Forum » Loža » 50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami
50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

BlazP ::
Lej Ramzes, ne vem zakaj se vedno vztrajas. Itak bomo VSI baje cez 5 let videli vse to. Bo v javnosti splosno znano. Tak da bodi malo potrpezljiv, pa nam bos potem vsem po glavi skaku z "SEM VAM REKEL!!". Pet let ni dolga doba ane? Takrat ti pa tud js castim gajbo pira, pa recem "svaka cast!" ce bo vse tisto cez 5 let res.

Ramesses II ::
Po 27 straneh niste štekali, da nobenega ne prepričujem, ampak, da bi rad zvedel kaj novega?! To bi lahko štekali že po prvi strani. Vsak išče informacije! Samo, pa res ne prenesem ignorance!
To je isto kot, da bi nekdo rekel, da je Italija v obliki škornja, in jaz bi se začel norca delat, češ lej kakšne neumnosti govori?! : lol
Tako zgledate vi v mojih očeh. Ko se dajate med seboj.
Nekaj časa je bila debata dokaj zanimiva, kmalu za tem ste jo začeli smetit z neumnostmi in totalno offtopic temami! Sej res, full sem se nasmejal, ampak ko pa začnete žalit vse povrsti, samo zato, ker niso enakega mnenja kot vi, in so vsi neumni tisti, ki temo jemljejo resno,...Ste mi pa dvignili tlak. Tudi točno vem, da so po interentu neumnosti in da se piše o vesoljcih takšne in drugačne, in se tudi full nasmeješ.
Skratka, dokler drugi doživljajo take izkušnje, ti je smešno, ko pa sam vidiš, pa začneš razmišljat. Sej sm že prej vedel, da nekaj na tem je, ampak nikoli nisem resno jemal to temo. Pol ko pa sem opazil Disclosure Project po TV, pa mi je dalo mislit. Predelal sem vso zgodovino od 20ih pa do danes. Zgodovina totalno ujema z dokumenti. Dogodki v Disclosure Project, se totalno ujemajo z FOIA, FBI,... Pol sem začel pisat e-maile po uradih, dobil še nekaj manjkajočih strani, in prišel do dokazov.
Edino takrat sem naredil napako, da sem šel takoj na Forum, ker sem hotel videt, kaj sploh vedo naši,...Če bi danes začel debato, bi bilo vse drugače, ker imam še dodatno znanje.
Najbolj me je prizadelo, ko sem videl odgovore FOIA. Pol sem pogledal po drugih poteh in ugotovil, da imajo informacij malo morje. Zatem sem začel gledat kopije dokumentarcev in stvar je bila tukaj. Na Slo-Techu sem spoznal ljudi, ki so imeli še druge info,...Sedaj spremljam vso stvar, in vam povem, da je vsa naša prihodnost odvisna od tega. Čeprav marsikoga ne briga. Vem samo to, da več ko nas bo, prej bodo rešitve na dlani.
To je isto kot, da bi nekdo rekel, da je Italija v obliki škornja, in jaz bi se začel norca delat, češ lej kakšne neumnosti govori?! : lol
Tako zgledate vi v mojih očeh. Ko se dajate med seboj.

Nekaj časa je bila debata dokaj zanimiva, kmalu za tem ste jo začeli smetit z neumnostmi in totalno offtopic temami! Sej res, full sem se nasmejal, ampak ko pa začnete žalit vse povrsti, samo zato, ker niso enakega mnenja kot vi, in so vsi neumni tisti, ki temo jemljejo resno,...Ste mi pa dvignili tlak. Tudi točno vem, da so po interentu neumnosti in da se piše o vesoljcih takšne in drugačne, in se tudi full nasmeješ.
Skratka, dokler drugi doživljajo take izkušnje, ti je smešno, ko pa sam vidiš, pa začneš razmišljat. Sej sm že prej vedel, da nekaj na tem je, ampak nikoli nisem resno jemal to temo. Pol ko pa sem opazil Disclosure Project po TV, pa mi je dalo mislit. Predelal sem vso zgodovino od 20ih pa do danes. Zgodovina totalno ujema z dokumenti. Dogodki v Disclosure Project, se totalno ujemajo z FOIA, FBI,... Pol sem začel pisat e-maile po uradih, dobil še nekaj manjkajočih strani, in prišel do dokazov.
Edino takrat sem naredil napako, da sem šel takoj na Forum, ker sem hotel videt, kaj sploh vedo naši,...Če bi danes začel debato, bi bilo vse drugače, ker imam še dodatno znanje.
Najbolj me je prizadelo, ko sem videl odgovore FOIA. Pol sem pogledal po drugih poteh in ugotovil, da imajo informacij malo morje. Zatem sem začel gledat kopije dokumentarcev in stvar je bila tukaj. Na Slo-Techu sem spoznal ljudi, ki so imeli še druge info,...Sedaj spremljam vso stvar, in vam povem, da je vsa naša prihodnost odvisna od tega. Čeprav marsikoga ne briga. Vem samo to, da več ko nas bo, prej bodo rešitve na dlani.
Ptah-Seker-Osiris

Najboljša opcija, preseli se drugam, naroči pivo in opazuj ognjemet!

