Forum » Zvok in slika » ali je mozno priklopiti wofer za avto na komp?
ali je mozno priklopiti wofer za avto na komp?
Viro ::
No moje vprasanje je ce se da priklopit wofer za avto z ojacevalcem na komp? in sicer mam 5.1 zvocno in me zanima ali se da to skombinirat?sm mislu na izhod za wofer in center tm bi ga prsteku?tko vem da je mal butasto vprasanje sam me zanima...
LP Viro
LP Viro
Dr_M ::
kup si raj en aktiven hi-fi woofer....
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
`ripper` ::
ce mas doma ornk par ampersko napajanje na 12v, potem ja =) da bos mel res... avto woofer, mej se ojacevalc tak...
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
RacMan007 ::
Izvedljivo, izvedljivo!
Sem se enkrat igral, pa sem podobno zadevo uredil doma, ko sem imel en žur. Kot te je gor ripper opozoril, je edini problem, na katerega bi lahko naletel, napajanje, ker ti lahko ojačevalec precej štroma vleče.
Sem se enkrat igral, pa sem podobno zadevo uredil doma, ko sem imel en žur. Kot te je gor ripper opozoril, je edini problem, na katerega bi lahko naletel, napajanje, ker ti lahko ojačevalec precej štroma vleče.
Nekaj obvladam, a menim, da vsi ostali skupaj še več kot jaz!
Viro ::
kaj pa recmo da bi napajalc za komp uzel?sej a bi bil dost mocn? recmo za kaksn 300W wofer? Najlepsa hvala za odgovore!!!!
LP Viro
LP Viro
KraP ::
Jaz sem imel isto 300w ojacevalec +350w sub, vzel pa sem toroidni trafo 12V 25A + grec ( oz. tista zadeva ki pretvori iz izmenicne v enosmerno napetost)
zadeva je delovala super no nekaj podobnega imam se vedno.
LP KraP
zadeva je delovala super no nekaj podobnega imam se vedno.
LP KraP
Dr_M ::
kaj pa recmo da bi napajalc za komp uzel?
ni pogojev...en 300W napajalnik ma na 12V ene 12-13A. bos mal bl prbil, pa se ti bo skuru al pa ugasnu, odvisn kok dobr je.
se zmeri ti pravim, kup si aktiven hi-fi woofer.
ni pogojev...en 300W napajalnik ma na 12V ene 12-13A. bos mal bl prbil, pa se ti bo skuru al pa ugasnu, odvisn kok dobr je.
se zmeri ti pravim, kup si aktiven hi-fi woofer.
The reason why most of society hates conservatives and
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojačevalec ali pretvornikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1334 (1053) | bender rodri |
» | woofer (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5687 (5207) | cojss |
» | 220V -> 12V 20A, kako, kje, cenaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2812 (2686) | Mati |
» | ali je ta konfiguracija ok?Oddelek: Kaj kupiti | 1064 (905) | SavoS |
» | Avtoakustika, rabim nasvet in pomoc !Oddelek: Zvok in slika | 2276 (1834) | gumby |