Forum » Loža » 50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami
50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

Matev ::
Skratka vsi elementi na tem področju so prispevali k danjašnjim skritim projektom.
aha
nerazumevanje povzroča strah in pripisovanje učinka nadnaravnih sil
kaj točno te sedaj moti pri albertu?

Azrael ::
Kot lahko preberem na Wkipedia je Nikola_Tesla umrl 7. Januarja 1943 v 87 letu starosti.
Zgoraj omenjeni Philadelphia Experiment pa naj bi se dogajal po 27 August 1943, ker je bila USS Eldridge prevzeta v US navy tega dne.
Torej zgodbica o umoru Nikole Tesle, ker ni hotel pomagati pri Philadelphijskem poskusu, je zelo, zelo gnila in za lase privlečena, razen če se verjame zgodbam ki jih je trosil sam Tesla, da bo dočakl 150 let.
Povezovati Teslo z pojavom v Tunguski 30.7.1908 je tudi bosa. Datumi spet ne štimajo, ker je Tesla začel s poskusi v Wardenclyffu šele dve leti pozneje.
Zgoraj omenjeni Philadelphia Experiment pa naj bi se dogajal po 27 August 1943, ker je bila USS Eldridge prevzeta v US navy tega dne.
Torej zgodbica o umoru Nikole Tesle, ker ni hotel pomagati pri Philadelphijskem poskusu, je zelo, zelo gnila in za lase privlečena, razen če se verjame zgodbam ki jih je trosil sam Tesla, da bo dočakl 150 let.
Povezovati Teslo z pojavom v Tunguski 30.7.1908 je tudi bosa. Datumi spet ne štimajo, ker je Tesla začel s poskusi v Wardenclyffu šele dve leti pozneje.
Nekoč je bil Slo-tech.

Duke Nukem ::
Aurora top secret spy plane kliktole je vzrok za dogajanje po nebu ,preberite si prosim
doseže 6xhitrost zvoka testirajo pa iz areje 51 pa preko morja ,hypersonic plane ima ime branje zanimivo 
pa slavno letalo črna ptica ,je že od leta 1990 upokojen ,tko da morejo imet nadomestek za vohunjenje po svetu
Pulse Detonation Wave Engine klik še nekaj od letala

pa slavno letalo črna ptica ,je že od leta 1990 upokojen ,tko da morejo imet nadomestek za vohunjenje po svetu

Pulse Detonation Wave Engine klik še nekaj od letala

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duke Nukem ()

Gundolf ::
Ja ja zero point energy. Njegovo uporabo uvrščam poleg vseh načinov pridobivanja električne energije iz nič preko cigumiguja z magneti. Tja spada - energija iz nič, perpetum mobile, magnetna magija, bull shit, ...

Ramesses II ::
Duke Nukem, sem že zasledil Auroro, s tem, da ni samo avion, ampak ima tudi možnost izstopit iz atmosfere in nazaj. MIsliš, da je to vse, kar premorejo? Če sklepamo, da je sta Nikola Tesla in Albert Einstein delali na elektromagnetnih valovih, Zero Point Energy in Anti Gravity systems, lahko sklepamo marsikaj. Baje, da so Nemci imeli že popolnoma operativen sisteme že v času konca 2.svet vojne.
AntiGravity
ZeroPointEnergy
Si pogledal Dokumentarec The_Hidden_Evidence_2005_ch4.avi ? vreden ogleda.
AntiGravity
ZeroPointEnergy
Si pogledal Dokumentarec The_Hidden_Evidence_2005_ch4.avi ? vreden ogleda.
Ptah-Seker-Osiris

CCfly ::
Hudiča ramzi, pa ti si pravi živeči, hodeči trič trač arhiv.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

root987 ::
Šur so imeli nemci ja... mislim, zavezniki so imeli premoč v zraku in na tleh, oni pa bi rajo šparali tehnologijo za njih da jo zajamejo, namesto da bi ta "super orožja" uporabili.
Šit, zdej se bo še Aurora privlekla v debato.
Things are becoming more and more interesting.
Šit, zdej se bo še Aurora privlekla v debato.
Things are becoming more and more interesting.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

Duke Nukem ::
take odgovore kot so od ccfly ,pa od carnivora bi lahko zbrisal, ker samo smetijo ,kaj se vtikajo sem že skoz z takimi trapastimi ,naj odprejo svojo temo, kjer samo norce brijejo
admini spijo al kaj

admini spijo al kaj

CCfly ::
Kakšne smeti nekaj ? Izrazil sem občudovanje do ramzijeve sposobnosti, da nam vsak dan popestri dogajanje z novimi rumenimi novičkami. Ponavadi za kaj takega potrebujejo celotno ekipo.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

