» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
24 / 60
»»

Ramesses II ::

root987, obstoj NLP-jev je že dokazan, samo problem je v tem, da ni dokazano, da prihajajo izven našega osončja! Pazi, domenve so celo, da nekateri so celo doma v našem osončju!
To je tudi mene presenetlo. Na začetku, sem bil mnenja, da je v našem osončju življenje, ampak ne na stopnji NLP-jev. Med branjem raziskav, še sam nisem mogel verjet kaj berem. Nekaj vam povem, sam v to nisem še siguren. Leta 1959 je prišlo do srečanja vojske in 3eh nezemeljskih predstavnikov. IN ti so trdili, da so iz planeta Uranus, kar domnevam, da je planet Uran. Znanstveniki so rekli: Pa sej smo vidli planet Uran, in po naših raziskavah ne more podpirat življenja!" Odgovor pa je sledil, da ima planet Uran populacijo 8 milionov pod površjem!
Vse to kar sem prebral, in to kar sem preštudiral v omenjenih deklasificiranih dokumentih, mi je dalo mislit! Nekateri dogodki so res pričanja pa neglede na to, da so pričanja častnikov in vojaškega osebja. Enostavno je težko verjet, ker so stvari res nelogične. AMpak je drugo dejstvo, zakaj pa so taka pričanja končala na papirjih TopSecret? To pa je dejstvo, ki mi je ustvarilo še večji dvom. Zato enostavno, je preveč stvari, ki jih moramo zvedet! Dejstva, ki nam bodo spremenila način življenja in razmišljanja!
Ptah-Seker-Osiris

Thomas ::

Clinton ni uspel obdržati Monike top secret, pri alijenih pa 1000 krat več dogajanja zlahka?

Samo tega še ne razumem.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Nejc Pintar ::

Meni pa ni jasno pred čem bi se morali braniti, če so vsi zelenčki tako miroljubni:\
Poleg tega se mi telepatija zdi poseg v zasebnost:D
Lahko je biti prvi, če si edini!

nicjasno ::

ramses: uran sploh povrsja nima.... tako da je to vse skupaj za lase privleceno. Ne nasedaj tem bajkam.
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com

> Meni pa ni jasno pred čem bi se morali braniti, če so vsi zelenčki tako miroljubni

Kakšnimi top secret nevarnimi tukiznički morda?

Ziher piše v ramzesovih uradnih dokumentih tud to. Samo smo površni pa jih ne beremo dovolj pozorno.

Damo vse to na stran, in razmislimo objektivno! Zakaj bi ljudje po svetu, hoteli da se vse to razkrije?

Tukaj ni problem več v dokaznem gradivu, to je bilo v času od 50ih do 90ih! Sedaj je dokazno gradivo, pa nočejo priznat! Imamo materiale, ki se jih ne najde na zemlji, imamo kose letečih krožnikov! Ki seveda, tisti, ki jih ima, ga odpeljejo in prisilijo, da jih izroči vojski! Imamo ljudi, ki samo čakajo, da pride čas, ko se bo to javno obravnavalo! IMamo uradne osebe, od poltikov, do vojske, do policajev, do advokatov, ki hočejo javno pričat za zlorabo NLP-jev v vojne in vohunske namene! Ter njihove tehnologije, katere so ilegalno prodobljene, in bi pomagale reševat svetovne krize! Črne operacije, ki delujejo v smeri testiranja bioloških orožij na ljudeh brez vednosti! To bi lahko nadaljeval v nedogled, in ne vidite smisla v mojih besedah? Jaz vas ne prepričujem, ampak vam izdajam uradne informacije, katere so vsaj zame življenskega pomena za vse nas. Nekateri ne vidijo v tem nič, seveda, ker ne pomislijo, da je to Globalen problem naše družbe.
npr.: Če so take informacije skrivali pred javnostjo, kaj šele vse drugo? Zato tukaj ni čas za paniko, ampak je čas za lastno mišljenje, katero je edino pravilno. AMpak mišljenje brez predsodkov in verskih sistemov, temveč čisti pogled na svet! Jaz mislim, da smo lahko veseli, da imamo ŠE možnost izbire, kaj bi bilo, če tega nebi imeli več?
Zato, nas mora večina bit zato, da se resnica razkrije in jaz vztrajam pri tem. Pa kakršna koli je, ni važno!
Ptah-Seker-Osiris

