» »

Formula 1 2012

Formula 1 2012

««
50 / 74
»»

driver_x ::

Icematxyz je izjavil:

[...] NR, ker ne verjamem, da je za to prišel nazaj v F1, da bo se usedel v samokolnico in tekmoval na nož s moštvenim kolegom za sedmo? mesto. [...]


Saj za biti boljši na kvalifikacijah in dirkah ne pomeni, da moraš z moštvenim kolegom tekmovati na nož. Kolikokrat Alonso na nož tekmuje z Masso?

Tvoj problem je, da brezpogojno veruješ v aksiom, ki je napačen. Posledica tega (in dejstva, da o F1 nimaš prav veliko pojma) je, da potem deduktivno izpeljuješ protislovja in nesmisle.

Dr_M ::

Kolikokrat Alonso na nož tekmuje z Masso?


Nikoli, ker je Massa prepocasen. :)

driver_x ::

Dr_M je izjavil:

Nikoli, ker je Massa prepocasen. :)


Saj. Ni treba da gre z njim na nož, pa je vseeno jasno, kdo je tukaj boljši.

Dr_M ::

No, samo Alonso je precej boljsi od Masse, kot pa Niko od MS.

driver_x ::

Verjetno.

PrimozR ::

Icematxyz je izjavil:

Od tebe, ja. Ne pa boljšega od Mercedesovih inženirjev, ki so za takšno delo plačani. Ti pač nisi.

A smem samo vprašat, kakšno izobrazbo sploh imaš?


Torej zagovarjaš teorijo, da je bil dirkalnik na zadnji dirki konkurenčen in da je bila težava le v gumah?

Kako the hell ti uspe iz mojega posta potegniti takšen zaključek?!?!?

Ne zagovarjam nobene teorije, razen te, da si ti bedak. Ki pa pravzaprav ni teorija, temveč je dejstvo. Da ti razložim moj post, lonček je sposoben narediti boljši dirkalnik od tebe, ne pa od inženirjev, ki so pri mercedezu. Ker ima lonček s tega področja več pameti od tebe. Pa čeprav je ima točno 0.

Vprašanje o izobrazbi, sploh če tukaj mečeš naokrog neke težke inženirske trditve (pogosto precej sfaljene), je seveda zelo na mestu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: PrimozR ()

ABX ::

FFS, don't feed the troll!
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Super Sonic ::

Z veseljem sem spremljal tole temo dokler se niste začeli prerekati o MS.

Na žalost je MS trolov toliko, da zasedejo večino internetnih strani. Večina povprečnih uporabnikov se umakne, novinarji pa zelo radi (kot je že nekdo drug napisal) sledijo tistim, ki bodo več klikali. Tako se pogosto pogavarjamo o stvareh, ki se vrtijo okoli določenega dirkača, ne pa o temi F1. Dvomim pa, da boš našel "čist" forum, ker mislim, da svinjajo domala po vseh straneh, kamorkoli klikneš. Imamo pa tule prisotne tri ali štiri, ki so zreli za odstrel iz teme, ampak ker je med njimi moderator iz drugih vsebin, dvomim, da bo kaj. Kar je pa spet, čisto ok, glede nato na kakšnem nivoju je sposoben komunikacije.

Če pa najdeš forum brez retardov, pa prosim sporoči! ;)
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

WarpedGone ::

MS trolov je manj kot antiMS trolov. Trditev, da je Alešič MSov fan je dead-give-away.
Če si bolestno anti, pol je vsak ki ni tako bolestno anti, v tvojih očeh fan al pa celo MStrol.

Pravi MS fani, vidmo žalostno stanje in smo tiho ...
Zbogom in hvala za vse ribe

Icematxyz ::

Tolko ma MS samo naslovov... in to mu je glavni benchmark - od njega se pričakuje več. In kot se je zgoraj pokazalo s par statistikami, je trend jasen. MS ne zmore konkurirati moštvenemu kolegu, ki ima iste materialne pogoje za dirkanje. Zakaj je temu tako... pa naj ugibajo razni vrači, čarovnice in še kdo na tem forumu. IMHO pa je preprosto prestar (in z preveč zgodovine), da bi se lahko kosal z "mularijo" in sodobnim tempom razvoja v F1.


