» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
52 / 60
»»

Ramesses II ::

Ej, ampak znaš utrujat, ha? 5tič!8-O

ODgovor imaš nekaj postov nazaj. Tako, da nebom stalno ponavljal ena in isto stvar, ki ti ne gre v račun. Razmisli, kaj bereš. Ne morem razmišljat še namesto tebe.TEMA JE OBŠIRNA IN VSE PIŠE. :\ Če te pa Tema ne zanima pa sam veš, kaj je najbolj pametno.

PS: Vidiš, to mene utrudi, in se naveličam(stalno ponavljat ena in isto) Ko boš imel vprašanja, katera ti ne gredo v račun povej. Vprašaj kaj novega, nevem kako naj ti še razložim. Kaj rabiš podnapise?? :\

Dej zdej pa res grem. Včasih znate bit težki 300/h! |O
Ptah-Seker-Osiris

Matev ::

ramzi - nauči se sprejeti odgovornosti za svoja dejanja

označil si mars za poselje
in trdil si da je modre barve

sedaj pa požri še opazke ki jih dobivaš na ta račun

zakaj hudiča si pa verjel da je mars modre barve

in zakaj za 3sto hudičev si verjel neki spletni strani da je mars poseljen

hej, kar si naročil to še plačaj sedaj

povej in odgovori kakšne barve je mars
:D

karkoli pribiješ te lahko samo vprašam zakaj si verjel da je mars poseljen
in ali se ne motiš tudi pri tisti drugi trditvi (katera pač bo takrat v debati)

aja - zakaj si že verjel da je mars poseljen -ker si ene slikce obraza videl ? dreve ? a ne se že spomnim
cele hiše si linkal da so na marsu - cela mesta

Duke Nukem ::

čudim se, da se enim geekom da skoz v tej temi utrujat :P

ODGOVORI: KONKRETNO! In ne se izmikat!
To smo obdelali že več X, in trdim od vsega začetka do danes! to je DEJSTVO!!!
:\

Kaj takega prikazuje NASA v knjigah, enciklopedijah ter v Medijih(TV, časopisih,...)??? :\
To so prave barve planeta MARS, in se vidimo nasledjič!!!!! :|

PS; Maš prav DukeNukem! :P
Ptah-Seker-Osiris

To so prave barve planeta MARS,

povej !

ali je moder asli rdeč

in zakaj si trdil, da je moder in zakaj si trdil, da nasa namerno prikriva da je rdeč

in zakaj hudiča bi kdorkoli hotel prikrivati barvo ter zakaj bi kdo hotel zavajati ljudi z napačno barvo

Thomas ::

@Azrael,

Ne, to je en njegov someščan. Ker un je bil kumrn, ta je pa zajeten in nekoliko starejši. Lahko pa tudi, da kaj sodelujeta.

Bi pa tudi tega "tamočnega" lažje nosil v breg, kot z brega dol poslušal.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

MTm2H37rqt7B ::

Gundolf ::

Ramzes:

Kakšne barve je pa zdaj? Poudarjam da so to tudi prave barve. Daj Ramzes da slišim logiko za tem tvojim modrim Marsom. Je moder, ker se mu na eni sliki od stotih vidi malo več oblakov (in to modrih8-O)? In NASA po tvoje skriva to sliko? Tu si po mili volji oglej Marsovo atmosfero (vključno s tvojo sliko). Nato razmisli in še enkrat povej kakšne barve je Mars.

BTW, ta slika mi je tako čisto estetsko naravnost ogabna. Veliko preveč poudarjena modra, še oblaki in sežne kape so modre. Sicer se ne spoznam, a dvomim, da je atmosfera tako modra - če pogledaš Zemljo so oblaki beli, kljub veliko gostejši atmosferi. Evo, misija za koga, ki se mu to ljubi - poiskat podatke s kateimi filtri je bila ta Ramzesova slika posneta.

Te bom še takole vprašal, če pravilno izberem sliko, potem lahko začnem trdit, da je Zemlja bela? To je čisto primerljivo s tvojim načinom sklepanja.

Matev, planet je prav tako moder, kot "rdečkast" sicer bolj krem barve. Že od starih časov so ga jemali kot našega dvojčka, in na začetku našega stoletja je Orson Wells oprizoril radijsko sceno, po knjigi, kjer je spravil veliko ljudi v totalno paniko. Moram poiskat kje to opisujejo. SKratka toliko kolikor se je dogajajlo s planetom Mars, se ni z nobenim, in je pustil vtis strahu, pred Marsovci. Ampak to je samo "mit". Realna podoba Mars še zgolj ni taka, kot so si ljudje predstvaljali! Vse so naredile govorice in špekulacija o Rdečem Planetu. Prav tako omenjate "Marsovce" kot navada "Rdeči Planet", ampak to so samo navade. Ta strah, ki je bil prisoten že od starih časov, se je izkazal, na začetku stoletja kot sem že prej omenil. FIlmi so ga samo še povečali. Ampak ponavljam to je samo Stereotip. Zato pa imaš slike od NASE, take in drugačne. Ene s filtri druge pa ne. Ker bi resnica pognala, strah v ljudi. Zato je enako kot pri NEzemljanih, pustijo času čas, zato omejujejo informacije prav zaradi statistke. Povprečno mišljenje prebivalca Zemlje. To je razlog.