razkrij jo že končno in pokaži kakšne svoje slike ter uradne dokumente

Saj sem vam jih večina dal za prebrat. v teh, lahko razberete, da NLP-ji niso zemeljskega izvora in da so ZELO pomembni za vojsko in zračne sile! Medtem, ko je bilo v medijih predstavljeno glih obratno, češ kot da so vremenski baloni, napačne identifikacije, plini,....sej veste kaj mislim. Po drugi strani, pa jih vojska skuša sklatit dol, da bi postavili roke na njihovo tehnologijo, seveda da jo uporabijo v vojne namene. A se vam zdi to fer? Da vam nakladajo, da ni nič natem, medtem ko pridobivajo informacije, ki bi rešile svet pred vojnami!
Če pride do priznanja, sem že stokrat povedal, da pride do globalnih sprememb v politiki, cerkvi, vojski,...To ni samo priznanje: NIsmo sami v vesolju" S tem priznajo vse kar smo ljudje sumili in brali kot neresnično. S tem potrdijo vse nepravilnosti, ki so jih delali in nas držali stran od tega. S tem se spremeni podlaga FIZIKE, neha se črpat nafta, priznanje, da je bog zmišljotina, priznanje da izkoriščajo ljudi že 2000 let na bazi ver in zavajanja ljudi,....Kaj to ni dovolj? Lahko nadaljujem v nedogled!
Ptah-Seker-Osiris

zanimivo, da v celi temi nisem opazil niti enega uradnega dokumenta.

krene spletne strani s čudnimi spletnimi naslovi IMO niso uradni dokumenti:\

Na žalost nekatere dokumente ne morem, razmnoževat, ker na tak način vas ogrožam! Če ne razumete, vam na morem pomagat. Kar vam lahko dam, je link, na katerem, dobite vse uradno pridobljene dokumente iz naslova Freedom of information act, kateri so že dosegljivi, samo, če jih zahtevaš. Samo moraš vedet, kaj zahtevat v tem je problem. Moreš poznat dogodke v politiki celega sveta, moraš poznat uradna srečanja, datume,... Najlažje dobite vse to strnjeno, do človeka, ki že 10 let piše prošnje in dobiva omenjene dokumente!

Stran je menda BlackVault.com ali org...vpiši v google in boš našel! Tam pa boš dobil vse originale, katere si lahko potegneš dol in jih preštudiraš!
Ptah-Seker-Osiris

Nejc....Poglej si boljše, objavil sem vse taglavne strani, od FBI, NSA, FOIA, če pa neveš kaj pomenijo kratice, pa ti ne morem pomagat!
Ptah-Seker-Osiris

Par linkov na strani, so že vn vrgli, pol si pa misli svoje!Ampak ne vse, ker jih je še vedno dosti v obtoku. Če pa se jih ne bo dalo dobit, pa jih jaz objavim, ker ne prenesem, da bodo zopet vse zadušili, kot 2002!! MIslim, da je stvar že tako daleč, da ni več poti nazaj!:D

Preberi,

The location of the FBI files is http://www.fbi.gov/foipa/ufo.htm [link is dead] .The location of the NSA files is http://www.nsa.gov:8080/docs/efoia/rele... [link is dead]Also check out the Black Vault at http://www.blackvault.com

The CIA has finally made its UFO documents available to the public. They may be viewed at http://www.foia.ucia.gov/scripts/popdoc... [link is dead]
Ptah-Seker-Osiris

Evo, če bo kdo videl! Še en primer starega dokumenta! 1949

Stran pa je od Center for UFO study DR.Allan Hynek(nuclear fizicist and scientist) s organization!

