Forum » Loža » Banka N26
Banka N26
Temo vidijo: vsi
vke4XC ::
Account Activity za 2025 kot priloga je
- preveč (je kje filter preko weba samo za Prihajajoče transakcije in mogoče brez stanj)
- premalo (je kakšen namenski dokument poslan/snemljiv kot pri drugih ampak ga čorav ne najdem)
???
- preveč (je kje filter preko weba samo za Prihajajoče transakcije in mogoče brez stanj)
- premalo (je kakšen namenski dokument poslan/snemljiv kot pri drugih ampak ga čorav ne najdem)
???
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vke4XC ()
predi ::
Ta dokument naj bi bil Statement of Fees, ki ga lahko zahtevaš pod Downloads na webappu (ne pa tudi prek smartphone appov) in ga dobiš v Secure Inbox. Ampak lani je bil ta dokument napačen, saj je vključeval obresti za december, ki pa so dane na razpolago januarja, torej sodijo v naslednje davčno leto. Trenutno čakam, da mi pošljejo SoF za 2025, da preverim, če je letos ok, ampak nekako dvomim, da bo.
Prilogo sem, kot že lani, sestavil sam: predzadnja stran iz Account Activity za 2025, kjer je vidno samo Fees/Taxes/Interest, potem pa še za vsak mesec posebej iz mesečnih izpiskov isto stran (Fees & Interest Overview Nr. MM/2025). Tako se na prvi strani tega ročno sestavljenega dokumenta vidi total in posamezni pripisi brez datumov, potem pa še datumsko po mesecih.
Bonus potencialni hakeljc letos: februarja 2025 je N26 zamenjal naziv banke (v "N26 Bank SE").
Prilogo sem, kot že lani, sestavil sam: predzadnja stran iz Account Activity za 2025, kjer je vidno samo Fees/Taxes/Interest, potem pa še za vsak mesec posebej iz mesečnih izpiskov isto stran (Fees & Interest Overview Nr. MM/2025). Tako se na prvi strani tega ročno sestavljenega dokumenta vidi total in posamezni pripisi brez datumov, potem pa še datumsko po mesecih.
Bonus potencialni hakeljc letos: februarja 2025 je N26 zamenjal naziv banke (v "N26 Bank SE").
Zgodovina sprememb…
- spremenil: predi ()
Tomas 33 ::
Jaz sem že pred par naredil naredi zahtevek, pa še nič z reportom..
Preko spletne strani:
Varčevalni račun > Settings > Downloads (Statements) > 2025 (PDS).
Za download naj bi bilo:
Support > Messages from N26 > Your Statement of Fees.
Ampak zgleda, da imajo vsako leto ponovno probleme s pripravo reporta.
Preko spletne strani:
Varčevalni račun > Settings > Downloads (Statements) > 2025 (PDS).
Za download naj bi bilo:
Support > Messages from N26 > Your Statement of Fees.
Ampak zgleda, da imajo vsako leto ponovno probleme s pripravo reporta.