Full sem vesel, da prihaja na dan to kar nam bo pomagalo reševat svetovne energetske krize! Ena od glavnih točk je izgorevanje nafte v atmosfero oz. na splošno fosilnega goriva ter vsi derivati. Omenjeni sistemi so operativni že leta v vojaški "aerospace" tehnologiji. Prav tako v vojaških industrijskih kompleksih, ki so postavljeni izven bivalnih območij in sicer otokih in puščavah. Princip zero point energy je iznajdba, ki nas bo popeljala v novo tisočletje in nam bo omogočla interplanetarne polete. Omenjeni sistemi v operativi dosežejo večje hitrosti od svetlobne. Samo vprašanje časa je, da jih uporabimo v pravi smeri. Nasa že leta dela poskuse, in bo lahko en dan rekla, da smo zmožni zapustit naše osončje z posadko! Mislim, da ta moment je bližji kot si predstavljamo.
Z ekstraktom iz quantum vacuma, v 1 cm3 je energije, da napaja celo Zemeljsko območje z energijo za 24h. Pol si lahko predstavljaš moč take naprave?! S tem, da bo edini problem v tem, da tega ne bodo morali računat, samo za izdelavo naprave! Tako, da je možnost, da bo svet v roku 20 let imel brezplačno napajanje, če gre seveda vse po sreči. In vsa vozila bomo lahko imeli na prosti pogon, brez goriva. Ta spremeba je nujna, če hočemo preživet v bližnji prihodnosti.
Z ekstraktom iz quantum vacuma, v 1 cm3 je energije, da napaja celo Zemeljsko območje z energijo za 24h. Pol si lahko predstavljaš moč take naprave?! S tem, da bo edini problem v tem, da tega ne bodo morali računat, samo za izdelavo naprave! Tako, da je možnost, da bo svet v roku 20 let imel brezplačno napajanje, če gre seveda vse po sreči. In vsa vozila bomo lahko imeli na prosti pogon, brez goriva. Ta spremeba je nujna, če hočemo preživet v bližnji prihodnosti.
Ptah-Seker-Osiris

krneki0001 ::
Kdo pa pravi da hočemo preživet? Ramzes preveč nakladaš, ljudje ste še premajhni za kej tacga, tko da boste še naslednjih par tisoč let ostal v tej dobi.
Na tisoče ljudi po celem svetu trdi, da je srečalo bitja z drugih planetov. Raziskovalci britanske univerze Goldsmiths pa so prepričani, da to ni dokaz o obstoju malih zelenih nezemljanov, temveč o šibkosti človekovega značaja.
Ugrabljeni trdijo, da so jih nezemljani, visoki približno en meter, s tankimi, dolgimi rokami in nogami ter ogromnimi glavami, zvabili iz postelje ali avtomobila. Nekateri celo zatrjujejo, da so vesoljci izvajali boleče poskuse nad njimi in jim ukradli vzorec sperme ali jajčeca.
Znanstveniki pa menijo, da se razlog za domnevne obdukcije skriva v ohromitvi med spanjem – stanjem, ko je posameznik buden in se zaveda okolice, ne more pa se premikati. Spalno paralizo, ki jo vsaj enkrat v življenju doživi okoli 40 odstotkov ljudi, namreč pogosto spremljajo halucinacije.
Raziskovalci obenem ne izključujejo možnosti, da so srečanja z nezemljani plod bogate domišljije, saj je nekaj posameznikov, ki so jih ''ugrabili'', pred tem videla duhove. Precej jih je tudi prepričanih, da imajo nadnaravne sposobnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()

Ziga Dolhar ::
> Omenjeni sistemi v operativi dosežejo večje hitrosti od svetlobne.
Respect.
Kaj praviš, Thomas? :)
Respect.
Kaj praviš, Thomas? :)
https://dolhar.si/

iggy ::
Hitrejše od svetlobe. To bomo lohk še u internet tehnologiji uporabil - FTS-dsl (faster then speed)

Hey, you're fat!

