» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
34 / 60
»»

Gorth ::

ramzi se nam bo pa režu ^^

Ramesses II ::

Hah ha ha ha.....nebivedu....itak itak....kaj te ni sram, da me označuješ za 18 letnega mulca.....ha ha ha ha.....glede na tvoja leta, bi bil raje tiho!

Azreal, take neumnosti lahko danes naredi vsak, samo na žalost z njimi ne more nič, kot si obrisat rit.
:P Če bi ljudje razmišljali po tvoje, bi živeli še vedno v praskupnosti in se čokali po jajcih namesto po glavah, ko bi nas kaj skrbelo. :P
Ptah-Seker-Osiris

X-Files_ Malo pred kapitulacijo nemcije, naj bi americani kupili jedrsko orozje od nacistov 8-O. Baje se naj bi jim nekaj zataknilo pri raziskavah (americanom) in niso mogli naprej. Razlog da so pa prodali pa temelji na tem da je z izdelavo milijarde $ pridelalo neko nemsko podjetje. Nacisti pa naj bi jo dobili prav od malih zelenih mozickljov. To pa tudi razlozi dejstvo, da so americani in rusi poskusali ze veckrat lansirat raketo drug na drugega, a je iz neznanega razloga vse crknilo (Generator, 1 backup, 2 backup itd).

Hmmmm.....Mislim, da si vse skupaj malo zamešal! Američani naj bi se borili proti Nemcem, zato nevem, kako bi trgovali z atmoskimi bombami. Edini interes svetovnih velesil je bil, da izdelajo tehnologijo s katero bodo prevzeli vodstvo in zmagali 2 svet.vojno. Tako da ni pogojev, da bi kdo trgoval z svojim orožjem in tehnologijo(ali ASom v rokavu). Ob koncu vojne so samo hoteli aerospace tehnologijo. Seveda, ker so Nemci vse sami uničli, da ne bi kdo dobil v roke, so ZDA hoteli preživele Nemške znanstvenike. Morali so pohiteli, da jih Rusi ne prehitijo. Skratka Hladna vojna je nastala prav zaradi želje po najboljši tehnologiji. Hoteli so zvedet vse, kar je kdo razvil v času vojne ali še vedno razvija. Zato je nastopila paranoja, ko so se pojavljali NLP-ji. AMerikanci so domnevali, da so Rusi, Rusi so bili sigurni, da so Amerikanci ali Japonci,...Šele kasneje so dojeli, da nobeden nima tako napredne tehnologije in so informacije končale v klasifikacijah. Tako, da so vsak na svojem začeli z NLP raziskavami in napredno tehnologijo. Na vsak način so hoteli imet "leteči krožnik", ker so videli njihove zmogljivosti. Zato so po mojem Amerikanci začeli z zavajanjem ljudi in dizinformacijsko kampanijo češ povezava NLP - Nezemljane, in s tem odvračali Ruse v drugo smer.

