» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
53 / 60
»»

Thomas ::

Ajin,

Ja kaj si pa videl? Haluciniral, verjemi!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Thomas ()

ajin ::

videl sem slike

Alec999 ::

Pa jih malo pokomentiraj kaj si videl tvoje mišlenje o slikah. Bi lahko kaj dokazale ali je spet oddaljena packa, ki bi lahko bila karkoli (avijon, helikopter, ptič, žoga, satelit. komet).

gzibret ::

Vse je za neki dobr!

slikan je srebrn disk, dokaj kvalitetna slika, nisem se je lotil da bi jo preveril , ker zgleda res realna in verjamem da je prava! Sem videl druge in ta napram drugih je res drugacna, pa se taksna mavrica je okol, avra.

Ramesses II ::

Alec999. Se strinjam s StepnimVolkom, jst si tud zelo želim vidt dokaze in slike vendar je brez veze da vsi govorimo izto, pač se je on izpostavu da se ostalim ni treba. Jst sem vedno dopuščal možnost življenja v vesolju kakršega kol (če že ne drzga vsaj virusov), vendar da nas vesoljci obiskujejo in živijo med nami nisem nikoli podpiral ker ni nobenega dokaza za to. Če bi bil bi to z veseljem sprejel in se veselil. Tko se pa nemorem.

Hmmm....Alec, najprej moraš ugotovit kdo si, sebe spoznat, in boš videl koga imaš poleg sebe. Samo to ti povem. IN brez verjet medijem, in knjiga, ......SKratka....totalno brez vere. Ko boš to dosegel, ehhehe....kar zelo dvomim, da ti bo uspelo kdaj.....Se bova pogovarjala! Do takrat, boš trdil tisto, kar si naučen. Kaj se ti ne zdi logično, če je svet verjel v "bogove", da so bili res inteligentni, če nimate nobenih dakozov. Stari, najprej reši z sabo, pol boš videl koga imaš na okoli!!! To je 100% točno! Jaz sem ponudil izbiro, kar se vam čudno zdi, zakaj ponujem izbiro. Predložil sem nekaj dokazov, in ste v manjšini govorili, da je bullshit. Pol, kaj imamo kaj za debatirat. Ostali so še odganjali druge uporabnike!! Sedaj veš kaj je izbira. Ti si izbral vero v sistem. To pomeni, da te je vzgoja prepričala, da ni nič tam gor. Vir neskončne energije. heheh.....mogoče se ti zdijo moji koncepti nelogični, hehehe....si se vprašal zakaj?? :D
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

kakšna se ti zdi slika v primerjavi s to boljša ali slabša in pa ali je slika slikana podnevi ali ponoči?

Alec999, poišči originale, ne gledat prve, ki jih dobiš! Sedaj ti postam to kar se dobi, PRVO!

Poglej drugi primer, ampak drugačne SLIKE!"" AVTENTIČNE! To je ena od avtentičnih! Samo še bolj ostro maram poiskat!! Kaj ni že ta dovolj velik dokaz?

Še notranji izgled! Čudno ne kako so videli v notranjost?VPRAŠAJ SE!

To so slike stare 50 let in več, ko še TV ni delal kot bi mogel!
Vsak si ga ŽELI imet na sliki, veš dobro sam koliko so pomembni dokazi!! hehehe....in tukaj je POINt!
Internet ima dosti PONARJENIH SLIK, ampak jih skušajo izloćat, zato glej samo objektivne raziskave, ne pa vse slike na interentu! Jaz vem , katere so prave, zato se ne oziram na strani. In vem keri podatki so pravi. Samo izluščit jih moraš iz laži, pa jih dobiš. Je težko, vem, ampak zato imaš razum!
IN hackerje!

Še ena Avtentična slika!

PS; Namenjeno specifičnemu uporabniku: Ne štoraj po računalnikih, dej raje tam, kjer resnično kaj dobiš. Točno veš kaj mislim!
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Ojej ramses324 ne spuščaj se na osebni nivo sploh če neveš s kom debatiraš. Tvoje posmehovanje pa tudi kaže kako preziraš ostale sogovornike in se imaš za nekaj več. Jst sem s sabo stvari razščistil! Pa napačnemu govoriš o veri takšni in drugačni. :(

Ti si izbral vero v sistem. To pomeni, da te je vzgoja prepričala, da ni nič tam gor.

Vzgoja mene ni nikoli prepričala, da tam gori ni nič! Niti nisem dubu občutka, da bi me želela.
Pa kašno vero v sistem naj bi jst po tvoje izbral. Mogoče vero v skepticizem? To je tudi edina "vera", ki bi lahko bila v mojem živlenju prisotna.