Matev ::
Omenjeni sistemi v operativi dosežejo večje hitrosti od svetlobne. Samo vprašanje časa je, da jih uporabimo v pravi smeri. Nasa že leta dela poskuse, in bo lahko en dan rekla, da smo zmožni zapustit naše osončje z posadko!
si ti sposoben zapustit svoje tračarije
enkrat bomo seveda bili sposobni - ja

leinad ::
Pa Duke zakaj smetim? Saj samo hočem, da bi že s naslovom nakazali na vsebino teme, da ljudje ne bi več doživljali šoka. A res hočeš imeti na vesti kakšnega srčnega bolnika, kateremu pretirano smejanje lahko predstavlja življenjsko nevarnost?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leinad ()

Alexius Heristalski ::
Odkril sem nekaj sokantnega! Luna krozi okoli Zemlje, ker jo v smeri, katero so nekateri brezboznezi poimenovali smer gravitacijske sile, rinejo angeli!!! Imam dokaz: angelov ne morete videti, ker so skriti na drugi strani Lune, ki je obrnjena stran od Zemlje!!!

fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Stepni Volk ::
Čisto preprosto vprašanje vsem sodelujočim v tej debati, na katerega odgovorite le z DA ali NE:
Ali mislite, da smo sami v vesolju?
Ali mislite, da smo sami v vesolju?

jest10 ::
Vprasanje NI preprosto. Sami kot inteligentna bitja ali sami(ozeroma vse kar je na zemlji) kot ziva bitja

Nejc Pintar ::
NE, samo da bi se pa srečali je pa možnost enaka 10^-n
Okej, zamislite si prostor po katerem se random gibljete (vesoljska ladja), prostor je skoraj neskončen. Obstaja še druga ladja ki se pravtako random premika po skoraj neskončnemu prostoru. Kakšna je verjetnost da se srečata?

Okej, zamislite si prostor po katerem se random gibljete (vesoljska ladja), prostor je skoraj neskončen. Obstaja še druga ladja ki se pravtako random premika po skoraj neskončnemu prostoru. Kakšna je verjetnost da se srečata?

Lahko je biti prvi, če si edini!

Meamoto ::
NE
Ampak tu je poleg skrajne neverjetnosti srečanja še vprašanje o časovnem obdobju, v katerem se (oziroma če se oziroma se bodo oziroma so se) razvijale druge rase. Človek je prišel od jame do sem v par tisoč letih in bogsigavedi, kdaj bo izumrl.
To časovno obdobje pa je že za planet sam samo en kratek prdec, kamoli za celotno vesolje.
Ampak tu je poleg skrajne neverjetnosti srečanja še vprašanje o časovnem obdobju, v katerem se (oziroma če se oziroma se bodo oziroma so se) razvijale druge rase. Človek je prišel od jame do sem v par tisoč letih in bogsigavedi, kdaj bo izumrl.
To časovno obdobje pa je že za planet sam samo en kratek prdec, kamoli za celotno vesolje.

lol....možnosti, da se srečamo malo verjetne? Pa kaj mislite, da sta samo dva poseljena planeta? NASA postavlja v vesolje nove teleskope in detektorje, ki bodo iskali zemlji podobne planete! Mi bomo imeli odgovore v roku 5 let(glede planetov v naši galaxiji!).
Kaj mislite, da treba prepotovat CELO VESOLJE za dostop v drugi sončni sistem?
Pozanimajte kaj se je dogajalo, ko je Voyager zapuščal naš sončni sistem!
Mislite, da naša tehnologija je največ kar premore inteligenca?
Egocentrično!
Namreč mi smo deležni tehnološkega nepredka mogoče dobrih 100let.
Za takšna in drugačna vprašanja obstajajo odgovori že danes!
PS: Jaz mislim, da nismo sami tudi v našem osončju, kaj šele v naši galaxiji. Po mojem, je vesolj polno življenja na različnih področjih realnosti. NASA pravkar ugotavlja nove teorije za večdimenzionalno vesolje. Tudi obstoj "krajšnic" ni izključen! SKratka, da ne bomo potrebovali dolgoletnih potovanj, ampak se bo skrčilo na nekaj dni. To so dosežki, s katerimi bomo lahko raziskovali vesolje in mislim, da ni daleč. Skoraj prepričan, da bomo doživeli v času življenja!
Kaj mislite, da treba prepotovat CELO VESOLJE za dostop v drugi sončni sistem?

Mislite, da naša tehnologija je največ kar premore inteligenca?

