» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
40 / 60
»»

ajin ::

Aleksius ce ne bi smatral da je to resnicno potem ne bi se enkrat napisal, ali kopiral da vsi se enkrat vidijo! HVALA TI! Bodi samo uresnicena oseba in zivi po celestilanih zakonih, da bo blazen, radosten in poln znanja, modrosti in ljubezni, kajti to je tvoj pravi namen! ALi ni to po cem hrepenimo, samo iscemo v narobnih luknjah destrukcije, unicenja?

Postanimo bUdhha!;)

Gundolf ::

Nah, Thomas, on reče resonanca;) in vsi se klanjamo pred buzzwordom. To se je razpaslo v tej temi, da vsak nekaj bluzi v tri dni in vsi ki mu ne ploskajo so avtomatično neumni, ne znajo angleško, ne znajo razmišljat z lastno glavo, na splošno nimajo pojma itd. Potem, ko bi rad pa nek resen dokaz se pa že najde kakšen izgovor, zakaj ga ne moreš dobiti. Ali pa bluzenje v tri dni, menjanje teme in splošna igoranca vprašanja, če se niti pametnega izgovora ne najde

kunigunda ::

Recimo thomas da ima malo vec cipres :)

Ne verjamem da je tak, verjamem pa, da je vsaj eden, ki bazira prav tako na ogljiku, kar pomeni da je nam nekako prepoznaven.
Verjamem tudi da so planeti, ki imajo kemicne elemente katerih mi nimamo. potem vse skupaj zgleda zelo nepredstavljivo.
prav tako verjamem, da je kaka kugla, ki se je prakticno sploh ne vidi, ampak vse skupaj zivi npr. na bazi elektronov itd..

Tole si poglej npr. (reverse enginering sicer) ko so sli v najdaljso tocko ki so jo se opazili in potem klikaj na Zoom in.
Pa bos videl kje pravzaprav smo.
http://heasarc.gsfc.nasa.gov/docs/cosmi...

To je tko, k da bi reku, da si v sahari edini clovek. Valjda ne vidis naokoli nic drugega kot
pesek, ampak sahara je 1.5 mio km2 velika. pa povej kolk bi stavu, da si res edini tam...

Edin kar je, da jaz ne delam panike okoli tega kar verjamem. Pac so, nekje dalec. Njihov problem. Mi mamo se v Sloveniji prevec drugih problem.
Pa bolj se bojim kakega arabca z nozem, kot pa 3 glavnonoga...

Zgodovina sprememb…

Nejc Pintar ::

Pravi da streljata take da človek ne more drugega kot da se smeji. Poleg tega je sarkastično uporabil nepismenost. Dokazal si da si sam nepismen!
Lahko je biti prvi, če si edini!

Thomas ::

> Recimo thomas da ima malo vec cipres :)

Ja ... tudi lahko! :)

> Ne verjamem da je tak,

Se tudi tebi zdi premalo verjeten, da bi bil ravno pogost?

> verjamem pa, da je vsaj eden, ki bazira prav tako na ogljiku, kar pomeni da je nam nekako prepoznaven.

Zemlja nič ne "bazira na ogljiku", prej na železu, tega je največ.

> Verjamem tudi da so planeti, ki imajo kemicne elemente katerih mi nimamo.

Ni, teh pa ni, kunigunda, trust me. Periodni sistem, je pač periodni sistem. To imamo vse na Zemlji. Več ali manj.

> potem vse skupaj zgleda zelo nepredstavljivo.

Ne, ne more bit. Kemija ne pusti, da bi "imeli čisto druge elemente"!

> prav tako verjamem, da je kaka kugla, ki se je prakticno sploh ne vidi, ampak vse skupaj zivi npr. na bazi elektronov itd..

Ni kej dosti od nje, kot vidimo, nič ne vidimo. Da bi tudi na kakšen drug način kaj dosti migalo.

> To je tko, k da bi reku, da si v sahari edini clovek. Valjda ne vidis naokoli nic drugega kot pesek, ampak sahara je 1.5 mio km2 velika. pa povej kolk bi stavu, da si res edini tam...

Je blo že, da je bil v Sahari en sam. Pa tudi nobenega. Da jih mrgoli, ni čisto nujno.

> Edin kar je, da jaz ne delam panike okoli tega kar verjamem. Pac so, nekje dalec. Njihov problem.

Milijardo ali več svetlobnih let, to dopušča tudi moja malenkost. Let them be! Za sedaj.

> Pa bolj se bojim kakega arabca z nozem, kot pa 3 glavnonoga...

Če kej bereš tale forum kunigunda, pol veš, kako rad ima Thomas Arabce! Zaradi te njegove ljubezni, bi ga določeni kar banali s Slotecha zaradi "spodbujanja rasnega in verskega nestrpstva".

BUT.

Takole je Kunigunda. Potencialni, "srednjerazviti" alieni, kakršne ponavadi slikajo, bi bili naš SMRTNI sovražnik. Z Arabcem se že nekako pogodiš. Ga spreobrneš v Kristjana, sama sprejmeš Allaha, ti greš v harem, jest za evnuha ... nekej že.

BUT!

Z alieni bi se začela TAKOJŠNJA vojna s ciljem iztrebljenja drugega. Brez možnosti kompromisa ali pogodbe. Pa ne na blizu, kot v SF filmih, pač pa z dezinficiranjem vseh planetov, ki imajo kisik v atmosferi, po celi Galaksiji. Pa i šire!

