Forum » Loža » F1 - sezona 2005
F1 - sezona 2005

Tattoo- ::
Bergers, ne glupo je dejstvo, da to postaja prvenstvo gum.
In zakaj bi bilo to tako glupo dejstvo?!? Gume so sestavni del dirkalnika...
Polek tega, kot nekateri tako radi predlagate - ko bi uvedli vsem enake gume - bi bilo to potem prvenstvo motorjev. In ko bi potem vsem uvedli enake motorje - bi bilo to potem prvenstvo šasij. In ko bi potem vsem uvedli enake šasije - bi bilo to prvenstvo nastavitev dirkalnika,... itd. , itn.
In zakaj bi bilo to tako glupo dejstvo?!? Gume so sestavni del dirkalnika...

Racing is in my blood - Ayrton Senna

borchi ::
@TribesMan: a maš kake slike od tistega incidenta? čist možno, da je schumacher probal kj takega.
sam mene vedno znova impresionira. fijakal se je na kolkem, 10 mestu, pol mu še odleti spojler pa je tip še vedno sposobn hladno "preigrat" vse možne varjante. počakat, da dobi iz boksov "we have a safety car" in se pol odpelat naprej. tričetrt voznikov bi popizdila in jeb*** mater minardiju, ostala četrtina bi pa lepo resignirano takoj zapelala v bokse.
in vse zato, da bi pridobil par mest in bil na koncu, erm, recimo šesti. pri tolkih zmagah, naslovih in denarju. od kje mu motivacija?!
ne pravim, da je schumacher nek vzor fair playa, sam stari prdec ni zastonj plačan tolk.
sam mene vedno znova impresionira. fijakal se je na kolkem, 10 mestu, pol mu še odleti spojler pa je tip še vedno sposobn hladno "preigrat" vse možne varjante. počakat, da dobi iz boksov "we have a safety car" in se pol odpelat naprej. tričetrt voznikov bi popizdila in jeb*** mater minardiju, ostala četrtina bi pa lepo resignirano takoj zapelala v bokse.
in vse zato, da bi pridobil par mest in bil na koncu, erm, recimo šesti. pri tolkih zmagah, naslovih in denarju. od kje mu motivacija?!
ne pravim, da je schumacher nek vzor fair playa, sam stari prdec ni zastonj plačan tolk.
l'jga

Daedalus ::
Gume so postale odločujoč dejavnik - kar je absurd. Naj majo iste gume in naj se konstruktorji dirkalnika izkažejo pri izdelavi dirkalnika. Sicer pa - meni ni problema gledat, kako se Michelinova moštva borijo v ospredju. Ferrari pa naj še malo prenaša posledice svojih odločitev.
In še za tiste, ki so mnenja, da Šumaher ni namerno blokiral steze (al pa majo v Monaku faster than speed of light varnostnike na dirki) Popravljeno - evo mislim da pravilnega vrsnega reda fotk:
In potem je lepo odpeljal naprej... Nadzorniki dirke pa so lih takrat verjetno bulil v kak plastični dekolte kake bjonde, al kako?
In še za tiste, ki so mnenja, da Šumaher ni namerno blokiral steze (al pa majo v Monaku faster than speed of light varnostnike na dirki) Popravljeno - evo mislim da pravilnega vrsnega reda fotk:
In potem je lepo odpeljal naprej... Nadzorniki dirke pa so lih takrat verjetno bulil v kak plastični dekolte kake bjonde, al kako?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: OwcA ()

bzp ::
prvenstvo gum ... ja jebiga, tolk so se forsiral pri svojem opremljevalcu, da so drugi drugam usli. Zdej pa na drevo in v jok da to ni fer. A ce BAR rece da ima honda preslabe motorje, pol bo tudi pravilo da je lahko samo en opremljevalec z motorji? Ce so toliko slabse gume, shit happens, bodo drugo leto izbrali boljsega opremljevalca. Ne rabijo "pravila", ekipe ze same poskrbijo da dobri ostanejo. Ce bo Shell zacel ferrariju tankat vodo namesto olja, a bo potem prvenstvo oljarjev? To je slab izgovor, ferrari se je pac ustel pri izbiri partnerjev za sezono, niso edini, samo tisti ki formulo gledajo(te) samo zadnjih nekaj let, se vam zdi to zdaj konec sveta in formule nasploh. Ekipe se menjajo na prestolu, hvala bogu, drugace tudi Bernie nebi vec gledal formule, pa ce je se tako zagret navijac ferrarija!