Vir neskončne energije. heheh.....mogoče se ti zdijo moji koncepti nelogični, hehehe....si se vprašal zakaj??

Brez skrbi da sem se vprašu zakaj, tako kot za vsako stvar. Nažalost tvoji koncepti slonijo na stvareh, ki nimajo trdne podlage. To lahko sklepam po tvojih linkih, ki si jih limal v to temo.

Ojej ramses324 ne spuščaj se na osebni nivo sploh če neveš s kom debatiraš. Tvoje posmehovanje pa tudi kaže kako preziraš ostale sogovornike in se imaš za nekaj več. Jst sem s sabo stvari razščistil! Pa napačnemu govoriš o veri takšni in drugačni.

"posmehovanje" je odraz njihovih postov(dobesednih žaljivk, katere se dovoljuje, že od vsega začetka)!! Želim, da bi ostali uporabniki kot si ti, ne pa lažnjivci in direktni zavajalci teme! Stalno iščejo napake(od vseh upor. ne samo moje), in se mi ne da več brat, stalno ena in iste zgodbice!! Zato hočem ustvarit prostor za prave uporabnike, ki bodo kaj povedali, da bomo sploh imeli sogovornike.(lahko skeptike, kdo hoče, meni je vseeno, samo ne tistih, ki jih tema sploh ne zanima!)
ajin VE kaj govori. Do sedaj se nisem zlagal niti 1 X, zato ne prenesem lažnjivcev!!
Katerega sem pa preziral, ki se je normalno pogovarjal? Odgovori?
NImam nič osebnega proti tebi! Pokomentiral sem post: en del je v mojem predhodnem, drugi;

Treba gledat realno, ne verjet vsemu kar vidite slišite preberete, če pa že iščeta znanstvene razlage na internetu glejte predvsem .edu linke ker je veliko natolcevanja prazne slame brez dokazov ali pa manipulacij s prirejenimi podatki.

Kar se tiče tega, vidim, da si realist, zato pa ti kažem slike(in skušam objasnit).

Nažalost tvoji koncepti slonijo na stvareh, ki nimajo trdne podlage. To lahko sklepam po tvojih linkih, ki si jih limal v to temo.

Če že omenjaš linke, kateri se je tebi zazdel, sklepanja vreden! Točno omenjeno točko smo že obdelovali. To si želim, ker vidim, da je ostalo še dosti nejasnega!
Sej zato prihajam vsak dan!! Samo nimam vedno časa!
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Naj pokomentiram tale link, ker se mi pač slika ne zdi posneta v realnosti.

http://www.kao.re.kr/space/SETI/ufo/image/ufo.jpg

Lastnik omenjene strani je William E Windsor
nickname: AstroMan in Windsorrex
e-mail: windsorrex@yahoo.com
rojen v Tennessee trenutno živi v New York-u samsko življenje
EDWARDS, WILLIAM E. WINDSOR NY-4-19-469

njegov najljubši film in knjiga sta presenetljivo Star Wars in Hitchhikers guide to the Galaxy. :\

Človek je med drugim izjavil:

I invented and provided the "katusha" rocket artillery sytem to the Russians in the battle of the Caucus. No hard feelings I hope.
It was war and a long time ago and I had to make sure the Panzers didn,t get to the oil fields or the Shermans in Europe wouldn.t have stood a chance.
I,m Anglo-Saxon.German. So it was a painful episode for me.World War 11.
Germans against Germans.

I also helped Professor Einstein and Doctor Oppenheimer to develop the Atomic Bomb for the Americans,my mother country.I was born in America and my mother was an American.My father,English.The abdicated King of England,King Edward V111.Windsor.I regard myself as American.

I didn,t do much in the Atomic Bomb area..Just gave them the critical mass The Manhatten Project resulted from that My only direct involvement after that was to observe the detonation of the bomb over Hiroshima on behalf of the USMC

I was responsible for NASA from the beginning.Resigned from it in 1947 as the only way of pursuading Herr Otto von Braun to build rockets for the USA in Los Alamos.He was quite a difficult person to talk to,Herr Von Braun.
His daughter and I got along o.k but he and I did not.

I,ve done a lot of things in my life,not all of them destructive.
Doctor Oppenheimer was pursuaded to come over to us more for our developments in nucleur Fussion than Fission We have the means to produce food from household electricity but no one seems to be interested any more.

I,m not saying these things to "grandstand."Just by way of introduction.
The reason I,m writing is to say that I have a lot of things to contribute yet to the world,and my country and my people.and I want to speak to someone who can help me a little bit to do so.Someone who can cut through red tape,confirm facts,things like that.An assistant

The German people are my people.Things have been difficult and we,ve suffered,but we have a way of vindicating ourselves By positive contribution to the welfare of the people of the world.Let me tell you how.