Ptah-Seker-Osiris

Thomas ::
> Na Slo-Techu sem spoznal ljudi, ki so imeli še druge info,...
Info da trapaš? Drugega, roko na srce, nismo spravili skup.
Info da trapaš? Drugega, roko na srce, nismo spravili skup.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

para! ::
razmes :)
>Kar se tiče lažne vsebine, mi nemoreš dokazat prav nič,...
kljub temu, da nisem prebral cele teme (edini?), se mi zdiš ravno ti tisti, ki dokazuje?
>...ker ti povem, če bi preštudiral vso dosegljivo vsebino bi prišel do mojih zaklučkov.
zase sicer dvomim, je pa to odvisno od stopnje posameznikove naivnosti :>
>Jaz si dokazujem vsak dan bolj in ni poti nazaj.
Točno to ti hočem povedat :P
>Lahko se grem stavit, da v roku 5 let, bo več ali manj v javnosti...
WWW je javen, ne?
>Zato mislim, da imaš samo različno mišljenje in nič druzga!
Različno mišljenje, kaj pa drugega, zakaj pa je temu tako ti ravno skušam povedat :P
In ne, ramzes, ne sprejmem tvojega izziva.
lp
>Kar se tiče lažne vsebine, mi nemoreš dokazat prav nič,...
kljub temu, da nisem prebral cele teme (edini?), se mi zdiš ravno ti tisti, ki dokazuje?
>...ker ti povem, če bi preštudiral vso dosegljivo vsebino bi prišel do mojih zaklučkov.
zase sicer dvomim, je pa to odvisno od stopnje posameznikove naivnosti :>
>Jaz si dokazujem vsak dan bolj in ni poti nazaj.
Točno to ti hočem povedat :P
>Lahko se grem stavit, da v roku 5 let, bo več ali manj v javnosti...
WWW je javen, ne?
>Zato mislim, da imaš samo različno mišljenje in nič druzga!
Različno mišljenje, kaj pa drugega, zakaj pa je temu tako ti ravno skušam povedat :P
In ne, ramzes, ne sprejmem tvojega izziva.
lp
Death before dishonor!

Po tvoje Thomas, a človek mora nunjo pustit post v zasmeteni debati, da dobi moj e-mail naslov?
Saj lahko odgovoriš naslednji teden, imaš dovolj časa za razmislek!
Saj lahko odgovoriš naslednji teden, imaš dovolj časa za razmislek!

Ptah-Seker-Osiris

Teorija zarote? hmmm....kdo ne verjame v verodostojnost momorandumov, spisov, in uradnih zapisov?
Cela stvar je korak pred "DA". Kaj vam morajo glih povedat: "Ja, sej nismo sami v vesolju!" da se ne boste kregali, otročički!
Lahko bi bila zanimiva debata!
Ajt...
Cela stvar je korak pred "DA". Kaj vam morajo glih povedat: "Ja, sej nismo sami v vesolju!" da se ne boste kregali, otročički!

Lahko bi bila zanimiva debata!

Ajt...
Ptah-Seker-Osiris

iration ::
pa ne it no, odkar ti pišeš sem nisem funny links teme niti pogledu.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Duke Nukem ::
zakaj folk to verjetnost vzema tko z nasmehom in se dela norca
veliko za to, ker sama zda veliko dela na temu, da se tko prikaže ,čeprav je največ krivcev za stvari na nebu v usa njihovo najnovejše letalstvo

Gundolf ::
Lahko bi bila zanimiva debata!Sej je zanimiva debata.![]()
Cela stvar je korak pred "DA".No jaz bom raje počakal na ta DA preden bom ves navduen

zakaj folk to verjetnost vzema tko z nasmehom in se dela norcaZato ker se nam to zdi neumnost. Zato ker ne obstajajo le 'dokazi' da nas vesoljci obiskujejo, ampak tudi 'dokazi' proti.![]()

