Forum » Loža » 50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami
50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

Ramesses II ::
Na dnu Oceana so rastline in živali. Količina kisika je neverjetno nizka, pritisk je neverjetno visok kjer bi človeka stisnilo v velikost jabolke. Gravitacija je nepremirljiva. Analiziraj taka okolja in ti bo marsikaj bolj jasno. Pol mi razloži, glede na Marsovo atmosfero in "znane" podatke, kaj nebi življenje bilo možno?
Odgovor je absolutno "DA"!
PS: Tam kjer so microorganizmi je tudi življenje! TO kar sem sedaj razložil, je nam znana oblika življenja, druge zaenkrat še ne poznamo, ampak je!
To ne pomeni, da če je mraz, da življenja ni.
Odgovor je absolutno "DA"!
PS: Tam kjer so microorganizmi je tudi življenje! TO kar sem sedaj razložil, je nam znana oblika življenja, druge zaenkrat še ne poznamo, ampak je!
To ne pomeni, da če je mraz, da življenja ni.

Ptah-Seker-Osiris

Jaah...najprej moremo razčistit osnovo, kot vidiš, da marsikdo tega še neve!
Preberite si tole!
To meet these problems, the panel recommended that the National
Security Council debunk UFO reports and institute a policy of
public education to reassure the public of the lack of evidence
behind UFOs. It suggested using the mass media, advertising,
business clubs, schools, and even the Disney corporation to get
the message across. Reporting at the height of McCarthyism, the
panel also recommended that such private UFO groups as the
Civilian Flying Saucer Investigators in Los Angeles and the
Aerial Phenomena Research Organization in Wisconsin be monitored
for subversive activities. (33)
CIA document! Pol pa kar verjamite naprej, da smo sami v vesolju in da je zemlja ravna!
Preberite si tole!
To meet these problems, the panel recommended that the National
Security Council debunk UFO reports and institute a policy of
public education to reassure the public of the lack of evidence
behind UFOs. It suggested using the mass media, advertising,
business clubs, schools, and even the Disney corporation to get
the message across. Reporting at the height of McCarthyism, the
panel also recommended that such private UFO groups as the
Civilian Flying Saucer Investigators in Los Angeles and the
Aerial Phenomena Research Organization in Wisconsin be monitored
for subversive activities. (33)
CIA document! Pol pa kar verjamite naprej, da smo sami v vesolju in da je zemlja ravna!

Ptah-Seker-Osiris

Navezuje kako CIA organizira vso stvar. In seveda, da se na ta način ovrže vse dokaze civilistov in da se informacija razširi na šole, medije,... Skratka, da se vse kar se tiče NLP-jev zaduši. S tem se prevzgoji polulacijo. In seveda večina jih naseda.

Ptah-Seker-Osiris

Thomas ::
> Gravitacija je nepremirljiva.
Hehe .. hehe .. pojma nimaš, kaj pišeš.
Ribe globoko v oceanu, da jih ne stisne ... niso pravzaprav dosti večji "čudež" od tega, da nas že atmosfera ne stisne. Toliko ton na grbi!
Če ne razumeš mehanizma, seveda.
> Tam kjer so microorganizmi je tudi življenje!
5 km globoko v Zemlji predvidevaš, da so kakšni krti?
V resnici še celo mikroorganizmi živijo le v ozkem temperaturnem pasu okoli ledišča vode. Vsi znani in celo vsi teoretičo možni. Napihovanje štorij o zmrznjenih ribah, ki potem oživijo, prej zamegljuje sliko. Riba ki odmrzne, mora imeti kam odmrzniti. V tekočo vodo, sicer pogine - zamrznjena.
Hehe .. hehe .. pojma nimaš, kaj pišeš.
Ribe globoko v oceanu, da jih ne stisne ... niso pravzaprav dosti večji "čudež" od tega, da nas že atmosfera ne stisne. Toliko ton na grbi!
Če ne razumeš mehanizma, seveda.
> Tam kjer so microorganizmi je tudi življenje!
5 km globoko v Zemlji predvidevaš, da so kakšni krti?
V resnici še celo mikroorganizmi živijo le v ozkem temperaturnem pasu okoli ledišča vode. Vsi znani in celo vsi teoretičo možni. Napihovanje štorij o zmrznjenih ribah, ki potem oživijo, prej zamegljuje sliko. Riba ki odmrzne, mora imeti kam odmrzniti. V tekočo vodo, sicer pogine - zamrznjena.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

