»

V Ljubljani bo potekal WOOP ARENA spletni igričarski gaming turnirji

vir: HOP.si
HOP.si - Spletna stran HOPsi in WOOP ARENA v prihodnjih dneh organizirata vrsto spletnih turnirjev (igra se od doma), ki bodo popestrili te karantenske dneve. Igrali bomo: Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Fortnite, Rainbow Six Siege in Valorant. Turnirji bodo potekali od 10. aprila do 24. maja ko bo v primeru ugodne zdravstvene situacije potekal še dogodek v WOOP ARENI.



Časovnica dogodkov:
15.3.2021 – prijave odprte (spodaj več info)
10.4.2021 – Logitech League of Legends 5v5 turnir
11.4.2021 – WOOP! ARENA CS:GO 5v5 turnir
17.4.2021 – WOOP! ARENA Valorant 5v5 turnir
18.4.2021 – WOOP! ARENA Rainbow Six Siege 5v5 turnir + prenos v živo finala Logitech League of Legends (13:00) in WOOP! ARENA CS:GO (17:00)
24.4.2021 – prenos v živo WOOP! Arena Rainbow Six Siege (13:00) in WOOP! ARENA Valorant turnirjev (17:00)
25.4.2021 – WOOP! ARENA offline dogodek za najboljše igralce

0 komentarjev

NEST 2009

Slo-Tech - Še dober teden nas loči od letošnjega NESTa. Prostor je trenutno 55,5 odstotno zaseden, prijave pa sprejemamo še do petka. Vse ekipe, zainteresirane za tekmovanje CTF v administraciji strežnikov, prosimo, da nam po elektronski pošti sporočijo, kateri je njihov najljubši operacijski sistem.

Na program je bilo dodanih nekaj novih predavanj, ki so vsekakor vredna ogleda. Glede na vprašanja v zvezi s tekmovanji v različnih igrah pa bi radi še enkrat ponovili znano Slo-Tech geslo: Igra se vse (in karkoli). Tekmovanja s smiselnim številom tekmovalcev na koncu dobijo v podelitev nagrade v vrednosti sorazmerni s številom tekmovalcev.

55 komentarjev

NEST is back, baby!

Slo-Tech - NEST, tradicionalni g33kovski žur na sončni strani Alp, ki vam prinese edini dober izgovor, da v najhujši poletni vročini zapustite svoje udobno klimatizirano domovanje in se odpravite v širni svet (s svojim kavnim mlinčkom pod roko, se razume!), se tudi letos vrača in vam daje priložnost, da ob ledeni kavi, pici in pivu dokončno ovržete ali potrdite obstoj nezemljanov, ugotovite, kdo je porušil WTC, premeljete, ali je trenutna generacija Intelovih procesorjev res boljša od AMD-jevih, če je Microsoft res potrebno našeškati po zadnji plati, če so represivni organi Slo-Techa res bili krivični do vam ljube strani in predebatirate vse ostale probleme civilizacije, ki vam jih v neskočnem nizu tem ni uspelo dokončno rešiti čez leto.

Najhujši nasprotniki bodo lahko preverili, koga je več v hlačah tudi v igrah (za zmagovalce bodo kot vedno na voljo nagrade), bolj umirjeni pa se bodo z veseljem udeležili predavanj, ki bodo obsegala vse od osnov mikrokontrolerjev do h4x0r1ng CTF-ja, prav...

55 komentarjev

NEST 2009 išče predavatelje

Slo-Tech - Verjetno ste že slišali marsikatero govorico o letošnjem NEST-u, a niste bili prepričani, če ji gre verjeti, saj je bila napisana v Anonimnem eksperimentu. V tem trenutku vam še ne bomo razkrili, katere izmed njih so resnične, vam pa dajemo možnost, da se kot predavatelj prijavite na letošnji NEST.

Iščemo posameznike, ki bi bili pripravljeni z nami deliti svoje znanje, od tega, kako se hitrostno namesti Windowse do tega, kako bi najlažje osvetlili svoj računalnik kot novoletno jelko. Seveda pa lahko tudi predstavite kak inovativen projekt ali predlog, kako rešiti svet pred temno stranjo.

Kot vedno naj prijave tem romajo na team@slo-tech.com, kjer boste dobili tudi vse dodatne informacije.

40 komentarjev

NEST.2008 v petek

Slo-Tech - Že čez tri dni se prične letošnji NEST. Zaradi nekaj odjav v zadnjem hipu imamo spet nekaj prostih mest, zato smo spet odprli prijave. Prijave se v vsakem primeru zaprejo danes ob polnoči.

Še enkrat pozivamo vse, ki ste se prijavili, a veste, da ne pridete, da se odjavite.

Se vidimo na morju.

106 komentarjev

NEST.2008 čez 9 dni

Polna dvorana

Slo-Tech - Objavljen je skoraj dokončen seznam predavanj. Ko dobimo dokončno potrditev, bomo verjetno na seznam dodali še tri nova predavanja.

Radi bi izpostavili hekerski del dogodka, ki ga bo vodil Andraž Sraka. Nekateri se dogodka morda še spomnite iz Hrvatinov, ostali pa lahko pričnete pridno trenirati.

Potem bi želeli izpostaviti sobotno jutro, kjer bomo najprej slišali, kako se kot mlado podjetje dokopati do začetne investicije ter takoj zatem tudi, kako izgleda konec te poti z izhodom na borzo.

Obeta se nam tudi nekaj predavanj o razvoju spletnih aplikacij, grafičnem oblikovanju ter strojni opremi. Marko Dolenc vam bo natančno predstavil Crysis (na način, ki ga še niste videli). V nedeljo pa boste lahko videli, kako...

29 komentarjev

NEST.2008 prijave

Polna dvorana

Slo-Tech - Po skoraj tednu dni so prijave več kot 50 odstotno zasedene. Na voljo je še 59 mest. Posebej bi radi opozorili na predavanje, ki ga bo v soboto imel Marko Dolenc, kjer bomo z dovoljenjem Cryteka malo razstavljali Crysis ter se pri tem odlično zabavali. Tudi ostala predavanja niso od muh.

31 komentarjev

Odprte prijave za NEST 2008

Slo-Tech - Po nestrpnem čakanju se danes tudi uradno odpirajo prijave za letošnji NEST, ki se bo v Piranu odvijal med 18. in 20. julijem. Če na hitro povzamemo vsebino domačega branja:
  • nahajali se boste nekaj metrov od morja, zato se posledično priporoča, da s seboj vzamete tudi kopalke in zadostno število brisač
  • hrana je organizirana, tako da se vam načeloma ni potrebno obremenjevati z odhodi v picerije
  • prinesite slušalke, primerno dolg UTP kabel in podaljšek za elektriko
  • poskrbnite za primerno zalogo higienskih pripomočkov in brisač
  • prinesite spalno vrečo in armafleks

Sedaj pa se brž prijavite, saj je število mest omejeno.