Namreč mi smo deležni tehnološkega nepredka mogoče dobrih 100let.
Za takšna in drugačna vprašanja obstajajo odgovori že danes!
PS: Jaz mislim, da nismo sami tudi v našem osončju, kaj šele v naši galaxiji. Po mojem, je vesolj polno življenja na različnih področjih realnosti. NASA pravkar ugotavlja nove teorije za večdimenzionalno vesolje. Tudi obstoj "krajšnic" ni izključen! SKratka, da ne bomo potrebovali dolgoletnih potovanj, ampak se bo skrčilo na nekaj dni. To so dosežki, s katerimi bomo lahko raziskovali vesolje in mislim, da ni daleč. Skoraj prepričan, da bomo doživeli v času življenja!

Ptah-Seker-Osiris

Thomas ::
> Pozanimajte kaj se je dogajalo, ko je Voyager zapuščal naš sončni sistem!
Kakšen patetičen nevednež si ti ramzes! Kaj se je pa dogajalo vendar?
Kakšen patetičen nevednež si ti ramzes! Kaj se je pa dogajalo vendar?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

reptilia ::
am just for teh record
jst tut vrjamem u vesolce
jst tut vrjamem u vesolce

Forgive your enemies, but never forget their names.

Tudi Einsteinova formula relativnosti, ni povsem pravilna. Tudi po TV so že oddaje na to temo. Menda na Discovery Channel je ena oddaja...
Namreč če objekt z maso pospešuješ do neskončne hitrosti, po njegovi teoriji bi bila tudi masa neskončna. SKratka se giblje sorazmerno. To pomeni, da po njegovi teoriji ni mogoče doseči svetlobne hitrosti. IN v tem je zanka.
Po drugi strani, recimo da bi dosegli svetlobno hitrost in potovali z njo do doloćene točke v vesolju. POtovanje po našem bi bilo recimo nekaj mescev, medtem ko bi na zemlji ob vrnitvi minilo na tisoče mogoče na milione let. Zato sedaj ugotavljajo, kako bi med potovanjem izstopili iz časa, naredili pot in se vrnili v enako obdobje.Tretja stvar je pogon. Če bi potovali z fosilnim gorivom, bi v bistvu imeli ladjo preveliko zaradi količine goriva, ki bi ga potrebovali. Potovanje potemtakem, ne bi imelo smisla, razen če pogruntamo novo tehnologijo in "krajšnice". Rešitev tega pa počasi prihaja na dan in to je ZeroPointEnergy. Skratka s tem eliminiramo problem goriva, in energije. Ostane še problem material, ki bi zdržal, ne toliko v vesolju temveč za vhod v druge atmosfere. In kisik, ki bi ga potrebovala posadka. Sedaj, bral sem tudi sisteme, ki so sposobni ustvarit kisik v vesoljskih polovilih brez, da ga jemljemo s seboj. Po teorijah, so Črne luknje časovno neomejene, toi pomeni, da je rešitev tukaj.
Recimo, da je to vse že nekdo ugotovil, in prišel k nam. Mislite, da bi nam povedali, da so prišli iz drugega planeta podobnega Zemlji? MIslite, da bi Cerkev bila tiho brez pritiskov? Ali, da vojska nebi hotela omenjeno tehnologijo zase in nebi hotela, da ima druga država enako tehnologijo? Kam, mislite, da bi se obrnili, ko bi prišli do našega planeta? Kako bi "ONI" vedeli s kom kontaktirat, če niti ne vejo kaki smo in če smo nevarni ali ne? Mislite, da bi npr. ustvarili postojanko na Luni ali Marsu in nas opazovali, da vidijo kaj pa kako?
Enako kot mi, če bi prišli nekam drugam, ki imajo vse drugače! Kako bi se znašli? Mislite, da bi jih kontaktirali po radiu? Odvisno koliko bi bila civilizacija razvita! Možnost komunikacije bi bila samo, če bi si bili približno v enakem razvojnem obdobju! Če bi oni bili naprej ali nazaj, pa bi nas gledali čisto drugače. Če bi bili napredni, bi nas sprejeli"po mojem"! Če bi bili primitivni, bi nas vzeli kot bogove, ki prihajajo iz nebes!
Za primer si lahko vzamemo domorodce, kako razumejo letala itd. Izdelujejo ikone iz slame v obliki letal itd. In jih uporabljajo kot simbole bogov.
Namreč če objekt z maso pospešuješ do neskončne hitrosti, po njegovi teoriji bi bila tudi masa neskončna. SKratka se giblje sorazmerno. To pomeni, da po njegovi teoriji ni mogoče doseči svetlobne hitrosti. IN v tem je zanka.
Po drugi strani, recimo da bi dosegli svetlobno hitrost in potovali z njo do doloćene točke v vesolju. POtovanje po našem bi bilo recimo nekaj mescev, medtem ko bi na zemlji ob vrnitvi minilo na tisoče mogoče na milione let. Zato sedaj ugotavljajo, kako bi med potovanjem izstopili iz časa, naredili pot in se vrnili v enako obdobje.Tretja stvar je pogon. Če bi potovali z fosilnim gorivom, bi v bistvu imeli ladjo preveliko zaradi količine goriva, ki bi ga potrebovali. Potovanje potemtakem, ne bi imelo smisla, razen če pogruntamo novo tehnologijo in "krajšnice". Rešitev tega pa počasi prihaja na dan in to je ZeroPointEnergy. Skratka s tem eliminiramo problem goriva, in energije. Ostane še problem material, ki bi zdržal, ne toliko v vesolju temveč za vhod v druge atmosfere. In kisik, ki bi ga potrebovala posadka. Sedaj, bral sem tudi sisteme, ki so sposobni ustvarit kisik v vesoljskih polovilih brez, da ga jemljemo s seboj. Po teorijah, so Črne luknje časovno neomejene, toi pomeni, da je rešitev tukaj.
Recimo, da je to vse že nekdo ugotovil, in prišel k nam. Mislite, da bi nam povedali, da so prišli iz drugega planeta podobnega Zemlji? MIslite, da bi Cerkev bila tiho brez pritiskov? Ali, da vojska nebi hotela omenjeno tehnologijo zase in nebi hotela, da ima druga država enako tehnologijo? Kam, mislite, da bi se obrnili, ko bi prišli do našega planeta? Kako bi "ONI" vedeli s kom kontaktirat, če niti ne vejo kaki smo in če smo nevarni ali ne? Mislite, da bi npr. ustvarili postojanko na Luni ali Marsu in nas opazovali, da vidijo kaj pa kako?
Enako kot mi, če bi prišli nekam drugam, ki imajo vse drugače! Kako bi se znašli? Mislite, da bi jih kontaktirali po radiu? Odvisno koliko bi bila civilizacija razvita! Možnost komunikacije bi bila samo, če bi si bili približno v enakem razvojnem obdobju! Če bi oni bili naprej ali nazaj, pa bi nas gledali čisto drugače. Če bi bili napredni, bi nas sprejeli"po mojem"! Če bi bili primitivni, bi nas vzeli kot bogove, ki prihajajo iz nebes!