Se pravi 8 razlag o letošnji sezoni ti ni bilo dovolj in tudi meniš, da se je MS vrnil v F1 za to da bo tekmoval s NR za 7 mesto?

Nikakor pa ta vrnitev ne more uničiti njegovega statusa, on ni več mlad, avto ni več vrhunski...


Zakaj sploh bi mu "uničila status", če Mercedes ne bi uspel in izdelal konkurenčnega bolida? Kvečjemu mu to viša točke, da vztraja v takšnem moštvu in prepričan sem da tudi rezultat bo sledil.

Saj za biti boljši na kvalifikacijah in dirkah ne pomeni, da moraš z moštvenim kolegom tekmovati na nož. Kolikokrat Alonso na nož tekmuje z Masso?

Tvoj problem je, da brezpogojno veruješ v aksiom, ki je napačen. Posledica tega (in dejstva, da o F1 nimaš prav veliko pojma) je, da potem deduktivno izpeljuješ protislovja in nesmisle.


Sem utemeljil, zakaj ni napačen na letošnji sezoni nekje 8 krat in to se mi zdi bolj argumentirano, kot to tvoje natolcevanje, torej spodbijaj tisto, če že in ker se tega nisi lotil dvomim, da imaš takšen namen, kvečjemu potem raje malo širše zajemaš vse skupaj in pač ignoriraš dejstva, kar ni v tej temi nič novega.

Kako the hell ti uspe iz mojega posta potegniti takšen zaključek?!?!?


Torej sploh ne bereš poteka razprave? Zakaj potem sploh sodeluješ v temi?

Ne zagovarjam nobene teorije, razen te, da si ti bedak.


Aha, dobro da vem.

Vprašanje o izobrazbi, sploh če tukaj mečeš naokrog neke težke inženirske trditve (pogosto precej sfaljene), je seveda zelo na mestu.


Smo videli, da niti prave teme ne najdeš in še v tej ne slediš poteku razprave in ostali "argumenti", ki si jih podal menim, da so nekoliko preveč nizkotni in da si torej povedal dovolj, kar bi mene zanimalo.

Pravi MS fani, vidmo žalostno stanje in smo tiho ...


Ne, v dobrem in "slabem" je pravilno in ne samo takrat, kot ti to ugaja in pa nekje osem razlag letošnje sezone menim, da je dovolj za tiste, ki želijo dojeti, da je MS letos v dobri formi in kljub stanju na lestvici Mercedes je naredil napredek in verjamem, da bodo to le še stopnjevali posebej še po tej zadnji dirki, ki jih je preprosto morala strezniti, kje torej je težava.

FFS, don't feed the troll!


Da vidimo, sam sem uporabniku @barakus obljubil mesec dni miru, da se lahko mirno razpravlja o kakšni torziji in da sedaj vidimo, kdo zdrži mesec dni brez MS in kdo je vse tisto, kar "poznavalci" višje očitajo komu drugemu.

šernk ::

WarpedGone je izjavil:

MS trolov je manj kot antiMS trolov. Trditev, da je Alešič MSov fan je dead-give-away.
Če si bolestno anti, pol je vsak ki ni tako bolestno anti, v tvojih očeh fan al pa celo MStrol.

Pravi MS fani, vidmo žalostno stanje in smo tiho ...


tko nekako, zraven tega smo pa še opustili podrobno spremljanje te teme :)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Jst ::

>Kimi je izpostavil turbolence ob pospeševanju.

Ha. Pa "vemo," zakaj je Hamilton zmagal. Ker je imel gume proti koncu že pošteno načete (proti Kimiju), je spremenil uporabo KERSa. Do ene 15 krogov pred koncem, ga je vedno uporabil sredi izvoza dveh ovinkov, na koncu pa šele potem, ko je ovinek že zdelal. Torej, če je sam Kimi rekel, da ga je premetavalo, ko se je približal Hamiltonu, lahko že sami sklepamo, zakaj je Kimi ostal drugi, kljub (malo) hitrejšemu dirkalniku proti koncu dirke in novejšimi gumami.