PS: Fantje, kar oglašajte se, vse bomo obdelali, samo prosim vas, ne z žalitvami. OK? :\

Gundolf, to je zadnji del planeta Mars, in dal si stran, kjer so prave barve. Veseli me, ampak še vedno me nisi razumel, kaj sem hotel povedat. Preberi teh nekaj vrstic zgoraj. Skušal sem razložit v čisto enostavnih terminih. Mars je po knjigah, revijah prikazan drugače in dobro veš, kaj mislim. Veš koliko ljudi ni videlo te slike. Vsi poznajo Mars kot rdeč planet, ni pa tak:

Tukaj ga prikazujejo brez atmosfere in totalno mrtvega, kot Luno. In sam veš, da so TE slike vse povsod po Medijih. Je tako?? TI poznaš; pa kdo drugi tut, ker slediš NASI, ampak večina pa ne sledi, in pol si predstavljajo drugače. Tako ena verzija kot druga buri domišljijo! :\
Ptah-Seker-Osiris

Thomas ::

Kako naj te človek ne žali?

> Že od starih časov so ga jemali kot našega dvojčka, in na začetku našega stoletja je Orson Wells oprizoril radijsko sceno, po knjigi, kjer je spravil veliko ljudi v totalno paniko.

Preklet papagaj, premisli nekoliko v katerem stolestju smo!

Pa če bi bilo to samo enkrat. NONSTOP streljaš kozle.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Alec999 ::

pux >> zanimiva slika, tud taki kraterji nastanejo

Zanimivo branje o tem TUKAJ.

Preklet papagaj, premisli nekoliko v katerem stolestju smo!
Pa če bi bilo to samo enkrat. NONSTOP streljaš kozle.

Thomas, hahahahaa..... matr sem te razkuru!!? :P

PS: Kaj je še kakšna napakca, ki si jo našel, da gremo naprej? :D

AVE THOMAS! >:D

Gundolf in Matev, poglejta si to; KRATER, oz kanal, ki je po mojem nastal zaradi trčenja meteorita ali kake večje gmote.

Kaj pravita na to??:\
Ptah-Seker-Osiris

ramses324 tole s stoletjem si ga res pihnu, radijska oddaja je bila leta 1938.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Alec999 ()

Vem ja, ampak point veš kje je....Pred tem je bila knjiga, ki je burila domišljijo prebivalcev. Vem da sem ga preveč pihnu. :D Ampak koncept ostaja isti. Bistvo je, kaj je ogorčenje povzročilo, zaradi nastalega straha( stoletja domišljije, ki se prenaša iz generacije v generacijo).
Sej so ga tudi tožili, da bi preprečili nadaljne incidente s podobnimi objavami. :\
Ampak ni pomagalo, ker je stvar že bila storjena....hehehe....MIT!
Sej je bila še ena proti koncu prejšnega stoletja. In še 3 filmi obstajajo na temo "World of the Worlds" Orson Wells!! :D

Da ne omenjamo tematike ALIEN v ostalih fimih, vse povsod so opisani kot ZVERI! Kar pa je daleč, od resnice prav tako po izgledu, kot po mišljenju in v tem je point! :\ Opisana in izražena slika je človeška.:\ Človek je tisti, ki bi lahko bil taka zver napram vesolju.

In zakaj komisija odobrava predvajanje takega mišljenja, to pa je odgovor večje slike. TO pa je tisto, ko sem omenjal.

Subliminalno sporočilo: "Sami smo v vesolju" ; po drugi strani ONI so zveri, češ da se jih ustrašiš ko jih vidiš ali pa sploh ne verameš. Verski sistem, ki ustvarja prepričanje. Načrt, ena strani naj ne gleda v zrak, kjer ni nič, druga stran, ko pa jih vidi, pa naj se boji..ALi interpretirana kontrola človeka.:\
Ptah-Seker-Osiris

mesoreznica ::

Zanimiva tema.

Da še jaz dodam.:D

Če skozi teleskop vidim rdeč mars kaj se zgodi z tole temo? Ostane brez bistav a ne?

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

Zgodovina sprememb…

Azrael ::

Ramzi, spet mešaš stvari. Samo par popravekov.

Radijsko igro je spisal Orson Welles, novelo pa H. G.. Wells.

Mars in njegova atmosfera, res boš prav lahko jo videl z Zemlje, ko ima pri tleh tlak komaj 8m bar..

@Thomas, hvala za info.
Nekoč je bil Slo-tech.

Dobr takrt se je to zgodilo, ker so bili taki časi... naprimer folx ko je prvič vidu film na platnu en posnetek, ko gre vlak proti gledalcem so začel bežat, ker so mislel da jih bo vlak povozu. Česa takega se danes ne zgodi več :)
Izto je bilo na žačetku ko so predstavl tekoče stopnice. nima veze.

Bol zanimv je današnji posnetek na CNN TUKAJ.

Azreal, nič novega nisi povedal.

