Forum » Loža » 50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami
50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

Stepni Volk ::
Ti izdeluješ internetno stran, ti imaš pregleda nad vsebino. Torej navedi listo znanstvenikov.

Ramesses II ::
Jaz sem 100%, kar trdim, da je nekaj na tem! Brez dvomov! Samo vprašanje časa je. Očitno, vam ne preostane drugega kot živet naprej in pozabit na vse to do dneva, ko bo v javni razpravi. Je brezveze, da se obremenjujete s tem. Vsaj, ko bo prišlo na dan, ne boste doživeli prevelikega šoka, ker sem vam jaz predčasno povedal!
TO je tisti dokumentarec, ko sem ga omenil v prejšnem postu!
UFOs_Hidden_Evidence_2005.avi
In tukaj ni nobenega "FANATIKA"!!
Če niste pripravljeni, raje ne glejte!

TO je tisti dokumentarec, ko sem ga omenil v prejšnem postu!
UFOs_Hidden_Evidence_2005.avi
In tukaj ni nobenega "FANATIKA"!!

Ptah-Seker-Osiris

Meamoto ::
Meamoto - motiš se. 99% američanov ne ve, kaj je to Jugoslavija.
Haha.. point taken, ampak pred časom sem imel zanimivo debato s tipčkom iz Chicaga, ki dela na eni izmed osnovnih šol in ta delček o Jugi je v njihovem učnem načrtu... Pa nazaj on-topic.
Po drugi strani pa govorimo o največjem odkritju človeške zgodovine, če si pozabil. IN ne o geografskih legah. Eeeeh, kaj da ti rečem, nisi vreden, da ti sploh kaj razlagam.
Primer sem dal za primerjavo razgledanosti in prepričanj nacije, ki jo omenjaš.
Meamoto, konkretiziraj, kateri so dokazi proti? Da niso cerkveni ali fanatični? Če že govoriš, stoj za tem, in povej konkretno, da razčistimo za vselej!!!
Govorim o argumentih, ne dokazih. SSKJ vabi. Kar se tiče dokazovanja neobstoja nedokazanih stvari, sem ti nekaj malega omenil že v prejšnjem postu.
Kaj pa o tem? Katere so senzacionalistične strani, da so v večini mojih postov?? No povej, samo ne se mi zdej obešat na 2 posta, povej KONKRETNO!
Eno sem ti že seciral par postov nazaj. Če misliš, da se mi da scrollat 25 strani za nazaj in ti postat tvoje lastne linke, se hudo motiš. Zanimivo pa je, da ti kot ultra-hiper-anti-cerkev aktivist postaš linke na strani ki se ukvarjajo med drugim tudi z iskanjem svetega grala...
Haha.. point taken, ampak pred časom sem imel zanimivo debato s tipčkom iz Chicaga, ki dela na eni izmed osnovnih šol in ta delček o Jugi je v njihovem učnem načrtu... Pa nazaj on-topic.
Po drugi strani pa govorimo o največjem odkritju človeške zgodovine, če si pozabil. IN ne o geografskih legah. Eeeeh, kaj da ti rečem, nisi vreden, da ti sploh kaj razlagam.
Primer sem dal za primerjavo razgledanosti in prepričanj nacije, ki jo omenjaš.
Meamoto, konkretiziraj, kateri so dokazi proti? Da niso cerkveni ali fanatični? Če že govoriš, stoj za tem, in povej konkretno, da razčistimo za vselej!!!
Govorim o argumentih, ne dokazih. SSKJ vabi. Kar se tiče dokazovanja neobstoja nedokazanih stvari, sem ti nekaj malega omenil že v prejšnjem postu.
Kaj pa o tem? Katere so senzacionalistične strani, da so v večini mojih postov?? No povej, samo ne se mi zdej obešat na 2 posta, povej KONKRETNO!
Eno sem ti že seciral par postov nazaj. Če misliš, da se mi da scrollat 25 strani za nazaj in ti postat tvoje lastne linke, se hudo motiš. Zanimivo pa je, da ti kot ultra-hiper-anti-cerkev aktivist postaš linke na strani ki se ukvarjajo med drugim tudi z iskanjem svetega grala...

StepniVolk, ne obračaj debate!! Navedi, kateri po tvojem ni kredibilen? Seveda, od teh, ki sem jih sam navedel;ti imaš dvome, ne jaz, zato na dan z imeni!
Ptah-Seker-Osiris

Meamoto, omenjal sem Davinčijevo šifro iz čisto drugih razlogov. Ker je delček tega, kar sem hotel povedat! Da je Cerkev preurejala resnico v smeri vodenja ljudstva! In ne zaradi druzga, mišljen je bil samo kot primer!
Zdaj vidiš, kako razumeš po svoje!
Maš se za zelo razgledanega, kar pa na žalost nisi. Če bi bil, bi se znal lepše izražat!
Tudi jaz se nimam za nevem kaj, ker je nemogoče bit strokovnjak na vseh področjih. Ampak vsaj skušam razumet, temo, v kateri se govori! In se ne pretvarjam in nakladam v tri dni. Če kaj zgrešim, rade volje priznam! V tem se pa mi2 razlikujeva, da jaz premislim, preden kaj trdim, in stojim za tem, ter priznavam napake! Ti pa se sramuješ svojega nepoznavanja na tem področju in raje obračaš besede in uporabljaš moje poste in moje slovnične napake kot argumente proti! ZAto nimava več kaj razpravljat.
Nima smisla nekoga žalit, če nima istega mišljenja kot ti. Obnašaš se kot se vede večina na tem Forumu. In sam lahko sklepaš kaj to pomeni. Rekel sem, da razmišljajte s svojo glavo in sam lahko pogledaš svoje poste in ugotoviš smisel!
Razgledanost, hmmm....a ti misliš, da si razgledan in da si v stanju ocenjevat Ameriško ljudstvo, politike, znanstvenike,... Kaj misliš, da bi tvoja beseda kaj pomenila na tiskovnih konferencah? Kaj misliš, da si ti kredibilna osebnost? Bolj od kakega fanatika ali vojaškega veterana celo?
Zakaj si ne postaviš taka vprašanja in jih odgovoriš*?