na zadnji sliki je varnostnik z odpadlim sprednjim krilcem. a je bil prej pred shumacherjem spojler? in ni hotu čez njega peljat?
l'jga

borchi: sumi upa peljat tudi cez kaksen avto (posebej vsec so mu williamsi), pa da bi se lastnega spojlerja ustrasil ...
Amm, na TV se je sicer videlo da je krilce "povozil" takoj po nasaditvi Coultharda (al kdo je ze bil?), kolikor se jaz spomnim, mozno pa da se mu je kje zataknil spodaj ... ampak sploh ni fore, po mojem spominu je cakal da se Coulthard spoka, kaj pa bi lahko dosegel z izsiljenjem rdece zastave sredi dirke? To ni isto kot v prvem krogu ...

Amm, na TV se je sicer videlo da je krilce "povozil" takoj po nasaditvi Coultharda (al kdo je ze bil?), kolikor se jaz spomnim, mozno pa da se mu je kje zataknil spodaj ... ampak sploh ni fore, po mojem spominu je cakal da se Coulthard spoka, kaj pa bi lahko dosegel z izsiljenjem rdece zastave sredi dirke? To ni isto kot v prvem krogu ...

Na ostalih slikah se ne vidi, kje je bil ta spojler... Tule maš sliko trčenja - tist spojler zgleda da ni bil na poti...
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

ČIP 008 ::
Ja ja namerno blokiranje steze, prevožene rumene črte, pobalinska prehitevanja, nevarni manevri to je ostalo od prestarega 36-letnega "prvaka", ki mu je sam brat v Monacu pevedal da na postrešju nima nič pospravljeno. Škoda da zapravlja še zadnji ugled, ki ga je imel. Edina prava rešitev je da obesi čelado za vedno na klin pa mu je že iztekla. Škoda!

SebaR ::
Spojler mu je bil zagotovo v napoto ker se mu je zataknil pod levo gumo, če se jaz prav spomnim
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Alonsovo pridobitev mesta s sekanjem šikane so pač "spregledali."
Jaz si razlagam tako: v pravilih je da s sekanjem sikane ne smes pridobiti mesta. Tisto prehitevanje je bilo vsakic tako, da je bil prisiljen zapeljat cez sikano, se vec, OBA sta peljala cez sikano. Prej bi rekel da sta williamsa pretiravala in izzivala naklonjenost komisarjev, ampak na sreco so pustili pri miru vsaj malce dirkanja

