» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
33 / 60
»»

Gorth ::

buahahaha leta 2003 :D :D

Duke Nukem ::

zakaj ste tako prepričani, da ni življenja drugod ??o tem tolk mal vemo ,pa toliko zanikamo ;) vse je možno ,sigurno so planeti tudi poseljeni 8-) bo čas povedal svoje ,če bomo živi tok časa :D

Matev ::

ja pa pismu duke nkem
a si ti res tako neveden - ali kaj

nihče ni rekel da 100% verjame da smo sami

govorimo samo to da so ramzesove teze zblojene

duke - pa zakaj bo čas povedal

saj je ramzi že dal verodostojne linke - a jim ti verjameš?

ali čakaš da bo čas povedal - če čakaš - potem ne verjameš

zakaj ne verjameš?

Thomas ::

> buahahaha leta 2003

Ja! En astrolog je neki blefiral leta 2002 (ali še kaj prej) in nabluzil čuda božja na net, kjer so ostala v njegovo čast (sramoto) do današnjega dne.

Ramzes, ne bodi ga len, je oslarijo subito pobasal. >:D

buahahaha leta 2003 - zares! :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Azrael ::

O Planetu X je tema že bila (oktober 2002) in prav nič zažigala.

Zaniivo se mi zdi, da je ta tema plezla do 33. strani, ker podobne teme na tem forumu zamrejo po nekaj postih. IMO je vseeno šlo ali mogoče še gre za psihološki eksperiment nad uporabniki foruma.
Nekoč je bil Slo-tech.

CCfly ::

Prvih 10 strani je bilo zabavnih, nato se 20 strani ponavlja stara zlajnana zgodba, zdaj smo pa prešli v "Nakladalnico".
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

Ramzi je temo tok dolg ''vzderževal'' da ma zdej pač 33 strani, je pa šu najbrž opozarjat ljudi pred katastrofo :O na druge forume ^^... mogoče bo celo kej doesegu na kakem tako zvanem froc-frumu kjer se gnetejo tlinajst pa dvanajst let stali fantki pa puncke :P

So bl naivni

No dej Ramzi oglas se že kej... me že mejčkn skrbi da si obupal :(:(

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gorth ()

ramzi saj ti verjamemo

vsi - čisto vsi
vse - čisto vse

tudi da bo leta 2003 konec sveta

samo oglasi se še kaj

dej no ramziiii :(:(

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gorth ()

gzibret ::

Sicer pa Ramzes 324 - redkokateremu se zgodi, da ima tema toliko odziva in postov. To si lahko šteješ v dobro. Očitno marsovci ne zanimajo le tebe......
Vse je za neki dobr!

Stepni Volk ::

Da ne govorim o tem, kako širok klub oboževalcev ima. :D

(Glej sporočila višje)

Zgodovina sprememb…

pliiizzz come baaack :( we miss you! w miss laughter!!

RAMZI RAMZI RAMZII !!! :'( :'(

Duke Nukem ::

nehajte norce brit ,pa raje dokumentarce zevajte ;) res ste fental temo ;(

Thomas ::

Tak je bil namen. Temo pofentat. Vsaj moj.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Sam jst se oglasm pa že ni teme >:D >:D >:D

Gorth da tema destroyer!

Nejc Pintar ::

@Thomas: Dolgo smo se trudili, pa nam je le uspelo.
Morda pa bo ramzi odprl novo temo z naslovom: SAMO ZA BELIVERJE: 50LET LAŽI IN NORČEVANJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Lahko je biti prvi, če si edini!

LOL hhaha

Mogoče se pa š vrne!!! :O:O:O

Gorth, ne sekiraj se.

Gledam statistiko.

ramses324
....
Datum zadnje prijave: 21.11.2005 13:56:36
...

