Forum » Pomoč in nasveti » DVD Player JVC XV-N420
DVD Player JVC XV-N420
zabac ::
Pozdravljeni,
kupil sem omenjeni dvd player in mi ne predvaja podnapisov. Ne glede na to ali so z filmom v isti mapi, pod istim imenom kot je film (npr.Alcatraz.avi, Alcatraz.srt).
Pozna morda kdo ta problem? Hvala in lep pozdrav
kupil sem omenjeni dvd player in mi ne predvaja podnapisov. Ne glede na to ali so z filmom v isti mapi, pod istim imenom kot je film (npr.Alcatraz.avi, Alcatraz.srt).
Pozna morda kdo ta problem? Hvala in lep pozdrav
gkovac ::
Hmmm... DVD player ti ne prikazuje podnapisov? ta je pa mal bosa...
Si mogoče probal posneti film na disk in pogledat če deluje? S katerim programom pa gledaš filme? Če jih gledaš z WMP potem lahko na podnapise kar pozabiš. Priporočam ti uporabo BS Playerja.
Si mogoče probal posneti film na disk in pogledat če deluje? S katerim programom pa gledaš filme? Če jih gledaš z WMP potem lahko na podnapise kar pozabiš. Priporočam ti uporabo BS Playerja.
lp,
gkovac ::
uh... mea culpa
mal sem pobrkljal po netu in našel eno stran, kjer omenjejo tvoj problem. Pravijo, da je rešitev tole:
1.Power on the unit
2.If there is a disc inside,remove it.
3.Push these buttons on the remote control in this order: SETUP-1-7-3-9-ENTER
This has to be done within 3 seconds,otherwise it won't work.
For subtitles: select srt-file
Kaj točno to naredi ne vem, ampak poglej kam se boš premaknil v menijih, da ne boš kasneje imel kakšnih problemov.
mal sem pobrkljal po netu in našel eno stran, kjer omenjejo tvoj problem. Pravijo, da je rešitev tole:
1.Power on the unit
2.If there is a disc inside,remove it.
3.Push these buttons on the remote control in this order: SETUP-1-7-3-9-ENTER
This has to be done within 3 seconds,otherwise it won't work.
For subtitles: select srt-file
Kaj točno to naredi ne vem, ampak poglej kam se boš premaknil v menijih, da ne boš kasneje imel kakšnih problemov.
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33969 (7800) | copkacopi |
» | [divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 35635 (10455) | kekpek |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72481 (17243) | LexLuthor |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325468 (50812) | cryptozaver |
» | [divxvid] Denver predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 6120 (3370) | redzion |