Tako so se začele govorice o stikih US vlade z nezemljani,...po vojaških virih, naj bi vzpostavili 2 stika. Eden naj bi bil z preživelim članom posadke NLP-ja, drugi pa prostovoljni obisk iz njihove strani 10 let kasneje. To naj bi bile največje skrivnosti današnjega časa. Seveda vprašanje je zakaj? Kaj je res vera po svetu vzrok prekrivanja? ALi je svetovna ekonomija? Mogoče potem, ko bi spoznali njihov način življenja, bi hoteli tudi mi tako živet, in bi večina naše politike končalo šlo v propad. Bi ugotovili, da je življenje dosti cenejše in bolj konstruktivno? Da smo bolj pomembni kot si mislimo? Tako, da bi smisel in način našega življenja pridobil čisto drugačno obliko. IN avtomatsko, sem prišel do teh odgovorov. Ko začneš študirat vso zgodovino vse pelje v to smer, vodenje ljudi, skrivanje novitet, mučenje inovatorjev ter celo požiganje, pobiranje davkov, izkoriščanje sočloveka, profitne vojne,... Vse se je samo še stopnjevalo, tako da danes plačujemo in delamo dosti več, ter razvijamo pa se počasneje kot bi se mogli. Vzrok materializem?
IN ko vse to povežeš, KLAPA! IN imamo mankajoči del naše zgodovine, ki je čisto logičen. Tako kot je logično: življenje, ki je nastalo na Zemlji, lahko nastane vse povsod po vesolju. Edina omejitev je čas oz. evolucija. Komuniciramo pa lahko samo z naprednimi. Z manj razvitimi pa ne bomo mogli na žalost nikoli. Razen, če jih bomo odkrili in jim pomagali pri evoluciji, kot so drugi nam. Ciklus? Tako bi bili mi bogovi za druge manj razvite civilizacije? "Ljudje, ki prihajajo iz nebes!" hehehe....
Za nekatere je to tako enostavno, kateri imajo širši pogled na življenje....za omejene pa seveda samo ena pravljica več. Tako in tako ne veste kako uporabljat znanje, tudi če bi ga imeli, zato ga pa nekdo uporablja, da nas vodi. Sistem politike...ali filter informacij oz Mind Control. Najlažje je obdržat ljudi, da delajo za tebe, če jim poveš kar hočejo slišat. Če ostanejo nevedni, so večno tvoji... samo niso vsi enaki, v tem je problem danes. Nekateri čutimo, da ni tako, kot so nas učili.

To je isto, kot malemu odtroku govoriš, da dedek mraz obstaja, samo, da ga crklaš, ko pa zraste pa doživi šok, ko mu povedo da ni res. Do takrat, pa mu stalno govorijo, če boš priden boš dobil darilo, če boš priden bo prišel dedek mraz s polnim košom daril. Tako je z ljudmi, ko jim govorijo, da "BOG" obstaja, in če bo priden bo imel lepo življenje. Seveda, ko pa to ne pali več, pol pa pride Policija v poštev. hehehe...ITak....Mind COntrol zopet. Kako naredit da se ne razpasijo preveč, na poročilih poročaš samo katastrofe in rope. NEgativizem.
Kar se tiče pa ustavljenih raket povezanih z NLP-ji se pa je dogajalo med poskusi v puščavah. So bili primeri, ko je odpovedalo 20 jederskih raket naenkrat. Vsaka raketa je posebaj vodena in ima svoje napajanje. Videni so bili NLP-ji na izstreliščih in seveda rakete so se izklapljale ena za drugo. Vse to je bilo prijavljeno na višjo upravo, in je vse skupaj končalo kot, da ni v interesu nacionalne varnosti. In da to ne predstavlja nobeno grožnjo varnosti države. Samo s to razliko, da so prisotni morali molčat, tako, da smo take dogodke zvedeli šele dosti let kasneje.
20 najmočnejših raket bilo onesposobljenih in to ne predstavlja nobeno grožnjo državni varnosti??
Ptah-Seker-Osiris

Matev ::

ko je odpovedalo 20 jederskih raket naenkrat

ne reče se JEDERSKIH ampak jedrskih

jedrski -a -o prid. (e)
1. nanašajoč se na pozitivno naelektren središčni del atoma: jedrske raziskave / jedrska energija / jedrski inštitut / jedrska fizika fizika, ki raziskuje atomsko jedro
* fiz. jedrska reakcija reakcija med atomskimi jedri ali med atomskim jedrom in osnovnimi delci; jedrske sile sile, ki delujejo med protoni in nevtroni; jedrsko gorivo snov, katere atomska jedra se cepijo, pri čemer se sprošča energija
2. nanašajoč se na izkoriščanje atomske energije: ladja na jedrski pogon; jedrska bomba; jedrska elektrarna / raketno oporišče z jedrskim orožjem / prepoved podzemeljskih jedrskih eksplozij eksplozij jedrskih bomb // nanašajoč se na jedrsko orožje: jedrsko oboroževanje / jedrska vojna / publ. spopad med jedrskimi silami

Zgodovina sprememb…

rofl ... ramzi povej nam :

a.) Verjamem v te bedaste linke
b.) Ne verjamem v te linke, sam postam malo za šalo ...

BlackHole ::

Azreal, take neumnosti lahko danes naredi vsak, samo na žalost z njimi ne more nič, kot si obrisat rit.