Meamoto ::
Teorija zarote? hmmm....kdo ne verjame v verodostojnost momorandumov, spisov, in uradnih zapisov?
Zelo redki so takšni. Manjka pa samo še kakšen uraden zapis. Pa prosim, ne linkat še kakšnega page-a, ker me že bolijo trebušne.
Zelo redki so takšni. Manjka pa samo še kakšen uraden zapis. Pa prosim, ne linkat še kakšnega page-a, ker me že bolijo trebušne.

hehehhee....me zanima kolko se boš smejal, če izbruhne 3.svet vojna! Veš kaj pomeni, če se to zgodi? Posledic si ne moreš niti predstavljat. Si predstavljaš, da nas napadejo atmoska orožja iz atmosfere? Katera Amerikanci in Evropejci že od 70ih postavljajo v atmosfero. In tehnologija, ki je osnovana na....?
Da ne pozabimo Japonce, ki so tiho že kar nekaj let...Že zdravil nočejo delit z nami, kaj šele tehnologije...
Stari, Pol se bomo lahko vsi nasmejali! Ne samo ti!
Pred vojno, pa nas bodo stresle še malo naravne katastrofe, tako, da bo še vse skupaj bolj zanimivo. Kar nas seveda že. Katastrofe se bodo samo še stopnjevale, in to sem govoril že na začetku moje teme, ko še ni bilo sledi o tem!
Najboljše je crknit brez razloga in brez možnosti obrambe! Vsaj se ne žereš pred tem.
To je dobra stran.

Stari, Pol se bomo lahko vsi nasmejali! Ne samo ti!

Pred vojno, pa nas bodo stresle še malo naravne katastrofe, tako, da bo še vse skupaj bolj zanimivo. Kar nas seveda že. Katastrofe se bodo samo še stopnjevale, in to sem govoril že na začetku moje teme, ko še ni bilo sledi o tem!
Najboljše je crknit brez razloga in brez možnosti obrambe! Vsaj se ne žereš pred tem.

Ptah-Seker-Osiris

krneki0001 ::
Ramzes ne boš verjel tok kot zdele se nisem že dolgo nasmejal - dej še kako tako vn vrž - smeh je pol zdravja pravjo, sam če se tok smeješ ob takih bedarijah, potem je to kr celo zdravje.
Ej ramzi - DOBR DA SE TVOJI NLP-JI NE ZALETAVAJO V TO OROŽJE V ATMOSFERI - DRGAČ BI VSAK DAN MEL ŠE DODATNO SVETLOBO NA NEBU!!!
Drgač pa če se začne tretja svetovna vojna se bomo slovenci prvo pobili med sabo, potem pa nas bo itak ostalo tok mal, da nas bodo z enim tankom povozili hrvatje.
hehehhee....me zanima kolko se boš smejal, če izbruhne 3.svet vojna! Veš kaj pomeni, če se to zgodi? Posledic si ne moreš niti predstavljat. Si predstavljaš, da nas napadejo atmoska orožja iz atmosfere? Katera Amerikanci in Evropejci že od 70ih postavljajo v atmosfero. In tehnologija, ki je osnovana na....? Da ne pozabimo Japonce, ki so tiho že kar nekaj let...Že zdravil nočejo delit z nami, kaj šele tehnologije...
Ej ramzi - DOBR DA SE TVOJI NLP-JI NE ZALETAVAJO V TO OROŽJE V ATMOSFERI - DRGAČ BI VSAK DAN MEL ŠE DODATNO SVETLOBO NA NEBU!!!
Drgač pa če se začne tretja svetovna vojna se bomo slovenci prvo pobili med sabo, potem pa nas bo itak ostalo tok mal, da nas bodo z enim tankom povozili hrvatje.

Jah, kdo drugi nas tako ali tako ne more zjebat, ker z ultra visoko tehnologijo, s katero američani namesto Iraka zadanejo Iran (K in N sta očitno preblizu na tipkovnici..
), nas bi lahko zadeli le, če ciljajo Norveško..
In kaj točno ti tvoj fanatizem pomaga, če izbruhne 3. svetovna vojna, ramzes? Boš preživel, če verjameš v vesoljčke ali se boš stegnil kot vsi ostali?
To že malček spominja na Heaven's Gate kult..
Jah, kdo drugi nas tako ali tako ne more zjebat, ker z ultra visoko tehnologijo, s katero američani namesto Iraka zadanejo Iran (K in N sta očitno preblizu na tipkovnici..

In kaj točno ti tvoj fanatizem pomaga, če izbruhne 3. svetovna vojna, ramzes? Boš preživel, če verjameš v vesoljčke ali se boš stegnil kot vsi ostali?
To že malček spominja na Heaven's Gate kult..