Make no illusions!

Razen seveda, če alieni ne bi bili tako razviti, da bi to naredili že takrat, ko je Zemlja kazala prve znake, da se na njej utegne razviti življenje. Ali pa milijon let nazaj.

Toda niso in nimajo nobenega zvezdnega mesta nikjer na nebu.

Zgube so.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

tigrr ::

ramzes:

V cem vidis smisel nestetih ur, ki si jih od avgusta zabil v tej debati?

A ne opazis, da te 99% folka ne vzame resno? A ti to ne da mislit? Pa to celo na slotechu, kjer razum pogosto ta kratko povleče...

Moj neobvezujoči nasvet: Dej vzem se že enkrat v red. Ne bo ti žal.

lp

še eno vprašanje, ramzes: a si 100%, da marsovcki so ?

@tigrr: očitno bereš samo ložo, oglej si malo kakšen Z&T, hardcore debate.

Drugače pa se s Thomasom v veliko točkah strinjava, sem pa prvič videl da Thomas dopušča možnost alienov nekje daleč.:)

Ampak bodo dokler jih pač ne bomo izkoristili za computing

Ko začnem brat debate na slo-techu me začne bolet glava. Hmm.. le zakaj...

Zadnja leta le se kdaj pa kdaj pobrskam po forumu, če se je kej spremenil.

Tale tema o marsovckih je simpaticna, ampak ko vidm, kolk cajta in energije je blo vloženga s strani ramzesa v to hoax temo, me začne zanimat, kakšna je psiha avtorja te teme, zakaj vid tolk smisla v tej stvari, ki se men zdi tako nesmiselna.

Nejc, sej to je lih to... hardcore debate ma lahko vsak psiho, najbl običajnih pa ne. Pa brez zamere :)

Crimson_Shadow ::

Ne se bat za vesoljce. Bo bo čas bodo izklopili ta protokol. :D

Glede votle zemlje. Naj mi potem kdo razloži, kako so potem ledeniki v veliki večini primerov zgrajeni iz sladke vode in ne iz slane?

ASTRONOMICAL EVIDENCE IN SUPPORT OF GARDNER'S THEORY OF A HOLLOW EARTH
Gardner devotes a considerable portion of his book to a discussion of astronomical evidence in support of his theory of a hollow earth with polar openings and a central sun by referring the original formation of planets from nebulae and the polar lights observed from Mars, Venus and Mercury.
In reference to nebulae, Gardner points out that planetary nebulae show a shell structure, generally with a central star, as observed by H.D. Curtis of the Astronomical Society of the Pacific in an article in "Scientific American" on October 14, 1916. He reports:
"Fifty of these nebulae have been studied photographically with the Crosly reflector, using different lengths of exposure in order to bring out the structural details of the bright central portions as well as of the fainter, outlying parts. Most planetary nebulae show a more or less regular ring or shell structure, generally with a central star. "

On the basis of the above and other astronomical evidence, Gardner claims that the shape of the nebulae, as seen through the telescope, confirms his theory by showing that in the original formation of planets from nebulae, they acquire a hollow interior, polar openings and a central sun, as is indicated by the shape of the ring nebula shown on the accompanying photograph. Gardner writes:
"Why have scientists never really considered the problem of the shape of the planetary nebula? They know from actual observation and photographs that the planetary nebula takes the form of a hollow shell open at the poles and having a bright central nucleus or central sun at its center. Why have they never thought what that must imply? It is evidently one stage in the evolution of the nebula.
"Why have scientists never asked themselves what that conformation must logically lead to? Why do they ignore it altogether? Is it not because they cannot explain it without too great a disturbance of their own theories? But our theory shows how that stage in the evolution of a nebula is reached and how it is passed, we show what precedes it in the history of the nebula and what follows it. .

"We show a continuous evolution passing through that stage to further stages in which those polar openings are fixed, the shell solidified, the nebula reduced to a planet. And it must be remembered that while the original nebula was incomparably greater than a planet in size, measuring even millions of miles across perhaps, at the same time that nebula is composed of gases so attenuated and so expanded by their immense heat that when they solidify they only make one planet."
Gardner points out that just as, in the formation of the solar system, some of the original fire remains at the center in the form of the sun, so, in the case of each individual planet, by the same process by which the solar system as a whole is formed, and by a continuation of the same general movement of rotation and the centrifugal throwing out of the heavier masses to the periphery (as shown by the fact that the most outermost planets, as Uranus and Neptune, are larger than those nearer the sun, as Mercury and Venus), in the case of each of the planets, in their formation, some of the original fire remains in the center of each, to form the central sun, while their heavier constituents are thrown to their surface to form the solid crust, leaving the interior hollow.

Also, due to their rotation on their axis, centrifugal force causes the mass throughout to collect more at right angles to the axis of rotation, causing a bulge at the Equator, with a corresponding compensation at the poles in form of polar depressions which open to the hollow interior, rather than being perfectly round.

We create worlds

> Zemlja nič ne "bazira na ogljiku", prej na železu, tega je največ.
Nisem mislil kuglo, ampak to, da je ogljik osnoven element v spojinah iz kerih so ljudje, zivali rastline...