Ramses, počaaaaaasi boš mogoče dojel, pazi, mogoče. :D
LP Marko

krneki0001 ::

Hah ha ha ha.....nebivedu....itak itak....kaj te ni sram, da me označuješ za 18 letnega mulca.....ha ha ha ha.....glede na tvoja leta, bi bil raje tiho!

Še vedno pa nisi odgovoril, a delaš srednjo elektro ali računalniško šolo. Jst mam svojo (VEGOVO) narejeno, poleg tega pa še fakulteto za računalništvo v mariboru, s čemer se ti očitno ne moreš pohvalit. Si en navaden srednješolec, zmanjka ti pa znanja ocenjevanja internet strani in potem verjameš vsemu napisanemu na teh bedastih straneh, ki jih podajaš. Vse kar si do sedaj prepisal iz internet strani je bedarija in tudi vsi tvoji linki so čista nategancija - ampak za take kot si ti je to odlično. Če bi bil vsaj pol tega, kar si napisal, napisal si pa tole
Sem inžinir elektronike in računalništva.

V prvem postu pravi (3. stavek):

Nekako ne moreš biti inžinir elektrotehniške stroke in potem zraven še inžinir računalništva - pri nas so to ločene fakultete z ločenim študijem v eni stavbi. Verjemi na nekdanji FERI sem hodil in že takrat je bilo ločeno računalništvo in elektrotehnika. Elektrotehnik elektronik je pa poklic ko opraviš srednjo šolo, tako da po tem sklepam da si nekje na sredini ali pa na koncu srednje šole imaš pa bujno domišljijo in verjameš vsem kar slišiš.

Zgodovina sprememb…

Azrael ::

@ramses324:

Bravo!

Opažam, da počasi, ampak res zelo, zelo počasi začenjaš razumevati, kaj je s tvojimi linki narobe. Pa brez zamere, ampak na nek, mogoče zloben način ti moramo pokazati kaj delaš narobe, če zlepa ne gre. Konec koncev je tema dolga že 34 strani in folku počasi prekipeva.
Nekoč je bil Slo-tech.

_n00b_ ::

So teme ki so se daljse :D

ja ampak nimajo take vsebine, v bistvu so isti stavki, s spremenjeno cifro , al pa eno štetje u 3 pm :D :D

Ta je pestra po vsebini ! 8-)

Aja.. v LJ sneg pada! huraaa /dance

Kr_Edn ::

[EDIT - birsan del, ki se je nanašal na izbrisano sporočilo]
Zakva bedn na prleti h nm: "mami/ati (mrbt so dvospolni- hermafroditi), kva pa je tista plava kuglca tm dol? Mulc/smrkla, kuj firnk ( energetsko zaveso) zagrn, de ti nov kej škodl! Ja, pa kva je tacga? Ja, mulc/smrkla, tm dol žvijo eni čudni tipi, k jejo mrhovino, zadevajo se z opojnimi substancami ( šnopc pa per ....) pa edn druzga pobijajo. Ati/mami, zakva pa pol kle letimo? Službena pot. Sej bomo drugič od strica/ tete uzel uno ladjo, k leti s super duper warp 263 / 0,000001 sek."

Zgodovina sprememb…

Azrael : Ma točno sem vedel, da neboš dojel, kaj sem sploh ti odgovoril, pa sme si mislu, "pa mogoče le bo štekal,kaj mu hočem povedat"! Kr zezaj se naprej, dokler ne bo prišlo na Slovenijo, kaj se dogaja po svetu. DO takrat lahko mirno spiš, dokler ti ne bo streslo rit. AMpak takrat nevem, če ti bo smešno. Seveda vso srečo.