Sodeč po dosedanjih kultih s podobno tematiko, če dovolj hitro naredi samomor ja, če ne pa ne..

globoko grlo ::
Se mi zdi, da paše v tole temo.
NA discoveryju sem ujel en del oddaje kjer so rusi v 70 letih experimentiral s štromom in nekimi majhnimi centralami, al neki tazga. Vglavnem, kokr sem razumel, so spustil ogromno napetost naravnost v zemljo, reakcija Zemlje pa je bil potres nedaleč stran.
Zdej me pa zanima, al je mogoče še kdo to gledal, al pa kdo ve kj več o tem (ramzes??). Mi pa da mislit, če so to 30 let nazaj delal, kwa vse zdej delajo. Implanti sploh niso več tko tuja zadeva. IMHO
Drgač pa mene vesoljčki & stuff full zanima, vas ostale pa verjetno tut, ane.
Pa še ena misel za tiste, ki ne verjamete v UFOte & stuff, po moje vas je samo strah neznanega oz. sovražite misel, da ni vse v vaših rokah oz. da mi (človeštvo) nismo oh in sploh. Vglavnem egocentriki.
NA discoveryju sem ujel en del oddaje kjer so rusi v 70 letih experimentiral s štromom in nekimi majhnimi centralami, al neki tazga. Vglavnem, kokr sem razumel, so spustil ogromno napetost naravnost v zemljo, reakcija Zemlje pa je bil potres nedaleč stran.
Zdej me pa zanima, al je mogoče še kdo to gledal, al pa kdo ve kj več o tem (ramzes??). Mi pa da mislit, če so to 30 let nazaj delal, kwa vse zdej delajo. Implanti sploh niso več tko tuja zadeva. IMHO
Drgač pa mene vesoljčki & stuff full zanima, vas ostale pa verjetno tut, ane.
Pa še ena misel za tiste, ki ne verjamete v UFOte & stuff, po moje vas je samo strah neznanega oz. sovražite misel, da ni vse v vaših rokah oz. da mi (človeštvo) nismo oh in sploh. Vglavnem egocentriki.

Dejstvo, da človeštvo ni oh in sploh, lahko zaslediš vsak dan po poročilih. Če kdo dejansko misli, da je vse v njegovih rokah, je zrel za Idrijo (oz. lokalno inštitucijo za zdravljenje in rehabilitacijo duševno bolnih).
Gre se za čisti skepticizem, ter vprašanje 'zakaj?'. Zakaj bi bili mi tako pomembni, da bi par ras par tisoč let lebdelo nad našimi glavami? Če mene vprašaš, je to šele pravi egocentrizem.
Gre se za čisti skepticizem, ter vprašanje 'zakaj?'. Zakaj bi bili mi tako pomembni, da bi par ras par tisoč let lebdelo nad našimi glavami? Če mene vprašaš, je to šele pravi egocentrizem.

Stepni Volk ::
globoko grlo - Rusi so bili pred 20 leti v Afganistanu. Edini potres, ki so ga doživeli, je bil, da so se morali iz njega umakniti.

tisti k se delate v tej temi norca, pojdite v temo o obstoju boga in se tam delajte norca iz dokazov, ki so votli ,okrog jih pa nič ni

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duke Nukem ()

CCfly ::
Torej ker se tebi zdijo dokazi o obstoju boga votli, naj gremo tja, tole tebi ljubšo črno luknjo pa ignoriramo ?
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

ne maltit prazne slame na pamet ,maš dovolj imen dokumentarcev, pa si mal poglejte, pa pol pametujte z vsaj malo podlage

duke, ramzes ... nista na minimalnem nivoju resnosti. Na minimalnem nivoju nista.
Samo opominjam vaju/te.
Samo opominjam vaju/te.

Nejc Pintar ::
načeloma za vsako temo velja da vsak post na nizkem nivoju poveča število le teh, eksponentna funkcija. zato je nivo te teme ekstremno nizek

Lahko je biti prvi, če si edini!