10 komentarjev

NEST.2008

Polna dvorana

Slo-Tech - Na voljo so osnovni podatki o letošnjem NESTu. Dogodek se ponovno odvija na slovenski obali. Seznam predavanj bomo objavili takoj, ko večina predavateljev dostavi kratke opise lastnih predavanj. Seznam namenskih strežnikov, ki jih bomo zagotovili na dogodku je trenutno odprt za predloge. Sporočite nam jih. Prav tako zbiramo predloge o igrah, v katerih bi želeli tekmovati. Celoten seznam, skupaj s prijavami, bo na voljo najkasneje do 15.6.2008.

20 komentarjev

NEST 2008 bo

Polna dvorana

Slo-Tech - NEST.2008 torej bo. Ponovno na slovenski obali. Dogodek se bo odvijal od 18. do 20. julija.

Načeloma na isti lokaciji kot lani (nekaj metrov od morja). Kot vedno, bomo tudi letos organizirali precej predavanj, tekmovanj v različnih računalniških igrah ter nekaj posebnih dogodkov. Več podrobnosti sledi.

160 komentarjev

NEST še diha

Z-lotov Dvorec

Slo-Tech - Kljub vročini smo NEST-ovci še vedno aktivni. Brez večjih težav smo se prebili čez večino igričarskih turnirjev, a zmagovalcev vam zaenkrat ne bomo izdali, da bo jutrišnja podelitev bolj slavnostna. Največjo udeležbo je imelo tekmovanje presenečenja - Atomic Bomberman, ki smo ga zaradi tehničnih težav izvedli na bolj lokalen način, trenutno pa se še odloča o zmagovalcu v tradicionalni prestižni disciplini: Quake III CTF. Po vročem nažiganju iger smo se hladili s poslušanjem predavanj ter sproščanjem ob igranju Wii-ja v klimatizirani predavalnici, nekateri bolj umetniško navdahnjeni pa so se lotili tudi skulptur.

Če ste tukaj - stopite po vodo, noč bo še dolga. Če vas ni - lahko vam je žal.

148 komentarjev

NEST.2007 se odvija

Polna dvorana

Slo-Tech - Po napornih pripravah čez teden se je včeraj odprl sedmi tradicionalni Slo-Tech lanparty, ki ga že nekaj časa poznamo pod imenom NEST. Prvi dan je potekal malce bolj mirno, uporabniki so kapljali v dvorano in se adaptirali na poletno klimo, odvilo se je nekaj predavanj in odigrala kakšna igra, zaspali pa smo ob projekciji filmov.

Danes se zadeve valijo naprej s polno paro. Prijazne tete kuharice so nas nahranile z zajtrkom in kosilom, tudi najbolj zaspani so že vstali, se prikazali izpod tušev in se lotili poslušanja predavanj ter tekmovanj v različnih igrah. Seveda ne manjka ostalih postranskih dejavnosti (delavnice, tekmovanja v hekanju in modificiranju ohišij, vožnja simulatorja formule 1, itd.). Manj aktivni geeki...

47 komentarjev

NEST (V)

Slo-Tech - Še tri dni nas loči od letošnjega NEST-a. V opisu dogodka si lahko preberete skoraj dokončen seznam predavanj s kratkimi opisi.

Prijave bomo verjetno zaprli jutri, zato se v primeru, da nameravate priti, prijavite čim prej. Postavili bomo le nekaj več mest, kot bomo imeli sprejetih prijav.

Več podatkov.

46 komentarjev

NEST.2007 (IV)

Slo-Tech - Malo novih podatkov o tem kaj se dogaja. Letos bomo nazaj uvedli overclockersko delavnico, zato vsi, ki vas tovrstno početje zanima, vabljeni.

Prostor je že 70 odstotno zaseden. Po potrebi lahko število mest trenutno še povečamo, zato se prijavite zdaj. Naslednji teden bo omejitev takšna kot je.

Za vse prisotne bomo ponovno organizirali tekmovanje iz sestavljanja in razstavljanja računalnika ter lotanja (česa točno naj zaenkrat ostane skrivnost).

Več podatkov

20 komentarjev

Nest.2007 (III)

Slo-Tech - Ker se veselo prijavljate na dogodek, bi vas želeli opozoriti, da je dvorana že 60 odstotno zasedena.

Še nekaj odgovorov na pogostejša vprašanja:
  • Alkohol je še vedno prepovedan. Če vas dobimo, letite ven.
  • Prostor je klimatiziran
  • Zagotovljena je varnostna služba
  • Do plaže imate 3 minute hoje -- s seboj vzemite kopalke
  • Ja, letos imamo majice. Precej njih
  • Tudi letos vas čaka kup brezplačne pijače, tako kot lani
  • Dokončen urnik skupaj s predavatelji bo znan takoj, ko dokončno ugotovimo koliko časa potrebujemo za izvedbo tekmovanj


Cena je malo višja kot prejšnja leta, vendar vsebuje HRANO. Za vstopnino torej dobite večerjo v petek, zajtrk, kosilo in večerjo v soboto ter zajtrk / kosilo v nedeljo. Če želite poleg tega tudi dostavo ... bo organizirana. Če ste pri volji in ste pripravljeni stopiti dva koraka do najbližje gostilne, tudi v redu. Cena je 25 EUR in bo taka tudi ostala.

PS. Med letošnjimi sponzorji imamo med drugim Intel

83 komentarjev

NEST.2007, prve informacije

Slo-Tech - Torej, NEST.2007 seveda bo. Lokacije vam zaenkrat še ne moremo izdati, vendar bo objavljena najkasneje v sredo. Obe lokaciji, ki sta na voljo, imata urejeno prezračevanje.

Letos več poudarka namenjamo predavanjem, kar boste lahko videli v nekaj dneh. Prijave bodo na voljo 1.7. ob 23:59:59. Do takrat bo znano vse.

Poleg standardnih tekmovanj v računalniških igrah (predlogi za dodatna tekmovanja ali ukinitev kakšnega objavljenega na team@slo-tech.com), letos ponovno organiziramo tekmovanje v modificiranju ohišij, sestavljanju računalnikov ter njihovem navijanju.

Organizirali bomo tudi CTF tekmovanje iz poznavanja računalniških sistemov, kjer si dve ekipi izbereta operacijski sistem in ga potem v omejenem časovnem obdobju zaščitita pred vdori ter potem skrbita, da sistem določeno časovno obdobje zanesljivo deluje -- ter poskusita onesposobiti sistem nasprotne ekipe. Podrobnosti sledijo.

