Forum » Mobilne tehnologije » Google Pixel
Google Pixel

Pinturicchio ::
Imam 6a. Po novi posodobitvi nimam težav z baterijo. Zgleda da še nisem dosegel število polnilnih ciklov. Zanima me pa zakaj za vraga google to dela, saj potem nima smisla kupovati telefon za 3+ leta. Ne razumem te poteze.

matogato ::

dev ::
Jaz sem izbral opcijo 150$ voucher v Google pixel store. Nimam pojma kako bo to izgledalo, saj pri nas uradno Google store ni podprt (mogoče dobim v play store
). Nimam velikih upanj sicer, naj bi dobil v 3 tednih cca

All we have to decide is what to do with the time that is given to us.

ZveeZ ::
Jaz sem izbral opcijo 150$ voucher v Google pixel store. Nimam pojma kako bo to izgledalo, saj pri nas uradno Google store ni podprt (mogoče dobim v play store). Nimam velikih upanj sicer, naj bi dobil v 3 tednih cca
Dejansko je to kar v redu deal. P6a je danes vreden koliko? 100EUR?
Meni deluje kot nekakrsen planned obsolescence "a" serije. Najprej lani 4a, letos 6a.
Kaj ti pomaga 7 let updatov, ce ti Google unici telefon po treh/stirih letih in ti ga "odkupi", ti pa moras kupiti novega?
Jaz sem spet migriral k Motoroli in Google je ocitno res disablal RCS aktivacije za Slovenijo..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZveeZ ()

speedtouch ::
Morda komu pomaga:
Moj Pixel 8 je po letu in pol začel kazat simptome okvare zaslona, ki so menda znan problem.
Pojavila se je navpična pink črta čez cel zaslon (ki pozneje menda cel postane zelen) - na istem mestu se pojavi vsem, kar se hitro vidi na Google Images.
Kupil sem ga na Amazon.de in sem zdajle imel uspešen chat z njihovim supportom - so mi poslali DHL shipping label (brezplačen) in jim pošljem telefon, oni pa meni vrnejo celotno kupnino.
Hkrati sem mel pa odprt chat še z Google Store supportom, kjer so mi pa na koncu povedali, da mi ne morejo pomagat, ker 8ka ni bila nikoli na voljo v Sloveniji (le 8a in 9).
To se tudi ujema z informacijami na njihovih straneh, kjer sicer piše, da je moj telefon upravičen do popravila zaslona, ampak potem pa reče
"V tej napravi so deli, ki jih ni mogoče popraviti ali zamenjati v tej državi. Možnosti popravila so odvisne od tega, kje je bila naprava kupljena."
Tudi pri meni, ista napaka. Telefon star leto in pol. Amazon.de brez problema ponudil refund.

alkoo ::
Jaz sem za Pixel 6A sprejel 100$ -> 83€ preko nekega Payoneer sistema. Google store ni podprt pri nas, zato nisem vzel te opcije, ker ne vem če bi sploh dobil kaj? Menjava baterije pa ni bila opcija, čeprav je telefon bil kupljen na nemškem Amazonu.
Je pa telefon star 3 leta in ima 383 ciklov. Poročam kaj se bo zgodilo pri 400. Če bo telefon izgubil kakšno uro ali dve delovanja na cikel mi ne bo hudega, drugače bom pa prisiljen kupit novega. Ampak dvomim da bo Pixel, sploh pa če bodo ukinili A (cenejšo) serijo.
Je pa telefon star 3 leta in ima 383 ciklov. Poročam kaj se bo zgodilo pri 400. Če bo telefon izgubil kakšno uro ali dve delovanja na cikel mi ne bo hudega, drugače bom pa prisiljen kupit novega. Ampak dvomim da bo Pixel, sploh pa če bodo ukinili A (cenejšo) serijo.

blackbird42 ::
Od žene Pixel 6a ima 480+ ciklov polnjenja (star 3 leta). Vse kar je za enkrat za opazit je, da na lock screen-u ne piše več "Charging rapidly" ampak samo še "Charging". Kolk se zaradi tega polne počasneje pa nebi vedel kar se ponavadi polni ponoči.

klinker ::
To je lahko tudi posledica ce menjas charger ali kabel. Niso vsi sposobni hitrega polnenja na vseh telefonih.
Meni npr. 120w Xiaomi charger ne fila na najhitreje Samsunga medtem ko en 40w Baseus pa ja.
Meni npr. 120w Xiaomi charger ne fila na najhitreje Samsunga medtem ko en 40w Baseus pa ja.

blackbird42 ::
To je lahko tudi posledica ce menjas charger ali kabel. Niso vsi sposobni hitrega polnenja na vseh telefonih.
Se mi je zdelo da sem bil premalo specifičen in da se bo kdo našel in napisal kaj takega.

Seveda je govora o istem polnilcu in kablu kot pred update-om telefona. In na katerem se moj Pixel 8 Pro še vedno polni kot je treba.
Btw. Imam samo USB-PD polnilce (noben manj kot 45W) in USB-C na USB-C kable in na vseh je ista zgodba.

JH84 ::
Ja seveda so z updejtom to skinili, plus zmanjšali kapaciteto baterije pa ne vem kaj še...enkrat sem kupil pixla in nikoli več.

klinker ::
Torej so Pixli eno sranje kot berem?
Jst pa lih razmisljal da bi naslednji bil Pixel a bom zgleda kr na Sammy-ju ostal.
Jst pa lih razmisljal da bi naslednji bil Pixel a bom zgleda kr na Sammy-ju ostal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VoLTE in VoWifi pri A1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (210) | skylon |
» | "Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 84781 (5861) | zavajon |
» | VoLTE v Sloveniji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37361 (5534) | sinalko |
» | Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19103 (15979) | Leko |