» »

Vojna v Iraku

Vojna v Iraku

««
28 / 36
»»

Kryx ::

> Uuuuuuu.... kryx, vprasi svojo mamo kdaj dons pridem, okej?

8-O 8-O 8-O

krneki0001 ::

Thomas, vprašanje je bilo drugačno, če pa nočeš odgovorit pa tudi prav. Vem pa da itak ti ne utemeljuješ svojih izjav, ampak samo komentiraš ostale na tem forumu in jim probaš spodbiti izjave, pa še to neuspešno.

"Zahodna" demokracija ti je sveta in vse ostalo je zanič.
Samo ne vem zakaj se večina "zahodnih" ljudi preusmerja - v budizem in v islam? A se boš tut ti šou obrezat in boš vero spremenil, če bodo to začel u ameriki množično delat.

Za mene je v ameriki na oblasti vojska in bušman je njena lutka. Malo preden bi se amerika morala gospodarsko zlomt, je bil 11/9 in potem je na hitro se gospodarstvo vsaj malo dvignilo to da je blo treba spet vojaško industrijo mal zalaufat. Afganistan, Irak - kaj bo po tem? Po vojni v iraku bo takoj druga vojna kje drugje, ker bo amerika drugače potonila.

LP
Nebivedu

P.S. WW2 ni isto kot napad na Irak - ne primerjaj. Nemčija med WW2 je bila agresor in samo tako so jo zlomili. Irak pa ni agresor. Bil je leta 1991, danes pa ne. Če ima orožje za množično ubijanje? Katera od takih držav, ga pa nima?
Zakaj Izrael lahko dela karkoli hoče, pa napada ljudi tudi čez svojo mejo? Pa ima vsakakršno orožje, pa krši 65 mednarodnih konvencij?

Zahodna demokracija je tako skorumpirana, da že težko obstoja in vojska jo drži pokonci, tako kot vsako veliko civilizacijo. Najbolj me to spominja na Rimljane.

Thomas ::

LOL, nebivedu!

Tvoja bagdadska alternativa je pa tudi šla k hudiču! :D

:))

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Beden odgovor od bednega sogovornika - samo to bom rekel tebi thomas.
Ostali vsaj obrazložijo - ti pa še tega ne znaš.

Vprašanje je pa bilo:
Zakaj je človek takoj "mirovnik pa anarhist in militantni mirovnik, če se ne strinja s tabo?

LP
Nebivedu

Zgodovina sprememb…

Samo zmerjanje ti še ostane nebivedu?

:D

drejc ::

nebivedu... ma skor vsi mirovniki se že strinjajo, da tista teorija zarote 11/9 ne vzdrzi no... dej se jim vsaj tle pridruz

nebivedu: Zahodna demokracija je tako skorumpirana, da že težko obstoja in vojska jo drži pokonci, tako kot vsako veliko civilizacijo.

Thomas: Tvoja bagdadska alternativa je pa tudi šla k hudiču

LOL!:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: drejc ()

Teorija zarote? Hmm. Zakaj bi / nebi držala - v to se ne spuščam, vem samo to da mamo mi eno stavbo več kot američani(WTC).

Thomas: delam natančno to kar ti. Milo za drago.

LP
Nebivedu

P.S. po koncu vse te bedarije bom šu na počitnice v Bagdad. Upam, da bo hitr konc, pa da gredo pokoncu vojne bush, sadam in blair v haag.

nebivedu ... ti ga pihneš!

nebivedu: "zakaj že bush pa blair v hagg?" bi te ob tvoji izjavi vprašaj vsak iračan... pa ti kej spremljaš kaj se dogaja po svetu drugače?

Drejc: Agresija na drugo državo, brez odovritve VS je kriminalno dejaanje in zato mora nekdo odgovarjat. Nej se gresta zagovarjat za svoje dejanje. Onadva sta to sprožil in nihče drug.

LP
Nebivedu

iration ::

Iračani bojo pa priče obrambe :D
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Misliš?