Trenutni osnutek podatkov o dogodku je na voljo na naslovu:

148 komentarjev

NEST 06: Shark-357 zmagovalec v modanju računalnika

Shark-357-ov črni stolp

Slo-Tech - Ker je defragmentacija večine udeležencev letošnjega NEST-a še v teku, lahko zbrano govorimo samo o tistih delih dogodka, kjer je ta postopek več ali manj končan (strojni del).

Letošnji zmagovalec v modanju računalnikov je Shark-357, ki ga na našem forumu poznamo kot izvrstnega poznavalca drobovja računalnika, ki zna iz procesorja, matične plošče ali grafične kartice iztisniti še zadnji MHz. Shark je navdušenje žirije in, po številu slik različnih...

39 komentarjev

Slo-Tech NEST 06 slike

NEST 06 (madviper)

Slo-Tech - Opazili smo, da je veliko obiskovalcev NEST-a s seboj prineslo digitalni fotoaparat, še posebej pa, da so neprestano slikali. Tako še pred koncem NEST-a, še posebej pa po tem dogodku, vabimo vse nadebudne fotografe, da objavijo slike (ali dajo povezave na njih), v zato posebej odprti temi.

Za vse, ki ste letos NEST zamudili, objavljamo sliko prizorišča, ki je nastala globoko proti nedeljskem jutru.

94 komentarjev

NEST.2006 se približuje

NEST.2005

Slo-Tech - Le še slab teden nas loči od največjega in najbolje organiziranega lanpartyja v Sloveniji, tokrat že šestega zaporednega tradicionalnega NEST-a. Tudi letos boste lahko (tako kot vsako leto) občudovali doma narejene mojstrovine, poslušali nadvse poučna predavanja, nažigali najljubše igre, spoznavali kul ljudi s foruma in se nasploh počutili kot doma. Za vas smo pripravili udobna ležišča in bogate nagrade. Če je nadvse izčrpen in privlačen tekst, ki ga pravkar berete, pritegnil vaše zanimanje, brž odsurfajte na uradno informativno podstran tega izjemnega dogodka, kjer lahko izveste čisto vse, kar se o NEST-u pač da izvedeti.

Kaj še čakate, prijavite se zdaj.
Vaša prijava je brezplačna!*


*Pravzaprav...

57 komentarjev

NEST.2006 prijave

Slo-Tech - Objavili smo osnovni program letošnjega NESTa.2006. Zaradi nekaj tujih predavateljev ter medsebojne odvisnosti nekaterih predavanj, dokončni naslovi predavanj po urah še manjkajo. Objavljeni bodo v petek. Letos bomo poleg igranja iger in tradicionalnega izbora najboljšega moda organizirali tudi "hekersko tekmovanje". Organizatorji bomo za vas pripravili nekaj bolj ter nekaj manj ranljivih sistemov ter zmagovalca nagradili. [>:D]

Za vas letos organiziramo serijo predavanj iz računalniške varnosti, izdelave spletnih strani ter OpenOfficea.

Letos ponovno na drugi lokaciji, v Hrvatinih, sredi prijetnega borovega gozdička, ki nam bo zagotavljal senco, že šestič ... legendarni NEST.

78 komentarjev

NEST.2006

Slo-Tech - Z malo zamude pa vendar. NEST.2006 bo, kot je bilo že konec januarja napovedano, od 21. do 23. julija. Tokrat na novi lokaciji v OŠ Hrvatini (Hrvatini nad Koprom). Program s prijavami bomo objavili v nekaj dneh.

Kot vedno bomo organizirali lan party s precej predavanji in tekmovanji. Igralo se bo skoraj vse. Letos ideje za tekmovanja v igrah pobiramo samo do samega dogodka, da se nam ne bo ponovilo lansko leto, ko se je večina idej za tekmovanja pojavila v noči iz sobote na nedeljo.

Kot vedno je tudi letos prepovedano kajenje in/ali uživanje drugih opojnih substanc. Oseb, ki bodo kazale znake uživanja le-teh varnostna služba ne bo spustila v dvorano.

291 komentarjev

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (IV)

Slo-Tech - Tako pa smo že skoraj tam. Še nekaj dni in v Sečovljah se bo zgodil NEST.2005. Še enkrat seznam kratkih obvestilc:
  • igra se vse živo
  • tekmuje se v CSS (klani) in COD (posamezniki)
  • kajenje, uživanje ali posedovanje opojnih substanc prepovedano
  • odpremo v petek ob 12:00
  • nagradili bomo tudi najlepši in najbolj navit računalnik
  • s seboj poleg računalnike prinesite tudi 5 metrov UTP kabla
  • pred odhodom preverite, da na računalniku nimate nameščenega kakšnega virusa / črva / trojanskega konja
  • topli obroki v sodelovanju z lokalnim gostincem (po 1000 SIT)
  • brisača ne škodi
  • za igranje potrebujete delujoč računalnik
Prostih je še 10 odstotkov mest. Če ste se prijavili, pa se dogodka ne nameravate udeležiti, se prosim odjavite.

45 komentarjev

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (III)

Slo-Tech - Počasi se približujemo koncu pobiranja prijav. Prostih je še 12 % mest. Prijave so mogoče še do nedelje, do 23:59. Za tem bodo prijave mogoče po 50% višji ceni do srede, do 23:59. Po tem lahko na prireditev pridete samo neprijavljeni po dvojni ceni (če bo seveda prostor).

Na žalost se je izkazalo, da vas moramo spomniti, da bi bilo lepo, če bi poleg računalnika s seboj prinesli tudi UTP kabel (vsaj 3 do 5 m).

Zaradi dobrega odziva na prejšnjo novico, so sedaj potrjena tekmovanja v COD in CSS (in seveda ohišja ter navijanje). Če bo zanimanja dovolj, bomo dodali še kakšno tekmovanje. V odgovor na kup vprašanj, bi radi poudarili, da je mogoče tudi klansko tekmovanje v CS 1.6, če bo le dovolj zainteresiranih (nagrad je dovolj). Vsi, ki bi želeli sodelovati na katerem izmed klanskih tekmovanj, a nimate klana, prosim vpišite za ime klana besedo "mix" in razvrstili vas bomo skupaj z udeleženci s podobnimi težavami.

Prav tako prosimo vse, ki ste se prijavili, pa se prireditve iz...

9 komentarjev

Obvestilo v zvezi z NEST.2005

Slo-Tech - Glede na to, da je prireditev že 76 odstotno zasedena in da se na prireditev ni prijavil niti en klan v popolni sestavi, prav tako pa je število prijav na ostala tekmovanja zanemarljivo, smo se odločili rahlo spremeniti pravila igre.

