» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
32 / 60
»»

_n00b_ ::

Jaz ne verjamem ne eni ne drugi ne tretji ne...
x - y = stevilo inteligentnih v nam znanem vesolju
x - y = 2

X = Stevilo planetov oz. 15
y = Stevilo planetov, neprimerno za ziveljene oz. 13

Zdej pa 15 in 14 zmnozi z 1000000000000000000000000000 milijard in se enkrat izracunaj, pa bos dobo realne stevilke. Iz tega pa lahk 10 letni froc sklepa kaksna bi bila verjetnost da smo sami. :D :P

Ramesses II ::

JAz vam samo povem, da sem v to 1000%, in s tem mišljenjem sem začel debato in jo nadaljujem. Jaz v to nimam niti procenta dvoma, ne samo, da nismo sami v vesolju, ampak, da nas celo obiskujejo že Tisočletja. Povedal sem vam, da imam 100% zanesljive vire inforamcij in da sami prekontrolirajte, kaj vam govorim. Podal sem vam linke državnih inštitucij, vojaških virov, NASInih znanstvenikov, razvojnih laboratorijev, Svoboda informacije, Informacije so še vedno dovolj zatrte, da se ne da v tem momentu še jasno povedat za katere vrste nezemljanov gre. Iz dokumentov je razvidno, da so znane samo 2, samo morate vedet, da omenjeni dokumenti so iz 60, in do današnjih dni so jih zabeležili in preštudirali še 57 različnih vrst nezemljanov ali EBEs(Extraterrestrial biological entities). Ena je podobna človeški(namreč so podobni nam, samo s to razliko, da imajo večje sposobnosti), druga je totalno različna od naše in se kličejo"Greys", kateri so v treh različnih oblikah. Nimajo moškega in ženskega spola, ampak imajo 3 vrste. Je še več stvari, ki bi vam lahko povedal, ampak še tega ne veste, da v vesolju nismo sami, kaj šele, da vam povem, da so že tukaj. Zato, najprej ugotovite, prvo in osnovno točko, pol bomo govorili o NLP-jih. Jaz imam posneto pričanje 30ih Ameriških, Avstralskih, Angleških ter Mehikanskih državnih uslužbencev. Večina jih ima "TopSecret" dovoljenja in so sodelovali v črnih projektih po celem svetu. Problem je v tem, da je ZDA svetovna velesila in edina država, katero čakamo, da naredi ta korak, da podeli imuniteto za TopSecret pričanja, ker se gre tukaj za ilegalne operacije in laganje celemu svetu že dobrih 60let. Če bi vas bila vsaj večina delno zrela, bi lahko to debato že zaključili in naredili mogoče res nekaj pomembnega. Tako pa se vrtimo v krogu. Povedal sem vam jasno že od začetka, da dokazi so, in to jasni. Problemi zaradi tega, so tako obsežni, da si ne morete predstavljati niti 10% resnice. Če bi prišlo v 50ih, bi bilo še vse v redu, ampak ker takrat nismo bili pripravljeni, je danes nemogoče to priznat. In bodo trdili, dokler bodo lahko vlekli. V Ameriki, Angliji, ljudje dobesedno zahtevajo od države, da javno razkrije obstoj. Vsako, leto zaradi Disclosure Projekta 2001, je več dokumentov na površju.
DOkazi so za vse kar se dogaja v javnosti, medijih, skeptiki,.... IN še vedno nočejo in nočejo.... Stvar je v tem, da se je v teh črnih projektih in organizacijah razvila cela industrija v ozadju, in so že tako močni, da kontrolirajo skoraj 1/3 svetovne ekonomije! In v tem je problem, da je njihova beseda preveč pomembna, zaradi tega, sprejemajo svetovne odločitve. Države so odvisne od teh agencij, ki sem vam jih omenil. Tem organizacijam se reče vlada v senci!!! Vsi na svetu, lahko imamo NEVEMKAKŠNE DOKAZE in PRIČE, dokler ne dajo zeleno luč, mi ne moremo nič. IN če bodo dali zeleno luč, smo rešeni, čene lahko samo še Boga prosimo, da nam pomaga. Boga seveda, ki ga ni!!! Znanje, ki sem ga pridobil v zadnjih 6 mescih, je neverjetno. Samo kaj pomaga, strmimo katastrofi na proti, nobeden ne naredi nič.

Sej boste vidli, v prihodnosti, kako je poštena politika do vseh vas, in kolko vam bodo pomagali, ko boste potrebovali.

Že zdaj, če bi ležali sredi ceste, bi vas pustili da crknete, kot kup smeti! Zato nevem, kaj imate od tega, da tako naglas zagovarjate, vojsko, politiko, in vse ostalo. A vam ni jasno, da državni vrh, ne dela za nas državljane, ampak samo zase in za svoje cilje! Pol si predstavljate lahko, kako dela Ameriška vlada. Voditelji ekonomije, pa diktirajo v ozadju, tako, da vlada, je samo skupina cuckov, ki so tam zato, da blebetajo in lažejo ljudem, tisti, ki pa vodi državo, nas pušča, da se sami razvijamo, in nas imajo kot kup živine!!! IN to skoraj vsaka država na svetu je tega mišljenja.

