» »

Prispevki za gradnjo džamije

Prispevki za gradnjo džamije

««
6 / 6
»
»»

harmony ::

Thomas je izjavil:

To mi je jasno, da Jožef Stalin, kristjan in komunist, je delal svinjarije. Ampak kako jih morejo delati pa z Alahovo milostjo obsijani, to mi pa ni jasno?

Kako si morejo podtikat bombe na tržnici, pa so vsi muslimani?

Jasno, da si lahko take reči počno neverniki, a kako si jih lahko verniki edine prave vere?

To pa je čudno. Kot bi bilo nekaj narobe z njo?!


A si prepričan, da so to pravi muslimani? Poleg tega vsega, koliko je vseh žrtev teh samomorilski napadov. Jih je več od števila žrtev, katere je pobil Stalin???

Po Islamu greš v pekel, če se sam ubiješ. Torej...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: harmony ()

bluefish ::

Po Islamu greš v pekel, če se sam ubiješ. Torej...
Po drugi strani pa greš med device, če umreš mučeniške smrti, kar tako radi razglašajo radikalci.

zee ::

A si prepričan, da so to pravi muslimani? Poleg tega vsega, koliko je vseh žrtev teh samomorilski napadov. Jih je več od števila žrtev, katere je pobil Stalin???


Eh. Ker so torej samomorilski napadi pomorili manj nedolžnih kot Stalin, so opravičljivi, sicer pa ne ?!

Po drugi strani pa greš med device, če umreš mučeniške smrti...


A ženske gredo tudi med device, če umrejo mučeniške smrti? 8-)
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

sandmat ::

ni mi jasno, zakaj se neki pogovarjamo o sedanjih ljudeh. Poglejmo v preteklost:

Mohamed se je preživljal z ropanjem karavan - torej ropanjem svojih lastnih ljudi. Ne vem kje je tuki nek problem s križarji potem ...? Mohamed bi moral po lastnem pravu že zdavnaj ostati vsaj brez obeh rok, namesto, da je pisal koran ... ???

pol pridemo nazaj na debato o logiki ...

za ontopic:

mislim, da bo najbolje, če ne iščeš investitorjev v Sloveniji, ker boš dosegel efekt antireklame ...

Mipe ::

Tule sem se pa spotaknil:

Mahdi_ je izjavil:

In potem, ker ste zmožni naredit naprave za pozabljanje na realnost, sebe imenujte bolj razviti, oziroma bolj civilizirani?! Civiliziran je tisti, ki ima vrednote. Vi jih nimate, oziroma jih imate vedno manj, zato pa tonete v totalno dekadenco.


Menda ja nam ne bodo muslimani predavali o vrednotah? Dajte no... šeriatsko pravo? Kamenjanje žensk? Segregacija žensk? Sekanje rok tatovom? In vse to.

To, kar imate vi za vrednote, je skregano z deklaracijo človekovih pravic. Ironija je, da je kar nekaj držav podpisnic islamskih.

Mi pa da nimamo vrednot... smeh. Osnovne človekove pravice so naše vrednote. Seveda sem spada tudi svoboda do veroizpodi, AMPAK! Ta svoboda še ne pomeni svobode nasilja in tiraniziranja nad drugimi.

sidd ::

Ali je pekel endoterem ali izoterem? ;)
Nikoli nisem razumel vernikov zakaj se matrajo na zemlji 100 let, ko pa bi lahko bili takoj v raju....
Harmony, vidim da ne upoštevaš mojega nasveta. No, toliko to tem kakšen ubermenš ste verniki...
no idea for signature
signed
I

.:joco:. ::

Tale stalin/hitler argument je tut smešen.

Recimo, da pozabimo da sto bili verni in jim rečemo ateisti. Vse kar nam ta argument pove je, da nekateri ljudje so pač slabi. In vera ali ne-vera pač ne naredi človeka dobrega/moralnega.

Question:
Katero obskurno/nemoralno/neetično dejanje lahko stori ateist, ki ga vernik ne more?
Jst vem vsaj za enega, ki ga vernik zlahka, ateist pa ne.
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

donfilipo ::

.:joco:. je izjavil:


Question:
Katero obskurno/nemoralno/neetično dejanje lahko stori ateist, ki ga vernik ne more?


Da kot sekretar partije ne zaposluje vernikov, sam pa na skrivaj moli8-)
To v 'blažnem' socializmu ni bilo čisto tako redko:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

BlueRunner ::

Matev je izjavil:

Lahko prosim poveš, kaj počnem?


navijaš za nekaj kar smo ti lepo povedali da je zgrešeno in nezaželeno

Prosim, da ne govoriš v imenu vseh! Ko zmanjka argumentov, se očitno postaviš v vlogo zagovornika "vseh", ne da bi naštel kdo so ti "vsi", ki mislimo tako, kot misliš ti.

Seveda pa lahko glavo v pesek in ignoriraj tisto malenkost, ki se je reče, da si morda glasen, kot je še nekaj tvojih somišljenikov glasnih. Ostali pa z islamom, džamijami in muslimani pač nimamo težav. Oziroma vsaj ne večjih, kot jih povzročajo nasilni militantni budisti.

Pa mimogrede nimam pojma koliko mojih prijateljev ali znancev je muslimanov. Ne vem. To zame ni vprašanje, ki ga bi imelo smisla postavljati, ker je odgovor popolnoma nepomemben.