So nam ga vesoljčki ugrabili ? :\ Ali kakšna že omenjena tričrkovna agencija ? :\

IMO samo upošteva nasvete, da bo na kakšnem misteriji forumu bolj uspel.:D :))
Nekoč je bil Slo-tech.

leinad ::

M15 ? M16 ? M45 ? ali ga je pa zgrabil C14 oz. F81?

lolz... Sam je reku u enm postu da bo nabral stvari pa jih na forum nalimu tko da .. pomoje se bo vrnu ;) Itaq nas nc ne bo poslušu .. bo sam svoje naprej pel ... Kot že povedano .... lost case ='(

Ziga Dolhar ::

S0V4.
https://dolhar.si/

ramzi je najden

http://forum.kvarkadabra.net/viewtopic.php?p=7965&sid=8ac09e2cc327888e12e4ebb4c6cd127c#7965

http://forum.kvarkadabra.net/search.php?search_author=ramses

čeprav tale ramzi zna delati presledke za ločili - tako, da je ali evolviral ali pa ni to naš ramzi

čeprav je po bistroumnosti prispevkov to povsem samo in le on

ramzi

Če čez kakšno leto naletite na forumu na kakega UFO-maniaka, ki vas bo hotel prepričati s temu podobnimi popolnoma verodostojnimi scani dokumentov:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CIA TOP_SEKRET
(for eyes only)

Subject: Ramzy
Date: 21.11.2005
Time of abduction: 13:56:36
Purpose: To extract top-secret information about the agencies involvement in extra-terrestrial, that even the agency itself wasn't aware of.
Results: Several agents suffering of a severe nerves damage prompted with hours of listening to very credible theories and no idea where to store all the interrogation tapes.
Solution: Teleporting the subject to St. Paul's Mentally disfunctioning rehab. center, Maryland

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

vedite da je vse res ;)

Ziga Dolhar ::

Seveda je res!

Saj si ravnokar postal uradni dokument! Sploh veste, kaj so to uradni dokumenti! Ti ne lažejo!
https://dolhar.si/

Matev, bravo, bo kar pravi ramzi.

Ampak tudi na Kvarkadabri je pisal nazadnje 18.11...

Worst-Case Scenario:

Prišli so tipi, ki delajo za MiB in nas vse skupaj polučkali in sedaj ne vidimo ramesovih postov.>:D

Tako smo zasmetili to temo, da me je kar strah, da bodo moji posti podkrepljeni z rdečo barvo.:D
Nekoč je bil Slo-tech.

iggy ::

Tehnični risar in graf.oblikovalec

A ni on nek inženir wannabe?
Hey, you're fat!

Jah, človek je očitno univerzalen.

Azrael res, dolge ure Ramzyjevega vlaganja truda v kvalitetne intelektualno bogate poste, tukaj mi uničujemo s temi smetmi.

Shame on us...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leinad ()

@iggy:

V prvem postu pravi (3. stavek):
Sem inžinir elektronike in računalništva.
:\
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Azrael ()

iggy ::

Ramzy si je izboriv prostor v mojem srcu!

RESPECT RAMZY!
Hey, you're fat!

mah zmišluje se skos ... bednik

Alec999 ::

Naš slavni Ramses bi bil rad politik, da nam bo razkril vse skrite projekte in rekel "Alien in your face, tuki jih imate".

Dokaz TOPSEKRET #1 in TOPSEKRET #2

Zadnja objava: 06-11-2005 19:54:23

:D

Cross ::

jah valda da je mudel ugotovu da se kle ne splača pisat če ni folka s katerim se da met debato pač o kšnih bl nevsakdanjih zadevah. sej je dobr da se je še tok cajta trudu. jz bi že zdavni obupu. drgač pa k vi skos hočte met totalne nedvoumske dokaze, pa dokažte vi brez dvoma da to ni res, če že pač VESTE da to ni res in vse drugo.:\ linke z dokazi pa kr sm postite .
entering the subspace

Ramesses II ::

gzibret:
"Skupina Težki časi (Troubled Times) verjame, da bodo leta 2003 Zemljo pretresle katastrofe neslutenega obsega. Vzrok tega naravnega dogodka je velikanski planet, ki je bil znan našim prednikom, današnji ljudje pa ga ne poznajo, ki se bo takrat, v okviru svojega 3600 let trajajočega cikla okoli Sonca, gibal blizu Zemlje."

