej. Planet X ugotavljamo že 200 let(od prvih močnejših teleskopov, ne samo leta 2000).


2)Mati, glede ajin=RAmzes je bila debata okoli 50. strani. Takrat sta povedala, da nista ena in ista oseba, imata pa podoben način razmišljanja.

Thanks!
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

IgorGrozni ::

LOL, Thomas. Good one !

Ramzi, si vmes reinkarniral v očeta, ali kaj ?

Ramesses II ::

10th planet - Planet X ! Object Bigger than Pluto Discovered, Called 10th Planet (Senior Science Writer; 29 July 2005)

The new object, temporarily named 2003 UB313, is about three times as far from the Sun as is Pluto.
"It's definitely bigger than Pluto," said Brown, a professor of planetary astronomy. The object is round and could be up to twice as large as Pluto, Brown told reporters in a hastily called NASA-run teleconference Friday evening.

EDIT:
Evo, novejša.
Scientists Discover 10th Planet's Moon (Associated Press - 01 October 2005)

The moon was first spotted by a 10-meter telescope at the W.M. Keck Observatory in Hawaii on Sept. 10. Scientists expect to learn more about the moon's composition during further observations with the Hubble Space Telescope in November.

To sem zasledil, samo posikal sem vir informacije, ki se ujema. Bilo je tudi v medijih letošnje poletje.

PS; Boste anka mene zažgali na garmadi? Like Copernicus? :D

UPDATED
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Ramesses II ::

Ramzi, si vmes reinkarniral v očeta, ali kaj ?

Vedno sem bil oče, samo pretvarjal sem se, da sem sin. >:D

EDIT:
Niste opazili, da tako ajin, kot Ramzi skoraj vsak vpis editirata? 0:)

Nisi opazil, da napišemo "malo" več informacij. Zanimivo, kdo opaža take zadeve. Ponavadi tisti, ki najmanj argumentira. Pa ne mislim nič slabga, sam hočem, da več sodeluješ, ne da iščeš nekoristne napake!

PS: Če si želiš postat moderator, veš na koga se obrnit. :D
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

jest10 ::

Tale tvoj planetek je malo večji od Plutona. Nič posebnega. Zelo verjetno se tam skriva še kakšno podobno ali manjše telo. Dosti manjših pa veliko.
Ogromnega planeta X pa jasno ni tam.

Mati ::

Nisi opazil, da napišemo "malo" več informacij. Zanimivo, kdo opaža take zadeve. Ponavadi tisti, ki najmanj argumentira. Pa ne mislim nič slabga, sam hočem, da več sodeluješ, ne da iščeš nekoristne napake!



Poglej Ramzi. Tvoje informacije so vse kaj drugega, kot verodostojne. Zato ti res ni potrebno vsak vpis editirat in popravljat. In še nekaj. V tej temi sodelujem samo toliko, ker dejansko me zanima kaj žene vse te ljudi, da sploh vpišejo kaj v to temo. Človek takšni temi nebi dal 2 dni da preživi, a glej ga zlomka, vleče se že kot jara kača.
Ko te kdo vpraša, da pokažeš vse te dokaze, ki naj bi jih imel pa začneš z ustaljeno prakso "kje sem jaz rekel, da je to tako, ne mi polagat nekaj v usta..., da to sem trdil vendar motiti se je človeško...;imate vi morda dokaze za to..."
Ko pa ti kdo da nedvomen dokaz za nekaj pa seveda obrneš ploščo in začneš z novim nakladanjem ali pa se takrat vključi ajin in zamegli spet vso temo.

Zato meni ni kaj posebaj, da sploh prepričujem nekoga, da pa svet je okrogel, ker starega psa se ne da učiti novih trikov.

leinad ::

Mati zjokal bi se vam v predpasnik kako lepo ste povedali>:D

ajin ::

"ampak bi s svojo maso povzročil opustošenje kozmičnih razsežnosti".