Postaj tvoje ponaredbe na FBI in jih prepričaj, da so taprave. :P Ali pa v London na Ministry of Defense. Lahko tut v Avstralijo, Japonsko, USA,.... :P Oni ti bodo rekli: dej mulc, drš se mame hahahahah.....Mogoče boš lahko ponaredil dokumente za kakega skeptika, in še uslugo mu boš naredil, da se vse skupaj še bolj popači. Laži je tako in tako preveč, tako, da še kaka tvoja nebo škodla.
Ptah-Seker-Osiris

Nejc Pintar ::

ramzi: kaj bi si mislili šele ko bi tvoje dokumente poslal na FBI. Umiral bi od smeha! Sploh če si res tolk star:\
Azraelov dokument se mi zdi skoraj bolj verodostojen kot tvoj:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

Stepni Volk ::

Me nekaj zanima: ali alieni kdaj tudi v snegu pristajajo in kakšne "snežne kroge" ala žitni krogi delajo?

Thomas ::

Hm ... zelo relevantno vprašanje!

Morali bi. Navsezadnje bi morali biti krogi tudi v repi in krompirju.

Razen, če nimajo Alieni tako izoblikovanega okusa, da jim diši samo žito.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

evo dokaz

in pa tale resnična...

ramzi doživi orgazem

pfffft... pa sej se vid da je hax!

tuki je taprav ¨!!!
tle mate link! http://img373.imageshack.us/my.php?imag...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gorth ()

pfffft... pa sej se vid da je hax!

ne? a re?
dej no

OBA sta pristna! OBA!

Zato, ne se kregat fanta!

IMO je Thomas eden izmed njih da tako dobro ve:D

Nejc Žbintar(puhloglavski), še tolko ti ni jasno, da dokumenti katere sem postal(moji?) sem jih dobil na internetni strani FBI(Federal Bureau of Investigation) in na FBI- FOIA(FBI-Freedom of Information Act)!

Uči se, da neboš samo nakladal:
Freedom of Information

Resources for journalists and the public on issues involving access to government records and activities and freedom of information education.

The Society of Professional Journalists seeks to maintain constant vigilance in protection of the First Amendment guarantees of freedom of speech and of the press and to encourage a climate in which journalism can be practiced freely.

US CODE - Freedom of information LAW ZAKON USA law

FBI FOIA Focus Updates

Disclosure of Classified Informations TO IZVAJA DISCLOSURE PROJECT!!!

LEGAL ARGUMENTS FOR A FEDERAL FOIA CASE AGAINST THE SOCIAL SECURITY ADMINISTRATION Primer

ZDej si preberi zakone po katerih dobiš "MOJE?" DOKUMENTE! Katere izdaja FBI preko legalne zahteve FOIA request. IN nehaj nakladat Nejc Žbintar, ker te imam počasi dovolj s tvojimi neumnimi izjavami!!!
Ptah-Seker-Osiris

boš naščuval svoje marsovce da me napadejo?

Če so ti dokumenti od FBI mi prosim daj link direktno na njihovo stran kjer se nahaja ta dokument.

Ziga Dolhar ::

> Nejc Žbintar(puhloglavski),

Naziv?
https://dolhar.si/

Potrudi, in prebrskaj kje sem postal in začni razmišljat!!! Postal sem FBI, FOIA, NSA(national Security Agency), MOD(ministry of defense), in še in še.....Aja....edino vprašljivo stran(po vaše seveda vprašljivo) sem postal UFOEVIDENCE ! IN če to vpišeš v iskalnik"UFO DOCUMENTS", imaš branja za 60 let nazaj! Legalno zapisane zgodovine! Vsi zbrani skupaj pa so na "BlackVault.com" . LARGEST ONLINE MILITARY AND GOVERNMENT RESEARCH CENTER! v katerem so vsi dokumenti pridobljeni iz FOIA request of declassified documents! |O

To sem povedal že 100X pa še vedno bluzite vsi po vrsti! A nobeden se ni spravil, da bi prebral kaj piše, ker imate preveč dela z mojo šolo in neumnostmi katere niti ne gledam več!
Ptah-Seker-Osiris

IMO bolj primeren za ramzyja. ramzi jaz se vsaj upam izdat kdo sem!