Razlagal sem strah! Omenil sem Orsona Wellsa, da lahko preverite in najdete vse informacije!|O
In to si naredil! IN kaj zdej?
Ampak bistvo je bil strah, katerega so ljudje imeli. |O
Nič, samo tako, da veš. :\

Alec999: Kaj misliš ti nato?
Varjanta CNN, vames je bil eden od Discolsure Project!:D Sej so vse povsod, ampak ljudje se počasi privajajo nato. :\
Ptah-Seker-Osiris

Samo Ramzes, filtri niso zaradi javnosti. Slike se dejansko slikajo v različnih valovnih dolžinah, s temi in onimi filtri, da se poudari določene značilnosti, ki jih znanstveniki pač iščejo. Če bi jutri Mars spremenil barvo v florescentno vijolično, ne bi znanstveniki imeli nobenega problema to predstavit javnosti (malo pretiravam - verjetnost za tako barvno spremembo je verjetno večja od verjetnosti, ad bi kakšen znanstvenik po takem dogodku uspel kak mesec sploh kak zvok iz sebe spravit :D).

Aja, to ni zadnji del Marsa, karkoli naj bi to pomenilo ampak pač Mars slikan, ko je na njem divjal peščeni viharj. Te so menda bolj pogosti in bolj obsežni kot na zemlji. Zato je tudi v atmosferi več peska in je ta posledično rdečkasta / oranžnkasta / rjavkasta - kakorkoli že posameznik vzame ta odtenek. Iz podobnega razloga ni pričakovati lepe modre atmosfere na slikah roverjev.

Ko smo pa pri tem, katere slike Marsa so bolj znane. Povej mi katera slika ti je bolj všeč. tista tvoja ali recimo
, če jo najdeš v boljši resoluciji? Meni vsekakor moja, čeprav je povsem umetno pobarvana. Zato ker so na njej lepi detajli površja in ne neka meglena atmosfera. Pobarvana je pa zato, ker če želiš imeti ostro sliko, moraš žrtvovati barve. Ostrina in barve gredo skupaj le do neke mere, če si pripravljen eno žrtvovati, lahko drugo precej izboljšaš. In vse raziskovanje Marsa gre v smeri, da se bolje vidi njegovo površje ter kaj se skriva pod površjem in ne kakšne so trenutno atmosferske meglice. Na Zemlji je atmosfera že lepa, na Marsu nam pa le kvari pogled na njegovo površje. In nihče ne skriva te atmosfere, kjerkoli pogledaš poiščeš resne podatke o Marsu, bo zelo verjetno opisana tudi atmosfera ter dejstvo, da ima planet vreme.

Tako da moj zaključek je, da je Mars rdeč (prevladuje rdeči del spektra, o odtenku je brezveze govorit). Tudi ob najlepšem vremenu je rdeča dominantna. Če Nasa o Marsu že karkoli prikriva, to ni njegova barva, niso detajli iz površja, ni njegova atmosfera in ni življenje / ostanki nekdajnega življenja na njem. Tvoji zaključki so pa zame čisto iz trte zviti. Ti enostavno vzameš teorijo (NASA prikriva barvo / nekaj drugega), nato tej teoriji prirediš ostale dejavnike, da se ti vse sklada (prikrivajo zato, da med ljudmi ne bi bilo panike, ker ljudje so navajeni na rdeč Mars - halo, zresni se prosim). Vzemi naslednjo formulo: Št. ljudi kdajkoli zaposlenih v vesoljskih agencijah po svetu * procent teh ljudi z dostopom podatkov iz naprav ki zelo dobro vidijo / so videle Mars * (procent ljudi, ki ne bi bil zmožen skrivati tako pomembnih podatkov + procent ljudi, ki bi bil pripravljen prodati podatke o tem, da vesoljske agencije nekaj prikrivajo) = x. Če je x večji od 1 potem bi mi že zdavnaj vedeli kako nas NASA nateguje, če bi nas res. se bojim da boš moral izbrati res zelo zelo konzervativne ševilke, če boš hotel cifro spraviti pod 1. Lahko si pa izpelješ še kaj bolj Drakovi enačbi podobnega če želiš.

Da ne omenjamo tematike ALIEN v ostalih fimih, vse povsod so opisani kot ZVERI!
Pomisli na Contact. Potem pa pomisli, kako zanimiv bi bil film, če bi bil o alienih, ki nam hočejo pomagati / ki se nočejo vmešavati / ki se nočejo pokazati - uh, kar na pretek zelo zanimivih scenarijev.

P.S. Ah vidim, da si isto sliko našel. Očitno se je tudi tebi zdela zanimiva. Drugače pa dvomim, da je krater. Karkoli bi priletetelo v planet, na jnem ne bi naredilo zareze čez četrtio / petino njegovega obsega. Zato so ponavadi kraterji dokaj pravilno okrogli, pa četudi so za pol planeta / satelita veliki. Lahko gre recimo za premikajne tektonsih plošč.

