» »

Formula 1 2012

Formula 1 2012

««
58 / 74
»»

Jst ::

Nekaj, kar sem se spomnil, da sem bral par let nazaj in Ališič je ravno nekaj omenil, kar me je spomnilo na to.

V McLarnu je politika ekipe takšna, da so nastavitve bolidov "javne." In ko je Hamilton začel dirkati, sam ni znal dobro nastaviti avta. Alonso si je nastavil avto, odpeljal izredno dobre čase in šel v boxe. Hamilton je pa skopiral Alonsove nastavitve in postavil še boljši čas. To je šlo Alonsu tako v nos, da vemo, kaj se je potem dogajalo v njihovo garaži. In baje je bila ravno ta politika javnih nastavitev, za katere je Alonso hotel, da jih obdrži samo zase, začetek kregarije.

Kolikor je to res, verjetno ne bomo izvedeli nikoli. Verjetno je pa en del puzle.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

ABX ::

Vedno ista štorija, Prost vs Senna, Rossi vs Lorenzo, ....

Pač veteran obvlada nastavitve avta in uleti vmes neka nova zvezda, itak da "prima donna" to ne paše.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

JC Denton ::

Kaj pa vem, Alonso in Hamilton (pa tudi drugi moštveni kolegi)imata/jo različne stile vožnje, tak da dvomim kako hitro bi se Lewis peljal s takimi nastavitvami. 90% nastavitev se itak opravi v tovarni na simulatorju, tak da ko pridejo na stezo majo avto tako ali drugače že skoraj nastavljen. Sledi fine tuning vzmetenja in izbira prestavnega razmerja v petek popoldne pa malo igranja s krilci, diferenciali, zavornim razmerjem.

Alonso ko je alfa in omega v moštvu lahko iz sebe iztisne vse kar ima, ko pa mu moštveni kolega diha za vrat pa tega ne zmore. Je pač tak tip človeka. IMO.

Dr_M ::

Nisem vedel, da je umru Sid Watkins, nihce nic ne pove...
http://www.avto-magazin.si/novice/sport...

Boobiz ::

Ufff, lepa akcija maldonada zdej :))
I'm drunk, what's your excuse?

S5 smola za Hamiltona, škoda. Še vedno upam, da bo prvak nekdo izmed trojice Alonso, Hamilton ali Kimi.

Jst ::

Jaz sem pa zamudil štart za 10min, a ker sem na T-2, sem "previl" nazaj, ko se je stanje umirilo, sem dal na live, potem pa zaspal. Zadnje, kar se spomnim, ko sem že napol spal, je, da je Hamilton odstopil. Zbudil sem se pa ravno nekaj minut pred koncem.

---

Na začetku je zgledalo, da bo Button direkt za ritjo Vettlu in da bo mogoče imel možnost ga prehiteti. Škoda.

Zakaj sta bila pa dva varnostna avta, eden zelo dolgo?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

matonson ::

Prvi varnostni avto je bil zaradi Karthikeyana, drugi pa zaradi MSC.

Icematxyz ::

Načeloma z vidika dogajanja zanimiva dirka, če si jo torej spremljal pozorno in ne površinsko. Hamilton verjetno ni zadovoljen, Alonso glede na konkurenčnost bolida in tudi na račun dogajanja na dirki odličen rezultat in prav tako Rosberg. Ob dirki brez prekinitve od začetka do konca in brez odstopov pa je vseeno treba reči, da je Mercedes nekonkurenčen. Schumacher in torej odstop, splet okoliščin, ampak škoda predvsem z vidik tekme s Raikkonenom. Torej namesto navodil moštva Grosjeanu bi me bolj zanimalo ali bi MS obranil pozicijo ali bi ga Raikkonen ugnal še tretjič, ker danes je bolid MS morda celo dopuščal branjenje pozicije do konca in izenačen boj s Lotus, Vettel zasluženo in tudi malo neučakano saj bi lahko dirko končal predčasno in temu bi se lahko torej pridružil tudi Button pri dirki za varnostnim avtomobilom. Ampak OK, dolgo že ni zmagal in zakaj pa torej ne.