Sej zato je Mars zgubil atmosfero, kot sem ze opisal je omenjeno v SUmerskah zgodbah, In NAstal Velik potop, in verjento se velik katastrofe na Zemlji. Mogoce pa se vse to ponovno zgodi, pisano je da ko se Bliza cas Prihoda se Preteklosto POnovi; in bo tako kot je bilo v CAsu Noetovih DNI. Jaz cakam.

ZAkaj popravim, ker se spomnem pa se kaj dopisem. IN JAZ SEM AJIN, RAmzes je RAMzes, haha, ste smesni. In Ramzes, oni so potrditev, saj razumes , HAHA!!

MAti!
Moj namen ni megliti um, cloveka, temvec razsvetliti, mu pokazati da naj ne bo suzenj svojih cutov, nagona, temvec da uporablja najvecji dar, Svojo zavest in da razume cemu pripada, istemu morju energije, in kaj je kot mogocno bitje, da bo lahko zivel v konstatnem podozivljanju radosti in miru, LJubezni in iskal svoj edini pravi cilj!

Sem borec za svobodo, Mir LJubezen, harmonijo

Ps. popravil sem napake, da bo bolej razumljivo, hitr tipkam, pardon0:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ajin ()

Nejc Pintar ::

Pa ajin jaz ti priporočam da si tako kot mormoni daš ladjo na podstreho!
Lahko je biti prvi, če si edini!

Matev ::

jehove priče

Ramesses II ::

Avtomatsko prijavil account.:D
Ptah-Seker-Osiris

Ramesses II ::

O šit, kako sem se nasmejal, že dolgo ne tako. Dobri ste vsi po vrsti. :D

Uglavnem Mati, da vidimo, kaj smo razumeli tukaj.

Ko pa ti kdo da nedvomen dokaz za nekaj pa seveda obrneš ploščo in začneš z novim nakladanjem ali pa se takrat vključi ajin in zamegli spet vso temo.

hehe....Ja kje je tako težko čakani "nedvomen dokaz"?:D

Ko te kdo vpraša, da pokažeš vse te dokaze, ki naj bi jih imel pa začneš z ustaljeno prakso "kje sem jaz rekel, da je to tako, ne mi polagat nekaj v usta..., da to sem trdil vendar motiti se je človeško...;imate vi morda dokaze za to..."

59 strani konkretnih argumentov in še danes se sprašujete nekateri nezainteresirani, kje so dokazi? Sej se ne čudim, ampak to ni argumentiranje, to je zopet zavajanje teme. Ko vprašam, si pogledal argumente? Dobim ustaljen izgovor: Ne da se mi brat... Ne bom gledal tega Dokumentarca, ker je AVI file...Ma veš kaj, ne bom ti odgovoril na vprašanja, ker sem ti rekel, da ne bom niti gledal gradiva,....ma ti raje mene posušaj.... To je vse hoax in fake...Poglej si pozabil vejico...Zopet editiraš...ne poslušat unega tam, ker laže..Ne bom zgubil en popoldan zaradi tebe....povej mi raje ti, ne bom gledal dokazov...itd itd,.... tukaj je prej egoizem in lenoba, kot pa nedvomni dokazi...Ma zresnite se že enkrat, s takimi izjavami. In ne prelagajte odgovornost na druge. Če nekatere ne zanima, pol je boljše, da so samo kot bralci, kot je drugih 10.000...Jaz lahko dopoljnjujem samo en del, nimam vedno časa za viset ne Forumu.

Zato potrebujem več uporabnikov, ki imajo konkretne informacije na temo. Od tega, če so kaj videli, če so kaj zasledili v medijih, mislim, vse kar je možno. Vem, da je večini nerodno spregovorit, ampak enkrat bo treba. Tema je imela, kar nekaj konkretnih uporabnikov, ki so marsikaj napisali, ampak se niso hoteli bockat na osebnem nivoju.