Maš se za zelo razgledanega, kar pa na žalost nisi. Če bi bil, bi se znal lepše izražat!

Tudi jaz se nimam za nevem kaj, ker je nemogoče bit strokovnjak na vseh področjih. Ampak vsaj skušam razumet, temo, v kateri se govori! In se ne pretvarjam in nakladam v tri dni. Če kaj zgrešim, rade volje priznam! V tem se pa mi2 razlikujeva, da jaz premislim, preden kaj trdim, in stojim za tem, ter priznavam napake! Ti pa se sramuješ svojega nepoznavanja na tem področju in raje obračaš besede in uporabljaš moje poste in moje slovnične napake kot argumente proti! ZAto nimava več kaj razpravljat.
Nima smisla nekoga žalit, če nima istega mišljenja kot ti. Obnašaš se kot se vede večina na tem Forumu. In sam lahko sklepaš kaj to pomeni. Rekel sem, da razmišljajte s svojo glavo in sam lahko pogledaš svoje poste in ugotoviš smisel!

Razgledanost, hmmm....a ti misliš, da si razgledan in da si v stanju ocenjevat Ameriško ljudstvo, politike, znanstvenike,... Kaj misliš, da bi tvoja beseda kaj pomenila na tiskovnih konferencah? Kaj misliš, da si ti kredibilna osebnost? Bolj od kakega fanatika ali vojaškega veterana celo?
Ptah-Seker-Osiris

Ne pravim, da nekdo ni kredibilen. Zanima me, kateri znanstveniki so tisti, ki resno obravnavajo ta problem.
Sam poznam enega samega: Arthur C. Clarke. Njegovo TV serijo sem v tej temi že omenil. Obravnavala je tako piramide, kroge v žitu, kristalne lobanje, kot tudi ostale nenavadne pojave, ki jih ljudje tolmačijo kot NLP. Oče geostacionarnih sateliteov in pisec dobrih ZF knjig se mi zdi več kot kredibilen.
Torej na plano z ostalimi, da se poglobimo v stari in debato dvignemo na višjo raven, kot tole sedanje mlatenje slame.
Sam poznam enega samega: Arthur C. Clarke. Njegovo TV serijo sem v tej temi že omenil. Obravnavala je tako piramide, kroge v žitu, kristalne lobanje, kot tudi ostale nenavadne pojave, ki jih ljudje tolmačijo kot NLP. Oče geostacionarnih sateliteov in pisec dobrih ZF knjig se mi zdi več kot kredibilen.
Torej na plano z ostalimi, da se poglobimo v stari in debato dvignemo na višjo raven, kot tole sedanje mlatenje slame.

De Vincijeva šifra je fantastična knjiga. Ne znanstveno dejstvo. Poglej si "baldrickovo" popotovanje po knjižnih "dejstvih". Toliko so resnične, kot Hobbit.

Je pa res, da vsaka ustanova skriva. Cerkeve je dolgo časa skrivala humor, Pompeje in seksualnost... ker pač ni bil po godu takratnih veljakov. Čeprav Borgijce ni nič motilo, da ne bi kršili vseh zapovedi po vrsti.
Enako tudi sedanja oblast marsikaj skriva. Vsaka.
Enako tudi sedanja oblast marsikaj skriva. Vsaka.

Meamoto, omenjal sem Davinčijevo šifro iz čisto drugih razlogov. Ker je delček tega, kar sem hotel povedat! Da je Cerkev preurejala resnico v smeri vodenja ljudstva! In ne zaradi druzga, mišljen je bil samo kot primer!
Zdaj vidiš, kako razumeš po svoje!
Še en dokaz, da ne bereš tega, kar ljudje pišejo. Omenjal sem stran, ki se uvarja z svetim gralom, ne pa DaVincijeve šifre.
Pričakuješ da bom govoril v tujkah? Kar se pa žaljenja tiče, nisem bil nikoli preveč prijazna oseba in nimam niti namena takšen postat kjerkoli v bližnji prihodnosti. In če je za tebe razmišljanje z lastno glavo slepa vera v tvoje linke, potem to objasni dosti stvari.
No, pa par odgovorov.. 1. O znanstvenikih ne sodim, o ljudstvu sodimv glavnem o tistih, ki jih poznam (in američanov poznam cel kup, preden se vtakneš v to), kar pa se politikov tiče, če jih ljudje ne bi presojevali, ne bi bilo niti volitev. In ja, menim, da sem zadosti razgledan za te 'sodbe'. 2. Odvisno od tiskovne konference. Pri takšnih, o kateriš govoriš sigurno ne, ampak iskreno dvomim, da tudi beseda večine ljudi ki tam sodeluje pomeni prav dosti. 3. Odvisno od področja. Pri UFO-logiji ne, pa tudi nimam nobenega interesa da bi to postal. 4. Fanatiki že po sami definiciji ne morejo biti kredibilne osebnosti, ne vem pa zakaj bi dejstvo da je nekdo poklal kup vietnamcev ali iračanov, kakorkoli dvignilo njegov nivo kredibilnosti o čisto x stvari.
5. Ravnokar sem ti odgovotil na njih.

Še en dokaz, da ne bereš tega, kar ljudje pišejo. Omenjal sem stran, ki se uvarja z svetim gralom, ne pa DaVincijeve šifre.

