» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
31 / 60
»»

BlazP ::

No ta je pa dobra. Ramzes tole si pa tak napisal kot, bi obsodil cloveka na zlocin in mu rekel:"zdaj pa ti meni dokazi, da ga nisi storil!".

Ramesses II ::

hehehe....ni straha....To je samo vprašanje, počakaj na odgovor!:P :P Prav me zanima kaj bo naš Iggy spravil skupaj!:|
Ptah-Seker-Osiris

StepniVolk, kje si pa to teorijo našel! :P Ma to še teorija ni, to je nekdo ustrelu, kot to, da je Bush vesolc. :P Res je dosti oslarij oz. teorij, ampak vsega pa res ne smeš brat. To sem povedal že na začetku. Kar se tiče Cuttle mutilations, so po mojem bili znanstveniki, ki so zbirali biološki material za poskuse. Sej nevem, videl sem dosti razrezane živine. Tudi ljudi, ki so govorili vse živo. Kar se tiče tega, nobeden ni hotel prevzet odgovornosti nad tem. Država je rekla, da so volkovi. No, sedaj vidiš, kako neumnost izrečejo na ta dogodek? TO se je dogajalo v 80ih, pa so uporabljali laser, za rezanje organov. Krvi nikjer. Poglej si kako poročilo od veterinarja, ki je pregledal te živali. Pa ti bo jasno, da niso volkovi. Država, vedno odgovori, kot ji paše. Samo, da ne povzročajo nemirov. Kako bi razložili kmetu, da so rezali njegove krave, in jemali organe za poskuse? Sej bi kmet ponoru. Zato, je najboljše pogledat stvar, in sprejet tisto, kar čutiš, ne pa nakladanja. Sej vsak človek ima v sebi smisel za realnost in zna določit, kaj je prav in kaj ni, brez oziranja na vzgojo. Seveda, če otrok živi pri starših, ki delajo kot znansveniki, bo verjel drugo, kot otrok, ki živi na kmetih. To so verski sistemi. Vsak zraste z njimi, kasneje v življenju pa sprejema samo tisto, kar je bil naučen in navajen. Kar je izven tega, ni v njegovem razumu. Upam, da razumeš, kaj sem ti hotel povedat. :\

Kar se tiče življenja v vesolju. Če se že gremo, dokazov proti ne more bit. Nemogoče. So lahko samo teorije in nič več. Pa še te so nekam boge. To je podobno, kot, da bi rekel, da imaš dokaze proti obstoju "Boga"! :P

Dokazi za obstoj, pa sam lahko vidiš. Kaj misliš, če bi NASA našla poseljen planet, da bi to povedali? Samo to se vprašaj. Pa ti bo vse jasno. To ni samo priznanje, da je življenje v vesolju. S tem bi potrdili vse. Vse dvome, ki jih ima človek o svojem izvoru. Na tak način bi človek dobil mankajoči del zgodovine, ki nam je bil ukraden in zanikan. Probaj si samo predstavljat, kaj bi to pomenilo? Kaj misliš, da bi pol svetovne vlade imele še kak pomen? Stari, sprememba bi bila taka, da bi jo v momentu čutili. Na novo bi mogli napisat zgodovino človeštva, fiziko, biologijo,... Astronomija bi dobila drugi pomen, in bi se usmerilo v produkcijo za raziskovanje vesolja. Padla bi svetovna ekonomija, cerkev, in vsi lažnjivci z njo. Dejstva nakazujejo, da je vse to povezano s tem. In ne samo to, še vse ostalo. Mišljenje bi se spremenilo, in ti povem, da bi bilo boljše tako. Ker to kar se sedaj dogaja, ni podobno svetu. Še v sužnjelastništvu smo plačevali manj! Samo pomisli, če nimam prav!

