» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
38 / 60
»»

kunigunda ::

Pa se tale stos pase malo za hec zraven:

Tip sjedi u kuci i uci i u jednom momentu odluci da napravi pauzu, te izadje na balkon, zapali joint i kulira.
U jednom momentu ugleda veliku crvenu kuglu kako predje preko neba i pomisli: "Kakv dobar flesh!!!",
te odluci da zapali jos jedan joint i opet velika crvena kugla predje preko neba...
tip stoji, kulira te zapali i treci joint i opet velika crvena kugla predje preko neba...
Tip stoji, totalno cool te odluci da udje u kucu, i sretne majku, kad ce ona:
"Crni sine, pa gdje si bio/"
- Na balkonu, pusio!-
"PA ZAR TRI DANA!!!!"

Gundolf ::

Končno Ramzes, očitno si le dojel kaj sem te prosil. Bom prebral tale časopisni članek, da vidim kaj je v njem takega, da ga smartaš kot dokaz. Hvala, upam da ti ni bilo pretežko.

Ramesses II ::

Gundolf, vidiš jaz sem ti dajal več dokumentov na enkrat!!

Bom še malo prebrskal, pa ti pokažem dosti boljše stvari.:\

Včeraj sva bila oba razburjena, očitno je bil napet dan. Jaz pa mam poleg tega te dni tolko dela, da mi presega čez glavo in komaj shajam. Očitno bi moral odpret svoje podjetje in zaposlit še koga.

kunigunda, kaj me pa ti sprašuješ?

Problem je v tem, da mislite, kako so vsi v vesolju enaki nam. Da so vsi tukaj zaradi dobička. To je totalno zgrešeno mišljenje. Tudi ko gledaš filme, je v vseh filmih prikazano kako nas napadajo. Kar tudi razumem, da ste pridobili tako mišljenje. Ampak morate vedet, da temeljijo čisto na drugih osnovah in da so tukaj že več tisoč let. In z vzrokom, ne pa zaradi tega, da nas napadejo. Vem, da je nemogoče za povprečnega človeka razmislit, kaj hočejo in zakaj so tukaj. Še posebno če je ta človek pogojen z materializmom, sovraštvom, ljubusumjem, socialno razliko,....Ampak ne pomisli na to, da je materializem najbolj primitivna oblika sistema. Materializem dela razliko med ljudmi, in seveda vse ostalo. Zato je povsem razumljivo, če delate, spite in skrbite za svoje, da ne boste študirali kaj je v zraku, še manj pa kaj je izven našega planeta. Že zaradi tega, ker je celo naše življenje pogojeno z denarjem, nam to ne dopušča, da bi imeli odprto misel. Seveda nekateri manj, nekateri več, odvisno je bilo, kako se je omejeval v življenju in v kaj je verjel da preživi.
Uglavnem nezemljani ali neznani obiskovalci, nas deloma samo opazujejo in nam ne dovoljujejo, da bi zapustili naše osončje z atmoskimi orožji. To je glavno. Kot drugo, so se začeli masovno pojavljat v času, ko smo dosegli določen tehnološki razvoj, zato so nas začeli podrobneje opazovat, brez posegov, razen izstrelitev bojnih špic v vesolje, katere so prestregli. Očitno smo v fazi, ko nas čakajo večji koraki v vesolje in zato polagajo pažnjo na nas, ker bomo kmalu z njimi delili vesolje. Očitno se nekaj dogaja pri nas, kar ni uredu, da so vedno bolj pogosti. Kar pa videvamo po našem nebu, so v večini vojaški prototipi,...Tako, da recimo majhen procent je resnično nezemeljskega izvora. Če sledite naši evoljuciji, lahko teoretično določite v kakšno smer gremo in pridete do zaključkov, ker seveda gledamo na dobiček, da bo za nas kolonizacija drugega planeta vitalnega pomena. Zato, iz tega lahko sklepamo, da nam to stvar hoče nekdo preprečit. Kar se pa tiče omejevanja informacij, je pa samo naš problem, za katerim stoji materialistični sistem. Če seveda povedo, da nismo sami, bomo hoteli vedet, kakšno kulturo imajo 1000let naprednejše civilizacije in kaj je za njih vitalnega pomena. iN seveda, ker oni niso na bazi koristoljubja, se naš sistem totalno poruši, ker nas bo večina hotela njihov sistem življenja. Kateri dovoljuje razvoj inteligenci in združitvi naše civilizacije brez vojn.

