Forum » Problemi človeštva » Trenja - DŽAMIJA:)??
Trenja - DŽAMIJA:)??
kuglvinkl ::
če vzameš, da je nekaj res, ko je verjetnost večja od 0.0001, ja pol nas mora bit peklensko strah.
In ravno ti Thomas, se delaš norca iz Žižka o paranoji.
In ravno ti Thomas, se delaš norca iz Žižka o paranoji.
Your focus determines your reallity
Thomas ::
U pa ne! Žižkova izjava o paranoji se mi zdi odlična! In vedno vredna citiranja:
Seveda, da sem paranoik. Sej nisem nor!
Z Žižkom mava druge dispute, bolj pragmatične. On je proti kapitalističnemu izkoriščanju, jest sem zelo za. Sploh če je plačilo dobro.
Seveda, da sem paranoik. Sej nisem nor!
Z Žižkom mava druge dispute, bolj pragmatične. On je proti kapitalističnemu izkoriščanju, jest sem zelo za. Sploh če je plačilo dobro.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
BigWhale ::
> On je proti kapitalističnemu izkoriščanju, jest sem zelo za. Sploh
> če je plačilo dobro.
To je vsak za, dokler je izkoriscevalec... Ko je pa na drugi strani ketne, mnja, potem pa ne vec tolk. Ampak hec je v tem, da vsi ne moremo biti na eni strani... Mogoce za kak zlo kratek cas... Tko zlo kratek, da niti ni omembe vredno...
;)
> če je plačilo dobro.
To je vsak za, dokler je izkoriscevalec... Ko je pa na drugi strani ketne, mnja, potem pa ne vec tolk. Ampak hec je v tem, da vsi ne moremo biti na eni strani... Mogoce za kak zlo kratek cas... Tko zlo kratek, da niti ni omembe vredno...
;)
MadMicka ::
Problem je v tem, da bogat ne moreš biti zaradi dela, ampak zaradi kapitala. To je žalostna resnica. Izjeme ne spremenijo pravila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Prispevki za gradnjo džamije (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 51133 (47457) | Ziga Dolhar |
» | ĐAMIJA (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 31502 (23468) | KaiV6 |
» | Džamija v lj na cesti dveh cesarjev (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 16966 (12509) | Daedalus |
» | referendum (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 36581 (35076) | Gr0unD Zer0 |
⊘ | B16 užalil muslimane (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Problemi človeštva | 29134 (22610) | kuglvinkl |