Michael Schumacher in torej njegova predstava. V bistvu mene je prepričal na kvalifikacijah, kjer je mojstrsko se na koncu Q2 prebil med 10 najboljših in nasmešek RB, to so pač ti trenutki zakaj še sploh gledam F1 in torej med gledanjem uživam. Mercedes pa žal kljub temu, da so pripeljali paket posodobitev verjetno v najslabši formi, če gledamo daleč nazaj in nekako dvomim, da v tej sezoni še želijo narediti bistven napredek, kar smatram kot napako. Ampak OK, pustimo se torej presenetiti, ker paket posodobitev so pripeljali in morda torej presenetijo še z učinkovitostjo teh posodobitev, kar bi smatral za strateško gledano pravilno potezo. Vprašanje tudi, kaj vse se trenutno odvija v ozadju v moštva in torej verjetno je trenutno pač bolj pomembna razrešitev teh težav!

Zgodovina sprememb…

Zanimivi novici:

MS kaznovan +10 mest na startu prihodnje dirke in kot kaže Hamilton in Schumacher utrjujeta pozicijo v obstoječih moštvih torej z vidika MS je sedaj na vrsti Mercedes in preprosto ne morejo si privoščiti, da že letos ne bi naredili napredka. Bomo videli.

Ampak Raikkonen se pa dobr slepa s temi tockami. Ima predvsem sreco, da ponavadi starta iz ozadja, spredaj se pa itak razbijejo :)

ttommy ::

Ja no- kolikor je v preteklosti imel nesrečo, bi letos lahko imel srečo. 6 dirk je še in upam, da mu spravijo skupaj malo hitrejši avto.
Gamer

TribesMan ::

Pomojem je predvsem to da vozi umirjeno, z glavo, ne rine v težave, in ima dober "race pace"... čeprav danes mislim da bi lahko iztržili več.

Me zanima če se bo kdaj preizkusil v Lemansu... mislim da bi znal pokazat kaj zna. :)
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Ta vikend je IMO Grosjean oddelal bolje, Kimi je končal pred njim le zaradi moštvenega ukaza, kar je razumljivo, saj ima še vedno dobre šanse za naslov, pa čeprav ima izmed vseh kandidatov najslabši avto. Moram pa reči, da vozi celo bolje kot sem pričakoval, po dveh letih premora, se mi zdi da bolj pametno, kot je to počel pred premorom.

SebaR ::

Christian Horner : "I've never seen him as focused going into a grand prix as he was this evening. He executed a very, very impressive race today. As for the Championship, it's wide open. It's just annoying that Fernando keeps popping up on the podium at the end of a grand prix. It was shaping up quite nicely on the soft tyre. Sebastian looked a lot more comfortable than he had done on the supersoft, so at that stage of the race it wasn't certain whether it was going to be a two or a three stop, we were considering both options. And then Lewis's problem seemed to be quite sudden. Sebastian suddenly reported that a lot of gearbox oil came out. Nonetheless it was a great performance from Sebastian. It was a timely win for him and a very, very strong performance. It was then a matter of managing the race and to the end and covering the other runners.

Jenson Button : "It's hard for anyone [to catch Alonso] except Seb at the moment. It's between those two but there's still a lot of people with a long shot. That's what we're all going to go for."

On Hamilton's Gear Box Failure : "It just shows one bad race makes a massive difference,. Fernando had his in Spa, Lewis had his in Spa and here, Seb had his at the last race. I had mine in the last race. When no-one has the consistency you can't close a big gap on someone. Seb is only 29 points behind, that's a gap that's shrinking."

Felipe Massa : "Apart from all the problems I had yesterday not to be able to make a [quick] lap, but today it was completely the opposite. The car was very good; I was able to have a good pace all through the race. Looking at what happened at the start I was almost one lap down and then when I was on the track I was able to be one of the quickest cars on the track. Even at the end by having the supersoft I did more than twenty laps with the supersoft. I really don't know how it was possible to do that looking at the degradation I expected to have. I think that was very positive to arrive in eighth, I'm sure without this problem in the first corner it would have been a great race for me and for Fernando Alonso."
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SebaR ()

bzp ::

Ob 11h bo Mercedes potrdil Hamiltona, McLaren je potrdil Pereza ob Buttnu.