Aaaaaah! raje ne govorim o tem, če ne bom marsikoga prestrašil. Sej če surovo pogledaš dejstva, je tako. Zato je boljše, da se tolažimo naprej, da ni nič. Garamo, hodimo spat, mogoče mamo kake otroke in pol pa tako in tako pride penzija kot iz šuba, pa smo že v grobu, brez da se zavedamo, da smo sploh živeli.
Ptah-Seker-Osiris

KDo je rekel da SETI ni nič našel? Aaaah! Vse kar je povezano z življenjem v vesolju, je omejena informacija oz. senzibilno področje.

Prekrili so samo 1 x, in to leta 1947. Od takrat naprej se pa delajo norca iz tega. BlueBook ni nikoli bil mišljen kot resna študija UFO- teme. Ampak je bil namen umirit histerijo, ki se je pojavila kmalu po izbruhu, hladne vojne. Ljudje so bili panični zaradi NLP-jev, še posebno, ko so se pojavili nad palačo v Washingtonu. ZAto so mogli na hitro zadušit paniko in najbolj enostavno so naredili tako, da so rekli, da ni realno. Vsi udeleženci BlueBooka so točno vedeli, da so realni, in da so z nami že tisočletja, ampak so se mogli držat navodil. Zaradi BlueBooka imaste vi dandanes tako mišljenje!!! Samo zaradi ene knigice!!! IN še povrhu iz leta 1969! Sej lahko sami vidite, od leta 1969, so prišli skeptiki na sceno in ostali norci, ki so dobesedno uničevali dokaze, zavračali teorije, pljuvali po normalnih državljanih,....Vi ste pa njim nasedli, sej je bil to tudi njihov namen. Sedaj vidite, kolko je inteligentnih ljudi po svetu. Da so verjeli neumnim trditvam. Nemogočim,...Tako, da je prišlo tako, daleč, da četudi imaš TRDNE DOKAZE, jih niti ne pogledajo, ampak samo slepo trdijo, kar so slišali. NE morem verjet, kako so nekateri slepi dobesedno. Pa nemi zamerit, ker nočem užalit nobenega posameznika. SAmo me boli, da so ljudje do danes poslušali laži, danes ko pa resnica prihaja na dan, pa jih polovica ne verjame. IN za odkrivanje resnice, mormo bit vsi zato.
Vse je odvisno od te klinčeve amerike ej! V mometnu, ko dovolijo javno razpravo in povedo svetovni populaciji. V momentu bi jih napadli, ker kršijo najhujše zakone, ki lahko obstajajo v vesolju. Da ljudi držijo slepe in nevedne, v zvezi z našim izvorom, smislom življenja,....Cela zgodovina ima določene podrobnosti, ki so nam bile ukradene!! Katere bi nam pomagale pri mentalnem razvoju! Vi si ne morete mislit, kolko bi pomenilo tistih par besed. Tistih par zgodovinskih podrobnosti, ki ne poznamo! Tistih nekaj zgodbic, bi povezalo naš obstoj! Zaradi tega bi naša družba danes bila 1000let naprednejša!!! IN imela normalno stike z drugimi planeti. Vesolje je polno življenja, ampak dokler mi tega ne priznamo in spustimo naš EGOzadaj, nas nebo nobeden obiskal. Dokler si bomo mislili, da smo najpametnejši,...Ko bi se realno pogledali, bi videli, da smo mogoče na tehnološkem začetku, mentalno pa v srednjem veku!!!
Ptah-Seker-Osiris

Thomas ::

Kakšen crap! Ej, ti prav briljiraš v nesmiselnem čvekanju! To je že umetnost! Brez heca.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

snow ::

Zdej mi pa ti povej kje najdemo te aliene?
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

CCfly ::

Tukaj sledi odgovor, da ti je že dal linke in da ti je nesmiselno karkoli razlagati, saj nisi na njegovem nivoju.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

Thomas, to si pa res dobro skombiniral! Noben ne opazi, kaj si hotel povedat, res! Matr si pameten! :O BRavo, bravo! Sedaj si povlekel za nos vse tiste, ki so na tvoji stopnji razmišljanja!:D

PS: Samo jih je dosti manj kot si misliš! :P :P Ogrožena vrsta!8-O
Ptah-Seker-Osiris

Snow, kaj si hotel vprašat? KJe najdemo spise? ALi kje najdemo poseljena osončja? Ali kje so priče, ki so imele direkten stik z njimi? KJe so Alieni ali ljudje iz drugih osončij? Zadnje vprašanje je nemogoče odgovorit, ker so informacije klasificirane! IN omenjene priče zahtevajo regolaren proces, za deklasifikacijo omenjenih informacij o nezemljanih! Nič drugega, kot samo to! Brez ogrožanja nacionalne varnosti. Vodstvo pa meni, da so te informacije vitalnega pomena za nacionalno varnost. Ker menijo, da so informacije pomembne za razumevanje človeštva in njegove vloge v vesolju! Kontakt z njimi, se dogaja v teh letih, kateri bi mogel zajemat cel svet, ne pa samo manjšo množico ljudi! Ker imamo vsi pravico vedet, zakaj so tukaj!

Samo to vam povem, tukaj ne govorimo več o fanatikih, če nisete dojeli! To so ljudje, ki delajo v državnih organizacijah in projektih¨! IN njiha verodostojsnost ni vprašljiva! Temveč stanje v svetu, ki je nastalo zaradi odnosa politike do ljudi! Ter vplivi ekonomije!