Zato ne morete vedet, kaj je za njih "dobiček"!! Lahko, da bomo tudi mi v prihodnosti imeli kakšno drugačen vir, ki nam bo pomembnejši od denarja. Nevemo kam nas bo tehnologija pripeljala in kaj še vse obstaja v več dimenzionalnem svetu. Lahko, da je čas relatvina enota? Mi tega še nevemo, ampak, če se dogaja toliko nepojasnjenih stvari in anomalij, pol imamo še doooosti za spoznat in ustvarit. Zato je delno razumljivo omejevanje informacij, ker se institucije vedno bazirajo na statistike in na povprečnega človeka. Povprečni človek na zemlji, je totalno podrejen denarju in ga ne zanima kaj je izven našega planeta, zato je logično, da informacije, ki bi vplivale na vsakdanje življenje povprečnega zemljana, se omejijo na TopSecret. Prav zaradi tega, ker smo še preveč vodljivi in nesamozavestni, bi se sistem zrušil z odmrznitvijo vseh informacij. Avtomatsko, tisti ki vodi državo ali skupnost mora gledat na vse, ne samo na ene ali druge. Ker ta tema je preveč globalna, da bi se jo dalo opisat v dveh besedah. Človek ne more v vesolje s takim mišljenjem, ki ga ima trenutno, ker bi naredil samo škodo. To pa lahko vsak pri sebi razmisli, in bo videl, da je dejansko res. Zato, to kar danes govorimo, lahko sprejmemo kot prednost! Vsak človek pri sebi mora razčistit sam s sabo, da bo pripravljen na večje korake. In seveda razmislit vsak sam, brez verskega značaja s katerim je zrastel. Na tak način, bo dozorel za prihodnost, ki nas čaka.

To je del mojih zaključkov, do katerih prideš samo z študijo vsega obravnavanega v tej temi. Osredotočenje na povprečnega človeka. Zato je popolnoma razumljiva situacija, ki je nastala. S tem, da jaz to ne smatram kot zarota, ampak kot skrb za človeka.

PS; Zato še enkrat ponavljam, da niso problem nezemljani, ampak mi sami. Najprej mormo razčistit sebe, pol pa lahko razmišljamo naprej.

Tukaj so odgovori na določena vprašanja. Steven Spielberg!

TAKEN - DVD series

KAJ BI POVPREČEN ČLOVEK NAREDIL; DA BI PRIŠEL NA PLANET Z DOSTI NIŽJO COVOLIZACIJO OD NAŠE? ODGOVOR PREMISLITE IN BOSTE VIDELI ZAKAJ NI INFORMACIJ V JAVNOSTI!
To, kar je belec naredil s črnci v Afriki! sužnje!!
Ptah-Seker-Osiris

To so koristne informacije, katere bo potreboval VSAK v bližnji prihodnosti. Zato ne me krivit za svoje nezadovoljstvo, razmislite raje pri sebi. Moj namen je samo skrb sočloveka in okolje, ki nas obkroža. En dan bomo potrebovali en drugega, zato moremo bit strpni in se obnašat kot odrasle osebnosti.:\
Ptah-Seker-Osiris

Duke Nukem ::

sem uploadal en filmček z nlpjem evo klik za poteg clipa8-)

Duke Nukem, video ....hehehe..full zapali!!

Poglej si še tega video clip

PS: Nekaj podobnega sem videl na lastne oči. hehe...
Ptah-Seker-Osiris

Duke Nukem ::

unga z wtc mam js tud, ja hudo 8-O

Nejc Pintar ::

Včeraj bil na marsu;)
Samo kašna civilizacija so teli marsovci. Imajo hiše v obliki steklenic, vsaka taka hiša ima po 50 nadstropij. Sploh so zadovoljni z življenjem. Na Febosu imajo zabaviščni park. Sumim da je bil Vid Pečjak v stiku z njimi!
Lahko je biti prvi, če si edini!

Gorth ::

bah ... ko b ti vidu one na jupitru! te se usak dan 10x nasekajo, pa kr sks so mal mačkasti !

Gundolf ::

Official records now available appear to put to rest doubts that the Government knew more about U.F.O.'s that it has claimed over the past 32 years. From the start it has been convinced that most U.F.O. sightings could be explained in terms of misidentified balloons, cloud formations, airplanes, ball lightning, meteors and other natural phenomena.

Ta odstavek je iz tistega dokumenta, ki si ga linkal tule Ramzes. Res da je to bolj na začetku in da še nisem prebral do konca (je treba najti čas), a ta odstavek mi nekako ne deluje vzpodbudno, da bi podpiral tvoje teorije o vladnem sodelovanju z nezemljani.

Seveda te moram še enkrat razočarati in ti povedati, da z linkom tudi drugače nisem zadovoljen, ker je to navaden časopisni članek in je zato njgova vrednost v dokazne namene zanemarljivo majhna.