Kaj Schumacher je dobil nogo?

bdoxx ::

gre k ferariju =)

krispe ::

Upam, da to ne pomeni konec stopničk in dobrih rezultatov za Hamiltona! Ker Mercedes vseeno ni tako hiter kot Mclaren, no mogoče bo pa drugo leto drugače.
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

broken/link ::

perez v mclarna http://f1.rtvslo.si/index.php?id=news&t...
'amilton v mercedeza http://f1.rtvslo.si/index.php?id=news&t...
šumi v ferrarija - to novico pa še čakam :D

Super Sonic ::

MSu kej dost ne ostane, mogoče kakšen Lotus ob Kimiju, kajti v Ferrari ob Alonsa... LOL. Že Kimija se je bal v 2007, kje je šele Alonso, sploh so se pa pri Ferrariju nekako skregal ob odhodu. Je pa v F1 prav vse možno, lahko tudi da bo šel v Sauber ;)

Ker Mercedes vseeno ni tako hiter kot Mclaren, no mogoče bo pa drugo leto drugače.

Pomoje je cilj višji in je govora o sezoni 2014, kjer bo Mclaren brez motorjev Mercedesa, medtem, ko bo matična ekipa deležna najboljšega razvoja. Ali bo to dovolj za konstantne zmage - bo pa še čas povedal. Skratka, Lewis žrtvuje sezono 2013, v kolikor bo tudi ta slaba, za sezone +2014, kjer bo sedel pri proizvajalcu motorjev. Hkrati tudi kaže izjemna "jajca", da se je postavil v bok Rosbergu.

Kaj Schumacher je dobil nogo?

Vsakomur, ki je malček razumen, je povsem jasno, da se je njegov čas, ob teh najboljših dirkačih na svetu, iztekel. Ni dvoma, da je sposoben odpeljat kakšno dobro dirko, ampak roko na srce, to je tudi Rubens bil sposoben pri 40 letih, tko da... nič posebnega, če nisi čustveno omejen, ko zaslišiš njegovo ime. In jasno je, da je prvi, ki leti čez vrata. Pravzaprav bi vsak novinec ob takšnih rezultatih, če ga ne bi držal zadaj +20 miljonski sponzor, letel že ob koncu 2010.

ps
In pa seveda, izjemen met za "Pereza". Dokaz zanj, da je uspel priti pred vse proste dirkače na trgu v McLaren, je izjemna potrditev.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

matonson ::

V Ferrariju bo ostal Massa.

Za Sauber naj bi drugo leto dirkal Jaime Alguersuari. :/

Meni je všeč njegov rally stlye. :)

A nima Sauber odzadi še Gutiereza? Jaz bi raje dal njemu priložnost, sploh če je Latino, bo vsaj Carlos Slim zadovoljen, če ne bo odšel s Perezom k McLarnu.

Ima, ampak tu je še Valsecchi, prvak serije GP2, za katerega je možno tudi, da bo šel v Williams. Sicer pa Mirko trdi, da se MS na veliko pogovarja s Sauberjem. Zaenkrat se zdi (po vsem prebranem), da so ga že v drugo skenslal iz F1 brez njegove privolitve.

To bi bila kalvarija, da bi si MS plačal sedež v F1, ker Sauber mu pač miljonov ne bo dal. Če pa realno gledamo, pa drugih možnosti skoraj da nima:
RB - odpade,
Ferrari - odpade,
McLaren - odpade,
Mercedes - odpade,
Lotus - odpade.

Ostalo je bolj hobi program.

Lahko vozi Safety car :)

ABX je izjavil:

Win :D

Nej gre v penzijo. Si zasluzi.

Hamilton in McLaren se že dalj časa vidi, da je odnos skrhan in torej s tega vidika prestop ni nenaveden, Mercedes pa realno ni bil preveč iskren v tej zgodbi, ker bi svojo iskrenost lahko podkrepil s bolj konkurenčnim bolidom, kar jim je torej spodletelo z vidika zgodbe MS. Če bo Mercedes imel do Hamiltona drugačen odnos in bo zgodba bolj iskrena potem je možno, da na dirke pripeljejo bolj konkurenčen bolid po drugi strani pa ne vem, če preprosto to ta ekipa zmore, razen, če sedaj znotraj ekipe ne bo več "ovir", ampak bo več enotnosti in želje. Bomo videli. Niki Lauda bo povedal, kako pa kaj je torej prav.