Jaz sem povedal že na začetku kdo sem! Tudi v postih sčasoma. Seveda, to pa se vidi, da ne bereš, in govoriš v prazno( zato sem te vedno imenoval kot Žbintar-pa tudi to neveš kaj pomeni seveda?!). Nisi edini, da te potolažim.
Če bi imel normalne sogovornike, bi bila stvar jasna že davno. Tako pa smo še vedno na začetku. Tretina jih šteka za kaj gre, ostali pa razpravljate in nakladate, kot tudi v ostalih debatah ne samo v moji. In seveda, do sedaj niste povedali nič pametnega. S tem, kar sem povedal, je v VEČINI ZAPISANA ZGODOVINA. Razen kakšnih trditev, ki sem jih izdal na podlagi sklepanj prebiranjem dokumentov. Ampak teh trditev je premalo, in tudi edino na, kar se obešate, ker drugega seveda ni. (Slike UFO in kak dogodek iz vojaških virov). Zato pa sem rekel, da sami iščete, če bi radi vedeli. :\
Dokaznega gradiva je malo morje zopet ponavljam, dokazov proti pa jih ni. Če so kredibilni dokazi skeptične teorije?, heheh....no comment. Skeptične strani so prav tolko kredibilne kot UFO strani, katerih je očitno dosti več. Network traffic "UFO and ET issue" se lahko kosa z SEX vsebinami, ki so prva tema na lestvici spletnih informacij in količini strani. :\
Poleg vsega so UFO informacije TOP SECRET tema od leta 1947. Očitno ni tako brezveze in smešno kot pravite vi, če ima najvišjo stopnjo klasifikacije. Eeeh...sej je zastonj. Pišem pa samo zato, ker debato spremlja CELA Slovenija, in vmes se najde tudi kakšna pomembna osebnost. Katera se seveda ne vključuje v debato zaradi veših neumnih izjav in nespoštovanja do souporabnikov.

PS: heheh....Nejc ti si še ponosen, da si izdal tvoje ime, heheh...tako bodo ljudje vedeli, kdo klati neumnosti! Samo ko pogledaš vse tvoje poste, jim je lahko jasno kdo naklada!:P
Ptah-Seker-Osiris

dokazov proti pa jih ni

kako si pa predstavljaš dokaz proti

proti čemu - proti obstoju izvenzemeljskega življenja?

ne poznamo celotnega vesolja toliko da bi lahko karkoli trdili

in na to se očitno zanašaš

a namesto filozofskega razpravljanja o tem ali so ali jih ni,
ti prepisuješ ene dokumente - kot da nas bo to prepričalo

povej en pameten razlog zakaj naj bi mali zeleni bili prisotni na zemlji in zakaj jih še nismo opazili ali zakaj se ne odkrijejo
in zakaj sploh tebe to skrbi, če so ali če jih ni

če so, se bodo že pokazali, če jim to paše - z prisilo lahko zadevo samo poslabšaš - glede na dejstvo, da nam do sedaj očitno nič niso hoteli (vsaj žalega ne)

ti bi jih pa sedaj kar razkrinkal - zakaj?
kaj te tako moti in tišči - ego?

gzibret ::

> Dokaznega gradiva je malo morje zopet ponavljam, dokazov proti pa jih ni. Če so kredibilni dokazi skeptične teorije?, heheh....no comment.

PRVIČ - Kdo komu kaj dokazuje?

DRUGIČ - kako naj dokažem, da nečesa ni. Dokaži mi, da jaz nimam doma zelene lasulje! Dokaži mi, da velikožrela mravlja ne obstaja (ali pa velika mutantna zvezdna koza :D) recimo. Dokaži mi, da Cesar nikoli v življenju ni rekel "vino".

Koncept je napačen. Nelogičen. Nič drugega. Saj proti marsovcem nimamo nič. Morda celo obstajajo. Kdo ve? Samo ne bomo pa ti mi dokazovali, da nečesa NI, ti dokaži, če že nekaj trdiš, da to je in se bomo razsvetlili. Z neberljivimi "kao" FBI dokumenti in linki, ki jih lahko napiše vsak mulec ter z izjavami nekih ljudi, ki si jih lahko izmisli vsak se pač ne bomo pustili prepričati. In prav je tako.
Vse je za neki dobr!

Tako je.

Udeleženci Slotecha niso tako naivni, kot standardna populacija.

Pa še ta je večinoma že prenehala verjeti v NLP in njihov parkirplac v Area51.