Ja in? Še vedno je po nepotrebnem blokiral stezo na precej nevarnem delu. Če se kdaj lahko po treh kolesih pripelal v bokse, bi tu tud lahko spojler povozo...
Ahem, Webber ni sekal sikane, je zapelal s kolesi preko robnika, drugi del šikane je pa lepo korektno prevozil. Na začetku zavoja je pa bil pred Alonsom - tako da če je Alonso sekal šikano - bi ga moral spustit naprej. Ampak, to je F1. Kazni se dodeljujejo/spreglejujejo po posebnem mehanizmu, ki je vsota trenutne konstelacije planetov v Osončju, političnih razmer v F1 in dobre volje nadzornikov dirke. Nič kaj določenega, torej. in spet so uspeli to dokazat - ker ponavadi so se take zadeve kaznovale, razen če se je voznik umaknil. V bistvu so s tem povzročili dodatno nevarnost trka - ker je Webber moral še enkrat tvegati prehitevanje tam, kjer je to ponavadi nemogoče. Jaz bi poslal Whitinga na "run through penalty" brez gat na riti
Ahem, Webber ni sekal sikane, je zapelal s kolesi preko robnika, drugi del šikane je pa lepo korektno prevozil. Na začetku zavoja je pa bil pred Alonsom - tako da če je Alonso sekal šikano - bi ga moral spustit naprej. Ampak, to je F1. Kazni se dodeljujejo/spreglejujejo po posebnem mehanizmu, ki je vsota trenutne konstelacije planetov v Osončju, političnih razmer v F1 in dobre volje nadzornikov dirke. Nič kaj določenega, torej. in spet so uspeli to dokazat - ker ponavadi so se take zadeve kaznovale, razen če se je voznik umaknil. V bistvu so s tem povzročili dodatno nevarnost trka - ker je Webber moral še enkrat tvegati prehitevanje tam, kjer je to ponavadi nemogoče. Jaz bi poslal Whitinga na "run through penalty" brez gat na riti

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()

Če jo je kdo nevarno blokiral je bil to Minardi

Sebar - Minardi _ni_ blokiral steze. Se lepo vidi na fotkah - prostora kolker češ. Sicer je pa eno nesreča, drugo pa namerno izvajanje "sitting Schu" figure na stezi.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

vseeno je blokiral toliko da je Couldhart zavrl skoraj na polno...potem pa crash
No sj debatiramo lahka tle kokr čemo ampak brez telemetrije nč ni. Tak da se je res lahka le igral tam, lahka da mu je kej nagajalo, lahka da mu je bil napoti spojler...

No sj debatiramo lahka tle kokr čemo ampak brez telemetrije nč ni. Tak da se je res lahka le igral tam, lahka da mu je kej nagajalo, lahka da mu je bil napoti spojler...

WarpedGone ::
Kaj spa pričakoval da bo reku? "Ja, bolš dirkač je kot js. Js se ne morm primerjat z njim."
Če bi dejansko delu pizdrarije ne bi bil plačan kot je. Fejs it. Naredi vse kar je v njegovih močeh da doseže kar največ. Ostali fer plejeri pa v jok in na drevo...

Če bi dejansko delu pizdrarije ne bi bil plačan kot je. Fejs it. Naredi vse kar je v njegovih močeh da doseže kar največ. Ostali fer plejeri pa v jok in na drevo...
Zbogom in hvala za vse ribe

@deadalus: poglej, kolk od roba je ms na prvi sliki in kolk na drugi. nekdo ga je mogu potegnat nazaj? poleg tega nekateri pravijo, da je mel pred sabo še zatlačen spojler.
zna bit, da je v resnici samo obtičal?
zna bit, da je v resnici samo obtičal?
l'jga

Myth ::
Je mogoče kdo snemal formulo? Lahko da ta del kjer se je to dogajalo na net za dolpoteg. Ker če se jaz prav spominjam in če sem prav videl, je schumacher lepo zabremzal, nakar je pokno v ovega. Takrat mu je krilce poclo. Rad bi si zjasnil tole sliko. Pls!!
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Sm enkrat snemal dirko pa mije vzelo več kot 2,5 giga zato je blo tisto prvič in zadnjič
Da bi se pa pol še z videom hecal...kje pa imam čas

Da bi se pa pol še z videom hecal...kje pa imam čas

Super Sonic ::
kolk frustracij :)
kot da so vsa leta bili močno v podrejenem položaju in sedaj je nastopil njih čas
bruh, vam rečem!
Dejte rajš fene od Šumija nazaj gor, je blo vsaj smešen
kot da so vsa leta bili močno v podrejenem položaju in sedaj je nastopil njih čas
bruh, vam rečem!
Dejte rajš fene od Šumija nazaj gor, je blo vsaj smešen

Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

borchi - zna bit. Se na slikah ne vidi najboljš - sam vseeno je malo čudno, da je kr obstal na stezi. Ponavadi tega vozniki ne počnejo.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

@deadalus: a to da je pa villeneuve obtičal pa ni čudno? al pa un minardi?
kaj zdej, ker se na slikah ne vidi najbolš zaradi česa je obstal, bomo pač sklepali, da je naredu to zanalašč?
pa poglejmo rajš kaj pa SE vidi iz slik. na prvi sliki je skoraj čisto ob ogradi. na drugi in tretji pa vsaj pol metra bolj na sredini. nekdo ga je zvleku tja. zakaj? ker ni blo kj bol pametnega za delat?
kaj zdej, ker se na slikah ne vidi najbolš zaradi česa je obstal, bomo pač sklepali, da je naredu to zanalašč?
pa poglejmo rajš kaj pa SE vidi iz slik. na prvi sliki je skoraj čisto ob ogradi. na drugi in tretji pa vsaj pol metra bolj na sredini. nekdo ga je zvleku tja. zakaj? ker ni blo kj bol pametnega za delat?
l'jga

?? Vilneva in Minardija boš mogo mal bol natančno razložit...
Lej, Šumaher je počakal na stezi. To je jasno, če si gledal dirko - ker je pokazalo iz avta Montoye - ki je zaradi zastoja stal na stezi. Mogo bi dobit posnetek tega dogodka, da bi si še enkrat natančno pogledal, kaj se je zgodilo. Ampak, še vedno je jasno, da je Šumaher počakal na stezi, kjub temu, da bi lahko takoj odpelal naprej. Itak ne bi poškodoval avta zarad tega. Tak pa so na stezo že prišli varnostniki - verjetno z namenom, da ga spravijo stran, nakar se je odpelal naprej. Vsaj malo čudno je tole...
Lej, Šumaher je počakal na stezi. To je jasno, če si gledal dirko - ker je pokazalo iz avta Montoye - ki je zaradi zastoja stal na stezi. Mogo bi dobit posnetek tega dogodka, da bi si še enkrat natančno pogledal, kaj se je zgodilo. Ampak, še vedno je jasno, da je Šumaher počakal na stezi, kjub temu, da bi lahko takoj odpelal naprej. Itak ne bi poškodoval avta zarad tega. Tak pa so na stezo že prišli varnostniki - verjetno z namenom, da ga spravijo stran, nakar se je odpelal naprej. Vsaj malo čudno je tole...
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

OK zdaj bom napisu neki kar je morda res lahko pa da se mi le bluzi
Mislim da je po tem ko je Couldhard odpeljal naprej Shumi deval v vzratno prestavo in se nekak poskušal umakniti nisem pa čisto prepričan.
Kot da bi mu avto cukalo naprej in nazaj
Aja moram še povedat da sem ob dirki napol spal ampak nesrečo sem vseeno videl

Mislim da je po tem ko je Couldhard odpeljal naprej Shumi deval v vzratno prestavo in se nekak poskušal umakniti nisem pa čisto prepričan.
Kot da bi mu avto cukalo naprej in nazaj

Aja moram še povedat da sem ob dirki napol spal ampak nesrečo sem vseeno videl

zile ::
Pizda kolk pametnjakovičev. Šumi je dal v rikverc, tako kot vilnuv
Pol so se pa odfural. Če ne dirkaš 100%, si pol tm k Barichello k je le bleda senca Šumija...hehe. Flame on!

