» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
42 / 60
»»

ajin ::

DAJva skupaj slikat, i prefer team work, in potem pokazeva ljudjem, Resnico

Tudi jaz, sem imel neko videnje, samo ne prav leteci disk. Je bilo bolj osebno videnje.
AMPAk rad bi ga videl nad nekem polju, ali pa me v gozdu, ali pa nevem bilo kje , samo rad bi videl DISK:)

lep pozdrav!

SAJ ves SAMSON , moc je v laseh, mogoce moc percepcije zaznavanje izvira iz las, saj so v sestavljeni iz aminokislin; te pa prevajajo:)

Ramesses II ::

Ej....ti moram povedat, da ko ga vidiš, je občutek tako čist...da ti ne morem opisat. Nekaj, česar je vse strah, pol pa ko doživijo kaj podobnega, se jim življenje obrne na boljše. Totalno.

VIdel sem skeptike, ki v mometnu opustijo vse meje, in prebijajo meje razuma. TO je tisto, v kar me spodbuja k razkrivanju resnice.

Ajin....Vem kaj želiš povedat,...to je dobro zate, da čutiš moč v sebi in se okrepiš.
Drugače je pa stvar v centru ali pleksus solaris. Tam je epicenter energije in izvor vseh percepcij. mOraš vedet, da ko se fizične percepcije končajo, ki so seveda omejene na fizično telo, se začnejo močnejše...to pa je da lahko bereš misli drugih,(samo ne smeš tega izkoriščat, če hočeš več in da ti raste moč)ali empatija.....pol imaš telepatijo, katera je način komunikacije 100X hitrejši kot besede. Zato npr. te ps razume samo ko mu rečeš "priden kuža in podobno". Mi z govorom avtomatsko zavlačujemo svoje mišljenje in vibracije v telesu. Mišljeje lahko pretopiš v energijo ali materijo. Pol pa si moreš mislit, zakaj je cerkev omejila mišljenje na logiko in čudeže. To pomeni 10% inteligence in razuma......Zamisli si, da pridobiš vseh 100%..kam prideš?

Praktično moraš dobit povezavo med sabo in univerzumom, takrat, odpreš zavest, in razširiš obzorje ter inteligenco. Stik z višjim jazom. Ki pa je omejen! In veš kako??? S tem ko misliš, da ni življenja v vesolju in da smo sami. Oz dvomiš v obstoj življenja.
Ptah-Seker-Osiris

gzibret ::

> gzibet, danes sem ga videl. In včeraj ponoči. Ampak mislim, da sta bila različna.....in vse ostalo, kar sledi..................

Jao jao........ [tukaj pride smajli, ki se drži za glavo]. Saj ti nisi resen.
Vse je za neki dobr!

RAmzes, ne bi obcutil niti malo straha .. Temvec samo zacudenje in bi mu sledil ce bi bilo mozno, dokelr seveda ne bi zginil

gzibet....stari...vem da je neverjetno, pa to se ne dogaja vsak dan, slučajno je bilo včeraj zvečer in danes. Drugeče se vidijo full poredko.

Yahoo....varjanta!!

Ajin; Sej tako kot jaz, se zagledam in ga sledim, dokler je viden, ampak bi mogel imet aparat vedno sabo če bi hotel slikat. Po drugi strani, pa me mine vsa volja, ko vidim, kako drugi ljudje slikajo, snemajo, in na koncu jih ostali popljuvajo češ da je HOAXER: Eeeh....Zato, ti povem, da taki ljudje si ne zaslužijo niti enega dokaza. Ker ni problem v dokazih, problem je v ljudeh. DOkazi so že preveč....Zato mislim, da moramo prej na našem planetu razčistit problem nesoglasja. Pol pa pogledat dokaze. Problem je odgovor, na preveliko vprašanje, katerega nočejo videt, ne pa dokazi sami. Zato pa sem prej pisal na temo verskih sistemov.

In pravim, tisti,ki ve zakaj se gre, bo tiho in pogledal fotko, pa neglede kaka je, tisti, ki pa hoče fotko za jo polpjuvat, je pa ni vreden. Zato pa nisem postal mojih slik na Forum.
Ptah-Seker-Osiris

Ramzes nic ni slucajno, bilo je z namenom!

jaz bi jih resnicno rad videl, se bolje pa bi rad da greva in mogoce bova videla in ga slikava, pa se se kaj koristno pogovoriva. Delam predstavo na to temo, temo bogov, stavrnikov:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ajin ()

Vidiš, na to pa še iščem odgovor.

Res? ...Zanimivo!!Zgodovina človeštva...d best!!

