Forum » Zvok in slika » zvok in podnapis ja slika ne
zvok in podnapis ja slika ne
fritzy ::
Pri določenih dvix filmih imam zvok in podnapise, nimam pa slike .
Mi lahko nekdo svetuje .
Znanec mi je sicer dejal da je problem v (pre)visoki resoluciji, ne vem pa kako naj znižam to (pre)visoko resolucijo .
Ali obstaja kakšen poseben programček za sprembo resolucije?
Prosim in LP
Mi lahko nekdo svetuje .
Znanec mi je sicer dejal da je problem v (pre)visoki resoluciji, ne vem pa kako naj znižam to (pre)visoko resolucijo .
Ali obstaja kakšen poseben programček za sprembo resolucije?
Prosim in LP
podtalje ::
Resolucija skoraj zagotovo ni problem (predvidevam, da predvajaš film na računalniku).
Po vsej verjetnosti je problem v kodekih za film.
Podaj malo več informacij o tvojem problemu:
- kateri operacijski sistem
- kakšen računalnik imaš
- kateri program uporabljaš za predvajanje
- katere kodeke imaš instalirane
- se to dogaja pri vseh filmih ali samo pri določenih
- ...
Po vsej verjetnosti je problem v kodekih za film.
Podaj malo več informacij o tvojem problemu:
- kateri operacijski sistem
- kakšen računalnik imaš
- kateri program uporabljaš za predvajanje
- katere kodeke imaš instalirane
- se to dogaja pri vseh filmih ali samo pri določenih
- ...
danix1 ::
Samo zvok in podnapis brez slike se pojavita pri vseh playerjih, ki bazirajo na MTK čipu, torej na veliki večini (Yamada, elta, Philips, LG, Yamaha, Bellagio, Yakumo,..........)
Najvišja prebavljiva resolucija jim je 720 x 576 pixlov.
Zmanjšaj jo z npr. Auto GordianKnot ali Pocketdivx encoder-jem, ali pa si dolpotegni dotični film iz drugega izvora
Najvišja prebavljiva resolucija jim je 720 x 576 pixlov.
Zmanjšaj jo z npr. Auto GordianKnot ali Pocketdivx encoder-jem, ali pa si dolpotegni dotični film iz drugega izvora
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 54012 (8837) | Spajky |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27627 (7159) | monaco |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 227648 (38154) | fr33sat |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39550 (11599) | JanezC |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13456 (5057) | Kocovan |