Thomas ::

Takoimenovana strpnost nekaterih modelov je pravzaprav sprenevedanje, ki bo lahko zelo drago. Radikalci vsekakor računajo to "strpnost" dela evropske javnosti. Podobno kot je Hitler računal na strahopetnost zahodnih voditeljev, kar so oni imeli za svojo miroljubnost.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Mahdi_ ::

Kar se tiče tega šeriata, na katerega ste se tako obesili! Mi lahko prosim poveste, kje v svetu je država popolnoma urejena v skladu s šeriatom?

Nekaterim tukaj preprosto manjka poučen podatek, da islamski sistem danes nikjer več ne obstaja! Na svetu ni niti ene države, ki bi imela šeriatski sistem. Torej ga ni... torej zakaj bežati od nečesa, kar ne obstaja?

Dokler so muslimani imeli islamski sistem in islamsko državo, so bili najboljši na vseh področjih. Ko so imeli muslimani v Španiji javne knjižnice s fondom 400.000 knjig, so v Evropi kakali na ulici. Ko so muslimani v Španiji (islamski sistem) poučevali geografijo na globusu, so v ostali Evropi mislili, da je Zemlja ploščata. Ko so muslimani v Španiji imeli javne kopalnice, so se v Evropi polivali s parfumi, da ne bi smrdeli. Ko so muslimani že v 9. stoletju v islamski Španiji imeli prve univerze na svetu, so se v ostali Evropi hvalili, da ne znajo brati. To je bil islamski sistem in šeriat.

To, kar imamo (imajo) danes, je pa res podn... svaka čast.

Uporabnik @Mipe je bil nekaj glasen glede človekovih pravic, ki so tukaj oh in sploh superiorne in kakšna demokracija tukaj prevladuje. Temu se jaz lahko samo smejem! Kaj ni zanimivo, da v Iraku in Iranu lahko komot zgradiš cerkev. Čeprav sta obe državi diktaturi! V demokratični Sloveniji pa ne moreš zgraditi ene mošeje!

In še nekaj... zaradi norih iranskih mul se ni začela še nobena vojna!
Zaradi poštenih naftnih multinacionalk se je začela že marsikatera. Zaradi teh pametnih in treznih jastrebov v Iraku vsak dan umre vsaj 50 Iračanov.
Če je to izbira, raje izberem nore iranske mule, kot te poštenjake iz zahoda in ZDA...

Če bi bili muslimani res tako radikalen narod in če bi na silo podtikali svoja življenjska načela, potem ne bi čakali na eno navadno mošejo 37 let! LOL!

In če vas že motijo muslimani zato, ker so organizirani in ker svoje vrednote postavljajo nad zahodnimi vrednotami, potem bi vas morali Židje še bolj motiti. Ker oni definitivno so organizirani, še boljše pa je dejstvo, da oni definitivno postavljajo svoje vrednote nad muslimanskimi in zahodnimi. Po domače povedano: v skladu z njihovim rasističnim Talmudom si ti za njih en navaden nevernik in legitimna žrtev, ki jo lahko ubijejo, pokradejo in poneverijo, brez občutka krivde in sankcij. Ker tako piše v Talmudu.

Toliko o nevarnih muslimanih...

Double_J ::

Tudi, če bi bilo o Judih res, jih je samo 10milijonov, muslimanov pa milijarda.
Dve šivanki...

Limit-sky ::

"Uporabnik @Mipe je bil nekaj glasen glede človekovih pravic, ki so tukaj oh in sploh superiorne in kakšna demokracija tukaj prevladuje. Temu se jaz lahko samo smejem! Kaj ni zanimivo, da v Iraku in Iranu lahko komot zgradiš cerkev. Čeprav sta obe državi diktaturi! V demokratični Sloveniji pa ne moreš zgraditi ene mošeje!"

Zanimivo je tudi, da lahko v Iranu žensko do pasu zakopano v pesek s kamenjem ubiješ, pri nas pa to ni dovoljeno. Ali pa jo (malo bolj humano) obesijo. Pa pri nas je priča definirana kot človek, ne kot moški ali 2 ženski.

Tako da, preden pridemo do gradnje, razčistimo te osnovne zadeve.

Zgodovina sprememb…

sidd ::

Še dober da so rimljani pa že pred 2000 leti in več imeli knjižnice, javne kopalnice, ogrevane hiše....pa ko smo vsi skupaj letali v kožuhih je na kitajskem cvetela civilizacija. Pa egipčani so že imeli ogromno piramid, pa smo še vedno sam živali lovili. Danes je pač danes. Smo spet pred "vami".
In še nekaj: Kdo pri hudiču vam preprečuje gradnjo? Popolnoma noben! Ljudje so malo nejevoljni, to je vse. Ne spreobračajte besed, če že ljudi ne morete :D
no idea for signature
signed
I

Ziga Dolhar ::

Dovolj bo. Če se niste sposobni držati teme (velja tudi za avtorja teme) in želite na splošno o islamu, obstaja že ogromno tem. Seznam spodaj med priporočenimi temami.
https://dolhar.si/
««
6 / 6
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Islam v Evropi (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Problemi človeštva
1274228657 (206202) Truga

Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
47183213 (73680) Gandalfar
»

Ali koran res poziva k terorizmu/nasilju do nevernikov? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14929919 (27250) JanK
»

ĐAMIJA (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60729872 (21838) KaiV6
»

Trenja - DŽAMIJA:)?? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Problemi človeštva
60732388 (24794) kuglvinkl

Več podobnih tem