Glede MS pa vem le to, da je v času, ko je bila F1 na najnižji točki mi ta šport spet približal in sem v njem celo užival. Se pravi neke vrste "drugo priložnost" je dal F1 z moje strani, kjer bom po končani karieri MS verjetno lažje rekel kaj pozitivnega o F1, ker preden se je vrnil v F1 in če bi ostalo pri tistih spominih, kakšen "šport" je bila v tistem vmesnem obdobju F1 potem škoda besed. Verjetno primeren le za kakšne "prave poznavalce".

Če bo MS še vztrajal v F1 ali ne ne vem, zgodba s Mercedes se zanj ni izšla dobro, sam je dal 110% moštvo pa več kot realno tik za TOP6 s konkurenčnostjo bolida ni zmoglo, če bodo to s Hamiltonom spremenili bodo torej vsaj moštvo, ki to torej zmore. Načeloma Mercedes ni več moje moštvo in me niti pretirano ne zanima. ;)

Kvečjemu še z vidika letošnje sezone, kjer še vseeno ocenjujem, da če želi Mercedes prihodnje leto dobro izhodišče mora že letos to pokazati na način, da na kakšno dirko pripelje konkurenčen bolid.

Če bo MS spet izziv videl, v kakšnem moštvu, ki ne zmore mnogo, ker v moštvih z prvovrstnim bolidom je v preteklosti tako dokazal že vse pa načeloma naj izbere takšno, ki se ne boji torej uspeha in da ima brezpogojno in iskreno podporo v moštvu, ker z vidika najboljših moštev je izbira tako zelo omejena torej v tem trenutku, ampak počakajmo in bomo torej videli. Ve se zaenkrat torej, da je zgodba s Mercedes po letošnji sezoni končana.

P.S. Če bo Mercedes ostal takšno moštvo, kot je trenutno pa mi je načeloma Hamiltona škoda, ker čeprav ne navijam zanj menim, da sodi v boje pri vrhu in da F1 izgublja, če moštvo takšnim dirkačem ne zagotovi konkurenčnega bolida, kakorkoli s tem se naj odslej ukvarja Mercedes in drugi.

Zgodovina sprememb…

če bodo to s Hamiltonom spremenili bodo torej vsaj moštvo, ki to torej zmore.

Kako to zdej spet, a ni blo v tej zgodbi tko, da je Majkl bil v moštvu zato, da razvija dirkalnik in da ga že kmalu (enkrat XXX) naredi mega konkurenčnega? Zakaj preobrat v tej risanki? Sej je blo čist zabvn!

Nej gre v penzijo. Si zasluzi.

Sej ga rinejo, pa se še kr ne da. ;)

Kako to zdej spet, a ni blo v tej zgodbi tko, da je Majkl bil v moštvu zato, da razvija dirkalnik in da ga že kmalu (enkrat XXX) naredi mega konkurenčnega? Zakaj preobrat v tej risanki? Sej je blo čist zabvn!

Je bil in ker je bil smo vedeli, da Mercedes v F1 sploh tekmuje in tudi ko je Mercedes pripeljal na dirko 0 je MS iz tega naredil nekaj.

Sej ga rinejo, pa se še kr ne da. ;)

Zakaj pa bi šel, če se lahko brez težav kosa s konkurenco in to je redno prikazoval, se pravi bolid ni dopuščal borbe za najvišja mesta s primerljivimi moštvi pa se je obnesel MS torej konkurenčno.

Zgodovina sprememb…

bozicek ::

Super Sonic je izjavil:

MSu kej dost ne ostane, mogoče kakšen Lotus ob Kimiju, kajti v Ferrari ob Alonsa... LOL. Že Kimija se je bal v 2007, kje je šele Alonso, sploh so se pa pri Ferrariju nekako skregal ob odhodu. Je pa v F1 prav vse možno, lahko tudi da bo šel v Sauber ;)

HAhaha...pa tebi se res mora clovek smejati na trenutke no...Pustimo ob strani tvoje nebluze in samogovore med dirko, katere se v vecini izkazejo za napacne (ajde ene 20% res ocitnih zadanes) ampak s takimi pa res zgubljas se tisto malce, recimo, "spostovanja", ker imas dolocene stvari glede F1 res poslihtane in razturas...