Gundolf, no ti bom predstavil najprej začetek, to sem ti postal mimogrede, če še enkrat pogledaš, in nisem postal z namenom, kot nespodbitni dokaz. Ko boš imel čas si preberi kaj je napisal Admin. Roscoe Hillenkoetter bivši direktor CIA, 28 februarja 1960, kjer je hotel opozorit ljudi, da je vojska zaskrbljena nad UFO in da javnosti govori, da ni nič na tem. To moreš preštudirat od začetka 1947, da vidiš, kako so se stvari odvijale, zato ti povem, da vse kar se danes dogaja pušča iz vseh strani in verjamem, da bo vedno več ljudi hotelo resnico. Sem ti rekel, bil sem skeptic glede nezemljanov, pa ne glede na to, da sem videl NLP v živo in ne enkrat. Zato ti 100% zagotavljam, da je dosti na tem, ampak zopet, rabiš dosti časa in strpnosti.

Tukaj ti dam Wikipedijo in opis admirala in njegovega dela. Wikipedia ali pa na koncu te strani, vem, da ni original, ampak je kopirano iz original testimonialsdokumenta, drugače pa iščem naprej.

SKušam poiskat na netu linke kjer bi dobil cel članek! Če ti znese poglej UFOs_50_Years_Of_Denial.avi, če ne moreš gledat avi si poberi še codec. Ta posnetek je od lanskega leta. če se ne motim in je tudi award-winner. In ni napihovalja, ampak so samo dejstva!!! Boš videl kako je stvar daleč. S tem da letos je že dosti dlje!!!

REPORTS - Izjave!

večina UFO strani, na OPEN DIRECTORY , tukaj maste vse živo... UFO Strani od skeptic do vsega
Ptah-Seker-Osiris

To je ena izjava! Spodaj imaš ime in naslov articla, tako, da lahko preveriš!!:\

Former Director of Central Intelligence, Vice Admiral R.H.
Hillenkoetter:

"It is time for the truth to be brought out in open
Congressional hearings. Behind the scenes, high-ranking Air
Force officers are soberly concerned about the UFOs. But
through official secrecy and ridicule, many citizens are lead to
believe the unknown flying objects are nonsense.

To hide the facts, the Air Force has silenced its personnel."

--The New York Times, Sunday, February 28, 1960: "Air Force
Order on 'Saucers' Cited," p. L30. See also Steven Greer,
M.D., Disclosure, p. 58; www.disclosureproject.org

Tukaj imaš skoraj vse informacije na kupu! To pa so politiki, ki organizirajo konference za razkrivanje vpletenosti ZDA. EXOpolitics

PS; Zadnjič smo omenjali Press release glede UFO, ET in tukaj so vsi datumi, katere se da PREVERIT, če je ŽE TAKO NEVERJETNO.To je samo iz ene politične strani PRESS RELEASES and CONGRESSIONAL ALLERTS Tukaj je razvidno kakšni spori so v politki samo zaradi UFO,ET,...in zaradi razkritja podatkov. Ampak ne ostajajo samo pri tem, rešuje se še dosti Globalnih vprašanj! Od energije, od okolja, do revnih državm,...jaz verjamem da lahko vse rešimo, če se obravnava vse točke. Tako, da bi nas po tem čakalo kompletno novo obdobje, z 3/4 manjšimi stroški in večjo kvaliteto življenja. Sej od nas nobeden ne zahteva nič, samo to, da se globalno postavimo na noge in da smo pripravljeni na vsako obliko inteligentnega življenja. Preveč smo mentalno zaprt :\ narod. To je problem!! Tukaj so še članki MEDIA ARTICLES od leta 1997 naprej

Zame je to bolj kredibilno kot pa dokumenti na strani FBI, ker se tukaj ljudje prestaljvajo z imeni, in nazivi:D , in se da vse preverit.
Ptah-Seker-Osiris

Dittorio ::

ej kje si pa ti vidu nezemljane ramzess
seveda ce ni skrivnostn da jim recem da se nehajo tm ukol zaderzevt
ker ti ns ze mal ugrozas to ves ramzes
WHITE POWEEEEER

Meamoto ::

Behind the scenes, high-ranking Air Force officers are soberly concerned about the UFOs

Oziroma v prevodu, so zaskrbljeni. To še ne pomeni, da obstajajo. Tudi budisti so zaskrbljeni, da ne bodo dosegli nirvane.

Pa še to, Hillenkoetter je bil direktor CIE med leti 1947 in 1950. To izjavo je podal leta 1960, deset let po tem, ko so ga odžagali zaradi zajebkov v korejski vojni.

kunigunda ::

Tale filmcek k mas link do njega Ramzes je pa za lase privlecen.
Razumem, da je kamerman ko je karkolize odletelo stran od dvojckov, takoj fokus dal nanj, ampak ko se je ta priblizal
helihopterju in sel desno, ga je cel cajt lovil v kader ?????? Halo ??? Se vidi da je fake.
Vsak normalen, ko nekaj prileti k tebi najprej skoci stran, ne pa da ga cool sledi desno....

gzibret ::

Vse je za neki dobr!

gzibret ::

Pa temu linku jaz bolj verjamem kot vsem Ramzesovim linkom skupaj :|
Vse je za neki dobr!

gzibet, glih v tem je problem ker verjameš! Še nisi razumel??

