Forum » Mobilne tehnologije » xiaomi telefoni in ostale naprave
xiaomi telefoni in ostale naprave
bajsibajsi ::
Sam že dobro 6 leto uporabljam Xiaomi MI9T Pro, čeprav imam doma će nekaj časa naslednika se nekako prav ne morem odločiti za preklop. Odzivnostje še vedno zadovoljiva, baterija ob zmerni uporabi zdrži že cel dan, kamere seveda za današnje standarde so le povprečne (ampak to mi ni bistveno), edini resni problem je ta da že nekaj časa ni več update-ov. Celotna zasnova, velikost in ergonomija telefona in zaslona (brez punch-hole) mi tako ustreza, da se kar ne morem odločiti zamenjavo.
Podobno, 7 leto, Xiaomi Mi 9, https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_9-95...
Ni razloga za menjavo.
ZveeZ ::
ZveeZ ::
Kolikšne pa so ugodne cene?
Jz Xiaomije/Pocote gledam na anazon.es, ker imajo obcasno nizje cene kot aliexpress/banggood etc.. :)
Jz Xiaomije/Pocote gledam na anazon.es, ker imajo obcasno nizje cene kot aliexpress/banggood etc.. :)
damirj79 ::
Uporabi kakšega od Amazon price compare toolov, npr https://www.hagglezon.com ker imajo enkrat v eni državi, drugič v drugi nižjo ceno.
Reaper ::
easyrider3 je izjavil:
Sodelavc pravi,da njegov stari Xiaomi ima doma boljši signal kakor od žene Samsung S25 pa imata oba istega operaterja in na istem mestu merjeno. Seveda stvar je pa tudi takšna,da on gleda in dela primerjave koliko črtic prikazuje signal kar pa nikakor ne more biti točno a ne?
Drži, na morju trenutno Xiaomi 14 Ultra na A1 vleče 5G signal, Samsung A34 pa 1 črtico 4G+ signala. Primerjava v hitrosti prenosa podatkov pa 2x - 3x v prid Xiaomija.

WizzardOfOZ ::
Enako se je nam zgodilo. xiaomi 14 na hvaru povhen 5g, medtem ko samsung S23FE samo dve črtici od 4g.
Majo hrvatje mogoče kitajske routerje, ki bolje delajo s kitajskimi zadevami?
Majo hrvatje mogoče kitajske routerje, ki bolje delajo s kitajskimi zadevami?
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()