Gzibert, sej nisem tega postal zaradi vsebine...nekdo je hotel imet Slovensko stran, in sem jo postal! :D Drugače pa ne verjamem tem oslarijam...

Če povem kako vidim jaz to stvar; Dokazov proti ni....dokazi "ZA" so že skozi vso zgodovino! dokumetnirani v medijih, laboratorijih pa od 18st.naprej...od 2.svet vojne, ko so AMeričani in Rusi zvedeli za Nemške znanstvenike, da so delali na letečih krožnikih in njihovi tehnologiji, se jim je mešalo, in so se dajali, kdo bo prej dobil Nemške znanstvenike v roke. IN zakaj glih leteče krožnike? Jaaah,....zato ker so imeli specialno tehniko gibanja, katera je bila nad vsemi letali...Samo kako so vedeli za NLP-je?? Mogoče iz Roswella 1947 ? nebi rekel...Amerikanci in Rusi so bili prepričani, da so Nemci izdelali napredno tehnologijo, in so jo na vsak način hoteli imet. Prvi neuspeli poskus so pokazali javnosti....Projekt od Johna Frosta "AvroCAr"1953....Seveda, ker ni uspel, da je USAF odslovila in projekt nadaljevala v vojaški industriji pod najstrožjimi varnostnimi ukrepi. In seveda, niso hoteli druge oblike kot letečega krožnika....1957....Samo tukaj nekaj ne razumem, če pa so Nemške znanestvenike na silo privlekli v AMeriko prav zaradi tega. Ampak izdelana iz Nemške tehnologije je bila samo raketa v2 rocket...kasneje pa vesoljski program...To pomeni, da niso ne eni in drugi naredili "Letečega krožnika", ampak Amerikanci in Rusi so si zapičli v glavo leteči krožnik??To je jasno razvidno v vseh vojaških dokumentih...Tako, da recimo AMerika in Rusija do konca 70ih nista imali letečih krožnikov!! AMpak največ videnj NLP-jev se je pojavljalo od 40ih pa do 70ih. o katerih se je pisalo po celem svetu ter je bila USAF prisiljena v mednarodno raziskavo NLP-jev Project Blue Book 1951-1969.....To pomeni, da so vse fotografije( največ v zgodovini NLP-jev) bile posnete do 40ih do 70ih, ko je bila tehnologija NLP-jev samo znanstvenafantastika! Prvi ARV je nastal po 80ih, recimo po Projektu razkrivanja in vojaških virih! Zakaj je pol to še dandanes kot črni projekt, če so ostali prišli na dan že zdavnaj, pa so bili kasneje razviti...SR-71,F117,B-2,U2..... Tako, da je cela stvar nastala, ko še barvnih fotoaparatov niso imeli in se nadaljuje še danes?? Sedaj, ali še dandanes nimajo letečih krožnikov ali je tukaj nekaj drugega... KDo pa je bil tudi celo zgodovino na slikah, stenskih poslikavah, knjigah, časopisih, kraljevskih zapisih, biblji,freskah...lahko bi nadaljeval v nedogled...Jaz sem zadovoljen samo z 1im dokazom, zato v čem je problem, da jih je preveč?? Vse je zapisano v zgodovini... Samo logiko uporabi, pa boš videl, da ni težko zaštekat...

Tako, če skrajšamo, ne ostane dosti opcij....ali je bil dedek mraz, ali pa božič?
ali pa je res "bog"?:D

Kar se pa tiče moje izobrazbe....Kaj še niste videli elektronika za šankom v baru ali v trgovini avtodelov? :\ Tako kot še niste videli elekronika, ki izdeluje in oblikuje spletne strani!!! |O

Pol pa se spravljate na tehnološki napredek in globalizacijo? :\ Take in drugačne primere sem vam že postavil, pa še danes ne veste o čem je govora...
Če Thomas ne razume pri teh letih, kaj šele ostali, ki ste mu lahko sinovi! :|Lep primer ignorance...