Thanks steve. I don.t blame you for any confusion.I,m struggling with a bit of it myself.Not only the preliminary navigating with this forum but also generally.
Must be old age I guess.
Anyway whatever. I felt the need to say something beneficial to anyone who cares and I guess it,s you right now steve.
Somehow though I find myself at a loss for words.Stage fright.Finally,someone to talk to.I thought this Internet was another stone wall.I helped to implement it you know.Internet,NASA and USASEF.The last is still to be displayed.
I can say a lot and I really feel that I should, without making a complete ass of myself,but how should I approach it? There.s so much to say over a really long time period.
Right now I,m organising to get the record material together,the factual base for my narrative,but time,money and energy militate against me.Nevertheless
I will persist if you allow me.
I have to rely substantially on my memory at this stage and that,ts unsatisfactory.That.s why I adopted a "who I am" approach.An introduction. Hoping that people who are still alive and remember me can help out.Perhaps if I may continue that approach for a while and someone can check out the story as we go along. if they can.
Firstly,my parents. King Edward V111 and "Mrs Wallis Simpson" as the media referred to my mother.
We were stranded at the chateaux at cherbourg after dunkirk.My father,my mother,our butler,jeeves,and I.
I was in Paris the day that the nazis arrived.
If you can get the book "Chronicals of the 2oth Century",turn to the photo of the little boy wearing the luftwaffe officers hat.It appeared in most of the newspapers of the world at the time.That little kid was me.
If you can do that for me first we can proceed from there A factual springboard from which I can develop the narrative of events,preceding,during,and after that time.
Thanks again for your reply steve and kind regards to you all.

No response yet, so I gather your,e having as much difficulty with the record retrieving as I am.No matter.Memories it is then.
I spent a lot of time thinking about just how to continue.It,s virtually impossible as far as I can see,to get all the records about my involvement.My story is scattered amongst the records of England,America,Russia,France,Germany,Israel and who knows where else.
I think a biographical approach is far beyond my means to accomplish,and frankly,pointless.
Why am I writing? That,s really the point
Well,I guess it,s probably a need to explain why I did it.A cleansing of the spirit.Let me ramble on for a while and perhaps it will become clearer to us both.
I remember the tank battle of the Caucus.Blurry,like a scratched and worn photograph left on a battlefield.
Stalin had placed me in command of the Katusha system.The system that I had invented and offered,at my own personal expense,to the Russians to meet the impending advance of panzas to the oilfields.I made it clear that I did not support the communists,that my contribution was to help the Russian people,being the Grand nephew of the late Csar nicholas 11.My Great Grand Uncle.
The soviets had nothing to stop the advance so they accepted the Katusha.
Stalin being the cynic that he was put me in command.A little kid,in USMC uniform.A little toy captain.
The Russians made fun of me but obeyed because Stalin had ordered them to.
I cant remember the bearings.I was on a high point,with telescopic binoculars.About 6" diameter,standing on an ammunition box because they couldnt make the tripod any lower.
The river and the woods were on my right.The panzers hiding in the woods.
There were Russian scouts bringing me continual reports of movements.
The situation was simple.The tanks would emerge from the woods and advance in a unobstructed course along the steppes towards the oilfields and win the war.The Russians had nothing to stop them
My job was simple also.I had the Katusha system Untested.
Basically it consisted of three semi trailers each with a square box from which a number of rockets were launched simultaneously,impacting on the ground in a square mile pattern.
I can,t remember all the technical details,but think of it as fly swatters.Anything caught in that square mile impact area would be destroyed.
The panzer commanders were cautious.Feints were made from the river on the russian side,and eventually,they advanced from a number of points and joined in one mighty thrust.
We had the advantage of surprise and speed.There were only three trailers
The rockets gave us the advantage of range.The rockets far outranged the artillery support and the tank armanents.
Once the advance had been established definitely,one trailer moved into position ahead of the column and destroyed the artillery units.The lead Panzer continued to advance.A Panzer against a semi trailer.The trailer waited.The Panzer fired off a round to scare the truck away.The round fell short a long long way from doing any damage.Then the Katusha opened fire.Woooosh.The lead tank and a few behind stopped in their tracks.The tanks following behind hesitated for awhile,observed no aircraft,bypassed the destroyed tanks and continued to advance and got smashed also, Then other tanks tried to break out and the other two Katushas moved in.One on either side of the column
Well from then on it was artistic.Tanks tried to hide,they tried to bluff,they tried every thing,but those fly swatters kept crushing them untill finally they turned and tried to make their way back to the river and presumably the comparative safety of the woods across the river.A vain effort.Non of them made it.The Russians were relentless in their pursuit and finally the only tank that made it back to and into the river was smashed in a combined salvo from all three Katushas.
Even though we won.I didn,t feel good about it.I respected the efforts of the commanders to save themselves even though they realised by now that they were well and truly doomed.The Russians were completely besides themselves with glee.
That was the only major tank battle that I was involved in Katusha v Panzer.
Even though they were my enemy at that time and even though I won,I salute them for their bravery.German against Germans
I,m on a mission now.My final one probably and I guess that,s probably why I felt the need to relate that episode of my life. My salute to the fallen.
My mission is to fulfill the prophecies of Revelation 18:20/21.The Judgement Day.The machine to accomplish that was left in the care of the USMC at Kirtland airforce base in New Mexico in 1944, and the time has cometo deploy it.
It,s not easy because I,ve become shrouded with so much secrecy I cant, get to it! but God willing that will become possible soon.
Churchill used to call me his "secret weopon".Secret allright.Mr X !Mr No body!
Thats all that I,ve become,and frankly I like it that way.I can walk down any street.It is nice though that somethings are revealed.
I look forward to encountering the real enemy-Babylon, and dealing with it as God wills.I look forward to the Judgement Day and to the Ressurectin and to
meeting once again those that God has judged worthy to live agin. I believe that many of those I fought will be there.
It was interesting the comment of one of the members about the pictures of those tank crew. " They look just like kids"
They were- and so was I. Salute.
Pray for me,pray for us all.
" Surely shall one say 'In the Lord have I righteousness and strength, Even unto him shall all men come and those who are incensed against him shall be ashamed." Isaiah.KJV. Thus it is.I say so. In the Lord have I righteousness and strength. Mon Dieu est mon Droit, God Dave The King.
William E.Windsor. SAXE-COBURG-GOTHA. Rex.