Pričakuješ da bom govoril v tujkah? Kar se pa žaljenja tiče, nisem bil nikoli preveč prijazna oseba in nimam niti namena takšen postat kjerkoli v bližnji prihodnosti. In če je za tebe razmišljanje z lastno glavo slepa vera v tvoje linke, potem to objasni dosti stvari.
No, pa par odgovorov.. 1. O znanstvenikih ne sodim, o ljudstvu sodimv glavnem o tistih, ki jih poznam (in američanov poznam cel kup, preden se vtakneš v to), kar pa se politikov tiče, če jih ljudje ne bi presojevali, ne bi bilo niti volitev. In ja, menim, da sem zadosti razgledan za te 'sodbe'. 2. Odvisno od tiskovne konference. Pri takšnih, o kateriš govoriš sigurno ne, ampak iskreno dvomim, da tudi beseda večine ljudi ki tam sodeluje pomeni prav dosti. 3. Odvisno od področja. Pri UFO-logiji ne, pa tudi nimam nobenega interesa da bi to postal. 4. Fanatiki že po sami definiciji ne morejo biti kredibilne osebnosti, ne vem pa zakaj bi dejstvo da je nekdo poklal kup vietnamcev ali iračanov, kakorkoli dvignilo njegov nivo kredibilnosti o čisto x stvari.
5. Ravnokar sem ti odgovotil na njih.

No drugi na spisku je DR.Allan Hynek, ki je sodeloval pri projektu BlueBook! V času raziskave, je dobil navodila, da mora nujno razložit fenomen kot normalne zemeljske pojave, brez vznemirjanja javnosti! Njegova raziskava je bila po navodilih USAF. Sam je bil na začetku skeptik in kot vsak znanstvenik je stvar gledal iz sistematične perspektive. Skratka za vse je hotel dokaze. Kasneje, ko je BlueBook zaključill preizkavo leta 1969, je nadaljeval z raziskovanjem NLP-jev na svojo roko in ustanovil CUFOS. Center for UFO study. Menil je, da je preveč kredibilnih oseb prijavilo nenavadne pojave in je nadaljeval z zbiranjem dokazov. Kasneje je hotel tudi imeti dostop do BlueBook arhivov, pa mu niso dovolili, ker je USAF zapečatila dokazno gradivo in neobjasnjene primere dala v klasifikacijo TOP SECRET!Tako, da ni mogel nobeden več do njih Hotel je ponovno odpret raziskavo, ker je menil , da je dosti več na tem, kot baloni, plini in naravni pojavi!. Kasneje v letih, je DR.Allan Hynek zbral dovolj svojih dokazov in jih predložil na letni konferenci svetovnih znanstvenikov, ki so seveda zavrnili njegovo študijo. Tako, je do svoje smrti študiral NLP-je, ker je hotel dokazat, da so resnični in seveda, da nobena država po svetu nima take tehnologije! In edina možna razlaga je, da so izvenzemeljskega izvora.
Samo nepojasnjenih primerov je bilo 10%! Ostale razlage pa nelogične. Ne rečem, da so vsi primeri bili nenavadni, dosti jih je bilo, v katerih so ljudje zamenjali za naravne pojave. To so bili oblaki,... Kar se pa tiče ostalih, pa so bili odtisi na tleh, zgoščena zemlja na območju pristanka, radiacije,.... Tega je bilo dosti! Skratka je videl, da vojska je namerno zakrila vse skupaj. Po drugi strani pa vodila svojo preizkavo, kjer so zključki še danes v arhivih Top Secret!

Ptah-Seker-Osiris

Meamoto, sam označuješ za fanatike tiste, ki raziskujejo izvor NLP-jev!
Jaz NISEM obravnaval sveti gral! Kar sem obravnaval, sem omenil že v postu, zato nima smisla, da mi sploh razlagaš! Kot sem rekel, omenil si mi en post?! Mogoče bi našel še enega, ampak kar sem postal glede cerkve, sem povedal mimogrede, na pa kot argument!
Argument je bil ravnanje cerkve napram ljudstvu!
Če ga pa že omenjaš, a veš sploh, kaj je avtor nameraval povedat? Svetega grala ni! Ampak je ikona v njegovi knigi, ki jo predstvlja kot sveti gral. To je sporočilo, ki ga nisi dojel!
Kar se pa tiče odgovorov, če bi tvoja beseda veljala, se nebi tukaj dajal z mulci, kot sam praviš!
Zato si odgovarjaš kot ti najbolj odgovarja. Če te pa tema ne interesira, zakaj pol razpravljat? Samo, da nekaj govoriš v prazno? Glih zato, ker nimaš boljšega dela? Sej te štekam, ampak jaz sem tukaj z resnimi nameni, in se temu ne smejim. Smešni so mi samo vaši odgovori in argumenti, ki jih uporabljate proti in jih primerjate z mojimi! Kar mislim, da se totalno ne ujemajo! Potrudim se, da vam poiščem razlago, in kaj dobim, špekulacije?! Jah, če je tako, pol tudi, zakaj bi na strani od NSA bili UFO dokumenti? Če to nima veze z nacionalno varnostjo?
No take primere ti daješ! Kot si rekel, Davinčijeva šifra in sveti gral. Moraš stvar najprej razumet, pol govorit o njej in jo označit za neresnično ali nekredibilno.
Če pa nisi prijazen, je pa tvoja stvar, oz. dediščina, ki so ti jo zapustili sorodniki, in je samo tvoj problem in ne moj. Lepo obnašanje je izraz samozavesti! In če mi ne verjameš, se pozanimaj!
Malo mešaš moje poste z drugimi, to bo verjetno! Kot ste mi pripisali lažni pristanek na Luni, in še dosti drugih! Česar jaz sploh nisem omenjal! Fantje, zgodbice delate sami, pol pa jih kar prevalite name. hahahahha....res ste smešni!

Jaz NISEM obravnaval sveti gral! Kar sem obravnaval, sem omenil že v postu, zato nima smisla, da mi sploh razlagaš! Kot sem rekel, omenil si mi en post?! Mogoče bi našel še enega, ampak kar sem postal glede cerkve, sem povedal mimogrede, na pa kot argument!

Če ga pa že omenjaš, a veš sploh, kaj je avtor nameraval povedat? Svetega grala ni! Ampak je ikona v njegovi knigi, ki jo predstvlja kot sveti gral. To je sporočilo, ki ga nisi dojel!

Kar se pa tiče odgovorov, če bi tvoja beseda veljala, se nebi tukaj dajal z mulci, kot sam praviš!

