Forum » Strojna oprema » Matična plošča ASUS P5QPL-AM
Matična plošča ASUS P5QPL-AM
Laki_ laik ::
Ali matična plošča ASUS P5QPL-AM podpira možnost namestitve windows-ov iz usb ključa.V bios-ih sem nastavil "first boot device" na removable disk pa mi vseeno ne zazna usb ključka z windowsi.Bilo kaka informacija ali nasvet je dobrodošel.
klinker ::
Ce ima opcijo verjetno podpira tudi to funkcijo. Pa si naredu kljucek tako da je bootable? Jst to vedno nardim s programom UltraISO in mi je do zdaj na vseh PCjih/Laptopih delal boot bp.
Naredil sem z wintoflash programom.Sicer sem gledal še par drugih možnosti vendar sem se odločo za ta postopek.
klinker ::
Pac poskusi se UltraISO. Zazenes program kot administrator, z njim odpres ISO sliko winsew, gres na bootable>write disc image in pocakas da nardi
Ne ne gre niti na ta način.Tak da to pomeni da ta matična ne podpira boota z usb ključa.A se da kje preverit kaj vse podpira ta matična plošča?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Laki_ laik ()
solatko ::
Izbiro imaš pri izbiri diskov, saj ti USB ključek, če si ga seveda pravilno pripravil, zazna kot trdi disk. Pustiš first boot HDD in v polju izbire diska, porineš ključek na vrh z +.
Zdaj je pa problem da se instalira in po ponovnem zagonu se prične ponovno nalagat od začetka.Tak da sem zdaj brez idej.Je potrebno narediti še kaj?
to pomeni da ko se ponovno zažene moram pred tem odstraniti ključek.Ker do sedaj sem vednio instaliral z dvd-ja pa nisem nikoli nič vzel ven dvd-ja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Laki_ laik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika med USB kluči (flash pogoni)Oddelek: Strojna oprema | 1867 (1304) | frtusnk |
» | težave pri nameščanju windows 10 na ASUS-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12337 (10864) | solatko |
» | boot usbOddelek: Operacijski sistemi | 974 (792) | klinker |
» | Računalnik ne boota iz USB-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1417 (1086) | MrStein |
» | USB bootOddelek: Strojna oprema | 10000 (9449) | T-Majo |