?? Vilneva in Minardija boš mogo mal bol natančno razložit...
deadalusa je skrbelo, da ponavadi voznike ne počnejo tega. da ostanejo nepremično na stezi, namreč. sam sem mu dal primer, kjer smo meli kar nekaj nepremičnih avtomobilov na stezi. sporen je bil samo eden?!
Ampak, še vedno je jasno, da je Šumaher počakal na stezi, kjub temu, da bi lahko takoj odpelal naprej. Itak ne bi poškodoval avta zarad tega. Tak pa so na stezo že prišli varnostniki - verjetno z namenom, da ga spravijo stran, nakar se je odpelal naprej.
zakaj so ga potem prestavljali, če bi lahko takoj odpeljal naprej? gledal sem dirko. iz tv prenosa se ni dalo ugotovit (je pa res, da nisem gledal posnetka). kaj pol praviš, da ga varnostniki niso nič premikali in se je sam odpeljal naprej. torej je mogu nekako spravit v vzvratno (villeneuve je rabu kar nekaj cajta, da je odmotovilu) in počakat, da se je villeneuve umaknu. če pa praviš, da je imel prosto pot pred sabo pa razlož zakaj se je potem premaknu par metrov nazaj in v desno in šele potem speljal? zato, da je zgubil še nekj sekund? sem mislu, da je f1 okoli tega, da čim manj sekund porabiš?!
Vsaj malo čudno je tole...
še posebej, če hočeš iz slik, ki jih imamo zaenkrat na voljo razlagat take stvari kot ti.
l'jga

Hja, kot da se mam voljo prepirat okoli tega
Ni mi pa jasno, kje so Šumaherja premikali po stezi... Si pa bom omislil posnetek dirke in si tole še enkrat ogledal.

Ni mi pa jasno, kje so Šumaherja premikali po stezi... Si pa bom omislil posnetek dirke in si tole še enkrat ogledal.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

hunter01 ::
Jaz mam posnetek na video kaseti sam si ga ne morem ogledati ker sem sedaj v Lj, posnetek je pa doma.
Bom si ga pa definitivno ogledal v petek, tak da ce ne prej bom napisal kaj je bilo ko si ga ogledam ceprav upam da bo kdo prej opisal podrobneje kaj je bilo.
(piz** smo bedni k se zaradi pol minute sekiramo)

(piz** smo bedni k se zaradi pol minute sekiramo)

Zgodovina sprememb…
- spremenil: hunter01 ()

TribesMan ::
Hehe ... BTW samo še 3 dni do začetka naslednje dirke :D
Flame on!
LP
TribesMan
Flame on!
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Alexius Heristalski ::
Julija bodo kar 4 dirke! Ne spomnim se, da jih bilo kdaj toliko v enem mesecu.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Nič se ne bomo flejmali več okoli vsaj enega vprašanja - Šumaher očitno ni izsiljeval konca dirke - ker se me je sprednje krilce zabilo pod avto. Tega med samo dirko nisem opazil - evo filmčka.
Hmm, kaj pa glede povožene črte
Enivej, Nurburgring že čez par dni
Upam, da bo tak zanimivo, kot je bil Monaco, z istim zmagovalcem
Hmm, kaj pa glede povožene črte

Enivej, Nurburgring že čez par dni

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Myth ::
Deadalus: Thc for the clip. A opazite kako je nestrpen Schumacher?
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

"A opazite kako je nestrpen Schumacher?"
ja čist je konc, najbrž je hitro mogu en tablet pojest da se je umiril, sploh pa ne vem kaj človek paničar na nedelskem kosilu, nč ne rečem če bi dirku, tko pa k je bil na đakuziju s familijo, je pa brez veze nestrpen
ja čist je konc, najbrž je hitro mogu en tablet pojest da se je umiril, sploh pa ne vem kaj človek paničar na nedelskem kosilu, nč ne rečem če bi dirku, tko pa k je bil na đakuziju s familijo, je pa brez veze nestrpen

