Forum » Kaj kupiti » Kateri telefon?
Kateri telefon?
Temo vidijo: vsi
Lightning ::
Pozdravljeni.
Zanimam se za nakup novega mobilnega telefona Samsung A57 256 GB. Mobileshop ga ima za 410,00 EUR, kar je ugodneje od drugih.
Zanima me kako je z evropsko garancijo za 24 mesecev? Je ta všteta avtomatsko v to ceno 410,00 EUR, saj vidim da imaš rubriko "Več ponudb", kjer piše: 1 Eu garancija: JA" in pride 415,00 EUR in ne vem kaj to pomeni. Ali je to mišljeno dodatno še eno leto za razliko 5,00 EUR, ali pride 415,00 EUR z evropsko garancijo, cena za 410,00 EUR pa tega nima?
https://www.mobileshop.eu/si/samsung/mo...
Hvala in upam na odgovor koga, ki je tam že kupoval in mu je to znano.
Zanimam se za nakup novega mobilnega telefona Samsung A57 256 GB. Mobileshop ga ima za 410,00 EUR, kar je ugodneje od drugih.
Zanima me kako je z evropsko garancijo za 24 mesecev? Je ta všteta avtomatsko v to ceno 410,00 EUR, saj vidim da imaš rubriko "Več ponudb", kjer piše: 1 Eu garancija: JA" in pride 415,00 EUR in ne vem kaj to pomeni. Ali je to mišljeno dodatno še eno leto za razliko 5,00 EUR, ali pride 415,00 EUR z evropsko garancijo, cena za 410,00 EUR pa tega nima?
Djole ::
Pozdravljeni.
Imas jih tudi nove zapakirane na marketplacu po 360, 380, 400 itd
Hvala obema, preko Marketplace se vedno bojim, ker ne vem kaj je v ozadju, da prodajajo, nisem tako v tem :)
Kaj to preko amazon.it ima evropsko garancijo in vse normalno? Lahko plačam po povzetju ali ne gre? Hvala. Nisem še kupoval preko Amazona in ne vem kako je s tem
Kaj to preko amazon.it ima evropsko garancijo in vse normalno? Lahko plačam po povzetju ali ne gre? Hvala. Nisem še kupoval preko Amazona in ne vem kako je s tem
Magic1 ::
Ta iz Italije je preko preprodajalca na Amazonu. Pa še poštnino boš plačal. Jaz bi ga vzel na amazonu.de, kjer ga Amazon prodaja za 430EUR. Zastonj poštnina in Amazonova garancija, ki ti takoj vrnejo keš, če te servis zafrkava. Definitivno vredno dodatnega dvajsetaka.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Ta iz Italije je preko preprodajalca na Amazonu. Pa še poštnino boš plačal. Jaz bi ga vzel na amazonu.de, kjer ga Amazon prodaja za 430EUR. Zastonj poštnina in Amazonova garancija, ki ti takoj vrnejo keš, če te servis zafrkava. Definitivno vredno dodatnega dvajsetaka.
Sem prebral preko AI da je najboljše da gre direktno preko Amazona in ne preko nekoga drugega ja :) Zakaj pa drugi ljudje prodajajo nove mobitele recimo zapakirane. Ali gre za kakšen scam ali kaj. Prodaja ena oseba, račun je na drugega :/
Kako pa ma mobileshope glede garancije evropske? Prodajajo ga za 410,00 EUR, v rubriki Več ponudb", kjer piše: 1 Eu garancija: JA" in pride 415,00 EUR in ne vem kaj to pomeni. Ali je to mišljeno dodatno še eno leto za razliko 5,00 EUR, ali pride 415,00 EUR z evropsko garancijo, cena za 410,00 EUR pa tega nima?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lightning ()
Sej ponavadi niso glih kar eni preprodajalci. Dostikrat je to tako, kot da bi "Big Bang" na Amazonu prodajal. Amazon je tudi posrednik za normalne druge firme. Pozabi na Mobileshop za 415€, če ga dobiš od Amazona za 430€. Za tako malo razliko ni vredno razmišljat.
Magic
Ja kaj pa je narobe z mobileshop za 415,00 EUR, če ponuja tudi evropsko garancijo 24 mesecev? Sprašujem samo, ker nisem kupoval še preko tega.
Kaj pa recimo POCO X8 PRO MAX? Ima boljšo baterijo, vendar ali je boljše kupiti njega kot pa Samsung A57?
https://www.amazon.de/XIAOMI-X8-Pro-Max...
Kaj pa recimo POCO X8 PRO MAX? Ima boljšo baterijo, vendar ali je boljše kupiti njega kot pa Samsung A57?
https://www.amazon.de/XIAOMI-X8-Pro-Max...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lightning ()
A še nisi slišal za dogodilščine iz servisov mobitelov? Pač če naletiš na uradni servis, ki rad komplicira, imaš hitro nočno moro (recimo obarvan indikator vlažnosti, rahlo obtolčen ali popraskan telefon,...). Amazon ne komplicira in ti takoj nakaže denar. Reci temu garancija x2.
Drugače pa izgleda Poco X8 max po specifikacijah dosti boljši telefon. Le podpora je krajša s 4 android nadgradnjami. Definitivno za premislit pri le 20EUR višji ceni.
Drugače pa izgleda Poco X8 max po specifikacijah dosti boljši telefon. Le podpora je krajša s 4 android nadgradnjami. Definitivno za premislit pri le 20EUR višji ceni.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Djole ::
Nic ni narobe z mobileshop, tako kot ni nic narobe s temi nakupi preko marketplaca. Folk se kreditira na ta nacin, vzamejo na obroke, dobijo gotovino, ne vem kako se jim splaca. V bistvu pa niti ni pomemebno zakaj ga prodaja; ce je zapakiran in je racun zraven, mi je cisto vseeno ce ga zaradi tega dobim ceneje :)
Seveda, če ta razlika ni drobiž. Če je to 15-20%, potem ja. Za pod 5% pa moraš bit mal smešen.
Magic