potem mirno nadaljujmo temo
js mislim, da je za veliko večino videnj kriva vojska in njeni prototipi in testiranja letal ,da pa tako prekrivajo zadevo, pa da majo že stik z nezemljani pa nevem, možno pa je
pa da bi mel leteče krožnike v zda je tud možno ,js čakam kdaj bojo pokazal javnosti kako novo letalo ameriške vojske
samo bo novo pokazano staro vsaj 10 let in bojo spet imel nekaj skrito

globoko grlo, nisem videl dokumentarca, ampak sem prebral dosti o raznih poskusih. Samo to vem, da so že v 40ih delali take stvari, da si predstavljat ne moreš. TUdi Nikola Tesla, je že v začetku 19st. delal na principu elektro-magnetnih sil, in gravitaciji. Njegova odkritja so v večini izkoristili za vojaške namene. Nemci so ob koncu 2.svet vojne delali poskuse in ustvarjali elektromagnetna polja. Tako je nastal tudi prvi leteči krožnik, s tem, da so ga dodelali ob koncu vojne. Mogli so uničit vsa odkritja in vse naprave, da nebi kdo drug prišel do njihovih odkritij. Kmalu po 2.svet je dosti Nemških znanstvenikov emigriralo v AMeriko. Nekaj pa so jih Američani polovili po Evropi. Tako, da so Američani kmalu po vojni začeli z razvijanjem novih tehnologij in vesoljskim programom. Bali so se, da so Rusi dobili v roke Nemško tehnologijo. ZAto, ko so se pojavili prvi NLP-ji je bilo mišljeno, da so Ruska vohunska vozila. Med hladno vojno, so Američani konstantno raziskovali Ruska vojaška območja. Tako, kot Rusi Ameriška.
Stalno je bilo vprašanje, od kod prihajajo, dokler se niso pojavili v najbolj sensibilnem ozračju na svetu. Nad vladno palačo v Washingtonu. Panika je zajela celo državo, videli so jih tudi iz palače. Takrat so bili sigurni, da ni nobena svetovna velesila, temveč nekaj drugega. O tem dogodku so pisali po celem svetu. "Nezneni leteči predmeti nad Washingtonom D.C.",... Takrat je bila vojska prisiljena stopit pred kamere in podat izjavo. Priznali so, da nimajo popolne kontrole nad ozračjem. Rečeno je bilo, da morajo pomirit ljudi, in da se MORA stvar razložit čimprej in čimbolj enostavno, češ kot, da ni nič nenavadnega, da preprečijo paniko. Tako je prišla izjava, da ne predstavljajo nobene grožnje nacionalni varnosti. V privatnem memorandumu, je "USarmy-Chief of Staff.White House" izjavil, če prihajajo iz Marsa, se nimamo kaj za bat. In tako, so takrat dobili ime Marsovci. V tistih letih je Hollywoodska produkcija začela s filmi itd. Takrat se je začelo skrivat pred ljudmi in vse raziskave, so potekale brez sodelovanja javnosti. Tako, da je vse končalo v TopSecret klasifikaciji. IN mediji so skratka naredili naprej vso zgodbico o malih zelenih.
Duke Nukem, si gledal "[History Channel] UFO Files - UFOs and the White House.mpg", in govore vseh predsednikov ZDA? Skratka, komaj čakam, da BUSH konča svojo administracijo. Po tem bo končno konec vseh oslarij. In bomo vsi zvedeli kdo nas obiskuje. Vse države izvajajo velike pritiske na ZDA, da se že enkrat pove kaj je in kaj ni. Ko velesila pove javno, jih bomo videli v živo!!!
ZDA ima največ pri tem, da je tema postala skrivnost. Zato ima tudi zadnjo besedo pri razkrivanju.
Stalno je bilo vprašanje, od kod prihajajo, dokler se niso pojavili v najbolj sensibilnem ozračju na svetu. Nad vladno palačo v Washingtonu. Panika je zajela celo državo, videli so jih tudi iz palače. Takrat so bili sigurni, da ni nobena svetovna velesila, temveč nekaj drugega. O tem dogodku so pisali po celem svetu. "Nezneni leteči predmeti nad Washingtonom D.C.",... Takrat je bila vojska prisiljena stopit pred kamere in podat izjavo. Priznali so, da nimajo popolne kontrole nad ozračjem. Rečeno je bilo, da morajo pomirit ljudi, in da se MORA stvar razložit čimprej in čimbolj enostavno, češ kot, da ni nič nenavadnega, da preprečijo paniko. Tako je prišla izjava, da ne predstavljajo nobene grožnje nacionalni varnosti. V privatnem memorandumu, je "USarmy-Chief of Staff.White House" izjavil, če prihajajo iz Marsa, se nimamo kaj za bat. In tako, so takrat dobili ime Marsovci. V tistih letih je Hollywoodska produkcija začela s filmi itd. Takrat se je začelo skrivat pred ljudmi in vse raziskave, so potekale brez sodelovanja javnosti. Tako, da je vse končalo v TopSecret klasifikaciji. IN mediji so skratka naredili naprej vso zgodbico o malih zelenih.
Duke Nukem, si gledal "[History Channel] UFO Files - UFOs and the White House.mpg", in govore vseh predsednikov ZDA? Skratka, komaj čakam, da BUSH konča svojo administracijo. Po tem bo končno konec vseh oslarij. In bomo vsi zvedeli kdo nas obiskuje. Vse države izvajajo velike pritiske na ZDA, da se že enkrat pove kaj je in kaj ni. Ko velesila pove javno, jih bomo videli v živo!!!
ZDA ima največ pri tem, da je tema postala skrivnost. Zato ima tudi zadnjo besedo pri razkrivanju.
Ptah-Seker-Osiris