Zato si odgovarjaš kot ti najbolj odgovarja. Če te pa tema ne interesira, zakaj pol razpravljat? Samo, da nekaj govoriš v prazno? Glih zato, ker nimaš boljšega dela? Sej te štekam, ampak jaz sem tukaj z resnimi nameni, in se temu ne smejim. Smešni so mi samo vaši odgovori in argumenti, ki jih uporabljate proti in jih primerjate z mojimi! Kar mislim, da se totalno ne ujemajo! Potrudim se, da vam poiščem razlago, in kaj dobim, špekulacije?! Jah, če je tako, pol tudi, zakaj bi na strani od NSA bili UFO dokumenti? Če to nima veze z nacionalno varnostjo?
No take primere ti daješ! Kot si rekel, Davinčijeva šifra in sveti gral. Moraš stvar najprej razumet, pol govorit o njej in jo označit za neresnično ali nekredibilno.
Če pa nisi prijazen, je pa tvoja stvar, oz. dediščina, ki so ti jo zapustili sorodniki, in je samo tvoj problem in ne moj. Lepo obnašanje je izraz samozavesti! In če mi ne verjameš, se pozanimaj!
Malo mešaš moje poste z drugimi, to bo verjetno! Kot ste mi pripisali lažni pristanek na Luni, in še dosti drugih! Česar jaz sploh nisem omenjal! Fantje, zgodbice delate sami, pol pa jih kar prevalite name. hahahahha....res ste smešni!

Ptah-Seker-Osiris

www.ufoevidence.org - UFO FBI Documents
A to je fanatična stran? To je stran, ki zbira dokaze, članke,... in avtorji, samo sestaljajo in zbirajo, ne pa pišejo fanatične članke!
Malo sem pogledal poste...Zanimivo res...Cel cajt sem trdil, da ni POINT v nezemljanih, ampak v satelitih, poskusih, tudi genetskih, politiki in zgodovini! Ostali, pa smo pri NLP-jih. hehehe....Še vedno vas žuli, da niso resnični! Niti tega ne veste, da jih vojska pripisuje lastnim projektom! Jaz pa pravim, da so preveč napredna vozila za našo teghologijo in v tej smeri tudi našel vojaška poročila, politična zavajanja,...
Nima smisla, se vidimo kasneje!
A to je fanatična stran? To je stran, ki zbira dokaze, članke,... in avtorji, samo sestaljajo in zbirajo, ne pa pišejo fanatične članke!
Malo sem pogledal poste...Zanimivo res...Cel cajt sem trdil, da ni POINT v nezemljanih, ampak v satelitih, poskusih, tudi genetskih, politiki in zgodovini! Ostali, pa smo pri NLP-jih. hehehe....Še vedno vas žuli, da niso resnični! Niti tega ne veste, da jih vojska pripisuje lastnim projektom! Jaz pa pravim, da so preveč napredna vozila za našo teghologijo in v tej smeri tudi našel vojaška poročila, politična zavajanja,...
Nima smisla, se vidimo kasneje!
Ptah-Seker-Osiris

The_Hidden_Evidence_ufos(channel4)2005.avi by Nick Cook
Nick Cook is an award-winning aerospace and defence journalist!
StepniVolk, kaj bo to dovolj krediblno?
Vidiš, da nima smisla, lahko ti postavim nevemkoga pred nos, da ti pove, pa ne boš verjel! To je dejstvo!
Oglej si Dokumentarni film, in pol bomo razpravljali! Če pa ne misliš, pa ne me spraševat in trdit, da predstavljam nekredibilne osebe in članke.
Ogled ni priporočan mlajšim od 18 let!
Nick Cook is an award-winning aerospace and defence journalist!
StepniVolk, kaj bo to dovolj krediblno?
Vidiš, da nima smisla, lahko ti postavim nevemkoga pred nos, da ti pove, pa ne boš verjel! To je dejstvo!
Oglej si Dokumentarni film, in pol bomo razpravljali! Če pa ne misliš, pa ne me spraševat in trdit, da predstavljam nekredibilne osebe in članke.
Ogled ni priporočan mlajšim od 18 let!

Ptah-Seker-Osiris

root987 ::
Ogled ni priporočan mlajšim od 18 let!Zakaj pa to?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

Slo-One ::
LOL ti si pa čudn.
Prepovedano pod 18.(Ozirima ni priporočeno)

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Slo-One ()

Matev ::
ramzes
vedno bolj me spominjaš na človeka ki se gre sveto vojno
vojno v imenu in prepričanju ljudi ki zgolj služijo s tem in pridobijo s tvojo angažiranostjo
usmeri energijo v kaj konstriktivnega zase
če obstajajo mali zeleni, bodo že prišli na plano, če imajo namen ali, če ljudje hočejo da pridejo
in tebe takrat zagotovo ne bo zraven bolj kot bomo mi
zakaj se tako živciraš sedaj
do takrat naredi kaj zase iz svojega življenja
ko bo razkritje bo itak razkritje za vse - za vse enako
vedno bolj me spominjaš na človeka ki se gre sveto vojno
vojno v imenu in prepričanju ljudi ki zgolj služijo s tem in pridobijo s tvojo angažiranostjo
usmeri energijo v kaj konstriktivnega zase
če obstajajo mali zeleni, bodo že prišli na plano, če imajo namen ali, če ljudje hočejo da pridejo
in tebe takrat zagotovo ne bo zraven bolj kot bomo mi
zakaj se tako živciraš sedaj
do takrat naredi kaj zase iz svojega življenja
ko bo razkritje bo itak razkritje za vse - za vse enako

Duke Nukem ::
oglejte si dokumentarce, kjer govorijo znastveniki in potem razlislite kaj je res
sicer je dosti da vpišete v iskanje torrentov ufo ,ali pa v mule
Ali bi lahko js objavil recimo link od torrenta, ali bi bilo to že kršenje
saj je samo dokumentarec ,katere pa na slo tv ne moremo gledat

Ali bi lahko js objavil recimo link od torrenta, ali bi bilo to že kršenje

STATEMENT OF DR. JAMES E. MCDONALD, SENIOR PHYSICIST, INSTITUTE OF ATMOSPHERIC PHYSICS, AND PROFESSOR, DEPARTMENT OF METEOROLOGY, THE UNIVERSITY OF ARIZONA, TUCSON, ARIZ.
Ni frke, če objaviš torrent linke!
Samo, boljše, da ne gledajo otroci takih dokumentarcev...Da jim nebo domišljija preveč zalaufala!
Mexico Millitary UFO FOOTAGE,11 UFOs Confirmed 38MB, mislim, da nebo pretežko pobrat dol. Tudi to priporočam, samo odraslim!
Ker vidim, da pol preveč fantazirate!
Ni frke, če objaviš torrent linke!