> Navezuje kako CIA organizira vso stvar.
CIA še svojih agentov nima točno preštetih, kaj šele aliene!
CIA še svojih agentov nima točno preštetih, kaj šele aliene!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thomas ()

Skrbi in opozorila nacionalne varnosti!
To most US political and military leaders, the Soviet Union by
the mid-1950s had become a dangerous opponent. Soviet progress in
nuclear weapons and guided missiles was particularly alarming. In
the summer of 1949, the USSR had detonated an atomic bomb. In
August 1953, only nine months after the United States tested a
hydrogen bomb, the Soviets detonated one. In the spring of 1953,
a top secret RAND Corporation study also pointed out the
vulnerability of SAC bases to a surprise attack by Soviet
long-range bombers. Concern over the danger of a Soviet attack on
the United States continued to grow, and UFO sightings added to
the uneasiness of US policymakers.
Mounting reports of UFOs over eastern Europe and Afghanistan also
prompted concern that the Soviets were making rapid progress in
this area. CIA officials knew that the British and Canadians were
already experimenting with "flying saucers." Project Y was a
Canadian-British-US developmental operation to produce a
nonconventional flying-saucer-type aircraft, and Agency officials
feared the Soviets were testing similar devices. (41)
To most US political and military leaders, the Soviet Union by
the mid-1950s had become a dangerous opponent. Soviet progress in
nuclear weapons and guided missiles was particularly alarming. In
the summer of 1949, the USSR had detonated an atomic bomb. In
August 1953, only nine months after the United States tested a
hydrogen bomb, the Soviets detonated one. In the spring of 1953,
a top secret RAND Corporation study also pointed out the
vulnerability of SAC bases to a surprise attack by Soviet
long-range bombers. Concern over the danger of a Soviet attack on
the United States continued to grow, and UFO sightings added to
the uneasiness of US policymakers.
Mounting reports of UFOs over eastern Europe and Afghanistan also
prompted concern that the Soviets were making rapid progress in
this area. CIA officials knew that the British and Canadians were
already experimenting with "flying saucers." Project Y was a
Canadian-British-US developmental operation to produce a
nonconventional flying-saucer-type aircraft, and Agency officials
feared the Soviets were testing similar devices. (41)
Ptah-Seker-Osiris

Rusi praviš, da so Alieni?!
Ajaaaaa ... takoj tko povej, drugič. Da se ne preklamo s tabo brezveze.
Ajaaaaa ... takoj tko povej, drugič. Da se ne preklamo s tabo brezveze.

Thomas, omenjeni document izhaja iz leta 1952, in takrat je bila CIA skoraj na samem začetku. Organizacije so bile ustanovljene prav iz teh razlogov ko sem jih navedel. ZA skrivanje podatkov in vohunstvo. Takrat še niso vedeli kdo ima NLP-je! Vedeli so samo, da niso Rusi in ne Japonci ampak nekdo drug. Za koga se je šlo pa pride kasenje na vrsto. Imeli so samo 2 leteča krožnika s parimi bitji in seveda niso vedeli kaj s tem. Takrat se je začelo najprej z analizami, poskusi, nekdo je moral to odgovornost sprejet. Takrat je bila vera, da smo sami še dosti večja. Da ne bi prišlo do zmede so seveda mogli to vse zakrit in postavit v ozadje dokler ne bi imeli konkretnih odgovorov. In seveda takrat je nastala cona51(staro ime za bombno območje). Vse podatke in ostanke NLP-jev so seveda vozili na omenjeno območje. Takrat niso vsi vedeli zakaj se gre, ampak so ustanovli skupino, ki bi omogočala zbiranje tovrstnih podatkov. In to je bila MAJIC. Ali Majestic 12. 6 civilistov in 6 uradnikov. Med njimi 3je direktorji CIE, najboljši svetovni znanstveniki itd. In seveda to so bili prvi koraki v tej smeri.
Ptah-Seker-Osiris

Rusi praviš, da so Alieni?!
hahahaha....Thomas, pejdi spat, če nisi še zaprav zbujen.
hahahaha....Thomas, pejdi spat, če nisi še zaprav zbujen.