In response to many requests by private citizens, including a lawsuit by Citizens against UFO secrecy, the National Security Agency and the Federal Bureau of Investigation [UFO data no longer there] have made available thousands of pages of UFO-related documents held in their files. Recently, these agencies placed these same documents on their web pages so that these records are widely accessible. In addition, the FBI has released its files on the investigation it conducted into cattle mutilations several years ago. Many of these documents have been selectively censored before release to remove identifying details. Nevertheless, the documents make for fascinating reading and provide a glimpse into what actions these agencies took about UFO reports. Both agencies claim that all UFO-related documents in their files have now been released, except any held in their entirety for national security reasons.
Ptah-Seker-Osiris

pURan ::

nekdo je pa prevec Deus Ex igral...

Matev ::

IN ti so trdili, da so iz planeta Uranus, kar domnevam, da je planet Uran. Znanstveniki so rekli: Pa sej smo vidli planet Uran, in po naših raziskavah ne more podpirat življenja!" Odgovor pa je sledil, da ima planet Uran populacijo 8 milionov pod površjem!

Uran je plinasti orjak - in kot tak sploh nima površja.
Ramzes ne verjemi vsemu kar piše na hi-zop-sekret papirju.

ThomasVčasih so si izmišljevali, da so videli UFOta ravno tedaj, ko ni bilo več filma v fotoaparatu. Danes je to vse manj verjetno - že čisto neverjetno - da ne bi noben očividec imel vsaj mobija s kamerco pri roki.

Zopet ti in tvoje zavajajoče teorije! Ufotarji kot jih imenuješ, so samo ljudje, ki si željo videt NLP-je, in seveda ker nimajo potrpljenja, izdelajo lažne slike! Zaradi takih, ki delajo vero iz tega, je danes vse še tolko težje. Večina takih Ufotarjev, je zopet uradnih plačancev, ki delajo na tem, da tema zgubi kredibilnost! IN zato ne prenesem popolnih vernikov in ne skeptikov! Eni in drugi zavajajo ljudi in oddaljujejo realno sliko! KOt npr. zelenci, ki jih sploh ni! TO je samo produkt nekih beliverjev, ki nimajo smisla za opazovanje in ki napihujejo zgodbe! Skeptiki, pa ponarejajo slike in jih pošiljajo v časopise, češ poglej, ki smo jih dobili na laži! IN to zame niso nobeni ljudje! Zavajajo javnost in uničujejo prave informacije, ki bi služile kot temelj v raziskavah. Zato pa dandanes pregledajo ozadje vsakega, ki je videl nekaj nenavadnega. IN če se izkaže, da je človek bil alkoholik ali jemal močna zdravila, ga označijo kot nekredibilnega, pa kljub temu, da je lahko res kaj videl!
Ptah-Seker-Osiris

Zakaj misliš, da se uporabljajo večina stare slike kot dokaz? Novih slik ne objavljajo, če je priča samo ena! Ker se danes, da vse ponaredit!

No pa namesto, da spekuliramo, kaj so! Probajmo obratno, povejmo, kaj niso NLP-ji! :D
Ptah-Seker-Osiris

Ziga Dolhar ::

> IN ti so trdili, da so iz planeta Uranus, kar domnevam, da je planet Uran.

Kolk lepo. Ti alienčki so svojemu planetu nadeli enako ime, kot mi.

Ampak ne. Oni so bli clo tko inteligentni, da so mu nadeli latinsko ali grško (?) obliko.

Aja. Po istem bogu.

--

Respect.
https://dolhar.si/

politična razlaga na to temo, preberi spodaj!