Dal ti bom primer glede odkritij: Vojaški znanstveniki so najboljše plačani na svetu, in so tudi najboljši. Isti ljudje delajo za NASO,...Kateri je svetovno znan kot Einstein ali Tesla? Ali katera iznajdba je njihova, katero uporabljamo vsak dan? No bom probal na drug način, Hubble telescope je najboljši na svetu, ker je to državni projekt, ne? A si ti videl kako sliko od AlfaCentaury, najbljižjo zvezdo? Ali kak planet okoli drugega sonca? To veš, da Hubble telescope (domnevno)zajema vidljivost 90% vesolja? No, a si ti videl kakšen planet? Poleg našega osončja? Mogoče 2 ali 3 kje so pa ostali, če z njim vidiš najmanj vse planete v naši Galaxiji! Samo na to pomisli, in ti bo skurlo možgane!:\
Ptah-Seker-Osiris

Kako zanikat obstoj nezemljanov?

....Večina ljudi ima UCEPLJENO: če govori o nezemljanih, da ga bodo imeli za norca! To govorijo starši, to govorijo po TV, v šoli in avtomatsko začnemo govorit tudi med seboj, brez da bi kdo pomislu...Sej mu niti sama beseda ne dovoli razmišljat!!!!..To je živa resnica. Tudi jaz, ko spregovorim besedo NEZEMLJAN se počutim slabo. Pa je samo beseda, nič druzga. Samo po tem, vam je lahko jasno, kako so mediji in ostali pripreljali daleč.Sedaj si morate mislit, kako dobro je uspel program javne preučitve. To je kot vsaka obična laž! Kako zanikat karkoli, da rečeš človeku: "Ma ne seri, kaj govoriš neumnosti!" Lahko je vse skupaj enostavno, pa vendar, je vžgalo!!!
Ptah-Seker-Osiris

twarlock ::

ramzes... eno samo vprašanje: kako ločiš informacije od dezinformacij - kako veš d'te informant ne dezimformira?

če ti dost močna luč u glavo svet lih tko neboš nč vidu kot v popolni temi - edina razlika je d'je v luči vse belo v temi pa vse črno - si pa na istem.

Thomas ::

Ramzes:

> ker ne rabimo še enega klovna!

Kdo je zate klovn? 8-O
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Bob Rock ::

In seveda odgovori brez postat mojih besed, ker ne rabimo še enega klovna!

konkurenco je treba eliminirat!!! :)

Gundolf ::

Ramzes:
To veš, da Hubble telescope (domnevno)zajema vidljivost 90% vesolja? No, a si ti videl kakšen planet? Poleg našega osončja? Mogoče 2 ali 3 kje so pa ostali, če z njim vidiš najmanj vse planete v naši Galaxiji! Samo na to pomisli, in ti bo skurlo možgane!:\

Huh pomislil sem in ni mi skurlo možganov. V bistvu sploh ne vem kaj hočeš povedat. Morda nekaj v analogiji s tem, da tvoj vid pokriva 90% objektov, ki so 25cm pred tvojimi očmi. Zdaj pa daj tvojo roko 25cm pred oči in jo dobro poglej. Koliko prašnih delcev, mikroorganizmov in ostale svinjarije vidiš na njej. Saj ti vid pokriva vse na tej oddaljenosti, tako da bi moral videti. Samo pazi, da ti ne skuri možganov, ko boš to probaval. A si hotel nekaj takega povedat al sem se zmotil?

BlackHole ::

Po moje je točno to hotel povedat, samo se ni nič kaj dosti poglabljal v to. :\
LP Marko

Kdo je zame klovn! npr.Ti Thomas! Tudi tvoji znanci to mislijo o tebi, samo v drugačnih besedah! :\

BabRock: konkurenco je treba eliminirat!!! :)

Bravo Bob Rock, dobro si povedal! :D Zato vsi tisti, skušajte stisnit, na eno uporabniško ime! 8-)
Ptah-Seker-Osiris

Gundolf, pa zate sem vedu že v neprej, da neboš vedel zakaj gre. Niti da se trudiš! Ne rabiš uporabljat mojih postov, da mi odgovarjaš. Govori tisto, kar poznaš! Uporabljaj svoje besede in raje pokaži kaj znaš!! Ne se preveč ukvarjat z drugimi, ker tukaj smo zaradi informacij, ne pa zaradi ogovarjanja drugih! Sebe lahko dopkazuješ SAMO z svojim znanjem, ne pa z oviranjem ostalih! Razumeš Gundolf? :P To delajo samo šleve! Kaj se ti imaš za šlevo?
Ptah-Seker-Osiris