Matev ::
zopet se motiš ramzi
izraz marsovec je prišel iz predpostavke da so na marsu kanali in so delo inteligentnih bitij
to je v eni radijski igri bili zelo življenjsko predstavkjeno - mogoče celo tako življensko da so tebi podobni zagnali paniko
Martian
The name Martian is given to the hypothetical native inhabitants of the planet Mars. Historically, life on Mars has often been suggested, and the notion continues into the present day. While it remains possible that there is life on Mars, it is currently doubted by the scientific community.
The idea of intelligent Martians was popularized by Percival Lowell and in fiction, especially by
H. G. Wells' War of the Worlds
Claims of past Martian civilizations continued into the twenty-first century. (See face on Mars for one such claim.)
izraz marsovec je prišel iz predpostavke da so na marsu kanali in so delo inteligentnih bitij
to je v eni radijski igri bili zelo življenjsko predstavkjeno - mogoče celo tako življensko da so tebi podobni zagnali paniko
Martian
The name Martian is given to the hypothetical native inhabitants of the planet Mars. Historically, life on Mars has often been suggested, and the notion continues into the present day. While it remains possible that there is life on Mars, it is currently doubted by the scientific community.
The idea of intelligent Martians was popularized by Percival Lowell and in fiction, especially by
H. G. Wells' War of the Worlds
Claims of past Martian civilizations continued into the twenty-first century. (See face on Mars for one such claim.)

Ziga Dolhar ::
Se strinjam z ramzijem.
Pri Wellsovih Marsovcih gre namreč zelo jasno za fiktivno delo in z resničnim dogajanjem nimajo stika, medtem ko gre pri Ramzijevih navedbah o NLPjih za zelo jasne fiktivne navedbe, ki nimajo stika z resničnostjo.
Pri Wellsovih Marsovcih gre namreč zelo jasno za fiktivno delo in z resničnim dogajanjem nimajo stika, medtem ko gre pri Ramzijevih navedbah o NLPjih za zelo jasne fiktivne navedbe, ki nimajo stika z resničnostjo.

https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()

Hehe, Ziga Dolhar!
Čez 1000 postov boš citiran, da si se strinjal. Mogoče še prej!
Čez 1000 postov boš citiran, da si se strinjal. Mogoče še prej!

hahahah....Thomas, ti si pa res model. Tvoje izjave me znova presenečajo...
TI še zdaj ne znaš ločit normalnega posta od provokativnega!
TI še zdaj ne znaš ločit normalnega posta od provokativnega!

Ptah-Seker-Osiris

Po mojem so videnja ali slike NLP-jev 50% - črni projekti. 20% - nezemeljskega izvora. 30% - ponaredkov, napačne identifikacije,...
Po raziskavah naj bi Nemci začeli, Amerikanci nadaljevali z izdelavo, Rusi kopirali Nemce. Izvor vsega pa so bili nezemeljskega izvora iz katerih so naredili ponaredke ali Alien Reproduction Vehicles ali Fluxliners! Avro-car pa je bil samo neuspeli poskus letečega krožnika. Od kje pa so dobili ideljo?

Po raziskavah naj bi Nemci začeli, Amerikanci nadaljevali z izdelavo, Rusi kopirali Nemce. Izvor vsega pa so bili nezemeljskega izvora iz katerih so naredili ponaredke ali Alien Reproduction Vehicles ali Fluxliners! Avro-car pa je bil samo neuspeli poskus letečega krožnika. Od kje pa so dobili ideljo?