Za primer si lahko vzamemo domorodce, kako razumejo letala itd. Izdelujejo ikone iz slame v obliki letal itd. In jih uporabljajo kot simbole bogov.

Ptah-Seker-Osiris

Pol urce na dan, za dobro voljo, če ne za drugo! Vsaj vidm, kolk mamo razgledanih Slovencev! 
PS: Tut 45 let stari znajo streljat kozle!

PS: Tut 45 let stari znajo streljat kozle!

Ptah-Seker-Osiris

zigi ::
čudno definicijo razgledanosti imaš ti...
če ne verjamem v UFO-te sem potemtakem nerazgledan???
če ne verjamem v UFO-te sem potemtakem nerazgledan???

para! ::
ramzes, ko boš starejši, ti bo žal, da si toliko ur namenil branju nečesa, kar vemo, da ni res. Še bolj žal pa ti bo, ko boš videl kako so te nategovali. Po dolgem in po čez. In še kako drugače, verjetno.
VSI PODATKI in LINKI in VSE STVARI, ki si jih tu podal, so očitno LAŽNE, NERESNIČNE, skratka crap. Internet je poln tega. Če želiš, ti s pomočjo interneta dokažem, da ljudje v resnici nimamo dveh rok, ampak eno samo. Pa ne le to. Dokažem ti kar hočeš.
In, ko govoriš o nerazgledanih. Verjemi, dosti bolje je bit nerazgledan, kot pa naiven :>
lp
VSI PODATKI in LINKI in VSE STVARI, ki si jih tu podal, so očitno LAŽNE, NERESNIČNE, skratka crap. Internet je poln tega. Če želiš, ti s pomočjo interneta dokažem, da ljudje v resnici nimamo dveh rok, ampak eno samo. Pa ne le to. Dokažem ti kar hočeš.
In, ko govoriš o nerazgledanih. Verjemi, dosti bolje je bit nerazgledan, kot pa naiven :>
lp
Death before dishonor!