Na strani o prireditvi si tako lahko ogledate bistveno razširjen seznam predavanj. Prav tako ukinjamo vsa do sedaj razpisana tekmovanja.

To ne pomeni, da tekmovanj ne bo. Izvedli bomo tekmovanje v katerikoli igri, na katero se bo prijavilo vsaj 16 tekmovalcev (ali 8 klanov). Če boste s seznamom iger v katerih bi želeli tekmovati dopolnili svojo prijavo, bomo takoj, ko se vas bo za določeno tekmovanje prijavilo dovolj, to objavili. Prijave na tekmovanja bomo sprejemali tudi na samem dogodku (kar pomeni, da se lahko na samem dogodku pojavi kakšno dodatno tekmovanje, če bo zanj interes). Prosimo, prijavite se.

Prav tako ponovno uvajamo tekmovanje za "najbolj navito kišto" (upoštevamo vsoto FIPS + FLOPS (navito) ulomljeno z vsoto FIPS + FLOPS...

47 komentarjev

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (II)

Slo-Tech - Po enem tednu zbiranja prijav je prireditev 75 % zasedena. Skoraj končni časovni razpored je znan (še vedno so možni manjši popravki). Zaradi premajhnega števila prijavljenih klanov tekmovanja iz COD S&D ne bo (vsaj ne za nagrade). Vsa ostala na strani našteta tekmovanja zagotovo bodo.

Vse, ki s prijavami čakate do zadnjega trenutka, bi radi opozorili, da bomo v primeru napolnitve prireditvenega prostora s prijavami verjetno zagotovili še nekaj (deset) mest. V primeru, da bo do napolnitve prišlo zadnji teden pred prireditvijo, takšne spremembe niso možne.

Če imate kakršnokoli željo po prihodu na prireditev, se prosim prijavite (glede na trenutno stanje prijav je možnost, da bomo kogarkoli spustili na prireditev brez prijave ... minorna). Če ste se že prijavili, pa iz kakršnegakoli razloga na prireditev ne morete, se prosim odjavite in tako sprostite mesto za nekoga, ki bi verjetno želel priti.

Prijava!

26 komentarjev

Prijave na NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte so odprte

Slo-Tech - Letošnji NEST se bo, kot je bilo že objavljeno, odvijal od 22. 7 do 24.7 v Sečovljah.

Prostora je za 200 računalnikov in njihovih lastnikov. Prijava je vsekakor obvezna, če ne želite ostati pred vrati. Prav tako zaradi velikega zanimanja in omejenega prostora ne morete prijaviti kolegov. Vsak se mora prijaviti sam.

PRIJAVA NA NEST.2005

Več informacij

Dodatek: prostor je že 63 % zaseden.
Dodatek 2: brez računalnika je težko sodelovati v tekmovalnem delu dogodka.

96 komentarjev

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte

Slo-Tech - Torej ... Kot že veste, NEST.2005 bo. Odvijal se bo od 22. 7 do 24.7 v Sečovljah (tako kot že zadnji dve leti). Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Hrana bo na voljo enako kot lani -- lokalni gostilničar vam prijazno ponuja pice, makarone, čevapčiče in solate po tisoč tolarjev na obrok. Glede na izkušnje iz preteklih let avtobusnega prevoza ne bomo niti poskušali organizirati. Vstopnina je enaka kot lani (2500 SIT).

Tudi letos bomo organizirali nekaj tekmovanj. Trenutno načrtujemo klansko tekmovanje v CSS (5 na 5) in dve "ubi-ga" (deathmatch) tekmovanji v CS 1.6 in COD. Vse po sistemu dvojne eliminacije. Za idejo o nagradah, si oglejte seznam sponzorjev. Denarnih nagrad ni.

Sprejeli bomo 200 prijav. Več informacij!

73 komentarjev

NEST.2005

Slo-Tech - Kot je razvidno iz rezultatov zadnje ankete, NEST.2005 bo. Odvijal se bo od 22. do 24.7 v Sečovljah. Letos spet načrtujemo nekaj tekmovanj v igrah (med drugim Counter Strike: Source) ter nekaj predavanj, predvsem pa veliko zabave in druženja. Podroben program bo na voljo v kratkem.

298 komentarjev

NEST.2004 se je zaključil

Slo-Tech - V nedeljo ob 17h se je zaključil NEST.2004. V skromnih treh dneh se nas je zbralo malo več kot 200. Večina je prišla za vse tri dni in je seveda prinesla s seboj računalnike ter prazne DVD-je. Znotraj mreže je tekel dchub, s pomočjo katerega so si lahko uporabniki izmenjevali (legalne) datoteke. V času največjega interesa je tako skupna količina podatkov, ki so bili dani na voljo, presegala 3,2TB. Ob vsem tem smo pojedli približno 500 pic in ostalih...

89 komentarjev

Danes NEST.2004

Slo-Tech - Danes, točno ob 14. uri po srednjeevropskem poletnem času, bomo odprli vrata Slo-Techovega dogodka leta NEST.2004. Od Elektro-Primorska smo uspešno dobili 83-kilovatni vod, tako da z dobavo energije vašim računalnikom in vgrajeni množici ventilatorjev ter osvetljave ne bo težav. Prav tako se podatki že veselo zbirajo na DC++ priklopni točki, trije Pentiumi 4 ter AMDji 64 pa že poganjajo namenske strežnike.

Jutri za vas pripravljamo dvoje predavanj. Andraž Tori vam bo predstavil zmogljivo odprtokodno aplikacijo za nelinearno urejanje videa, sledilo pa bo predavanje Andreja Budje, ki bo govoril o prihajajočem operacijskem sistemu Windows Longhorn.

V komentarjih na novico bosto našli še...

26 komentarjev

NEST.2004

Slo-Tech - Naj vas še enkrat spomnim, da se v petek prične NEST.2004. Trenutno je na voljo še 46 mest. Po vsej verjetnosti bomo kmalu prenehali sprejemati prijave, tako da tisti, ki bi si radi zagotovili vstop, pohitite. V primeru zasedenosti dvorane neprijavljeni obiskovalci ne bodo imeli vstopa.

V primeru da se dogodka nameravate udeležiti z računalnikom, je nadvse zaželeno, da posedujete mrežno kartico, približno pet metrov dolg UTP kabel in razdelilni podaljšek z eno vtičnico več, kot jih potrebujete. Vse zgoraj naštete pritikline bodo na voljo tudi pri nas, vendar jih zaradi slabih izkušenj z vračanjem mrežnih kablov lani verjetno ne bomo posojali.

