» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
36 / 60
»»

Ramesses II ::

StepniVolk, lepo si opisal verske sisteme. Tako, da vsak gleda iz svojega verskega značaja, ki ga je pridobil v svojem življenju in katerega utrjuje vsak dan pred TV. Zato je povsem jasno, ko sliši nekaj "NOVEGA" mu ni jasno in hoče ostat na svojem "neučenem" področju. Potrebno je veliko truda, da izklopiš stereotipe in kritike, ki so bile izročene glede "UFO" in "ET". Ker je tema dobila senzacionalistično obliko iz strani politike. Če ne nas nebi mogli vodit in kontrolirat. ČE bi sami vedeli vse kar se dogaja, nebi rabli poslušat TV. TV je medij in "orodje" s katerim se ljudi vodi, prepričuje in obrača. Temu se reče mind control ali vodstvo. Če se opcije omejijo, nimaš druge izbire, kot zbirat predlagane. Tisti, ki ima znanje ima vse opcije. Če ne bi cenzurirali informacije, nas ne bi mogli krotit. Zato pa se temi ALIENS pravi senzacionalizem. Če bi nam povedali, da so nezemljani, kaj bi bilo?? Se je kdo vprašal?? Ljudje bi imeli polno glavo vprašanj, in naš sistem na Zemlji bi šel po gobe!!! Avtomatsko bi ljudje pozabli na vse in hoteli izvedet kaj je na tem! To se je že enkrat zgodilo, zato pa so mogli ustvarit STEREOTIPE:!!! 1947! In seveda vse je šlo v ozadje, v ospredje pa Filmi, posmeh, neutemeljeni dokazi, prekrivanje,....
Zanimalo bi nas kako kulturo imajo, glede na to da so naprednejši. In če nimajo ekonomije in materializma( kontrola človeštva) pol kaj imajo? Kakšne so njihove motivacije? Vedno več bi bilo teh vprašanj, in ljudje nebi hoteli slišat o normalnem življenju več. Pogled življenja bi pridobil čisto drugo plat...... Od kje prihajamo? KDo smo? Kakšna je naša vloga v vesolju?

Upam, da ste razumeli kaj hočem povedat. Žalostno je, da nas morajo tako krotit, ampak ni druge poti, če hočejo obdržat svtovni mir. In seveda čakajo na pravi čas, da bodo ljudje pripravljeni sprejet resnico. Zato pa morajo trdit, da smo najbolj pametni, da nimamo straha pred vesoljem.

Zato pa pravim, poglejte, prepričajte se in sklepajte za tem. Če pogledaš stvar iz nevtralnega vidika, krepko vleče na pozitiven odgovor inteligentnega življenja v vesolju. TO sem stalno hotel povedat. Ampak raje me napadate, kot pa preučite dejstva. Tema zahteva resno študijo in veliko zbranost! Dejstva kažejo na to, da je vedno več dokazov in gradiva. IN ne samo življenje v vesolju, ampak tudi obiski pri nas. In ni samo senzacionalizem, zato pa pravim, "razmisli z svojo glavo". Senzacionalizem je termin, ki so ga uporabili mediji pod političnim vplivom.

TUkaj imam zopet zelo pomembo novico, v tej smeri!

PONOVNO ODPRTA RAZISKAVA "UFO" po 35ih letih! :D

X Files Opened: The National Security Agency's UFO Investigations
NSA UFO investigations

PS:NO POČASI POČASI DEBATA POSTAJA ŠE BOLJ ZANIMIVA! Samo upam, da bo prišlo vse na dan.

---ŠE nekaj, kar se tiče
Ptah-Seker-Osiris

Thomas ::

Naša debata o NGC je bila kar na nivoju, ramzes.

Ti pa smetiš dalje, sorry!

> Če bi nam povedali, da so nezemljani, kaj bi bilo?? Se je kdo vprašal?? Ljudje bi imeli polno glavo vprašanj, in naš sistem na Zemlji bi šel po gobe!!!

To je smetenje, FYI.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Prvi del zadnjega posta je mogoče preveč na psihološki bazi, zato naj prebere tisti, ki želi razumet, da ima življenje dosti večji pomen, kot pa samo spat,jest,šola, služba in razmnoževanje...:\

V drugem delu pa sem navedel zanimivo novico! :D

gzibret, DA!8-) Zraven njega pa je skupina zvezd, ki zgleda kot ena meglica s prostim očesom!
Čeprav imam doma telescope, sem se prepričal v Tržaškem observatoriju, kjer se Mars zelo lepo vidi!
Preko domaćega, je malo težje, ker se preveč blešči, da bi kaj videl. SKratka Mars preko domačega telescopa zajema večji spekter barv, zato mislim, da vidimo samo odbojno svetlobo sonca. V observatoriju, pa se vidi specialno. Ko je lepo vreme je vidna modra atmosfera, pokrajine in deloma modrikasto površje, kar dvomim, da je samo atmosfera. Podobno kot doma gledam Luno, na kateri vidiš, kar nekaj podrobnosti. :\

PS: Kar se tiče "ZAROTE" je zgrešeno mišljenje! Govorimo o naši kulturi in o globalnem problemu ter o klasifikaciji informacij. Mislim, da moramo med seboj razčistit preden začnemo z življenjem v vesolju. :\ Ker problemi niso v vesolju ampak doma. Zato deloma podpiram mišljenje, ki ga je imelo vodstvo velesil. AMpak ne podpiram, da zaradi tega delajo zdrahe in razdore v družbi. Če ljudje hočejo vedet, naj povedo, ne pa da se norca delajo iz tega(kot da ni nič na tem) in točno vedo, o čem je govora. To je zame zahrbtno in tudi edino, česar ne odobravam. IN potem še orožja v vesolju.... LEta 1947 sigurno nismo bili pripravljeni, in tudi razumem, zakaj so takrat zatrli vse "UFO" informacije. Danes pa ne vidim več razloga za tajnost. Zato teorija zarote odpade. To je samo omejevanje informacij. :\
Ptah-Seker-Osiris

Nejc Pintar ::

Evolucijsko gledano je pomen človeka samo da se razmnožuje.
Odkar imamo zavest je smisel le da pridemo do Singularnosti!
Lahko je biti prvi, če si edini!