Ja vemo, ne prebavljas MS ampak...bal Kimija...clovek bozji no...a te EMSO daje...dedek je hotel dirkati pa ga je LDM lastnonozno brcnil ven...

PS...sem MS fan..zelim mu borbe, stopnic in navijam za njega tudi v teh "sramotnih" trenutkih...ne tak kot je Ice, kateri bo dal jajca stran in njegovih zablod ter podobnih kar jih poka...dejstvo je da je njegov cas minil ampak take no...
Darila letos samo za poredne

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bozicek ()

ttommy ::

Kimi Raikonnen:

HOW DO YOU COPE WITH THE MANY JAPANESE FANS AND SCREAMING GIRLS BEARING GIFTS?
It's part of being a Formula 1 driver and it shows how enthusiastic the fans are. There are very many fans and they seem to be able to find you wherever you are. They can run fast but I don't think they will catch me when I'm in the car.

http://www.lotusf1team.com/Bored-to-Buz...
Gamer

bal Kimija...clovek bozji no...a te EMSO daje...dedek je hotel dirkati pa ga je LDM lastnonozno brcnil ven...

Aha, se pravi ga je huronsko in zlobno brcnil ven, potem je pa do 2009 delal mal tko - za dobro voljo ;D Kakšne pišete, se prav vidi kdaj tisti gnev ven useka (vse kar mu je LDM ponudil, je bil Kimi Raikkonen ob garaži, pa je se odločil, da gre. Uradno - zarad Masse, neuradno se pa ve, da je bil Kimi takrat 2x vice svetovni prvak in edini ob Alonsu, ki je lahko vozil na najvišjem nivoju. MS bi se tako soočil prvič z enakovrednim tekmecem. Če se je odločil napačno ali pravilno - pa ve vsak zase.)

Takšne bombice so dane samo za takšne čustvene specialce kot vas je tle gor ene par. Sicer sem pa vedno menil, da ljudje, ki v temo prispevate stavek ali dva in se potem greste kritiziranje in neko "kvazi pluvanje", nekako ne pridete čez v smislu realne kritike. Tko da ne se trudit kej preveč.

Zgodovina sprememb…

ne tak kot je Ice, kateri bo dal jajca stran in njegovih zablod ter podobnih kar jih poka...dejstvo je da je njegov cas minil ampak take no...

Ne sprejmem očitka, ker MS je v dvobojih s primerljivimi moštvi (konkurenčnost bolida) opozarjal nase.

sem MS fan..zelim mu borbe, stopnic in navijam za njega tudi v teh "sramotnih" trenutkih

No sam pa na zgodbo ne gledam tako, ker se mi predstave MS ne zdijo sramotne in sem užival tudi v dvobojih, ki niso sodili torej v prvo jakostno skupino, česar torej ni dopuščal sam bolid. Bi pa seveda glede na kvaliteto dirkača tipa MS želel, da ima bolid za osvajanje najvišjih mest, ker bi s tem F1 pridobila. Ni torej neke koristi, če najboljše dirkače držiš v ozadju z nekonkurenčnim bolidom.

MS bi se tako soočil prvič z enakovrednim tekmecem. Če se je odločil prav ali pravilno - pa ve vsak zase.)

Saj pa smo zadnjih nekaj dirk spremljali te dvoboje. Kimi sicer v nekoliko boljšem bolidu je ponavadi dvoboj dobil, ampak daleč od tega, da enostavno in pa ta zadnja dirka, kjer sta bolida bila celo primerljiva je Kimi že imel težave. Torej ne rabimo gledati preveč v preteklost, da takšen BS razčistimo a ne?

Potegneš pa saj veš s kod tako po vsaki dirki neko zgodbo o MS, kjer pa se strinjam predvsem s tem, da gre za tvoj pogled in da je to načeloma že dovolj dober argument, da ne rabi protiargumenta. ;)

Bom samo tako rekel, ob vseh teh odmevnih prehodih mi tukaj govorimo o MS. To torej vse pove.

P.S. Sauber bi načeloma omogočil primerljivo kariero za MS, kot jo je imel pri Mercedesu, Ferrari bi pa verjetno pomaknil MS v boje v prvi jakostni skupini, če pa se odloči, da dirkal več ne bo pa načeloma sam sem v njegovih predstavah pri Mercedesu užival, saj je iz 0 vedno potegnil nekaj in to je meni dovolj.