Če bi bral zakaj imajo sklike preveč rdeč odtenek bi tudi razumel kaj gledaš. Konkretno kar se tiče te slike, so pa prikaza samo tla, in tudi mi imamo rdečo zemljo pred hišo! :P Po vrhu je slika še filtrirana in obdelana, poglej si nebo, kot da je polno smoga ali pa ga sploh ni. Preberi si koliko barvnih filtrov ima kamera od roverja! 8-O Pa boš uklopu, kaj sem hotel povedat! Če bi hoteli bi lahko prikazali Mars rumen, temno rjav,...Že v 18st, so vedeli da je Mars podoben Zemlji, zakaj pa misliš, da so vedno mislili, da prihajajo marsovci, vedno ko so kaj vidli. Zgodovino si poglej, in kdo je prvi naredil mapo Marsa. OD začetkov opazovanja.

Aja Maemoto, ti se zavedaš, da ljudje takega kova, ne dajejo izjav na lepe oči? To je samo bivši direktor največje obveščevalne agencije na svetu! Meni je vseeno, če mi ne verjameš, in tudi nisem zato tukaj. Ampak sem tukaj z razlogom, da si pogledš kaj je nastalo iz tega, čemur smo se VSI smejali. Meni osebno je postalo zanimivo, in z veseljem odkrivam, kaj svet ve o tem, in kakšne korake dela, da bi ljudi osveščali. Ker se ta resnica tiče nas vseh. V 50tih mogoče nismo bili pripravljeni, kar se je tudi iskazalo. AMpak danes?? Mogoče rabi svoj čas, da ljudje to sprejmejo kot normalno in da ne prijavljano kot NEVEMKAJ. Ko bodo sprejeli sebe bodo tudi druga bitja. Dokler pa imam vojne po svetu zaradi moči, bi te informacije povzročile samo globalne probleme.

But through official secrecy and ridicule, many citizens are lead to
believe the unknown flying objects are nonsense.
To hide the facts the USAF is silenced his personal with an regulation!!

Jaz sem postal samo en odstavek, sej nisi prebral celega, in tudi boljše da ne.
Oglejte si TV oddajo 50 years of denial. Poročila od vojske v tem primeru so vsa nepopolna. DO leta 1960, pol se začenjajo stvari odvijat pod visoko kvalifikacijo.

Glavna točka vsega in zaključki, je BlueBook in Allan Hyinek, ki pa je opisal samo primere katere se da lahko razložit.
Ptah-Seker-Osiris

BlackHole ::

Ramses, imaš ti kje nastavljeno funkcijo repeat? Čas bi že bil, da jo izklopiš.:\
LP Marko

BlackHole, TI pa se strašno ukvarjaš z mojimi posti :P Zaenrat nisi spravil dosti pametnega skupaj, zato pa znaš druge blatit. Če se zaradi tega boljše počutiš, stari vso srečo. Ampak na tak način te bo vedno manj ljudi upoštevalo ali jemalo resno. Če bi razumel, nebi rabil ponavljat!!! Ampak ti mečeš na vero, in tukaj se motiš. To ni vera, do je razum!

Ljudje vedno blatijo tistega, ki ve več od ostalih, ker nimajo druge obrambe, in če to ne zaleže, mu strežajo po življenju. To se bo delelo dokler bodo razlike med ljudmi.

Tukaj je še nekaj izjav iz dokumentov! UFO Comments by the World's Top Military Leaders
Nekateri so danes v DisclosureProject in X-PAC, EXOpolitics,...
Ptah-Seker-Osiris

BlackHole ::

Nočem te blatit, ampak res se ponavljaš.;)
LP Marko

Thomas ::

Po tvoje ramzes, tebe jemljejo pa resno?

Iluzija. Ene dva (bolj nerazgledana) tukaj na forumu.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Aja Maemoto, ti se zavedaš, da ljudje takega kova, ne dajejo izjav na lepe oči? To je samo bivši direktor največje obveščevalne agencije na svetu!

OK, naredimo kratek povzetek tvojih izjav dosedaj:

trditev 1: CIA laže, da ni vesoljcev.

trditev 2: direktor CIA-e NE laže, da so vesoljci.

trditev 3: Vse svetovne vlade lažejo, da ni vesoljcev.

trditev 4: Fukcionarji svetovnih vlad NE lažejo, ko pravijo da so vesoljci.

Si že ugotovil, da zadnjih 38 strani kontradiktiraš svoje lastne izjave?

Pa ne samo CIA. M15 pa M16 ... pa miss Moneypenny. Una tajnica, ki je zalublena v Bonda. |O

Ja saj zato pa laže.. 007 je bil vesoljec.. :P

Ma ja da laže!