Včasih je bil smisel življenja razmnoževanje, danes pa mislim, da človek išče svojo vlogo v vesolju. Tako se nam avtomatsko zavest razširi na vedno širša področja. En dan bomo tudi mi potovali po vesolju in odkrivali nove svetove, in takrat seveda bodo naši cilji čisto drugačni. Mislim, da je to cilj vsake civilizacije. Najprej najde svoje mesto v naravi, pol v družbi, pol v osončju in kasneje v univerzumu. Naša zavest pa sorazmerno raste z evolucijo. Tako, da bomo lahko tudi mi en dan "mali rumeni" kaj veš. Življenje spreminja obliko z evolucijo. Tako tudi razvijamo čute....Po mojem smo čez zgodovino marsikateri čut zapostavli in sedaj miruje.npr. če nebi rabili vonja, bi se nam nos zmanjšal v toku evolucije, kot se je zmanjšala poraščenost našega telesa. Naša drža se je spremenila,...itd. Še našega telesa nimamo raziskanjega, kar menim, da je osnova, za naprej. Da se bomo znali spopast tudi z raznimi bakterijami v vesolju in preživeli najbolj divja območja. Če bi mi prišli na planet, kjer bi bil primitivni človek, bi bili dovzetni avtomatsko do vsake bolezni, ki bi lahko za nas predstavljala grožnjo.:\ Zato moramo nujno spoznat in obvladat najprej človeško telo, preden preidemo v vesolje. MIsliš, da ni tako*?

Tako kot mislim, da so naši obiskovalci dovzetni do našega okolja, ker je za njih nevarnejše. Zato po mojem se ne izpostavljajo brez zaščite. SKratka se morejo zavarovat pred stikom z nami, zato mislim, da jih je redko kdo srečal.:\ Samo v ekstremnih okoliščinah. Mogoče bi mi izgubili zavest v njihovem okolju? kaj veš...Dihalne organe imajo sigurno drugačne od naših. Odvisno od okolja, kjer živijo ali pa so živeli. Zato je tudi možno, da nekatere vrste sploh nikoli ne bomo spoznali. Lahko sploh ne živijo v naši dimenziji(3). Zaenkrat poznamo samo 3, teoretično pa 10x več. Ampak je spet teoretično, ne pa praktično. Marsikaj imamo še za spoznat, in izkoristit inteligenco. Pot do tega je razum.
Ptah-Seker-Osiris

Glej ramzes. En bivši ameriški vrhovni državni tožilec je zdej šel za advokata Sadamu v Irak. On je že skozi zganjal cirkus okol tega, kako ne smejo v Irak po Sadama in podobno.

Zdej mi pa ti povej, kako nej se zanesejo nanj, da ne bo ščvekal od alijenih, ki hodijo v Belo Hišo na večerjo?! Ker poglej, kako jim ga serje.

Ma ta bo (bi) ščvekal, ti rečem!

Pa še dost takih majo, ki ne bi dal tolarja na njihovo molčečnost glede podobnih reči.

Ni, nobenih alijenov ni, ne na hodnikih Pentagona, ne Kapitola in ne Šubičeve.

Ali pa jih tudi jest in drugi skeptiki tukaj pomagamo prikrivat. ;)

Ma Pintar jih ma doma v kevdru in še v eni posebni tajni luknji pod kletnimi prostori! :|

Thomas: Sedajle smo imeli eno debato z njimi pa so te povabili na pivo;)

Ramzes: A nisi enkrat rekel da jih je videlo 50% ljudi pa ne upajo priznat, nekako si se spet premislil:\

> Sedajle smo imeli eno debato z njimi pa so te povabili na pivo

Sicer je grenk tist njihov pir, samo zadane pa dobr, vidiš celo Galaksijo iz ptičje perspektive. Jasno da pridem!

Crimson_Shadow ::

Folk zamislite se raje nad sabo. Zarotniki NWO se prav gotovo smejejo, ko berejo tole temo, ko vidijo kako so ljudje zaslepljeni v svoji znanstveni indoktrinaciji in ne verjamejo ničesar drugemu kar nasprotuje uradni znanost ali uradno objavljenim dokumentom. (hočem dokaz o tem ali onem) Se sploh zavedate, da ko boste dokaz vidli iz svoji oči bo najverjetnej že prepozno?

ZVnesite tukajnanstveniki so rekli: Pa sej smo vidli planet Uran, in po naših raziskavah ne more podpirat življenja!" Odgovor pa je sledil, da ima planet Uran populacijo 8 milionov pod površjem!

Opala, bejžte gledat po googlu, da je že nas svet lahko votel (Hollow Earth). Na "votlo zemljo" dobite ogromno referenc. Od različnih knjig, pa tudi povezav.

