» »

Google Pixel

Google Pixel

««
76 / 76
»
»»

˙janezvalva ::

settings->apps->weather->uninstall

hunter01 ::

Sparkxl je izjavil:

Imam pixel 7 in mi pije živce, ker je telefon postal klima fanatik. Gre se za vremensko napoved v viđetu at a glance in lock screenu. Malo megle...Extreme fog warning! Toplo je...heat warning. Malo piha...extreme wind warning in tako naprej.

Kako to sranje izklopiš na viđetu sem pogruntal. Ampak nikako mi ne uspe izklopit na lock screen. Kaka ideja mogoče?

Haha enako sem jaz pomislil - vsaka sprememba vremena je že nek hud warning, tudi če bi bilo kdaj res, več ne bi verjel.

ZveeZ ::

hunter01 je izjavil:

Haha enako sem jaz pomislil - vsaka sprememba vremena je že nek hud warning, tudi če bi bilo kdaj res, več ne bi verjel.

A ne pobirajo te alerte od ARSO?
Meni se zdi, da od lanskih poplav dalje, je vsaka sprememba vremena vredna opozorila:)

Sparkxl ::

Od arso ja. In točno to...kdo bo še to resno jemal? Ene 2 tedna je bil vrhunec. Zunaj malo megle in me buzerira z extreme fog warning mislim wtf... V glavnem ni druge opcije kot uninstal? Ker weather warning lahko izklopiš v widgetu, za lock screen pa ne najdem tega

Božo Tolče ::

Settings > search "Use at a glance (setting service)" > see more features > alerts

Sparkxl ::

To je to! 100x hvala!

GupeM ::

Meni se ta jajca vedno sama nazaj vključijo. Je že imel kdo ta problem? Za nekaj ur je mir, nato je alert spet tam.

Božo Tolče ::

Sparkxl je izjavil:

To je to! 100x hvala!

Np, sem imel poleti cel research glede tega

Urban5 ::

Včeraj dobil 8a, telefon delal normalno, danes ne morem klicati ali prejemati klifov, vse ostalo dela, tudi 5g, mobilni internet itd.

Sem na HOT mobilni, se še komu to dogaja?

Hvala za odgovore...

NejcSSD ::

Pixel 8 in 8 Pro sta imela težave z dosegljivostjo na HOT zaradi tega, ker nimajo Volte. Prehod na re:do ali nekomu z volte (recimo Bobu) je rešil težavo.

Hofer obvoz!
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Nejkoy ::

Po posodobitvi mojega Pixla 8 na android 15 deluje tudi 5G brez težav pri T2 (gostovanje na A1). Prej pa nikakor in nikoli ne :)

PrimozR ::

Mimogrede, a komu na Pixel 8 (na A1) deluje RCS?

dr.Akula ::

Meni na Pixel 8 ne deluje na Telemach. Bi bil zelo hvaležen če kdo ima sure-fix, ampak najbrž nima, ker kar brskam za rešitvami nekaj deluje za nekoga in za drugega ne.
ni podatka

Kalibri ::

Meni na telemachu dela na Pixel 8 RCS dela - verjetno je to delalo od novega, torej od začetka leta. Pozoren pa nisem bil, če dela ali ne. Itak sem bil še MMS-ov vajen...

jc ::

PrimozR je izjavil:

Mimogrede, a komu na Pixel 8 (na A1) deluje RCS?

Meni dela normalno.

drzni86 ::

A je kdo tukaj, ki ima aplikacijo ISPS od banke Intesa Sanpaolo? Vam deluje prijava s prstnim odtisom? Meni od posodobitve aplikacija sploh ne zazna Biometrije in tudi v aplikacija se sama izklopi, ko jo ročno vklopim...

carlosk1966 ::

drzni86 je izjavil:

A je kdo tukaj, ki ima aplikacijo ISPS od banke Intesa Sanpaolo? Vam deluje prijava s prstnim odtisom? Meni od posodobitve aplikacija sploh ne zazna Biometrije in tudi v aplikacija se sama izklopi, ko jo ročno vklopim...

Pixel 7 Pro.
Vse deluje normalno.

carlosk1966 je izjavil:

drzni86 je izjavil:

Pixel 7 Pro.
Vse deluje normalno.

Jaz imam 7A. Najprej se mi je telefon posodobil na android 15 nato pa aplikacija na zadnjo verzijo in od takrat app sploh ne zazna, da bi obstajal prstni odtis.

Kalibri ::

Isto. Sem vklopil nazaj v nastavitvah od appa

marS ::

Jaz imam 7 in mi dela normalno. So pa imeli en update, ja, ampak je šlo pri meni brez problema.
...no more heroes...
https://ilbis.com/

hm... ne vem. Sem urejal tudi z njihovo službo in naredil ponovno inštalacijo aplikacije, ampak me niti pri prvem zagonu potem ne vpraša ali dovolim biometrijo (kot, da aplikacija ne zazna čitalca ;()

SlimDeluxe ::

Meni je na Pixel 8 pred kratkim de-avtenticiralo ISPS aplikacijo in sem moral na novo avtenticirati, na srečo je šlo preko supporta na telefonu. Kar je pa zanimivo, od takrat naprej mi v tej aplikaciji deluje tudi potrjevanje s face unlock, torej ni več potreben niti prstni odtis :)
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

vinkop ::

pixel 8 pro, 128GB, 577€ na amazonu.de....skoraj pol cenejši, kot sem jaz plačal lani ob tem času. Tole je top cena za lanski model.

GupeM ::

Na amazon.it dobiš 256 GB Pixel 8 pro za 650 eur + 13 eur poštnine:

https://www.amazon.it/dp/B0CGVS2H6T
««
76 / 76
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
33666658 (2553) kiFni

Google pixel 7 pro kupil pokvarjen

Oddelek: Loža
121030 (612) mangoslo
»

Samsung in Google: partnerstvo za izdelavo novega Tensor G4 procesorja za Pixel 9

Oddelek: Novice / Android
123578 (1729) stara mama
»

Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8815255 (12131) Leko

Več podobnih tem