V debati nismo obravnavali samo nezemljanov, temveč marsikaj, kar bi vam lahko dalo mislit, da niste glih tako pametni kot mislite...Samo logika, ki zajema naših 10%-20% izkoriščene inteligence, nam dovoljuje visoko stopnjo razuma, katero treba izkoristit. Kar imamo danes, so razvili posamezniki skozi majhne ravolucionarne iznajdbe in teorije, ki so zaslovele šele po njihovi smrti...tako, da sem ponosen, da smo sploh tako daleč prišli, glede na ignoranco...še dlje bi prišli, če ne bi prevladal materializem in nadvlada človeka...Naš cilj je razvoj in preživetje, ampak še danes mnogi ne razumejo, da razvoj je odvisen od soglasja med ljudmi. In do takrat, bomo doživeli še marsikatero katastrofo, vojno na račun medsebojnih sporov in materializma. Seveda, ker smo zrasli s to grdo navado, da probleme in odgovornosti prelagamo na druge...Po toči zvonit je vedno prepozno...Do takrat(kot vedno) bomo poslušali neumne komentarje in pametnjakoviče, zaradi katerih je svet zaostal!

PS: Imam delo, zato nima dosti časa debatirat!
Ptah-Seker-Osiris

Gzibert, sej nisem tega postal zaradi vsebine...nekdo je hotel imet Slovensko stran, in sem jo postal! :D Drugače pa ne verjamem tem oslarijam...

jaz pa verjamem
aj em beliver - beliver - beliver

ja ja ja

_n00b_ ::

ali je bil dedek mraz, ali pa božič?
A A... Dedka mraza so komunisti uvedli :D

Malce glede UFO/Zunajzemeljse inteligence/zgodovine...
Star indijski in kasneje egipitvoski text opisuje vojno v kateri je bila uporabljena bomba, ki sveti kot tistoc sonc. Mislim da ni treba ugibat katera bomba je to (Atomska), in naj bi jo dobili (v obeh primerih) od bogov. Ker se se nikomur v 2000 letih bog NI prikazal lahko sklepamo da je bila zunajzemeljska inteligenca.

Malo pred kapitulacijo nemcije, naj bi americani kupili jedrsko orozje od nacistov 8-O. Baje se naj bi jim nekaj zataknilo pri raziskavah (americanom) in niso mogli naprej. Razlog da so pa prodali pa temelji na tem da je z izdelavo milijarde $ pridelalo neko nemsko podjetje. Nacisti pa naj bi jo dobili prav od malih zelenih mozickljov. To pa tudi razlozi dejstvo, da so americani in rusi poskusali ze veckrat lansirat raketo drug na drugega, a je iz neznanega razloga vse crknilo (Generator, 1 backup, 2 backup itd).

Ce dobro pomislis... Zakaj? Ce ti das opicam vilico in noz, se ti verjetno ne bodo zdele bolj nevarne? One se pa lahko bolj "profesionalno" pobijajo in strasijo drug drugega, kdo ima vec nozov. Torej je vse skupaj eksperiment, da se pa ne bodo 100% pobile, ker potem nebi mogel vec mirno spat, pa jih zadrzujes, pa vcasih kaksni opici vkrades nazaj kaksen nozek :D

Na zacetku zveni kot da se 100% drzim torij razmesa. A ce clovek dobro pomisli pogrunta, da se ze celo vecnost od prazgovodine vlecejo cudne stvari z vesoljci. Ker nam pa nas prijateljcek "Grm" (bush) noce nic povedati, lahko samo poskusamo iz drobcev, ki so po pomoti prisli v javnost sklepati, kaj se je zgodilo.

krneki0001 ::

Inžinir elektrotehnike kvečjemu, in ne elektronike, poleg tega pa ne moreš biti inžinir računalništva in elektrotehnike razen, če nisi naredil obeh faxsov in diplom, kar pa za takega odsebka ne verjamem. Torej tole je 18 letni mulc, ki visi cele dneve za računalnikom in bere oslarije in vsem kar dobi pod roke verjame, pol hoče pa še z njegovimi bedarijami nas napumpat. Pomoje da je tipček v kakem tretjem letniku in bo ko bo končal(če bo končal) elektrotehnik-elektronik.