Ptah-Seker-Osiris

Večina ljudi gleda iz prespektive njihovega razumevanja in verskih sistemov. To pomeni, da vsak, če bi hotel pogledat v to smer, bi moral bit brez predsodkov. Včasih je nemogoče za nekoga, ki ga celo življenje vzgajajo v eni smeri, da pogleda v drugo smer. Pa tudi če ima dogodek pred seboj. NEkateri pomislijo ali se jim meša ipd. Zato pravim, verjemi sebi!!!
PS:To pa je odstavek, ki sem ga prej postal. Prevzgoja populacije.
PS:To pa je odstavek, ki sem ga prej postal. Prevzgoja populacije.
Ptah-Seker-Osiris

> NEkateri pomislijo ali se jim meša ipd.
To možnost vsekakor pusti odprto!
> Zato pravim, verjemi sebi!!!
Ubogam te.
To možnost vsekakor pusti odprto!
> Zato pravim, verjemi sebi!!!
Ubogam te.

BigWhale ::
Ampak, ko takole poslusam tole, no 'poslusam'... Mi je dal ramzes precej za mislit... Jasno, inteligentno, visoko razvito zivljenje je ZELO redko v vesolju. Ampak, kaj pa ce vsi ti UFOti, ki letajo okrog niso delo inteligentnih bitij????
A je kdo na to pomislil? Ker, jaz imam v hladilniku ze precej dolgo casa eno zadevo (ne vem vec kaj je, ni razpoznavnih oblik in ne barv) in stvar niti ne zgleda inteligentna ampak svoj prvi umetni satelit so ze lansirali!!!
;>
A je kdo na to pomislil? Ker, jaz imam v hladilniku ze precej dolgo casa eno zadevo (ne vem vec kaj je, ni razpoznavnih oblik in ne barv) in stvar niti ne zgleda inteligentna ampak svoj prvi umetni satelit so ze lansirali!!!
;>

Duke Nukem ::
ali lahko naštejeta še kak dokumentarec o teh stvareh, da si ga ogledam ,zdej sem gledal uno 50 let
ali maste kake linke od najnovejših prototipov ameriških letal 
še en link o novo letalo v obliki diska

še en link o novo letalo v obliki diska
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duke Nukem ()

drejc ::
Pa za trebušne je tut dobr. Bolj ko kakšen orbitrek 30min na dan.

"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse
- Archimedes of Syracuse

leinad ::
Pa na prebavne motnje ima baje tudi blagodejen učinek...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leinad ()

koyotee ::
Stepni volk, Derren Brown pač uporablja marsikaj, ampak večino dela opravi s hipnozo s katero vpliva na določene osebke
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

root987 ::
Mislim da ima BW prav... verjetno se trenutno že nahaja v area 51 in se na enmu laptopu vsem nam smeji ob ugotovitvi da je imel ves čas prav. :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

hehehehehe....noben pa ni pomislu, da se mi ne da odgovarjat na absurdna vprašanja.
Jaz sem jasno povedal kaj si mislim!
Tisti, ki ga zanima naj si pobere dol posnetek mehiških in ameriških poročil.
"Mexico Millitary UFO FOOTAGE(2004),11 UFOs Confirmed - National News Report"

Jaz sem jasno povedal kaj si mislim!
Tisti, ki ga zanima naj si pobere dol posnetek mehiških in ameriških poročil.
"Mexico Millitary UFO FOOTAGE(2004),11 UFOs Confirmed - National News Report"
Ptah-Seker-Osiris

Matev ::
ramses - ti si našel (ali verjetneje še iščeš) smisel življenja v dajanju informacij ljudem
želiš narediti nekaj velikega, pomembnega
na žalost si našel ufote s katerimi kompenziraš te želje
verjemi - tu ni tistega kar ti bo osmislilo življenje
najdi kako dečvo, najdi si prijatelje, najdi si službo in živi magar navadno mirno življenje
niso vsi za revolucionarje - boš že spoznal nekoč, da ufoji niso niti približno tako pomembni kot si misliš
če so ali če niso bili, oboje je glede na dejstvo da jih sedaj ni, povsem nepomembno
najdi kaj drugega da se boš ukvarjal in bil uspešen
želiš narediti nekaj velikega, pomembnega
na žalost si našel ufote s katerimi kompenziraš te želje
verjemi - tu ni tistega kar ti bo osmislilo življenje
najdi kako dečvo, najdi si prijatelje, najdi si službo in živi magar navadno mirno življenje
niso vsi za revolucionarje - boš že spoznal nekoč, da ufoji niso niti približno tako pomembni kot si misliš
če so ali če niso bili, oboje je glede na dejstvo da jih sedaj ni, povsem nepomembno
najdi kaj drugega da se boš ukvarjal in bil uspešen