UFO Secrecy and the Death of the American Republic

PS: Dolhar...zopet streljaš kozle! To kar bereš je moja razlaga dogodka oz. prevod iz angleščine, ne pa nezemeljsko izražanje! Sem že navajen, vedno, ko kaj zineš, ustreliš kozla!:\
Ptah-Seker-Osiris

@ramzi: nekaj strani nazaj si trdil da se da z nevemkakšnimi algoritmi slike overit, tako da mislim da to ni ravno omejitevda se novih slik ne objavlja:\

novih slik se ne objavlja, ker je ljudi kot naš ramzi vedno manj

kot ljudje ne verjamejo več v to da se zadušiš če se voziš več kot 20km/h
ali da voditelj (dnevnika recimo) po televiziji vidi v prostor vsakega posameznika

ljudje so pač evolvirali

Kaj sem trdil? Da se da overit? Ali, da so nekatere slike avtenticirane!

Verjetno se sliko, da avtenticirat, kot vsako drugo. Samo s to razliko, da so slike NLP-jev pod strožjimi kriteriji. Ob nastanku slike, mora bit še določeno število prič, katere potrujejo, da je vsebina slike enaka dogodku. Poleg tega gredo slike NLP-jev čez analize. Fotoaparata, računalniške analize, pregled negativov,... Filmi pa enako. In vse to preuči komisija, ki je uradno zadolžena za avtentikacijo vsakega izdelka!

Ma kaj sploh razlagam, poišči si sam, pa boš videl. Še vedno smo pri slikah ej. Slike so samo posredni dokaz, imamo dosti bolj konkretne dokaze, kot so analize radioaktivnosti, zemlje in sledi, ki jih pusti NLP ob pristanku. Imamo materiale analizirane v največjih laboratorijih sveta z materiali, ki niso na Zemlji! IN vi se obešate na slike, za katere že večina ve, da so prave!
Ptah-Seker-Osiris

Meni je pa najbolj smešno, ko Ameri snemajo holivudske nadaljevanke, v katerih hudobna vlada predsednika Browna seveda vse zanika.

V tistih limonadah so celo tako prekleto politično korektni, da ne povedo, če je Brown Republikanec ali Demokrat, jasno.

Papige v Ameriki in overseas pa blejajo tiste scenarije čisto malo predelane naprej!

Primer: Filma Amelija Erenhardt in Capricorne 1.

Da se LOLaš!

Dej Matev, nauči se brat v drugih jezikih in ne me obremenjevat s takimi bedarijami.

Razgledanih ljudi je vedno več, takih nakladačev, kot je naš Matev, pa jih skoraj ni več. Internet ni samo za špilanje igric! Ampak je tudi možnost s katero imaš dostop do celega sveta informacij!

Določeni, tudi lahko ne verjamejo, ampak še vedno dopuščajo možnost. Zato pa pravim, poiščite si sami informacije. Jaz sem samo nakazal, kje iskat. Očitno bi mogli pregledat vse od začetka, kot sem sam, da bi to razumeli. Pol pa tisti, ki je tako pameten, naj kar začne! Dela je kolikor češ! Za začetek je 60 let zgodovine, do leta 1945(konec 2 svetovne vojne)! Naslove maste in dagela! Pa se vidimo čez 3 mesce. Mislim, da za osnovo je dovolj!
Ptah-Seker-Osiris

Iz tega sledi, če pomagaš sebi, pomagaš tudi ostalim!
Ptah-Seker-Osiris

Slo-One ::

Je kdo DOOM igral? >:D

igra doom je dokaz da je življenje na marsu

saj lepo piše v brošuri in v navodilih za igranje

Kilgore T ::

Seveda, zajcki so samo nasilni alieni, ki komaj cakajo, da nas anulirajo.

Duke Nukem ::

držite se teme in ne smetit z takimi bedarijami |O
poište si mal kaj je to quantum vacuum pa kakšne motorje je že nikola tesla pantentiral 8-O

BigWhale ::

Thomas,

Clinton lahko aliene skrije zato, ker ne nosijo temno modrih oblek, pa se fleki nikjer ne poznajo...

---

Ziga,

Ime ni latinsko ampak je v anglescini... UR ANUS. tisti your je tko leet napisan...