PS: SNOW, probaj po internetu dobit ta file!

Disclosure Project, The [UFO-TESTAMONIALS][2of2][DVD].avi IN ti bo JASNO o čem govorim!
Da se download-at na torrentu, če niso že ugotovili, da to kroži po netu! Zato prej ko dobiš boljše je!
To so državni uslužbenci, ne pa civilisti! Podnapisov, se še ne da dobit, zato nažalost moraš poznat dobro Angleški jezik! Imaš tudi v Španščini in Francoščini, ampak po mojem ti ne pomaga dosti.
Ptah-Seker-Osiris

Ampak samo odgovor na življenje v vesolju, je vitalnega pomena! Linke, ki sem postal, so samo različica uradnih papirjev. Zato bi lahko enako temo dobil tudi na drugih, verodostojnih(po vaše)linkih! Internet je obsežna baza podatkov. Iskal sem po textu, zato sem postal prvi link, ki je imel omenjeno vsebino. Tako vsebino, bi lahko našel na 100 različnih straneh. DOkazov proti ne more bit, dokazi za pa so, pa še vedno ne vidite zakaj gre, ker ste preveč zaverovani v medije in vzgojo.

npr. NAd Phoenixom je bilo v 90ih več NLP-jev! Nekateri so bili veliki kot nogometno igrišče, po domače rečeno. IN sploh niso hoteli razpravljat o tem incidentu! Senator, je imel samo 2 izjavi na to temo, ker je mogel. In si lahko mislite, kakšne so bile te izjave. Da ni nič natem, da se ni nič zgodilo,....A 800prič je gledalo njegovo izjavo. Priče vseh socialnih slojev. Advokati, piloti, vojaki, civilisti,....IN seveda vse je končalo kot neobjasnjeno. Samo skeptiki so prišli na površje, to pa vemo kdo so. Tisti, ki dobesedno uničujejo informacije, in se zmišljujejo vse živo! IN seveda, so tudi dobro plačani za to s proračuna! Jasno, nas imajo za norca, samo v tem primeru, in v milion drugih. SKeptiki so agenti, to sem vam že 100x povedal. IN prej verjamete tem lažnjivcem kot pa predsedniku Amerike?

To se dokazuje od leta 2001 po uradni poti, ampak še vedno so ljudje ki na vso moč ovirajo postopke razkrivanja. Skrito pa je bilo prav zaradi reakcije povprečnega prebivalca! Kaj je tako težko razumet?

Samo poglejte dejstva. Pri vsakemu vstopu v vesolje je bila NASA zraven, na tak ali drugačen način. Zakaj? Pri vsakemu incidentu, ki je bil uradno zapisan, so skeptiki zraven! In sploh v večini ne gledajo dokazov, ker sploh nimajo namen priznat, da je res! Zakaj? Posnetki od NASE izven atmsfere so šokantni(oglejte si jih)! Zakaj NASA tega ne raziskuje, kot zahteva senat? MA zato ker točno vedo za koga gre! Zakaj NASA ne pokaže vseh slik? A vam ni jasno? IN takih dogodkov in dejstev je malo morje od prve atmoske bombe naprej, pa do današnjih dni. Večina teh sploh ni prišla v javnost, in zato se borimo! Da odpremo odprto debato, kjer bodo sodelovale vse države sveta. Česa se bojijo, da bo kdo lahko zlorabil take informacije, ker nismo še pripravljeni?

Dokazov je malo morje tudi na internetu, ampak dokler ZDA ne pokaže, kaj je bilo odkrito zadnih 60 let, nimajo pomena. Miliarda ljudi po svetu ve, da je to vitalnega pomena, da pride v javnost, in se zavedajo, da to nima veze z nacionalno varnostjo. In če so teroristi državno maslo, pol to vse še potrjuje. Pa tudi če niso, ne morejo zlorabit tehnologije! ZAto menim, da je skrajni čas, da ljudje zvejo resnico!
Ptah-Seker-Osiris

Sej pravim, nekaterim mora res povedat tiskovna konferenca na POPTV, če ne ne boste verjeli. Samo upajte, da nebo prepozno takrat. KEr mislim, da v ZDA zavlačujejo prav s tem namenom, tako da kar se bo zgodilo, bo prišlo neboleče in brez zavedanja! ALi pa jim bo res uspelo uporabit "SPace Weapons", da nas ohranijo nevedne in naprej sužnje!

Določene organizacije imajo tehnologijo, ki je 200 let naprednejša od dosedanje. PRaktično, kar iznajdemo to imamo. Kar pa odkrijejo državne inštitucije pa gre v klasifikacijo TOpSecret! Seveda, tisti, ki ima denar, razvija 100 x hitreje in mi to dovoljujemo!!! To delajo z našim denarjem!

Vse to si lahko potrdite(zopet po vaše) samo tako, da ilegalno vdrete v računalnike, kateri imajo informacije po svetu. V državne arhive,...! AMpak vam odsvetujem, ker nima smisla, da si uničujete življenje, če so drugi to že naredili!!! Zato pa je toliko informacij na internetu! Vsak dober Hacker, točno ve o čem govorim in točno ve, kaj je v državnih podjetjih! Samo, da pozna več jezikov, pa je na konju!
Ptah-Seker-Osiris

x
Ptah-Seker-Osiris

Nejc Pintar ::

ramzi: Niti ena stvar ki si jo povedal v prejšnem postu ni resnična. Dokaza še nobenega nisem videl (če so tisti linki dokazi naj se mi golob na glavo userje), tudi človeka še nisem videl verodostojnega (edino če je rael, ker on je pa novinar:\ sploh pa mi ni jasno zakaj vse pošiljaš v več postih. Za to obstaja edit button, in če še ni posta za tvojim te prosim da vse strneš v en post.
Lahko je biti prvi, če si edini!

