Forum » Kaj kupiti » Kateri telefon?
Kateri telefon?
Temo vidijo: vsi
ZveeZ ::
Bom prodal ja, samo moram prvo najdit alternativo.
Ker mi baterije požre velik, pa nisem nikoli iger igral na njemu, mogoče bi tovarniška ponastavitev pomagala.
Pa zaradi terenskega dela in vsega razmišljam o preklopnem telefonu, pa nimajo ravno baterij dobrih.
POCO? Kamere ne rabim nekaj hardcore, za poslikat na terenu kar imamo reklamacij pa to ja, ne rabi bit pa vsaka dlaka vidna ko približaš.
Ce je baterija res prioriteta pol Poco x8 pro max ali kaksen Oneplus 15.
note ::
Trenutno uporabljam Samsung S7 edge in še vedno dela bp, težava pa so postale aplikacije, ki potrebujejo novejši android. Nemogoče zahteve: čim daljša update podpora, ekran nekje 6.2" in cena do 300EUR. Nezahteven uporabnik in sem imel motorolo 50neo že skoraj naročeno, vendar sem zasledil velik objav glede lag-a. Menda slab software in me malce skrbi kako bodo zagotovil 5 posodobitev...
Edino kar sem našel v tem rangu:
- Motorola edge 50 neo (nov) 240EUR
- Pixel 8a (refurb) 260EUR
- Samsung S24 (rabljen) 300-350EUR
Ali je bolj enostavno sprejeti določitev, da so pač 6,7" opeke moderne in se izbira med A17/26, Poco M8 in Redmi Note 15 ter menjam malo prej kot po 10ih letih?
Je HyperOs spodoben ali je bolje ostati na samsung, ker do sedaj res nisem imel nobenih težav?
Ali je bolj enostavno sprejeti določitev, da so pač 6,7" opeke moderne in se izbira med A17/26, Poco M8 in Redmi Note 15 ter menjam malo prej kot po 10ih letih?
Je HyperOs spodoben ali je bolje ostati na samsung, ker do sedaj res nisem imel nobenih težav?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: note ()
Meiniken2 ::
Odvisno od tvojih pričakovanj od telefona. Če si do sedaj pregural z 10 let starim telefonom in kupuješ novo zaradi posodobitev potem nebi smel imeti težav z novim telefonom.
Sem tudi sam že dolgo nazaj bral, da je motorola počasna s posodobitvami.
6+ inč cegli so na žalost danes standard (sem šel skozi iste faze žalovanja kot ti, ko sem to izvedel
). Danes je telefon dual-handed naprava, ker ljudje hočejo velike zaslone za gledanje vsebin. Moj predlog: ne oziraj se na velikost zaslona ampak glej dimenzije telefona (uglavnem višino).
Danes so dražji telefoni manjši. Samsungov S25 je recimo eden najmanjših modernih telefonov (le 147mm višine) ampak dokaj drag (600€+).
Tudi meni se zdi, da če si se pripravljen še malce globlje stegniti v žep ti bo nov pixel 9a še najboljše služil. Ni (pre)velik in ne (pre)drag.
V nasprotnem primeru je skoraj vseeno kaj kupiš. Vsi bojo veliki in razlike bojo uglavnem v tem kako dober procesor ima in v kakšnem android skinu ga dobiš zapakiranega. Ajde, kamere tudi naredijo razliko.
Sem tudi sam že dolgo nazaj bral, da je motorola počasna s posodobitvami.
6+ inč cegli so na žalost danes standard (sem šel skozi iste faze žalovanja kot ti, ko sem to izvedel
Danes so dražji telefoni manjši. Samsungov S25 je recimo eden najmanjših modernih telefonov (le 147mm višine) ampak dokaj drag (600€+).
Tudi meni se zdi, da če si se pripravljen še malce globlje stegniti v žep ti bo nov pixel 9a še najboljše služil. Ni (pre)velik in ne (pre)drag.