Teorija o votli zemlji - knjigi
William Reed - Phantom of the Poles.
Marshall Gardner - A Journey to the Earth Interior or Have the Poles Really Been Discovered?
Je pa orenk zanimivo dejstvo, da sta bili knjigi samo enkrat ponatisnjeni in ju je kar težko dobit, tudi na Amazonu. Hmm, Le zakaj neki? TLE NEKI ORENK SMRDI TAKO, DA NE MENI DA SEM JAZ INDOKTRINIRAN!!!

V notranjosti zemlje naj bi živela zelo napredna civilizacija, ki daleč prekaša našo, tako tehnološko kot tudi socialno. In da so lahko tile UFO-ti kar zemeljskega izvora. Od te civilizacije znotraj zemlje.
Besede polarnega raziskovalca Rear Admirala Richard E. Bryd: "That enchatend Continent in the Sky. Land of everlasting Mystery!" Khm, Khm? Zakaj neki bi vojaški raziskovalec govoril poetično o svoji izkušnji.

Uran je plinasti orjak - in kot tak sploh nima površja.
Ramzes ne verjemi vsemu kar piše na hi-zop-sekret papirju.

In bojda so prav vsi planeti votli. Glede tega, da je Saturn plinast orjak, je pa to še vedno le teoretična predpostavka in ne neka znanstveno dejstvo.

Pa ne bluzit glede gradnje piramide. Uporabili so ... magijo, khm, antigravitcijo nato so pa dvignili tisti "monolit" kot kamenček. Mogoče sem pa celo zadel s to teorijo :D

Po drugi strani se mi zdi pa prav smešno, kako se nekateri delate butaste iz sebe. "Če nečesa ne vidim, to zame ne obstaja". A potem tudi Madagaskar ne obstaja, če ga ne vidite na lastne oči? Ne se delat nekega finega Francoza, samo zato, ker se neka ideja/teorija ne sklada z vašimi prepričanji.

Mi je pa orenk čudno da prav noben ne omeni Carla Sagana ali Zecharia Sitchina. In tudi ti dve osebi v knjigah "bluzita" o vanzemaljcih, pa ju ljudje vseeno nekam resno jemljejo.
We create worlds

Zgodovina sprememb…

Gundolf ::

Po drugi strani se mi zdi pa prav smešno, kako se nekateri delate butaste iz sebe.
Dobr crimson, zelo dobr, tako se pa že dolgo nisem nasmejal. Spet sem se spomnil na "Flat Earth Society", kateri še vedno verjamejo, da zemlja ni okrogla, in da je to le globalna zarota ali nekaj podobnega. Ampak Hollow Earth, ta je pa še boljša :D

CCfly ::

Zarotniki NWO se prav gotovo smejejo, ko berejo tole temo, ko vidijo kako so ljudje zaslepljeni v svoji znanstveni indoktrinaciji in ne verjamejo ničesar drugemu kar nasprotuje uradni znanost ali uradno objavljenim dokumentom.

Popolnoma se strinjam. Znanstvena metoda je nepotrebna, saj vse eksperimentalne rezultate spreminja velika špagetasta pošat. Ta je ustvarila nas, Zemljo in paradižnikovo omako. Več lahko izveste, če sledite povezavi v mojem podpisu.
Ne bo vam žal, namreč prišli boste do spoznanja prave RESNICE. Vsak ki se ne strinja s tem dejstvom je lunatik in ga je potrebno takoj institucionalizirati.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

Matev ::

aha
nasprotna psihologija

Ramzija skušaš prepričati v njegovo zmoto tako, da eno še bolj utrgano zamisel (o votli zemlji z sirno sredico) poveš.

Sedaj se bo ramzi upam, da malo zamislil.

Dobra poteza Crimson. - da bo delovala pa dvomim

Alexius Heristalski ::

V notranjosti zemlje naj bi živela zelo napredna civilizacija, ki daleč prekaša našo, tako tehnološko kot tudi socialno.

That's some funny fuckin' shit motherfucker,
that shit's wack, that shit's funny,
that shit's funny and wack,
OMG woo woo woohoo!!

:P
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

Meamoto ::

Maemoto: Odgovori na moja vprašanja so čisto vsi NE! IN kaj razumeš iz tega? Da si tukaj samo da kritiziraš in zavajaš uporabnike. Temu jaz pravim ignoranca, tako da veš sedaj kaj sem stalno mislil s tem. Sorry, ampak to je bil smisel mojih 14ih vprašanj. Sorry, ampak to so dejstva.

Če bi bil pismen, bi ugotovil, da je bilo 6 odgovorov DA.

Ker pa nisi, pa pač je kot je...

Itak Maemoto, zato pa si na široko razložu svoje stališče! Veš točno, da odgovorov ne poznaš...Ti imaš svojo teorijo in pika. Dejanje, kot je bilo, da je Zemlja okrogla. Vsi so se posmehovali, ćeš, lejga kaj govori. ha ha ha....Isto kot, ja sej ni drugega kontinenta na svetu, ko pa so se odpravili od Španije, so prišli domnevno v "Indijo". In še danes imamo indijance v Ameriki.:P No dobro, ime mal spremenjeno, ampak spet smo na istem. "indijci" - "indijanci" |O Pol se pa najde vedno nekdo, ki ustreli kakega kozla.