---

Ti zajemaš zelo široko da in odgovarjaš na nekaj, kar ni bilo vprašanje in potem na tem gradiš primer, da nekdo ne pozna pravil, če že, ta pravila, ki jih omenjaš ni poznal Vettel, katerega je prelisičil Button, ki pa jih kot kaže je zelo dobro poznal, sam pa sem vprašal tam nekaj popolnoma drugega, kar s tem kar si ti razlagal nima 0 skupnega.



Pogovor s steno. Button je prelisičil Vettla. Ne vem, ali bi je zjokal, ali z glavo tolkel po mizi... potem ko smo prejšnjo teden imeli 40+ postov, samo o temu.


>Ampak to, da je bil zanič, ti bodo povedali vsi. Mogoče celo sam Hamilton.

Saj je. (To povedal Hamilton)


>To govoriš o tvoji teoriji o gumah a ne da?

Sam BOG (Ross) je povedal, da se borijo z gumami, domala v vsakem intervjuju od začetka te sezone. V bistvu se je to slišalo iz skoraj vseh moštev na vsaki dirki.


>da si je moštvo dovolilo na dirko pripeljati popolnoma nekonkurenčen bolid

Kakšne besedne zveze uporabljaš. Kot da so zanalašč vzeli dva bolida iz ene drvarnice, tako, malo za foro.


Truditi se na taki dirki, da boš dosegel 0 je smešno, podobno, kot taktika McLarena na prejšnjih dirkah v stilu glej Hamilton uredili smo, da si zadnji sedaj pa napadi, seveda uspelo ti bo!


Preberi si 40+ postov zadnji teden, ko smo to obravnavali. Se boš mogoče spomnil, da smo ti povedali, da je bil Hamilton na prvem stintu konkurenčen, in če bi to ponovil na zadnjem stintu (+ker se razmere skozi dirko izboljšujejo,) so lahko sklepali, da bo na trdih gumah bil konkurenčnejši, kot pa se je potem izkazalo. Torej, če bi ponovil prvi stini, bi bil bližje vrhu.

Team Radio pa MI gledalci slišimo 5-10min kasneje kot se je dejansko pogovarjalo. Tako, da je bil ta Team Radio verjetno takoj krog po menjavi gum na trde, ne 5 krogov kasneje, kot smo slišali mi, kjer smo že videli, da mu ne gre. Izpadlo smešno, a če kaj veš o F1, veš tudi, da po "Team Radio" vozniki s svojimi inženirji skozi celotno dirko čebljajo, režiser se pa potem (5+ krogov kasneje) odloči, da spusti v eter najbolj zanimive.

Ojoj, copy/paste bi lahko delal...


In da načeloma se strinjam s tem naslednje leto je čas, da Mercedes zagotovi konkurenčen bolid za osvojitev naslova, ker neenazadnje za to se je polagal temelj v teh sezonah in tik za TOP 6 naslednje leto ni več opcija in v to jih NR ne bo preprical, kvečjemu MS.


Kvecjemu bodo delnicarji Daimerja popizdili in umaknili Mercedes iz F1. Že sedaj vsak mali škandalcek uporabijo za izgovor, da bodo šli ven (s tem hočejo prepričati še druge lastnike). Nič ne bereš novic?

Če bi bilo moštvo pametno, bi gradilo na Rosbergu - samo poglej lestvice MS vs. NR, odkar se je Šumi vrnil.


>No pa povej majster kje je bil bolid konkurenčen?

Ja tam, kjer so bile bolidu gume všeč!


>ko je bolid bil kolikor toliko konkurenčen, je MS delal razliko.

Aha, ko je pa bolid "nekonkurenčen," gre pa Rosbergu dobro. Torej po tvoji logiki, je bolid konkurenčen samo, kadar je MS boljši od Rosberga??


---

Mislim, da sedaj še moja stena in moj pes razumeta.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Icematxyz ::

Pogovor s steno. Button je prelisičil Vettla. Ne vem, ali bi je zjokal, ali z glavo tolkel po mizi... potem ko smo prejšnjo teden imeli 40+ postov, samo o temu.


Torej trdiš, da ga torej ni?

Sam BOG (Ross) je povedal, da se borijo z gumami, domala v vsakem intervjuju od začetka te sezone. V bistvu se je to slišalo iz skoraj vseh moštev na vsaki dirki.