LP
Nebivedu

Zdej bodo v Bagdadu podrli Sadamov spomenik. Podobno kot so Leninove 1991 povsod po Vzhodni Evropi.

Mi imamo Kidričevega v Ljubljani še. Do kdaj?

:\

nebivedu: misliš?

LOL:D :D :D

A ni mogoče en nekje na začetku te teme zagovarju tisto pogodbo "hrana za nafto" al kako že? Glavn je, da so sedaj vso to hrano najdl v skladišču.

;(

Thomas, ne vem zakaj te motijo stari spomeniki? Pa nej bodo, mene osebno noben spomenik ne moti. Je pač spomin na tiste čase(opomin kaj se ne sme več zgoditi). Če nekomu ni všeč naj se ga ogne, če je pa komu všeč naj ga pa občuduje. To je problem vsakega posameznika in njegovega ega.

LP
Nebivedu

Po tvoji logiki nebivedu, naj bo Nemčija tudi polna Hitlerjevih spomenikov in Italija Musolinijevih?

Nisem reku za druge države - govoril sem o kidričevem spomeniku, ki si ga ti omenil.

LP
Nebivedu

Aha. Jest pa pravim - eden nej ga čimprej prevrne.

Ker nam je v sramoto. Čeprav večina (?) misli, da ne. Samo to je tako, kot s Stalinovimi spomeniki v Gruziji.

Ne zmorejo volje, da bi jih porušili. Čeprav je to edina pametna rešitev.

Sej zdej po CNN kažejo, kako se to dela.

:)

Iraqis holding up large banner reading 'HUMAN SHIELDS GO HOME YOU WANKERS"

:D :D

A to pomeni, da je bil še kje kakšen al kako?

Očitno so nekateri vztrajni.

LP
Nebivedu

Sej zdej po CNN kažejo, kako se to dela.

Sej je v redu, samo jest bi mogoče to mal bol profesionalno naredu. Je pa res, da je večji feeling, če se ga lotijo ročno.

nebivedu... to so govoril bivši komunisti, ki so se bal revanšizma... Slovencelnji smo bli pa tolk zabiti, da smo mislil tko ko ti in jim je večina nasedl...zdej ko se pa odkrivajo te masovni komunistični poboji se bo pa upam ta problem spomenika preselil v parlament. Res prosm da se takih izjav v prihodnje vzdrzis, ker mi gre kr na bruhanje, ko gledam kako podirajo spomenik v bagdadu, pol pa ti take izjavljaš.

Drejc: Mene en spomenik nič ne moti. Če tebe moti potem pejt pa ga prevrni.
Sam bi rad, da se to kreganje glede povojnih stvari pozabi in da se namesto o tem kregajo okol stanovanj za mlade in o boljših plačah, pa o nižjih davkih pa nej raj več delajo, ker v tem parlamentu se za moje pojme preveč govori pa nč ne nardi. Kr se pa nardi se pa 2X popravlja pol kasneje.

LP
Nebivedu

Mal smo zašli. Pejmo nazaj na temo.

Zgodovina sprememb…

Simko ::

oooo, glej pa res ga rušijo. In to kar sredi Baghdada. :)
In nikogar ni tam, ki bi jih "kaznoval". Great!

Niti nismo zašli...podirajo spomenike v Iraku, pri nas pa še zmeri stojijo...spomenik podre ljudstvo in to je simbolicno dejanje "sodbe ljudstva" prejsnemu rezimu. Na to, da pa opozarja kaj se ne sme vec dogajati, se pa postavlja spomenike na pobojnih obmocjih z napisom, kaj se je tam zgodilo.

oh ja...