Imam še kar nekaj njegovih zablod če komu tole nebo dovolj.

Človeku manjka par koleščkov v glavi in sorry zame to pol nemore biti kredibilni link. Upam, da sedaj razumeš zakaj moj skepticizem. In zakaj pravim, da limaš veliko nekredibilnih linkov.

Lp,
Alec999

Aja pozabu sem, da je član "Aerospace Engineer's club" kašne šele tm tip poka. :(

Popolnoma razumem Alec999, seveda, zato moraš prebrat moje poste v celoti!

Citiram post od katerega si kopiral link!!! To piše direktno pod linkom!

Internet ima dosti PONARJENIH SLIK, ampak jih skušajo izloćat, zato glej samo objektivne raziskave, ne pa vse slike na interentu!!! Jaz vem , katere so prave, zato se ne oziram na strani.

Hotel povedat; Opozoril sem na stran, katero si v tem momentu citiral in podal kot nekredibilno! :\ To stran nisem NITI pogledal, ampak sem postal sliko, katero sem prepoznal, preko "google search image"!

PS; Vse mečeš v isti koš! Misliš, da branje drugih komentarjev ni vplivalo na tvojo objektivnost?

Sem videl ja.....KAKŠNE POKAJO!!:D

Edit: Nisi videl še nič!:)) Pogej linke čarovnic in nevem kakšnih sekt, češ da jih obiskujejo NLP-ji.:D
Zato raje niti ne berem takih strani. 2x menda sem pa res, dal kakšen levi link, ampak zgodba v njem je bila preverjena, oz. zabeležena. :\

Recimo, poglej si omenjeno stran, katero "označim" za "nekredibilno" in preberi članek!!
Ptah-Seker-Osiris

Internet ima dosti PONARJENIH SLIK, ampak jih skušajo izloćat, zato glej samo objektivne raziskave, ne pa vse slike na interentu!!! Jaz vem , katere so prave, zato se ne oziram na strani.

Lej Ramzes zgleda, da neveš zagotovo katere so taprave. (ne zdej takoj skočt v zrak, ker se samo pogovarjava)
Podal si ti dve sliki:

tej sliki manjka vitalni del, ker je spodaj odrezana! (očitno si bil zaveden)

Obe sliki sta iz ZF knjige avtorja George Adamski
knjiga je bila izdana leta 1956 naslov pa je "Inside The Space Ships"

Tukaj so original slike iz knjige:

Če povzamem ti dve sliki, ki si jih podal so nateg. Nažalost si srfal in verjel stranem, katere nakladajo in dobesedno namerno zavajajo ljudi.
Se čisto strinjam s tabo internet ima ogromno ponarejenih slik in tudi sam sem bil večkrat zaveden (piramide in atlantida v mojem primeru).
Upam, da veš da so vesoljci kateri v omenjeni knjigi prihajajo iz Venere izmišljeni.