P.S.S. Oh kako je luštno editirat svoje poste :D
Sem hotel le dodati, da se meni zdi, da se na tej sliki lepo vidi, da to ni krater ampak, da je neka antična Marsovska civilizacija zelo na veliko narisala izbruh vulkana. Sigurno je vulkan, spodaj je temnejša ravnina, čisto vulkanski stožec na sredini in svetlejši dim, ki se dviga iz stožca. Nedvoumen dokaz, da je Mars nekoč bil poseljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gundolf ()

Gundolf, bom poiskal, dokumet od NASINE klasifikacije podatkov, in vsega, kar se da. Tudi, jaz sem imel tako mišljenje, preden sem šel v podrobne raziskave. Pa slućajno sem se zaletu v temo Mars, in sem jo objavi na začetku teme. Podobno je pri temi Luna( samo, da luna je res mrtvi planet), pa kjub temu ima dovolj vode pod površjem, da načrtujejo "Moon Base" v naslednjih letih.

Glede slike imaš prav, je dosti lepša, to vemo, ampak point, da si pol ljudje zamišljajo Mars kot luno. Ti bom razložil zakaj je to pomenbno.
Na marsu so ostanki civilizacije. Medijska objava NASA 1999. Drugi dokaz, so nekatere strukture na njem, tretja stvar pa Meteorit. Skušaj vzet samo to iz globjega pomena.

Ko bom našel, bom sestavil vse na papir, in postam. Boš videl kako se moji izračuni ujemajo. Vzel bom v bran vse možne poglede in sestavil zaključno mislel. Samo naslednji teden, ko bom imel več časa, ker ta teden, imam preveč dela. Popolnoma štekam tvoj pogled, ampak ti ponavljam, NASA je precej prebrisana in JPL od "Face on Mars" naprej, prekleto pazi, kaj objavi, pa poišči zakaj. :\
Tako, da moraš vedet, od "viking probe" naprej so pazlivejši preden podajo podatke v javnost. To razmerje ljudi zaposlenih v NASI, je pa zelo zanimiva stvar. Če bi pogledal nekaj tiskovnih konferenc, bi ugotovil. Imajo strašno visko omejene podatke, poglej si " High Security Clereance!! To je samo, da vidiš omejitev podatkov in zakaj.(OSNOVA). In boš videl, kdo vse to uporablja.

Vse podatke zberem skupaj se pripravim in naslednji teden razčistimo MARS. OK?
Seveda, če si zato, jaz sem pripravljen se potrudit, sej delam zase tako, da bom ob enem še za vas. :\
Ptah-Seker-Osiris

Ti kar.

Stepni Volk ::

Slike bi bile tudi dobrodošle. Tvoje.

Nejc Pintar ::

Ramzes sem ti že dal konretna vprašanja:

1. Če imajo tako hudo tehnologijo, zakaj še niso v Singularnosti?
2. Zakaj bi morali sami priznati njihov obstoj. Itak bi ga priznali ko bi jih videli.
3. Zakaj nas pravzaprav sploh obiskujejo? Če imajo tako tehnologijo verjetno ne bi bil problem kamere tukaj pustit.
Lahko je biti prvi, če si edini!

ajin ::

NEjc, samo zanima me kaj je s teboj in s to singularnostjo?
Človek niti ne razume tega! Ali mislis da je to bistvo? Bistvo je ljubezen, z njo pa pride vse, celotno razumevanje vsega kar je!

:D
Na tvojem mestu nebi odgovoril.

Meamoto ::

Razlagal sem strah! Omenil sem Orsona Wellsa, da lahko preverite in najdete vse informacije!|O

In pri tem naredil dve fenomenalni napaki, ki jih ponavljaš, odkar si ga omenil prvič.

1. Ni bil Orson Welles, ampak H.G. Welles, kot ti je že povedal Azrael.

2. Radijska igra ni bila 'World of the worlds', kot jo konstantno imenuješ, ampak 'War of the worlds' - Vojna svetov.

In sedaj še konkretno vprašanje. Če si še tako enostaven naslov radijske igre pri prevodu misinterpretiraš, kako naj ti sploh karkoli verjamemo?

razúm -a m () sposobnost vključevati, sprejemati v zavest in ugotavljati vzročne, logične povezave

In kaj ti uporabljaš LOGIČNE POVEZAVE? Ma nemoj! Kaj delaš celo temo! :P Iščeš svoj ponos, ali svoje ščinke! 8-) In kje je tema. To kar si ti povedal?? DAm ti samo ZADNJI PRIMER;

HG Wells Meets Orson Welles (October 28, 1940) (A short conversation between the
Potrudi se, da boš videl kaj govoriš! Bom postal takoj, da mi ne ZBRIŠEŠ!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In pri tem naredil dve fenomenalni napaki, ki jih ponavljaš, odkar si ga omenil prvič.

1. Ni bil Orson Welles, ampak H.G. Welles, kot ti je že povedal Azrael.

2. Radijska igra ni bila 'World of the worlds', kot jo konstantno imenuješ, ampak 'War of the worlds' - Vojna svetov.

In sedaj še konkretno vprašanje. Če si še tako enostaven naslov radijske igre pri prevodu misinterpretiraš, kako naj ti sploh karkoli verjamemo?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lepo sem razlagal MARS in zakaj je tak strah v ljudeh. To je bil POINT. Sedaj pa poglej, kje se ti
zatikaš.:P
The finest radio drama of the 1930’s was The Mercury Theatre on the Air, a show featuring the acclaimed New York drama company founded by Orson Welles and John Houseman. In its brief run, it featured an impressive array of talents, including Agnes Moorehead, Bernard Herrmann, and George Coulouris. The show is famous for its notorious War of the Worlds broadcast, but the other shows in the series are relatively unknown. This site has many of the surviving shows, and will eventually have all of them.