Mexico Millitary UFO FOOTAGE,11 UFOs Confirmed 38MB, mislim, da nebo pretežko pobrat dol. Tudi to priporočam, samo odraslim!
Ker vidim, da pol preveč fantazirate!
Ptah-Seker-Osiris

ramzi
ti si kot pokvarjena plošča
linki ne palijo
zapomni si to že enkrat
odgovori raje na očitek:
>če obstajajo mali zeleni, bodo že prišli na plano, če imajo namen ali, če ljudje hočejo da pridejo
>in tebe takrat zagotovo ne bo zraven bolj kot bomo mi
>zakaj se tako živciraš sedaj
>do takrat naredi kaj zase iz svojega življenja
>ko bo razkritje bo itak razkritje za vse - za vse enako
a to pa ne
si imun - raje lajnaš v nedogled z 500 stranskimi linki
ki jih nihče ne gre brat
ti si kot pokvarjena plošča
linki ne palijo
zapomni si to že enkrat
odgovori raje na očitek:
>če obstajajo mali zeleni, bodo že prišli na plano, če imajo namen ali, če ljudje hočejo da pridejo
>in tebe takrat zagotovo ne bo zraven bolj kot bomo mi
>zakaj se tako živciraš sedaj
>do takrat naredi kaj zase iz svojega življenja
>ko bo razkritje bo itak razkritje za vse - za vse enako
a to pa ne
si imun - raje lajnaš v nedogled z 500 stranskimi linki
ki jih nihče ne gre brat

Ziga Dolhar ::
O lej,
popupi.
(Čist verjamem, da jih nekateri zamenjujejo za Nezaželene Leteče Predmete.)
popupi.
(Čist verjamem, da jih nekateri zamenjujejo za Nezaželene Leteče Predmete.)
https://dolhar.si/

Meamoto, kaj si sploh pogledal katerega od dokumentarcev, ki sem jih predlagal?
Ej to mi je prišlo zdej na pamet! Po moje govoriš o fanatikih kar v 3 krasne, ker na NITI ENEM dokumentarcu ni fanatika in nič od tega kar si naštel! Zdaj sem komaj štekal, še to!!
Ma res ej ! Pusti vse skupaj!
Meamoto,samo besede so te!
Ej to mi je prišlo zdej na pamet! Po moje govoriš o fanatikih kar v 3 krasne, ker na NITI ENEM dokumentarcu ni fanatika in nič od tega kar si naštel! Zdaj sem komaj štekal, še to!!
Ma res ej ! Pusti vse skupaj!

Ptah-Seker-Osiris

Dittorio ::
haha ramzes ne se sekirat če jih nebi ta tema zanimala ne bi tok gor pisal
vsi verjamejo u ufote sam nočjo piznt ne se sekirat
poglej mal kok foka to bere pa ti bo jasn da nisi sam a veš kva se dugaja
sam folk prpa nebo ti kle javno priznol da ve da se neki dugaja
ignoreri jih škoda živcev videš da eni še kr žvijo u titovi ala stalin državi
sam sej prov da folk tud tak aivn na njih se denar ubrača ko slepo vrjamejo politikom pa novicam preglednam vsakod dvevnih
hvala za tak folk če nebi blo vs bi bli vsi bogati haha kekeci
jutr bo bush reku afrike ni več pa bi vsi mu vrjel čeprov bi ti nevem kake dokaze jim pokazu haha
vsi verjamejo u ufote sam nočjo piznt ne se sekirat
poglej mal kok foka to bere pa ti bo jasn da nisi sam a veš kva se dugaja
sam folk prpa nebo ti kle javno priznol da ve da se neki dugaja
ignoreri jih škoda živcev videš da eni še kr žvijo u titovi ala stalin državi
sam sej prov da folk tud tak aivn na njih se denar ubrača ko slepo vrjamejo politikom pa novicam preglednam vsakod dvevnih
hvala za tak folk če nebi blo vs bi bli vsi bogati haha kekeci
jutr bo bush reku afrike ni več pa bi vsi mu vrjel čeprov bi ti nevem kake dokaze jim pokazu haha
WHITE POWEEEEER

krneki0001 ::
Ramzes tole kar si ti dal na tejle strani http://www.ufoevidence.org/govtdocs/Pag...
Zna narest vsak 10 leten mulc. To so papirji potiskani pred parimi meseci in potem preskenirani na kakem starem skenerju, da zgledajo starinsko. Dej kak link od kakega znanstvenika, ki je priznan in ki se da o njem kaj zvedet, da bomo lahko to preverili.
Vse kar si do sedaj dal je vredno točno en kura*. Ti vsi linki so nategovanje folka.
Zna narest vsak 10 leten mulc. To so papirji potiskani pred parimi meseci in potem preskenirani na kakem starem skenerju, da zgledajo starinsko. Dej kak link od kakega znanstvenika, ki je priznan in ki se da o njem kaj zvedet, da bomo lahko to preverili.
Vse kar si do sedaj dal je vredno točno en kura*. Ti vsi linki so nategovanje folka.