PS; Na zasebna sporočila sem ti postal e-mail. Sedaj moram šibat...ajde...fajn sem mejte!!
Ptah-Seker-Osiris

Isces odgovor na kaj? ali je bilo z namenom tvoje videnje? Ali kaj drugega? Ni veliko enako razmisljajocih, zato se rad druzim z podobno miselcimi in trgujem z info ki so koristne, saj prestavljajo individualno rast, razvoj, zavesti

To kar si vprašal....NAMEN ali NE! Sedaj ali se stvari dogajajo z namenom ali ne...Tega še nevem...nekaj na temu je....čemo videt je reku uni!
Ptah-Seker-Osiris

Duke Nukem ::

če so bitja v nlpju, kako prenesejo take pospeške;) koliko metrov je povprečna velikost nlpja??a to kdo ve ??

Gravitacijski ojačevalnik. V NLP.ju si na varjem, zunaj pa zgleda strašno velik pospešek. To pomeni, da NLP.-ustvarja distorzijo mode časom in prostorom. Čisto na kratko, notri lahko hodijo naokoli, zunaj, pa zgleda, da delajo kotna hitrosti pri 30.000km/h!:D

Še nekaj, analiziramo sam rek; "SAMI V VESOLJU" to pomeni, da ni nič zunaj Zemlje, preneseni pomen "NE GLEDAT NAVZGOR KER NI NIČ" če obrnem še malo "ZAPTRA ZAVEST" še malo malo"MA KAJ GOVORIŠ;SEJ NI ŽIVLJENJA V VESOLJU!" še malo pa pridemo nato"Ma dej, sej ne obstajajo NLP-ji, sej ni dokazano, da življenje obstaja v vesolju".......:D Avtomatsko zanikamo svoj izvor, in svojo vlogo v vesolju. V zgodovinskih tekstih piše; človek išče svoje mesto v univerzumu. Samo to vam, da vedet, da smo med ostalimi tudi mi.

To pomeni, pretok univerzalne energije skozi telo, in sedaj veš zakaj življenja ne spoštuješ!?
Ptah-Seker-Osiris

Loki ::

eh inertial dampening resi vse tvoje tezave. kako se pa rece tistemu, da je rec na znotraj vecja kot od zunaj, sem pa pozabil.

juhu

Hmmm....nevem kaj misliš, virtualna realnost? ALi 4dimenzija? Nevem, opiši podrobneje! Preberi si teorijo relativnosti, distorzija med časom in prostorom. Materija in antimaterija. Vse to, pa boš videl kaj je.
Ptah-Seker-Osiris

Nejc Pintar ::

@ramses324: Tale zgodba je precej podobna mojim. Razmišljam da bi te prijavil zaradi krđitve avtorskih pravic
Lahko je biti prvi, če si edini!

BlazP ::

Zakon:D

V oci mi je se posebej padu tist CD ko ga prodajajo za 29.99$>:D

Pol je 3/4 linkov, ki vsi kazejo na isto stran o searleffectu, na katerem je spet, svaka cast, ONLINE TRGOVINA>:D
in pa Forum!! in to ne kakrsenkoli forum>:D
Najstarejsi post je iz 2. decembra 2005

.....lol....

Matev ::

V oci mi je se posebej padu tist CD ko ga prodajajo za 29.99$

ramzi ga zagotovo ima

Thomas ::

Torej "moja" teorija o biznismenu le še ni čisto pokopana?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Gundolf ::

uh, kolk različnih antigravitacijskih naprav imajo že tile američani. In vse se da na netu dobit. Jaz vama Ramzes in ajin predlagam, da zgradita eno od teh naprav. Na forumu ga ni skeptika, ki bi to napravo v živo videl in ostal skeptik. To bi nam sigurno vsem spremenilo življenja. Garantiram!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gundolf ()

Kaj naj ti rečem, skeptiki? hehehe.....
Vse mora razložit, pa tudi če je nerazložlivo. :P Omejena misel in pretirana vera. Zatiranje informacij. Če se boš na skeptike naravnaval, neboš daleč prišel. NIč osebneg, Gundolf.

Razmisli, kdo so skeptiki, in boš videl koliko je ura. Uporabi asociacije.:D

PS; sej bi se potrudil da ti podrobneje razložim, ampak nisem pri volji. Sam razišči, pa boš videl. Sej praviš, da znaš uporabljat google. Pa poišči še ZPE.
Ptah-Seker-Osiris

Azrael ::

@Ramzes & ajin

Samo za info:

Sem prebral kar nekaj knjig in pregledal kup linkov na netu o tematiki o kateri govori ta tema. Ampak, rezultat tega je: tudi tisto, kar se mi je pred tem še zdelo možno, mi je sedaj vse skupaj en velik BULLSHIT. Se pa strinjam, vse se vrti okoli denarja, denarja, ki ga izvlečejo od naivnežev, da ne bo pomote.