Še dokumetiram! mercurytheatre

KAJ NADALJUJEM?:P Stari, upoštevaj mojo priporočilo! Če te tema ne zanima, ne jo smetit!

PS:Vaša teorija Thomas, pol Azreal, pol Maemoto!! Vsi naleteli na ENO mino!
Pol kdo zavaja debato????? No pa sem jih privelku na dan!!:D Še kdo, preden gremo naprej???
PUSTITE UPORABNIKE NA MIRU, dragi gospodje, mi tukaj skušamo debatirat, in ne uporabljat vaše metode za živet. Sedaj, če se blatite, se dajte med seboj. MISLIM, da imata "dva" od teh, kar nekaj preveč skupnega??? StepniVolk, kaj se motim? :D ALi moram, še to zbezat na dan?
:P
Ptah-Seker-Osiris

Maomoto, veš kako se vrti ps okoli svojega repa? Kaj uponašaš, naravo? odgovori!

Kaj si UGOTOVIL, da jaz priznam svoje NAPAKE, od tebe pa ne duha ne sluha(poglej si moje vprašanje)!
Sedaj vidiš kaj je RAZUM! To so dejstva!
PS; GOTCHA!:D

EDIT: Moj post preden si zinu! (še opozoril sem te)

Veš kaj pomeni RAZUM? To mi odgovori!:P "V dejanjih!" ne z linki! :D Past
PS: Kam si jo sedaj UCVRU?:D Dokazuješ verodostojnost, dokažijo sedaj brez laži!

Si videl preciznost, HA?! Zarečenega kruha se največ poje! :D
Ptah-Seker-Osiris

Meamoto ::

Ne, lepo si mešal War of the worlds in Orsona Wells-a.

Ko se zmotiš, imej še jajca to priznat.

@ramses: Zakaj nam hočeš vsiliti laž če vemo resnico?
Pa IMO bi ti bolj moral pustiti upoabnike na miru, ne pa da jih začneš žaliti ko te dobijo v past.

keber ::

Da se še jaz spotaknem
ramses:
>>> Na marsu so ostanki civilizacije. Medijska objava NASA 1999.
Ja? Press Release številka koliko? (da preverimo)

Še to glede barve Marsa: doma imam majhen teleskop. Z njim pogledam Mars. Kaj vidim? Oranžno rdeč disk z majhno polarno kapico (ali zgoraj ali spodaj je odvisno od časa gledanja), taka slika, kot jo da NASA, le da ni tako podrobna. Zdaj pa mi razloži, kako to, da ne vidim nič modrega? Nekje si omenjal, da je površje rdeče, sicer je pa Mars moder ... Nekako ne gre skupaj.

Kaj še niste ugotovili kdo se spotika!!
Analogija------Kdo temo uničuje!! Semo nekaj "uporabnikov", ki potrebujejo izganjalca huduča, ker imajo preveč osebnosti! Ne Thomas!:P :P IN ostali, ki se delajo in jemljejo zakone v svoje roke na forumu. To sem povedal že na začetku, pa sem vas lepo opozoril, brez hrupa! ;) Sami pišete "zakone", pol pa jih sekate povprek!!! 8-)
PS; DOBRO PREBERTE KAJ SEM NAPISAL!!!
Zato, prosim vas, jaz vas ne opravljam, in zato nimate pravice vi mene. OSNOVA.
VSe je v mojih besedah!!! Samo debato prečesaj "KEBER"!;) In ne išči zopet kocin! 8-)
Ali izgovorov! ;)

KAJ HOČETE RES ZVEDETI RESNICO?? STE PRIPRAVLJENI NANJO!!;) :P
A nisem bil dovolj jasen?! Natančnost!8-)

VSe to in še več, se nanaša točno na temo, v vseh pogledih. Samo poiščite vzrok, zakaj resnica ne pride na beli dan. Konkretnega sem že podal najmanj 100X!:\ Prav tako razlogov malo morje, ali "Možnost 1" oz. 100%. ;) Koliko časa, se boste še izmikali?

PS: Dittorio. ROKA!!:D Tudi ti si zaslužiš en aplavz! :D
Dobra tema, HA??!!!:D

Eno moje vprašanje, kaj ste že imeli vsaj podobno TEMO na FORUMU?