BlackHole ::
To je stran, ki zbira dokaze, članke,... in avtorji, samo sestaljajo in zbirajo, ne pa pišejo fanatične članke!
Aha, OK, a če jih ne pišejo sami, ampak jih samo zbirajo, pol so pa kredibilni. Bistro, res. Ampak, nekdo jih vseeno piše.
Aha, OK, a če jih ne pišejo sami, ampak jih samo zbirajo, pol so pa kredibilni. Bistro, res. Ampak, nekdo jih vseeno piše.

LP Marko

gzibret ::
Da prebereš tiste papirje na www.ufoevidence.org rabiš jeklene živce in mnogo domišlije.
Vse je za neki dobr!

Še enkrat, NE govorim o Da Vincijevi šifri.
Zato si odgovarjaš kot ti najbolj odgovarja. Če te pa tema ne interesira, zakaj pol razpravljat?
Zato, ker si zabaven. Tvoj fanatizem me spravlja v dobro voljo, približno tako kot psi ki porabijo cel dan, da lovijo svoj lasten rep.
Žalim slučaj, ampak stran ki ti ob odprtju najprej vrže ven par pop-upov tipa 'you have critical errors on your pc' in potem postreže z neberljivim zmazkom, ki naj bi bil dokument? Daj no, še ti lahko najdeš kaj boljšega...

Še enkrat, NE govorim o Da Vincijevi šifri.

Zato si odgovarjaš kot ti najbolj odgovarja. Če te pa tema ne interesira, zakaj pol razpravljat?
Zato, ker si zabaven. Tvoj fanatizem me spravlja v dobro voljo, približno tako kot psi ki porabijo cel dan, da lovijo svoj lasten rep.
Žalim slučaj, ampak stran ki ti ob odprtju najprej vrže ven par pop-upov tipa 'you have critical errors on your pc' in potem postreže z neberljivim zmazkom, ki naj bi bil dokument? Daj no, še ti lahko najdeš kaj boljšega...

Goldee ::
@http://www.ufoevidence.org/
Firefox je preprečil tej strani, da bi odprla nezahtevano okno!
Zakaj že?
Firefox je preprečil tej strani, da bi odprla nezahtevano okno!

And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goldee ()

Totalno ne zreli ste, nima smisla razpravljat, ker še pop-UP-e ne veste kako se uporablja, kaj šele da bi vedeli za avtentičnost dokumentov! Pustimo raje vse skupaj na miru, in dovolite resnim, da se pridružijo k debati. Ker samo po mejlu mi pišejo, da se jim zdi zamalo debatirat med tako nezrelimi uporabniki! Žalostno je da nimate pojma in se delate pametne. Do sedaj ste klatli take neumnosti, ki jih svet ni videl. Ko sem prišel na SLo-tech, sem računal, da bo dosti računalničarjev, ali intelektualcev, kar sem pa doživel tukaj je pomilovanja vredno. Toliko zgubljenih duš na kupu, ki nimajo družbe, nimajo kaj za delat, nimajo ženske, mogoče ste nekateri celo drogeraši, in pol lahko sklepam, da res nimate kaj za povedat pametnega. Žalite vse po vrsti zaradi svoje manjvrednosti.
Edina pozitivna stvar je v tem, da sem spoznal par dobrih ljudi, ki bodo pripomogli, da stvar pride na dan. Ostajal sem zato, da jih dobim čimveč. Medtem, ko se vi delate norca, vas je opazovalo malo morje ljudi in ne samo slovenci! Iz sebe delate norca, ne iz mene! Od sedaj naprej bom samo še ignoriral vaše bedaste odgovore, in se pogovarjal samo z normalnimi! Tako, da vam ne bo čudno zakaj ne odgovorim! Vse kar napišete, preverite pred tem, preden zopet streljate kozle! Tisti, ki se razume bo točno vedel zakaj gre!
ps:Nebivedu, če to lahko naredi 10letni mulc, pol lahko tudi razume,10letni mulc. Sedaj lahko razumeš na kakšni stopnji si?!
in še nekaj, ni rečeno, da so lastniki POP-UP-a tudi lastniki spletne strani! Pop-up lahko daš kamorkoli hočeš! To je osnova brskanja po spletu! Ampak zopet vsak razume, kot hoče!
lep pozdrav!
Edina pozitivna stvar je v tem, da sem spoznal par dobrih ljudi, ki bodo pripomogli, da stvar pride na dan. Ostajal sem zato, da jih dobim čimveč. Medtem, ko se vi delate norca, vas je opazovalo malo morje ljudi in ne samo slovenci! Iz sebe delate norca, ne iz mene! Od sedaj naprej bom samo še ignoriral vaše bedaste odgovore, in se pogovarjal samo z normalnimi! Tako, da vam ne bo čudno zakaj ne odgovorim! Vse kar napišete, preverite pred tem, preden zopet streljate kozle! Tisti, ki se razume bo točno vedel zakaj gre!
ps:Nebivedu, če to lahko naredi 10letni mulc, pol lahko tudi razume,10letni mulc. Sedaj lahko razumeš na kakšni stopnji si?!

in še nekaj, ni rečeno, da so lastniki POP-UP-a tudi lastniki spletne strani! Pop-up lahko daš kamorkoli hočeš! To je osnova brskanja po spletu! Ampak zopet vsak razume, kot hoče!
lep pozdrav!
Ptah-Seker-Osiris

gzibret, lahko jih poiščeš direktno na FBI strani, ker jih imajo v boljši resoluciji. To so papirji iz državnih arhivov, in so bili očitno slabo kopirani. Enake dobiš vse povsod, samo po kvaliteti se razlikujejo. Probaj tudi državne arhive, menda, jih tam dobiš samo po naročilu!
PS: Uporabili so "invert" efekt, mogoče zaradi same kvalitete kopije! Da je čitljivost boljša! To so papirji stari 50 let!
LP
PS: Uporabili so "invert" efekt, mogoče zaradi same kvalitete kopije! Da je čitljivost boljša! To so papirji stari 50 let!
LP
Ptah-Seker-Osiris