Npr., med drugim sem prebral knjigo o Bermudskem trikotniku. V njej so zbrana mnoga dejstva, tudi o izginotju Flight 19 s katerim se začne ufo mania/histerija.

Podatki (dejstva) v knjigi so večinoma preverljivi in držijo, toda zaključki so ves čas neki vesoljčki in ostala krama.

Za avtorja te knjige se jasno vidi, da niti najbolj osnovnih stvari fizike in kemije ne razume, ali pa namenoma zavaja, da lažje proda svoje umotvore. V glavnem čisto vse zapisane primere se da razložiti z že znanjem fizike in kmije OŠ. Ampak to ni fancy in slabo vpliva na prodajo.

Jasno, da nekdo, ki so mu v šoli naravoslovni predmeti delali probleme, z veseljem verjel vsaki neumnosti, samo, da ni tako kot so ga silili v šoli.

Pri linkih se še toliko lažje vidi kam pes taco moli, ko piše kupite to in ono smetje (kot iz top shop reklame), samo xy.99$.

ZPE, ko jo bo komu resnično uspelo prikazati tako, da bo v sklado z osnovnimi zakoni termodinamike, potem bo mogoče res še kaj od nje, v nasprotnem bo dobra samo za kakšno novo nigerijsko prevaro.

ajin tisti mega planetič, ki ga omenjaš je šel mimo teh krajev leta 2003 (link je nekje v tej temi in tam kamor v resnici sodi: v funny links), samo tega planetiča prav nihče ni opaziil. Zanimivo, kaj? Pa 4x večji naj bi bil od Zemlje ?

Samo dobronameren nasvet: V prihodnje navajaj kaj boljšega, nekaj, čemur se ne bodo že na štartu vsi smejali.
Nekoč je bil Slo-tech.

TA planet katerega sem omenil, nevem ce je sel kje mimo, samo povedal sem da je zapisan v Sumerijskih epih, in da naj bi bilo njegova orbita 3600 let.

NE meci mi besed v usta.

Bermudski trikotnik? To sem mislil da je zakljucena debata, koliko sem nazadnje slisal na bi bili plini iz zemlje, ki izpodrinejo tekocino in ustvarijo "luknjo" v oceanu, potem pa Val potopi vse zivo:) Nekaj takega, je dolgo nazaj, odkar sem to bral. Drugace pa to ne mesaj s tem. JAz verjamam, stari spisom, starih ljudstev, od kod smo dobili vso znanje. Temo nlp-jev sem bral v cetrtem razredu OSnovne, pol pa sem zacel se zanimati za stara ljudstva, piramide, vse arhitekture starega sveta ki dan danes burijo mozgane znanstvenikom, raziskovalec, tako se prisel do zanimivh tem, tez, ki govorijo o kreaciji, na podlagi starih spisov, kuture starih ljudstev, kreaciji cloveka, od Tistih ki so prilsi z neba. Opisanih je velik videnj plovil, katera so bila videna v starem svetu, in tudi jasno opisana, samo pac ker v srednjem veku so ljudje zatirali razum, in ljudje silijo da samo verjamejo brez logicne presoje , zazigali znanstvenike in mislece, so se le ta vzela dobesedno. In kdo je potem nerazumnik?, A ni tisti ki vzame nekaj dobesedno pa potem trdi da so pravljice? Ali pa tisti razumen, ki razumno se poglobi in presodi z malo kanckom razuma, in nekako vzame koncepte katere poznama iz znanosti za razlago le teh? Zalostno je da se dan danes nadaljujejo z tem nevedejem, oziroma z lazmi, zaradi manipulacije! Zdaj samo se nekako izmuznejo zaradi vzetega koncepta impersonializma ; torej boga kot kot vseobsegajoci duh, ki ima vrednost v znanosti. Samo ce dobro pogledas vidis kontraverznosti, samo nekateri dostojanstveniki se kar vztrajajo pri tem. LAznivci!

Samo kar pravim je da se poglobite in razclenite, analizirjate, vse kar vam je pdano in izluscite resnico kajti se pojavlja v mnogih oblikah, je pa ENA SAMA!

REci da smo sami v vesolju je enako kot da bi rekel da obstaja samo ena vrsta ribe v morju( ce vzemameo da je morje neko "koncno" vesolje, samo za primerjavo) in ta trditev je nelogicna!

JAz VEM 100% da nismo sami, to mi govori moj skromni razum/um, in vera v njega!
In sem 100% da se ne motim! Vsi veliko misleci so rekli da trditev da smo sami je nelogicna.