Ne ZIGI, tega nikoli nisem rekel! Govorim o splošni razgledanosti, na področjih tehnologije, zgodovine, fizike, aeronautike, računalništva...in seveda dogodkov po svetu, kar je najbolj pomembno!
PS: Če verjameš ali ne je tvoja stvar, in se ne tiče razgledanosti.
PS: Če verjameš ali ne je tvoja stvar, in se ne tiče razgledanosti.
Ptah-Seker-Osiris

Para! MIslim, da sem vse prej kot naiven. Prav zato, ker sem bil naiven v preteklosti, sem verjel v vse neumnosti, ki so nam razlagali.
Kar se tiče internetne vsebine, 3/4 teme o UFOtih ne berem, ker so totalne laži, in nimajo nobenega temelja. Kar se tiče mojih linkov! Postal sem slućajno to kar sem našel v tistem momentu, isto stvar sem bral v medijskih arhivih itd. In še v originalnih zgodovinskih in državnih arhivih! Slučajno nisem našel pravega linka do omenjene vsebine in sem postal podobnega. To je vse. Kar se tiče lažne vsebine, mi nemoreš dokazat prav nič, ker ti povem, če bi preštudiral vso dosegljivo vsebino bi prišel do mojih zaklučkov. Jaz si dokazujem vsak dan bolj in ni poti nazaj. Mislim, da boš prej ti ugotovil, da imamo prav. Lahko se grem stavit, da v roku 5 let, bo več ali manj v javnosti. Že od začetka moje debate je prišlo tolko stvari na dan, da strmim za tem, da obveščam. Imam že dovolj ljudi, in gradiva, če to pride na sodišče zoper kršitvam človekovih pravic in ilegalnih operacij, jih povozimo!
Zato mislim, da imaš samo različno mišljenje in nič druzga! Dokazat pa ne moreš nič!
PS; Nekaj pa imam zate, če hočeš kaj dokazat?! Samo, če sprejmeš izziv, da boš tudi objavil dokaze ZA, če jih boš ugotovil, ali boš enoostavno zamenjal "nick name"? Postal ti bom nekaj dokumentov in ti dokaži da so lažni, OK?
Kar se tiče internetne vsebine, 3/4 teme o UFOtih ne berem, ker so totalne laži, in nimajo nobenega temelja. Kar se tiče mojih linkov! Postal sem slućajno to kar sem našel v tistem momentu, isto stvar sem bral v medijskih arhivih itd. In še v originalnih zgodovinskih in državnih arhivih! Slučajno nisem našel pravega linka do omenjene vsebine in sem postal podobnega. To je vse. Kar se tiče lažne vsebine, mi nemoreš dokazat prav nič, ker ti povem, če bi preštudiral vso dosegljivo vsebino bi prišel do mojih zaklučkov. Jaz si dokazujem vsak dan bolj in ni poti nazaj. Mislim, da boš prej ti ugotovil, da imamo prav. Lahko se grem stavit, da v roku 5 let, bo več ali manj v javnosti. Že od začetka moje debate je prišlo tolko stvari na dan, da strmim za tem, da obveščam. Imam že dovolj ljudi, in gradiva, če to pride na sodišče zoper kršitvam človekovih pravic in ilegalnih operacij, jih povozimo!
Zato mislim, da imaš samo različno mišljenje in nič druzga! Dokazat pa ne moreš nič!
PS; Nekaj pa imam zate, če hočeš kaj dokazat?! Samo, če sprejmeš izziv, da boš tudi objavil dokaze ZA, če jih boš ugotovil, ali boš enoostavno zamenjal "nick name"? Postal ti bom nekaj dokumentov in ti dokaži da so lažni, OK?

Ptah-Seker-Osiris

zigi ::
Lahko se grem stavit, da v roku 5 let, bo več ali manj v javnosti
Jaz se grem stavit da čez pet let še vedno ne bo konkretnih dokazov za obstoj nezemljanov na zemlji. Za gajbo pira

> Namreč če objekt z maso pospešuješ do neskončne hitrosti, po njegovi teoriji bi bila tudi masa neskončna. SKratka se giblje sorazmerno. To pomeni, da po njegovi teoriji ni mogoče doseči svetlobne hitrosti. IN v tem je zanka.
Well ... ne, ane? :)
Well ... ne, ane? :)

Zigi: ne it stavt. Čez pet let boš dobil konkretne dokaze,
tri nove linke.
--
O lej. 1337. sporočilo. A sign!
tri nove linke.
--
O lej. 1337. sporočilo. A sign!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()

