» »

Problem s TV - slika ni nasredi

Problem s TV - slika ni nasredi

Trancedeejay ::

HI
Imam Sony KV-29XL70K (vglavnem Sony 72cm 100Hz....) in me zajebava, ker slika z DVD ni nasredi, zdej ne vem al je to tako narjen al pa nekej ni ok. Torej na levi manjka ene 5cm in ze tisti osnovni znak od OSD DVD-je kjer pise Premium Digital je pomaknjen bolj levo. Sem DVD player priklopil na drug TV, vse normalno, tut ce na svojem TV-ju dam PIP(torej nastavim da je recimo slika z DVD-ja v tamalem okencku, je tudi lepo nasredi, samo tisti okencek je 16:9 varianta.) TV ima opcijo kao ce je slika prek RGB malo zamaknjena da se jo nastavi horizontalno, ima pa moznost najvec +10, pa se vedno ni nasredi. Moti me tudi to da ce sliko iz 4:3 preklopim na 16:9 se vidijo ko se zacne zgornji crni rob 3 barvne crte(RGB - red green blue). Garancija mi velja se 6 dni tko da ce ima kdo kaksen nasvet.....
Bom pa dons su do kolega in priklopil svoj DVD, ce je isto.

Have a nice Day

Matt
Music is the key

Dejancek ::

Kar se spomnim ko sem bil pri tebi, je takrat bila na sredini. Kaj je sedaj povzročitelj taga je lahko tud uf rešitev ali pa samo ena. Servis ?!
Si mogoče dal kaki magnetni predmet zraven TVja, mogoče center zvočnik ?

Je pa dobro vprašanje glede kabla, ali pa preprosto TVju se je sfuzlal. Probi ugasnit TV za nekaj ur, te postopke itak veš.
Če ni reštive, izkoristi te zlate 5 dni ki jih še imaš in veselo na servis...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962590304 (29633) Dominator
»

Bela pika na zaslonu tablice

Oddelek: Pomoč in nasveti
141449 (1141) menjalnik
»

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36863542 (16032) Buffy
»

Matična plošča ASUS P5QPL-AM

Oddelek: Strojna oprema
10746 (620) Laki_ laik
»

[TV] CRT oz. katodni televizorji (strani: 1 2 3 4 5 )

22638225 (20668) mrheker

Več podobnih tem