P.S: Zpe( zero point energy, ali nicelne fluktacije, so neka teroreticna osnova; KAssmir effect!) veliko je se ko moramo spoznati o sami zgrabi prostora in casa, vemo da zaradi vplogled v mikro svet prostora in casa, je kvatna mehanika nezdruzljiva( so problemi) z teorijo relativnosti, ali dejstvom relativnosti.. no ,. .kakorkoli... Amapk novejse teorije, kot teorije superstrun, nam dajo zanimive vpoglede v naravo prostora in casa, oziroma s svetom nasploh. NIHANJE! POtem reci da je glasba, simfonija svet( misljenjo dobesedno) je opravicljivo!

Pride cas ko bomo spoznal in videli, samo blagor tistim ki so razumeli in verjeli preden so videli!

lep pozdrav!

Zgodovina sprememb…

ramzes govoril si o zavesti in sposobnosti razumevanja, telepatija in marsikaj drugega, celo o virtualnem svetu, ki je ena izmed moznih razlag, recimo lahko bi s tem pojasnil nenadne pojavitve letecega objekta v prostoru in casu.

Kaj sploh zavest je ? Kako nastane ta obcutek enosti, celote, jaz, ( pogled skozi v mikrosvet, kjer imamo opravka z vsemi lastnostmi valovanj/delec)?

Nekdo je rekel:

ne morš bit v 3 telesih hkrati. Na zunaj že, ampak duša oziroma samozavedanje ne more bit naenkrat na dveh, treh mestih. ZAkaj ne, kaj pa superpozicija?

Primer eksperimenta:

Osebo so priklopili na aparat, in mu rekli da naj opazuje nek predmet katerega so mu dali, da ga opazuje. Pokazalo se je, da so se dolocena mesta na mozganih zasvetili. Torej tisti deli ki opravljajo funkcijo vida, prepoznavanja barve oblike itd. Po koncanem merjenju so zahtevali od osebe naj si ta isti objekt zamisli. Zgodilo se je da so se ista mesta na mozganih zasvetila, kar pomeni da mozgani ne delajo razlike med videnjem objekta v zunanjosti in videnja, zaznavanja v notranjosti. Ali torej mi ustvarjamo svojo resnicnost? Kvatna mehanika ima dosti reci o tem ; saj govori o verjetnostih, kajti vse gre za nihanje, obstajajo neskoncne moznosti, recimo ko ne gledamo(observe) delca/valovanje, se obnasa kot nihanje torej verjetnost, takoj ko ga pogledamo (observe) se obnasa kot delec. Delec ki mislimo da obstaja v trdnem stanju, v resnici obstaja v tako imenovani superpoziciji; "spread out wave of possible locations" in je v vseh hkrati/naenkrat, in takoj ko jih "observe" se zlijejo v samo eno možnopozicijo/lokacijo. SUperpozija pomeni da, delci so lahko na dveh ali vec moznih mestih/ ali stanjih hkrati. Torej izbira/odločitev je tista, ki uravnana naša izkustva in doživetja; opazovalec!

"It occurs when an object simultaneously "possesses" two or more values for an observable quantity".

In opazovalec je tisti ki odloca kaj bo videl, torej izbere eno izmed moznih realnosti/pozicij!

Ali je potem mozno da je opazovalec/jaz Samo nihanje, ena izmed lastnosti nihanja, skozi katerega pa delujejo vsa mozna valovanja, v vseh moznih stanjih, in lokacijah, in le ta dolocajo manifestacijo realnosti, ali tok dogodkov, in s tem skladno ustvarja "prihodnost?

Torej ali smo program ki je ustvarjen od Bogov?

Zgodovina sprememb…

evo nekaj za beliverje:
NLP Forum

Pa prosim če nehate zdaj s tremi vzporednimi bulšit temami na tem forumu.

BlazP ::

vidis, ajin, to je problem pri tebi in ramsesu. Ko vidita nekje karkoli povezan z UFOti, se vama ze kr bliskajo tisti deli mozganov.
In pol da bi upravicila svoje za lase privlecene domneve zacneta metat na kup imena spektakularno zvenecih teorij, ki naj bi dokazala te domneve, z napotkom"preberte si to pa to pa to pa to, pa vam bo vse jasn", prakticno pa nimajo veze s tem. Pa vse te teorije, ki jih veselo navajata, se sama ne znata razlozit:" ja no...nekak tak je....dolgo je ze, odkar sem bral to. Pejt si prebrat pa bos vidu".

Če se komu ljubi naj po Keplerjevih zakonih (3. zakon) izračuna oddaljenost planeta, ki bi imel obhodni čas 3600let. Več razlage na tej povezavi.