Situacija ki je nastala z njihovo tehnologijo je nenormalna in zaskrbljujoča. Tehnologije uporabljajo proti nam in v vojne namene. Sateliti, ki so v orbiti, imajo operativno moč, tako, da ti niti ne govorim podrobnosti. (primer: povzročijo lahko preko elektromegnetnih valov, katerih mi ne zanznamo tudi potrese in poplave ter vremenske spremembe)!!!! Nezemeljska tehnolgija je izkoriščena v smeri vodenja ljudi in kondicioniranja celotnih držav(grožnje, terorizem,...) SKratka vse strmi k temu, da samo delamo in se ne oziramo na oblasti! Zakonsko smo omejeni, in svetovnim silam raste moč ter pooblastila, katera kršijo temeljne človekove pravice! In na podlagi NELEGALNIH ČRNIH PROJEKTOV, ki se samo širijo. Tako, da če gre tako naprej bomo samo še sužnji!!! Velesile kontrolirajo medije, politiko, zakone, ćrne projekte, ilegalne experimente in vse zaradi materializma...
Življenje v vesolju ne priznajo prav zaradi tega, ker bi vse to prišlo na dan!!!! TO je razlog zakaj glavna svetovna velesila kot je ZDA, ne prizna srečanje, s katerim so ustvarili dogovor z nezemljani. ZDA kontrolira VSE. Zato bo težka predla, če oni tega ne priznajo. Iz druge strani, pa so znotraj projektov, politike,državnih organizacij ljudje, ki vidijo svinjarijo, katera se ilegalno izvaja na svetovni populaciji! S tem, če razkrijejo življenje v vesolju, razrijejo njihovo tehnologijo, črne projekte in vse svinjarije in katastrofe, ki jih doživlja svet samo zaradi usranih materialistov ZDA! IN še teh je samo peščica, kateri vodijo vso stvar.
DIsclosure Projekt je združenje državnih delavcev, kateri zahtevajo spremembe v politiki in razkrivanje nezemeljske tehnologije. Zato, da se vojno industrijo spremeni v človeku donosno tehnologijo(FreeEnergy, ZeroPoint, Nuclear Power technologie,...). S tem da se ukinejo fosilna goriva, SpaceWeapons, Stealth technologie, in war industy!

ZDej razumeš??? Zakaj je vse to skrito? IN valda, vodstvo ZDA, ovira postopek s tem, ko ne izda URADNIH DOKUMENTOV IN ZNANSTVENE ŠTUDIJE O NEZEMLJANIH; ki obiskujejo naš svet že vso zgodovino in nam pomagajo pri evoluciji. "Mali Sivi" so tisti, ki trgujejo s tem. ČLoveku podobni nam pomagajo, samo dokler ne razdremo naš dogovor nebo nič. KEr ne smejo vplivat na našo kulturo, pa ne glede nato, če smo v nevarnosti ali ne. Vse te svinjarije delajo samo do LUNE, od lune naprej, vsako orožje bi bilo uničeno iz strani Človeške rase.
Razloži to navadnemu občanu, bo mislu, da govoriš scenarij za FILM, ampak TO JE RESNICA! na žalost seveda! KAJ SI TO HOTEL SLIŠAT? sej sem nekaj podobnega že povedal, očitno ste sedeli na ušesih!
Ptah-Seker-Osiris

Se mi zdi, da je izobrazba povprečnega Slo-Tech uporabnika višja, kot pri ostalih forumih.

No, vedno obstajajo uporabniki, ki drastično kvarijo povprečje.

Zato mi je ta forum tudi všeč in sem na njemu sodelujem.
Vse je za neki dobr!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gzibret ()

> Razloži to navadnemu občanu, bo mislu, da govoriš scenarij za FILM, ampak TO JE RESNICA!

Občan bo celo rekel, da tak film sux. Nehvaležneš, nehvaležni! :))

DIsclosure Projekt je združenje državnih delavcev, kateri zahtevajo spremembe v politiki in razkrivanje nezemeljske tehnologije.

ter prodajo spominkov si pozabil omeniti

Teorije zarot. Teh smo že slišali na tisoče.