Nejc, dokazi so, taki, da ti sapo vzamejo! Če jih ne pogledaš seveda jih ni! :P ALi pa brat ne znaš?

Ej... Ti po mojem še svoji mami ne verjameš, da te je vzgojila! :P
Ne dajat izjav, če ne veš sploh kaj govoriš! To sem ti že rekel!

NejcŽbintar: tudi človeka še nisem videl verodostojnega (edino če je rael, ker on je pa novinar

Ma kaj bluziš? Kaj enemu novinarju verjameš? Ti si pa res model ej!:P Zresni se!
Ptah-Seker-Osiris

root987 ::

Ti si pa res model ej!
Se grem stavt da pozira za Men's health. :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Gundolf ::

Jah ni treba da je na pop, tud če bo na cnn bom verjel.

Pri vsakemu vstopu v vesolje je bila NASA zraven, na tak ali drugačen način.
Posnetki od NASE izven atmsfere so šokantni(oglejte si jih)!
Kaj pa na začetku vesoljske tekme, je bila NASA tudi zraven, ko so Rusi poslali prvga človeka v vesolje, pa sonde na luno in Venero. Al Rusi tudi vse prikrivajo. In če oni tudi, zakaj? Ni videti da bi imeli neko hudo tehnologijo za pokazat. Samo da bi Američanom pomagali - tega ne bi storili danes, še manj pa med hladno vojno. In Evropa? Zakaj bi Evropa vse prikrivala? Kaj ima od tega, bolj specifično vprašanje - katera država ima kaj od tega? VB, francija, Italija, Nemčija? Kaj pa Japonska in zdaj tudi Kitajska? Zakaj bi Kitajci prikrivali, da ZDA izrabljajo vesoljsko tehnologijo za vojaške namene?
Ma kaj bluziš? Kaj enemu novinarju verjameš? Ti si pa res model ej!:P Zresni se!
Ma kaj bluziš? Kaj neznanim stranem na internetu verjameš? Ti si pa res model ej!:P Zresni se!

Zakaj ljudje ne verjamejo tem tvojim trditvam - čisto preprosto, ker niso logične. Nimajo smisla.

Aja, daj kakšen linka na te šokantne izvenatmosferske posnetke od NASE. Pa ne spet iskat po tekstu in prvega linka ki ven pade prilepit. Daj linke na strani za katere ti meniš da so verodostojne. Drugače samo pomagaš vsem tisti ki poskušajo 'zakrivat resnico' s širjenjem totalnih neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gundolf ()

leinad ::

Heh, mate eni voljo, a ne dobite ob tem nekega podobnega občutka, kot, da bi shizofrenika prepričevali, da ga ne vodijo zlobni in dobri glasovi?

Meni ne zgleda kot bolnik. Zgleda mi kot cinik, ki namerno hoče zavajati ljudi v nekaj, česar sam sicer ne verjame.

IMO se ukvarja s tem zaradi enega zaslužka, ki naj bi ga s tem imel, ali ga celo ima.

Ej model, sem mislil da razumeš sarkazem brez tagov

Cinik? Možno ampak dvomim, da bi v tem primeru vlagal toliko truda, že toliko časa v to, da nas prepriča, medtem ko že cel čas doživlja negativen oz. razumen odziv forumašev.

Zaslužkar? Še najmanj verjetno, no edino, če si hoče ustvariti neko podlago in potem prodajati svoje topsekret zadeve. Ampak potem bi mu jasno postalo, da tukaj ne bo kruha iz te moke in IMO spokal na drug primernejši forum.

Blaznež? Po mojem bo kar to, iz njegovega načina argumentiranja, človek lahko vleče le take zaključke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leinad ()

Gorth ::

lol no ... Verjamem da obstajajo druge intiligentne civilizacije, ne pa da nas 10000 let obiskujejo .. jao no kako pa ti veš? Pa tili tvoji ''viri'' so fake, ker jih lahk 10 letn froc nardi s photoshopom!! Jst tut lahk sphotoshopam ''dokaz'' o tem da nas kisla smetana pretvori v supr humane z nadnaravnami močmi, pa ratamo zlo evil pa rdeče oče dobimo, pa use pobijejo k jih vidjo pa jih nben še ni odkril :O BOJTE SEE BOJTE SEEE konec civilizacije se bližaaa ! kisla smetana nas bo use pobilaa!

Azrael ::

Ko že pri ugotavljamo, kaj je avtor te teme... Mogoče je študent psihologije in je ustvaril tole temo, da razne teorije preverja v praksi in vidi naše odzive?
Nekoč je bil Slo-tech.

In se muči že 32 strani? Not likely.