Tud to ni res, da nikoli ni mogla do Bonda, kar vsi filmi nekako dajejo vedet. Čista laž!

ovdje kokoš ::

js se bom tud ponovu: ramzes zakva se sploh truds nam kej dokazat ?

mam na voljo par moznih odgovorov (nism tok pamtn da bi se kej drusga pogruntu):

-najbolol verjetno se mi zdi, da si pac povprecen clovk, k mu je ornk dolgcas in te zanima kako bodo drugi reagiral na tvojo bedarijo

-si tok notr padu, da vsemu slepo vrjams

-si spoznal bistvo zivlenja in si na visjem nivoju razvoja kot mi, poznas vesoljce ipd. (to se mi zdi malo verjetno, ker v tem primeru se ne bi ubadal z nami)

a se se kdo kej pamtnga spomn ? dej ramzes, izjasn se ze, bot dec !
jebi ga

Tud to ni res, da nikoli ni mogla do Bonda, kar vsi filmi nekako dajejo vedet. Čista laž!

Seveda, tip podre vse kar ima dve nogi in jih da narazen, razen svoje tajnice. Pa ja. :D

Ampak mislim, da smo že malček zašli...:P

Matev ::

važno je da hoče ramzi rešiti svet pred zavzetjem

Ma kakšnim zavzetjem!!! Mi na Zemlji smo problem. Ne oni!!! Ker mislimo da smo najbolj pametni, in ko bomo potrebovali pomoč, nam ne bo nobeden stal ob strani. Naši nas pritiskajo z zakoni, politiko, cerkvijo, vojsko in LAŽMI, da ostanemo na takem mišljenju, brez da se obremenjujemo, in delamo naprej kot smo do sedaj, na materializmu.
Sami izgovori so vas: ta ni kredibilen, tisto je senzacionalistično, ti dokumenti so ponarejeni,....

Ma kaaaaj mislite da imajo ljudje od tega, denar, slavo,....?? od astronavtov, vojske,politikov,civilistov,....??? Na tako slavo se poščijem, to ni noben zaslužek in ne slava!!!|O
Sej ste najbolj pametni, in tudi ostanite taki kot ste, boste vidli kam vas bo pripeljalo...Počasi počasi boste sami opazili kdo je smešen in kdo naklada!! Zato kar korajžno mislite, da ste sami v vesolju. Pa da baloni letajo po zraku in kak dimček....(vaše razlage)!! :P :P Kaj v vesolju so tudi baloni ali še kakšna boljša razlaga?? Če pa ne opazite razliko med balonom in visoko tehnologijo, pa seveda cool!;)
PS: presledki?
Ptah-Seker-Osiris

> Pa da baloni letajo po zraku in kak dimček...

To sem vidu, že večkrat. Z avionom se sicer še nisem peljal, ampak s čolnom sem se pa že.

Tudi sam sem videl balone, če pa mislite, da vojska ne prepozna razlike med balonom in vesoljskim plovilom, je pa vaš problem.

Baloni niso osvetljeni in ne letijo z več kratno zvočno hitrostjo... >:D Mogoče bo vojska en dan uporabljala balone za misije po svetu ali vojne. Kaj veš, bodo ugotovili, da so imeli celi čas pred nosom najhitrejša vozila pa niso vedeli!:|

PS: DukeNukem....poišči si UFO's - The best evidence caught on tape 2 (VCD).mpg Full dobri posnetki obične TV oddaje. AMpak jih ni dosti, samo nekateri so!:\ Še eden, v katerem so zbrani dokazi UFOs_II-Have_We_Been_Visited.avi! ali UFO Incredible Forensic Evidence Proves Crop Circles Not Manmade.avi pa še Incredible but true_Soviet UFO Secrets revealed (History channel - 43min).asf ,....>:D
Ptah-Seker-Osiris

Ma kaaaaj mislite da imajo ljudje od tega, denar, slavo,....?? od astronavtov, vojske,politikov,civilistov,....???

Dobrih par uric smeha, ko srečajo takšne kot si ti ki verjamejo vsemu?

In pa seveda denar od vseh, ki kupijo majčko.. :P

Ostalo pa je v Top Secret klasifikaciji, zato da taki kot si ti ne zaserejo cel svet in ostale okoli sebe.

Smešno je samo tebi in podobnim, ki mislite, da ste požrli pamet, v resnici pa vsi vemo da ni tako in da samo nakladate in spekulirate brez dokazov. :P In ker vam ne znese, se morate smejat, da prekrijete svojo ignoranco. :P
Ptah-Seker-Osiris

Ramzes, že parkrat sem ti povedal, in ti bo še enkrat, mogoče boš tokrat razumel (ja vem, včasih sem preveč optimističen)..