Denos ::
Kvalifikacije:
Zgleda zanimivo ampak mislim da bo Kimi ze na startu povedo in pol tud zmagal ce ga ne bo ustavla kaksna tehnicna tezava.
Zgleda zanimivo ampak mislim da bo Kimi ze na startu povedo in pol tud zmagal ce ga ne bo ustavla kaksna tehnicna tezava.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Denos ()

ripmork ::
dominanca Mclarna(kar se moči tiče)mi že najeda....upam da uspe Heidfeldu zadržat finca na štartu tak da bomo vsaj prehitevanje vidli če ne drugega....sicer bi pa prav prijetno presenetila zmaga reicmo bavarcev,tem večja izenačenost,boljše je....ko pa ena ekipa prične dominirat pa vsaj zame dirke zgubijo pomen,pa naj b to Ferrari,Renault ali Mclaren....tako da bi zmaga kakega od ne-favoritov idealno prišla.
In pa obvezno bitka med Michaelom in Rubinhom,bomo vidli kaj bo brazilec pokazal na tekmi...ali se je le kokodajsal zadnje dni in bo po koncu dirke priskakljak do Todta,ki ga bo pobožal po glavi in mu vrgel kost za dobro opravljeno "delo"
In pa obvezno bitka med Michaelom in Rubinhom,bomo vidli kaj bo brazilec pokazal na tekmi...ali se je le kokodajsal zadnje dni in bo po koncu dirke priskakljak do Todta,ki ga bo pobožal po glavi in mu vrgel kost za dobro opravljeno "delo"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()

Huda dominanca je to, na zadnjih dveh tekmah...
Zgleda pa, da se je Renault nekoliko izgubil - skoraj ne verjamem, da majo bistveno več goriva od vodilnih - ker se jim je na zadnji dirki velika količina goriva pri prvem pstanku grdo maščevala... Sem pa precej prepričan, da sta Williamsa precej lažja od McLarna - razen, če so res kaj pogruntali. Na štartu pa itak dam največ možnosti Kimiju, sploh če bo ponovil štart iz Monaka. Webber se pa zna znajti za Trullijem in Montoyo.
Zgleda pa, da se je Renault nekoliko izgubil - skoraj ne verjamem, da majo bistveno več goriva od vodilnih - ker se jim je na zadnji dirki velika količina goriva pri prvem pstanku grdo maščevala... Sem pa precej prepričan, da sta Williamsa precej lažja od McLarna - razen, če so res kaj pogruntali. Na štartu pa itak dam največ možnosti Kimiju, sploh če bo ponovil štart iz Monaka. Webber se pa zna znajti za Trullijem in Montoyo.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Dominanca McLarna je dobra dokler Kimi ne ujame Alonsa v skupnem sestevku potem pa naj bojo izenaceni boji
Tud jaz mislim da sta Williamsa lahka ampak kljub temu je to nek napredek glede na zacetek sezone. Mislim da zna bit nevarn tud Montoya, Renaulta malo majn, Ferrari pa letosnji standard

Izenačenega boja med Alonsom in Kimijem ne pričakovat - če gledaš Imolo in Monaco, je Renault sesul gume, ko je bil pod resnim pritiskom. Majo hiter avto, ampak očitno uničuje gume, če je nastavljen za agresivno vožnjo (trdo). Pa tudi od razvoja dirkalnika ni videti nič kaj napredka.
Sem pa prebral zanimivo razlago glede Williamsa na enem forumu - avtorju posta sta se zdela oba Williamsa precej "živčna" , sploh sprednji del dirkalnika, kar pomeni, da je avto nastavljen zelo trdo. Baje so izbrali tudi najtršo različico gum in tako tip sklepa, da sta mogoče celo na treh postankih. Tisto računanje se mi je zdelo precej smiselno - samo če so res na treh postankih, ogromno tvegajo. V kolikor jih kdo prehiti na štartu - spušijo. Če ne bojo do prvega postanka vsaj 0,5 s na krog hitrejši od ostalih - spušijo. Bo še zanimivo tole...
Sem pa prebral zanimivo razlago glede Williamsa na enem forumu - avtorju posta sta se zdela oba Williamsa precej "živčna" , sploh sprednji del dirkalnika, kar pomeni, da je avto nastavljen zelo trdo. Baje so izbrali tudi najtršo različico gum in tako tip sklepa, da sta mogoče celo na treh postankih. Tisto računanje se mi je zdelo precej smiselno - samo če so res na treh postankih, ogromno tvegajo. V kolikor jih kdo prehiti na štartu - spušijo. Če ne bojo do prvega postanka vsaj 0,5 s na krog hitrejši od ostalih - spušijo. Bo še zanimivo tole...
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