14 komentarjev

NEST.2004

Slo-Tech - Čez natančno en teden bo v Sečovljah NEST.2004. Poleg kar nekaj zanimivih predavanj ter tekmovanj v nekaj računalniških igrah je to tudi priložnost da pobliže spoznamo smrtne sovražnike iz debat v forumu. Trenutno je dvorana 63,5% zasedena, zato vam priporočamo, da pohitite s prijavami, saj brez prijave vstopa v polno dvorano ne bo.

Zaradi velikega povpraševanje smo v program dodali še tekmovanje v CS. Tekmovanje bo izvedeno samo v primeru da bo povpraševanje obstajalo tudi na NESTu.

Še enkrat vam sporočamo, da vas bomo v primeru, da bo vaš računalnik okužen s kakršnimkoli ZlimProgramjem, vrgli iz dvorane.

19 komentarjev

NEST.2004

Slo-Tech - Čez deset dni bo v Sečovljah že četrto Slo-Tech srečanje -- NEST.2004. V treh dneh smo zapolnili približno pol dvorane, tako da vsi, ki bi si radi zagotovili vstop, s prijavo pohitite (prijava je omogočena samo za registrirane uporabnike Slo-Techa).

Kot si lahko preberete na strani z informacijami organiziramo kar nekaj zanimivih predavanj. Prav tako bo na voljo kar nekaj namenskih strežnikov za popularne igre in seveda tekmovanje v dveh igrah ter lepotenju ohišij.

Hrano si lahko organizirate sami, za tiste, ki so se pripravljeni zadovoliti z izborom pic, špagetov in solat pa smo v dogovoru z nekaj okoliškimi gostinci zagotovili nekaj popusta. Tako so vse zgoraj naštete specialitete na voljo po tisoč tolarjev.

Kot vedno je tudi letos na dogodku prepovedan vnos in uživanje različnih opojnih substanc (vključno z alkoholom). Posebno pozornost bomo namenili tudi izgonu okuženih računalnikov (virusi, črvi in podobna krama), zato poskrbite, da bo vaš računalnik ob prihodu čist (tako...

13 komentarjev

NEST.2004 - prijava

Slo-Tech - Od 16. do 18. julija bo v OŠ Sečovlje potekal Slo-Techov dogodek poimenovan NEST.2004. Poleg zanimivih predavanj o nelinearnem urejanju filma, grafičnih tehnologij, linuxu ter navijanju bomo postavili tudi gigabitno mrežo ter kopico namenskih strežnikov za različne igre. V okviru tekmovalnega dela bosta potekali tekmovanji v Quake 3 Arena ter Unreal Tournament 2004 z bogatimi nagradami za najboljše.

Prostora je letos za 200 računalnikov in njihovih lastnikov. Prijava je vsekakor obvezna, če ne želite ostati pred vrati. Prav tako zaradi velikega zanimanja in omejenega prostora ne morete prijaviti kolegov. Vsak se mora prijaviti sam.

11 komentarjev

Prihaja NEST 2004

Slo-Tech - Že veste, kaj boste počeli tretji teden julija, natančneje med 16. in 18. tega meseca? Ali pa se samo sprašujete, kdaj bo letos potekal Slo-techov NEST? Ne glede na to, katero od omenjinih vprašanj vas muči, odgovor je sedaj jasen.

Slo-tech tako najavlja NEST 2004, ki bo tudi letos potekal med 16. in 18. julijem, in tudi letos v Osnovni šoli Sečovlje. Dogodek bo poleg tradicionalnega druženja in igranja v mnogo nudil tudi več izobraževalnih vsebin, tako boste lahko izvedeli novosti o prihajajočem sistemu Longhorn, Cinelerri, grafičnih tehnologijah, navijanju in precej zanimivosti o Linuxu.

Koliko me bo NEST olajšal v denarnici, kako pridem do Sečovelj in ali lahko pripeljem tudi punco, pa lahko preberete tukaj.

Pridete? Ja, itak.

48 komentarjev

Napovedujemo NEST:2004

Slo-Tech - Kaj je lepšega, kot tri dni neprestanega igranja iger, izmenjave poučnih datotek ter poslušanja predavanj mojstrov z naše strani. Lepše je lahko samo, če vse to preživite v družbi kolegov, ki jih redno srečujete na forumu in imajo prav tako računalništvo v krvi. Za povrh pa se še vse skupaj dogaja ob morju.

Po mučnih predpripravah smo si uspeli zagotovili prostor ter dovolj elektrike, da bo letošnji NEST:2004 še boljši in večji kakor NEST.2003. Ponovno bo potekal v prostorih OŠ Sečovlje od 16. do 18. julija. Poleg velikega LAN-a tudi letos ne bodo izostala predavanja, šušlja pa se tudi o bolj aktivnem predelovanju ohišij.

Zaradi velikega interesa se bo potrebno predhodno prijaviti. O tem kdaj in kako to storite, pa boste izvedeli čez nekaj dni.

59 komentarjev

FBI postal nestrpen?

Slashdot - Ameriški zvezni preiskovalni urad FBI je med svojim preiskovanjem napada in vdora naredil precej nenavaden korak. Zaradi suma, da je heker oz. kreker, ki je napad storil, sodoloval na različnih kanalih CIT-ovega IRC strežnika, jim je sodišče izdalo nalog, da lahko pregledajo in poiščejo kakršne koli sledi za napadalcem.

Do tu seveda še nič spornega, vendar pa je najbolj presenetil FBI sam z naslednjim "pripetljajem". Ko so namreč začeli preiskovati več terabajtov podatkov, ki jih CIT Hosting poseduje, so se namreč po več urah preiskovanja odločili, da bodo zasegli vso strojno opremo, katero podjetje, ki se ukvarja z gostovanjem spletnih strani, poseduje. Pri tem so jim zatrdili, da jim jo bodo vrnili takoj, ko si podatke prekopirajo in jih pregledajo. Klik!

6 komentarjev

Slo-Tech NEST.2003 popoln uspeh!

Manj "Night efekta"

Slo-Tech - Danes, po prvi dobro prespani noči od četrtka naprej, imam čast sporočiti, da je bil naš dogodek ( Slo-Tech NEST.2003), ki je potekal od petka do nedelje, popoln uspeh.

V športni dvorani OŠ Sečovlje smo gostili kar 100 računalnikov, povezanih v mrežo. Igralo se je malodane brez prestanka, tekmovanja so uspela, nagrade v skupni vrednosti skoraj 400.000 SIT so bile podeljene. Vsem, ki niso mogli priti, je lahko kar malo žal [:D].

Tudi predavanja so bila zanimiva. Lahko ste bili priče živemu sestavljanju vodnega hlajenja, predstavitvi zmagovitih modifikacij računalnikov, predavanju o Microsoftovem Longhornu, navijanju, o tem, zakaj grafične kartice še ne prikazujejo fotorealistične slike,...