Kdo pa se ne?

Kakšne besedne zveze uporabljaš. Kot da so zanalašč vzeli dva bolida iz ene drvarnice, tako, malo za foro.


Torej trdiš, da so pripeljali konkurenčen bolid?

Kvecjemu bodo delnicarji Daimerja popizdili in umaknili Mercedes iz F1. Že sedaj vsak mali škandalcek uporabijo za izgovor, da bodo šli ven (s tem hočejo prepričati še druge lastnike). Nič ne bereš novic?


Potem pač bodo in?

Ja tam, kjer so bile bolidu gume všeč!


Se pravi celo imeli so gume s katerimi niso imeli težav jah potem pa res ne vem a steni govorim ali kakšen točno poznavalec moraš potem biti, da bi videl, da je bolid torej bil nekonkurenčen?

Aha, ko je pa bolid "nekonkurenčen," gre pa Rosbergu dobro. Torej po tvoji logiki, je bolid konkurenčen samo, kadar je MS boljši od Rosberga??


Ne sem napisal 8 krat da na začetku sezone sploh ne vemo kaj bi (lahko) bilo, ker tega ni zaradi določnega vzroka bilo in da ko je vzrok bil odpravljen, da je MS kazal dobro formo in to tudi proti NR za vse tiste, ki jim je to pač ključnega pomena.

Kako ti naj to drugače napišem?

Mislim, da sedaj še moja stena in moj pes razumeta.


Ne vem...

P.S: @barakus sem poskusil in žal ni šlo. Niti pol ure ne zdržijo brez MS, kakšen mesec dni torej! Kakorkoli sam bom vseeno se trudil in ne bom več teh razprav še enkrat razlagal, ker menim, da sem že dovoljkrat:

-Če je Button preslisičič Vettla ali ne.
-Če je Mercedes na dirko pripeljal nekonkurenčen bolid ali ne.

Za druge pa torej ne vem. V redu, če bo potem mir in samo zavoljo uporabnika @barakus in tudi če v to ne verjamem pač tisti trije uporabniki domnevajte sledeče:

-Button ni prelisičil Vettla.
-Mercedes je pripeljal na zadnjo dirko konkurenčen bolid.

Vsi ostali pa si lahko ogledajo kakšno videokaseto s omenjenima dirkama. Upam da pa sedaj res bo šlo vsaj kakšne pol ure brez MS in torej pogovarjajte se o kakšni torziji in to je to!

Super Sonic ::

Trditev, da je Alešič MSov fan je dead-give-away.

Big LOL! Ostalo je pa žalostno - drži.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Jst ::

Icematxyz: Angleži oz. Angleški fani F1 so večinoma zelo tehnično podkovani - če primerjamo Evropke narode, najbolj. Škoda, da nisi sedaj v Londonu/Angliji (na OI); bi lahko zavil v en Pub in se do nezavesti pogovarjal s kakšno skupino fanov F1 ob negravžnem angleškem pivu. :))
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Daedalus ::

Ha. Pa "vemo," zakaj je Hamilton zmagal. Ker je imel gume proti koncu že pošteno načete (proti Kimiju), je spremenil uporabo KERSa. Do ene 15 krogov pred koncem, ga je vedno uporabil sredi izvoza dveh ovinkov, na koncu pa šele potem, ko je ovinek že zdelal. Torej, če je sam Kimi rekel, da ga je premetavalo, ko se je približal Hamiltonu, lahko že sami sklepamo, zakaj je Kimi ostal drugi, kljub (malo) hitrejšemu dirkalniku proti koncu dirke in novejšimi gumami.