Ni stvar v dokazovanju neobstoja, ampak v dokazovanju obstoja. Ti nimaš nikakršnih pravih dokazov za obstoj, jaz ne rabim dokazovat neobstoja nečesa, za kar ni dokazano, da obstaja.

Pa ajde, ti z dokazi, dokaži mi neobstoj boga. (Ne, nisem veren, ampak je podobna tematika) In ne mi tokrat ignorirat tega, ampak podkrepi trditve z overjenimi, verodostojnimi dokazi.

Kaj naj ti rečem, obsojam te ne zaradi tega, ampak ti pa povem, da so problemi prav zaradi takega odnosa do teme. ZAme tema ni niti malo smešna, ker se zavedam, da so stvari večje od našega razuma. Dokaz tega so pa vse teorije skozi zgodovino. Stalno nekaj novega ugotavljamo, in naš največji dosežek realno povedano, je človek na luni. In seveda zaradi tega, pol lahko nakladamo kar čemo, resnica še zdaleč ni. Zato je meni pomembna vsaka uradna izjava v medijih in dokumenti, ker potrjuje, da je nekaj na temu, kar ljudje vidijo v zraku. Vojska pa logično ne prizna, da obstajajo večje sile in boljša orožja od njihovih. In zato preko TopSecret operacij ugotavljajo in skušajo posnemat UFO za svoje namene, da postanejo najmočnejši. Želja vsake države na svetu, da prevlada. In seveda iz tega prihaja do prikrivanja podatkov med seboj in državljanom sveta. Ker jih nočejo prestrašit, da jih še vojska ne more zaščitit. To bi pomenilo, da toliko denarja kot gre v vojsko, je brezveze, če nas ne morejo obranit od grožnje iz vesolja. Zato pa je tako kot je. Po drugi strani pa ne predstavljajo nobene grožnje, samo opazujejo naš razvoj!!:\
Ptah-Seker-Osiris

*taps foot and waits*

No ja, vsaj nekam je prišla evolucija. Včasih so se ljudje bali, da jih bo bogec strefil, zdaj ko imamo poln k**** orožja in tehnologije, pa se bojimo alienčkov.

Ta tema pa je dokazala vsaj nekaj. Človeška domišljija nima meja.

Človeška domišljija je povezana s teorijami, ki postanejo realnost, ko je dovolj dokazov, da to potrdijo. To pomeni, ko bomo dovolj zreli bomo videli, da je BOG in ALIENI ena in ista stvar!!!:\
Vedno je nekdo nad nami, to čutimo, in to ni nobena domošljija. To pa ugotoviš, ko vidiš na lastne oči! Če se ne boš delal norca in razmislil o tem, boš tudi sam imel možnost videt na lastne oči. Samo ne bit ignorant, ki misli, da so vse neumnosti, in to kar misliš da je vse prav. Vsak človek ima napake, nobeden ni popolen. Zato sem jaz odprt na možnosti. To kar jaz govorim ni domišljija, to je razumevanje največjega vprašanja, ki si ga človeštvo zastvalja že ves čas. Realnost, da nismo sami v vesolju.
Ptah-Seker-Osiris

To pomeni, ko bomo dovolj zreli bomo videli, da je BOG in ALIENI ena in ista stvar!!!

Bravo ramzi, pa si končno dojel. Ampak ker še nismo dovolj zreli, lahko to pomeni, da bo to dejansko nekaj tretjega, ne? Ali pa da so vse skupaj samo naravni pojavi, ki jih ne poznamo, ali pa karkoli si lahko dejansko zmisliš.

Nimaš odgovora na neobjasnjene pojave, tako kot tudi jaz ne. Tako kot tudi ne senilni piloti iz 1. svetovne in direktorji CIE. Beseda nepojasnjeno je precej enostavna.

Nimaš odgovora na neobjasnjene pojave, tako kot tudi jaz ne. Tako kot tudi ne senilni piloti iz 1. svetovne in direktorji CIE. Beseda nepojasnjeno je precej enostavna.

Jaz točno vem kaj misliš, in tudi sam priznam, da sem imel tako mišljenje. Vojska govori, da so njihova testna vozila, katera vidimo!! In kar se tiče vojske in politike pa so primeri UFO samo naraščali do današnjih dni, dokler ni prišlo do tega, da hočejo razkrit, za dobro ljudi.:\

nprimer: Letos Maja se je pojavlo več NLPjev nad belo hišo in pozročilo alarm in povečano varnost predsednika. Veš dobro, da take novice ne raglasi svetovna velesila zaradi neznanega naravnega pojava.

V najbolj senzibilno ozračje na svetu?

PS; Kar se tiče vseh primerov sem še vedno skeptic, zato pa objavljam samo vojaške vire, vesoljske programe, politične informacije,....Gledam neutralno na to, brez vere z malo skepticizma, ker nočem dajat hitrih zaključkov. Tako, da domišljije sploh ne uporabljam. Kar sem postal, so preverjene informacije, pa ne glede na kateri strani se nahajajo!!

