» »

Google Pixel

Google Pixel

««
77 / 77
»
»»

jecok ::

Zmajkut je izjavil:

Boobiz je izjavil:

revolut dela z ali brez play servisev. nlb klik dela s play servisi. nlb pay ne dela pod nobenih pogojem.

android auto še nisem uspel sprobat. čez par dni bom imel prvič šanso.

Je komu že uspelo usposobit NLB Pay na GOS?
Kako je pa kaj z drugimi bankami, vse dela? Imam tega NLBja tako ali tako že počasi dovolj.

Jaz sem zaradi nesposobnosti NLB šel po 20 letih na drugo banko. Ne bom plačeval za aplikacijo, ki mi ne dela.

Priporočam enako, njihovi developerji so smradi, ki se bolj ukvarjajo z zajebavanjem strank, kot z njihovo koristjo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jecok ()

black ice ::

Božo Tolče je izjavil:

Probal vpisati svoj IMEI in moj 4a ne spada pod t.i. "prizadete naprave".

Ne vem na kakšen način to pregledujejo. A dobijo ta update vsi 4a ali samo tisti, kateri po nekih parametrih kažejo slabše delovanje baterije?

Ali pa mi pač ne bomo deležni tega, ker Slovenija ni uradno podprta s strani Googla?

Dobimo tudi prebivalci Slovenije, tako update kot cekine.

Jazzie ::

Božo Tolče je izjavil:

Ne vem na kakšen način to pregledujejo. A dobijo ta update vsi 4a ali samo tisti, kateri po nekih parametrih kažejo slabše delovanje baterije?

Ali pa mi pač ne bomo deležni tega, ker Slovenija ni uradno podprta s strani Googla?

Če prav razumem, so samo določeni telefoni 4a "problematični" (nevarna baterija??) in dobijo ta update oziroma so posledično tudi upravičeni do nadomestila. Jaz sem po izpolnjenem obrazcu takoj dobila odobreno plačilo 49 eur (ostale možnosti niso bile na voljo), a še nisem dobila nakazano. Včeraj mi je tudi avtomatsko namestilo posodobitev.

Na netu zaznavam, da se bodo številni poskusili izogniti posodobitvi s custom ROM. Pametno, ker moj telefon po posodobitvi deluje katastrofalno - pred eno uro sem napolnila baterijo na 70 %, zdaj je po eni uri z malo uporabe na 50 %.

Očitno bo treba menjati baterijo, česar pa 49 eur nadomestila ne bo pokrilo, saj to v SLO stane čez 70 eur: https://www.mobistekla.si/Google/Pixel-...

Razen če bi menjala sama, ampak raje ne bi tvegala: https://mobitrgovina.com/izdelek/oem-ba...

Ostane še nakup novega telefona. Obup.

ZveeZ ::

A ni moznosti, da se updatea ne namesti?

Pa btw, 49€ presega vrednost rabljenega 4a

Baje ne.

Že, ampak če ne bi prišlo do tega, telefona še ne bi menjala.

(Btw, moja baterija je po 4 urah na 11 procentih.)

mirkuma ::

ZveeZ je izjavil:

Developer Options in Automatic Updates na off (zaenkrat ga še nisem dobil), sem pa že odprl Payonner račun na katerega dobim Googl-ovo nakazilo...
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

Payonner ima baje annual fee 30 dolarjev ...

PrimozR ::

Jazzie je izjavil:

Božo Tolče je izjavil:

Če prav razumem, so samo določeni telefoni 4a "problematični" (nevarna baterija??) in dobijo ta update oziroma so posledično tudi upravičeni do nadomestila. Jaz sem po izpolnjenem obrazcu takoj dobila odobreno plačilo 49 eur (ostale možnosti niso bile na voljo), a še nisem dobila nakazano. Včeraj mi je tudi avtomatsko namestilo posodobitev.

Na netu zaznavam, da se bodo številni poskusili izogniti posodobitvi s custom ROM. Pametno, ker moj telefon po posodobitvi deluje katastrofalno - pred eno uro sem napolnila baterijo na 70 %, zdaj je po eni uri z malo uporabe na 50 %.

Očitno bo treba menjati baterijo, česar pa 49 eur nadomestila ne bo pokrilo, saj to v SLO stane čez 70 eur: https://www.mobistekla.si/Google/Pixel-...