Iskreno odgovorite fantje! :\

Dokazal sem svoj POINT in da je vse res kar pravim! Dokaz je tema, ki smo jo obdelali! Tako, ali drugače! Ampak vedno sledili enakemu cilju. Resnica vedno zmaga in je samo ena.
Sedaj ostali uporabniki, javite se, da bomo še kako rekli!! :\

KDOR DRUGEMU JAMO KOPLJE, SAM VANJO PADE!! Verjemite vase, in ne drugim. Samo dobro vam hočem, brez obsojanja. Jaz nisem sodnik in ne bog, sem samo uporabnik tega FORUMA in želen resnice. Katero skozi omenjam. Ampak brez razuma, ni nič. Informacije treba obdelat, ne samo vedet. Glavne so stvari v ozadnju, tam je človeški faktor. In tukaj je point, na kateremu, lahko gradite, in najdete izvor energije, ampak če jo izkoriščate se obrača proti vam. Jaz sem 3 krat obdelal nekatere uporabnike, in to ni obsojanje, če znate uporabljat asociacije. Sedaj vem, da nekdo to razume in točno ve kaj govorim. SKušajte razumet moje stališče in zakaj se je tako obrnilo vse. Ko stalno drezaš v nekoga, prej ali slej se le ta, obrne in pogleda, kaj imate toliko proti njemu. Takrat pa........:P Samo en X sem se obrnil. VI pa celo temo, se obračate za mano, kaj je to pravično? Zato pravim, EGO lahko slepi, in to je bila moja točka moči, na katero sem odigral svojo vlogo. Ampak samo eno in vedno isto. Jaz Ramses. In noben drug. Sedaj pa si mislite, koliko vas je rabilo, da ste me dribljali. :D Sej je cool, ampak priznajte napake, pa bomo lepo govorili naprej.

NEJCPINTAR: Dobro si preberi to stran, CELO!!!
@NejcŽivljenje je nevarno, še nihče ni preživel te izkušnje. Zato NE začnite živeti!
--------Nejc, to kar pišeš, je zelo žalostna misel! Ne se obsojat, ker vem, da znaš razumet življenje iz pravega kota.
@Nejc Pa IMO bi ti bolj moral pustiti upoabnike na miru, ne pa da jih začneš žaliti ko te dobijo v past.
--------Kdo je koga dobil v past? :P Samo samozavest ti manjka, da priznaš.
@Nejc@ramses: Zakaj nam hočeš vsiliti laž če vemo resnico?

--------Zberi "ščinke", in sestavi en lep post!! Tako kot znaš v svojih podpisih priznavat. in še nekaj takih. Roko na srce, kolikokrat, sem jaz poslušal VAŠE pridige? Tako, da veš kje tišči zajec. Ko pa se jaz 1 obrnem, pa stokate in cvilite!?!!! Vsi tisti, ki so pravični, in razumni, vedno kaj govorim!!!

Owca, prav si imel, ko si rekel, da treba vzet temo pod drobogled! >:D

@Nejc; Pol pa poglej naslov, in ti bo "kapnilo", da se držim teme 100%. 50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj
Laži+norčevanja PROTI 1 resnici! :\ ;)

LEP POZDRAV VSEM!!
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

A ni logično da moraš ti poslušati naše pridige?
Pa ko tukaj dokazuje svoj EGO? Kdo ves čas poudarja da on je pa najbolj pameten inteligenten, razgledan, ... Ob tem pa žali ostale uporabnike da ne poznajo zgodovine, da niso odprtih misli, da niso razgledani?

Znaš ti sploh pogledati recimo na biblijo z druge strani? Ker Biblija ni ravno zanesljiv vir.

edit: Pa glede mojega podpisa: Ni mišljen dobesedno ramzi.

Zgodovina sprememb…

Pintar, kaj imam še kaj za dodajat? Ko dobiš tiča na laži, brca na vse strani. In meče očitke, pa ne pogleda, koliko žalitev in laži je izrekel. Sedaj pa presodi sam! Nejči!:D

Pri meni NI laži, brcnil sem samo par krat, in je bilo dovolj, da povlečem medveda iz brloga.

Koliko laži in žaljivk sem pa "prenesel" do današnjega dne???
Na temo " 50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"

OD Poslano: 06.08.2005 14:34:32 DO Poslano: 17.12.2005 13:43:33 !!!
Kaj začnemo štet?? Matematika, da vidim kako ti gre!!!:D

PS: TO "MI" ODGOVORI POŠTENO in KONKRETNO!!! Čene sva zaključla, vem, da znaš bit pošten, prav tako kot sem jaz. Zato ne se izmikat!! PROSIM TE!!!!
Še prvo nisi odgovoril, pa sedaj v 10min. sta že 2 konkretna vprašanja iz moje strani. :\

Kaj sem vas užalil, ker sem vam dal preveč za mislit?? Bodi iskren! TO je enako vprašanje, samo ista tema. :\ ALi boš ponovno čakal, da se naveličam, grem in pol pisal! Sej ne delaš edini, tako, da nisi nič novega odkril. Čakam, čakam, in odgovora od nikjer! Sej ponavadi je tako, ko jaz kaj vprašam. Pol pa izgovori in ponovna vprašanja iz vaše strani, samo da se ne soočate z resnico. KOliko krat bom mogel še dokazovat mojo temo. TEmA je pomemba in ne UPORABNIKI, ali ljudje. Berite moje odgovore, preštudirajte in boste videli, da sem dal vse odgovore, in še dosti več kot samo odgovore, ampak tudi razumevanje, zakaj!!!
Ptah-Seker-Osiris

Ubistvu se ne spomnim take teme na forumu, možno pa da je bila.
Vsekakor je bilo manj dela z zaprtjem.