In še to; dosti od teh, ki samo nakladajo, pa nič kaj dosti ne poznajo svet okoli sebe, pljuvajo samo po ostalih, imajo več Uporabniških imen! Kaj? da si delate sami družbo? In da sami ustvarjate svoje prijatelje? Sej ni nič slabega v tem, samo če se počutite manjvredni, ne se znašat na ostale! Ne bit ljubusumni na ostale, ker vedo več kot vi! Primite raje kako knjigo v roke in se kaj naučite, da se boste lahko dokazali! Pluvanje po ostalih ni rešitev vašega znanja! :| Sej to je žalostno, da tega sami ne vidite! Pa ne samo v tej debati, ampak tudi v ostalih. Samo kvarite namen FORUMA. S tem se ni za hvalit, obratno!!

No, sej sem skušal povedat čimbolj razumljivo! Tako, da upam, da ne bo pretežko za vas!:D
Ptah-Seker-Osiris

Uh zdej sem pa osramočen.
Sebe lahko dopkazuješ SAMO z svojim znanjem, ne pa z oviranjem ostalih!
Nisem vedel da te oviram, če preverjam tvoje mišljenje. Tudi nisem vedel da ne izražam svojega znanja, če ti povem kaj mislim. Zakaj se pa na tvoje poste spravljam - zato ker so eni izmed najbolj pogostih in najbolj nesmiselnih.

Nisi mi odgovoril na tisto glede Hubbla. Ne vem a se ti zdi moja primerjava preveč provokativna, naj ti zatrdim da se meni (na podlagi mojega znanja, če tako hočeš) zdi zelo primerna. Ali si ugotovil kakšno neumnost s bleknil in si namesto priznanja raje napadel mene. Bom zaenkrat sklepal na to drugo. Tak MO si že večkrat pokazal.

Nejc Pintar ::

Okej, tista oda dokažeš neobstoj je zelo smešna. Dokaži mi neobstoj boga, ali pa mojega namišljenega prijatelja, si dojel bistvo?

Tisto o 90% pokritosti je pa tudi bulšit, ker imaš toliko smeti vmes da nemogoče. Predstavljaj si to kot meglo. Toliko delcev ti zastira pogled da je nemogoče da pokriješ 90%, edino če so odkrili see-trought:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

Gundolf, nisem nase mislil, ker mene tako in tako ne tangira več, ker mi je vseeno. Enostavno se v neumnosti ne spuščam več. Bolj me tangira, ko vidim, da se kdo trudi razumet in pljuvaš po njegovi izjavi. Oz. bolj ostali zadnje čase, ti nisi več toliko provokativen, maš prav.

Kar se tiče Hubble telescope, a si me kaj vprašal? Al si mi odgovoril na vprašanje z vprašanjem? Namreč zgledalo je tako, kar pa ti razmišljaš, pa nevem.

A misliš, da lahko primerjaš vid z elektronskim telescopom? To me zanima, od kje ti to?

In če ima HUbble telescope tako vidljivost, kako pol ne vidimo nobenega planeta? Po drugi strani, pa to ni bilo namenjeno tebi! Ampak nekomu, ki je malo bolj razgledan v tej smeri! Tako, da se ne rabiš preveč obremenjevat!
Ptah-Seker-Osiris

Seveda Nejc, če ne razumeš, je vse bullshit!:P IMel si možnost pokazat kaj znaš!:P
Ptah-Seker-Osiris

jest10 ::

Lahko bi razumel kaj ti je hotel Gundolf povedati.
Ti napišem znova, da ti bo lažje: Hubblov teleskop ima še vedno zelo slabo vidljivost. Dobro vidi velike objekte kot so zvezde itd, planeti so zanj PREMAJHNI(razen najbližjih). Tako kot ti komot vidiš svoje prste, mikrobov na njih pa ne.

Zgodovina sprememb…

Thomas ::

> In če ima HUbble telescope tako vidljivost, kako pol ne vidimo nobenega planeta?

HT lahko vidi vse planete v našem, pa nobenih v drugih osončjih. Te vidimo posredno, na dva načina. Da povzročajo periodično zatemnjevanje svoje zvezde, ker pač prihajajo med nas in njo. Pa da povzročajo oscilacije na svoji zvezdi zaradi gravitacijskega vpliva.

p.s.

