Forum » Problemi človeštva » Izstop iz katoliške Cerkve
Izstop iz katoliške Cerkve
Temo vidijo: vsi
Jeronimo ::
Najbolje da jih tožimo, ker so nas vpisali nekam brez naše privolitve. Kako nas lahko brez našega podpisa vodijo v svojih evidencah? šalabajzerji. In naša država kima ...
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
AmokRun ::
Ne moreš, oziroma nimaš pravne podlage, ker imajo starši pravico vzgajat otroke po svojem verskem prepričanju.
madmitch ::
Ne moreš, oziroma nimaš pravne podlage, ker imajo starši pravico vzgajat otroke po svojem verskem prepričanju.
Naj se vzgajajo kakor njim drago, naj počnejo kar jih volja, jaz bom počel isto, vse dokler ne bom posegal v njihove pravice, kar želim od vseh ostalih.
Če bi se vsi tega držali, takilih tem sploh ne bi bilo treba.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Cervantes ::
Pa kaj se tle tok šimfa čez te religiozne revčke! Enti, če bi mene vzgajal (beri: indoktriniral) - da bom v peklu krvavo mačko lizat moru (če si ga bi recimo n.roko v. - pazi, to sem slišal tam enkrat ko sem bil star cca 7 let od katoliško indoktriniranega vrstnika!) - bi danes bil duševna pokveka (oz bi zgledal kot B.Grizm) - in bi seveda komi čaku de se JFC vrne v zarji trobent arhangelov (še prej seveda pride dolina Jozafat), ki bo pospravil z ateističnimi in agnostičnimi debilčki - teisti so že pod vprešanjem - in končno povzdignil v nebo svoje napolkastrirane privrženčke. Mi pa marš in hell forever in se cvret!!!
Einsten A,: "Ne vem, ali je vesolje neskončno ali ni. Vsekakor je pa jasno, da je neskončna človeška neumnost". (Tam okoli l. 1952).
QED.
Aja, BTW: vice je Vatikan skenslov. Za koga boga smo pa tam mal pred reformacijo moral kupvat tiste vinjete??? (Beri: odpustke:)
Einsten A,: "Ne vem, ali je vesolje neskončno ali ni. Vsekakor je pa jasno, da je neskončna človeška neumnost". (Tam okoli l. 1952).
QED.
Aja, BTW: vice je Vatikan skenslov. Za koga boga smo pa tam mal pred reformacijo moral kupvat tiste vinjete??? (Beri: odpustke:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cervantes ()
DarwiN ::
Tole je smeh ja, da so vice kar skenslali, ker so bile slab marketing, simple as that..:D
Prednosti:
- Starše se tako preko ustrahovanja prisili, da takoj ob rojstvu takoj ožigosajo dojenčke in začnejo s pranjem možganom.
- Manj splava = več memberjev
-
Slabosti:
- dojenčki, ki umrejo še pred krstom in posledično terror v očeh teh staršev..
- slab marketing za business.
In ker so ugotivili, da "vsak" veren starš tako ali tako krsti svoje otroke, potem slabosti prevladajo nad prednostmi in zato "cancel". :D
Prednosti:
- Starše se tako preko ustrahovanja prisili, da takoj ob rojstvu takoj ožigosajo dojenčke in začnejo s pranjem možganom.
- Manj splava = več memberjev
-
Slabosti:
- dojenčki, ki umrejo še pred krstom in posledično terror v očeh teh staršev..
- slab marketing za business.
In ker so ugotivili, da "vsak" veren starš tako ali tako krsti svoje otroke, potem slabosti prevladajo nad prednostmi in zato "cancel". :D
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Še anekdota:
Moja soseda, bistra, čedna punca, 5 otrok, skoraj edina, s katero se v tem (ruralnem) okolju normalno pogovarjam, mi je zadnjič razlagala, da so imeli s sosedom en spor, ki da s pravnega vidika nima posebnih šans, da bi uspel... mi je na koncu debate rekla:
"Amapak na konc bo pa že dobu svoje!"
Jaz: "Kako na konc?"
Ona: "Ja, poslednja sodba, ane??"
Zastor.
Moja soseda, bistra, čedna punca, 5 otrok, skoraj edina, s katero se v tem (ruralnem) okolju normalno pogovarjam, mi je zadnjič razlagala, da so imeli s sosedom en spor, ki da s pravnega vidika nima posebnih šans, da bi uspel... mi je na koncu debate rekla:
"Amapak na konc bo pa že dobu svoje!"
Jaz: "Kako na konc?"
Ona: "Ja, poslednja sodba, ane??"
Zastor.
Vajenc ::
Veren al ne, ponavadi velja, da se dobro povrne z dobrim ali slabo s slabim. Mogoče razmišlja v tej smeri in ne dobesedno apokalipso in čakalnico za sodbo.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
49106 ::
Naj se vzgajajo kakor njim drago, naj počnejo kar jih volja, jaz bom počel isto, vse dokler ne bom posegal v njihove pravice, kar želim od vseh ostalih.
Če bi se vsi tega držali, takilih tem sploh ne bi bilo treba.
A če pa otroku daš ime, ni skrajno podobno?
Cervantes, pa si vprašal otroka kaj misli o božičku, zobni miški ?
solatko ::
Messiah - To so pač dobri strički za otroke, jaz sem tudi verjel v dedka Mraza, dokler nisem fotra vidu, sred noči letat z darili okoli jelke, sredi noči.
Delo krepa človeka
49106 ::
Uh, pardon cervantes. Nevem kaj sem mislil, ampak to kar sem napisal jaz, nima nič s tem kar si napisal ti =)
@ vajenc:
Ma kakšna je to zdaj metafizika?
Jaz že celo življenje (quite a long time, I tell you) počnem same pi!"#$%je, pa se mi do zdaj vrača samo z dobrim.
Alt:
Jaz že celo Življenje (quite a long time, I tell you) počnem same prvovrstne in itak humanitarne zadeve. pa se mi vrača samo s slabim.
Se opravičujem za en debilen post-
@vajenc:
Sorry, zdej razumem :)
O ne, ona je živa apokalipsa!
Ma kakšna je to zdaj metafizika?
Jaz že celo življenje (quite a long time, I tell you) počnem same pi!"#$%je, pa se mi do zdaj vrača samo z dobrim.
Alt:
Jaz že celo Življenje (quite a long time, I tell you) počnem same prvovrstne in itak humanitarne zadeve. pa se mi vrača samo s slabim.
Se opravičujem za en debilen post-
@vajenc:
Sorry, zdej razumem :)
O ne, ona je živa apokalipsa!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cervantes ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se pogovarjati z vernikom? (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Loža | 150211 (133327) | Mrakw |
» | [fork] Krščanstvo je v bistvu poganska vera (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 125254 (109864) | PacificBlue |
» | Odnosi do Krščanstva v Sloveniji (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Problemi človeštva | 84660 (74418) | gruntfürmich |
» | Ali koran res poziva k terorizmu/nasilju do nevernikov? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31892 (29223) | JanK |