Hmmmm.....Gundolf, dal sem od najbolj kredibilnih strani, do strani, katere objavljajo SAMO članke ali uradne dokumente iz državnih arhivov. NE samo, da ne znaš brat angleške strani, ne znaš niti ugotovit, ali so informacije pravlne ali ne. Pol TI mene učiš kako se uporablja Google?? ČE ste opazli, nisem edini, kateri ve zakaj se gre, samo očitno se ostalim, ne da ukvarjat z ignoranti, meni je pa smeh, ker ste samo gobci, a v hlačah nič! Obešate se na kredibilnost državnih spletnih strani in dokumentacije, mislim?? To so zame obične provokacije brez smisla. Govorite o cinizmu, sarkazmu, ampak brez smisla. Marsikaj sem se potrudil razložit, ampak za kaj takega razumet, očitno moraš imet kaj v glavi, čene nima smisla. Zato polovica provokatorjem ne odgovarjam več. Tebi Gundolf povem, ker si znal tu pa tam kaj povedat, za ostale pa no comment!

Gundolf, predložil sem od radioaktivnega sevanja, sledi, ki jih pustijo NLP-ji, do uradnih spisov, dokumentov, ki potrjujejo vse, implantov in materiala iz katerega so sestavljeni( niti en element ni zemeljskega izvora, po URADNEM poročilu), do dokumentarcev, tiskovnih konferenc, TV poročil, izjav vseh predsednikov ZDA, do znanstvenih raziskav in zaklučkov,...........Če še zdaj ne štekaš, pusti raje nekomu prostor za debato, ki bo lahko normalno logično razmislu, brez tvojih provokacij. Očitno si tukaj z namenom, da soliš pamet. IN ne, da se kaj naučiš. ZAto pa si živ primer človeka, ki deluje na verske sisteme, in ne dopušča možnosti. Sej sem že povedal, vi obešate name vse debate, ki ste jih sami sklatli skupaj. A 3/4 ni mojih. Jaz sem omenjal vojne, tehnologijo, zgodovino, NLP-je in Mars. Sedaj pa za vse ostale trditve in smeti, nimam vpliva. To so vaša sklepanja, od katerih se ni moč naučit skoraj nič, razen tega, da obstajajo ignoranti.
Ptah-Seker-Osiris

Razložil sem tudi, zakaj se počutite neumni, ko govorite o nezemljanih, kar sem tudi sam čutil v preteklosti in me ni sram priznat. Ker so nas mediji in izjave v življenju pripraljele do tega(vzgoja).
Zato pa sem bil strpen in skušal čimbolj podrobneje razložit. Samo, če vi že vse veste, zakaj ste tukaj? :\ Jaz razumem, da nimate drugega dela, ampak bodite vsaj pipravljeni odgovarjat, ker smo tuzkaj zato. Delate se norca iz nekoga, ki vas ima za poskusne miši?! To je meni smešno, in še po vrhu, je dokazano, da je tako. hahaha...Vodstvo in politika, pa sodelujejo z njimi. Seveda, ne bodo povedali tega, ker dobijo tehnologijo v zameno!:\

Stari, to so tehnologije, ki si predstvaljat ne moreš kako delujejo. ONI delajo iz tebe kar hočejo, brez da bi ti sploh opazil. Ker lahko zmanipulirajo tvojo zavest. To lahko res ni logično, ampak je dokazano.
JAz sem vesel, še za teh nekaj informacij, ki jih imamo, katere doponjujejo mankajoči del naše zgodovine. Ti se pa kar delaj norca, sej imajo vedno večjo moč, ti jim pa še daješ še večjo, z zanikanjem!! hahahahaa....A SI HOTEL DIREKTNO SLIŠAT RESNICO?? No sedaj imaš vse karte na mizi, in na tvojo ŽALOST ni druge resnice. Eno možnost imamo, ampak še nekaj let ne bo prišla v poštev. A ne vidiš, da delaš za državo, ne pa ona zate? hahahah......Nebi se smel smejat temu, ker ni prijetno slišat kaj takega, ampak TO SO TRDNA TLA STARI!! Bolj kot se ti zdi noro, večjo moč imajo, da te obračajo. Tako kot smo včasih v sužnje lastništvu hoteli vedet kam gre naša desetina pridelka, pa nismo dobili jasnega odgovora. Tako pač je. Danes pa dajamo 50% zasluženega. To pomeni, da smo na slabšem. TI se kar sprašuj zakaj, politika pa laže naprej. V Sloveniji verjetno ne vedo zakaj se gre, ampak v EU ,ZDA, Avstralija in Azija, točno vedo kaj govorim!!! In valda bodo zanikali. Ker se dogajajo take svinarije, so ljudje znotraj sistema, začeli popuščat in prihajajo na dan. Pa jim 60% ljudi ne verjame!!! Disclosure Projekt! In boljše da neveš, kje sem to zvedel, ker če bi ti povedal bi te zdela kap. Zato nehajmo s tem in nadaljujmo z debato, kot da nisem nič rekel. Ker vaše izjave na to, vas bodo še teple po glavi! Zarečenega kruha se največ poje. Jaz sem za resnico pripravljen, vam pa rabi še nekaj let, dokler nebo prepozno, da bi sploh lahko kaj rešli!!