>Verjamem tudi da so planeti, ki imajo kemicne elemente katerih mi nimamo.
> Ni, teh pa ni, kunigunda, trust me. Periodni sistem, je pač periodni sistem. To imamo vse na Zemlji. Več ali manj.
Ne vem zakaj bi ti verjel. Na zemlji so pac nasli tistih 112 elementov. Se za ostale planete okol ne morejo z gotovostjo
trditi. Moje mnenje je, da so preblizu, da bi bili razlicni po zgradbi. Uni k so pa miljarde sv.let stran,pa...

>Ne, ne more bit. Kemija ne pusti, da bi "imeli čisto druge elemente"!
Tvoja kemija, k si so je ucil v soli. Na zemlji. Dovolj je samo en nov element, pa ti spremeni planet na glavo.

>Ni kej dosti od nje, kot vidimo, nič ne vidimo. Da bi tudi na kakšen drug način kaj dosti migalo.
A ti migas, k razmisljas ? A kdo vidi da razmisljas, ali to samo ti ves ? Na isti nacin lahko funkcionira tudi cel karkolizevvesolju.

> Je blo že, da je bil v Sahari en sam.
Mogoce miljarde let nazaj, ko je blo 100 avstralopitekov. Noben na svetu ti ne bo potrdil tega.
Ce ne drucga, na zahodni strani sahare vsak trenutek ze stoletja sta vsaj dva :)

> Milijardo ali več svetlobnih let, to dopušča tudi moja malenkost. Let them be! Za sedaj.
No, miljon gor ali dol :) Koncno skupna tocka

> Pa bolj se bojim kakega arabca z nozem, kot pa 3 glavnonoga...
Nisem rasist. Tukaj sem se malo nerodno izrazil. Arabca k maha z nozem v imenu alaha mam za verskega blazneza, in teh ne maram.
Sicer mi je arabski svet zelo vsec, konec koncev ob prostem cajtu malce arabscine studiram :)

> Takole je Kunigunda. Potencialni, "srednjerazviti" alieni, kakršne ponavadi slikajo, bi bili naš SMRTNI sovražnik. Z Arabcem se že nekako pogodiš. Ga spreobrneš v Kristjana, sama sprejmeš Allaha, ti greš v harem, jest za evnuha ... nekej že.
Ne bom komentiru, je za drugo temo...

>Z alieni bi se začela TAKOJŠNJA vojna s ciljem iztrebljenja drugega. Brez možnosti kompromisa ali pogodbe. Pa ne na blizu, kot v SF filmih, pač pa z dezinficiranjem vseh planetov, ki imajo kisik v atmosferi, po celi Galaksiji. Pa i šire!
>Make no illusions!
>Razen seveda, če alieni ne bi bili tako razviti, da bi to naredili že takrat, ko je Zemlja kazala prve znake, da se na njej utegne razviti življenje. Ali pa milijon let nazaj.
>Toda niso in nimajo nobenega zvezdnega mesta nikjer na nebu.
>
>Zgube so.
Vprasanje, kolk smo sploh zanimivi za njih. Zemlja je lohka za njih tako kot za tebe safari. Prides pogledat nilskega konja, k se
pase v vodi in blatu, priblizat se mu pa ne upas....

Thomas ::

> Mogoce miljarde let nazaj, ko je blo 100 avstralopitekov.

Pejt u harem.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

With pleasure...

Azrael ::

Khmm ali je bilo mogoče slučajno kje kaj javljeno, da koga pogrešajo v tistih ustanovah, kjer imajo na debelo obložene stene in take zanimive suknjiče s predolgimi rokavi za komitente?:D

Sedaj resno. Ves čar raznih prerokovanj je v tem, da se jih lahko bere nešteto načinov, običajno tako, kot bralcu ali razlagalcu trenutno odgovarja. Praktično bičesar ni zapisano tako, da bi lahko rekel to je tako in ne more biti nič drugače.

Sveto pismo, Koran, Nostradamusove prerokbe, navsezadnje že horoskopi po revijah, vsi imajo to lastnost.

V Svetem pismu se mi zdi, da je edina kolikor tolikor nedvoumno opisana samo skrinja zaveze, zato danes vemo, da je bil to kondenzator, ki ga je polnila atmosferska elektrika. Nobene magije, čudežev vesoljčkov ali boga, stvar bi samo morala imeti napis Visoka napetost, smrtno nevarno.

Enako sedaj vidimo, ko novačijo razne samomorilske napadalce, z obljubami, kako se bodo imeli v nebesih lepo, ko bo lahko zadovoljeval bejbe na veke vekov, v izvornih zapisih Korana pa piše samo o medu in mleku.
Nekoč je bil Slo-tech.

>Naj mi potem kdo razloži, kako so potem ledeniki v veliki večini primerov zgrajeni iz sladke vode in ne iz slane?

Čisto enostavno, ledišče sladke vode je pri 0°C, morske pa nekje pri -2°C ali še malo manj odvisno od slanosti. Zato se potem sol iz ledu izloči. Ne pozabi, da ledena gora plava na vodi s povprečno temperaturo 0°C.

Pri kopenskih ledenikih, pa odkod naj bi prišla sploh sol?
Nekoč je bil Slo-tech.

tHomas:
Nevron? ( bolj natancen moreš biti, to je makro svet)

Link ti ne morem dati, lahko pa recem nekaj kar je verodostojno toliko kot tovja vsakdanja percepcija bivanja, seveda odivsno o pozornosti, in v kateri frekvecni nihas, alfa beta, theta..