Pomislek: da se ne bo hotel Sadam na kak njemu značilen sick način maščevati. Seveda, če bo imel možnost.

|-_-| ::

Thomas: V Sloveniji jih je vsaj nekaj 100 tisoč, ki razmišljajo podobno kot Drejc.
Se strinjam. Ne mislijo kaj prevec, glavo obrnejo kamor piha veter.:D Mimogrede, kaj ima Irak zveze z WTC napadi? Na prejsnji strani so se delale ene povezave... A ce ZDA prevzamejo kontrolo nad Irakom, terorizma ne bo vec?:\

Zanimivo je videti mnenja nekaterih, ces da s[m]o nasprotniki vojne verjeli v zmago iraske vojske! Sicer ne vem, zakaj bi oni sedajle rajali, in oglasevali svoj prav. Noben imperij ni vecen, in tudi ameriski ne bo.

Bush garantirano ne bo dobil naslednjih volitev. Drugace misleci: bo treba za kak vikend v ZDA, da se otresete manipulacij medijev.;) Resnici na ljubo pa Naftar ni dobil niti prejsnjih, a si vseeno greje zadnjico v beli hisi. Podobne hitlerjevske poteze pri njem niso nemogoce, tako da...

"There is more stupidity in the universe than hydrogen, and it has a longer shelf life too."

Posnemovalec nicka - a te raje kličem - anarhist?

A se ti sploh zavedaš, kakšne neslanosti si pisal višje.

In te ni nič izučilo?

Nič. Še zmeraj masivno blodiš!

ŽirC ::

Thomas zanima me kako komentiras kaj se dogaja ravnokar na CNN-u?

Lp, Zirc

BigWhale ::

> Agresija na drugo državo, brez odovritve VS je kriminalno dejaanje in zato mora nekdo odgovarjat. Nej se gresta zagovarjat za svoje dejanje. Onadva sta to
> sprožil in nihče drug.

Xe Xe Xe... :P

Ce pa VS rece, da je vse ok, 'we are go for a war' potem pa to nekak ni vec kriminalno dejanje? Tko kot tist rabelj, ki v Texasu strom prklopi medtem ko en kaznjenec sedi na elektricnem stolu ni morilec?

I say, go Iraq! Vec mrtih amerov, world IQ raises...

--
BigWhale!

------
ChangeLog:

Quoted je bil nekdo drug in ne Drejc, "Drejc:" deleted... :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

BigWhale with a brain of a SmallFish.

perci ::

Človk bi mislu, da ne bojo porabil cel popoldne za zrušt en kip.

Crimson_Shadow ::

Kaj pa je narobe z teorijo zarote, Thomas? Mogoče zato, ker je preveč apokaliptična? Sicer pa, poglej si tole. In zakaj je knjiga Velika Laž v ameriki prepovedana? Saj imajo tam vendar demokracijo.

Land of the free and home of the brave,
land of opportunity and new life.
Land of the vast riches and big egos
in the land where anyboy
under rights of free speech and his own will
and even in the name of law
can kill, steal or humiliate others.

Ce bi mirovniki tole kar zdej stresajo okrog sli razlagat iraskemu ljudstvu, bi jim ti najprej odrezal jezik, pol ku*ac, pa usesa odrezal za take bedarije... a posnetki iz bagdada sploh rabijo kak komentar?... zdej pa rajs zacnite brisat prejsne poste, al pa bodte tih, da se noute se bolj zapletl

Zgodovina sprememb…

• spremenil: drejc ()

Zheegec ::

Kateri posnetki? Bombardiranje?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Hja ... konec Sadama.

Zelo tako, kot je bilo predvidevati.

Jest sem mislil, da bo trajalo en teden manj in da bo nekaj več žrtev.

Tole se je dobro izteklo. Odslej naprej bo precej problemov, ampak problemi, kot normalno so na tej Zemlji.

To da marinec tišči gor ameriško zastavo, čeprav ima prepoved nadrejenih - ni pomembno.

Ropanje vsega - tudi ni dobro, ampak tudi nobena tragika.

Edino, da se ne bi zdaj od nekje pojavil kakšen VX. Upam da ne, da so ga (Sadam&Co) res spravili v Sirijo.