Na koncu pa name zvračaš odgovornost Mati? Očitno je nekaj hudo narobe s tabo. Prvič sem se oglasil v pritožbah, ko se je tema zaklenila. Se odzval na prošnjo moderatorja ter pustil komentar, kjer je lepo razvidno, da nobenega nisem omenil, ampak samo opisal dejstva, ki so spremljala temo od začetka. Prebral si moj post, in pol se zjokaš, da sem te obtožil za zlorabo imen..? Odgovarjal sem uporabnikom, ki so dopoljnjevali temo, ne pa na osebna vprašanja, po vrhu dostikrat neumesna. Da ne vidite, kaj vam skušamo dopovedat. Več uporabnikov je kar lepo dopolnjevalo in argumentiralo temo ( dosti več, kot pa je bilo dolgočasnežev, ki jih tema ni zanimala.) Na Slo-Techu, je na tisoče tem, ki so deležne enakega odnosa, in vedno istih posameznikov. Zakaj imate dvome? Tisti, ki jih imate zaradi teme, je popolnoma razumljivo(zato si želim čimveč takih, ki bodo spraševali in tudi dopoljnjevali temo), ampak tisti, ki jih imate zaradi "mene", pa si odprite novo temo "egoizem"! Tam boste lahko lajali, kolko boste hoteli, brez dvomov.:D

PS; Ma lahko rečeš hare krišna, pa jehovci, pa nevem še koga zraven, vse povsod, je en košček resnice. Kultura, človek, žival, časopis, knjiga, zemlja, zgradbe,...Skratka vse povsod so odgovori. Samo natančneje moreš preučit. Vsak posameznik...

ajin, zakaj naj bi bila evolucija prepočasna? Zato, ker ti ne vidiš rezultatov v svojem življenju? Zato praviš, da tudi v par milijardah let se ne morejo razvit kompleksni organizmi? Si lahko sploh predstavljaš, koliko je par milijard let? Jaz si teško. In evolucija mi je dosti boljša varianta razvoja, kot pa nezemeljska bitja, ki so prišla sem, nas nekaj naučila, sedaj pa ni niti sledu več o njih.

Mislim, da prav zato, ker vidi rezultate v svojem življenju. Prav me zanima, če si mislite, da bomo v evoluciji doživeli človeško mutacijo, kot sem enkrat zasledil v temi, da bomo imeli večje glave in podobno.... Kar je zame totalna streljačina.:D
Človek, je tak že 95.000 let, samo par kocin je zgubil in se prilagodil na podnebje oz. življenske razmere na splošno. Iz opic ne raste človek! Mislim, da je dovolj gradiva v medijih, da se dojame koncept. V zvezi s tem, lahko dodam, da nisem nasedal niti učbenikom v OŠ., kaj šele kasneje.
Ptah-Seker-Osiris

Ramesses II ::

Moj namen ni megliti um, cloveka, temvec razsvetliti, mu pokazati da naj ne bo suzenj svojih cutov, nagona, temvec da uporablja najvecji dar, Svojo zavest in da razume cemu pripada, istemu morju energije, in kaj je kot mogocno bitje, da bo lahko zivel v konstatnem podozivljanju radosti in miru, LJubezni in iskal svoj edini pravi cilj!

Oba veva, da je to namen, ampak je ena magična beseda, ki ne bo pomagala.

razsvetliti ---> kot da bi mu hotel dopovedat, da sta Adam in Jamie (Mithbusters) v resnici "Harekrišna". :D

In the name of Science.
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

keber ::

Ramses in ajin, dokončno sta zabluzila, za vaju ni rešitve, pogubljena sta >:D

Ne vtikajta se v astronomijo, ker že crkujem od smeha, takih neumnosti na kupu, kot jih vidva sproducirata, še pri Jerryu Springerju ni moč videti :D :D

Drugo, če nas ni ustvarila evolucija, kdo je potem ustvaril inteligenco, ki je ustvarila nas? Še vedno nista podala tega odgovora. Ker vem, da ga tudi ne bosta, ker nimata pojma, vaju to ne bom več spraševal. Samo v evolucijo se ne vtikajta več, kaj šele višjo inteligenco, ker se tako zapletata, da glava boli.:\

gzibret ::

Ramses II - citiram:

> Ajin konkretno ima zelo obširno znanje Zgodovine, medtem, ko jaz imamo znanje na različnih področjih.