Lp,
Alec999

Nebom skakal v zrak, ker sem te tudi z namenom vprašal. Mogoče, sem kdaj pretiraval, v toku teme, ampak nič zlonamernega.

Kar se tiče George Adamskija, je primer izmišljen, se popolnoma strinjam, ampak slike, ki jih je uporabil izhajajo iz Nemških arhivov 2.svet vojne. (Iste slike, so bile uporabljene, v drugem primeru, ki ni šel v javnost in v katerem je človek hotel ostati anonimen- kasneje ugotovljeni Nemški znanstvenik) Dokaz zakaj je bil Adamski obsojen HOAX-er. Sedaj, skeptiki, ko ugotovijo, takoj napadejo in seveda tudi "slike", pa čeprav so bile nekatere avtentične. On je primer zlorabil za svojo slavo, ki je bila grajena na resnici. Ampak ustvaril pa je zgodbice, ki so se iskazale laži. Moraš vedet, da so to visoko varovani projekti, za katere se ljudje nočejo izpostavljat).

Samo to vem, da je Adamski pisal knjige na temo in ustvarjal profit. Veš, da take z veseljem pod prste gledajo in na vsak način diskreditirajo(skeptiki in ufologi). Še posebno po tem, ko je naredil celo zgodbo iz enih slik. Kot še nekaj akterjev podobnih scen!

PS; Poglej si primer, ki sem ga podal zgoraj. V toku teme, sem dokumentiral nekatere dogodke. Ker so dogodki subjekt razprave, prav tako skeptikov in ufologov, dobimo potem believerje in skeptike med nami. Ampak ti so samo posledica raziskav, ne pa stebri na katere se znanost upira.(To so v večini vojaški projekti. Zato skeptiki skrbijo za diskreditacijo ljudi, dokazov, in vsega ostalega materiala) In ti lahko potrdim glede na vse, da skeptiki napadajo z razlogom(razlog ni resnica). Menda, sem 1 primer omenil, kateri opisuje kakšni so zaključki skeptika v razmerju z 20 pričami.(slikami, odtisi, radijacijami, posnetki,..). To je primer Rendlesham forest.
Ptah-Seker-Osiris

Gundolf ::

Ramzes, da ne boš pozabil na tisto o Marsu.

Drugače si pa ti tole napisal
Poglej drugi primer, ampak drugačne SLIKE!"" AVTENTIČNE! To je ena od avtentičnih! Samo še bolj ostro maram poiskat!! Kaj ni že ta dovolj velik dokaz? :\
Še notranji izgled! Čudno ne kako so videli v notranjost???????VPRAŠAJ SE!!

Se pravi slika modečka je avtentična? To veš, da tudi če boš bolj ostro poiskal bo še vedno le slika modelčka? A naj še notranji pogled komentiram. Kako so videli v notranjost? verjetno ni bilo težko, če so sami sestavili modelček... Če boš pa trdil, da je modelček nastal po resničnem plovilu in skica notranjosti isto, potem si pa bolj zblojen kot sem do sedaj mislil. Preden sem videl od Aleca post sem hotel reči "How 70's!", zdej bom pa reku "How 40's / 50's!" Tip, ki si je tole izmislil, še domišlije ni imel. Kje je pa ZPE ali antigravitacijsi pogon? A se skriva v condenser coilih mogoče? Drugače so mi pa najbolj všeč line in pa zgornja in spodnja odprtina za opazovanje, cel smeh.

Res Ramzes, tolk kolikor si se s tem usmešil, se ti pa do zdej še ni ratal.

Tip bo zdaj nekoliko poniknil, potem bo pa čez čas trdil naprimer:

Rekel sem, da je slika avtentična, nič nisem rekel da je UFO avtentičen. Kam vaju to postavi Gondolf in Alec? Premislita sama! HAHAHAHA ...

... itd ... itd ...

Pa še eno kilo smeškotov bo prilepil, preklet frik!

Se strinjam Thomas, prav grdo sva padla v tole njegovo past.
Drugače sem pa že hotel reči, da bi morali uvesti naziv persona smajlis™ ;) in ga njemu podelit, ampak se je zdaj le malo umiril.

Mati ::

Ramzi verjamem ti, da slika JE prava in da ni predelan kovinski lestenec! Verjamem tudi, da ostali verjamejo v aliene, vendar jih je strah priznati vso to čisto resnico!

Upam, da neboš res poniknil, ker si me do zdaj že skoraj popolnoma razsvetlil (bolj kot Zois slovence) in nebi želel biti prikrajšan za informacije, KI SO EDINE RESNIČNE!

