Forum » Zvok in slika » [ATI Radeon 9550] Hydravision tezava
[ATI Radeon 9550] Hydravision tezava
alum ::
Zakaj se mi po namestitvi hydravision (graficna ATI Radeon 9550), v oknu (Display->Settings->Advanced) ne prikazejo zavihki, kot so Display, Color in ostali, ki vsebujejo ikonico ATI. Prikaze se mi le en ATIjev, in sicer Catalyst Control oz. nekaj takega(ne vem na pamet, ker sem na drugem racunalniku).
Brez zavihka Display pa ne znam usposobit Tv-out izhoda.
Lp
// vprasanje bilo najprej objavljeno v skupni temi PC na TV, vendar je vprasanje v treh urah videlo le 18 ljudi!
// moderator lahko brise moje vprasanje iz PC na TV
Brez zavihka Display pa ne znam usposobit Tv-out izhoda.
Lp
// vprasanje bilo najprej objavljeno v skupni temi PC na TV, vendar je vprasanje v treh urah videlo le 18 ljudi!
// moderator lahko brise moje vprasanje iz PC na TV
Bom se malo drugace vprasal.
Kaksna je procedura za usposabljanje Tv-out(a)? Kaj je sploh potrebno za njegovo delovanje? Nikjer ni kaksnih nekomfuznih navodil, ko se ne namesca 60% dodatne funkcionalnosti (je Hydravision sploh pogoj za delovanje Tv-out(a)).
Sem googlal pa me boli glava. Se bolj. :)
Kaksna je procedura za usposabljanje Tv-out(a)? Kaj je sploh potrebno za njegovo delovanje? Nikjer ni kaksnih nekomfuznih navodil, ko se ne namesca 60% dodatne funkcionalnosti (je Hydravision sploh pogoj za delovanje Tv-out(a)).
Sem googlal pa me boli glava. Se bolj. :)
Ok, sem prisel malo dalje. Ne-namestitev Catalyst Control(-a) pusti zavihek display, kjer so tudi gumbi za nadzor TV(-ja).
Vendar ni spodaj oznacenih gumbov s katerimi bi lahko vklapljal/izklapljal prikaz na Tv(-ju).
Se sanja komu zakaj?
Lp
P.S.: Dejancek, vprasanje sem prestavil v svojo temo, ker sem hotel, da ni vidno le skupini, ki bere temo PC na TV, ampak tudi ostalim, ki berejo oddelek Zvok in slika. Predvidevam, da z moderatorji wake up blazis svoje komplekse, ker vec nisi moderator? Prosim ne v tej temi. Hvala.
Vendar ni spodaj oznacenih gumbov s katerimi bi lahko vklapljal/izklapljal prikaz na Tv(-ju).
Se sanja komu zakaj?
Lp
P.S.: Dejancek, vprasanje sem prestavil v svojo temo, ker sem hotel, da ni vidno le skupini, ki bere temo PC na TV, ampak tudi ostalim, ki berejo oddelek Zvok in slika. Predvidevam, da z moderatorji wake up blazis svoje komplekse, ker vec nisi moderator? Prosim ne v tej temi. Hvala.
Dejancek ::
Prosiš lahko kar ti paše, to ti je pravica a ne
Še vedno bo ključek tuki, ko se bo nekdo pojavil na forumu
Še vedno bo ključek tuki, ko se bo nekdo pojavil na forumu
Oh poglej ga saljivca, poglej. ;)
Pa se moder po vrhu. Pravica mi je prositi? Super. Ampak nebom se zaradi tvoje modrosti spuscal na osebni nivo, ceprav bi se lahko. Po tvojem pisarjenju sodec. ;)
Ce mi zelis zaupati se kaksno modrost, te prosim da to storis v oddelku zasebna sporocila. Z veseljem poklepetam z ljudmi, ki so potrebni klepeta in pozornosti. Humanitarnost pac. Kot kaze je potrebna tudi ljudem tvojih let. ;)
// Moderatorji lahko zaklenete ce zelite, bom prestavil v PC na TV. Tudi tukaj ni kaj vecjega odziva kot tam. Kot kaze temu botruje vprasanje.
Pa se moder po vrhu. Pravica mi je prositi? Super. Ampak nebom se zaradi tvoje modrosti spuscal na osebni nivo, ceprav bi se lahko. Po tvojem pisarjenju sodec. ;)
Ce mi zelis zaupati se kaksno modrost, te prosim da to storis v oddelku zasebna sporocila. Z veseljem poklepetam z ljudmi, ki so potrebni klepeta in pozornosti. Humanitarnost pac. Kot kaze je potrebna tudi ljudem tvojih let. ;)
// Moderatorji lahko zaklenete ce zelite, bom prestavil v PC na TV. Tudi tukaj ni kaj vecjega odziva kot tam. Kot kaze temu botruje vprasanje.
Dejancek ::
Modrosti ne dajem zastonj
Moderatorji lahko zaklenete ce zelite, bom prestavil v PC na TV. Tudi tukaj ni kaj vecjega odziva kot tam. Kot kaze temu botruje vprasanje.
To mi je pa všeč da si napisal, pa tudi upam da si dojel nauk te zgodbe.
Moderatorji lahko zaklenete ce zelite, bom prestavil v PC na TV. Tudi tukaj ni kaj vecjega odziva kot tam. Kot kaze temu botruje vprasanje.
To mi je pa všeč da si napisal, pa tudi upam da si dojel nauk te zgodbe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dejancek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585020 (24349) | Dominator |
» | PC to TV (HDMI kabel)Oddelek: Zvok in slika | 7529 (2962) | legenda30 |
» | Nvidia Geforce 7300GS - TV izhod ne dela aka. a sem bil norc, da sem to kupil?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1748 (1578) | Realman |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5401 (4121) | H_man |
» | res. na TV 800X600 = radeon 8500 = ?Oddelek: Zvok in slika | 1643 (1355) | Lucio |