V nasprotnem primeru je skoraj vseeno kaj kupiš. Vsi bojo veliki in razlike bojo uglavnem v tem kako dober procesor ima in v kakšnem android skinu ga dobiš zapakiranega. Ajde, kamere tudi naredijo razliko.
pujsekpepe ::
Trenutno uporabljam Samsung S7 edge in še vedno dela bp, težava pa so postale aplikacije, ki potrebujejo novejši android. Nemogoče zahteve: čim daljša update podpora, ekran nekje 6.2" in cena do 300EUR. Nezahteven uporabnik in sem imel motorolo 50neo že skoraj naročeno, vendar sem zasledil velik objav glede lag-a. Menda slab software in me malce skrbi kako bodo zagotovil 5 posodobitev...
Ali je bolj enostavno sprejeti določitev, da so pač 6,7" opeke moderne in se izbira med A17/26, Poco M8 in Redmi Note 15 ter menjam malo prej kot po 10ih letih?![]()
Recimo sam bom pri iphonu 8 plus ze trikrat zemenjal baterijo. Appi se vedno delajo. Chatgbt ne, gemini pa ampak ok ni tak problem to so pa edini appi ki jih sistem ne podpira vec. Je pa isti letnik kot tvoj edge
Ce hoces spet za 10 let telefon vzames iphone 16 e ali 15 pro max lahko tudi 17 e odvisno od budgeta.
Iphone ima taksno podporo tako dolgo izkljucno ker folk kupuje appe, tudi sam in tam jemlje ogoromen del pogace.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pujsekpepe ()
note ::
Update. Kupil refurbed Pixel 8 260€ (8/128, 12m garancije) z vključeno DHL express dostavo v 3eh dneh.
Razlika v bezel (8 vs 8a/9a) je preveč očitna, glede na to da sem imel do sedaj S7 edge, in bi me zelo verjetno motilo. Edina napaka so praske ob strani zaslona, ki niso opazne pri uporabi - urejena manjša kompenzacija. Drugače pa je lupina bp in brez vidnih znakov, da se je telefon odpiralo in menjalo drobovje. Preveril tudi IMEI in vse štima.
Škoda le, da S7 nima več podpore, ker mu dejansko nič ne manjka. Edino kar kaže leta so fizične tipke.
Hvala vsem za predloge.
Razlika v bezel (8 vs 8a/9a) je preveč očitna, glede na to da sem imel do sedaj S7 edge, in bi me zelo verjetno motilo. Edina napaka so praske ob strani zaslona, ki niso opazne pri uporabi - urejena manjša kompenzacija. Drugače pa je lupina bp in brez vidnih znakov, da se je telefon odpiralo in menjalo drobovje. Preveril tudi IMEI in vse štima.
Škoda le, da S7 nima več podpore, ker mu dejansko nič ne manjka. Edino kar kaže leta so fizične tipke.
Hvala vsem za predloge.
tikitoki ::
Update. Kupil refurbed Pixel 8 260€ (8/128, 12m garancije) z vključeno DHL express dostavo v 3eh dneh.
Hvala vsem za predloge.
Pixel je nejboljs med androidi za samsungom za mene pa iphone
aytim ::
Dolgo podporo po aktualni zahtevah EU imajo sedaj vsi. Kako pogosta je, pa res zavisi od proizvajalca do proizvajalca - so pa nekje vsi tu-tu. Od začetka vsak mesec, potem pa vedno redkeje.
Aktualni - ip 8 plus je se vedno delujoc z skoraj vsemi appi ceprav je ostal na ios 16.7 to je skor 10 let str telefon.
Rias Gremory ::
Za cca 400EUR je boljše vzeti A57 ali S24? Oba nova seveda.
Sklepam da je S24 no brainer tudi če je že 2 leti star.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
wcpapir ::
Rias Gremory je izjavil:
Za cca 400EUR je boljše vzeti A57 ali S24? Oba nova seveda.
Pomoje s24.
Jaz uporabljam s23u in s25u in lahko rečem da med njima v uporabi, hitrosti ter fotoaparatu ni razlik.
Oktan ::
https://sl.xiaomiplanet.sk/uradni-Poco-...
X8 pro 260€
Preverjeno, sem naročil že več kot 10 telefonov tako.
X8 pro 260€
Preverjeno, sem naročil že več kot 10 telefonov tako.
Gogo ::
malce off topic: @oktan: kako je z reklamami na pocotu?
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|Gainward RTX 2060 Ghost, 6 GB GDDR|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
Oktan ::
Reklame so v nekaterih sistemskih aplikacijah, recimo file manager, video player, ... Večino se jih da v nastavitvah izklopit, ampak jaz itak uporabljam vse od googla (photos, file manager) tako da se ne spomnim kdaj bi nazadnje videl kakšno reklamo.