Matev, a misliš, da si v stanju talat nasvete?
Da bi vsaj kaj pametnega predlagal! MIslim, da si sam potreben omenjenih dejanj. Če nimaš ciljev, ne išči krivcev po internetu.
Lahko ti pa povem, če je strah tisti, ki te oddaljuje od resnice, pol raje ne beri mojih postov.
Verjamem Matev, da nisi edini, ki tega ne prizna. Ni lahko, ampak je pošteno.
Ljudje že vso zgodovino prihajajo v stik z ljudstvi iz drugih osončij, in v tem ni nič zastrašujočega. Bolj nas je lahko strah naših materialistov in vernikov na Zemlji. V vesolju ni tega, kar imamo mi na Zemlji. Vojne, izkoriščanja, uničevanje,...to so samo naše slabosti in mogoče še od kakšnih primitivnih civilizacij.
PS:Ena in isti se nahajajo v vsaki debati, ki mešajo štrene in se DELAJO pametne!
Me zanima, če ste v živo tudi tko pametni.
Kar seveda dvomim.

Da bi vsaj kaj pametnega predlagal! MIslim, da si sam potreben omenjenih dejanj. Če nimaš ciljev, ne išči krivcev po internetu.

Lahko ti pa povem, če je strah tisti, ki te oddaljuje od resnice, pol raje ne beri mojih postov.
Verjamem Matev, da nisi edini, ki tega ne prizna. Ni lahko, ampak je pošteno.
Ljudje že vso zgodovino prihajajo v stik z ljudstvi iz drugih osončij, in v tem ni nič zastrašujočega. Bolj nas je lahko strah naših materialistov in vernikov na Zemlji. V vesolju ni tega, kar imamo mi na Zemlji. Vojne, izkoriščanja, uničevanje,...to so samo naše slabosti in mogoče še od kakšnih primitivnih civilizacij.
PS:Ena in isti se nahajajo v vsaki debati, ki mešajo štrene in se DELAJO pametne!

Ptah-Seker-Osiris

Prebral sem, da se marsikomu zdi smešno, kar se omenja v debati. Bomo vidli kolko smeha, bomo zasledili naslednjih 5 let!( po celem svetu).
Mislim, da tisti, ki se sedaj dela norca, bo smešen v prihodnosti.
xxx vem, da marsikaj ne razumete!
[xxx - brisana potencialna žalitev]
Mislim, da tisti, ki se sedaj dela norca, bo smešen v prihodnosti.

xxx vem, da marsikaj ne razumete!

[xxx - brisana potencialna žalitev]
Ptah-Seker-Osiris
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()

Bob Rock ::
ka pa? se pripravlja kak napad na zemljo?

Nejc Pintar ::
Če so vsi miroljubni
edit:
Ramzi: če nebi bilo vojn bi se še vedno vozili naokoli kot kremenčkovi

edit:
Ramzi: če nebi bilo vojn bi se še vedno vozili naokoli kot kremenčkovi

Lahko je biti prvi, če si edini!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nejc Pintar ()

Highlag ::
Upam, da bo tale forum deloval vsaj še 5 let in da te teme v tem času ne boste dali na odpad, ker me res zanima kaj vse se bo zgodilo v teh petih letih.
Upam, da kaj dobrega, ker slabih stvari je sedaj že preveč.

Upam, da kaj dobrega, ker slabih stvari je sedaj že preveč.

Never trust a computer you can't throw out a window

dolenc ::
Tale Mexico Millitary UFO FOOTAGE, je kar zanimiv.
Mislem, da bo res prišel čas, ko bo treba razkrit kaj je res in kaj ni in jst že komi čakam
Amerika niti druge države ne morejo več skrivat. Vse več je posnetkov, videnj, ludje niso več tako naivni... Si pa ne predstavljam kako bodo to izvedli, saj so kar lep čas zavajali ljudi.
Kmalu se bo vse spremenilo
Mislem, da bo res prišel čas, ko bo treba razkrit kaj je res in kaj ni in jst že komi čakam

Amerika niti druge države ne morejo več skrivat. Vse več je posnetkov, videnj, ludje niso več tako naivni... Si pa ne predstavljam kako bodo to izvedli, saj so kar lep čas zavajali ljudi.
Kmalu se bo vse spremenilo

Ja, seveda. Drugim ni treba. Samo UFOtarji si tako želijo, da bi nekakšni Marsovci letali okoli s tistimi krožniki ... da se včasih mau zlažejo, kaj so videli.
Koliko fotoaparatov in mobijev pa noben ujel še nobenega UFOta v letu 2005!
Koliko fotoaparatov in mobijev pa noben ujel še nobenega UFOta v letu 2005!

