» »

Google Pixel

Google Pixel

««
84 / 84
»
»»

klinker ::

Za RCS mi ke vseeno.
Bral sem o tem da zna kaj zastekat, nenadni battery draini ipd.
Je kr nekaj zapisanega po netu ce se gre browsat za 9 Pro, a kot sem napisal je vse staro vsaj 1 leto ali vec.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: klinker ()

nekipac ::

Odločam se med Pixel 10 in Samsung Galaxy S25. Kolikor vidim primerjave, je v vseh pogledih S25 boljši telefon, razen baterije pa še tu se pozna boljša učinkovitost Snapdragona. Googlovih storitev itak ne uporabljam, večinoma uporabljam aplikacije iz F-droid. Skrbi me omejitev nalaganja aplikacij izven uradnih trgovin. Edina prednost Pixla je odklenjen bootloader, da lahko ob priložnosti namestim Graphene OS, če res onemogočijo nalaganje aplikacij. Če kdo ve kaj več, prosim naj pove, ali je vredno kupiti Pixla, čeprav sem celo življenje zadovoljen s Samsungom. Berem o težavah z battery drain ...

vuki ::

vinkop je izjavil:

zadnje čase opažam, da se moj pixel 8 pro precej počasneje napolni, kot še kak mesec nazaj ? Telefon bo šele letos konec leta star 3 leta in upam, da ne bo že konec z njim, ker deluje še vedno odlično.

To je znano, da po določenem številu ciklov, telefon začne polni počasneje.

JH84 ::

Ja, ampak pri googlu grejo še korak dlje, in ti z mandatory update zmanjšajo 50% kapacitete...no, vsaj hitro se potem telefon spet polni
««
84 / 84
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšne so vaše izkušnje klicanja preko wifija (VoWIFI)

Oddelek: Pomoč in nasveti
362893 (516) johnnyyy
»

VoLTE in VoWifi pri A1

Oddelek: Pomoč in nasveti
162723 (1217) mihas1919
»

"Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
369101022 (22102) zavajon

Google pixel 7 pro kupil pokvarjen

Oddelek: Loža
122328 (1910) mangoslo
»

Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8824295 (21171) Leko

Več podobnih tem