PARA, raje se sam pozanimaj, pol pripomni kakšno, ker to kar si rekel, da je vse lažno, ni vredno niti komentarja!
To je enako, kot bi profesorju zgodovine rekel, da uči neumnosti!
PS; Ne govori, če nisi prepričan, samo avtentičnost dokumentov je dokazljiva že preko e-maila. Samo jaz ga nebom pisal, ker si nočem delat sramote.
PARA...Piši na Federal Berau Investigations ali FBI in jim povej, da si siguren, da so njihovi dokumenti lažni in kup neumnosti! In ne povedat iz kje si, da nebomo vsi Slovenci izpadli tako malo razgledani. IN pol postaj odgovor, ker tudi mene zanima, kaj ti bodo odgovorili!
To je enako, kot bi profesorju zgodovine rekel, da uči neumnosti!
PS; Ne govori, če nisi prepričan, samo avtentičnost dokumentov je dokazljiva že preko e-maila. Samo jaz ga nebom pisal, ker si nočem delat sramote.
PARA...Piši na Federal Berau Investigations ali FBI in jim povej, da si siguren, da so njihovi dokumenti lažni in kup neumnosti! In ne povedat iz kje si, da nebomo vsi Slovenci izpadli tako malo razgledani. IN pol postaj odgovor, ker tudi mene zanima, kaj ti bodo odgovorili!

Ptah-Seker-Osiris

Zigi a se greš stavt, da bo v roku 5tih let v javosti naslednje:
1.ZeroPointEnergy....
2.Anti-Gravity systems...
3.Space Weapons -Operation star wars-
4.UFO disclosed documents...
5.Discovery - Planet like Earth, supporting life!...
6.We are not alone in the Universe...
In kaj vse to pomeni? Probaj ugotovit!
1.ZeroPointEnergy....
3.Space Weapons -Operation star wars-
4.UFO disclosed documents...
5.Discovery - Planet like Earth, supporting life!...
6.We are not alone in the Universe...
In kaj vse to pomeni? Probaj ugotovit!

Ptah-Seker-Osiris

In še nakaj, vsak, ki objavlja dokumente po internetu mora imeti dovoljenje za objavo uradnih listin. Če misliš, da ima kdo lažne papirje, podaj pritožno ali tožbo, da vpliva na tvojo vero z lažnimi informacijami!
A misliš, da bi jim vlada dovolila objavljat in trdit, da so to uradne listine? Samo to se pozanimaj, če je sploh možno brez posledic!
Mah...še osnovnih zakonov ne poznaš, in še vedno ti nekaj razlagam, pozabi vse skupaj.
A misliš, da bi jim vlada dovolila objavljat in trdit, da so to uradne listine? Samo to se pozanimaj, če je sploh možno brez posledic!

Mah...še osnovnih zakonov ne poznaš, in še vedno ti nekaj razlagam, pozabi vse skupaj.

Ptah-Seker-Osiris

Zapiši si moj e-mail, kontaktiraj me v roku 5 let, mogoče še manj! Da ti povem naslov, kam boš poslal stavo!
Druga polovica lahko pride vn že naslednje leto, kadar je napovedana tiskovna konferenca. Odvisno od odgovora države(USA,EU), če bodo sprejeli zahteve odbora. Prva polovica, skratka omenjene sisteme raziskujejo že dobro stoletje!
Zdaj vidiš, kaj pomeni nerazgledanost?

Druga polovica lahko pride vn že naslednje leto, kadar je napovedana tiskovna konferenca. Odvisno od odgovora države(USA,EU), če bodo sprejeli zahteve odbora. Prva polovica, skratka omenjene sisteme raziskujejo že dobro stoletje!

Zdaj vidiš, kaj pomeni nerazgledanost?