Svet ima še vedno teorije, zato je skoraj vse še vedno relativno. ENako kot formula relativnosti. :P
Mogoče pa je Einstein odnesel formulo v grob, mi pa si belimo glavo že 50 let. Kar se tiče tega, vam samo povem, da nobeden ne more 100% zagotovo povedat, da nismo obiskani. Nekateri znanstveniki lahko samo nakladajo teorije in govorijo, da ni dovolj dokazov. Že odgovor je sam po sebi pozitiven!:P
Kaj šele dejstva. Zato pravim, da morate slišat na POPTV ob 19h, da boste rekli"ok, nekaj je na tem".8-O Vidim, da nima smisla, nakladat nekomu, ki že ve. :))

AMpak veš kaj pomeni, da ni dovolj dokazov?

PS: ČE resno razmisliš o debati in o uporabnikih, vidiš, da jih večina točno ve, da imam prav, ampak tega ne bodo priznali iz principa!! Pa tudi, če podam nevem kakšne 100% dokaze. Raje se držite na nivoju večine, da slučajno nebi nekdo kaj mislil... Deloma tudi razumem, ampak mi ni všeč vaš odnos do souporabnikov. Uporabljate Forum za se zlajat in popljuvat vsakega, ker v vsakdanjem življenju ne morete tega počet. AMpak veste, kaj to pomeni?
Da nimate jajc!:P
Ptah-Seker-Osiris

Odgovor "DA" dokler se ne dokaže nasprotno, kar se pa nebo zgodilo, ker je vsak dan več dokazljivega gradiva. 20 let nazaj nismo mogli niti DNA razvozlat, danes ne moremo "njihovega" materiala, in enostaven zaključek je, to so ostanki meteorita (pa čeprav so bili izdelani, ne pa naravno sestavljeni)!
Laboratorij "Los Alamos"! Najbolj opremljen laboratorij na svetu. Če znanstveniki to rečejo, in se samo praskajo po glavi, kaj to pomeni? :P Samo veterček, pa bo novica na vseh prvih straneh po svetu. Ta veter pa kar močno piha!:P 50% populacije! Še malo pa bo več. Nekatere raziskave tudi pravijo že 60%! Kar preverite!:P

Še marsikaj na to temo, kar ne veste, in niti ne pustite, da bi se povedalo.8-)

PS: Nejc Žbintar, kaj ne zna odgovorit tvoj sogovornik? A nisi pomislu, da imaš lahko nesmiseljna vprašanja? Eno je diskusija, drugo podajanje dokazov o nezemljanih ali naši zgodovini. S tem, da odgovor,"da" je že samoumeven. :P Problem ni v moji kredibilnosti, mogoče je problem o tvoji rezgledanosti... Samo itak, raje druge napadate, svoje napake pa pomedete pod predpražnik.:P Ko ni več znanja, napadaš sogovornika, itak. Ampak to se dogaja že od začetka!! Trudite se že vso debato, da bi mene diskreditirali, in skoraj nihče se ne drži TOPICA. TO JE DEJSTVO, stari moj!! Pa mislim, da ne boš rabil dosti da vklopiš...ali pa?
Ptah-Seker-Osiris

krneki0001 ::

Ramzes - vprašanje zate;
Koliko je jedrskih reaktorjev v Ljubljani?

Ramzes dobra primerjava samo slabi zaključki.
Za okroglo Zemljo so govorila dejstva, fizikalni dokazi, zdrava pamet, proti pa le tradicija in trdoglavost tistih, ki so v njo verjeli.
Za teorije, ki jih ti širiš ne govorijo dejstva (sori ampak internetne strani res ne štejejo, lahko so ti v pomoč pri iskanju dokazov a ne štejejo kot dokazi), jim nasprotujejo fizikalni zakoni, logika in zdrava pamet. In tudi tradicija. Kar ti izkoristiš da lahko rečeš, ideje ki nasprotujejo tradicionalnem razmišljanju se dostikrat izkažejo za prave. Imaš prav. Ampak to so ideje, ki pridejo iz nečesa realnega, ki grejo skupaj z logiko, do katerih se prikopljemo z zdravo pametjo. Vse kar tvojim IMHO manjka.

Lej dober primer je crimson dal. Hollow Earth - če imaš že malo občutka za fiziko ti to ne bo smiselno. A vseeno so ljudje ki verjamejo, celo slike najdejo, na katerih brez dvoma vidijo vhod v notranjo Zemljo. In z votlo Zemljo razložijo potem vse mogoče druge pojave od aurore do NLPjev. Pa mi povej kaj si ti misliš o tej teoriji in zakaj. Potem pa povej ali imaš dokaze za ali proti tej teoriji. Drugače ti lahko jaz dam en 'dokaz', zelo znani astronom Halley (že pokojni - morda bi še kaj čudnega o njegovi smrti našel, če bi se potrudil ;)) je verjel, da je Zemlja votla oz. iz več povsem ločenih plasti. Če je tako znan in še iz pravega foha za take trditve, potem že šteje kot dokaz, ne?

BlackHole ::

ČE resno razmisliš o debati in o uporabnikih, vidiš, da jih večina točno ve, da imam prav, ampak tega ne bodo priznali iz principa!!