Kdaj bodo začeli recimo verjeti, da je roman Da Vinčijeva šifra resničen?!? IMO kmalu.
Vse je za neki dobr!

A nimajo klavzule o nezdružljivosti državne službe s pridobitno dejavnostjo. To je prodajo spominkov? :D

Gzibret, kdo pa je rekel, da koga prepričujem? Hehehe. :\

Preberi si!
Govoriti dejstva na neumne trditve in prepričevanje:

Kot drugo; kdo koga prepričuje in naklada v moji debati? Kaj sem te prisilil, da si tukaj? Ne; kot v večini nakledate tukaj nakladate tudi vseh ostalih debatah po slo_techu!
Ker nisem edini;ki vam pravi nakladači!

Če ti ne paše; pejdi v drugo debato; in pusti ljudi do besede: thomas je sam povedal da uničuje debato; in to delate tudi vi! Žalite souporabnike in se obešate na oslarije!
Kdo vas prepričuje da ste tukaj in se nespoštljivo vedete do ostalih? Sami visite in vtikujete nos tam; kjer nimate pojma! In to je vaša lastnost in edina vrlina!

Ps: razumeš ali ti še en x postam, kdo prepričuje? Veš komu se 10 x pove?
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Hm ... ne smeš pisat s toliko velikih črk. Rajtam da je v pravilih.

[xxx - brisano]

kdo pa je rekel, da koga prepričujem?????

jaz to pravim - med drugimi

ČE TI NE PAŠE; PEJDI V DRUGO DEBATO; IN PUSTI LJUDI DO BESEDE:

pusti ti nam do besede, in nas ne pošiljaj stran

SAMI VISITE IN VTIKUJETE NOS TAM; KJER NIMATE POJMA!!!

tu si ti edini ki pozna vse sekret top papirje, kdo se potem vtikuje tja kjer ga ne srbi

PS: Razumeš ali ti še en X postam,

daj še 10x posti - in potem preberi naslednjo svojo trditev

kdo pa je rekel, da koga prepričujem????? hehehe.....

se malo v krogu vrtiš ane

Zgodovina sprememb…

Prodajo spominkov??? Kaj vam prodajajo po reklamah vsak dan po TV?? Hrano al spominke?

Kako pa misliš, da bodo poskrbeli za varnost državnih uslužbencev?? Za tako resnico, mislim, da bi mogli prodajat še dosti več kot par knjig za 20$??!! Na srečo imajo dosti sponzorjev, ki jim nudijo zaščito, ker iz strani države nimajo nič, samo grožnje in kup oslarij po medijih!! Sej če bi prodajali samo spominke, nebi imeli 8MIO gledalcev na vsaki njihovi strani, se ti ne zdi? Če sam ne prideš do tega, ti še bomba na glavo nebo pomagala! :\
Ptah-Seker-Osiris

ramzes - kaj se zgodi če nekoga v nekaj siliš - postane agresiven

in zakaj siliš v male-zleneTM
???

si želiš da se znesejo nad našim planetom

do sedaj niso bili agresivni - so se skrivali zelo uspešno

a ti jih boš pa čist razkril in prisilil v agresijo do nas - ker očitno si tega oni sami ne želijo - biti odkriti namreč

drejc ::

Občudujem ramzijevo vztrajnost, predanost in hkrati zaničujem njegovo naivnost.
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

Sej, preberi vaše komentarje pol boš videl, kdo je papagaj in kdo naklada! :\ žalostno je, da moram 10x povedat ena in isto stvar, samo zato, ker ste nesposobni prebrat.

Moje poste lahko interpretiraš kot odgovor na neresnične info in trditve oz. Provokacije. In pol rečeš, da je to prepričevanje? Kdo se vrti v krogu? :\ ne pozabi da sem odpru to debato z namenom. Zato lahko zbereš vaše trditve in vsa vprašanja, ki ste jih postali v 34 straneh v en sam post. :\ žalostno, 10 uporabnikov z isto lajno... Brez novih informacij in kup nakladanja in žaljive vsebine! In še po vrhu vedno isti po slo-techu. :\
sam odgovarjaš na svoja vprašanja, pol nevem kaj delaš tukaj? Še posebno, če nič pametnega ne poveš! :\
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Promet telih sajtov bi znal biti kar velik ...