Včasih so si izmišljevali, da so videli UFOta ravno tedaj, ko ni bilo več filma v fotoaparatu. Danes je to vse manj verjetno - že čisto neverjetno - da ne bi noben očividec imel vsaj mobija s kamerco pri roki.
Zato je manipuliranje UFOtarjem postalo težje.
Zato je manipuliranje UFOtarjem postalo težje.

ma poglejte si tale mexico posnetek ,na cnn poročilih povejo da je posnetek bil objavljen na mexico po tv ,jim je ušel posnetek na tv poročila ,drugje takih posnetkov ne smejo kazat
tko da zdele se tud internet širi pa je skoz več take robe

BlazP ::
Kar se mene tice sta dve opcije. Prva je, da je vse to en velik bullshit, ko si ga zmisluje folk, ko so mal predolg travo pohal za casa Woodstocka in se zdej doloceni osebki sekirajo na obroke zarad njihovih idej, pa zaman cakajo "tisto nekaj velikega, kar se bo zgodilo, vendar noben ne zna povedat tocno kaj, vemo sam to, da bo veliko, in da nas mora vse bit strah!".
Druga moznost pa je, da se gre tu dejansko za resnicne zadeve. In ce se razne vladne organizacije tak trudijo zakrit vse skupaj....SUPER! Pol vsaj vem, da nekdo stvar jemlje resno in profesionalno in se men ni treba sekirat zarad tega! Mogoce mi pa celo prizanasajo kake skrbi in jaz sem jim zaradi tega nadvse hvalezen!
Ramzes ne vem ka bi ti rad dosegu, sam js ne bi rad eventuelno hodu na referendume in odlocal o marsovcih, kar se bo slej ko prej zgodil, ce javnost zve za njih. Hkrati bi me blo se strah sam pomislat, kak bi se o marsovcih odlocala drzava v kateri vec kot polovica prebivalstva dvakrat zapored voli G. Busha.
Druga moznost pa je, da se gre tu dejansko za resnicne zadeve. In ce se razne vladne organizacije tak trudijo zakrit vse skupaj....SUPER! Pol vsaj vem, da nekdo stvar jemlje resno in profesionalno in se men ni treba sekirat zarad tega! Mogoce mi pa celo prizanasajo kake skrbi in jaz sem jim zaradi tega nadvse hvalezen!
Ramzes ne vem ka bi ti rad dosegu, sam js ne bi rad eventuelno hodu na referendume in odlocal o marsovcih, kar se bo slej ko prej zgodil, ce javnost zve za njih. Hkrati bi me blo se strah sam pomislat, kak bi se o marsovcih odlocala drzava v kateri vec kot polovica prebivalstva dvakrat zapored voli G. Busha.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlazP ()

Levičarji priznavajo, da je bil George Bush izvoljen tudi prvič?
Wow, lepo!
Wow, lepo!

leinad ::
Pa neeeeeee, ti spljoh ne razumeš Ramzesa, idi ven pa si zmotaj eno tri pa fotru rukni vse njegove zaloge žganja, pa bosta nekje na isti frekvenci.
PS: Če se po poti kje spotakneš, pa rukneš z glavo ob kaj(po možnosti rob)bo efekt toliko bolj realen.
PS: Če se po poti kje spotakneš, pa rukneš z glavo ob kaj(po možnosti rob)bo efekt toliko bolj realen.