Upanje umre zadnje, ampak ti si pa bolano naiven, če še v to verjameš.:\
LP Marko

Gundolf;

Kot pravo si sam potrdil moje mišljenje glede tradicionalnega mišljenja. Kar se tiče tega, so moje trditve smiselne, ker je govora da je premalo dokazov, ne pa da je nemogoče. A ti samo to ne da vedet dovolj? To pomeni, da je problem v našem sistemu, ne pa v nezemljanih. KOt drugo smo mi še vedno v razvoju in ugotavljamo nove teorije in nismo niti na točki, da bi poznali sami sebe, kaj šele vesolje, in življenje v njem. Zato mislim, da imamo pred tem marsikaj za razčistit. In vsak visoko inteligenten bi to razumel, ker je to čista logika. MIslim, da ko bomo rešili probleme z našim planetom in ga ne bomo več uničevali ter ko bo življenje pridobilo na vrednosti, takrat bomo lahko govorili o tapravih napredkih. DO takrat, ko bomo lezli proti propadu, in gledali en drugega z ljubusumjem, nebo nič. Točno zato, ker smo pogojeni z materializom in na tak način ne moremo ustvarit zaupanja med seboj. To pa pomeni, da v tej smeri bomo vedno v konfliktu!! Tako, da smo na enkem kot pred 1000 leti, In naše mišljenje je ostalo, samo naša okolica se spreminja.Skušaj razumet, kaj opisujem, ker vem da lahko.

Kar se pa tiče teorije, da je Zemlja votla, je pa zopet drugi problem, ki ga vidi vsak po svoje. Jaz se s tem sploh ne obremenjujem, in me niti ne zanima, ker nima smisla. Kar se tiče nezemljanov, je pa čisto druga stvar. Govorimo o morebitnih bitjih, ki so milione let pred nami v razvoju in inteligenci. Zato so stvari totalno nerazumljive in jih uvrščajo pod senzacionalistične. To je to. Ampak naša aroganca nam ne dopušča odprtega mišljenja, zato pa mislim, da so krivi verski sistemi, na katerih živimo. TO so temelji, ki ne držijo skupaj niti ene 100% trditve. Veš kaj to pomeni? Da je nemogoče, če ne priznavamo svojih napak, da zrastemo. In je nemogoče, če sebe ne poznamo, da druge kritiziramo. Da je nemogoče, da trdimo nekaj. Meni bi dokazovalo samo eno videnje na svoje oči, nečesa, ki ne spada v našo okolje. MIslim, pa da so iz NLP-jev razvili POP kulturo in senzacionalizem, ker je preveč ljudi, ki tredi nelogične stvari. TO pomeni, da imamo zaprt razum, kot smo ga imeli nekoč, ko so bili na sceni bogovi, angeli in hudiči. To pa je spet verski sistem, kateri se spreminja. ZAto pravim, vsa skrivnost je v naših glavah, ne pa okoli nas.

Kar se pa tiče dokazov "za" jih je pa preveč, zato pa so ljudje zmedeni in ne vedo kaj si mislit. Oglej si pred tem o kakšnih dokazih govorim. Praviš da je internet nekredibilen, verjameš pa skeptikom. :D Moraš vedet, da licenca ali podjetje za spletno stranjo dosti pomeni. TO lahko ne dokazuje, da ima prav, ampak 100% dokazuje, da stvar je. V nasprotnem primeru ne bi mogel postavit strani. Samo to ti da vedet, če obstajajo centri za raziskavo NLPjev in Nezemljanov. Kaj pa šele vsi dokazi. Država noče slišat o dokazih, ne pa da jih ni. Zakaj pa nočejo, pa se vprašaj sam!

PS: Ste rekli, da so določene internetne strani nekrediblne, Sem vam dal državne inštitucije; pol ste rekli, da določeni znanstveniki nimajo prev; sem vam dal politike; pol ste rekli, da ne moreš verjet predsednikom Amerike; pol sem vam dal dokumentarce; pol je tudi z dokumentarci nekaj bilo, češ da so nekredibilni ker so na internetu?? (A so posnetki TV oddaj) pol vam povem zgodovino, obračate pogovor v drugo smer,...pol vas direktno vprašam kaj ste pogledali? IN seveda ugotovim da nič...Še sami ne veste kaj bi radi, tako, da me ne mešajte v vaše pogovore(ignoranca)..Zato, če določenim ne odgovorim, preglejte si še enkrat svoj post in premislite zakaj ali pa se najprej naučite kaj je do sedaj dokazano, pol bomo debatirali naprej.....
Z ostalimi, ki pa izkažejo spoštovanje, pa debatiram brez problema.
Ptah-Seker-Osiris

Meamoto:

> Če bi bil pismen [ramzes], bi ugotovil, da je bilo 6 odgovorov DA.

Bi človek mislil, da mora to biti precej uničevalno za debaterja, če mu pokažejo na TAAAAKOOO napako. Ampak ramzes je kot bi bil teflonski. Nič se ga ne prime.

ramzes:

> Z ostalimi, ki pa izkažejo spoštovanje, pa debatiram brez problema.

Hmmm ... a te tale meamoto spoštuje, al te ne, ramzes???

StepniVolk, zdaj sem opazil še nekaj tvojih postov. Lepo si povedal, in tudi to skušam povedat skozi debato, da kar koli poslušaš po TV, poslušaj natančno vsako besedo. PRi tem spoznaš marsikaj. Nikjer ne boš videl naslova"SMO SAMI V VESOLJU!!" ampak "SMO SAMI V VESOLJ?" vedno je pogojnik na koncu pri nedorečenih temah. Zato nima smisla dajat zaključkov, ampak lahko vsak pri sebi ugotovi, o čem je govora. Vsak izrečen stavek na TV kot je DIscovery je načrtovan. SKartka vse kar je na TV, in če je kaj preveč, "CUT". Zato so mediji tudi tako pomembni kar se tiče naše družbe in preko njih lahko razglasijo kar hočejo in preko njih lahko celo vidijo populacijo in verske sisteme.:\

---Zakaj so programi po TV starostno omejeni? Prav zaradi vzgoje in verskih sistemov. IN kaj vam to pove? Zato pravim, glejte tisto kar razumete. NE pa gledat vsega in pol razlagat narobe naokoli. Prav zato so se pomembne informacije razvile v senzacionalizem.:\
Thomas, odstavek je namenjen tebi in podobnim!
Ptah-Seker-Osiris

ok, ramzes TVja skoraj ne gledam. Interneta pa ne moreš cenzurirat in sebi prirejat.