Pojma nimam koliko žaljivk si prenesel do današnjega dne. Upam da naslednje ne boš, boš nekoga užalil nazaj in fasal PR+rave chick pr0n

Nejc in ostali(ki gledate na svet negativno), začel sem SAM s temo, in dobival po glavi, prebiraj poste uporabnikov, ko so se spraševali, kako, da tema še ni zaprta(Zakaj misliš, da so se spraševali, poglej tiste, ki so me podpirali, v mišljenju ali posameznih točkah, in teh je ogromno). Še sam si jo hotel uničit(priznal si), in mi sledil po drugih temah. To je resnica, Nejc. Poglej si temo od začetka in boš videl, koliko je tega. Zato skušaj me "razumet", ker bo samo tebi koristlo!in ostalim, ki berejo moje poste!(moji posti so namenjeni VSEM). Jaz to že vem, ker preživljam. Ko pa dobim zagovornike moje teme, pa jih odženete. ZAKAJ?? TO je Žalost, in pol še na slepo ignorirate moje odgovore, kot da nisem nič rekel. EJ. Znaš bit pošten, in sedaj si dobil odgovor, zakaj ne "dobimo resnice" v janvnost, ker je ne sprejmete. Tako kot ne sprejmete resnice na Forumu, tako je enako v svetu, ampak se spreminja. To kar si meni omenjal(pameten inteligenten, razgledan, ...) Iz moje strani so bile SBODBUDNE provokacije, in ne žaljivke, da začnete odpirat oči, samo interpretirali ste jih po svoje. Samo bodite realni, pa boste videli, koliko sem verodostojen, kar se tiče mojih napak, so bile samo "mine", da dosežem pravico. In ne se obremenjevat zaradi tega, več X sem vam povedal. Rekel sem tudi, da vam želim vse naj, pa čeprav me obsojate. To je samo zavest. Priznavanje svojih napak, je moč katero noben ne izkoristi v svoj prid. Vsi izkoriščate za druge napadat. Postavil sem se v bran vseh, ki ste jih obmetavali z pljunki. Lepo sem napisal, da niso nič krivi, ampak da lepo razumejo kaj govorim. To pa je spoštovanje človeka in njegovega obstoja.
Samo podčrtane besede beri, preštudiraj mojo temo, in boš videl v besedah KOLIKO truda sem uložil, da resnica prevlada nad posmehovanjem in lažmi! TO kar citiram že v naslovu teme.

PS: NUJNO PREBERI VSE KAR SEM NAPISAL! Iz srca vam govorim!! Moč Ni v lažeh ali izgovorih, moč je v realnosti ali resnici. Kaj vam ne dokazujem? Resnica prevlada! Zato me je stisnilo, ko sem bral tvoj podpis, in videl tvojo misel. Vir energije ni negativi ampak v pozitivi!! premisli, in boš videl koliko si želim, da to dosežete, bolj kot pa vi sami, ker vam dajam vedet, da nas čaka lepša prihodnost, brez laži in izgovorov. Na vse možne načine potrjujem svoj naslov teme Lahko bi rekel, 2000let laži in norčevanja, odgovor je tukaj, v vesolju nismo sami!!! Upam, da razumeš moje stališče sedaj. Takoj, ko razčistimo, lahko zgradimo konstruktivno temo in sedaj to izvajam.

EDIT: REs, da sem zelo trmast, hehe....samo želim, da vidite, kako se svet vrti, in da ni napovedan konec sveta, ampak nova doba brez laži. Zato, če želite preživeti, dejmo skupaj predret vse kar razpravljamo, da pridemo do resnice, tako lahko gremo napej v prihodnost z mirno vestjo in spoznamo naše obiskovalce. Pol boste, lahko govorili, kar boste hoteli, jaz ne dokazujem sebe, ampak resnico. Zato dejmo razčistit, končno po 50ih straneh in začnimo konkretno razpravljat. :D

@Nejc: Življenje je nevarno, še nihče ni preživel te izkušnje. Zato NE začnite živeti! :|

asociacija: resnica je nevarna, še nihče ni preživel te izkušnje. Zato Ne začnite z realnostjo!!

Resnica ali Življenje imata vse skupno, zato je ta ascociacija popolnoma logična.
Ptah-Seker-Osiris

Priznam da sem jo hotel uničiti in jo še vedno hočem. Tega pravzaprav nikoli nisem skrival.
Sledil po temah? Wtf? Sicer nisem, pa tudi če bi?

Resnico že imamo v javnosti, in večina nas priznava resnico.
Bodi TI realen, pa jo boš mogoče še ti spoznal. Do takrat se tolaži z UFO stories.
Za resnico si vložil 0 truda. Vložil si ga pa veliko v to da bi folk prepričal v to da je Rdeča kapica resnična.

Še vedno ne razumeš mojega podpisa? Si že kdaj slišal za ironijo?
Se pa pomoje prvič strinjam s tabo da je energija v pozitivi.

Resnico že imamo v javnosti, in večina nas priznava resnico.
Bodi TI realen, pa jo boš mogoče še ti spoznal. Do takrat se tolaži z UFO stories.