Drugače pa torej recimo, da se konkurenčnost bolidov v prihodnji sezoni ne spremeni bistveno in MS podpiše za Sauber... Katere dvoboje bi raje spremljali tiste v prvi jakostni skupini ali tiste tik za? ;)

Kakorkoli Ferrari verjetno ni v igri, Mercedes torej tudi ne več ali torej res kakšen Sauber ali pa slovo od aktivnega dirkanja v F1. Bomo videli.

Alec999 ::

bravo Perez.

Alec999 je izjavil:

bravo Perez.

Ja končno nekdo to omeni da. Da, Perez je kvaliteten dirkač, kateri je že večkrat opozoril nase in če bo McLaren ohranil formo ima dobre možnosti za uspeh, tudi naslov, ampak počakajmo torej na naslednjo sezono.

WarpedGone ::

Super Sonic je izjavil:

To bi bila kalvarija, da bi si MS plačal sedež v F1, ker Sauber mu pač miljonov ne bo dal. Če pa realno gledamo, pa drugih možnosti skoraj da nima:
RB - odpade,
Ferrari - odpade,
McLaren - odpade,
Mercedes - odpade,
Lotus - odpade.
Ostalo je bolj hobi program.

Vse skup se bere kot komedija, pol pa preberem:
Govorice o morebitni selitvi sedemkratnega svetovnega prvaka v Hinwil so izbruhnile pred nekaj dnevi v Singapurju, ko je Peter Sauber novinarjem v paddocku formule 1 sporočil, da bi Schumacherja brez oklevanja sprejel v svojo ekipo. ...

Da fuq?

Kaj naj rečem druzga, da v času podalševanja življenske dobe bo nujno podalševat tut povprečno aktivno dobo
:)
Zbogom in hvala za vse ribe

dzinks63 ::

Peter Sauber je Švicar in Michael po eni strani prav tako, živi v Švici,

že s tega vidika je tole lahko zelo realna naveza, sicer pa Sauberjev dirkalnik sploh ni slab in če ima Michael še veselje do dirkanja, se ne bo ravno v ozadju vozil, lahko doseže celo več, kot je zadnja leta pri Mercedesu. Sicer se pa vidi po novicah, po komentarjih, še vedno se največ piše, govori, špekulira o Michaleu, še vedno je glavni magnet v F1, okoli njega se vedno dogaja, tudi sponzorji se še vedno lepijo na njega, takšna ikona se prodaja za med.

ripmork ::

Špekulacije so kruh postale!

Imam občutek, da se bo Lewisu še krepko kolcalo po Mclarnu... bo pa zanimivo tole.
Zelo vesel za Pereza. Jaimie v Sauberja? Resno upam, da se ne zgodi.

že s tega vidika je tole lahko zelo realna naveza, sicer pa Sauberjev dirkalnik sploh ni slab in če ima Michael še veselje do dirkanja, se ne bo ravno v ozadju vozil, lahko doseže celo več, kot je zadnja leta pri Mercedesu.

Good point.
Peter je pred kratkim izjavil, da bi kadarkoli in z veseljem Michaela vzel k sebi v ekipo, vprašanje sedaj, ali ima Schumacher še interes ostati v f1... nekako je bil njegov namen doseči to, česar prej še ni imel prilike (nemški dirkač v nemško gnanem dirkalniku z naslovom). Ni uspelo.
Še vedno sem sicer mnenja, da je v navezi Mercedes-Michael Mercedesova ekipa šibkejši člen.

WarpedGone ::

Zna kdo tkole na suho ocenit razmerje kvalitete Rosberg / Hamilton?
Je zanesljiva stava, da bo Hamilton bolši dirkač v novem mercedesu?
Zbogom in hvala za vse ribe

Blazz ::

ABX je izjavil:

lepo te prosim no, bo še safetya razbil....

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: teac ()

no comment ::

WarpedGone je izjavil:

Zna kdo tkole na suho ocenit razmerje kvalitete Rosberg / Hamilton?
Je zanesljiva stava, da bo Hamilton bolši dirkač v novem mercedesu?