PS: En dan so se tut iz Ensteina delali norca, danes pa isti živijo od njegovega dela! IN ni bil ne prvi in ne zadnji. Vsak dan bo več ljudi, željnih resnice. Na srečo imamo nekoga, ki nam jo lahko pove. Sedaj govorim konkretno o politiki in cerkvah po svetu. Vladanje ljudi zahteva veliko laži!! hhahaha....še posebno če imajo poslušalce in vernike! Danes se smejite, jutri bomo jokali, ker bo vedno slabše. En da pa mogoče boste videli, kdo stoji za tem, ampak takrat, bo prepozno.
Ptah-Seker-Osiris

Tvoj porblem Ramzes je posploševanje. Posplošuješ sogovornike tule v tej temi, posplošuješ vse kar je na internetu objavljenega v zvezi s temi temami, ki jih tu razlagaš. Ampak dobro, pri posploševanju nisi edini, sploh ne na slo-techu.

Dvomim da se kakšen resen procent ljudi počuti neumno, ko govori o nezemljanih. Če si se ti tako počutil pred razodetjem - tvoj problem. Tudi, kar nas je večina tu poskusila razložiti, naše vztrajno zanikanje tvojih teorij zarote ne temelji na tem, da 'delujemo na verske sisteme in ne dopuščamo možnosti' ampak na tem, da so tvoje razlage nesmiselne in v mnogih primerih bedaste. Sam sem se večinoma, kolikor si lahko opazil, spotikal predvsem ob vesoljske tematiko kot so Mars, NASA in podobno, ker so mi dejansko zanimive za malo počekirat iz tega ali onega razloga. Sem te mnogokrat vprašal kako si razlagaš katere stvari in ti dal nekaj rešitev na tvoja vprašanja (recimo svetilnik na Marsu - a si kaj pogledal v to ali ne?). Večinoma si vse to ignoriral. Pravzaprav mi deluješ ravno tak, kakrše opisuješ ostale sogovornike v tej formi. Ne dopuščaš možnosti, da je nekaj pojav, ki se ga da razložiti drugače kot z nezemljani, če tebi tako paše.

In ja, če mi nalimaš link na google "got ya" in s tem prepričuješ, da je "got ya" slovnično pravilna angleščina potem si vzamem pravico da te učim o uporabi googla in o angleščini. Še to te nebi, če ne bi ti stalno izražal nezaupanja v znanje angleščine ostalih sodelujočih. Ampak tudi to si takoj ocenil kot neumnost izpod mojih rok in nisi niti preveril, če se slučajno ti motiš, kajne? Ali pa si tudi ti 'sam gobec in v hlačah nič', pa si ne upaš priznat napake.

Gundolf, sej sem rekel da je napisano v slengu, kaj to ni potrditev, da imaš prav??? Jaz priznam, kar je res, in tudi dopuščam možnost, kot si sam videl glede marsa, sem marsikaj spremenil!
Sej sem ti rekel, da moje izjave zgledajo neumne, ampak je tako. Na žalost. Oooh! misli si kar hočeš, jaz sem vesel, da vem kam se obračat. Vse to kar sem povedal, je preverjeno, sem imel možnost videt na lastne oči, sedaj pa razumi kot hočeš.

Za svetilnik na Marsu pa nisem videl, sory...ker ne berem vseh provokativnih vprašanj in odgovorov. Če imaš kaj za povedat poleg kritiziranja, POVEJ, TO ČAKAM! Ne pa obešanje na vse uporabnike, ki se strinjajo z mano. Pustite njih pri miru, niso krivi za vašo nesrečo!!! :\

NE prenesem, da se kdo znaša na poštene ljudi, ki nobenemu nič nočejo, kot samo zvedet nove informacije na temo. Sej zato sem tukaj! IN ne zato, da se dajam z ignoranti!!!|O
Ptah-Seker-Osiris

Če pogledaš, večinoma tistih, ki so doma brez dela, govorijo neumnosti. Ljudje, ki delajo in služijo svoj kruh, hočejo zvedet kaj več o tem. Ali pa razumejo svoje starše!

Jaz imam srečo, da je internet moje delo, zato sem lahko tukaj kadarkoli. Če pogledaš objektivno, večina tistih, ki ne verjame, neve niti kako se postavi internetno stran. Ne pozna spletne zakonodaje. Pol je jasno, da NE vedo, za avtentičnost podatkov. IN tako naprej, zato, pa mi gre na živce, da klatijo prazno slamo! :\
Ptah-Seker-Osiris