Zgodovina sprememb…

Omg omg omg ramzi is back.. Back again8-O

No

Zgodovina sprememb…

CCfly ::

Če ima kdo od malih rjavih kakšno atomsko bombo odveč, naj me kontaktira, da mu dam svoj domači naslov. Kot tehnološko in inteligenčno inferiornejši vrsti mi prosim pripravite brezžični detonator z enim gumbom.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

Gundolf ::

To pa tudi razlozi dejstvo, da so americani in rusi poskusali ze veckrat lansirat raketo drug na drugega, a je iz neznanega razloga vse crknilo (Generator, 1 backup, 2 backup itd).
Svasta, se dobro da jim alieni niso sabotiral tudi Little Boya;)
Malo pred kapitulacijo nemcije, naj bi americani kupili jedrsko orozje od nacistov 8-O. Baje se naj bi jim nekaj zataknilo pri raziskavah (americanom) in niso mogli naprej.
Se dobro da so ga prej kupil, ker po kapitulacji bi bil zastonj. Potem pa ne bi mogli porabit vseh miliard $, ki so jim bile ravno odveč.

Ramzes ima tu en pameten citat:
Samo logiko uporabi, pa boš videl, da ni težko zaštekat...

Alec999 ::

Men je še vedno najbol smešna tale izjava:

...nekdo je hotel imet Slovensko stran, in sem jo postal! Drugače pa ne verjamem tem oslarijam...

Lepo da ne verjeme stranem, ki jih posta. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Alec999 ()

@CARNIVORE, Ziga Dolhar:

Mislita, da sta smešna?. Vsekakor obstaja uradni TOP SEKRET dokument. Mi ga je poslal moj informator:
Zadeva je več kot očitno kopija originala in jasno, Photoshop tukaj nima nič zraven.

(Zadostuje Wordpad, IrfanView, scaner, Wikipedia, tiskalnik z zamašenimi šobami in pomečkan, nekajkrat potiskan list papirja)
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: STASI ()

Gundolf ::

:D Zelo lepo narejeno Azrael. Hočem reči, dobre informatorj imaš, samo pazi da ti jih kakšen M16 ne pospravi.

_n00b_ ::

Ok... Tam je logo cie, itd itd itd... Ampak zakaj pod "CIA TOP SECRET" pise "for eyes only". Samo za oci... A nebi bilo boljse "for your eyes only" :D

Nejc Pintar ::

pa spet HOAX o 10% izkoriščenosti možganov:D

Ostalih 90% mi lahko pol kr vn izrežejo?:D
Lahko je biti prvi, če si edini!

DOOM_er ::

bedno brez ramzija
Robots will steal your job. But that's OK

Azrael, mislim, da poseduješ dovolj gradiva, da skličeš konferenco- "Dis-idioting Project" samo ideja za ime ;)

:))

Sedaj mi je pa malo žal, ker sem vrgel preč tisto revijo Moj Mikro v kateri je bil listing Basic programa Politikant. Šlo je za enostavno reč, programček je random sestavljal politične govore iz fraz, ki so bile v DATA stavkih.

Mogoče vas zanima zakaj? Zadevo bi fliknil na scaner, pognal ocr, dobljen txt spremenil v bas datoteko, zamenjal fraze in povsem avtomatiziral proizvodnjo veodostojnih "uradnih in preverjenih" TOP SEKRET dokumentov.:D
Nekoč je bil Slo-tech.
««
33 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329247 (22996) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445435 (36475) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567220 (5381) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437321 (31074) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827214 (6185) nuclear

Več podobnih tem