Ta stava bi morala bit precej zanesljiva. Schumacher ima svoje "žute minute" (ali pa precej njih), ampak vseeno (pre)pogosto Rosberg ne pomete z njim tako suvereno kot bi človek, glede na Scumacherjeva leta, pričakoval. To bi moral bit znak, da Rosberg mogoče vseeno ni "prva liga" (Hamilton, Alonso, Vettel).

Bomo videli. Meni se zdi ta prestop super za F1.

CleanPower ::

do bo pa zdj v mclarnu?
Celsius - če hodlaš $400 za 30dni, dobiš 50$ nagrade
https://celsiusnetwork.app.link/1453486815

Do zdaj je Rosberg vedno zmagal bitko s sovoznikom. Definitivno pa bo to zadnji test ki bo pokazal ali spada v samo elito.

krispe ::

CleanPower je izjavil:

do bo pa zdj v mclarnu?

Perez.

Zdaj sem se spomnil, da je ekipa Mercedes že imela prvaka pred tremi leti v sezoni 2009, takrat sicer pod drugačnim imenom (Brawn GP)
Mogoče bodo v 2013 in naslednjih letih spet sestavili bolj konkurenčen avto in bi še Hamilton lahko spet dosegal najvišja mesta.

Jaz resnično upam, da MS ostane v F1, če ga vzame Sauber bo to super, ker Sauber je postalo zelo dobro moštvo saj letos so bili že nekajkrat povsem pri vrhu (Perez 2x na stopničkah, Kobajaši drugi na treningu v SPA-ju itd.)

Sam sem sicer Ferrari fan in upam, da ostane Massa pri Ferrariju, ker se mi zdi zelo dober dirkač, le OGROMNO nesreče je imel (v 2008 ga je prehitel Hamilton za 1 točko v skupnem seštevku in mu vzel naslov prvaka, v 2009 dobil v glavo del Rubensovega dirkalnika in bil skoraj na robu smrti, zadnje tri sezone pa tam kjer je nesreča je Massa definitivno udeležen, seveda brez njegove krivde v večini primerov).

Alonso pa je itak najboljši dirkač trenutno in upam, da letos osvoji naslov svetovnega prvaka!

Spoštujem pa tudi vse ostale dirkače in nikogar ne preziram!
Ampak to kaj je delal Alonso v začetku sezone 2012, ko je bil Ferrari nekonkurenčen je pa ČUDEŽ.
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krispe ()

Ne vem Hamilton vseeno menim, da morda (preveč) tvega saj je z vidika MS, ki se je odločil za nekonkurenčno moštvo in potem z mnogo potrpežljivosti utiral pot do vrha je zgodba smiselna, Hamilton še pa ni v tej fazi (je premlad in ima premalo lovorik) in rabi predvsem zmagovit bolid in to včeraj, McLaren mu to zaenkrat pač nudi, Mercedes tega še nima. Perez je verjetno presrečen, bi verjel. NR vs. LH ima smisel z vidika dokazovanja, če bo bolid omogočal boje za najvišja mesta drugače je biti 6 ali 7 pa če je Hamilton mesto pred ali za NR bolj tako tako, who cares.

MS bi moral za Mercedes dirkati še eno sezono in Mercedes bi se moral prebiti v TOP 6 in potem bi bila zgodba "čista", tako pa je vse skupaj polomija, ampak OK, bo kaj pač bo. Počakajmo še tudi na odločitev MS.

SebaR ::

Icemat stfu tvoji posti so mi totalno neuporabni in brezvezni in sm jih začel ignorirat...hujš si k rumeni tisk Kim Kardashian...pejt za 24 ur novice raj pisat
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SebaR ()

SebaR je izjavil:

Icemat stfu tvoji posti so mi totalno neuporabni in brezvezni in sm jih začel ignorirat...hujš si k rumeni tisk Kim Kardashian...pejt za 24 ur novice raj pisat

Hvala enako.
««
58 / 74
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2015 (strani: 1 2 3 466 67 68 69 )

Oddelek: Na cesti
3430401076 (256671) BT52
»

Formula 1 2013 (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

1899258528 (164354) Alexius Heristalski
»

Formula 1 2011 (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

1146141842 (100591) Jst

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

1189192909 (156154) WarpedGone

Več podobnih tem