Zasvetilnik si videl, rekel si da boš pogledal... :D
IN ne zato, da se dajam z ignoranti!!!
Tole je forum, debata in ne monolog, tako da če ven privlečeš 'odštekano' teorijo jo moraš biti pripravljen braniti.
sej sem rekel da je napisano v slengu, kaj to ni potrditev, da imaš prav?
Imamo občutek da sploh ne veš kaj govoriš. V zadnjih postih si impliciral, da jaz ne znam angleško in ne znam uporabljat googla. V postih takoj po moji kritiki si se skliceval da je gotcha v nasprotuju z got ya slang. Tvoje izjave si neredko zelo nasprotujejo.
Vse to kar sem povedal, je preverjeno
Očitno ne. Že sam priznaš da pogosto spreminjaš svoje mnenje. Linkaš prvo stran ki jo vrne google po tem, ko ti iščeš nekaj kar bi rad tule povedal. Ni važno če je totalno neresna stran. Torej, ne trdi, da je vse preverjeno, hkrati ko linkaš čudne strani (sam si rekel, da jih).
Če imaš kaj za povedat poleg kritiziranja, POVEJ, TO ČAKAM!
Ni videti, ker provokativne odgovore takoj opaziš in se obesiš nanje, resne pa v 90% preskočiš. Predlagam, da prebereš tole temo še enkrat od začetka.
Če pogledaš objektivno, večina tistih, ki ne verjame, neve niti kako se postavi internetno stran.
Takole bom rekel, delijo se na dve skupini. Tisti z ustvarjenim mišlenjem, ki kot neumnost zavračajo vse kar se ne sklada z njim. Ponavadi res ne znajo poiskat informacij, ločit zrna od plev. Druga skupina pa smo (oz. se trudimo biti) tisti, ki ločimo internetne strani po njihovi zanesljivosti, poznamo nekaj fizike in logike in znamo s svojo glavo sklepat. In zavračamo vse teorije, ki se ne ujemajo z našo logiko in predznanjem. Believerji in nonbelieverji pašejo v obe skupini. Problem je le znati ločiti eno skupino od druge in glede na to recimo komentirati sporočilo uporabnika, za katerega meniš da pripada določeni skupini. Npr. če vidiš da nekdo trdi, da se nekaj tonskih kamnov ne da valiti po hlodih veš kam ga uvrstiti, ker si že videl nekaj dokumentarcev, kjer so to delali, prebral nekaj teorij o gradnji piramid itd. Take poskušaš ignorirati oz. se ne sekiraš s 'politično korektnostjo' replik. Z ostalimi poskušaš ravnati kot da spadajo v drugo skupino, dokler se to ne izkaže za napačno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gundolf ()

iggy ::

Ne pa obešanje na vse uporabnike, ki se strinjajo z mano.

LMAO!

Zdej mi pa ti povej kolk misliš, da se jih strinja stabo?!
Hey, you're fat!

NA račun vašega NEznanja služi cel svet!:)) :)) :))

PS: Gundolf; Delam, ti bom kasneje odgovoril, ko končam!
Ptah-Seker-Osiris

az imam srečo, da je internet moje delo, zato sem lahko tukaj kadarkoli.

Čakaj malo, a nisi na začetku trdil, da si elektroinženir?

Kako naj bi ti verjeli da si kredibilen če trdiš da si ustvaril internet>:D

Sicer pa, kaj imajo vlade od tega da mi ne vemo? Se jim je veselje smejat ker oni imajo tehnologijo mi pa ne?

Ej folk a vete da stargate serija sploh ni zmišljena!! to se res dogaja! mam dokaze, vse !! GOA'ULDI RES OBSTAJAJO!!! !! Umrl bomo! Kr smejte se mi, ampak boste že vidl, pršli bojo pa nas ubil!! Pa replekatorji USE to je res!! To so vbistvu nezemnljani nardil, zato da mi verjamemo da je le Sci-fi serija! :O Pa piramide so zares nezemljani ustvarl...

Jao no ti pa verjameš sfotoshopanim ''dokazom''

Hja ... A se zavedate, če bi bil tale forum 10 let nazaj, bi Ramzi bistveno lažje širil tole svojo zblojeno resnico? Bi imel še kakšnega pristaša!

Tko pa Internet in kvalitetni forumi na njem, pucajo takele zadeve tako, kot prejšnje metode komunikacij nikakor niso uspele.

Tukaj in v letu 2005, se mu pa smejemo, ali pa se nam celo smili.

Bolj smili, ker ne zna pogledati na svet z drugega stališča.
Drugače pa še vedno nismo videli verodostojnih linkov. (Da bi imeli vsaj lep dizajn:D )

Ramzi -- Lost case :( :'( :'( How sad...

buahahahh sam kok so pa to bedni fejk dokazi ... kr popizdiš kok bedn hax :D

Drgač pa čist vrjamem da so tut druge civilizacije, in se popolnoma strinjam s ramzijevem razmišlanjem o veri .. Edin prenaiven je ker verjame u čist usako fake stran :D In kako se izogne odgovarjanju na naše poste v katerih trdimo da so navadni haxi? reče: Ne bom odgovarjal na butasta vprašanja ... Dej razlož nam no ... kako ti lahko misliš da je resno lahko en text napisan k ga lahk usak 13 letnik sestav, pa brez oblike pa ene packice pač sfotoshopane no .. A si ti psloh kdaj delu s fotoshopom? očitno da ne, ker lahk sfejkaš maarsikej stvari, in teli tvoji ''dokazi'' ki si jih skozi vseh teh 30 a kok že strani lepu cel cajt, so res zlo zlo low quality če se primerja z drugimi izdelki nareji s fotošopom. Dej pomisl mal no ... Zaman zgublaš dost vredn cajt... Aja pa šeeno uprašanje mam zate... Kako da so tvoji podatki usi neki iber imba supr top secret james bond stuff, ko si jih navedel 3 tone zgori, in jih je očitno ko dreka... ponavad eno obnnovo knjige iščemo na netu k smo preleni da preberemo, in ne najdemo.... a pol bomo pa kr tko najdl top secret dokumente kr na najdi.si a ? LOL no ... Res ko berem ta topic, ne vem a nej se smejem a nej se jokam?