Cifra, ki sem jo dobil je prav zanimiva, samo ne vem ali sem se nisem kje zmotil, ker bi če mi izračun štima, bi ta planet v svojem apogeju skoraj dosegel sosednje ozvezdje (~3.74 svetlobnega leta).

Tako, da...
Nekoč je bil Slo-tech.

BlazP

telepatija je poveazna z zavestjo, zavest je povezana z clovekom, clovek pa je povezan z starodavnimi ljudstvi in njihovimi viri znanja( vseh danasjih ved), ki naj bi po njihovi h besedeh prisli od Tistih ki so prsli z neba, ti pa so povezani z vimanam stare Indije, Nlp.

lep pozdrav!

marko se sicer (morda upravičeno) čudi. Ampak če ne bi bilo mene, Azraela, Pintarja (BTW, pintar je sodar, a to veš, Nejc?) in še koga - bi ramzes in ajin knjižila zmago, de facto.

p.s.

Bonton obvladam, sebe navedem najprej! :P

Stepni Volk ::

NE, ne Thomas, če bi temo prepustili beliverjem, bi izpuhtela sama od sebe... tako vedno znova prilivate gorivo na ogenj.
Ravno obratno od željenega, ane.

Dopuščam, da imaš prav.

Vendar mi izkušnje govorijo drugače. Šele zdaj, ko je internet, se razne excesne ideje uspešno režejo. V prejšnjih časih se niso. So sklepali ljudje, da "nekaj bo pa že na tem".

Stepni Volk ::

V NLP-je so verjeli še pred Internetom. Komunisitčni partiji v glavnem niso bili nevarni in so to prepričanje tolerirali, dokler se je seveda domnevalo, da imajo vsi člani posadke tovrstnih vozil partijsko izkaznico :)

Čista resnica. Toda zoprneži kot Thomas, ki bi zavestno minirali razne pravljice, niso prišli do širšega občinstva, zato so pravljice živele.

Danes nas pride manj kot milijon teh in takih sitnob do celega spleta in miniramo tako leteče krožnike, kot druga popularna farbanja samega sebe.

bili_39 ::

Takorekoč Spielferderberji.

V matkurji ni preimernejšega izraza :)

JA nevem ce je tako, pol ze ce si zracunal. REkli so da 1shar = 3600let. SHar je enota potovanja planeta okoli Sonca. Epitet za planet – Shar (»supreme ruler«; «Mogočni vladar«) – je tudi pomenilo »a perfect circle« , » a completed cycle«; » popolni krog«, »dokončani krog«. Identiteta treh izrazov – planet/orbita/3.600 – ne more biti čisto naključje.

Če pogledas so se civilizacije razvijale v periodi 3600 let. mezolitska perioda ( circa 11.000 BC), doba lončarstva( circa 7400 BC), in nenadna Sumerska civilizacija ( circa 3800 BC). Poleg tega pa je Babilonski duhovnik in astronomski ucenjak govoril o desetih vladarjih ki so vladali na Zemlji pred Poplavo.. Iz povzetka zapisov Berossus-a, je Alexander Polyhistor zapisal: V drugi knjigi je bila zgodovina desetih kraljev Kaldeje, in periode vsake vladavine, ki so se celotno sestojale iz 120 SHAR-ov ali 432.000 let, do časa poplave.

Abydenus, učenec Aristotla, je tudi navedel izraze Berossus-a o desetih pred -diluvijskih/ vladarjih, katerih celotna vladavina je štela 120 SHAR-ov/ki so bili pred mlajšo geološko dobo. Razjasnil je, da so vladarji in njihova mesta bila nameščena/locirane v stari Mezopotamiji:
Rečeno je, da je prvi kralj zemlje bil Alorus.
…Vladal je deset Shar

Po njem je Alaprus vladal tri Shar-e; nasledil ga je Amillarus iz mesta panti- Biblon, in je vladal trinajst Shar/ov… po njem je Ammenon vladal dvanajst Shar; bil je iz mesta panti –Biblon. Potem Megalurus iz istega kraja, osemnajst Shar. Potem Daos, Ovčar, je governiral/vodil/upravljal z krajem deset Shar/ov. Kasneje so bili drugi vladarji, tako da v celoti, je število zneslo do desetih kraljev, in izraz/termin za njihove vladavine je bilo 120shar. Apollodorus iz Aten je objavil, iz predzgodovinskih razkritij Berossus-a, v podobnih izrazih: Deset vladarjev je vladalo celotnih 120 Shar ( 432.000 let), in vladavina vsakih je bilo merjeno v 3600 letih enote SHAR.