Kar pa delate vi, je pa druga zgodba!! Debato ste ustvarili kot lajanje in nakladanje. Ampak ne opazite, da to delate sami! ;) Zato pa je nemogoče imet resno debato z vami, ker enostavno niste sposobni!!
Ptah-Seker-Osiris

Govorimo o ameriški vojski - svetovni velesili, ki cilja Irak in zadane Iran.

Poleg tega, kje pa so to objavili? Kakšen link do novice? Zvišano varnost predsednika pa itak razglasijo že če se kdo z malo daljšo brado in temno poltjo sprehodi mimo Bele Hiše.

In še to: UFO = unidentified flying object.

In pa še eno vprašanje, malo pozno pa vseeno: Če nimamo nobenega stika z alienčki, kako pa potem poznaš njihove kodekse obnašanja, njihove vrste in namen njihove prisotnosti?

Matev ::

Letos Maja se je pojavlo več NLPjev nad belo hišo in pozročilo alarm in povečano varnost predsednika.

baje je francka rekla da so nad slovenski parlament tudi prišli in da so gnila jajca metal dol
bili so taki zeleni in oranžni alieni - je štefka potrdila
vse je res - saj se ne bi lagali - štefka in franca sta 100% zanesljivi

če vi tega ne veste ste HA HA HA boste že videl ko bo vse na nad prišlo
HA hA AH ... mene takrat ne prosti za pomoč
HA HA HA ... ste naivni

In pa še eno vprašanje, malo pozno pa vseeno: Če nimamo nobenega stika z alienčki, kako pa potem poznaš njihove kodekse obnašanja, njihove vrste in namen njihove prisotnosti?

Ena stran je vojaško osebje in njihova poročila(vse iz vojaških virov in CIE), druga stran pa podpre v dokumentih in memorandumih, ki so bili napisani do leta 1990. Člani kateri so bili vpleteni imajo te dokumente, in so danes v javnosti z informacijami, samo ne dobijo državne podpore, da bi to uradno predstavili svetu. Borijo se, da bi kongres privolil, da se izda v poročilih ne samo v declassified documents. Zato pa so PRess Conference, na katerih zveš direktne informacije. Dosegli pa so veliko medijsko pozornost kljub pritiskom.

PReko tega sem ugotovil kdo v javnosti naklada in kdo govori kaj je res doživel, ker so določene podrobnosti, s katerimi se srečujem v vsakem poročilu, katere ne moreš igonorirat. ENake podrobnosti vidim tudi v javnosti, ko kdo prijavi videnje 3 vrste. Samo valda vojske uradno vse zanika. Ampak ne več za dolgo, to pa lahko zagotovo povem.

Vsi večji dogodki so dokumentirani v medijih in od predsednikov Amerike tudi. Ker so ob tem mogli stopiti pred javnost. [History Channel] UFO Files - UFOs and the White House.mpg To si poglej, pa boš videl o čem je govora v živo pred kamerami.:\

PS: Bom poiskal tisto od bele hiše, pa ti postam!! Podobnih dogodkov je več od leta 1947, in bom poiskal!!! Sam moraš priznat, da nisi vedel za 3/4 podatkov, ki sem jih postal, ker te niso niti zanimali, zato je razumljivo, da tega ne dojameš. Dokler ne pogledaš v temo sploh neveš zakaj gre, to lahko potrdim, ker sem preživel.

UFOs Phenomena - Message from Another Dimension.avi Še en dober dokumentarec!!
Ptah-Seker-Osiris

Ena stran je vojaško osebje in njihova poročila(vse iz vojaških virov in CIE), druga stran pa podpre v dokumentih in memorandumih, ki so bili napisani do leta 1990. Člani kateri so bili vpleteni imajo te dokumente, in so danes v javnosti z informacijami, samo ne dobijo državne podpore, da bi to uradno predstavili svetu. Borijo se, da bi kongres privolil, da se izda v poročilih ne samo v declassified documents. Zato pa so PRess Conference, na katerih zveš direktne informacije. Dosegli pa so veliko medijsko pozornost kljub pritiskom.

Spet nisi razumel vprašanja. Če alienčki ne smejo komunicirati z nami in se spuščati v kontakte z nami, kako lahko nekdo ve, kdo so, po kakšnih zakonih se ravnajo in kakšen je njihov namen?

Teorija 1 (najverjetnejša): Nekdo si je vse skupaj zmislil. Po vsej verjetnosti kakšen velik fan Star Trek-a.

Teorija 2: Vojska infiltrirala vohuna v vrste vesoljčkov. Nemogoče, ker: 1. Nimamo tehnologije (baje), 2. Ne uspejo naredit niti prepričljive maske arabca, kamoli vesoljčka.