58 komentarjev

Še zadnje obvestilce pred Slo-Tech NEST.2003!

Slo-Tech - Takole, stvar se bo definitivno začela s polno paro čez nekaj uric! Ob 15.00 vas bomo začeli sprejemati v sečoveljsko športno dvorano osnovne šole. Večina, ki vas kani priti na dogodek, je najbrž že seznanjena z vsemi podatki, tako da bom tokrat napisal le najnujnejše:
  • Vse podatke, splošne pogoje, cenik in zemljevid do dvorane, najdete na tej strani!
  • S sabo prosim prinesite razdelilce za elektriko (čim več, tem bolje), mrežni kabel, in ako je možno, še mrežno stikalo (switch) oziroma hub.
  • Zaradi prevelikega števila prijav smo prijave nehali pobirati včeraj zvečer. Glejte včerajšnjo novico za več informacij.
  • Ako imate kakršno koli vprašanje, če ste se zgubili, oziroma se vam godi kakršna koli krivica, pokličite telefonsko številko 041 794 887, kjer vam bomo na voljo tudi preko telefona.
Se vidimo ob 15.00!

22 komentarjev

V petek vsi na morje ali Slo-Tech NEST.2003

Slo-Tech -

Kot verjetno veste, se bo ta konec tedna na slovenski obali, natačneje na Osnovni šoli Sečovlje, odvijal računalniški spektakel pod Slo-Techovo organizacijo. Letošnji LAN party se bo pričel v zgodnjih popoldanskih urah petka, 18. 7. 2003, trajal pa bo vse do poznega popoldneva nedelje, 20. 7. 2003. Vsi, ki se nam boste pridružili (z računalnikom ali brez), se boste lahko kratkočasili z igranjem iger in podiranjem rekordov v nespečnosti, se izobraževali na sedmih predavanjih ter v posebni delavnici, kjer bomo nameščali Linux, in se zabavali z gledanjem filmov in animéjev.

Če ste zbrali dovolj poguma, da se dogodka udeležite, vas še enkrat lepo prosim, da se prijavite prek interneta, saj bo tako na samem kraju dogajanja manj komplikacij. V načrtu je bil tudi organiziran avtobusni prevoz s štajerskega konca, prek Ljubljane in Postojne, a ker je za zdaj prijavljenih premalo, se utegne zgoditi, da prevoz pade v vodo. Vsi, ki ste zainteresirani za tovrstni prevoz, poleg prijave na...

5 komentarjev

NEST.2003

Slo-Tech - Ker ste izrazili željo, da bi radi izvedeli več o organiziranem avtobusnem prevozu na SloTechov NEST.2003, vam bomo postregli z dodatnimi informacijami.

Če še ne veste, kaj se bo odvijalo od 18. do 20.7. 2003, si kaj hitro oglejte spletno stran z informacijami in se, ako se vam dogodek zdi interesanten, prijavite!

Avtobus bo krenil po sledeči poti v petek, 18.7.2003:
  • start iz Maribora (glavna avtobusna postaja) ob 10:00
  • postaja v Celju (glavna avtobusna postaja) ob 11:15
  • postaja v Ljubljani (glavna avtobusna postaja) ob 12:30
  • postaja v Postojni (glavna avtobusna postaja) ob 13:15
  • cilj v Sečovljah
v nedeljo, 20.7.2003:
  • start iz Sečovelj okoli 18:00
  • postaja v Postojni (glavna avtobusna postaja) ob 19:30
  • postaja v Ljubljani (glavna avtobusna postaja) ob 20:15
  • postaja v Celju (glavna avtobusna postaja) ob 21:30
  • cilj v Mariboru (glavna avtobusna postaja) okoli 22:30
V Ljubljani vas bomo pričakali na glavni avtobusni iz železniški postaji, kamor lahko pridete z gorenjske in dolenjske...

0 komentarjev

Slo-Tech NEST.2003

Slo-Tech - Moram priznati, da ste zelo pridni in se zagnano prijavljate na hitro približujoči se NEST.2003, saj vas je prijavljenih že 50. PRIJAVI SE!

Izgleda tudi, da je dosti interesentov, ki bi se na dogodek pripeljali z avtobusom. Da spomnimo: Avtobus bo peljal v petek dopoldne iz Maribora, se ustavil v Celju in Ljubljani ter preko Postojne prispel v Sečovlje. Naj vas še enkrat spomnim: če se nameravate v Sečovlje pripeljati z našim avtobusom, pošljite elektronsko pošto z vašimi podatki.

Dogodek se vse bolj približuje. Igre, predavanja, nagradna tekmovanja, ogledi filmov... Vse to vas čaka, če si le vzamete prost vikend in s svojim računalnikom prijadrate v Sečovlje. Kul bo. [:D]

7 komentarjev

Slo-Tech NEST.2003 -- tretjič

Slo-Tech - Izgleda, da bo sečoveljski dogodek kar obiskan, saj se vas je prijavilo že zgledno število. Če še ne veste, smo v Sečovljah od 18. do 20. julija 2003 organizirali trodnevni dogodek, kjer boste lahko cele tri dni igrali igre, poslušali predavanja, nameščali Linux, gledali filme, in, poglavitno, tekmovali za bogate nagrade. PRIJAVE IN INFORMACIJE!

Z veseljem sporočamo tudi, da smo se dogovorili za avtobusni prevoz, ki bo vozil iz Maribora, preko Celja, Ljubljane ter Postojne v Sečovlje. Na vseh teh točkah bomo pobirali tiste, ki se bodo prijavili za avtobusni prevoz. Naprošamo vse interesente (tiste že prijavljene in tudi tiste, ki se še niso prijavili), da na ta poštni naslov čim prej sporočijo:
  • Ime in priimek
  • Vstopno postajo (MB - CE - LJ - PO)
  • Ali boste s sabo vzeli računalnik
  • Ali boste vzeli koga s seboj
  • Po možnosti tudi številko GSM
Za izvedbo avtobusnega prevoza potrebujemo vsaj 30 interesentov. Cena bo določena po prejetju prijav, okvirno pa računamo, da boste morali za...