//Pravkar sem z zelenimi pod hišo igral tarok, kasneje pa smo imeli eno debato o tebi ramzes. pravijo da lažeš, da mars ni moder ampak je rumen:\

Sem bil pr Pintarju včerej. (On ne samo da ma aliene v kevdru. Tudi tajni zapor od CIAe ma. Samo tega ma na vikendu, pod kozlovsko stajo.)

Tist pir je bil pa tak, da smo vsi vidli Galaksijo v tlorisu. Noro!

Hehe, imajo tudi tak vin, da vidiš notranjost zemlje, samo dons pravjo da nimajo cajta. Grejo še par civilizacij obiskat:\

Duke Nukem ::

če bi bla pa ta tema na papirju ,bi se pa z takimi odgovori lahko obrisal rit medved

Že s prvim postom:\

Gorth ::

ramzi,... si se kdaj uprašu da o mogoče tvoji ''dokazi'' fejk? pa odgovor prosim, ne kr neki ....

@Gorth: mam doma slike od mojih prjatlov pa se še menjo če jih loh objavm:)

Ne Ramzes, nobenega kredibilnega linka isi dal. Oziroma, če si, pa sem spregledal, mi ga prosim nalimaj še enkrat. Saj te stvari imaš verjetno v bookmarkih.

Hočem nekaj vladnega (od ZDA - svoboda, demokracija in hudi zakoni glede tega katere stvari smejo biti na spletu, tako da sigurno ne kakšnega fejkana) in sicer dokument, press release ali karkoli kar dokazuje zabeležen pristanek nezeljanov, kontakte z njimi, sestrelitev ali strmoglavljnje kakšnega nezemeljskega plovila itd. Poročilo pilota, da je videl to in ono, poročilo o videnju NLP v tej ali oni vojaški bazi, poročilo o izmerjenih odstopanjih od normalnih vrednosti v bilokateri stvari po videnju pristanka NLPja in podobno, to ne šteje. Ti trdiš da imajo vladne ali nevladne organizacije stike alien civilizacijami. Trdiš da si dal verodostojne linke s temi dokazi. Daj še enkrat meni na ljubo le en sam tak link nalimaj sem. Prosim. Pa da ne pozabiš na kredibilnost, praviš da imaš od državnih inštitucij? - le enega izmed teh hočem. In ne, ne bom googlal, daj link ki je tebi najbolj kredibilen.

Glede tega, da selektivno verjamem spletnim stranem - točno tako. Tudi v to, da na jugu francije gradijo experiemntno fuzijsko elektrarno verjamem, pa čeprav imam na razpolago le nekaj linkov na internetu. Manj kot recimo za zero-point energy. In manj kot za predelavo avtomobilskega motorja tako, da bo deloval na vodo. Čeprav se mi še vedno ko pomislim na fuzijsko elektrarno, to zdi mala znanstvena fantastika, a vseeno verjamem. Ker znaš razmišljat s svojo glavo boš razumel, zakaj v fuzijsko elektrarno verjamem, v harvesting zero-point energy pa ne? Ali boš tudi to zvalil na tradicionalno mišljenje in pranje glave s strani verskih sistemov in neflexibilnih znanstvenikov?

Podobno je s stiki ZDA z nezemljani. Tem teorijam fali toliko logike, da jih niti dvakrat ne pogledam. A razumeš - tako so mimo usekane, da jim verjameš samo če res fajn želiš verjeti. O tem da se pa lepo poklapajo tvoje teorije med sabo pa raje nebi. Če ti toliko zaupaš v svoje znanje ekonomije, politike, psihologije, vojske, fizike, pravnih sistemov itd, potem ok, kar verjemi, da se ti vse poklapa.

I want to believe.

Še vaša Teorija zarote UFO

Seveda, deloma zgleda kot zarota, ampak deloma ima prav! Ker človek res ni pripravljen na globalno spremembo v tej smeri. Skratka nimamo ne tehnologije ne inteligence! :P Zopet računajte, da je razlaga skeptična, zato so marsikje nepotrebne pripombe. 8-)

Gundolf: PRess release praviš? Tega je za 50 let branja stari. Pa sej zato sem tukaj!!! In komaj zdaj sprašuješ?..... te stvari ki zahtevaš, so že v javnosti! Sej je tudi Roswell v javnosti bil 2 dni! Stari, če res hočeš te dokaze, lahko debato nadaljujemo še ostalih 40strani. TI samo reči, če si pripravljen sprejet vse dokaze, ne da boš pol rekel, ta press release ni bil kredibilen pa oni?! Stari, jaz sem prišel na Slo-tech z obzirom, da to že deloma poznate. Tema lahko postane še zanimiva!! Do danes sem vam dal menda ene 3 press release in 2 čisto novi!! Drugače pa sem postal imena dokumentarcev, da jih poiščete in vidite, ker tam je vse to strnjeno. Samo je približno 80 dokumentarnih filmov in okrog 100 tiskovnih konferenc(press) za pogledat. Moreš vedet, da tudi to ni vse, to se da dobit po internetu, recimo največ 15 let nazaj. Ostalo, je na traku in časopisih, ki jih seveda kažejo v dokumentarcih. Pol imaš tudi pričanja Astronavtov, pilotov,politikov, medijev, dokumente,.....Zato je po eni strani, lažje, da si ogledaš dokumentarne filme, kjer je vse strnjeno. Samo postam ti imena, in greš stari. Boš sam videl kolko je v javnosti. IN poleg tega boš videl še razlage skeptikov, ki so totalno nekrediblne. Ampak, če nimaš namena izvedet resnico, raje se ne spuščat v to, ker bo stvar zakomplicirana. To te opozarjam. Maš vmes večina AWARD winning dokumentarce.