Aja pa še neki te prosm! PROSIMMM ne odgovorit z : haha .. kok ste naivni ... . bla lba bla bla ... ne odgovarjam neumnim uprašanjom ... Cus i'm sick of it okay?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gorth ()

Matev ::

brezveze - ne boste ga odvrnili od namene rešiti svet pred nevednostjo

fante si je zabil v glavo, da mora rešiti in pomagati ljudem in to bo delal pa če umre medtem

kot nek beliver

razumni argumenti ga ne bodo prepričali - mogoče z leti, da se spremeni

mah sej je res nesmiselno .. pol se pa nekega ''retorika'' kle na forumu gre, pa u resnic skos eno in isto ponavla pa u bistvu nč nima pointa...
Zdej bo pa spet ist naredu, kt je vedno ... hahaha ... bose vidl ... ne bom odgovarjal na neumna vprašanja .. itd.itd.itd ... =P

Matev ::

ali bo pa spet tri poste zaporedoma objavil in to tako pompozne in dolge, da se jih nikomur ne bo ljubilo resno jemat

twarlock ::

no sej lih tle je fora...
to se nuca... čim več takihle fanatičnih ramses-ov k'namešanje vse živo in mrtvo k'r je kdo napisu 4 a fist full of $$$, pa fotokopij kvazi top-secret listin, vse napumpano s pridihom globalne zarote...
pol se pa pojav kaka zgodbica, kaka plašna fotka, filmček, kak malenkost k'bi jo člouk mogoče še zares vzel... in se zlije v morje nakladancije... & there U have it: instant coverup (just add a drop of water)...

Evo že vem kaj bo na to odgovoru:

BLblablaBLABKABAKABAKABJCGSDAHFGWSDGKJcshfjs DOKAZII DOKAZIII uuu ... pol žše ene 10 strani na konc pa:

Nism jst naivn vi ste! haahah oh... kok sm pametn! ohhh... pojma nimate!!

gzibret ::

Tale tema počasi izumira. Škoda, pa za 32 strani se je nabralo.

Očitno je ramses324 izgubil živce :D. Pa brez zamere! Jah, nismo kar tako, da bi nasedli vsaki neumnosti. Po mojem bi imel več uspeha na kakšnem www.hopla.com ali pa www.misteriji.com.
Vse je za neki dobr!

Mogoče se je pa zajebavu ...

A ne, ni se zajebavu. Je kar resno mislil. To dokazuje število njegovih postov in vztrajnost.
Vse je za neki dobr!

maš prov. ... jao kok je ta tip naiven ...

MTm2H37rqt7B ::

@ramses324: se totalno strinjam z tabo

Vec ali manj se v tej temi samo laja kaj je fake kaj ni ipd... noben pa se nebi poglobil v zadevo in vse skupaj preveril. Zdej je tle par moznosti: 1.) Je mozgansko opran in verjame samo to kar velja v splosnem prepricanju (da da, zemlja je ploscata) 2.) Se dela pametnega, da se mu podaljsa spolni ud 3.) 4.) se bi lahko nasteval.

Veliko ljudi bi ubijalo za to kar verjamejo, potem pa ko so eni dokazi dani.. ali jim ne verjamejo in tupijo svoje naprej ali pa se zacnejo obracati z vetrom, da ne bi izpadli glupi.

Heh, zakaj sploh komentiram... v glavnem, ramses324 stojim za tabo

LP

P.S.:

Zanimivo se mi zdi ko recimo Thomas v neki drugi temi isto razlaga na siroko in dolgo in pasta neke legitimne linke in oh in sploh, potem pa to nekdo drug naredi je pa pesem totalno drugacna. Nekateri se mi res smilite.

klemenSLO ::

RAmzes:

In v čem je bistvena razlika, med tabo ki veš, da nezemljani obstajajo, in med nami ki 'nevemo', oziroma v to ne verjamemo.?

Problem človeka je da mora stvar vidit na lastne oči. Do takrat bodo sami skeptiki.

Pa jst verjamem v nezemljane itd itd.. . Lahko da nas obiskujejo že dalj časa, vse je mogoče, mi o vesolju vemo 0.00001% do zdaj ... Ampak on je pa prepričan v vsako sfotoshopano p******** Dej no poglej te strani, za glavo see primeš kok lame sfotoshopan no...

Je pa res da kr neki ljudi pač z večino potegne, ker si z manjšino ne upajo... Je žalostno da dandanes le na tak način prideš kam...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gorth ()

Iz tega ramzesovega linka:

"Skupina Težki časi (Troubled Times) verjame, da bodo leta 2003 Zemljo pretresle katastrofe neslutenega obsega. Vzrok tega naravnega dogodka je velikanski planet, ki je bil znan našim prednikom, današnji ljudje pa ga ne poznajo, ki se bo takrat, v okviru svojega 3600 let trajajočega cikla okoli Sonca, gibal blizu Zemlje."

Recimo.....

Kako naj temu verjameš?!?
Vse je za neki dobr!

Hehe ... jest sem zmeraj v mnenjski manjšini. Zmeraj, praktično.

Tega se ne bojim, v tem se počutim kot riba v vodi. Pridobivam pa ljudi na svojo stran - in to hard way. Z železno logiko in kredibilnimi linki.

Vendar ne v tej temi. Ta je tako abotna, da sem zainteresiran za njeno odmrtje. Nič drugega.

Razna mnenja puxov in ramzesov so mi na smrt dolgočasna, magari so o meni.

Tolk.
««
32 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329247 (22996) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445434 (36474) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567220 (5381) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437321 (31074) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827214 (6185) nuclear

Več podobnih tem