zakaj je treba žalt ,pa trdit da je zmišljeno
če vidite npr starega človeka 70 let ,kako z solzami v očeh pripoveduje ,kako so mu grozili, da nesme povedat da je bil nlp crash v roswellu in da ga bojo zato ubili .....amerika definitivno zakriva stvari , saj ma z drugimi državami podpisan embargo o nlp

root987 ::
Tudi če bi imeli - pa kaj?
Če bi bil že na mestu vseh teh NLP promoterjev bi me bolj skrbelo da imajo ZDA še kakšne druge dogovore, ki navadne smrtnike veliko bolj zadevajo kot neki kvazi NLPji, katerih obstoj niti ni trdno dokazan.
Če bi bil že na mestu vseh teh NLP promoterjev bi me bolj skrbelo da imajo ZDA še kakšne druge dogovore, ki navadne smrtnike veliko bolj zadevajo kot neki kvazi NLPji, katerih obstoj niti ni trdno dokazan.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()

Meamoto ::
.....amerika definitivno zakriva stvari , saj ma z drugimi državami podpisan embargo o nlp
Um, pa ti veš kaj je embargo?
Um, pa ti veš kaj je embargo?

najprej vam moram povedat, da če nebi bilo toliko sprenevedanja in posmehovanja, bi vam še marsikaj več povedal! Verjemite mi, da hočem SAMO dobro ljudem, pa tudi tistim, ki se temu nasprotujejo na vso silo. SAmo pa ne odobravam ljudi, ki služijo na račun zavajanja ljudi in to so SKEPTIKI in Vohinske agencije, ki uničujejo vse KONKRETNE dokaze, ki bi uničile človeški dvom. Že to, da so ustvarli dvom, in ljudem lagali preko medijev, in izkoriščali dogovor z našimi obiskovalci in celo Planetarno konfederacijo. Skratka, da nakladajo ljudem, da smo sami v vesolju s tem namenom, da bi delali, za velesile in pozablili na pravi namen človeštva. Vsa največja odkritja, katera bi vplivala na nas so bila klasificirana top secret. Vsa največja odkritja, vse lepote našega vesolja, vse žive planete, različne kulture,... Življenje izven Zemlje je čisto drugačno, in ni bazirano na vojnah in uničevanju, ni bazirano na izkoriščanju živali, zemeljskih dobrin(zlata, nafte,...) npr. Oni ne uporabljajo zlato za okras, temveč za reševanje drugih planetov, kateri imajo atmosfero v propadu. Teh dejstev je toliko,... Pol je Cerkev, ki izkorišča boge ljudi v lastne namene in pridobivanje premoženja z vero! Na Zemlji je ponekod življenje tako malo vredno. Kar se tiče naših sposobnosti in notranjih moči, lažejo na vse strani, da človek tega nima, in da ni sposoben telepatije,... Zakaj? Če bi uporabljali telepatijo kot vsa napredna bitja, nebi mogli lagat in bi bili povezani med seboj!! IN seveda, danes nebi razpravljali o tem, kdo ima prav in kdo nima. POvečali bi vero vase in to bi bil cilj vsega. Poglejte kako se zaradi zaslužka uničuje Zemeljsko atmosfero.
Pol je izkoriščanje afriških otrok za bogatenje svetovnih organizacij, ne pa reševanje otrok v afriki. TO bi lahko že sami opazli.
Naravne katastrofe so poslovna priložnost, ne pa reševanje ljudi. Takih primerov je vse več!
S priznanjem, da nismo sami v vesolju in da nas obiskujejo, nas bodo rešili pred propadom. Pa ne naši obiskovalci, ampak naši. V momentu ko bo prišlo do priznanja, ne bo rabil več noben dvomit, ker se bodo lahko prikazali pred ljudmi! In morate vedet, da če jih je kdo opazil po svetu, to ne pomeni, da se nam silijo. Oni imajo projekt na našem planetu, in to je obvarovat Zemljo pred napadi, dokler ne bomo sami sposobni se branit. Nobeden ne bo šel iz našega planeta, če to pride v javnost. Nekateri mislijo, da jih bodo odpeljali ipd. To ni res, ampak nam bodo samo pomagali razvit svet, da bomo sposobni sami sebe branit in se razvit. ONi so nam pripravljeni pomagat, ampak mormo mi to hotet, ne samo nekaj ljudi, ampak cela naša civilizacija se mora strinjat, zato pa vam, jaz vse to govorim!!!! Več nas bo pripravljenih na to resnico, prej bo vse prišlo v javnost!
Kako vse to vem? Sej, če bi vam povedal, bi zopet bil problem in razprava, zato vam skušam, vse kar je res, pokazat na spletnih straneh.