Na netu imaš tudi polno vodičev kako narediti debloat in onemogočit reklame.
Na netu imaš tudi polno vodičev kako narediti debloat in onemogočit reklame.
Robi :P ::
Pozdravljeni,
Moj Iphone 13 Mini se po 4 letih počasi poslavlja in ker se mi ne ljubi spet sraufat te male jajce razmišljam o nakupu novega telefona... Gledam racionalno kaj rabim tako da o japki ne razmišljam več sicer OS je dober še bolj bom pogrešal CarPlay ampak ne mislim dajat usake 4 leta po 1000+ za telefon...
Torej gremo na bistvo želje in zahteve:
Potrebe nič posebnega vsaj 256GB prostora zaradi slik in offline glasbe ko zmanjka signala (lahko je 128GB ampak je potem reža za SD kartico nujna...)
Telefon uporabljam večinoma za klice, Messenger, viber ipd... Če je kamera vsaj na nivoju IP 13mini je dovolj... Iger ipd ne igram tako da pretirane moči ne potrebujem...
Najbolj zahteven pogoj manjši od 6.3inch ali dolžina pod 15.5cm zaradi brezžičnega polnjenja v avtu in pa veliko fizičnega dela kjer je telefon v žepu in večkrat podleže mojim udarcem in naslonom...
Budget 500€ načeloma kjerkoli brez vezave razen pri Telemachu na paket VEČ in pa takojšnje plačilo brez obrokov... Rabljeni odpadejo ker ne mislim menjavat baterije u kratkem pogoj je nov telefon...
Naj ne bo Samsung ker tiste smo v familiji menjaval na 2 lete pa noben ni zahteven uporabnik razlog baterija in pa lagg sistema po letu ali max dveh do te mere da ti je dopizdl od flagshipov S10 (za tiste čase) do A73 A53 in ostalih jajc...
Trenutni kandidat:
https://telemach.si/naprave/pixel-9-pro...
ta me pride z vezavo in takojšnim plačilom 504€
Upal sem sicer da bom dobil kaj za 200-300eur ampak so sami neki velki cegli ...
Moj Iphone 13 Mini se po 4 letih počasi poslavlja in ker se mi ne ljubi spet sraufat te male jajce razmišljam o nakupu novega telefona... Gledam racionalno kaj rabim tako da o japki ne razmišljam več sicer OS je dober še bolj bom pogrešal CarPlay ampak ne mislim dajat usake 4 leta po 1000+ za telefon...
Potrebe nič posebnega vsaj 256GB prostora zaradi slik in offline glasbe ko zmanjka signala (lahko je 128GB ampak je potem reža za SD kartico nujna...)
Telefon uporabljam večinoma za klice, Messenger, viber ipd... Če je kamera vsaj na nivoju IP 13mini je dovolj... Iger ipd ne igram tako da pretirane moči ne potrebujem...
Najbolj zahteven pogoj manjši od 6.3inch ali dolžina pod 15.5cm zaradi brezžičnega polnjenja v avtu in pa veliko fizičnega dela kjer je telefon v žepu in večkrat podleže mojim udarcem in naslonom...
Budget 500€ načeloma kjerkoli brez vezave razen pri Telemachu na paket VEČ in pa takojšnje plačilo brez obrokov... Rabljeni odpadejo ker ne mislim menjavat baterije u kratkem pogoj je nov telefon...
Naj ne bo Samsung ker tiste smo v familiji menjaval na 2 lete pa noben ni zahteven uporabnik razlog baterija in pa lagg sistema po letu ali max dveh do te mere da ti je dopizdl od flagshipov S10 (za tiste čase) do A73 A53 in ostalih jajc...
Trenutni kandidat:
Upal sem sicer da bom dobil kaj za 200-300eur ampak so sami neki velki cegli ...
Magic1 ::
Če bi si sekundo vzel, bi vedel da lahko male telefone prešteješ na prste ene roke. Samsung, google in apple. Glede na svojo preferenco vzami Googla, ni druge (ki je načeloma najslabši od vseh treh, a tudi najcenejši).