Z prihodom Sumerologije, »starih besedil«, katere je Berossus namignil, da so bili najdeni in razvozlani, to so bili listi Sumerijskih kraljev, ki so očitno položili tradicijo desetih pred –diluvijskih/ vladarjev, ki so bili pred mlajšo geološko dobo in so/, ki so /vladali/ na Zemlji iz časa ko so se »Vladarji spustili iz Neba«, dokler ni »Poplava počistila Zemljo»

Sumerijski spisek kraljev, poznan kot besedilo W-B/144, zabeleži božanske vladavine v petih ustaljenih krajih ali »mestih« V prvem mestu, Eridu, sta bila dva vladarja. Besedilo doda obema imenoma predpono z naslovnim-zlogom »A«, ki pomeni »prednik«.

When kingship was lowered from Heaven.
Kingship was first in Eridu.
In Eridu,
A.LU.LIM became king; he ruled 28.800 years
A.LAL.GAR ruled 36.000 years.
Two kings ruled it 64.000 years.

Vladavina se je premostila k drugim sedežem governiranja/upravljanja/vladanja, kjer so se vladarji imenovali En, ali »gospod« ; »lord«( v drugem primeru pa po božanskem naslov Dingir; izraz je dvo zlogovna beseda DIN.GIR, simbol Gir pomeni raketa, ali koničasti objekta, medtem ko Din prvi zlog pomeni »pravičen«, »čist« »sijajen,bleščeč«).

I drop Eridu;
Its kingship was carried to Bad –Tibira
In Bad – Tibira,
EN.MEN.LU.AN.NA ruled 43.200 years;
EN.MEN.GAL.AN.NA ruled 28.800 years;
Divine DU.MU.ZI, Shepherd, ruled 36.000 years.
Three kings ruled it for 108.000 years.

Spisek nadaljno poimenuje mesta, ki so sledila, Larak in Sippar in njihove božanske voditelje, in nazadnje mesto Shuruppak, kjer je bil kralj, človek božanskega rodu/porekla.
Kar pritegne veliko pozornosti, je dejstvo fantastičnih dolžin vladavin, ki so brez izjem množitelji 3600:

Alulim – 8 x 3600 = 28.800

Alalgar – 10 x 3600 = 36.000

Enmenluanna – 12 x 3600 = 43.200

Enmengalanna – 8 x 3600 = 28.800

Dumuzi – 10 x 3600 = 36.000

Ensipazianna – 8 x 3600 = 28.800

Enmenduranna – 6 x 3600 = 21.600

Ubartutu – 5 x 3600 = 18.000

lp

Fuckin' shit, man!

Fuckin' shit!

oK.

Crimson_Shadow ::

Zanimivo? A "vera" v uradno sodobno znanost in da je "vsemogočna in vseprisotna" (uau, uradna znanost, je kot kaže dobila atribute "boga" :D) pa ni farbanje samega sebe?
We create worlds

ajin, če ne zameriš, spet bom raztrgal tale zapis.

Prva stvar, ki me je zbodla v oči, je beseda potop.

Če nadaljujem 360 dni je približno dolgo leto na tem planetu. Sprašuješ se kje je manjkajoča ničla. Isti fenomen kot pri Atlantidi, kjer je bil spet, kdo bi si mislil potop.

Verjetno gre tudi v tem dokumentu za prepis nekega egipčanskega dokumenta? Moraš vedeti, da so v nekem obdobju v starem Egiptu vse cifre navajali z eno ničlo preveč. To čudno navado pa so odpravili nenadoma, skoraj čez noč. Razlogov za dodatno ničlo ne poznamo.

In kaj potem dobimo, če tako gledamo na ta zapis?

Pompozen seznam vladarjev in koliko let so vladali. V bistvu nič posebnega.
Nekoč je bil Slo-tech.

> Zanimivo? A "vera" v uradno sodobno znanost in da je "vsemogočna in vseprisotna" (uau, uradna znanost, je kot kaže dobila atribute "boga" :D) pa ni farbanje samega sebe?

A tale zdravorazumarski skepticizem, ki ga pridigaš, pa ni farbanje samega sebe.

Tvoja "doslednost" je zlahka tvoj grob.

Zakaj bi jaz farbal s tem sebe, če sem pa skeptičen do "vere drugih". Vsak posameznik ima svojo "vero", svojo resnico, svoje prepričanje.