SEDAJ SI POVEDAL VSE! Stereotip(UFO) te matra ali drugače povedano RESNICA "To pomeni navada, ali izgovor!" Vedno iščeš poti ven, ko te nekdo stisne v kot. Tukaj NI PROBLEM "UFO" ampak "ČLOVEK"!!Če "nisi" še DOJEL same teme, ne razpravljaj, dokler ne razumeš koncepta. :\ REsno ti pravim Nejc.

Nejc to je namenjeno samo tebi: Kaj ti še enkrat citiram naslov, moje teme?? Kaj še nisi štekal?? Dej priznaj že enkrat, in nehaj se izgovarjat, kar je tvoja navada!!!

PS:; Sedaj pa že utrujaš! :\ Raje grem( nimam več časa, sorry), in se vidimo drugič, med tem pa razmisli in nehaj zopet svoje tramrit.
Ptah-Seker-Osiris

@ramses: Koncept naj bi bil da so nas oni ustvarli.

Kako so nas lahko ustvarli če NE obstajajo?
In če nam res misliš še 50 let lagat in se norčevat tukaj na forumu je res bolje da dobiš Rave chick pr0n stil. Mogoče te bodo oči dovolj pekle da boš šel stran.

4 mesece in 11 dni in ramses324 bivši lacotta, še ni objavil svojih slik.

Upanje umre zadnje. :D

Stepni volk

Tudi ce bi imel videnje NLP, vseeno ne bi verjel, in nekomu ki ima taksen odnos je logicno da ne pokazes, ker kljub temu da mu dokazes, pokazes, ne bo verjel, cemu se truditi! In to ti ramzes govori.

NEverjeti , pomeni NERAZUMETI! Ker prvo razumes potem verjames! Razumeti pomeni verjeti, cutiti, vedeti!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ajin ()

keber ::

Večina ljudi se ravna po principu, "Dokler ne vidim, ne verjamem".

Ti pa ramses se ravnata po vidiku "Dokler ne verjamem, ne vidim".

Zdrava pamet bi se odločila za prvo možnost.

ajin - motiš se. Večina sodelujočih v tej temi dopušča možnost življenja v vesolju poleg našega.

Ramses trdi, da vidi NLPje in da jih je fotografiral. Je tako težko spraviti sliko na NET ali jo pokazati v prvi osebi?
Saj nisem edini, ki za sliko prosi, če sem že tako zaupanja ne vreden. Tu je še cela vrsta uporabnikov: Alec, Gzibret, Gundolf, Thomas...

BTW ramses je ohladil diplomatske odnose z mano, potem, ko sem ga opozoril nato, da s tem, ko zadržuje vitalne informacije (če seveda obstajajo) zase, postaja vedno bolj EOGIST... in ne ljubeči vse razdajoči in obsegajoči človek, podoben vzornikom: alienom.

Zgodovina sprememb…

Se strinjam s StepnimVolkom, jst si tud zelo želim vidt dokaze in slike vendar je brez veze da vsi govorimo izto, pač se je on izpostavu da se ostalim ni treba.
Jst sem vedno dopuščal možnost življenja v vesolju kakršega kol (če že ne drzga vsaj virusov), vendar da nas vesoljci obiskujejo in živijo med nami nisem nikoli podpiral ker ni nobenega dokaza za to. Če bi bil bi to z veseljem sprejel in se veselil. Tko se pa nemorem.

Treba gledat realno, ne verjet vsemu kar vidite slišite preberete, če pa že iščeta znanstvene razlage na internetu glejte predvsem .edu linke ker je veliko natolcevanja prazne slame brez dokazov ali pa manipulacij s prirejenimi podatki.

gzibret ::

> Ti si tak nevednež kot tisti Mohorič iz Idrije, hkrati pa ravno tako ploden čvekator. Kuga za zdravo razmišljanje.

Se podpišem pod tale Thomasov post. Zadel je bistvo!
Vse je za neki dobr!

JAz sem videl!

gzibret ::

Sam je pa fajn, da imamo temo, kjer lahko nabijamo poste brez milosti. Nad Ramses324-om sem pa že čisto obupal. PS - ste opazili, da je nakladalnica (začasno) izumrla?

Da ne bo čisto offtopic:

Mars Introduction

Iz linka:

In July of 1965, Mariner 4, transmitted 22 close-up pictures of Mars. All that was revealed was a surface containing many craters and naturally occurring channels but no evidence of artificial canals or flowing water. Finally, in July and September 1976, Viking Landers 1 and 2 touched down on the surface of Mars. The three biology experiments aboard the landers discovered unexpected and enigmatic chemical activity in the Martian soil, but provided no clear evidence for the presence of living microorganisms in the soil near the landing sites. According to mission biologists, Mars is self-sterilizing. They believe the combination of solar ultraviolet radiation that saturates the surface, the extreme dryness of the soil and the oxidizing nature of the soil chemistry prevent the formation of living organisms in the Martian soil. The question of life on Mars at some time in the distant past remains open.

Other instruments found no sign of organic chemistry at either landing site, but they did provide a precise and definitive analysis of the composition of the Martian atmosphere and found previously undetected trace elements.
Vse je za neki dobr!
««
52 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25327252 (21001) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58443445 (34485) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

566814 (4975) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46435807 (29560) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

826776 (5747) nuclear

Več podobnih tem