"Some people have good ears but do not have good minds," pregovor.

Pisanje z veliko tiskanimi črkami se smatra kot kričanje, kar je opozoril že Thomas. Izboljšaj svoje argumente in ne vzdiguj svojega glasu.

Zgodovina sprememb…

leinad ::

Hujdirja Ramzy, še dober teden dni pa boš obelodanil četrletje svojega aktivizma za dobrobit človeštva.

Človek se zamisli...

...ali pa tudi ne.

Vse zagovornike alienov bi rad spomnil na moje vprašanje (glej malce nad slikami), o snegu in "odtisih".

Zgodovina sprememb…

Matev; sej si ne pričakujem, da razumeš!
Sej, ampak z mano je še 50% svetovnega prebivalstva. :\ Na vladi so pa ljudje z informacijami, s katerimi vodijo svet.
Problem niso mali zeleni, problem so naši, ignorantski in naivni zemljani kot si ti! Sej to sem že povedal, samo ne tako direktno.:\ Taki, ki mislijo, da smo najbolj pametni v vesolju in ne sprejemajo sveta okoli sebe, zaradi tega, pa nas bodo prepustili naši "samozavesti" in našim problemom. Tako, da jim bomo en dan tudi kot sovražnik! Veš kaj to pomeni. Kot, da bi šel s petardami proti DŽINGIS KANU! Primerjava je prava glih za naše oborožene sile zoper nezemeljski tehnologiji. :\

Samo ti misli, in bodi siguren, da maš prav. Ampak zato ne obremenjevat drugih z svojo nevednostjo. Odpri si novo temo in pusti ljudem prosto pot, do razprave.
JAZ SAMO HOČEM, DA PUSTITE DRUGE UPORABNIKE PRI MIRU, KATERI ŽELIJO RAZPRAVLJAT OMENJENO VSEBINO.
IN SEVEDA, če nimate pametnejših argumentov, da se odmaknete z OFF-TOPIC posti in ŽALJIVO VSEBINO!
Ptah-Seker-Osiris

Ziga Dolhar ::

> Sej, ampak z mano je še 50% svetovnega prebivalstva.

Torej, Thomas, it's either you or me!

Enkrat si že priznal, boš zopet? :)
https://dolhar.si/

Stepni Volk - dobro vprašanje in zelo na mestu.

Če sem koga s katerim svojim postom užalil, se mu iskreno opravičujem (ni bil to moj namen). Tudi nisem imel nobenega specifičnega uporabnika v mislih (vsaj, kar se izobrazbe tiče).

Kar se pa tiče tega, kdo se koga prepričuje, kdo pa kljub vztrajnemu prepričevanjem še vedno ni povsem prepričan in še vedno dvomi (v bistvu zelo dvomi), pa mislim, da ni dvoma.

Pa kdo smeti in kdo ne je tudi zelo diskutabilno :P
Vse je za neki dobr!

StepniVolk: Me nekaj zanima: ali alieni kdaj tudi v snegu pristajajo in kakšne "snežne kroge" ala žitni krogi delajo?

Nevem Stepni Volk. Če bi me zanimalo bi pogledal, ampak je že dovolj drugih dokazov.

Če pogledaš pristajanje na suhem terenu, je zelo lepo dokazljivo. Z odtisi, radio-aktivnostjo, gostoto zemlje, spremebe v rastlinah(včasih zaradi vročine ali pogona tudi genetske spremembe), in seveda očividci ali priče, ki dokumentirajo dogodke s slikami, s filmi, ali pričanjem,....To je opis samo enega dogodka kot primer, kaj se jemlje kot dokaz ZA!
Kako se pa dokaže "PROTI"? Prividi, parjenje ježov, masovne halucinacije, darioaktivni odpadki,....

:\
Ptah-Seker-Osiris
««
34 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329247 (22996) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445438 (36478) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567220 (5381) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437323 (31076) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827214 (6185) nuclear

Več podobnih tem