Thomas ::
> Medtem, ko se vi delate norca, vas je opazovalo malo morje ljudi in ne samo slovenci!
A se alieni tudi žalostijo nad nami?
A se alieni tudi žalostijo nad nami?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Totalno ne zreli ste, nima smisla razpravljat, ker še pop-UP-e ne veste kako se uporablja, kaj šele da bi vedeli za avtentičnost dokumentov!
Ti bi uporabljal pop-UP-e? Jaz jih rajši zapiram, če smo že pri tem..
Pustimo raje vse skupaj na miru, in dovolite resnim, da se pridružijo k debati. Ker samo po mejlu mi pišejo, da se jim zdi zamalo debatirat med tako nezrelimi uporabniki! Žalostno je da nimate pojma in se delate pametne. Do sedaj ste klatli take neumnosti, ki jih svet ni videl. Ko sem prišel na SLo-tech, sem računal, da bo dosti računalničarjev, ali intelektualcev, kar sem pa doživel tukaj je pomilovanja vredno. Toliko zgubljenih duš na kupu, ki nimajo družbe, nimajo kaj za delat, nimajo ženske, mogoče ste nekateri celo drogeraši, in pol lahko sklepam, da res nimate kaj za povedat pametnega. Žalite vse po vrsti zaradi svoje manjvrednosti.
Nisi ti nekaj pridigal o žaljenju ljudi? Označit nekoga za umsko imperiornega sebi ker se ne strinja s tabo, je ne samo žalitev, ampak tudi velik bullshit. Označit ljudi za 'drogeraše', ker ti pravijo da govoriš neumnosti, je še malček večji bikov iztrebek.
Uf, Big brother... Joj, kako me je zdaj strah.. Kdo točno pa nas je opazoval? CIA? FBI? vesoljčki? Sneguljčica in sedem palčkov?
Tvoje pojmovanje 'normalnosti' pa je naravnost fenomenalno. No ja, tako kot vsi ostali tvoji posti...
Ti bi uporabljal pop-UP-e? Jaz jih rajši zapiram, če smo že pri tem..
Pustimo raje vse skupaj na miru, in dovolite resnim, da se pridružijo k debati. Ker samo po mejlu mi pišejo, da se jim zdi zamalo debatirat med tako nezrelimi uporabniki! Žalostno je da nimate pojma in se delate pametne. Do sedaj ste klatli take neumnosti, ki jih svet ni videl. Ko sem prišel na SLo-tech, sem računal, da bo dosti računalničarjev, ali intelektualcev, kar sem pa doživel tukaj je pomilovanja vredno. Toliko zgubljenih duš na kupu, ki nimajo družbe, nimajo kaj za delat, nimajo ženske, mogoče ste nekateri celo drogeraši, in pol lahko sklepam, da res nimate kaj za povedat pametnega. Žalite vse po vrsti zaradi svoje manjvrednosti.
Nisi ti nekaj pridigal o žaljenju ljudi? Označit nekoga za umsko imperiornega sebi ker se ne strinja s tabo, je ne samo žalitev, ampak tudi velik bullshit. Označit ljudi za 'drogeraše', ker ti pravijo da govoriš neumnosti, je še malček večji bikov iztrebek.
Uf, Big brother... Joj, kako me je zdaj strah.. Kdo točno pa nas je opazoval? CIA? FBI? vesoljčki? Sneguljčica in sedem palčkov?
Tvoje pojmovanje 'normalnosti' pa je naravnost fenomenalno. No ja, tako kot vsi ostali tvoji posti...

Nasvet za vse:
Firefox sam zapira popup-e ali najnovejša različica Internet explorerja! V nekaterih primerih vsebujejo tudi viruse, zato se je boljše zaščitit pred tem! Pop-upi niso od lastnikov strani, temveč od nezaželjenih gostov! Uporabljajo se kot reklamni material ali širjenje internetnih črvov! Če prijavite pop-up naredite uslugo sebi in ostalim...
Dostikrat se zgodi, da pop-up instalirate sami, brez vednosati. Ponavadi so v obliki plug_in-ov, zato pazite, kaj se vam pojavlja ob izpisu spletnih strani!
Firefox sam zapira popup-e ali najnovejša različica Internet explorerja! V nekaterih primerih vsebujejo tudi viruse, zato se je boljše zaščitit pred tem! Pop-upi niso od lastnikov strani, temveč od nezaželjenih gostov! Uporabljajo se kot reklamni material ali širjenje internetnih črvov! Če prijavite pop-up naredite uslugo sebi in ostalim...

Dostikrat se zgodi, da pop-up instalirate sami, brez vednosati. Ponavadi so v obliki plug_in-ov, zato pazite, kaj se vam pojavlja ob izpisu spletnih strani!
Ptah-Seker-Osiris

Gundolf ::
Pop-upi niso od lastnikov strani, temveč od nezaželjenih gostov!
To pa je spet izjava dneva.

Nasvet za vse:
Hahahaha... Ti si instaliraš Pop-Up?
Ker to ni forum z osrednjo tematiko vrtnarjenja, je bilo to opozorilo ne le napačno, ampak tudi povsem neumestno.

Hahahaha... Ti si instaliraš Pop-Up?
Ker to ni forum z osrednjo tematiko vrtnarjenja, je bilo to opozorilo ne le napačno, ampak tudi povsem neumestno.