> Vedno sem bil oče, samo pretvarjal sem se, da sem sin.


O moj bog...... 8-O Morda se pa nisi pretvarjal :D
Vse je za neki dobr!

Thomas ::

Ko so tile sumerski planeti letali naokoli kot pobesneli, skozi razna prostorsko časovna ukrivljenja, se jim je očitno zgodilo, da sta postala drug drugemu (samo duhovni?) oče in sin.

Ajin je obema dedek in babica hrati. Zaplet vreden Roberta A. Heinleina!

Zaplet že, ampak izvedba je pa kilava.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

keber ::

Pa še ena ramsesova, ki jo je konkretno zadel (samo sam še ne ve:D)

>>> 59 strani konkretnih argumentov in še danes se sprašujete nekateri nezainteresirani, kje so dokazi?

Ramses, že 59 strani MI ostali konkretno argumentiramo, edino ti (pa ajin) še nisi podal nobenega dokaza

ajin: nekje si omenjal 70.000 ljudi in papeža, ki so nekaj videli. Kaj so pa videli? NLP-je? Se jim je prikazala Marija? (mimogrede, dogodek iz fatime je zelo različno interpretiran, Cerkev omenja samo tri pastirčke, ki so videli Marijo, so pa nekateri namesto Marije videli neke leteče stvari, fotografski film pa celo nek svetlejši oblak (ki jih je sicer na nebu vsak dan precej veliko), čeprav velika večina ljudi pa ama čisto nič.

Meamoto ::

Eden je na Štajerskem, drugi na Primorskem.

Um, kateri od vaju dveh (treh, štirih...) je na primorskem?

Tuilen ::

Ljudje zakaj ne morete dojeti, da je ramesses vaš prijatelj in vam hoče samo dobro.
Želi sporočiti svetu to kar so Sumerci in ostala stara ljudstva že dolgo nazaj vedela. Konec ali svetovna katastrofa se bliža, blizu je leto 2012 ko boste že videli na lastni koži kaj pomeni hec z usodo.
Nezemljani nas verjetno opazujejo in od njih bi se morali kaj naučiti, če ne že uporabiti njihovo tehnologijo za rešitev nas in našega sveta.
Ajin je tudi lepo povedal, da na tej stvari je več kot vi vidite. Zaslepljeni ste, ker ne mislite s svojo glavo in verjamete kar vam TV plasira.
Kdaj bodo ljudje začeli razmišljati, vse je v percepciji in zaznavanju. Izvenzemeljsko življenje, ki ga nekateri imenujejo marsovci so bližje kot si mislite. Bližje kot izgleda. Blizu, tako blizu, da je noro, da se niti malo zganete in ne narediti kaj v tej smeri.
Ljudje verjemite čas se izteka konstanto in ko bo konec bo prepozno za jok.
Ukrepati je potrebno sedaj in tu.

tu in sedaj, prej pa še spremeniti miselnost in se odpreti do sedaj neznanemu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tuilen ()

keber ::

Ramses, ti pa hitro menjavaš nicke. Ampak ne bo šlo tako.

Nejc Pintar ::

lol@[Ta odgovor je spremenil Tuilen dne 27.12.2005 ob 11:28:30.]

Sumerci so pa pomojem napovedali Singularnost, tam boste vsi spremenljivci postov uživali v vesoljcih.
Lahko je biti prvi, če si edini!

Tuilen ::

zakaj je toliko podtikanj in laži tu na forumu

... se umikam iz njega ... za vedno

adijo

uživajte v svoji nevednosti

thomas, nejcpintar, keber, mati, matev, meamato in še kar vas je dvomljivcev uživajte
a ne se nato jokat

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tuilen ()
««
58 / 60
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25325986 (19735) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
58441826 (32866) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
566551 (4712) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
46434474 (28227) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
826442 (5413) nuclear

Več podobnih tem