Ptah-Seker-Osiris

Idejo so dobili iz nlp-ja, ki jim ga je uspelo sestreliti leta 1910 z vodenimi raketami zrak-zrak.
Je vse na internetu top-sekret objavljeno.
Če koga zanima mu lahko linke pošljem.
ramzi - zate in zgolj zate - glej spodaj
zate je spodnja vrstica
/spodnja vstica: sarkazem
Je vse na internetu top-sekret objavljeno.
Če koga zanima mu lahko linke pošljem.
ramzi - zate in zgolj zate - glej spodaj
zate je spodnja vrstica
/spodnja vstica: sarkazem

Kdo so bili "FooFighters"? med 2.svet vojno?
Rusi, Japonci,...? 
Nemci in Američani. Odvisno od vira. Vsekakor pa zemljani.

Nemci in Američani. Odvisno od vira. Vsekakor pa zemljani.

Azrael ::
@Meamoto:
Ni nujno, takratni radarji so pokazali vsemogoče, če si njihovo anteno obrnil proti soncu. Delovali so tudi kot primitiven radioteleskop. Seveda so vse vojskujoče strani to poskušale druga drugi zamolčati, ker se je dalo tako skriti cele eskadrile. Zelo pripravna reč za dnevna bombardiranja in/ali nepotrebno trošenje goriva, letal in pilotov in dodatna mora za protiletalsko obrambo.
Druga možnost so bili odvrženi lističi staniol papirja, kar so uporabljali v nočnih napadih, mislim, da zavezniki prvič na napadu na Hamburg in so s tem takrat ohromili nočne lovce.
Ramzes324i, če si res, kot trdiš na prvi strani inženir elektronike, bi za te stvari moral vedeti.
Ni nujno, takratni radarji so pokazali vsemogoče, če si njihovo anteno obrnil proti soncu. Delovali so tudi kot primitiven radioteleskop. Seveda so vse vojskujoče strani to poskušale druga drugi zamolčati, ker se je dalo tako skriti cele eskadrile. Zelo pripravna reč za dnevna bombardiranja in/ali nepotrebno trošenje goriva, letal in pilotov in dodatna mora za protiletalsko obrambo.
Druga možnost so bili odvrženi lističi staniol papirja, kar so uporabljali v nočnih napadih, mislim, da zavezniki prvič na napadu na Hamburg in so s tem takrat ohromili nočne lovce.
Ramzes324i, če si res, kot trdiš na prvi strani inženir elektronike, bi za te stvari moral vedeti.

Nekoč je bil Slo-tech.

leinad ::
Azrael pa ob tolikšnem "top sekret" bremenu, ki ga Ramzy nosi na svojih plečih, sploh revež ne ve, da radarji niso več "top sekret".

Azrael,razumem, ampak še vedno nevem kaj ima to veze z slikami in videnji "foofighters", kar se tiče radarjev, so takrat bili zelo nepravilni. Tako, da se na njih niso mogli kaj dosti zanašat.
Meamoto, če so po tvojem bili Rusi ali Američani, zakaj niso pol imeli tudi na letalih enak pogon? In brez potrebe uporabljali gorivo? Največji njihov dosežek je bil okoli 60ih. IN to je bil Ruski MIG in Ameriški U-2 Spyplane. IN oba nista niti blizu, ne po obliki ne po letenju. Razen tega, da je U-2 lahko letel najvišje v tistem času.
Sama logika nakaže na totalno drugačno tehnologijo. Lahko so se migali navpično gor, dol, vodoravno levo, desno, delali kotne gibe 90 stopinj. In še kar je bilo najbolj pomembno, niso sestrelili nobenega letala, ampak samo obkrožali ali leteli z vzporedno z njimi. SKratka, takrat niso bili ne AMreičani in ne Rusi sposobni izdelati letala takih zmožnosti. Drugače pa sploh niso bili podobi letalu, ampak so bili okrogle oblike, kot današnji NLP-ji. Seveda so Amerikanci in Rusi trdili, da imajo so njihovi, ker niso hoteli priznat, da niso sposobni sestrelit niti enega "FooFighterja". Pojavljali so se blizu vseh letal, ne glede na nacionalno pripadnost.
Oglejte si malo pričanja pilotov in odgovore vojnih zgodovinarjev.
Meamoto, če so po tvojem bili Rusi ali Američani, zakaj niso pol imeli tudi na letalih enak pogon? In brez potrebe uporabljali gorivo? Največji njihov dosežek je bil okoli 60ih. IN to je bil Ruski MIG in Ameriški U-2 Spyplane. IN oba nista niti blizu, ne po obliki ne po letenju. Razen tega, da je U-2 lahko letel najvišje v tistem času.
Sama logika nakaže na totalno drugačno tehnologijo. Lahko so se migali navpično gor, dol, vodoravno levo, desno, delali kotne gibe 90 stopinj. In še kar je bilo najbolj pomembno, niso sestrelili nobenega letala, ampak samo obkrožali ali leteli z vzporedno z njimi. SKratka, takrat niso bili ne AMreičani in ne Rusi sposobni izdelati letala takih zmožnosti. Drugače pa sploh niso bili podobi letalu, ampak so bili okrogle oblike, kot današnji NLP-ji. Seveda so Amerikanci in Rusi trdili, da imajo so njihovi, ker niso hoteli priznat, da niso sposobni sestrelit niti enega "FooFighterja". Pojavljali so se blizu vseh letal, ne glede na nacionalno pripadnost.
Oglejte si malo pričanja pilotov in odgovore vojnih zgodovinarjev.
Ptah-Seker-Osiris