Vi friki, ki ne verjamete ramzesu, pa lahko kdaj vzamete kako strokovno gradivo v roke (ne vem kako se reče zbirki, vendar je nekako največje skrivnosti našega časa - UFO), tam tudi piše o tem, da nas obiskujejo. Kaj mislite od kod si avtorji dobili informacije? Sigurno si jih niso na suho izmislili.

Ko bodo alieni prišli med nas in nam začeli gnar talat, bote vi dobli en moker ku... od njih, in to je edina resnica!

:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mati ()

Ajin bo pa pribil, da ker je on (ajin) čist v srcu, on pa verjame.

Pa še kakšen Dukem Nukem bo modro pristavil, da "nič mu niste mogli dokazati".

Kaj lahko iz tega sklepamo? Nič dosti. Da je človeška neumnost mnogo trdovratnejša kot bi si mislil.

Sej Thomas, kot ti in tvoj "Exorcizem"! :P

Maš preveč osebnosti, da bi lahko sam kaj pametnega sestavil?!(In pol ti omenjaš kredibilnost!) :P

Kaj vas matra branje postov ali ignoranca? Ponavadi se temu pravi Egoizem! Samo pojme ste začeli mešat!

Poslano: 18.12.2005 03:58:32
Kar se tiče George Adamskija, je primer izmišljen, se popolnoma strinjam, ampak slike, ki jih je uporabil izhajajo iz Nemških arhivov 2.svet vojne. (Iste slike, so bile uporabljene, v drugem primeru, ki ni šel v javnost in v katerem je človek hotel ostati anonimen- kasneje ugotovljeni Nemški znanstvenik) Dokaz zakaj je bil Adamski obsojen HOAX-er. Sedaj, skeptiki, ko ugotovijo, takoj napadejo in seveda tudi "slike", pa čeprav so bile nekatere avtentične. On je primer zlorabil za svojo slavo, ki je bila grajena na resnici. Ampak ustvaril pa je zgodbice, ki so se iskazale laži. Moraš vedet, da so to visoko varovani projekti, za katere se ljudje nočejo izpostavljat).

Jaz sem povedal svoje! Sedaj pa v modelčke, kar naprej verjamite! Sej je boljše kot pa nič!;)

PS: Aja Thomas, si pozabill dodat še ostalo večino uporabnikov, ki so že povedali svoje in šli, ker so opazili vaš odnos do ljudi. Kaj imaš preveč prostega časa? :D
Ptah-Seker-Osiris

O Ramzes, pustva mene, pokveko staro!

Rajš povej kej o pristnosti slik, oziroma pristnosti tistega, kar je na slikah!

TO nas zanima v tem topiku, ne Thomas in njegov ego.

Matev ::

Iste slike, so bile uporabljene, v drugem primeru, ki ni šel v javnost in v katerem je človek hotel ostati anonimen- kasneje ugotovljeni Nemški znanstvenik)

kaj sedaj - je šlo v jasnost ali ne

prvič rečeš: v drugem primeru, ki ni šel v javnost
drugič pa trdiš: da veš zanj (za projekt in za znanstvenika)

tole se malo izključuje med seboj

ali pa spet samo ti ramzi veš nekaj kar je top skrivnost in zanjo ne ve nihče
če izvzamemo aliene in tebe ramzi ter sedaj nas ki si nas razvetčlil in nam zaupal skrivnost ki je ni vedel nihče na svetu do sedaj

hvala ramzi

Jah razmisli, sej imaš domišljijo! Matev! Če maš dolg jezik, pol imaš tudi kaj druzga!

Razmisli, kako so naredili modelčke in kdo jih dela. Tvoji dragi skeptiki, ki so v preveliki naglici diskreditirali Adamskija, kateri je iskoristil samo eno sliko! Da naredi vso zgodbico ven! Ostale so laži, in seveda, laži vas najbolj pritegnejo! Ker so vaša edina točka upora v življenju.

Kasneje je prišlo na tisoče slik iz vojnih arhivov 3 rajha. In niso šle v javnost, ampak samo ugotovljeno je bilo, da se dokaže HOAX! Ostalo pa so zgodbice!(Zato je slika dobila "Avtentikacijo" In kar verjami vanje, sej so zanimive za brat, ampak totalno nekredibilne! Sej imaš še enega akterja, ki je to sestavil, pa še danes ne veš, da je HOAX! Samo bom raje tiho, ker je še vedno v javnosti in veselo maha z svojimi srečanji NLP-jev!