Logika predstavlja samo 50% razumevanje sveta. Ostalih 50% pa predstavlja intuicijo in individualno osebno izkušnjo. Le kombinacija obojega, da tisto pravo "zmes", zaradi katere smo sploh ljudje. (In samo zaradi tega se je treba prepirat? :\)

In če že nadaljujem "prepiranje". Tvoja znanstvena logika je pa skrajno pomanjkljiva, ker vanjo vpletaš svoja čustva, ki z logiko nimajo ama nič veze. (in tako naprej ad infinitum gre pogovor s Thomasom v neskončnost časa in prostora :D)
We create worlds

Zgodovina sprememb…

Ne. Samo ti se ne zavedaš dejstva, da če reltiviziraš vsako znanje - kar ti počenjaš - potem moraš relativizirati še svojega.

Ali z drugimi besedami - pripelješ se v reductio ad absurdum.

Toda to ti še ni potegnilo. ?

Azrael!

"to so bili listi Sumerijskih kraljev".
Kaj ima EGipt s tem? Če sva že pri Egiptu so njihovi templji popisani z opisi DIska RAaja ki je spreminjal barve, spet opisa NLP-ja.

Sumerijska civilizacija, mogoce malo olepsana, samo je bila velika civilizacija!
http://www.strayreality.com/Lanis_Stray...

Sumerijci in njihova kulture je vplivala na Egipcansko civilizacijo, ki pa ni geografsko gledano nic kaj veliko oddaljena.!
"The most remarkable evidence of cultural connection is that shown in the architecture of the Early Dynastic tombs of Egypt and Mesopotamian seal-impressions showing almost exactly similar buildings".

Moras pa vedeti da ko do "Bogovi" prisli na zemljo so bili prvi prebivalci zemlje, poleg humanoidov. Egipt je plod njih. Tako kot je Sumerija.

P.s: ti nisi nic raztrgal, jaz sem ti podal podatke, in to preverljive, kaj pa si ti meni podal?

Zgodovina sprememb…

Matev ::

Sumerijska civilizacija, mogoce malo olepsana, samo je bila velika civilizacija!
http://www.strayreality.com/Lanis_Stray...

ali se ne bi že enkrat naučil linkov dajat
glej:
http://www.strayreality.com/Lanis_Strayreality/sumerian_civilization.htm

@ajin: Slišal sem že da je božiček zemljan, pa komunistični dedek mraz, za boga še ne.
@Thomas: Pintar je AFAIK tisti ki dela Pinte-tiste zadeve za putr delat. Zelo podobno. Slišal pa sem tudi že da izhaja iz nemškega Büttner, kar naj bi bilo precej podobno.

Ne. Samo ti se ne zavedaš dejstva, da če reltiviziraš vsako znanje - kar ti počenjaš - potem moraš relativizirati še svojega.

Ali z drugimi besedami - pripelješ se v reductio ad absurdum.

Toda to ti še ni potegnilo. ?

Ahahahahahaha :D (Ko sem si prebaral kaj piše o reductio ad absurdum na Wikipediji

V trenutku ko sem prebral tole spodaj,
a statement cannot be both true and false

sem pomisli na "naravo" svetlobe. :D Torej je že sam človek, inteligenca, bog in vse vesolje reductio ad absurdum.:D Življenje je res reductio ad absurdum. :D

It is a matter of personal preference and belief. :D
We create worlds

Hvala matev! :))

Zgodovina sprememb…

gzibret ::

Samo nekaj pa moramo priznati. Rases324 se je vsaj malo naučil pisati poste. Vsaj, kar se (računalniškega) pravopisa tiče. Pa raba vejic itd...

Mislim, da je pri rabi odstavkov najbolj napredoval. Pa spoznal je, da je za ločilom skoraj vedno presledek (čeprav bi moral vedno biti).

Za primer - prvi post:

50LET LAŽI IN NORČEVANJA!!!ODGOVOR JE TUKAJ"V VESOLJU NISMO SAMI!" | Sem inžinir elektronike in računalništva.To novico sem zasledil slučajno in mi je odprla oči.Tokrat ne gre več za potegavščino in prekrivanje resnice, ki nam je bila odvzeta za pol stoletja.Vse se je začelo z prekrivanjem incidenta "Roswell".To kar vam bom povedal marsikdo že ve; ampak je še marsikdo, ki se tega ne zaveda.VSe je bilo vredu dokler se ni začelo OBOROŽEVANJEM VESOLJA ,ki je pripeljalo do paranoje v Ameriški vladi, da nas bodo napadli.To je bila samo VELIKA LAŽ.Tukaj gre za peščico posameznikov, ki hočejo nadvalado in denar.Ko kdo to bere se mu zdi znanstveno fantastika ampak je vse potrjeno od vladnih organizacija, ki se borijo pri temu , da bi zaživeli v miru kot člani COSMOSA.Ta projekt.......