24 komentarjev

Slo-Tech NEST.2003 -- drugič

Slo-Tech - Po neštetih neprespanih nočeh, sestankih, dogovorih in litrih pretečenega znoja je rezultat domenjenega končno tukaj! Samo za vas smo se tudi letos, tokrat že tretjič zapored, odločili organizirati Slo-Techov LAN party, letos z novo obliko in novim imenom -- Slo-Tech NEST.2003. Nekaj je že bilo povedanega v prejšnjih novicah, da pa ne bomo dolgovezili, tokrat samo na kratko: ogledali si boste lahko šest eno- oziroma dvournih predavanj, si spočili možgane ob štirih filmskih projekcijah, do onemoglosti igrali igre na naših namenskih strežnikih ter si imeli možnost priigrati kar zajeten kup letos izredno bogatih nagrad. Za nameček vas tam čaka še cel kup zelo prijetnih presenečenj, zato le pridite! Za enodnevni obisk boste odšteli 200 slovenskih tolarjev, za okroglih 1500 SIT pa se lahko udeležite in s svojim kavnim mlinčkom sodelujete na največjem spektaklu v zgodovini Slo-Techa, ki se bo odvijal v športni dvorani Osnovne šole Sečovlje od petka, 18.7.2003, do nedelje, 20.7.2003.

30 komentarjev

Slotech NEST.2003 -- prvič

Slo-Tech - Tudi letos bo organiziran naš vsakoletni LAN party, tokrat imenovan SloTech NEST.2003. Dogodek se bo odvijal od petka do nedelje, 18 - 20.7.2003 na slovenski obali.

Program bo malce drugačen kot dosedaj, saj bo velik poudarek na izobraževanju in spoznavanju trenutno aktualnih tehnologij. Seveda boste prišli na svoj račun tudi tisti, ki vam brez iger živeti ni, saj bo postavljenih kar nekaj namenskih strežnikov za take in drugačne igre, na katere boste lahko priključili svoj kavni mlinček. Organizirana bodo tudi tekmovanja iz le-teh, vse seveda pospremljeno z bogatimi nagradami. Prav tako si boste lahko ogledali nekaj novih filmov ter animejev na velikem platnu, za tiste bolj znanja željnih pa so namenjena tokratna predavanja, ki jih kar mrgoli. Ogledali (oslušali?) si boste lahko kar 6 eno- oziroma dvournih predavanj, vse od tega, kaj si je Microsoft zadal kot projekt Longhorn ter kaj bo le-ta prinesel novega, kaj se skriva pod pojmom "navijanje", vse kar ste si vedno želeli...

17 komentarjev

Videoposnetek S-T vikenda v Piranu!

Slo-Tech - Po dveh mesecih in pol smo se, samo za vas, potrudili in sestavili kratko predstavitev Slo-Tech LAN partya v Piranu. Filmčič tehta zajetnih 33 MB, a povem vam, vreden je vašega časa. Dobite ga tukaj. To je zgolj začasno (in počasno), v nekaj dneh bomo video preselili na Slo-Techov strežnik. Če vam strežnik zavrne dostop - ni razloga za paniko, omejen je namreč samo na 3 uporabnike. Potrebujete tudi DivX 5.0.2 kodek, ki ga dobite na tem naslovu. Komentarji zaželjeni. Enjoy! [:D]

P.S.: V pripravi je daljša različica, ki bo izšla na CDju. Za nadaljnje informacije spremljajte Slo-Techove novice.

Dodali smo nov, hitrejši špegu™ (mirror). Veselo na vleko!

11 komentarjev

Slo-Tech Piran 2002

Slo-Tech - Še dobrih devet ur nas loči do odprtja vrat Osnovne šole Cirila Kosmača. Najbrž ste vsi, ki nas kanite jutri obiskati, že seznanjeni z vsem, a vseeno pojdimo še enkrat čez najpomembnejše zadeve:

Dogodek bo potekal dva dneva, v soboto ter nedeljo. V soboto bo potekalo tekmovanje v štirih kategorijah: najlepši računalnik, najhitrejši računalnik, najbolj navit računalnik ter tekmovanje X.

Zvečer bo potekala podelitev nagrad. Po podelitvi bodo sledila predavanja, potem ste pa prosti za igranje igric, ki bo potekalo do nedelje popoldne.

Nagrade so bogate. Za podatek naj vam povem, da se bomo znebili Altec Lansingovega kompleta zvočnikov ATP3, Hewlett-Packardovega tiskalnika, nekaj Zalmanovih CNPS6000-AlCu hladilnikov, nekaj DVD filmov in še premnogo drugih zadev.

Vabljeni ste vsi, saj je vstop popolnoma brezplačen.

Za prehrano je poskrbeljeno. Vsi, ki se boste odločili jesti z nami, boste lahko jedli tako v soboto kot v nedeljo. Kdor bo jedel samo enkrat, mora odšteti 600 SIT, kdor...

15 komentarjev

Piran 2002

Slo-Tech - Izgleda, da vas bo v Piranu 50. Prijavi se!
Pojutrišnjem se vidimo v Piranu. Kot kaže vas bo kar nekaj. Seveda se bo igralo do jutranjih ur (če boste seveda želeli). Ostali boste lahko spali. Prostora je dovolj za vse. Poglejte si podrobnosti!

Dodatek by Sergio: Tekmovalce in udeležence naprošamo, naj s seboj prinesejo mrežne ter električne kable. Za vsak slučaj.

Še en dodatek by Sergio: Mrežne kartice si lahko sposodite pri nas, če je v računalniku še nimate.

13 komentarjev

Piran 2002

Slo-Tech - Do danes se vas je prijavilo 43. Prijavi se!
Torej... v soboto se vidimo v Piranu. Za vse ki so napačno razumeli naše besedilo o Piranu še enkrat: Vstopnine NI! Plačate samo v primeru, da želite spati IN jesti oz. samo jesti.
Kajenje (česarkoli) znotraj šole je strogo prepovedano. Prav tako boste ven letili vsi, ki v Piran nameravate priti pit (vsi vemo kaj). Drugače pa je nagrad veliko in so bogate, zato se splača priti. Prinesite kopalke.

4 komentarji

Piran 2002

Slo-Tech - Torej... do danes se vas je prijavilo 40. Prijavi se!
Danes je tudi znan dokončen seznam iger, ki se bodo igrale (ja... vse originale imam):
  • Q3
  • Half-Life: CS
  • RTCW
  • OPF

Še dodatno pravilo za tekmovanje (se bo kmalu pojavilo na strani z informacijami o tem dogodku):
V primeru več kot enkratnega sesutja vašega računalnika med testiranjem, boste diskvalificirani
Drugače pa se dogodek začne v soboto, 11. maja ob 09:00 (od takrat vas bomo spuščali na prizorišče). Ob 13:00 bo kosilo in nato se okoli 15:00 prične tekmovanje. Uradna razglasitev bo okoli 19:00. Podrobnejši program kmalu... na strani s podatki in prijavo.
Mimogrede: ne pozabite kopalk.