Si slisal za avro, lahko bi uzel ta model in na podlagi tega marsikaj razlozil, ali pa msilim da bi kvatna mehanika dokaj dobro razlozila to , samo malo je taksnih, v resnici jih je nekaj, samo kaj ce pa nocejo fundirati, rajsi dajo denar za kaksno orozje..

Moras razumeti da sposobnost da tvoje telo niha z doloceno frekvecno in se uglasi ni kar tako,ampak je odvisno od cloveske zavesti, uma. So bile narejen neke raziskave, in kot ves da celice med seboj komunicirajo s pomocjo "nihanje", fotonov,in nevem kaj tocno vse. Poleg tega pa so ljudje, ki so lahko narisali nekaj kar je bilo, saj so videli v umu, pred njihovem obstojem, niso nikoli videli v zivljenju, pa so vseeno narisali tocne podrobnosti nekega objekta. KAKo mislis da je to mozno? Ali s slisal za teorijo "POLJA", in poznas, ves kaj meni kvatna mehanika o casu( sedanjost, preteklost, prihodnost). ZAvest je marsikaj sposobna. SEj uporabljamo manj kot en procent mozganov, pa glej kaj smo sposobni, potem pa ce bi uporabljali vec, kaj mislsi kaj bi bili sposobni, torej SMO resnicno popolna stvaritev, ki na nazalost ni dojela svojo pravi namen, in svojo POPOLNOST. In Znanost ne zna razloziti kdo je opazovalec, kaj je ta opazovalec, in se strogo branijo pojasnjevati, medtem ko nekatere filozofije ki so stare 5000 let ali vec jasno govorijo. Uresniceni jogiji pa burijo domisljijo znanstvenikom, SEJ PRAV!

NAjdi najnovejsi podatek koliko clovek uporablja mozganov, koliko procentov.
JAz sem bral v knjigi Peter Russel, da manj ko en procent, v knjigi pise kaksno so tehnike za razvijanje umskega potenciala in opise par zgodb zelo razvitih ljudi, tudi otroka, ki je bil zelo zelo inteligenten, tako imenovan "infant of Germany"

Telepatija je mozna 100 % sem preprican, 100%procentno!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ajin ()

Ma za vas fanatike mam eno knjigo ki sem jo dobil v otroštvu.

azrael

Kondenzator iz zlata, cudno da so to stara ljudstva vedela, hkrati pa opisovala po nekaterih trditvah strele in naravne pojave kot njihove bogove, ali boga;(pravijo tisti, ki ne razumejo Biblije in tako pravijo da ni verodostojna, da je pravljica)
TO je bilo za komunikacijo, med bitji, ki so bivali na zemlji in ustvarili cloveka, saj starodavne civilizacije jasno to opisejo, ANUNNUNAKI ; those who form heaven to earth came created mankind!! GAve us knowledge .. itd ..

To si je kr en tam zmislu in reko da z zlatom bom jo pokril da bo fajn super prevajal, al cakaj, ne to je Gospod rekel, ja tocno, torej tista nevihta in strela, al pa nek nerazumljiv pojav. ( kak je bedno bit cinicen)
Pol pa cez nekaj casa pa je je eden izmed tej rekel in napisal ; "goreci grm" je govoril z menoj .. kajti Gospod je bil v grmu...Gospod je bil na gori in hrup je bil kakor hrup tisocih morja... nadaljuj logicen stavek : Pravijo tisti ki .....

JA kaksno plovilo pa res , npr( vimane znane v indiji)
Ali iz bibilje ( nekaeri pravijo da je ta knjiga BIK, seevda mislsim spet na anglesko verzijo)
JAz ne mislim tako .

Primer:
Božje veličastvo napolni svetišče
(4 Mz 9,15–23)
34 Shodni šotor je tedaj pokril oblak in GOSPODOVO veličastvo je napolnilo prebivališče.. 35 In Mojzes ni mogel vstopiti v shodni šotor, kajti oblak je obstal nad njim in GOSPODOVO veličastvo je napolnjevalo prebivališče.
36 Kadar koli se je oblak vzdignil iznad prebivališča, so se Izraelovi sinovi odpravili, dokler so bili na potovanju. 37 Če pa se oblak ni vzdignil, se niso odpravili do dne, ko se je vzdignil. 38 Kajti GOSPODOV oblak je bil podnev NA prebivališču, ponoči pa JE BIL OGENJ V NJEM pred očmi vse Izraelove hiše, dokler so bili na potovanju.

U get my point!

Zgodovina sprememb…

@ajin

Sem bral o teh zanimivostih, ko so ljudje znali točno opisati dogodke iz preteklosti. Kot vse kaže gre res za sposobnost naših možganov.

Ampak te moram razočarati, to ni avra in podoben bull...

Bil je primer neke ženske s Finske, ki je znala na pamet nekaj (kratkih) pesmi in točen opis vasi na Škotskem v srednjem veku. Prvič se je zgodilo, ko je slišala verz iz podobne pesnitve. Kako je ona to vedela, ker so bili opisi teh pesmi in kraja opisani samo v eni zelo redki strokovni knjigi ?

