Forum » Zvok in slika » Vstavljanje podnapisov
Vstavljanje podnapisov
hrenofka(mb) ::
Pozdravljeni
Sem začetnik glede snemanja filmov in imam problem ki ga ne skapiram! Imam divx-dvd komponento (loomax). Če naredim xvid ali divx iz dvd, mi podnapise spravi v film in jih lahko gledam na komponenti. Pojavi se pa problem pri filmih, ki nimajo podnapisov. Imam veliko divx filmov, neznam pa vstaviti podnapise? Poskušal sem preko virtualdub, ampak ne znam. Lepo prosim, naj mi nekdo napiše kateri program je najboljši, in kako se z njim dela, saj veste da neznanje je velik hudič! Prosim vas pomagajte mi, da bo hčera lahko gledala otroške filme.
V naprej se zahvaljujem
Sem začetnik glede snemanja filmov in imam problem ki ga ne skapiram! Imam divx-dvd komponento (loomax). Če naredim xvid ali divx iz dvd, mi podnapise spravi v film in jih lahko gledam na komponenti. Pojavi se pa problem pri filmih, ki nimajo podnapisov. Imam veliko divx filmov, neznam pa vstaviti podnapise? Poskušal sem preko virtualdub, ampak ne znam. Lepo prosim, naj mi nekdo napiše kateri program je najboljši, in kako se z njim dela, saj veste da neznanje je velik hudič! Prosim vas pomagajte mi, da bo hčera lahko gledala otroške filme.
V naprej se zahvaljujem
Pomoč drugim je carsko delo
- polepsal: Gandalfar ()
marsovcek ::
To sicer ni prava tema, a vseeno:
1. Od nekod je treba dobiti podnapise. Na internetu jih je ko smetja - www.najdi.si -> Divx podnapisi. Če je film na enem cdju, mora biti tudi podnapis za en cd.
2. Podnapis mora biti v pravilnem formatu - SUB ali SRT, odvisno od predvajalnika. Pretvori se npr. z Subtitle workshop. Ime podnapisa naj bo enako, kot ime datoteke filma. (kekec.avi -> kekec.srt)
3. Oboje na CD (za test na RW) in v predvajalnik.
1. Od nekod je treba dobiti podnapise. Na internetu jih je ko smetja - www.najdi.si -> Divx podnapisi. Če je film na enem cdju, mora biti tudi podnapis za en cd.
2. Podnapis mora biti v pravilnem formatu - SUB ali SRT, odvisno od predvajalnika. Pretvori se npr. z Subtitle workshop. Ime podnapisa naj bo enako, kot ime datoteke filma. (kekec.avi -> kekec.srt)
3. Oboje na CD (za test na RW) in v predvajalnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Zvok in slika | 190038 (26962) | gasper6201 |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27589 (7121) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324580 (49924) | cryptozaver |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24335 (11411) | Alessio983 |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31424 (14677) | Stepni Volk |