To, plus kratka štartno/ciljna ravnina zaradi katere DRS ne pride do izraza. Da boš pa kjerkoli drugje prehitel Hamiltona, če lih ne naredi kake gluposti al pa vozi po felgah, je pa malo preveč optimistično:)
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Jst ::

Saj je zaradi obrabljenih gum imel kar nekaj lepih slajdov in ene parkrat se mi je Kimi nevarno prilepil na rit. Reševal ga je KERS, po mojem mnenju. Ter njegov način vožnje, ki ga je res spremenil, se prilagodil in sedaj vozi dosti bolj "nežno" (ne tako kot Button), kar ga je pomoje tudi reševalo iz nevarnih slajdov. Ter tudi zaradi dirkališča se je lahko branil in zapiral Kimija, ali kot bi rekel Icematxyz, "večkrat ga je prelisičil." :D

Anyway, dobra predstava Hamiltona, sicer je ne bi postavil na prvo mesto (te sezone), ampak kaj je delal zadnjih 10 krogov... To je bilo pa res užitek gledati.

Pa spet bi karal režiserja. Malo (skoraj nič) je kazal boje zadaj ali (celo nekaj) replayje zanimivih situacij.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

SebaR ::

Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SebaR ()

Icematxyz ::

@barakus

Toliko se le oglašam, da boš vedel še sem tu in še vztrajam za druge pa torej sam ne odgovarjam.

Jst ::

Kaj pa dirkači delajo med počitnicami?

Kimi ga sigurno nekje žge s prijatelji in ni bil trezen že nekaj dni.

Hamilton se je zaklenil v simulator; stanje že štiri dni neznano.

Alonso je v španski poker underground sceni, v neki zatokli sobi; bližnji so že zaskrbljeni...

Schumacher je šel laufati ultramaraton in zašel iz poti in ga tudi niso videli že več dni.

Vettel se je zaklenil na podstrešje in lista Playboye iz mladosti, da si izbere ime za nov bolid.

:)

Kaj pa ostali? Kakšne hobije imajo?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Super Sonic ::



Ni dost daleč od resnice. :)
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Boobiz ::

Jst je izjavil:

Kaj pa dirkači delajo med počitnicami?

Kimi ga sigurno nekje žge s prijatelji in ni bil trezen že nekaj dni.

Hamilton se je zaklenil v simulator; stanje že štiri dni neznano.

Alonso je v španski poker underground sceni, v neki zatokli sobi; bližnji so že zaskrbljeni...

Schumacher je šel laufati ultramaraton in zašel iz poti in ga tudi niso videli že več dni.

Vettel se je zaklenil na podstrešje in lista Playboye iz mladosti, da si izbere ime za nov bolid.

:)

Kaj pa ostali? Kakšne hobije imajo?



Haha, made my day :))
I'm drunk, what's your excuse?

Jst ::

Koga naj bi ta slika predstavljala? Kimija? (ker ima blond lase)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Alexius Heristalski ::

Kimija, seveda.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

broken/link ::

driver_x ::

ups! in še na ekshibicijski vožnji!

broken/link ::

kolkr dnara prinese v moštvo, ga verjetno tudi ponuca s temi njegovimi cvetkami :D

ttommy ::

Prava sramota..
Gamer

Super Sonic ::

Preveč je zaletav in vročekrven. Vsi vemo, kako težko je voziti F1 dirkalnik, na umazanih cestah je pa treba še posebno previdno, ker oprijema praktično ni. Je pa robnik dobro odbil.

Izjemoma postam tole kar ni F1 in sicer nesrečo na Pikes Peak, letos. Z obema je vse ok.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Skyman ::

Še ena od maldonada tokrat zrtev grosjean oba sta tekmovala v GP2 razredu

Riff ::

Dr_M je izjavil:

Kolikokrat Alonso na nož tekmuje z Masso?


Nikoli, ker je Massa prepocasen. :)



Massa zelo težko upravla Alonsov dirkalnik tako da mora biti vse jasno. če je pa že hitrejši Masa od Alonsa se spomnite VN Nemčije Alonso is much faster then you ali nekaj tazga :D

ttommy ::

Samo upam, da Kimiju zrihtajo res stabilen dirkalnik, da pokaže kako se dirka v Spa-ju..
Gamer

SebaR ::

 LewisHamilton: We gonna climb that pointy rock behind the girl on the rights head

LewisHamilton: We gonna climb that pointy rock behind the girl on the rights head

Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

JC Denton ::

A je kje podated, kdaj bo imela katera ekipa kolektivca oz lockdown med počitnicami?

Jst ::

Nekaj dni nazaj sem zasledil novico, da se po 2013 Mercedes delno umika iz F1.