Pod hipnozo so rešili uganko. Ko je v hipnozi spet pela pesmi in opisovala kraj je hipnotizer vprašal, kje to piše in je dobil odgovor: v knjigi, ki je odprta v vitrini v knjižnici. Raziskali so stvar in so ugotovili, da je ta ženska bila res med šolanjem na šolski ekskurziji, kjer je bila tudi ta knjiga. En bežen pogled na odprto stran je zadostoval za OCR, ki ga ni dolgo nihče ni znal razvozlati.

Bilo v reviji Radar.
Nekoč je bil Slo-tech.

Azrael

REkel sem da se telepatija lahko razlozi z modelom avre.
No jaz kar sem bral, ni Radar, amapak knjigo ki je skupek raziskav na podrocju nevrologije, zavest, in parapsihologije, prekognicija in podobne zadeve. Pa tudi o komunikaciji med celicam, je bilo opisano.

Človek je narisal eno podrocje, zgradbo ki je bila funkcionalna pred pedesetimi leti, in jo narisal, in ko so iskali da bi videli ce je tocno , so sprva mislili da se je zmotil, no potem so uvideli da je ta zgradba bila pred pedesetimi leti, in ustanovili da jo nikakor ni mogel osvrgnati z pogledom iz neke knjige clanka, ali od bilo kje drugje. Pa se veliko drugih primerov, avstronavta ki je na razdalji nevem koliko tisoc kilometrov iz Apollota posiljal 12 mestno stevilko nevem kolikom telepatom, in nevem koliko jih je povedalo, vseh 12 stevilk katere je posljal( moras vedeti da se je ta avstronavt moral mocno koncetrirati, tam nekje v vesolju ). itd.. ZAnimivo

Zgodovina sprememb…

@ajin: tudi tako knjigo imam, pa telekineza je noter opisana (jo znaš slučajno razložit)

Pošljem ti jih za jurja komad

Lahko bi spet uporabil model avre, tudi kvatni mehanski pristop ne bi bil odvec.. rad bi razumel kvatni mehaniko, samo moje matematicno znanje je zelo slabo, samo se bom skusal nauciti:)
DA bi imel vse knjige!

Ramesses II ::

Kar se tiče telepatije, telekineze, empatije, dalnovidnosti,....to je vse ralnost, spet pa je odvisno od zavesti in inteligence posameznika. Skratka, to smo sposobni vsi, ampak avtomatsko, če taga ne uporabljamo, počasi gre na stranski tir, po domače. Stvar je preprosta, telo je sestavljeno iz energetskih točk, ki delujejo skozi telo v sinhronizaciji. Od tega je odvisno vse. Sposobni smo se sami zdravit, sami polnit z energijo, in sami totalno skrbet zase. Točke koordinirajo lahko prizvajanje kislin, krvnih telesc, obrambnega mihanizma, in celo vplivajo na DNA.

Ljudje zaradi vere v materialni svet okoli sebe, so izgubili moč na svojimi sposobnostmi, zato se podrejamo svetu, in zapuščamo čute, ki jih imamo v sebi. Po domače povedano, vse opravljamo preko svetlobe.

SKratka telepatija, je zelo močen način komunikacije. Prenos misli, je v tem primeru, prehiter, da bi ga uspeli sproti komu tolmaćit. Misli, katere opravljamo sami so zaradi zvočne komunikacije dosti počasnejše, kot bi bile sicer. V primeru telepatije, dobiš sporočilo, v obliki impulza, ki ga lahko razširiš na recimo dobro stran A4 formata. Če bi seveda uporabljali telepatsko komunikacije, bi jo seveda mogli uporabljat od rojstva, pol bi bilo popolnoma možna komunikacija. Pri 30 pa rabiš dosti več študija, in dosti več truda, da prideš samo na pot, katero pol z leti razviješ. Mi lahko oddajamo sporočila in sprejejmamo kontrolirano. Če bi seveda uporabljali v vsakdanjem življenju, bi se začeli razvijat mentalno približno v razmerju 1/100. In tako napredovali tudi naprej. VIbracije telesne mase bi se spremenile na višjo frekvenco.

Seveda, pa tega ne razvijajo, ker pol ne bi bila možna kontrola nad ljudmi, zato raje financirajo druge projekte itd. Bral sem za primer jasnovidnosti ali "remote viewing" financiran projekt iz strani vlade in vojske. TA pratika se je razširila po več državah. Baje da celo ni zahtevna. Ponavadi jo uporabljajo v vojski, in na tak način ugotavljajo tarče na drugi strani hriba. Ki jih seveda s pomočjo koordinat lokalizirajo. To je začelo že v 70ih in se prakticira še danes, tako kot v vladne organizacije kot vojaške.

PS; Imam tudi priročnik za "remote viewing" od vojske. Zanimovo probat svoje moči, vsak bi moral poskusit.

IMam znanstvene razlage NLP-jev: Interstellar Travel and Unidentified Aerial Phenomena Zaključki so, da je znanost predhodno v 60ih prehitro zaključla, in da SO nezemeljskega izvora, ter temo ponovno začeli raziskovati 2002! Zadnjič sem postal tudi ponovno raziskovanje NSA. Zaenkrat sem zadovoljen z uradnimi rezultati od strani znanstvene skupnosti. Vsaj za začetek, bomo pa videli kako se bo razpletlo, in če bodo pripravljeni tudi nadaljevat tako, da nebo vlada zopet vse zasrala!! Mislim, da je že skrajni čas, da se ljudem pove!
Ptah-Seker-Osiris

Ce bi mela vojska telepate, zakaj pol vedno znova dobijo bumerange ? Zakva enostavno ne precitajo Al Zaharvija, kje v spominu ima lokacijo Bin Ladna ?
Ce bi imela jasnovidece, zakva ze vnaprej vsega ne preprecijo ?