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Če bi si sekundo vzel, bi vedel da lahko male telefone prešteješ na prste ene roke. Samsung, google in apple. Glede na svojo preferenco vzami Googla, ni druge (ki je načeloma najslabši od vseh treh).
Sem si vzel, ne sekundo ampak par ur in nisem našel nič druga... Spomnil pa sem še na slotech kjer po navadi bolj sledijo trendom in vejo za kake kitajce ipd za katere js se mogoče niti slišal nisem... Ja sej tut cenovno je Google 2krat cenejši tk mal dnarja mal muske... 6.1-6.3 incha niti ni tolk mali je telefon je kr klasika ce gledamo standardne iphone in samsung S klase... ampak kitajcki ipd delajo same neke vlke cegle... Ni več poceni normal size telefonov kot je blo včasih...
Benny123 ::
Nekdo je omenjal da rabi res dobro baterijo, v tem je poco x8 pro max 2 najboljsi na svetu glede vzdrzljivosti baterije, prvi je za las Realme P4 Power
Pozdravljeni,
Trenutni kandidat:
Kaj je narobe drugace iphone 13? Vzames google photos narocnino in je to to
Meiniken2 ::
Najbolj zahteven pogoj manjši od 6.3inch ali dolžina pod 15.5cm
https://www.gsmarena.com/results.php3?n...
- 2025 - 2026
- cena do 600€
- višina do 155mm
- Order by: price
Klikni refine če želiš in spreminjaj parametre v iskalniku. Cagli so danes skoraj vsi telefoni. Na koncu boš kolebal med "a kupm večjega al dražjega".
Drugače se S25 dobi komot za 600€, tako da ne vem zakaj bi bil samsung dvakrat dražji.
Magic
MrStein ::
iPhone 16e 560 EUR
Sicer 128 GB verzija.
Ali iPhone 15 za 20 EUR več.
14-ko pa lahko 256GB dobiš za to ceno.
Sicer 128 GB verzija.
Ali iPhone 15 za 20 EUR več.
14-ko pa lahko 256GB dobiš za to ceno.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Hvala za vse odgovore! Meiniken2 hvala za link se lotim iskanja teh telefonov v slo...
Ostali Samsung in Apple predlogi je bilo lepo napisano da odpadejo... Razlog dve leti dela ok potem se pa začnejo težave in ne mislim dat že v startu ne vem kake denarje za telefon pa še potem menjavat komponente.
13 mini je bil super z izjemo baterije... Ampak ajd nova in menjana je zdržala čez dan komot vmesna degradacija je bla pač katastrofa... Vredu smo rešl zdej so začel pa gumbi zajbavat vol - je cist mrtev ostali delajo kot se jim zljubi in ne mislim spet odpirat...
Prvotni plan je bil dat 200/300 za kakega xioamija tam ni panike tut če na 2 lete menjam jih menjam 5 za ceno enega iphona... Ampak vidim da tiste ponudbe za 200/300eur kot je bla včasih ni več... Če pixel zdrži 4 leta kot ip 13 mini za pol manj cene je cist okej...
Ostali Samsung in Apple predlogi je bilo lepo napisano da odpadejo... Razlog dve leti dela ok potem se pa začnejo težave in ne mislim dat že v startu ne vem kake denarje za telefon pa še potem menjavat komponente.
13 mini je bil super z izjemo baterije... Ampak ajd nova in menjana je zdržala čez dan komot vmesna degradacija je bla pač katastrofa... Vredu smo rešl zdej so začel pa gumbi zajbavat vol - je cist mrtev ostali delajo kot se jim zljubi in ne mislim spet odpirat...
Prvotni plan je bil dat 200/300 za kakega xioamija tam ni panike tut če na 2 lete menjam jih menjam 5 za ceno enega iphona... Ampak vidim da tiste ponudbe za 200/300eur kot je bla včasih ni več... Če pixel zdrži 4 leta kot ip 13 mini za pol manj cene je cist okej...
Če bo še kdo iskal po podobnih kriteriji moj zakljucek...
Naročen Pixel 9 Pro 256GB pri telemachu vendar ne vejo kako je z zalogo kar je kr steal za 500eur v primeru da ga nebo Motorola Edge 60 slabih 300eur ustreza vsem pogojem...