:P

leinad ::

Ramzy pa ti veš, da se te da preko neta izsledit?

n0n4m3 ::

@Ramz: lih zdej drkam zgodovino pa me zanima, a so vesoljci spočel prve visoke kulture na zemlji, al je šlo po "uradni" poti?
sej sting je tud alien, k poje: "Im an Englishman in New York", pa ga mamo vsi radi:8)
aja, ramz, a pol ti ne verjameš v Boga? a verjameš, da smo se razvil iz opice?

Lp
There is no gravity, Earth just sucks.

leinad ::

Jap vi le poslušajte Duka, on ima izkušnje z ejlijeni. Ej, minilo je že precej cajta od tvoje zadnje avanture z izvenzemeljskimi, kdaj maš zdaj v namenu izdati ono novo epizodo Duke Za uvijek?

> Clinton lahko aliene skrije zato, ker ne nosijo temno modrih oblek, pa se fleki nikjer ne poznajo...

Zdej so koščki sestavljanke nenadoma padli skp! Ramzes, prerok alijenov, stopi naprej in se sonči v svoji alijenski slavi!

BigWhale ::

Dober podpis... ;)

dolenc ::

Nikola Tesla je bojda tudi že izdelal napravo, ki je naredila nevidno ladjo z posadko vred. O tem obstajajo seveda tudi priče, ki so delale na projektu. Tesla je kasneje zbil avto, ki je bil v lasti ameriške vojske....

Bom mal pogooglov na to temo:)

Gundolf ::

Opa, zdej je že Tesla na udaru. Še mal pa bomo ugotovil da je bil u bistvu alien.

n0n4m3,Gundolf,BigWhale,Slo-one,Matev! Sej je dosti debat o igricah! Zakaj kvarite debato, prašajte vašo mamco, če potrebuje kako pomoč, da vam ne bo stalno govorila, da ne nardite nič koristnega!
Sigurno jo skrbi, kaj bo iz vas, ki stalno igrce špilate! :P :P :P se vam bodo skisali možgančki!

Thomas!!! Povej malo našim bralcem koliko si star, in ne lagat, bodi ponosen na to kar si! :P
Ptah-Seker-Osiris

Za moje pojme tudi dosti debat o tvoji domišljiji, lahko pa napišeš knjigo ramzi in trije marsovčki:\

NekcŽbintar! Igrce škodijo a ti mami tega ni povedala? :P
Ptah-Seker-Osiris

root987 ::

"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Ptah-Seker-Osiris

Loki ::

zgoraj si omenjal, da se da vse ponarediti (s cimer se sicer bolj ali manj strinjam), zanima me samo, kako ves, da tisti uradni dokumenti niso tudi ponarejeni? si izprasal kaksno prico, ki je bila prisotna pri nastanku le-teh? koliko in zakajsi preprican v njeno verodostojnost?
ko si dejal, da bi nas, ce bi nam pokazal dokumente (same), spravil v nevarnost, me zanima samo kako bi kdo o tem izvedel? si ti v resnici izdajalec, dvojni agent?
ce bi bil s posedovanjem teh dokumentov v resnicni nevarnosti, kako da ti dovolijo tukaj pisati in razkrivati resnico? v obicajnem gospodinjstvu se lahko zgodi veliko nezgod 8-O :|

samo sprasujem.

Gundolf ::

NekcŽbintar! Igrce škodijo a ti mami tega ni povedala? :P

Ne mama mu je rekla, da ni dobro verjet vsaki bedariji ki jo na netu stakneš :P

> v obicajnem gospodinjstvu se lahko zgodi veliko nezgod

Ja ramzes. Ti prleti UFO ko kuhaš kosilo, sam ne veš kdaj.