Teorija 3: Vesoljčki prekršili svoj lasten kodeks. OK, kje je kazen? Kje je namen? In zakaj samo določenim osebkom, ki iz tega ne morejo naredit nič?

Teorija 4 (Prosto po Spielbergu): Hackerji vdrli v računalnike vesoljčkov in zdownloadali njihov database.. Verjetno v *.dbf-ju.. :P

*edit:

Sam moraš priznat, da nisi vedel za 3/4 podatkov, ki sem jih postal, ker te niso niti zanimali, zato je razumljivo, da tega ne dojameš.

Čisto nič novega mi nisi povedal, Ramzes. Ker, kot sem ti že dostikrat povedal, večini stvari ki jih postaš, ne verjamem niti približno, tistih par procentov, katerim verjamem, pa se pač ne nanaša direktno (in v glavnem niti indirektno) na vesoljčke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meamoto ()

AAAA....Maemoto, PRVIČ, komunicirali so vpleteni v nesrečah, ki so se zgodile med vojsko in ET, kjer je vojska zajela preživele člane posadke " UFO crashes". DRUGIČ, večina ras je neodvisnih, in lahko imajo kontakte s kom hočejo, NE SMEJO SAMO TISTI; KI SO DIREKTNO POVEZANI Z NAŠIM RAZVOJOM!!! To pa so tisti, ki so podobni NAM!! ostali lahko:\ Nekateri od teh so opisani kot bogovi v zgodovini človeštva. V večini bi že prišli v javnost ampak ZDA in UK, jim ne dovoli direktno, da se izpostavljajo!!!! PRidejo lahko samo preko sporazuma z vladami sveta.

PS: Poglej si dejstvo: Vojska govori, da UFO ne vplivajo na nacionalno varnost, in glavne raziskave potekajo še danes iz strani NSA( National Security Agency).
Ptah-Seker-Osiris

PRVIČ, komunicirali so vpleteni v nesrečah, ki so se zgodile med vojsko in ET, kjer je vojska zajela preživele v UFO crashes.

Naj sklepam, so govorili angleško?

DRUGIČ, večina ras je neodvisnih, in lahko imajo kontakte s kom hočejo, NE SMEJO SAMO TISTI; KI SO DIREKTNO POVEZANI Z NAŠIM RAZVOJOM!!!

In zakaj pa se te rase ne oglasijo bolj pogosto in poklepetajo z kom, če nam že non-stop brenčijo okrog glave?

To pa so tisti, ki so podobni NAM!!! v večini!!:\

Ja, edina razlika je v tem, da imajo špičasta ušesa, čudne gube na čelu in njihove ženske imajo boljše j**** od naših. 'Beam me up, Scotty!!'

Dokler boš sam negiral svoje lastne izjave ramzes, je nemogoče da bi te kdo jemal resno (dobro, razen parih osebkov, ampak ima ludih i poslije rata). In najprej se odloči, kaj točno sploh hočeš povedat, ne da menjaš štorijo vsakih 5 postov.

Kaj pa menjavam? Skozi govorim isto, samo ti razumeš vsaki krat drugače. Če kaj ne razumeš vprašaj, ne pa ignorirat z zakjučki!!!

Ja govorijo nekatere jezika našega sveta!!!! Eden od teh je celo zelo podoben njihovemu. :\ A nisi še razumel, da informacije peljejo, da nismo nastali iz opice ampak načrtovano.:\

To so informacije od tistih, ki so z njimi govorili. Eni imajo telepatski govor, eni imajo naprave, s katerimi se sporazumevamo, nekateri pa celo govorijo nekatere jezike. DO tega prideš samo , če preštudiraš vse. NE pa da direktno bereš MOJE zaključke, ker je logično da jih neboš razumel.

NAJPREJ UGOTOVI MEAMOTO; DA NISMO SAMI V VESOLJU; Pol greš lahko naprej, in ne me spraševat, da ti povem rezultate!! Ker nima smisla, kar pol vzameš, samo kot domišljija.

PS; To je isto, kot da bi diplomiral prvi dan šole. Če ne študiraš ne moreš prit do nje. Sej je vse zastonj!!|O Dej, se vidimo potem, gram delat naprej!
Ptah-Seker-Osiris

Good Guy ::

dej pejt spat no !!!
:\ :\
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Nejc Pintar ::

pusti človeka da nam zaupa nekaj kar nas niti ne zanima.
Lahko je biti prvi, če si edini!

Žbintar pusti človeka da nam zaupa nekaj kar nas niti ne zanima.

Zakaj se pol vtikuješ v debato?? :\
Ptah-Seker-Osiris
««
38 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329254 (23003) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445451 (36491) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567220 (5381) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437325 (31078) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827215 (6186) nuclear

Več podobnih tem