Naročen Pixel 9 Pro 256GB pri telemachu vendar ne vejo kako je z zalogo kar je kr steal za 500eur v primeru da ga nebo Motorola Edge 60 slabih 300eur ustreza vsem pogojem...
Ne vem od kje teb "problemi" s samsungom. Jaz poznam veliko ljudi, ki bi še danes imeli s10e, če ne bi telefon po veliko letih odpovedal. Da pa A serija, sploh na exynosu, nima glih močne strojne opreme, bi moralo bit vsakemu jasno že ob nakupu.
Magic
Ne vem od kje teb "problemi" s samsungom. Jaz poznam veliko ljudi, ki bi še danes imeli s10e, če ne bi telefon po veliko letih odpovedal. Da pa A serija, sploh na exynosu, nima glih močne strojne opreme, bi moralo bit vsakemu jasno že ob nakupu.
Verjamem imaš tudi ljudi ki še danes furajo Iphone 7 brez štekanja s prvo baterijo lucky them...
Js pač gledam kakšne izkušnje sem mel sam oz smo meli v hiši Samsungi usi ista zgodba leto dve ok potem trokiranje, na polnilcih tolk da smo mislil da mamo stacionarne ipd... Na s10 sem šel menjat baterijo ker mi ga je blo pač škoda ker je bil tut okol jurja takrat ampak mu ni dost pomagal očitno updati preveč našponal "starejši hardware"... Ostali so filal dokler ni začel telefon sam ugašat klicat ipd... Fotr je sicer še vedno prisiljen na Samsunga ker mu je pač službeni telefon in mu niso dal izbire in pač mu kupujejo na leto ali pa dve novega odvisno od simptomov za baterijo ne dobi več novega so mu ubavl powerbank
Twixz ::
Če najdeš kompenzacijo za 0,5 inch pol X8 Pro Max. Jaz ga naročam naslednji teden.
Pač 8500 mAh baterija vsaj 4 leta OS support ni kej študirat. Za 500 evrov brez vezave, ok nima Snapdragona ampak Mediatek tudi ni tak šit, če nisi zahteven uporabnik.
Pa po reviewih tud ni slab...
Pač 8500 mAh baterija vsaj 4 leta OS support ni kej študirat. Za 500 evrov brez vezave, ok nima Snapdragona ampak Mediatek tudi ni tak šit, če nisi zahteven uporabnik.
Pa po reviewih tud ni slab...
Nazz ::
Sem šel iz Note 20 ultra na A55, ker je pač to bilo na zalogi. Zdaj ga uporabljam ravno preko 2 leti - dela BP. Edina razlika je, da baterija namesto 3 dni drži 2 dni. Dela normalno 120Hz tekoče.
Imam pa osebno katastrofalno izkušnjo s Xiaomi in Apple npr. (še posebaj MacBook). Tako da vsakemu svoje očitno.
Ali ima kdo tole
Unihertz Jelly Star
Ce je zelja po kompaktnostni in hkratni uporabnosti, potem pelje tegale scat ze vsak flip phone.
Sem šel iz Note 20 ultra na A55, ker je pač to bilo na zalogi. Zdaj ga uporabljam ravno preko 2 leti - dela BP. Edina razlika je, da baterija namesto 3 dni drži 2 dni. Dela normalno 120Hz tekoče.
Imam pa osebno katastrofalno izkušnjo s Xiaomi in Apple npr. (še posebaj MacBook). Tako da vsakemu svoje očitno.
Ma ja lej itak vsak ma svoje izkušnje in srečo kk natrofi no pa da ne bom sam "pljuval" čez Samsunga morem pa pohvalit uro in sicer Watch 3 45mm imam jo od leta 2020 preživela ogromno udarcev v kovino, morje, bazene, jezera, štemanja in posledično cegla ki pade izpod hiltija, barve in olja v službi in še zdaj dela malo bojnih ran sicer ima ampak je presenetljivo ostala črna in dovolj lepa da še vedno lahko grem v restavracijo z njo edino pas sem moral menjat ker barva in olje ni šlo iz usnja... Sedaj po 6 letih ji bom menjal baterijo ker komaj še pridem čez dan drugače je pa ura top in je ne dam dokler ne crkne do konca... Edina hiba ki jo ima da je burn in tako močen da ko dam na vreme pač vidim številčnico ampak jo imam izključno za uro notifikacije in občasno višino tako da mi je useeno za burn in... Tako da kar se te ure tiče pa mislim da take nebom imel nikoli več tu dam pa kapo dol Samsungu
Ko se šest let delovne dobe šteje za izjemno...