V Barceloni pa so bili se kr dobri tak da se nikol neve. Fajn pa bi blo da bi se za prvaka borilo cimvec mostev vendar bi na koncu zmagal McLaren

TribesMan ::
Hvalabogu da imamo 3 moštva ki so se sposobna boriti za zmago... v dobrih dnavih je celo Toyota sposobna zmrcvariti kaj skupaj. Ampk prav rad bi videl da se Ferrari malce poboljša, vsaj tolk da bi se konstantno za stopničke borili...
Drgač pa za jutri stavim na Mclaren in Kimija... Williamsa sta očitno v prvi vrsti samo za "reklamo" ker na nobenem prostem treningu jih ni bilo videt v ospredju, potem pa kr tko iz jasnega... No sej v monacu so bli dobri, sam predvsem po krivdi Renaulta ki je bil slabši.
Da bi pa kdo tvegal z enim postankom pa močno dvomim, sploh pa ne renault, ki že tako preveč gume žre.
LP
TribesMan
Drgač pa za jutri stavim na Mclaren in Kimija... Williamsa sta očitno v prvi vrsti samo za "reklamo" ker na nobenem prostem treningu jih ni bilo videt v ospredju, potem pa kr tko iz jasnega... No sej v monacu so bli dobri, sam predvsem po krivdi Renaulta ki je bil slabši.
Da bi pa kdo tvegal z enim postankom pa močno dvomim, sploh pa ne renault, ki že tako preveč gume žre.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

"Da bi pa kdo tvegal z enim postankom pa močno dvomim, sploh pa ne renault, ki že tako preveč gume žre."
MS je ziher na enem postanku - menim pač tako.
MS je ziher na enem postanku - menim pač tako.

Gundolf ::
Zanimiv štart bo. Kimi na umazanem delu steze, Williamsa pa že tako ali tako vedno počasi štartata.

BigWhale ::
Ce bo tako vroce kot je bilo vceraj, bo fun fun fun z gumami.
MS me je presenetil na kvalifikacijah. Morda si bo res drznil in peljal z enim postankom.
Gundolf, ja, montoya bo zadaj zivcen ;)
To bo treskalo! ;)
MS me je presenetil na kvalifikacijah. Morda si bo res drznil in peljal z enim postankom.
Gundolf, ja, montoya bo zadaj zivcen ;)
To bo treskalo! ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()

shock ::
Jaz pravim da Montoya se še ni lih dobro ujel v McLarnu, ampak upam da se bo čimprej. Verjamem da ni nič slabši kot Kimi. Je res da je temperamenten človek in da tu in tam kakšenkrat kaj preveč zgobca. Bomo vidli.

Ja, zna biti zabavno z gumami. Čeprav ne preveč - moštva so se itak odločila glede na napovedi - in te so precej "vroče." IMHO bojo tisti z enim postanom v primeru vročine meli hude težave - ker jim bojo zaradi večje teže dirkalnika gume hitreje šle... Bi blo pa zanimivo videt, kje je Bridgestone trenutno.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

MS verjetno NI na enem postanku. Toliko casa je zadaj zato ker je naredil napako in ne zaradi velike kolicine bencina.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | F1 2007 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 83049 (55369) | 'FireSTORM' |
» | F1 2006 (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Loža | 81688 (39226) | Alexius Heristalski |
» | F1 - pred sezono 2006Oddelek: Loža | 2986 (2741) | Daedalus |
» | F1 2004 (strani: 1 2 3 4 … 40 41 42 43 )Oddelek: Loža | 83443 (50766) | Microsoft |
» | F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 42257 (26918) | balocom |