Forum » Loža » 5000 eur odliva
5000 eur odliva
atubbuta ::
Ma, mislm da bo inflacija prispevala levji delež k temule odlivu :PThanx za opozorilo!
:)
PrimozR ::
Ma, inflacija ne bo dovolj hitra, razen če bo juga all over al pa kej... Sam to bo pa težko zarad evra.
Baje se nam obeta kar huuuuda inflacija. To mo je zagotovil nekdo, ki je leta 1995 napovedal, da bo do leta 2000 4 petine folka izomrlo.
Torej ni zanesljivo, lahko pa se le zgodi in pride do hiperinflacije tudi v euro območju.
Torej ni zanesljivo, lahko pa se le zgodi in pride do hiperinflacije tudi v euro območju.
Tale trditev je še bolj butasta, kot poskušati 'oropati' državo za 5k EUR s tankanjem v tujini...
tiga325 ::
Okoli 80 km je iz Ljubljane (v obe smeri 160). Če greš iz ljubljane, se dejansko ne splača. V kolikor pa imaš že pot v Gorico, je pa to stvar 5 km.
He he, se ti vidi da nimaš 3 čiste...in da ne hodiš dostikrat v gorico...
Pomoje bolj klobasaš o tem, ker če bi res bil tako dosleden, kot praviš, bi vedel, da je 80 km iz Ljubljane
šele Vipava...potem je pa še dobrih 30 do gorice... Kar v obe smeri pripomore še za dodatnih 60 km.
root987 ::
Baje se nam obeta kar huuuuda inflacija. To mo je zagotovil nekdo, ki je leta 1995 napovedal, da bo do leta 2000 4 petine folka izomrlo.
Glede na zgodovinsko točnost napovedi tvojega znanca, mu verodostojnosti ravno ne moremo pripisati, posledično ga pa lahko tudi mirne duše ignoriramo.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Ne pozabi semkaj porocati koliko denarja si ze odtegnil drzavi, takole mesecno. ;)
Prišel sem že na 13900, pa sem zadevo opustil, ker niso več časi za to.
Na palec DDV in trošarine pri osebnih avtih.
Itak je akcija bila bolj simbolična. Na koncu je to vse skupaj še vedno drobiž.
Itak je akcija bila bolj simbolična. Na koncu je to vse skupaj še vedno drobiž.
Ne pozabi semkaj porocati koliko denarja si ze odtegnil drzavi, takole mesecno. ;)
Prišel sem že na 13900, pa sem zadevo opustil, ker niso več časi za to.
A pa si upošteval koliko dražje si v Italiji plačeval bencin in koliko si več zapravil za bencin, ker si hodil mimo svojih opravkov v druge države tankat?
Največ na Hrvaškem. Ampak obdobja, ko je bila cena občutno višja nisem zunaj tankal.
Na začetku sem bil tudi bolj zagret, potem pa vedno manj.
Na začetku sem bil tudi bolj zagret, potem pa vedno manj.
FireSnake ::
Nobene škode, če bi se taki ljudje trajno odselili iz države.
Kako malo pomembnih težav moraš imeti v življenju, da se greš ubada s čim podobnim.
Neverjetno.
In potem mi Amerom pravimo, da so neumni?
Kako malo pomembnih težav moraš imeti v življenju, da se greš ubada s čim podobnim.
Neverjetno.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
MadMen ::
Ah, to kar je OP naredil je stvar egoizme in kulture me me me. Tega maš na tone po celem svetu...
Utk ::
Brez da se spuščam v to, ali se je OPu zgodila krivica ali ne (teoretično se mu lahko bi), je zame kaj takega čisto razumljivo. Jaz nisem še tako daleč, sem pa tolk daleč, da mi se valjam po tleh ko nekdo omeni, da bi morali imet slabo vest, če nam kdo kaj naredi na črno. Se bo morala država še kar dost potrudit, da bo kaj takega za pričakovat od ljudi. Jaz je nimam, niti pikice ne.
WarpedGone ::
Seveda so neumn, kar polovica jih je pod povprečjem!
Zbogom in hvala za vse ribe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Premik krajevne table (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13317 (11660) | BigWhale |
» | Hitrost na cesti (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 55650 (44856) | Oki |
» | Referendum o kaznih za prometne prekrške (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 159138 (150382) | BlueRunner |
⊘ | Klub Počasni voznik (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 81666 (74366) | Gandalfar |
» | perverzna lopovščina (1000 eur) (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 89381 (62134) | BlueRunner |