Forum » Pomoč in nasveti » Draytek mini vigor 128 ISDN - sesuva računalnik
Draytek mini vigor 128 ISDN - sesuva računalnik
jeanmark ::
Imam ISDN modem Draytek mini vigor 128 priključen na USB. Priključen je na ISDN-VoIP adapter (T-2). Če pokličem na številko, in po drugem zvonenju klic prekinem, se mi računalnik obesi.
Nameščene imam zadnje driverje iz njihove spletne strani.
Operacijski sistem Windows XP. Naloženi vsi popravki.
Če v device managerju med USB napravami modem disableam, potem klice ne sesuje mašine.
Kaj mi je storiti?
Nameščene imam zadnje driverje iz njihove spletne strani.
Operacijski sistem Windows XP. Naloženi vsi popravki.
Če v device managerju med USB napravami modem disableam, potem klice ne sesuje mašine.
Kaj mi je storiti?
dolenska ::
ammm sj ne da bi težil ampak resno sprašujem zakaj rabiš ta modem če pa imaš t-2 internet.
tudi meni je ta modem sesuval vse tri računalnike ko sem imel še klicno povezavo. pravzaprav mi je pokazal tisti super modri ekran. rešitve nisem našel, saj je bila težava v gonilnikih, katere sem pa vedno nadgradil na najnovejše. no sedaj imam adsl in je kul. ti maš pa t-2 in je še bolj kul.
tudi meni je ta modem sesuval vse tri računalnike ko sem imel še klicno povezavo. pravzaprav mi je pokazal tisti super modri ekran. rešitve nisem našel, saj je bila težava v gonilnikih, katere sem pa vedno nadgradil na najnovejše. no sedaj imam adsl in je kul. ti maš pa t-2 in je še bolj kul.
Modem v povezavi z RVS-COM uporabljam kot telefonsko tajnico in za sprejemanje/pošiljanje faxov. Sicer moram sedaj preveriti, ali to še deluje. Malce mi je čudno, da ko sem testiral tajnico, je vse delalo ok. Morda se je še to sedaj pokvarilo :-((
Zdaj sem še malce potestiral in glej ga zlomka. Če kličem iz T-2 telefona, se računalnik ne razsuje. Če pa pokličem iz mobitela, se pa razsuje.
Mislim, koji Q se modemu sanja od kod kličem. Seveda se mu, daj mi pokaže številko klicočega, ampak kakšen po***** bug je to, da se sesuva v odvisnosti od operaterja.
-------------------------------------------
Astitudnot padu: http://notpadu.24ur.com
Mislim, koji Q se modemu sanja od kod kličem. Seveda se mu, daj mi pokaže številko klicočega, ampak kakšen po***** bug je to, da se sesuva v odvisnosti od operaterja.
-------------------------------------------
Astitudnot padu: http://notpadu.24ur.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asterisk VoIP - izkušnje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 17487 (3134) | webbacklink |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44108 (19648) | imallears |
» | Kako ste zadovoljni z delovanjem T-2 ponudnika za internet? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12281 (8082) | durrenmatt |
» | Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 36880 (20826) | Bug |
» | T-2: Splošna debata in iskanje zarote (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Omrežja in internet | 272163 (68378) | beta1 |