Zadnji njegov post (do sedaj):

Gravitacijski ojačevalnik. V NLP.ju si na varjem, zunaj pa zgleda strašno velik pospešek. To pomeni, da NLP.-ustvarja distorzijo mode časom in prostorom. Čisto na kratko, notri lahko hodijo naokoli, zunaj, pa zgleda, da delajo kotna hitrosti pri 30.000km/h!

Še nekaj, analiziramo sam rek; "SAMI V VESOLJU" to pomeni, da ni nič zunaj Zemlje, preneseni pomen "NE GLEDAT NAVZGOR KER NI NIČ" če obrnem še malo "ZAPTRA ZAVEST" še malo malo"MA KAJ GOVORIŠ;SEJ NI ŽIVLJENJA V VESOLJU!" še malo pa pridemo nato"Ma dej, sej ne obstajajo NLP-ji, sej ni dokazano, da življenje obstaja v vesolju"....... Avtomatsko zanikamo svoj izvor, in svojo vlogo v vesolju. V zgodovinskih tekstih piše; človek išče svoje mesto v univerzumu. Samo to vam, da vedet, da smo med ostalimi tudi mi.

To pomeni, pretok univerzalne energije skozi telo, in sedaj veš zakaj življenja ne spoštuješ!?
Vse je za neki dobr!

Heheh.....Zmaga je že moja....Ajin jo je samo še potrdil!!

Preden ste se zavedali, kdo ima zmagovalno potezo, je bilo že prepozno. Zadnji smeh je najslajši, stari rek, in popolnoma drži. :P

Ajin, z argumenti smo jih motivirali da se izpostavijo in povedo kaj jih muči!!, poglej cel Topic, oštevilči in pretopi v številke. Naredi, kot delajo profesorji statistike. In boš videl kdo ima več znanja, in več zavesti, več pravice, in več resnice. In stari RESNICA je samo ENA! :D

povabi psihiatra ali psihologa, da jo analizira in boš videl kdo je BELIEVER!! Kdo mora verjet, da lahko živi. :P Vera v iluzije!

Psihologa izberi po lastni presoji, in jaz dvignem roke.8-)

Govoril sem odkrito, pravično; tako, da nisem rabil nobenega žalit, da dosežem svoje. Šele po 40 straneh dobil prvo normalno vprašanje. In temu ti praviš Debata? Kakšna pa? Pa niste niti za moment pomislili, da je problem vaš pogled na življenje, jaz pri temu sploh nimam nič. Jaz sem govoril kaj sem odkril. Ko pa pogledaš sem dobil kritike name, na moje poste,.. Na PRAVE DOGODKE, nič. Seveda dogodke je analiziral samo tisti, ki ve, zakaj se gre. Ostali so se samo vlekli iz govna. Vaše besede na katere morate biti ponosni: "TI NE VERJAMEMO!" :P.

Od toliko provokacij in žalitev, bi jaz izbral samo ENO za vas! In nisem zlorabil svojega znanja, zato sem prepustil toku.:D

Thomas,Nejc,gzibet,Matev,BlazP,...in podobni Vse kar ste spoznali v moji temi je, da znate uporabljati ločila na spletu in da se znate norčevat. BRAVO! Zato si zaslužite eno pohvalo. Dober izgovor!

I WOULD RATHER HAVE A MIND OPENED BY WONDER..............THEN ONE CLOSED BY BELIEF:
Ptah-Seker-Osiris

StepniVolk, si pripravljen, da nekaj naredimo, kar me full zanima. ALi odprem nov TOPIC. Jaz vem, da imam prav. Samo stvar je v tem, da vidim, kaj so spoznali od vsega tega.

No sedaj ustvarimo eno študijo, odgovarjajte samo z DA ali NE, ok lahko poveste tudi ZAKAJ! Ostale filozofije me niti ne zanimajo! Bodite pošteni do sebe in do uporabnikov okoli vas.

KDO NE VERJAME, TEMU KAR SEM POVEDAL, NAPISAL, POSTAL,....pazite kdo NE verjame, ne kdo verjame. Kar je zelo bistveno. Napišite odgovor in zakaj seveda ne verjamete meni in Ajinu.

PS: Če imate jajca, boste odgovorili pošteno! Pa da vas vidim zdaj, skeptike, koliko veljajo vaše besede in koliko je v njih resnice:D Hočem vedet kaj je tako smešnega in zakaj?? Gremo v drugo smer, jaz lahko šibam kot mi paše, mi ni problem se prilagajat, samo ven z besedami. :D
Ptah-Seker-Osiris
««
42 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329260 (23009) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445458 (36498) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567221 (5382) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437331 (31084) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827216 (6187) nuclear

Več podobnih tem