Gundolf ::

... če imajo ZPE generatorje ali kakorkli bi temu rekli, zakaj se jim gre za tiste pljunke nafte tam dol?

Stepni Volk ::

Na vajina vprašanja, je čisto preprost odgovor: denar.

A Strah je glavni pospeševalec potrošništva. Vsakič, ko se ljudje bojijo, zapravljajo.

B Dokler mastno služiš s starimi stvarmi, ne boš šel delati revolucijo ali nemara celo ponujati zastonj energije.

C. Kaj imajo pa vesoljci od tega silnega dobička in denarja ne bi vedel... morda v imenu RKC kupujejo nepremičnine po planetu :)

Zgodovina sprememb…

Telepatijo bi še lažje zaznavali, snemali bi pač valove ki jih telo oddaja, ter jih potem spet oddajali. kein problem:\

StepniVolk, vesoljci nimajo nič od tega, razen ene rase in edine, ki trguje tehnologijo v zameno za biološki material. IN to je vse kar je negativnega v tem. TO sem povedal že večkrat!!! Kar se pa tiče zaslužka, je pa samo naš problem. Zato smo sami odgovorni za stanje po našem planetu in za uvajanje novih tehnologij. Tako, da odgovor vsem državam sveta(da nismo sami) je povezan s tem dogovorom, ki ga imajo z njimi. Če povedo ljudem, da nismo sami, razdrejo dogovor, in se avtomatsko razglasimo kot prosta civilizacija in takrat, komaj bo dokazano, da je bil kršen univerzalni zakon, kateri pove, da vplivi v druge civilizacije so prepovedani samo z dovoljenjem le teh. Avtomatsko zato morejo strogo zanikat njihov obstoj, ker če ne bi imela konfederacija moč kaznovat za dejanje. Dokler pa smo v konsenzu, je stvar nerešljiva, ker smo sami dovolili(oz. velesile sveta, ki sprejemajo odločitev našega planeta), da se to počne. Vojska ZDA pa bi dala vse za tehnologijo, zato se vrtimo v krogu. :\

kunigunda, smešno vprašanje, na katerega lahko že sam odgovoriš. Vse se vrti okoli izkazovanja moči in zaslužka, ki ga vojna prinese. Na tak način zavlačujejo za kasnejši uvod ZPE!!! V času, pa mastno zaslužijo in strašijo državljane sveta ter izvajajo poostrene kontrole nad ljudmi. Kar se pa tiče Bin ladena, je pa vse politični dogovor, in jim je v interesu, da ga čim dlje iščejo, ker od tega zavlačevanja imajo ogromne zaslužke in prednosti kar se tiče biološkega materiala. Več mrtvih, več trgovanja. Dokazano ja pa bilo, da je Buševa družina povezana z Bin Ladenovo, tako, da on lepo vleče svoj zaslužek na račun glupih državljanov in daljšega iskanja. Zakaj vsega ne preprečijo, ti pa vse to odgovori!! Eeeh....TO je vse politična strategija, katero so Nemci uporabljali že v 2 svet. vojni.

Vsaka vojna prinese manipulacijo borze in cen, to je na splošno znano, da je vojna čisti dobiček. Od prodaje orožja, do političnih akcij, do manipulacije cen vseh najdražjih surovin in trgovanja z organi in na splošno biološkim materialom. :\

Kar se tiče odgovora, da nismo sami, bi prinesel samo dobre točke poleg globalizacije in uvedbe novih tehnologij. To je edini način, ki nam omogoča lepšo prihodnost in možnost neomejenega razvoja. Zato moramo odpravit vojno nastrojene ljudi in seveda naredit spremembe v politiki sveta. Tako, da edina "negativna" točka je v resnici preobrazba cerkvene vere po svetu v eno samo vero. To je zame v bistu pozitivna točka, ampak reakcija, ki jo bodo doživeli, pa je druga stvar. Združitev sveta, je najboljša rešitev za populacijo planta Zemlje. Ko bo resnica na dlani, bomo spoznali naše prednike oz. človeško raso, ki nas obiskuje vso zgodovino. Samo na tak način jim bomo dali zeleno luč, da se prikažejo in razčistimo našo preteklost. Za razvoj človeštva je to vitalnega pomena, da se mentalno razvijemo v pravo smer.

Kar se pa tiče " Remote viewing", pa si poiščite mal po straneh CIE in vojaških usposabljanjih.

PS; Kako je CIA uničila informacije in vplivala na ljudi po svetu preko Medijev, da še danes nekateri ne verjamejo, da so UFO pravi leteči krožniki. hehe.... CIA glej pod točko 33.
Ptah-Seker-Osiris

Marsovci so!
Morda...

waLkeR^! ::

marskej drugega bodo najdl kot domenvano "usrano reko"
Don't annoy me. I can be really really strange.