najprej vam moram povedat, da če nebi bilo toliko sprenevedanja in posmehovanja, bi vam še marsikaj več povedal! Verjemite mi, da hočem SAMO dobro ljudem, pa tudi tistim, ki se temu nasprotujejo na vso silo. SAmo pa ne odobravam ljudi, ki služijo na račun zavajanja ljudi in to so SKEPTIKI in Vohinske agencije, ki uničujejo vse KONKRETNE dokaze, ki bi uničile človeški dvom. Že to, da so ustvarli dvom, in ljudem lagali preko medijev, in izkoriščali dogovor z našimi obiskovalci in celo Planetarno konfederacijo. Skratka, da nakladajo ljudem, da smo sami v vesolju s tem namenom, da bi delali, za velesile in pozablili na pravi namen človeštva. Vsa največja odkritja, katera bi vplivala na nas so bila klasificirana top secret. Vsa največja odkritja, vse lepote našega vesolja, vse žive planete, različne kulture,... Življenje izven Zemlje je čisto drugačno, in ni bazirano na vojnah in uničevanju, ni bazirano na izkoriščanju živali, zemeljskih dobrin(zlata, nafte,...) npr. Oni ne uporabljajo zlato za okras, temveč za reševanje drugih planetov, kateri imajo atmosfero v propadu. Teh dejstev je toliko,... Pol je Cerkev, ki izkorišča boge ljudi v lastne namene in pridobivanje premoženja z vero! Na Zemlji je ponekod življenje tako malo vredno. Kar se tiče naših sposobnosti in notranjih moči, lažejo na vse strani, da človek tega nima, in da ni sposoben telepatije,... Zakaj? Če bi uporabljali telepatijo kot vsa napredna bitja, nebi mogli lagat in bi bili povezani med seboj!! IN seveda, danes nebi razpravljali o tem, kdo ima prav in kdo nima. POvečali bi vero vase in to bi bil cilj vsega. Poglejte kako se zaradi zaslužka uničuje Zemeljsko atmosfero.
Pol je izkoriščanje afriških otrok za bogatenje svetovnih organizacij, ne pa reševanje otrok v afriki. TO bi lahko že sami opazli.
Naravne katastrofe so poslovna priložnost, ne pa reševanje ljudi. Takih primerov je vse več!
S priznanjem, da nismo sami v vesolju in da nas obiskujejo, nas bodo rešili pred propadom. Pa ne naši obiskovalci, ampak naši. V momentu ko bo prišlo do priznanja, ne bo rabil več noben dvomit, ker se bodo lahko prikazali pred ljudmi! In morate vedet, da če jih je kdo opazil po svetu, to ne pomeni, da se nam silijo. Oni imajo projekt na našem planetu, in to je obvarovat Zemljo pred napadi, dokler ne bomo sami sposobni se branit. Nobeden ne bo šel iz našega planeta, če to pride v javnost. Nekateri mislijo, da jih bodo odpeljali ipd. To ni res, ampak nam bodo samo pomagali razvit svet, da bomo sposobni sami sebe branit in se razvit. ONi so nam pripravljeni pomagat, ampak mormo mi to hotet, ne samo nekaj ljudi, ampak cela naša civilizacija se mora strinjat, zato pa vam, jaz vse to govorim!!!! Več nas bo pripravljenih na to resnico, prej bo vse prišlo v javnost!
Kako vse to vem? Sej, če bi vam povedal, bi zopet bil problem in razprava, zato vam skušam, vse kar je res, pokazat na spletnih straneh.
Ptah-Seker-Osiris

Ziga Dolhar ::
Mene taki nesposobni ejlieni, ki se ne želijo "vtikat" v zadeve tujih civilizacij, se ne želijo "pokazat", hkrati jih pa te druge civilizacije dejansko opazijo in celo preučujejo,
ne fascinirajo kej preveč.
ne fascinirajo kej preveč.
https://dolhar.si/

ramzes ... te mam na sumu, da v resnici ne verjameš kar pišeš.
Po drugi strani te imam pa na sumu, da verjameš.
Po drugi strani te imam pa na sumu, da verjameš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 29083 (22832) | Ziga Dolhar |
⊘ | UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 45295 (36335) | STASI |
» | UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7171 (5332) | Tic |
⊘ | Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 37223 (30976) | Stepni Volk |
» | UFO ! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7188 (6159) | nuclear |