Grey ::
Meamoto:
Zakaj potem danes še ne letajo po zraku? Namreč dosedaj bi mi morali imeti že vesoljske ladje, če so bili res zemeljskega izvora...
Nekaj je na tem. Od nas vedo več samo vlade, ki so se že srečale s tem fenomenom.
Zakaj potem danes še ne letajo po zraku? Namreč dosedaj bi mi morali imeti že vesoljske ladje, če so bili res zemeljskega izvora...
Nekaj je na tem. Od nas vedo več samo vlade, ki so se že srečale s tem fenomenom.

saj jo imamo: ISS
http://www.google.com/search?hl=sl&c2coff=1&q=International+Space+Station&btnG=Iskanje&lr=

> Od nas vedo več samo vlade, ki so se že srečale s tem fenomenom
Ponovno sprašujem! Šteješ zraven tudi Janševo (in Ropovo, saj smo bili že v NATO)???
Če ja, sigurno lahko kakšnega ministra prejšnje vlade, ki nima zdej pretiranega dela, pelješ na pir in prašaš, če so ga kej peljali z letečim krožnikom. Lahko tudi pocukaš za rokav kakšnega aktualnega ministra sedanje vlade, ko bodo prišli na obisk v tvojo regijo. Se je že vsaj Janša kdaj peljal z letečim krožnikom? Recimo takrat, ko je bil še kot obrambni minister na obisku v Pentagonu? Sigurno se hvali svojim ministrom s tem, kako so gledali na Space Shuttle od zgoraj, če se je vozil z UFOtom.
Al misliš, da se vozita samo Bush in Putin, ki ima tudi dovolj jedrskih konic? Al samo Bush, pa Condoliza, gresta na rajd?
Al kako?
Ponovno sprašujem! Šteješ zraven tudi Janševo (in Ropovo, saj smo bili že v NATO)???
Če ja, sigurno lahko kakšnega ministra prejšnje vlade, ki nima zdej pretiranega dela, pelješ na pir in prašaš, če so ga kej peljali z letečim krožnikom. Lahko tudi pocukaš za rokav kakšnega aktualnega ministra sedanje vlade, ko bodo prišli na obisk v tvojo regijo. Se je že vsaj Janša kdaj peljal z letečim krožnikom? Recimo takrat, ko je bil še kot obrambni minister na obisku v Pentagonu? Sigurno se hvali svojim ministrom s tem, kako so gledali na Space Shuttle od zgoraj, če se je vozil z UFOtom.
Al misliš, da se vozita samo Bush in Putin, ki ima tudi dovolj jedrskih konic? Al samo Bush, pa Condoliza, gresta na rajd?
Al kako?

Grey ::
Matev:
Mislim dobesedno vesoljske ladje...take, ki bi lahko prišle vsaj do Plutona v doglednem času. Ne pa "kanto", ki leti v orbiti...to NI vesoljska ladja, ampak vesoljska postaja.
Thomas:
Ne, ne mislim naše vlade. Mislim samo na neke določene vlade, ki so bile izpostavljene temu fenomenu. Sem spadajo ZDA, Rusija, Mehika, Velika Britanija in mogoče še kakšna druga država.
Mislim dobesedno vesoljske ladje...take, ki bi lahko prišle vsaj do Plutona v doglednem času. Ne pa "kanto", ki leti v orbiti...to NI vesoljska ladja, ampak vesoljska postaja.
Thomas:
Ne, ne mislim naše vlade. Mislim samo na neke določene vlade, ki so bile izpostavljene temu fenomenu. Sem spadajo ZDA, Rusija, Mehika, Velika Britanija in mogoče še kakšna druga država.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 29215 (22964) | Ziga Dolhar |
⊘ | UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 45397 (36437) | STASI |
» | UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7185 (5346) | Tic |
⊘ | Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 37307 (31060) | Stepni Volk |
» | UFO ! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7204 (6175) | nuclear |