StepniVolk, naj tej strani, ki si jo postal sem našel znanstvenike, ki menijo, da Nezemljani opazujejo naš internet in je možno, da nam celo odgovorijo preko e-maila. Vmes imaš znanstvenike, umetnike, doktorje, profesorje,....Skratka, sem pogledal ampak nebom komentiral, poglej si newscientist :))

Zdej si pa preberi na kakšnih temeljih sloni BlueBook! Študija zaradi katere so bili UFO ali UAP ovrženi, kot pomankljivi dokazi, in da UFO ne prestavljajo grožnjo Nacionalni Varnosti?? Ko prebereš znanstveno poročilo, mi povej kaj si misliš?? 1948 - 1969--Hundreds of Officially Unexplained Reports Iz besedila lahko razumeš, da sploh ni bilo raziskave in da so zaključki bili bazirani na enostavnem izračunu in na prostovoljni zadušitvi dokaznega gradiva. Češ, da ne povzročajo razbujenja prebivalcev. :\ To imaš na koncu, če pa hočeš si preberi celo stran, in boš marsikaj ugotovil, da sem imel prav. Meni ne rabiš nič povedat, to si preberi samo zase. Meni je čisto vseeno če mi rečeš da imam prav ali ne, bisto je, da ugotoviš kako stojijo stvari. :\
Ptah-Seker-Osiris

Ziga Dolhar ::

Menijo, kolk lepo!

Tudi mi tukejle mamo precej sočnih mnenj, Ramzee ...

--

edit: roflol ... kolk user ... pardon, alien-friendly
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Duke Nukem ::

sej bi blo vredu, da bi res uletel eni nezemljani,pa pomagal svetu :))

Stari, samo to obdobje damo mimo, še kakšno leto, pa ti povem, da jih bomo vidli. Jaz v to sploh ne dvomim, ker preveč konkretnih ljudi dela na tem, in to ni več zejbancija kot dosti folka misli. :D
Točno to hočem dopovedat že vso temo, pa še danes ne vedo osnovnih stvari. Tema je bila mogoče v 70ih 80ih posmehovalna, danes pa ni več tako, ampak če hočemo kaj doseči, se moremo strinjat vsi, da bomo deležni kontakta. Si pogledal znastvene zaključke, ki sem jih postal?
Res, full sem zadovoljen z rezultati. Niso bohve kaj, ampak za začetek so zadovoljivi. VSaj to, da so nekateri NLP-ji nezemeljskega izvora in da se moramo zavedat, da so civilizacije milione let pred nami v razvoju in tehnologiji, zato samo strpnost brez arogance. Ampak kot vsaka stvar globalnega pomena, rabi čas. Zato je boljše, da ni prevelik šok! :)) .

DukeNukem, se spomneš ko sem pisal, da nismo nastali iz opice, in da smo bili klonirani z namenom, ne pa naravno nastali kot trdi svetovna znanost?? hehehe.... Poglej s čim si razbijajo glavo nekateri znanstveniki danes!!! :D SCIENCE - Dozens of human embryos cloned in China in zraven pišejo bivši UFO cult, valda da morajo zbijat kredibilnost, češ z besedo "CULT". Mišljenje srednjega veka..hehe!
Ptah-Seker-Osiris

Zakaj se potem trudiš dopovedat če jih bomo itak videli naslednje leto?
//Je kdo za to da gremo tole opremit z lučkami pa spuščat nad ramzijevo hišo? :)
(pol nam bi še svoje slike morda postal)

Glede New Scientist domnev ni nič novega. To sem že tudi sam dopisal, da ni dokaza, da nisem alien. :)

Žbintar, ne trudi se preveč, sej si že ti dovolj velik NLP. Poišči si kako vlogo v Slovenski kinematografiji. Tam boš sigurno uspel med umetniki. :))
Ptah-Seker-Osiris

Verjetno prej kot ti prepričat folk v bulšitizme

Hehe...ITak, zame tudi ni dokaza, da nisem agent CIE. :))
Ptah-Seker-Osiris

Jaz pa imam dokaz da mam marsovce v kevdru, če hoče kdo videt naj pošlje PM
//pričakujem pmje od ajin-a pa ramzi-ja pa še kakšnega beliverja

Nejc, kako to govoriš, zopet žališ, zavedaj se da si v temi, kateri je med ostalimi temami, prav tako veliko vprašanje, na katero bi si marsikdo želel odgovor. Zato drži se pravil. Tema je zelo raznolika, še sam praviš, da je toliko smešnih informacij po internetu on NLP-jih, povej raje kako o teh straneh, namesto, da se oziraš direktno na temo in uporabnike. :\

JOOOJ! :O to stalno ponavljaš, napiši raje kaj na temo, kot pa samo govorit eno in isto, ki nobenega ne zanima. :D Samo jaz sem opazil, da si stavek napisal najmanj 3 krat zadnje dni.
Večkrat sem ti skušal dopovedat, da kaj poveš, ti pa še vedno na istem.
Ptah-Seker-Osiris

ok, kdaj sem v zadnjih n postih žalil uporabnika? Povedal sem mnenje o njegovem mnenju.

No pa še eno o tistih straneh:
- 90% UFO strani je dizajnersko slabših kot bi jih zdizajniral jaz (sem zelo neumetniški tip)
- 80% UFO strani si nasprotuje med seboj
- 70% UFO strani je narejenih na podlagi drog:D
- 60% UFO strani je za wannabe profit
- 50% UFO strani je iz rok ekshibicionistov
- ...