Kilgore T ::
Vojne, spopadi, religije, politika, bolezni, racunalniški virusi, reklame. Vse to je zlobno delo vesoljcev, ki na ta nacin umetno zavirajo nas napredek.
NI se znano ali je to zgolj delo zdolgocasene vesoljskih pubertetnikov, nekaj izobcencev ali kar zlobni nacrt tuje rase.
NI se znano ali je to zgolj delo zdolgocasene vesoljskih pubertetnikov, nekaj izobcencev ali kar zlobni nacrt tuje rase.

dej ramzes
a ničemer nimaš pojma
izjave, da je teslo ubil avto še nisi komentiral
izjavo da ima uran površje, tudi ne
sedaj še izjava o teh da pop-upe
dej pejd mal na hladno za nekaj časa pa pridi z kako svojo slikco - ne linkov pejstat znova in znova
a ničemer nimaš pojma
izjave, da je teslo ubil avto še nisi komentiral
izjavo da ima uran površje, tudi ne
sedaj še izjava o teh da pop-upe
dej pejd mal na hladno za nekaj časa pa pridi z kako svojo slikco - ne linkov pejstat znova in znova

Tesla dejansko ni bil priljubljen med ostalimi znanstveniki njegovega časa. Prav tako ne med poslovneži, ki so v njegovih idejah distribucije energije videli veliko nevarnost: "Kam bom potem postavil števce." mu je mislim, da rekel Westinghouse.
Da je bilo bolje, da Tesla umre v hotelu, je logično. Vedeli, so da bodo Pattona ubili v avtomobilu.
Da je bilo bolje, da Tesla umre v hotelu, je logično. Vedeli, so da bodo Pattona ubili v avtomobilu.

He also lighted 200 lamps without wires from a distance of 25 miles (40 kilometres) and created man-made lightning, producing flashes measuring 135 feet (41 metres). At one time he was certain he had received signals from another planet in his Colorado laboratory, a claim that was met with derision in some scientific journals.
Copyright (c) 1996 by Encyclopaedia Britannica, Inc. KLIK
Copyright (c) 1996 by Encyclopaedia Britannica, Inc. KLIK
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()

Ziga Dolhar ::
To je tema o ejlienih,
za popupe ustvarite novo temo!!!
Nezrelčki.
Where do you wanna pop-up today?
za popupe ustvarite novo temo!!!
Nezrelčki.

Where do you wanna pop-up today?
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()

root987 ::
Sam še rutka ti manjka.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

Vem ja, na žalost so tako naredili z vsakim uspešnim znanstvenikom, ali inovatorjem, in kasneje tržili njegove iznajdbe. To glede števca sem slišal, in dejansko je full svinsko dejanje, da na račun iznajdb, uničujejo življenja največjih glav, namesto, da bi jih spodbujali. Češ na račun tega, ker ga je financiral, je pol zahteval modifikacijo. npr. elektriko se priklopi preko električnih vodov, ne pa zračno, v domove strank. Da ne bo imel kam priklopit števca, in kasirat.
Einstein, je tudi imel svojo zgodbo in so ga ljudje jemali kot ubrisanega, medtem ko so njegova dela zaslovela, večina po njegovi smrti.
Nikola Tesla je že na začetku stoletja delal gravitacionalne in elektromagnetne poskuse,in komaj 50 let po tem, so Nemci, Rusi in Američani začeli razvijat tehnologijo. Marsikatere iznajdbe so ostale pri pogodbenikih, kateri so jo izkoriščali za svoje namene, in kasneje tudi klasificirali njegove največje iznajdbe.
Tolko se spomnem, drugače pa ima zelo interesantne iznajdbe, ki jih še dandanes uporabljamo, mogoče s kakšno modifikacijo, ampak princip je ostal enak.npr. Skratka elektromagnetni kompas, če si že slišal zanj?! Kateri ne odpove niti v skrajnih primerih, ne v nevihtah ali močnih magnetnih poljih po zemlji.
Mogoče nisem natančno opredelil, ampak princip je bil ta!
Evo, tukaj imam nekaj dobrih povezav:
Tesla articles
ZeroPoint Energy
Zero Point Energy je odkritje stoletja, in mislim, da najboljša vrsta pogona!
Einstein, je tudi imel svojo zgodbo in so ga ljudje jemali kot ubrisanega, medtem ko so njegova dela zaslovela, večina po njegovi smrti.
Nikola Tesla je že na začetku stoletja delal gravitacionalne in elektromagnetne poskuse,in komaj 50 let po tem, so Nemci, Rusi in Američani začeli razvijat tehnologijo. Marsikatere iznajdbe so ostale pri pogodbenikih, kateri so jo izkoriščali za svoje namene, in kasneje tudi klasificirali njegove največje iznajdbe.
Tolko se spomnem, drugače pa ima zelo interesantne iznajdbe, ki jih še dandanes uporabljamo, mogoče s kakšno modifikacijo, ampak princip je ostal enak.npr. Skratka elektromagnetni kompas, če si že slišal zanj?! Kateri ne odpove niti v skrajnih primerih, ne v nevihtah ali močnih magnetnih poljih po zemlji.
Mogoče nisem natančno opredelil, ampak princip je bil ta!
Evo, tukaj imam nekaj dobrih povezav:
Tesla articles
ZeroPoint Energy
Zero Point Energy je odkritje stoletja, in mislim, da najboljša vrsta pogona!
Ptah-Seker-Osiris

drejc ::
Mmmmm, mmm, mmm...
I smell some bulšit.
I smell some bulšit.
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse
- Archimedes of Syracuse

Einstein, je dosti svojih načrtov uničil, namreč da ne bi njegove iznajdbe izkoristili v vojne namene. Če se ne motim, je bil žid. Nemški državljan je postal pred začetkom 1svet.vojne in takrat, je delal v več univerzah kot profesof fizike, takrat tudi največ istvarjal, v 40ih je emigriral v ameriko, kjer se je kmalu upokojil. Tako kot Nikola Tesla, je delal na elekromagnetem področju in na novo obdelal Newtonove teorije mekanike in formulo relativnosti. Zavračal je dosti teorij, bil je zelo pomemben, ampak ne preveč priljubljen!
Skratka vsi elementi na tem področju so prispevali k danjašnjim skritim projektom.
Skratka vsi elementi na tem področju so prispevali k danjašnjim skritim projektom.

Ptah-Seker-Osiris

Nejc Pintar ::
ZeroPoint energy zmeraj diši po dreku, posebej bikovemu

Lahko je biti prvi, če si edini!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 29198 (22947) | Ziga Dolhar |
⊘ | UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 45379 (36419) | STASI |
» | UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7184 (5345) | Tic |
⊘ | Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 37297 (31050) | Stepni Volk |
» | UFO ! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7203 (6174) | nuclear |