Gundolf, moraš vedet, da je vsebine UFO kolikor češ, in je več kot polovico resnična senzacija. 60%. IN prav zaradi tega tudi ostalih 40% avtomatsko ljudje mečejo v isti koš. Ampak temu ni tako, ker so zgodovinska dejstva. PRegledal sem vso stvar že 10x in ti povem, da je popolnoma logično. Vsa pričanja oseb na uradnih dolžnostih, vsi dogodki, ki se danes dobivajo preko zahtev Freedom Of Information Act,....Press, USAF,NSA,.....Zato te popolnoma razumem, da se ti zdijo vsebine na internetu nesmiselne, ker nisi pogledal pravih 40%. Samo moreš vzet v obzir, da je tema strašno zanimiva, in da ljudje radi pišejo vse živo, zato pa glej strani, ki so uradno postavljene na internet in registrirane. Takoj ko vpišeš UFO, dobiš na 1000če strani, in iz teh ne boš izvedel kaj dosti. Jaz raje gledam pod "Areal Phenomena, NSA UFO Documents, UAP reports, UFO study, UFO documents, UAP press release, News headlines, UFO reports, UFO documentaries,.....No to je nekaj primerov, in po tem je malo težje poiskat, ampak najdeš bolj čiste in selekcionirane informacije. Pol imaš imena v teh linkih, ki jih ponovno vpišeš v iskalnik, in gledaš prave, ki so prišli v časopis,...Pol imaš BBC,NewYork TImes,NBC,....Greš na strani in samo vpisuješ imena,....in najdeš VSE! TI pravim, dela je recimo za videt kaj se dogaja kokr češ. S tem da spuščaš senzacionalne strani. Kot to da kdo piše o dolgoletnih srečanjih ipd. to spusti, ker nima smisla brat. To pride kasneje na vrsto, ko opaziš te ljudi v kakšnem arhivu ali časopisu.

Duke Nukem, ta tema je na papirju! :P In še zaradi ljudi totalno popačena. KEr so stalno v konfliktu, skeptiki in raziskovalci! S tem da skeptiki niti ne gledajo v dokaze, raziskovalci pa jih zbirajo. Eeh tako, ne prideš nikamor. Ko jim dokažejo, da so dokazi pravi, pol pa je 1000 izgovorov, samo da nebi priznali, da imajo prav. Tudi znana stava med skeptikom in raziskovalcem, ko mu je skeptik predlagal da zbere samo 10 trdnih dokazov iz primera Roswell, pa mu plača 1000dolarjev. To je bila stava na TV oddaji. Raziskovalec Stanton Friedman (nuklear fizicist) jih je nabral 20 za začetek, naslednjič po TV jih je skeptilk izločil 6 ostale je priznal. IN stavo zgubil skeptik. iN to se dogaja iz dneva v dan, samo zato, ker so skeptiki trmasti ko sto hudičev, in ne da ne verjamejo, NOČEJO verjet! Lahko poiščem ime skeptika, če koga zanima! Sam nevem na pamet. Poznam samo raziskovalca.
Ptah-Seker-Osiris

Gundolf ... sej ti je dal linke. Vsaj tako (spet) zatrjuje. Ne vem kaj še hočeš. >:D

Oziroma VEM.

Dej ti RAMZI SPET EN SAM, po tvoje kredibilen link.

Cel post se lahko sestoji iz tega linka in nič drugega. Samo en link, en samcat link nam daj! Magari, če si ga že dal, nič hudega.

Plizzzz, plizzz, plizzzz!

Thomas, takih linkov je 30% vsega spleta. Probaj naredit kalkulacijo, pa boš videl kake ..... streljaš.:\ Kje si ti dobil enega? Zopet tvoje.....ne bom rekel kaj!
Pri 40 tih pa še vedno tako naiven. Ajeeej! Bodi vesel da sem ti namenu odstavek! To je izjema, ker si glih postal v tem momentu. Drugače se mi zdiš prevelilk ignorant, da bi kaj razumel. Nisi vreden, da bi se ukvarjal s tabo! :\

Plizzzz, plizzz, plizzzz! :P
Ptah-Seker-Osiris

Nisem vreden ene vrstice, razumem.

Ampak niti ne zahtevam toliko. Samo EN LINK bi. Po tvojem mnenju kredibilen.

Pa ne samo jest. Gundolfa in Pintarja tudi zanima ta link, ko hudič. Kar vprašaj ju! Pa Maemoto bi ga tud, po moje.

Oglej si temo od začetka, našel jih boš več kot 3/4! :\ In nehaj klanfat, al pa počakaj da kasneje postam novejšega!! |O Nekaj postov nazaj maš že en press release! Pa si mal preberi tačas, če nimaš kaj za počet. mam delo, pa se vidimo kasneje!