Ptah-Seker-Osiris

Meamoto ::
1.ZeroPointEnergy....
3.UFO disclosed documents...
4.Discovery - Planet like Earth, supporting life!...
5.We are not alone in the Universe...
In vsaka od teh trditev ima približno toliko smisla kot trditev da je moj pes superinteligentno bitje in ve točno, kaj se dogaja v vsakem izmed vaših domov.
Globoko se sramujem, da moram priznat, da se dejansko strinjam s Thomas-om.
Ramzi, na odprtem te vabim na pijačo. Če hočeš, ti po ZS-ju pošljem osebne podatke, ampak dejansko hočem slišat tvoje argumente na 4 oči in ti plačat pijačo ker si me nasmejal do solz.
3.UFO disclosed documents...
4.Discovery - Planet like Earth, supporting life!...
5.We are not alone in the Universe...
In vsaka od teh trditev ima približno toliko smisla kot trditev da je moj pes superinteligentno bitje in ve točno, kaj se dogaja v vsakem izmed vaših domov.
Globoko se sramujem, da moram priznat, da se dejansko strinjam s Thomas-om.
Ramzi, na odprtem te vabim na pijačo. Če hočeš, ti po ZS-ju pošljem osebne podatke, ampak dejansko hočem slišat tvoje argumente na 4 oči in ti plačat pijačo ker si me nasmejal do solz.

Meamoto, si pozabil še eno stvar! -StarWars Operation-
Imaš kaj pametnega za povedat? Vse to in še več lahko najdeš v svetovno znanih znanstvnih revijah in spletnih straneh, brez naporov! Še malo Freedom of information Act, kak državni arhiv, in boš našel mogoče še kaj kar nevem. Saj si pokazal svoje znanje že z svojimi posti na Forumu, zato nima smisla. Ker večjih neumnosti ne rabim poslušat, se preveč cenim. Skoči s Thomasom na drink, z njim bosta imela sigurno dosti za predebatirat!
PS: Lahko, naslednje leto, ko grem na konferenco v Los Angeles,greš zraven. Zvedel boš dosti novega, in še scena bo. Vsaj za 3-5 dni. Letos nisem mogel, preveč dela.

Imaš kaj pametnega za povedat? Vse to in še več lahko najdeš v svetovno znanih znanstvnih revijah in spletnih straneh, brez naporov! Še malo Freedom of information Act, kak državni arhiv, in boš našel mogoče še kaj kar nevem. Saj si pokazal svoje znanje že z svojimi posti na Forumu, zato nima smisla. Ker večjih neumnosti ne rabim poslušat, se preveč cenim. Skoči s Thomasom na drink, z njim bosta imela sigurno dosti za predebatirat!

PS: Lahko, naslednje leto, ko grem na konferenco v Los Angeles,greš zraven. Zvedel boš dosti novega, in še scena bo. Vsaj za 3-5 dni. Letos nisem mogel, preveč dela.
Ptah-Seker-Osiris

sid911 ::
vztrajen je....
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

leinad ::
Hm, Ramzy ti vzganjaš pravcato revolucijo. Književniki že stoletja za svoje pravljice uporabljajo sedem kot pravljično število(Sneguljčica in sedem palčkov itd.) ti pa to revolucioniraš s 5. Zaboga, pa saj boš se še vpisal v zgodovinsko povest!

Gundolf ::
Ampak tale tema je pa res totalen smeh.
Kolk časa že vemo da je v 1 cm3 ogromno energije (e=mc2)? Pa koliko nam to pomaga? Za zero-point pa sploh ni jasno ali je ali ni, ali je neskončna ali ni, na čemu se pozna, če je in nam jo rata izkoriščat... Ampak mi pa res ni znano kako si tako trdno prepričan da jo ameriška vojska pa že kar uporablja itd. Moraš pa čisto vsaki neumnosti iz interneta verjet za kej tazga. Meni se po drugi strani zdi strašno super, da so Švedi razvili stirlingov motor, ki je zadosti močan da poganja podmornico - to je napredek. Zero-point energy propulsion - to je znanstvena fantastika.
Z ekstraktom iz quantum vacuma, v 1 cm3 je energije, da napaja celo Zemeljsko območje z energijo za 24h.
Kolk časa že vemo da je v 1 cm3 ogromno energije (e=mc2)? Pa koliko nam to pomaga? Za zero-point pa sploh ni jasno ali je ali ni, ali je neskončna ali ni, na čemu se pozna, če je in nam jo rata izkoriščat... Ampak mi pa res ni znano kako si tako trdno prepričan da jo ameriška vojska pa že kar uporablja itd. Moraš pa čisto vsaki neumnosti iz interneta verjet za kej tazga. Meni se po drugi strani zdi strašno super, da so Švedi razvili stirlingov motor, ki je zadosti močan da poganja podmornico - to je napredek. Zero-point energy propulsion - to je znanstvena fantastika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 29210 (22959) | Ziga Dolhar |
⊘ | UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 45383 (36423) | STASI |
» | UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7185 (5346) | Tic |
⊘ | Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 37301 (31054) | Stepni Volk |
» | UFO ! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7203 (6174) | nuclear |