Forum » Zvok in slika » mirkuma
mirkuma
miro40 ::
Ker sem nekje zasledil da si od Comtrona dobil originalen fw in ker praviš,da ti je uspelo nadgraditi ga na originalno verzijo,bi tudi jaz rad poizkusil.Imel sem enak fw kot ti pri nakupu Yakume.Prosim te,če bi mi ga lahko poslal na:miro_novak@hotmail.com
Lepo prosim!
Naredil sem že celo zbrko s tem ploščkosukom,pa tako fajn je delal.Razen tega da so se zatikala vratca pri odpiranju je bilo drugače vse ok.Nato pa sem flešal z originalnim fw in sedaj nikakor več ne morem naložiti P.Y.P.S-ISO-a.Kar naprej javlja UNKNOWN DISC(prej je bilo vsaj v slovenščini).Nescentrirani podnapisi sicer so,ni pa SLO menija.Le kaj mi je bilo treba tega!!!!!Ta p......a vratca pa ja niso tak problem.
Lepo prosim!
Naredil sem že celo zbrko s tem ploščkosukom,pa tako fajn je delal.Razen tega da so se zatikala vratca pri odpiranju je bilo drugače vse ok.Nato pa sem flešal z originalnim fw in sedaj nikakor več ne morem naložiti P.Y.P.S-ISO-a.Kar naprej javlja UNKNOWN DISC(prej je bilo vsaj v slovenščini).Nescentrirani podnapisi sicer so,ni pa SLO menija.Le kaj mi je bilo treba tega!!!!!Ta p......a vratca pa ja niso tak problem.
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless TP-Link N600WDR 3600 - problemOddelek: Omrežja in internet | 1081 (886) | amacar |
» | [DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Zvok in slika | 190322 (27246) | gasper6201 |
» | [divXvid] Elta predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 58329 (14430) | darexx |
» | Router z možnostjo VPN povezaveOddelek: Kaj kupiti | 1757 (1573) | PhotoBlaz |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71807 (19626) | koks2005 |