Pojasnilo je za vse, ki niste Ramzes.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

iggy ::

Da ti dokažem, to kar ti ne moreš.

Ja res je da ne morem dokazat obstoja življenja v vesolju! VENDAR ga tudi ti ne moreš oz. si nam ga poizkusil predstaviti, žal si izpadel le klovn!
:\
Hey, you're fat!

Zgodovina sprememb…

Ja Ramzes odgovril sem ti z vprašajnem. Takim, v katerem je se skriva komentar na tvoje trditve. Kar se razgledanosti tiče me pa še nisi prepričal da si ti vsaj približno toliko razgledan kot jaz, pa se tudi jaz ne morem pohvaliti s kakšnim resnim znajnem na področu vesolja. Tvoje mnenje pa obstaja tako, da bi morali videti oddaljene planete (ki so premajhni, pretemni in skriti v svetlobi njihovega sonca, da bi jih lahko videli direktno - to lahko vzameš za moje mnenje, ker te očitno zanima). No pa mi potem razloži (ne moreš reči da se ne trudim razumet), kako to, da s Hubblom ne vidimo gozdov na Marsu (saj naj bi bila gor nekaj sto meterska drevesa), če je res njegova elektronika + optika tako superiorna človeškemu očesu.

Lahko pa dokažeš, da ti posušaš kaj razumet in si malo pogooglaš vse od kotne ločljivosti Hubblove optike, do postopka odkrivanja drugih sončnih sistemov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gundolf ()

iggy ::

@Gundolf: Zdej boš dobu odgovor da NASA to prekriva itd....
:\

Pač že vem reakcije ramzija. Ko je stisnjen se preprosto izgovori z bednimi linki in začne govoriti o prikrivanju vladnih in drugih organizacij.
Hey, you're fat!

_n00b_ ::

Ok... Gremo poskusit z matematicnega vidika dokazat obstoj zunajzemeljske inteligence.
Vzemimo 50 galaksij.

Vsaka od teh 50 galaksij ima priblizno 100 milijonov zvezd (verjetno se vec, to je samo okvirno). Ce to zmnozimo z 50 dobimo 5 milijard. Torej in ce predpostavimo, da ima 50 % zvezd planet/e ki krozijo okoli tega dobimo 2.5 milijarde zvezd. In ce se gremo naprej in recemo da ima 10 % teh zvetd planete, primerne da se na njih oz. se je razvilo zivljenje dobimo 250 milijonov planetov. In ce recemo da je od teh planetov 25 % takih ki imajo inteligentno ziveljenje (torej bitja, ki so zmozna spreminjati svoje naravno okolje) dobimo 62.500.000 planetov. In ce se recemo da je med temimi 25 % takih civilizacij, ki so zmozne medzveznega potovanja dobimo 15.625.000 takih planetov. In ce se recemo da imamo 25 % napako v racunih (oz. ocenah), recmo minus, dobimo 3.906.250 takih civilizacij. Torej 4 milijone civilizacij, ki so zmozne medzveznega potovanja v 5 galaksijah. Ce ne zelite pa lahko za vse vzamete 99% planetov, zivljeskih pogojov, civilizacij itd. in boste dobili stevilko nad 1000.

Kdo temu ne verjame, lahko vzame kalkulator in izracunajte.
Pa prav tako ni logicno, da bi bili edini v VESOLJU, saj cetudi gres v sibirijo, ali puscavo pa posejes 50 milijonov semen zita, ne bo zklilo samo eno (oz. je zelo majhna moznost). Sibirijo ali pa puscavo sem pa izbral zato, ker je za zivljenje enako primerna kot prazno vesolje :))

Koliko civilizacij, ki so zmozne medzveznega potovanja je potem v vesolju? :O 8-O :\ :\

TriDvaEna ::

Mislim alo?

No nič čudnega da nas na teh straneh najbolj pritegne "CVETLIČARNA".

Einstein ima teorio relativnosti, katera v vsakem pogledu do današnjega časa drži. Dajte spodbijajte jo?

BIG BANG - Preberite knjigo od Hopkinsa.

Katera galaksija pa nima črne luknje? Kolikor je meni znano vsaka.

