Forum » Loža » Dogodek
Dogodek
eomer ::
No nekaj me zanima ali je po vase mozno izpeljati dogodek, ce ga organizirajo studentje in je v sloveniji bolj mal zainteresiranosti za tadogodek. Problem je da v domaci drzavi ne bi bi biolo denarja. Problem je v tem da
vsa stvar zacne se okoli 40000 eurov sponzorskih sredstev + 23000 eurov od pristojbin.
Sprasujem zato ker sem na tem dogodku trenutno in me sprasujemo ce bi slovenija to prevzela.
vsa stvar zacne se okoli 40000 eurov sponzorskih sredstev + 23000 eurov od pristojbin.
Sprasujem zato ker sem na tem dogodku trenutno in me sprasujemo ce bi slovenija to prevzela.
Pithlit ::
Ummm... če bi povedal za kaj se gre... ampak po mojem ti tko za eno skrivnostno staver noben ne bo dnarja dal...
P.S. jst ga nimam... samo komentiram
P.S. jst ga nimam... samo komentiram
Life is as complicated as we make it...
Kaboom ::
woow stari dogodek bi bil v sloveniji? že kličem potencialne sponzorje....
no zares... napisal si da bi ga študentje organizirali, s pravim pristopom in kakimi vezami bi pristopo da kakih glavnih študentskih predstavnikov, ki bi te potem povezali s klubi študentov, pa raznimi organizacijami ki bi podjetjem ki bi vas sponzorirala, zagotavljala da dejansko ta "dogodek" bo obstajal...
no zares... napisal si da bi ga študentje organizirali, s pravim pristopom in kakimi vezami bi pristopo da kakih glavnih študentskih predstavnikov, ki bi te potem povezali s klubi študentov, pa raznimi organizacijami ki bi podjetjem ki bi vas sponzorirala, zagotavljala da dejansko ta "dogodek" bo obstajal...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Marjan ::
eomer: povej za kaj se gre, ne bit tako skrivnosten no
Verjetno pa res ne boš dobil sponzorjev za nekaj za kar je ful malo zanimanja...!?
Verjetno pa res ne boš dobil sponzorjev za nekaj za kar je ful malo zanimanja...!?
iration ::
dogodek ni treba da je zanimiv. rabiš enga sorodnika od kšne živine iz lds-a al pa združenega listja.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Pithlit ::
ummm... lesarstvo pa gozdarstvo... pa 63000 evro cekinov... to je... ummm... (uzame kalkulator)... skor 15 miljonov sit.... kar znese... okol 2500 kubikov bukovih drv (žaganih na meter). To je FUL dnara... sicer pa lesarstvo?!?
No ja, še zmeri ti ostane žaganje... mal dvomim de boš tolk dnara skup spravu.
No ja, še zmeri ti ostane žaganje... mal dvomim de boš tolk dnara skup spravu.
Life is as complicated as we make it...
Gandalfar ::
jah kaj pa vem .. pomojem bi se dalo .. poglej kdo kej sponzorira vas fax pa tko .. sam je full jebe pa velik organizacije..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Megalomija ali polomija Univerziada leta 2013 v Mariboru? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 31651 (21531) | Mati |
» | Razbijanje studentov pred parlamentom (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 132136 (115098) | €uro |
» | Kritika vlade je KAZNIVA! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 14653 (10636) | luli |
» | NEST.2006 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / NEST | 23978 (15883) | frenk |
» | Črna sreda (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 23464 (11597) | Trubadur |