PS; To še skeptiki vedo, ti pa debatiraš, in ustvarjaš svoje mišljenje. Pol? Če že bereš skeptične propagande, tega pa ne vidiš!( Vrtijo vas v krogu, nobeden pa tega ne opazi!!! Zato ne erem ne SKEPTIKOV in ne BELIVERJEV! Ker zavajajo eni in drugi, ampak najprej moraš to opazit, da vidiš.
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Torej si dal ali nisi dal pristnih slik zgoraj?

Jaz sem! OStali so modelčki! :D ( Študija je bila opravljena na podlagi modelčkov)!! ;)

PS; Dej "Thomas", povej mi za BAR če si gledal, resno me zanima!
Ptah-Seker-Osiris

> Jaz sem! OStali so modelčki!

KAJ TO POMENI???

Lahko še enkrat postaš pristno forografijo pristnega vozila alienov?

Oziroma jasno poveš, katera je tista?

Oziroma poveš, da je ni?

(Za BAR je druga tema, ne svinjaj tele še z off topic!)

Thomas, sem cist v srcu!

Veselim se zate ajin.

Torej, z drugimi besedami, za nobeno od slik ki si jih dal, ne upaš garantirati pristnosti?

p.s.

IMHO se ramzesu prvotno prepričanje le nekoliko maje.

Ne mešaj pojmov "Thomas" slike so vse avtentične, ampak tisto kar je na njih je vprašljivo.

Edina slika iz te serije, ki sem jo postal je.

PS; Kar trdim že od začetka seveda. Samo ti nimaš "ščink" za kaj takega. Bi se lahko reklo, da sem precej siguren v svoje besede. Glede na to da uporabljam samo en NICK NAME...

.Intellectual honesty is the only tool required.. Kaj je to omenjeno, kakšna HONESTY?
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

> Ne mešaj pojmov "Thomas" slike so vse avtentične, ampak tisto kar je na njih je vprašljivo!!

Torej, slike NE prikazujejo resničnih alienskih ladij?

Pomeni, da so vse slike UFOtov v tem topicu pristne? Vsaj tiste, ki si jih dal ti?

Ne "Thomas", ker sem testiral s kom imam sploh opravka, da vidim, če spoh veste zakaj se gre!(vredno debate) 3 serije nimajo pristih slikic vmes, ostale so vse 100% avtentične!! Samo nekaj jih ne prikazuje, ker so zaščitene kot datoteke na speltu. od vseh slik, ki sem jih podal 6 ni pristnih, če se ne motim, ostale so vse!! Ampak mi niste, dali niti možnosti, da bi svoje dokazal!!:\

PS; Par krat v temi, sem bil službeno odsoten po nekaj dni, in takrat ste ustvarili svoje zgodbice in uničili temo. Ko sem prišel nazaj, sem hotel svoje povedat, ampak me niste pustili do besede. Postali ste samo moje napakice, mojih IZJAV pa redko kdo.
Ptah-Seker-Osiris

Se pravi, nekaj takih in nekaj takih slik si postal.

Katera je pristna? Katera je pristna fotografija pristne vesoljske ladje alienov?

Samo še enkrat jo zlinkaj, da ne bo dvoma.

Da boš pol postal vse skeptične zaključke in glodal kost?
Sej to delaš že od vsega začetka v temi, tako da si že preveč očiten in predvidljiv! >:D

PS; Dont worry "Thomas" ali nevem kateri od tvojih klonov, vsak pride enkrat na svoj račun, doberi stari rek, ki 100% drži:

kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade! :\

Sedaj pa razčiščuj moje besede!!! Niso "težke", če v njih verjameš ali NE!! ;)
Ptah-Seker-Osiris

Keyser Soze ::

Sicer spremljam to temo od začetka. Kolikor jo sploh lahko. Pa se mi poraja vprašanje?

Koliko dragocenega časa je že požrla folku tule gor? Vi ste čist nori.:)

iggy ::

kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade! :\

Potem si ti že preklemansko globoko v zemlji!

Sicer me pa zanima kakšen človek si ti ramzes? Ali te sosedje obravnavajo kot normalnega človeka? Kje boš preživel novo leto?
Hey, you're fat!

Bravo, kateri njegov kolega pa si? :d

Ps; ne se obremenjevat z mojo starostjo! ;) se vidimo potem fantje, nimam časa za take otročarije, kot jih izvajate na internetu! :P to lahko dela vsak, ne pozabi tega. "mati"!

samo nekaj mi odgovori!

koliko je takih(multiplih osebnosti) kot je thomas; na slo-techu?

pa sem ti povedal vse, in ne delaj se, da nisem nič rekel, ampak pričakujem konkreten odgovor!
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Torej, KATERA slika je avtentična slika, avtentičnega UFOta, Ramzes?