Alec999 ::

Toliko naprednih civilizacij pa vendar jih Seti ze vec kot 45 let isce zaenkrat brez uspeha.

Obstajajo tudi vprašanja, če nas več ne bo?

Kako naj ET to dekodira?

Simpl: Če imamo že mi take izkušnje z dekripcijo (bla, bla), potemtakem, če so že prebrodili take razdalje do nas je to šala mala.

1001110000011010101000011110010011011
0011010011010100010100101010100101011
0101010101010101001010101010100101001
0001010011110101001010100101010111001
0010010100101100001010001011100010000
0100101010010101010000001000100010010
0111011111111011111001111000001010100
101011101001001

Zgodovina sprememb…

@X-files: galaxije majo po 100 miliard zvezd in z lahkoto vzameš tut 100 miljard galaksij pa se greš miljon od miljona (prbližn tko kot v "Contact") pa prideš do še večjih števlik ;)

Alec999: Toliko naprednih civilizacij pa vendar jih Seti ze vec kot 45 let isce zaenkrat brez uspeha.

a pa ti veš kok časa rabjo radijski signali d'pridejo do nas?
tok kot svetloba - od najbolj oddaljenih galaxij po 15 miljard let... go figure...
projekt SETI ma mal šans, niso pa nične.

@TriDvaEna - drži, do subatomskih delcev, tm se pa neha.

kr se big banga tiče, vse lepo in prav... noben pa ne razloži pa zakaj se galakije oddaljujejo vse hitreje in ne kot bi morale vse počasneje, če bi blo napihovanje (širjenje) vesolja posledica še tako megalomanske explozije... torej samo teroija pa še ta ma lukne...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: twarlock ()

Samo tako naprej pa pridemo do "skrivne" formule "Coca Cola" al pa "Pepsi", Cockta,...

@twarlock

Vsaka galaksija ima svojo črno luknjo. Najbližja galaksija je? (Alfa C...). A je ta galaksija vedno bližja nam, ali pa se nam oddaljuje?

root987 ::

Nej en moderator TriDvaEna-tov post mal skrajša pa v več vrstic razdeli.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Je bolš?

Vsaka galaksija ima svojo črno luknjo.
Najbližja galaksija je? (Alfa C...).
A je ta galaksija vedno bližja nam,
ali pa se nam oddaljuje?

TriDvaEna: Vsaka galaksija ima svojo črno luknjo. Najbližja galaksija je? (Alfa C...). A je ta galaksija vedno bližja nam, ali pa se nam oddaljuje?

ja baje jo ma res...

najbližja glaxija Alfa C....? :D
Alfa Centauri ni galaxija ampak zvezda, pa sploh ni najbližja... najbližja je Proxima Centauri.

galaxije se oddaljujejo ja ampak ni point v tem, point je v tem da je oddaljevanje vse hitrejše...

Se opravičujem.

Je nalbližja zvezda.

Ja res je da se vesolje razteza in krči.
Trenutno se razteza (iz našega stališča).
Zaradi dopplerjevega efekta pa lahko to interpretiraš glede na to,
v katero smer gledaš v samo vesolje.

Kar pa zadeva elemente iz katerih pa naj bi bila sama "telesa" sestavljena pa se še vedno zanašamo na spektrografijo.

Za enostavno razlago:

Če se ti objekt približuje ima začetni spekter bolj gost, kot če se dddaljuje.

Pri spektrografiji pogledaš določeno svetlobo,
katero ujameš čez teleskop,
jo projeciraš čez trikotno prizmo (ne tisto iz daljnogleda),
pogledaš kje v "mavrici" se pojavijo črne črte
(ne odbija določene valovne dolžine), in voala.

Na ta način se tudi določa iz katerih elementov
so določena nebesna telesa sestavljena.

nč ne bomo interpretiral, točno tko kot sm reku...
vesolje se ne samo širi ampak je hitrost širjenja vesolja vse večja - torej pospešuje in ne upada kot bi blo pričakovat...
doplerjev efekt tuki nima nobene zveze.

sploh je pa tole čist offtopic :D

kako da ne?

Kje v "Milky way" pa se mi nahajamo?