Je pa to takšna sprememba za Arabce, kot je bil za Vzhod padec Berlinskega zidu.

Tr0n ::

Zgodovinski trenutek. Ni kaj.

Ja kva pa je narobe s temu da kazejo svetu ko so happy u iraq-u k so podrl ta kip zdele? Pa dal gor zastavo iraq-a brez Saddamovega napisa.

Huhuhu ... enim je pa zgleda hudo, ker je (kip) Sadam(a) padel. >:D

Ej tipa zej teb mogoce gotov ni, pa se ksnmu dol u iraqu, sam vecini Iračanov pa je, ker to pomeni konec terorja in zacetek nove dobe za njih

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ŽirC ()

Zheegec ::

Hehe, to so že predvčerajšnjim na TV SLO kazal:D
Drugače pa ne vem v čem je fora - kip kot ikona in ne kip kot Sadam sam, tako da to nič ne spremeni, bodo morali Sadama ujeti, upam da čimprej ker mi gre že na živce vsak dan poslušat kolk ljudi je umrlo zaradi tega Američana in one rakete.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

> BigWhale with a brain of a SmallFish.

Hm.., mal sem pobrskal za nazaj... Pa sem najdu tole...

> Popolnoma pricakovano: ce ne znate z argumenti, pa probate vsaj
> diskreditirat osebo.

Aja.. Tole je bil tvoj post., da ne bo kake pomote...

Hecno ne? Jaz bi skoraj tocno to napisal tebi v reply, pa si si ze sam... ;)

--
BigWhale!

Razkurjeni so res teli anarhisti, ko jim gre dragi Sadam takole dol, hahaha.

Still kickin...

Tr0n ::

Ok, ni ravno najbolj olikano, da sedaj vsem nasprotnikom pod nos vlacite njihove izjave. Naj za sebe spoznajo, ali so se motili, ali ne.

Vojna se ni koncana. Najtezji del sele prihaja.

A je zbadanje res potrebno? :\

@ BigWhale with even BiggerBrains:

Očitno ti pričakuješ, da ti bom argumentirano odgovarjal na tvoje rasistične izpade ("Vec mrtih amerov, world IQ raises"), al kako?

Si pa smešen, najmanj kar lahko rečem.

To, da se sploh ukvarjam z rasisti, je samo moja dobra volja. :D

Ko pa je danes tak velik dan za vse nasprotnike diktatur po svetu.;)

> @ BigWhale with even BiggerBrains:
> Očitno ti pričakuješ, da ti bom argumentirano odgovarjal na tvoje rasistične izpade ("Vec mrtih amerov, world IQ raises"), al kako?
> Si pa smešen, najmanj kar lahko rečem.

Moram priznat, da si mi dal misliti, ker sem se zacel sprasevat a je bila moja izjava v resnici rasisticna...
Se pravi ce bi rekel, da so Gorenjci/Skoti skrti, bi to bil tudi rasizem... Oz ce bi reku vec mrtvih le-teh, manj skrtuhov na svetu? Rasizem ne? :)

Hm, ne ni bila rasisticna... Je slo zgolj za nerganje in neodobravanje kakrsnega koli klanja med zivimi bitji... Tako kot tisti del mojega post-a, ki je bil v bistvu bolj bistven ampak si ga spregledal..

--
BigWhale!
««
28 / 36
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cena iraške vojne

Oddelek: Problemi človeštva
403986 (2763) Stepni Volk
»

Pikov as je padel (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
20415492 (11397) Thomas
»

AMERIČANI mrzlično iščejo IRAŠKO orožje, torej pomagajmo jim! (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60028212 (20631) MadMicka
»

Washington se zahvaljuje Ljubljani za podporo vojni v Iraku (strani: 1 2 3 4 )

1508857 (7701) nevone

Ali bodo Združene Države napadle Irak? (strani: 1 2 3 441 42 43 44 )

215559349 (37302) Tomi

Več podobnih tem