//edit:
100% UFO strani je iz rok ekshibicionistov

Zgodovina sprememb…

OFFTOPIC: To je tvoj pogled, kar se sploh ne ujema z resničnimi podatki. To si sedaj na pamet povedal, kar je strašno neresno.
Kar se tiče marketinga, probližno 80% spletnih strani, prodaja vsaj en izdelek.

Po drugi strani, se večna znanstvene skupnosti financira od sponzorjev, pogodbenikov , marketinga....Temu se rečejo neodvisne raziskave, katere lahko tudi financira vladna organizacija, ni pa obvezno. Pri nas se temu reče delo preko individualne pogodbe. Znanstveniki v večini delajo za več inštitucij, tako da nimajo stalnega delavnega naslova. Zajemajo več področij,...Kar pomeni, da marketing je čisto normalna oblika financiranja raziskav. npr. NASA ima znanstvenike drugih podjetij, in ne delajo samo pri NASI ampak, kjer koli rabijo njihovo znanje.
Kar se tiče projekta SETI, katerega poznamo v večini, se financira od sponzorjev in prodaje izdelkov. Poglej si malo njihovo stran, je pač neodvisni projekt, katerega financira Microsoftov co-founder(glavni sponzor) in ostali... Kar bi se lahko smatralo, da ima večina projektov za raziskavo vesolja in življenja, sponzorje in spletno prodajo ter kompletni marketinški sistem. :\

OFFTOPIC: Senzacionalistične strani pa so v večini narejene samo iz strani posameznikov, ali manjše skupine. TAke strani v večini imajo eno ime, in en kup anonimnežev, ki se predstvaljajo z nick nami. Kjer pa nimaj legalnega marketinškega sistema in podjetja seveda, ker za njih nebi jamčil nobeden. Zato pa imajo stran slabše kvalitete, in ne boš videl nobenega naziva pred imeni in ne znanih iman, ampak kake civiliste, ki nakladajo, da so videli zelence. Tam lahko zaradi mene pišejo kar čejo, in limajo kar čejo, če pa take BEREŠ?! , pa kaj naj ti rečem. Če pa mečeš vse v isti koš, sam poveš kakšen je tvoj način razmišljanja! Zato je sploh nesmiseljno diskutirat naprej. :P
Me prav zanima, če bi ti "predpostavimo" dal svoj naziv "doktorja" za razlagat nepodprte vsebine ali teorije. hehehe...mislim, da ni NOBEDEN tako neumnen, da svojo kariero na kocko za neumnosti!:P V to pa res dvomim. DEj ti kako stran postaj, ki je zate vredna ogleda?? Stavim, daje ne najdeš. :P
Ptah-Seker-Osiris

Matev ::

ramzi - kaj si ti v življen ju sploh želiš
?

to, da vidimo eno leto prej nekaj kar bomo itak videli čez leto in ne bo pomenilo nič - ker, če do sedaj ni tudi potem ne bo

kaj je sploh smisel tvojega ufo-belivništva in navdušenja nad njimi

so ti kaj pomagali?
ti kaj hočejo?

ti njim kaj hočeš?

si obseden z nečim?

zakaj raje svoje energije ne usmeriš v kak šport ali kaj takega

tale slika je realnejša od vseh ki si jih ti ramzi limal v tej temi

in veš kaj - resnična je

link ti je pa par postov gor že nekdo drug prilimal

pa si zapomni - ni vse UFO kar vidiš

če ne najdeš je tule:
KLIK

Zgodovina sprememb…

Tole sem slucajno nasel. Super prezentacija o velikosti ... (Java Applet)

KLIK

Zgodovina sprememb…

Matev, ampak pred tem, se moramo vsi strinjat, da si želimo resnico. Ti si želiš izvedet kaj je res?? Ali ti je bolj všeč prirejena resnica povprečnemu človeku?? :\

PS: hehehe..kaj ti igrače postaš?? Pol smo pa res daleč...Če igrače primerjaš z znanostjo...:))

Kaj si v življenju želim??? Samo življenje, ne pa zapor !! Strnjena primerjava tega, kar imamo danes.
Pa kljub temu se ljudje slepijo, da ni tako, ampak smo totalno omejeni, in ne samo fizično, ampak tudi miseljno. In to je zame žalost. Poleg vsega še aroganca in materializem. Drvimo proti propadu, in tega skoraj noben ne opazi. Vidiš, zato pa stalno pravim, misli z svojo glavo in boš videl kam smo zabredli v zadnjih 2000 letih! :\
Ptah-Seker-Osiris

krneki0001 ::

Omejeni so samo nekateri, ostali smo svobodni ko ptički na veji. Sam si izbiraš vse, če hočeš biti čisto do konca neomejen, pejt nazaj k naravi in pojdi živet kot kak nomad - noben te ne bo za davke vprašal, sam se boš pa moral znajti.

Zgodovina sprememb…

@ramses: tile tvoji marsovci majo manj veze z znanostjo kot moj 12430. las na moji glavi. Mislim, če je limanje linkov znanost sem jaz avijon:\
««
40 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329256 (23005) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445454 (36494) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567221 (5382) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437328 (31081) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827215 (6186) nuclear

Več podobnih tem