PS: Itak Thomas, da zate ni noben kredibilen, ker se obešaš na Nejca Žbintarja! Praši njega, če ma kakega dobrega zate!:P
Ptah-Seker-Osiris

Dej potem vsaj točen datum in uro tvojega posta, ki vsebuje tak link.

Potem se bom že sam znajdu. Nevrednež kot sem, več res ne zaslužim, to razumem.

Samo datum in uro tega tvojega posta, s kredibilnim linkom! Ker če ne bom spet - trapast kot sem - šel na unega s koncem sveta leta 2003.

Thomas ponižno na kolenih pred ramzesom, proseč datuma in ure če že linka in odpuščanja ne more dobiti.

Jaah! Tolko pa si sposoben, da najdeš zadnji press release! Glej pod UFO raziskava NSA! MIslim, da boš kos tej nalogi! ena stran nazaj!:\

PS: Pikliči Žbintarja pa bosta skupaj našla! MOgoče nima časa, ker se ubada z zelenci! Uglavnem je pa specialist za iskanje!
Ptah-Seker-Osiris

Lej kaj pravijo na tem linku:

Well, it turns out that the government does have something to hide, but it has nothing to do with extraterrestrials

A si to mislu?

Ramzes pozabu si mi link nalimat.

CCfly ::

Verjetno ga moraš razkodirati iz njegovih postov.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

msms ::

Ni fora v spletnih straneh. Treba si je pogledat nekaj dokumentarcev, linke je ramses že podal.

Ja, ampak mi bi EN SAM link, za katerega ramzes misli, da je verodostojen.

Ne da se bo potem (spet) izmikal, da je to en neresen link, katerega je podal samo zato, da vidimo, kako smo trapasti.

Dej ti enega msms, če je ramzesu pod čast.

iggy ::

Ja, ampak mi bi EN SAM link, za katerega ramzes misli, da je verodostojen.

Nej da ramzi en link za katerega misli da ni verodostojen :D
Hey, you're fat!

Gundolf, a si mi sploh odgovoril kaj hočeš linke al dokumentarce?

NO če hočeš samo en kredibilen link, ti ga nalimam takoj, not so dokumentirani nekateri incidenti!

Department for constitutional affairs

No pa ti dam še enga, da boš imel kaj za študirat!

Coalition for freedom of information

Ko boš prebral povej, da dobiš druge! Te čaka še več kot 500 državnih in na tisoče zaščitenih s pridržanimi pravicami za objavo, seveda da ne pozabim medije in njihove arhive!!:\ Sej sem rekel, nas čaka še drugih 40 strani postov, zato kar rokave gor in na delo. :P
Ptah-Seker-Osiris

Gundolf;Evo tukaj imaš zelo zanimiv primer, ki je bil odmrznjen iz TopSecret Arhivov v ANgliji!

Declassified MoD Rendlesham UFO Documents

Ministry of Defense United Kingdom

Freedom of information request for declassified UFO documents....

Uff....mislim, da boš imel kar nekaj gradiva za podlago! Pol pa naprej!:\

PS: Lepše je videt rekonstrukcijo v dokumetarcih! Ko prebereš dobiš dokumentarec! Da si boš še ogledal!
Ptah-Seker-Osiris

Ramzi, pa se ti nič ne bojiš, da bi te CIA ali pa FBI pohopsala v kratkem, ker objavljaš strogo zaupne dokumente? Al niso več zaupni? Ali so sploh kdaj bili?

Dokumenti, če so izdani preko FOIA- Freedom of information, so declasificirani! PReberi si kaj je clasifikacija in kaj je deklasifikacija! Wikipwdia - Classified informations - Unclassified

Lahko tudi sam poiščeš!:\

To je primer klasificiranega documenta! Zbrisana so imena in podatki, ki bi lahko ogrozili nacionalno varnost.
Ptah-Seker-Osiris

Aha. Se opravičujem.

Samo preberi, upam da boš razumel, namreč na žalost je samo v Angleščini, kot dokumenti! :\
Vem da marsikomu povzroča težave, če kaj ne razume, me lahko vpraša.
Probaj poiskat v Slovenščini, Wikipedija!

Vse kar se tiče teme UFO in ET je klasificirano TOP SECRET. Najvišja stopnja klasifikacije.Ampak imamo srečo, da Koalicija ZDA, popušča, zato imamo danes marsikaj na dosegu. Tudi predvsem zaradi pritiska ostalih velesil! Nekatere države, pa klasificirajo samo še najhujše primere! Mexico, Francija, Rusija, Avstralija,... Nemčija ima še vedno visoko stopnjo varovanja podatkov. UK, je popustila in zato se dobi marsikaj na zahtevo. VSe to se dogaja samo zaradi demokracije po svetu, če ne še danes ne bi vedeli zakaj gre. AMpak stvar je v tem, ker je tema visoko varovana, domnevajo, da selekcionirajo podatke za javnost, kar se je tudi iskazalo v konkretnih primerih. Tako, da je to razlog, da 80% ZDA verjame, da država nekaj skriva. CIA pa še vedno ne daja izjav na temo, pa klub temu, da so od 60ih imeli največ prstov vmes. Tako kot KGB! VArovanje informacij in represija. Obveščevalne službe se med seboj vedno vohunijo. hehe... Dokumente imajo, ampak ko pišeš prošnjo, ti jo zavrnejo. :\
Ptah-Seker-Osiris
««
36 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329250 (22999) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445443 (36483) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567220 (5381) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437323 (31076) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827215 (6186) nuclear

Več podobnih tem