Razen če bi menjala sama, ampak raje ne bi tvegala: https://mobitrgovina.com/izdelek/oem-ba...

Ostane še nakup novega telefona. Obup.

https://www.ifixit.com/en-eu/products/g...
https://www.ifixit.com/Guide/Google+Pix...

jagababa ::

Kupujem pixel 8a. Dela nlb klik normalno na njem in ali so s kakršnokoli drugo aplikacijo ali zadevo problemi? Huawei band 8 se poveže?

Jazzie je izjavil:

Payonner ima baje annual fee 30 dolarjev ...

Barabe Google in Payonner…
Zadevo se lahko reši brez stroškov tako, da po nakazilu zapreš račun.
https://www.reddit.com/r/Pixel4a/commen...

mirkuma je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

Developer Options in Automatic Updates na off (zaenkrat ga še nisem dobil), sem pa že odprl Payonner račun na katerega dobim Googl-ovo nakazilo...

Vseeno dobil update.
Rešiš se ga takole:
https://www.reddit.com/r/Pixel4a/commen...

High5 ::

A jebiga, za mojega je že prepozno :))... Morda se spravim menjat baterijo, ker po 4 letih je tudi brez tega "updejta" precej švoh. Vidim da je uspeh pri menjavi zaradi krhkega zaslona bolj 50/50.

Kakorkoli, zdaj sem presedlal na pixel 9, čakam še na gratis pixel watch 3, ki ga Telekom tala pri nakupu 9 in 9pro. (je kdo že dobil?)

Jaz še razmišljam o menjavi baterije, ampak a bo to sploh (zagotovo) pomagalo? Če zaradi posodobitve baterija stalno manj časa zdrži, kako ta posodobitev ne bi vplivala na novo baterijo?

@High5 Koliko se pozna po posodobitvi stanje baterije, je res tako slabo kot pišejo (dobra ura in je konec z njo)?

@Jazzie Najbolj ziher je oboje, menjava in narediti roll-back (ročno naložit predzadnji 4a update iz novembra 2023) ter onemogočit posodobitve. Ali pa naložit Lineaga OS in je mir.
Čeprav nekateri javljajo da po menjavi baterije novi update ne nagaja, vendar ne vem ali je temu tako tudi s kompatibilnimi baterijami ali samo originalnimi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mirkuma ()

Meni zdrži nekaj ur, npr. zdaj mi je šla baterija v eni uri s 54 % na 8 %.

Nakazila od Payoneer pa še nisem dobila, niti ga ne vidim v svojem profilu.

High5 ::

Definitivno je slabše, ob polnoči napolnjen, ob 8 zjutraj ob neuporabi že na 75%. Verjetno je tam za dobro uro uporabe, ja. Nekje sem prebral, da naj bi nekaj ciklov polnjenja in praznenja izboljšalo situacijo, tako da probam zdaj to. Sem pa tudi jaz razmišljal o custom romu, včasih je bilo flashanje prva stvar, ki smo jo naredili na novem telefonu. :))

Sranje. Jaz sem izbrisal že prenešen update in blokiral update z NextDNS po navodilih zgoraj in deluje (ročni update ne vidi posodobitve). Baterija mi na 4.leta starem P4A pri 70% zdravja, zdrži pri moji uporabi še dan in pol. Tako da bom tako pustil, dokler se baterija ne napihne, potem pa nabavil kaj drugega ravni zaradi načina kako so tole nespretno naredili pri Googl-u (verjetno novi iPhone SE 2025, če bo cena ugodna/podobna kot pri starem SE modelu)

HunterMan ::

Ima kdo pixel 7 in ima telemach preko esim? Sem pravkar bil na telemach in pravijo da pixel 7 ne podpira esim, tudi na njihovi strani piše, da ne podpira.
Ne razumem zakaj ne bi delal, če sem lahko v tujini uporabljal esim brez problema.

Kiwix ::

Ima esim, samo Telemach ga očitno ne podpira...

#BestPhonesForever: Must Be Santa :)

««
77 / 77
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
36272360 (1335) Hudobec82

Google pixel 7 pro kupil pokvarjen

Oddelek: Loža
121164 (746) mangoslo
»

Samsung in Google: partnerstvo za izdelavo novega Tensor G4 procesorja za Pixel 9

Oddelek: Novice / Android
123640 (1791) stara mama
»

Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8815920 (12796) Leko

Več podobnih tem