Moram pa rečt, da UFOlogija je bila 20 let nazaj bolj živa. Tole so le žalostni ostanki njene nekdanje "veličine". Internet jo je dodobra preluftal s kritičnimi vprašanji, ki jih v predinternetski dobi ni bilo mogoče zastavljati.

n0n4m3 ::

kje sm jz kej o igrcah napisu? jz verjamem v MIB, ker je un buldog res največji car.:))

sej je vse zanimiv pisat o dogodkih, ki so se dogajal v ZDA, sam kaj mene boli kurac za njih, itak se bojo v roku 10 let pobil med sabo pa razne katrine in ruslane pa babuške jih bodo spravle nazaj na Security Clearance Level ONE.

Gut?
poznam en ful hud quote, k bi teb ramz mogoče prou pršu: "get a life"0:)
There is no gravity, Earth just sucks.

iggy ::

Ne mama mu je rekla, da ni dobro verjet vsaki bedariji ki jo na netu stakneš

BURNT! :)
Hey, you're fat!

Thomas, povem ti zadnjnič, ker vidim da tega nisi razumel. To kar imamo DANES ni več SAMO ufologija, ampak se prenaša v sodne dvorane!!! To govorim že od vsega začetka! To niso več ponarejeni posnetki, ampak DOKAZI, ki jih je nemogoče zanikat! Vse kar sem napisal je nekako razlaga med tistimi, ki zanikajo in tistimi, ki potrjujejo! Jaz si NE želim postati Ufolog, ampak si samo želim, da se zavajanje ljudi konča in da pride resnica na dan.

OSTANKI UFOLOGIJE? Ti res neveš kaj si rekel. UFO je druga najbolj popularna tema na spletu poleg sexa! Thomas, jaz vem, da si starejši od vseh nas, ampak to ne pomeni, da si tudi najbolj razgledan. Saj tudi nebi mogel bit v tej smeri, ker imaš čisto drugačne interese. Zato si tukaj, da izraziš svoje mnenje, ampak preveri preden kaj rečeš. Samo v Sloveniji, je ta tema deležna pozornosti iz 70ih. PAzi, jaz te ne obsojam, skušam, ti razložit samo, da se motiš, in s tem ne mislim, čisto nič slabega.

Loki, ti govoriš o ponarejenih dokumentih? kaj hočeš s tem povedat, da jih države po svetu ponarejajo ALI da jih dobiš ponarejene na raznih straneh? Če bi bila prva možnost, bi bilo za razmislit, druga možnost pa izpade, ker omenjene dokumente so originali iz državnih arhivov in če bi samo eden obstajal na netu, ki ni pravilen, bi pristopili organi pregona.Cilj znanstvenikov in ufologov je, da pridobimo ostale, cilj Skeptikov pa je da jih diskreditirajo. Omenjeni dokumenti so zgodovinska vrednost.

Pozanimaj se, kaj sledi, če ponarejaš Uradne dokumente?! :P To bi lahko ŽE vedel, brez da ti razlagam, prišel sem z dejsvi na dan! Dejstva, ki jih večina že pozna, razen izjem, ki nimajo druzga dela, kot govorit brez preverit!
Povedal sem tudi, da se vse da preverit, ampak očitno ti ni do tega, in če ne poznaš osnove, boljše da si pred tem kaj prebereš. TO stalno pravim.
Ptah-Seker-Osiris

Ne mama mu je rekla, da ni dobro verjet vsaki bedariji ki jo na netu stakneš

Saj ma prav, kaj pa pol dela tukaj? Da bere neumnosti? |O

Mama mu je tut verjetno povedala, da se neumnosti ne govori, da ga nebo kdo imel za norca! :P

"got ya"!

PS:Zarečenega kruha se največ poje!
Ptah-Seker-Osiris

> UFO je druga najbolj popularna tema na spletu poleg sexa!

Google count strani v milijonih, ki vsebujejo:

the: 9360

USA: 1200

music: 1088

sex: 222

Slovenia: 95

painting: 80

magnet: 29

relax: 51

UFO: 11

Ljubljana: 8
««
24 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329134 (22883) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445337 (36377) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567177 (5338) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437261 (31014) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827195 (6166) nuclear

Več podobnih tem