Mercedes načrtuje delni izstop

Čudno napisana "novica." Oziroma dvoumno, kajti jaz jo lahko razumem na dva načina. Da bo samo dobavljal motorje ali da se bo preimenoval v AMG F1.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

oo7 ::

Kaj pa mislite o teh dirkah?So večji norci kot F1 in moto GP???:)



Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

Dr_M ::

Tukaj moras imet predvsem jajca.
Sicer pa je precej takih odfukanih dirk, tako z avtomobili in bolidi, kot z motorji.

Super Sonic ::

A je kje podated, kdaj bo imela katera ekipa kolektivca oz lockdown med počitnicami?

So že vsi nazaj od včeraj naprej se dela na polno.

Da bo samo dobavljal motorje ali da se bo preimenoval v AMG F1.

Sej to že zdej delajo, samo trenutno so pač toliko bolj na tapeti ker celotna ekipa ravno ne blesti, kar pa "nemška zvezda" načeloma mora. AMG je logičen izbor.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

JC Denton ::

Za vse fane Alonsa priporočam da si preberete septembersko izdajo revije F1 Racing. Pa še en dober članek o Vettlu je noter. Sem se danes spravil brat in zapravil par ur dneva.

Alexius Heristalski ::

Jaz pa priporočam tekočo oddajo Skyjevega F1 šova. Dobro narejeno, ni kaj.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Jst ::

Alexius Heristalski: Hvala, da si mi popestril to jutro. Vmes sem pojedel zajtrk, pokadil ene 5 čikov, sedaj grem pa na kolo neham v gozd...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

[Michael] ::

Hvala Alexius Heristalski, znajo to Angleži, lepa ženska, dobra muska, ena ura mine k bi reku keks :D

Jst ::

Čudno, da se je dalo oddajo dobiti na vimeo servisu. Če bi bila BBC produkcija, potem mi ne bi bilo tako sumljivo, ker je pa od komercialne Sky,... je pa čudno, da niso dali takedown zahtevka.

Kar v redu oddaja, teden pred Spajem. V bistvu že komaj čakam... Ker sem zamenjal ROM na telefonu za ICS, moram inštalirati F1 Premium Timing App. Po pogovoru z razvijalci, smo našli način - ker sem aplikacijo kupil - kako jo inštalirati. Pa vmes, ko so bile počitnice, so prišle dve nove verzije. :) Sedaj pa pravijo, da bi moralo RES delati vse. :)))
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

PrimozR ::

A ti redditvimeo ne pove nič? :D

EDIT: aja takedown. Morda še pride. Pa Vimeo ni tako prepoznaven ^^

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: PrimozR ()

Jst ::

>A ti redditvimeo ne pove nič? :D

Po pravici povedano, ne. Mi lahko razložiš?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

PrimozR ::

Jah "redditov" vimeo account. Jasno je, da je tole nekdo ripnil s TV-ja in sam uploadal na Vimeo.

roCkY ::

Bo resnično spet treba na pašnik, ko je nacionalka prepovedala časovni zamik.

ttommy ::

Prihaja najboljša dirka sezone, jaz je pa ne bom mogel spremljat, ker bom ravno takrat na poti v Nemčijo. Je kakšna možnost ob vožnji v kombiju spremljat TV na prenosniku preko DVB-T? Tu pa tam bi najbrž ulovilo kaj?
Gamer

njok ::

Jaz se v takih primerih izogibam spojlerjem in ob prvi priliki pogledam posnetek. Vem pa, da nekaterim posnetek nič ne pomeni.

ttommy ::

Itak da bi 100x raje pogledal posnetek, če ne bi vedel rezultatov. Ampak ga bom v vsakem primeru. Bodo pa v Nemčiji najbrž po radiu omenjali rezultate dirke.
Gamer
««
50 / 74
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2015 (strani: 1 2 3 466 67 68 69 )

Oddelek: Na cesti
3430365559 (221154) BT52
»

Formula 1 2013 (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Na cesti
1899234938 (140764) Alexius Heristalski
»

Formula 1 2011 (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Na cesti
1146131078 (89827) Jst

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Na cesti
1189177866 (141111) WarpedGone

Več podobnih tem