Če je Slotech živel doslej samo za link na avtentični UFO dokument, potem je več kot upravičil svoj obstoj! Že s tem!

Samo link na nesporen UFO dokument nam daj Ramzes, pa ne se sekirat zaradi izgubljenih duš, kot sem jest pa "moji kloni"! Magari če si ga že dal, tokrat ga podaj nedvoumno, da se ne bomo več begali!

Pokaži torej tisto sliko, ki prikazuje nekaj alienskega, pa boš v mojih očeh postal najpomembnejši človek, kar jih živi!

Brez heca.

Moja tema: 50 let laži in posmehovanja, odgovor je tukaj( kaj ga nisi videl? )" v vesolju nismo sami! " Kapiš?
In to mislim zelo resno, kar sem seveda dokazal svojo resnico in na koncu z vašimi lažmi ugotovil še resnico foruma. Kako si dokazujete vašo verodostojnost. Da neboš imel dvomov slučajno!

dokazal svojo verodostojnost, "tvoja" bolj šepa, ki jo že toliko omenjaš!

Thomas, sedaj vidiš kako se izvaja " Wikipedia. Org/wiki/exorcism exorcism", odganjanje "zlih duhov"!

In to je bilo še eno in glavno vprašanje verodostojnosti! Mislim, da ne rabim več dodajat!?

če si iskren lahko zmagaš, če pa si pa si tak(kot govoriš thomas), pa ne moreš!

Ps; grem, in se vidimo! Mislim pa smrtno resno! Lep pozdrav! Zapomnite si resnica je samo "1"!

Aja, da ne pozabim: kdo drugemu jamo kople, sam vanjo pade!
Sedaj pa si lahko izmisliš 1000 izgovorov, zaradi mene, ampak dejstvo so moje besede.
Preglej si mojo temo, pa boš videl večino, in na kateri strani je bila, in kaj si naredil(s svojimi lažmi). če odšteješ vse clone, in ponaredke. Ostala bo samo debata iskrenih ljudi, ki so željni resnice. Zato vidiš, kdo je ogrožena vrsta... in seveda logično je, da se upira, da bi preživela. Ampak preživi samo najmočnejši. to pomeni, da preživi samo inteligenca, homoerectus, pa ostaja tam kjer je vedno bil(v krogu ali v srednjem veku). Asociacija: kot ps za svojim repom!

sedaj pa ti povem moj pravi in edini cilj:
sedaj vidiš, kdo so skeptiki? Daleč od realnosti, in sprejemaj njihovo razlago, mi te bomo pa tačas vrteli okoli prsta. dobro jutro, hoaxerji!
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

JAz sem videl sliko NLPja HAHa

Nejc Pintar ::

Samo je pa zanimivo da so bili 50 let nazaj UFOti precej bolj oglati.
Lahko je biti prvi, če si edini!

To paje desinformacija! Dobro jutro!

Sedaj pa pomisli, kaj pomeni "top secret" in kako to obdržiš!

Nekako treba zakrit prave dokaze nejc!

Tako, da so beliverji(hoaxerji) in skeptiki(hoaxerji)!

Prava informacija pa je vse okoli tebe, samo poiskat jo moraš! Toje " Mikekemble. Com/misc/grail. Html sang real!"!
ampak ne jemlji vse dobesedno! Kot praviš ti!

zato, nehaj se spraševat, in raje spoznaj sebe (človeka), pol boš spoznaval življenje v vesolju!
to je moje sporočilo; v temi!

Ps:nekaj je deklasificiranega! In to zlorabljajo na vse načine!
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Sebe že poznam. Če se ne poznaš je very bad.

Nekako treba zakrit prave dokaze NEJC!!

Končno si priznal da hočeš zakriti resnico.

Ok, ajde, and never come back.

Sedaj vse non-beliverje moji marsovci s kleti vabijo na vesoljsko pivo.

Ok Nejc, dobro da le non-believerje, ker za Ramzesa, takole po postih sodeč, bi rekel da je zjutraj še znosen ampak se verjetno potem kmalu zadane. Sploh tile zadnji posti so bili narejeni pod vplivom enega fajn "heavy fuel". Tako da ga ne pumpat še z vesoljskim pivom.

Crimson_Shadow ::

Aja, in tole se je en zmislu in bluzi v tri krasne a ne? :\

In Woodrow Wilson je bil predsednik ZDA. Kot kaže za ameriške predsednike postavljajo res butaste ljudi. :\

In pole Tof reče, "Kaj pa če je vse res?"
We create worlds
««
53 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25327251 (21000) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58443444 (34484) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

566814 (4975) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46435806 (29559) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

826776 (5747) nuclear

Več podobnih tem