9 komentarjev

Piran 2002

Slo-Tech - Do tega trenutka se vas je prijavilo 25. Glede na to da je prostor velik in nagrad veliko, si želimo večje udeležbe. Prijavi se!

Še nekaj podrobnosti. Lan bo seveda v soboto in nedeljo ter v noči vmes, čeprav bo v soboto imelo prioriteto tekmovanje iz vaših navijaških sposobnosti (glej opis).
In kot drugič, dostop do računalnikov in igranje bosta seveda možna celo noč.

22 komentarjev

Pridite v Piran

Slo-Tech - Da vas spomnim - v Piranu organiziramo 11. in 12. maja prireditev, imenovano Slo-Tech Piran 2002. Vljudno vabljeni, pridite, prinesite svoja računala! V soboto boste z abaki lahko tekmovali (verjemite, splača se prinesti tudi star računalnik, mogoče celo dobite nagrado [:D]), v noči iz sobote na nedeljo nažigali igrice v hitri lokalni mreži ter nato to početje nadaljevali čez celo nedeljo. V soboto bodo zadevo spremljala še poučna predavanja, ki jih bodo vodili naši znani forumaši. Vas že kaj bolj zanima? Klik! Prijavite se čimprej, da do naslednjega tedna dobimo okvirno število tekmovalcev. Nagrade bodo zelo privlačne - se splača priti [:D].

1 komentar

Slo-Tech Piran 2002

Slo-Tech - Tudi to leto se vidimo! 11. in 12. maja 2002 bo v Osnovni šoli Cirila Kosmača održan dvodnevni Slo-Tech dogodek. S svojimi računali boste tekmovali v hitrosti, odstotku navitja, lepoti ter še enem tekmovanju, katerega zaradi zanimivosti ne izdamo. Pričakujemo veliko udeležbo! Vse podrobnosti si preberite tukaj, kjer se lahko na dogodek tudi prijavite ter svojo udeležno dokončno potrdite. Vsa ostala vprašanja - v forum! [:D]

27 komentarjev

Portorož

Jaz - Tako. Vsi, ki bi morali DANES biti v Portorožu, so že prispeli. Tako sedaj tukaj organiziramo, da se boste jutri imeli čimbolj finofajn, v redu itd itd... Če hočete malo inside info, vam povem, da tukaj vlada prava mala zmeda. Primož veže mrežo, FlipeR se pač živcira, luni ter PaJo pa kontrolirata celo zadevo. Jaz pa ždim za najbližjim online računalnikom ter vas obveščam .

Upam, da se boste jutri udeležili tekmovanja v čim večjem številu, da se bomo spoznali, malo tekmovali ter kakšno rekli. Prijavite se še vedno lahko. Proti večeru se bo pojavil tudi uradni urnik tekmovanja. Torej, jutri gremo zares! Se vidimo v Portorožu.

9 komentarjev

Slo-Tech Portorož 2001

Jaz - Dragi gospodje ter vse preveč maloštevilčne gospe, poudarjamo še enkrat: V Portorožu se bo od 3. do 5. marca 2001 zvrstilo tekmovanje z laskavim nazivom Slo-Tech Portorož 2001. Izvirno, ni kaj. Za potrditev naše neomajne ter neomejene resnosti smo samo za Vas, dragi bralci ter (še enkrat poudarjam: maloštevilne) bralke, naredili prijavno skripto, na kateri potrdite svoj prihod. O zabavnosti dotičnega tekmovanja ne gre razpravljati, saj bo na vrhuncu. Obeta se nam pet disciplin:

  • Najbolj overclockan računalnik
  • Najlepši računalnik, tako zunanjost, kot notranjost
  • Najhitrejši računalnik
  • Pljuvanje v daljavo
  • X tekmovanje

Vaša prisotnost na tem tekmovanju je močno zaželena. Seveda lahko pridete samo prisostvovat temu legendarnemu dogodku, popit kakšno pivce ter namenit kakšno hvalnico nam, avtorjem te strani. Celotna zadeva bo potekala 3 dni. Petek bo dan priprav, v soboto se bo celotna zadeva odvila, sobotna noč bo namenjena "družabnemu večeru" (heh ), v nedeljo boste pa lahko cel ljubi...

5 komentarjev

Slo-Tech Portorož 2001

Jaz - Heh, da ne boste mislili, da je te tekmovanje ostalo samo pri ideji. Nope, vsa stvar se trenutno pospešeno načrtuje in organizira. Glede na to, da je organizator FlipeR, je najbolje, da vam detajle pove kar on:

Hehe! Dragi moji, prišel je čas, da vas malce več obvestim o dogajanju okoli tekmovanja Slo-tech Portorož 2001, ki se je medtem prelevilo iz strgane zamisli ob pol treh zjutraj do dobro organiziranega dogodka, ki ga bodo spremljali tudi mediji! Prijavna skripta je v delu (je tako, Primož?) in kmalu se boste lahko prijavili na tekmovanje (različne kategorije), si poiskali prevoz, ipd. No takole... Tekmovalo se bo v sledečih kategorijah:
  • Najbolj overclockan računalnik (izračunan bo index za vsak računalnik, tako da ne bodo frekvenčno najhitrejši računalniki avtomatsko zmagovalci!)
  • Najlepši računalnik, tako zunanjost, kot notranjost (pač, če bo všeč žiriji, če ne pa nič... je kdo rekel podkupnina? )
  • Najhitrejši računalnik (ja, tu pa je vse odvisno od čiste hitrosti; zmagovalec...

11 komentarjev

Slo-Tech Portorož 2001

Jaz - Nekateri verjetno že veste za kaj gre, drugi pa boste izvedeli sedaj. Torej, pripravlja se Slo-Techova prireditev z imenom "Slo-Tech Portorož 2001". Večino časa bo zavzemalo prvo slovensko tekmovanju v modificiranju ohišij, ki ga seveda ne smete zamuditi. Ker se bo zadeva začela komaj nekje konec februarja imate sedaj še dovoj časa, da se spravite nad svoje ubogo ohišje ter ga spremenite v občudovanja vredno beštijico. No, po tekmovanju se bodo vsi udeleženci pomerili v igranju najljubših mrežnih iger pozno v noč, tako da je zaželjeno, da s seboj prinesete mrežne kartice. Seveda bo tudi veliko obstranskih dejavnosti, kot recimo tekmovanje v pitju, pljuvanju v daljavo in hranjenju hrčkov. Če vam to ni dovolj vas še obveščamo, da bo na prireditvi večina članov Slo-Tech Teama, tako da boste končno lahko dobili toliko željene avtograme .
Šalo na stran, Primož je v kratkem obljubil prijavno skripto, tako da se bodo začele prijave. Medtem lahko o vsej stvari predebatirate tudi v Forumu....

2 komentarja