Motiti se je človeško.
Ko se šest let delovne dobe šteje za izjemno...![]()
Govorimo o napravah ki po navadi zdržijo glih garancijsko dobo plus tega je bila uporabljena totalno nasprotno v skladu z "navodili" oz kaj naj bi zdržala...
Me pa zanima kaj je za tebe kvaliteten sodoben telefon/ura... Časi Nokie 3310 so mimo in tut tisto mi je ratal ubit (ekran)...
No, saj se ne prepiramo.
Meni sicer telefoni držijo kar dolgo.
Trenutno imam "novega", ker se je prejšnji poškodoval pri padcu, tako ni za primerjavo.
Ni pa mi skoraj noben telefon "crknil" zaradi starosti. Večino imam v predalu in še vedno delujejo.
Imam pa iPad letnik 2018 in dela čisto v redu, le baterija je začela pred nekaj meseci pešati (še vedno uporabno, a ne drži več več dni, kot nov).
Kje so zdaj (anti)aparatčiki s komentarji "lepo so vam možgane oprali, da hvalite nekaj, kar bi moralo biti samoumevno"...?
PS: Poznam pa ljudi, ki jim je telefon res crknil po 2-3 letih. Ponavadi ekran. Ali pa kaki gumb. No, pa baterija itak.
Meni sicer telefoni držijo kar dolgo.
Trenutno imam "novega", ker se je prejšnji poškodoval pri padcu, tako ni za primerjavo.
Ni pa mi skoraj noben telefon "crknil" zaradi starosti. Večino imam v predalu in še vedno delujejo.
Imam pa iPad letnik 2018 in dela čisto v redu, le baterija je začela pred nekaj meseci pešati (še vedno uporabno, a ne drži več več dni, kot nov).
Kje so zdaj (anti)aparatčiki s komentarji "lepo so vam možgane oprali, da hvalite nekaj, kar bi moralo biti samoumevno"...?
PS: Poznam pa ljudi, ki jim je telefon res crknil po 2-3 letih. Ponavadi ekran. Ali pa kaki gumb. No, pa baterija itak.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Ko se šest let delovne dobe šteje za izjemno...![]()
Govorimo o napravah ki po navadi zdržijo glih garancijsko dobo plus tega je bila uporabljena totalno nasprotno v skladu z "navodili" oz kaj naj bi zdržala...
Me pa zanima kaj je za tebe kvaliteten sodoben telefon/ura... Časi Nokie 3310 so mimo in tut tisto mi je ratal ubit (ekran)...
Iphone 8 plus. Skoraj 10 let star, 3x menjana baterija. Se vedno dela tekoce.
Meni še vsi telefoni od 2018 delujejo. Pa tudi prejšni v večini so šli delujoči v predal. Samo včasih je bil telefon po parih letih res jajc. Danes je telefon s high end čipom dober 5+ let.
Magic
nejc_nejc ::
Ali ima kdo tole
Unihertz Jelly Star
Ce je zelja po kompaktnostni in hkratni uporabnosti, potem pelje tegale scat ze vsak flip phone.
Torej odpade, gremk dalje....
Kakšen je razlog, da pri nas ni recimo KYOCERE, DuraXV Extreme
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
Jz opazam, da so Motorolini flip phonei (razr) dokaj poceni.
Ce je kompaktnost prioriteta, so nobrainer.
Ce je kompaktnost prioriteta, so nobrainer.
nejc_nejc ::
Za mene mora biti enoročen. Dvoročnost mi ne ustreta. Če gre pa neopazno v sprednji žep kavbojk, je pa super.
Za mene mora biti enoročen. Dvoročnost mi ne ustreta. Če gre pa neopazno v sprednji žep kavbojk, je pa super.
Ne vem koliko enorocen je.
Nisem se drzal v rokah modernih flip/fold telefonov.
Imajo pa 2 zaslona (velik - notranji in mali zunanji), kar mi deluje, da jih je mozno upravljati z eno roko, ce/ko je to potrebno.