For one thing, it means that no matter which galaxy we happen to be in, virtually all of the other galaxies are moving away from us (the exceptions are at the local level: gravitational attraction pulls neighboring galaxies, such as Andromeda and the Milky Way, closer together). In other words, it's not as though we here on earth are at the center of the universe and everything else is receding from us. The universe has no "edge" as such.

It also means that the galaxies are not moving away through space, they are moving away with space, as space itself expands. Think of a loaf of unbaked raisin bread you've set in a warm place to rise. The raisins are like galaxies or clusters of galaxies, and the dough, space. As the dough rises, the raisins move farther apart, but they've moved with the dough, not through the dough.

get it?:D

đaba ti razlagam k'ne dojameš kaj ti govorim.
pogugli mal s tem: space expanding accelerated rate

_n00b_ ::

Toliko naprednih civilizacij pa vendar jih Seti ze vec kot 45 let isce zaenkrat brez uspeha.

1. Radijski signali trajajo ZELO dolgo da pridejo do nas.
2. Verjetno se ne bodo vmesavali (mali zeleni moziclji) v nase zadeve dokler neumo 100% priznali njihov obstoj.

@321:
spodi piše: NCSA. Last modified 11/1/95.
10 let je minil človek, kaj misleš d'nismo nč nouga odkril tacajt :D

Radijski signali so preslabi, tudi če so usmerjeni, kar v primeru samih naših sond so.

Trenotno se same raziskave nagibajo k upogibanju prostora. (Worm hole)

Če ne verjameš preveri na nasinih straneh.

Hočeš povedat da se je teorija spremenila?

Še en dokaz za Redshift (osnova je doppler)

Tukaj

ejga... to jest vse vem (un vse lah podčrtaš) ;)

evo sm ti poisku tole na wikipedii...

During the late 1990s, observations of type Ia supernovae suggested that the expansion of the universe is accelerating. These observations have been corroborated by several independent sources since then: the cosmic microwave background, gravitational lensing, large scale structure as well as improved measurements of the supernovae. All these elements are consistent with the concordance Lambda-CDM model.

Some theorists think that dark energy and cosmic acceleration are a failure of general relativity on very large scales, larger than superclusters. It is a tremendous extrapolation to think that our theory of gravity, which works so well in the solar system, should work without correction on the scale of the universe. However, most attempts at modifying general relativity have turned out either to be equivalent to theories of quintessence, or are inconsistent with observations. Other ideas for dark energy have come from string theory, brane cosmology and the holographic principle, but have not yet proved as compelling as quintessence and the cosmological constant.

drugi če te kej zanima si pa sam najd...

uglavnem... sej veš kako je z zmotljivostjo... tut "veliki" niso mel vedno prav... :D (nism pa reku d'se je kdo motu ;))

Jaz ne verjamem ne eni ne drugi ne tretji ne... teoriji,
ker trenutno uporabljamo teorije katere je najlažje dokazati,
oz. najlažle izračunati.

npr. že pri štromu: a poteka tok od - do plus, ali pa obratno.
Najlažje je določiti pravilo da gre - do +, vsaj vemo kako računati.
Saj konec koncev ni mogoče tega določiti (vseeno je pri izračunavah,
ker je rezultat isti).

p.s.
btw:D
če se ti da si preberi še eno različico kapetana Ahab-a (Moby Dick).
Moby Dick

l.p.

Tridvaena, ne razumem tvojega stališča. Kaj ima dopplerjer efekt veze s tem ali se vesolje širi ali krči? In da je po tvoje širjenje / krčenje odvisno od gledišča? Dopplerjev efekt ima vezo le s tem, da nam omogoča ugotovit, da se praktično vse galaksije od nas oddaljujejo, na podlagi shiftane svetlobe, ki jo prejmemo od njih. Iz smeri shifta sklepamo da se vesolje širi. Tudi če bi pogledal vesolje iz njegovega 'roba' bi sicer opazili, da se nam nekaj galaksij približuje, ampak velika večina bi se jih še vedno oddaljevalo. Še vedno bi ugotovili, da se vesolje širi.
««
31 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329247 (22996) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445433 (36473) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567220 (5381) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437320 (31073) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827214 (6185) nuclear

Več podobnih tem