» »

F1 - sezona 2005

F1 - sezona 2005

««
16 / 52
»»

CHAOS ::

Sedaj bi res rad videl obraz Flavia >:D Odlično McLaren & Kimi... Glede na vse težave rdečih presenetljivo dobro... Kljub temu, da je sezona žal izgubljena, bi rad videl rdeče kdaj pa kdaj tudi na vrhu. :D
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

zile ::

borchi: to se tud jest sprašujem. :\ Drugače pa dobra dirka za Kimija, Alonso dober dokler ga ni material izdal, BMW dirkača lepo do konca, Šumi nesreča z sprednjim krilcem, pa kljub temu dokaj soliden, sploh lap time, massa pa villenueve bosta okregana. :D
Sploh ni bila toliko dolgočasna dirka...
Ja treba je dirkat do konca, jebi ga. Ne pa neki sanjat, tako kot ponavad to Rubens. Sej bi Michael skor Ralfa na cilju pihnu...:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zile ()

SebaR ::

Kot je že bilo rečeno za Raikkonena: Štart bo pri njegovi zmagi odločil vse!

Lep uspeh Williamsa 8-O !
Mislim da je Weber tri kroge pred koncem še postavil najhitrejši krog. Lepo da so vsaj enkrat nekje pri vrhu :)

Ferrari: Kolikor sem spremljal čase na formula1.com so popolnoma konkurenčni med dirko. Le kaj za hudiča jim zmanjka na kvalifikacijah. HEHE tale pripetljaj na koncu....brez komentarja :\

AMPAK kot vemo.... Monako je razred zase :)
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

BigWhale ::

Zadnjih nekaj krogov je bilo kar zanimivih. Kaj je bilo z voznjo preko crte? Bleh.

Alonso je imel zanimive gume... ;)

Ta dirka bi bila zanimiva z nekaj metrov sirso stezo in z izletnimi conami. Se bolj bi se tolki! Sedaj se niso mogli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

SisQ ::

Pozdrav, vsem in predvsem Feraristom.

Da je Ferrari veliki luzer ni potrebno povdarit, ker jih pač zabava avto in gume. Mislil sem bolj v tem smislu, da nisem opazil KAZNI ZA ŠUMIJA zaradi prevožene rumene črte in tista beda od prehitevnja Barikela, ki je očitno bil ukaz iz boXov. ŠE ENKRAT SO DOKAZALI DA SO VELIKI BEDNIKI IN DA JIH VODSTVO FIA NEPOŠTENO PODPIRA.

borchi ::

pripetljaj?
l'jga

Mogoče jo je prevozil AMPAK ne z celo gumo!
Na televiziji itaq niso dobro pokazali kako je bilo.
Miran je pa s svojimi komentarji včasih preveč očiten.

LP

Ma dej tud alonso bi potem moral na kazen. 2x bi lahko peljal po stezi, sam očitno ni hotel s tretjega mesta, ane.
A velja pravilo z gumo do rumene črte, ali čez ? Kdo ve ?

Matej_K ::

Rikkonen in McLaren pohvalno...fenomenalna vožnja..Montoya tut še kr dobr,,bi biu višji,če nebi dubu kazni!!:D

Williams...lepo!!Vsaj Alonzo ni dobiu dost pik,in se mu je raikkonen še malo bolj približal!!

Trulli lepo napadeu v unmu ovinku,ampak je zgleda neki sesu,pa je šlo pol bl počas

Ferrari..tko kot vedno..pederčine!!!A nemorjo enkrat Barrichelu pustit da je vspredi,dostkrat je bolši...Jest bi MS še prbou 10sec zarad rumene črte!!

P.S.:Blagor Kimiju,on lahko vsaj policaje z šampanjcem poliva :D :D :D

SisQ ::

To je bilo malo kritike sedaj pa še malo hvale.

MCLAREN MRCEDES IN KIMI RAIKONEN BEST OF THE BEST. Alonso be ware, Kikmi is coming.......FAAAAAAAAAST.

Denos ::

Noro dobra predstava Kimija:D Presenetil me je Williams, za Ferrari pa nebom zgubljal besed glede nekaznovanja Schumija in prehitevanje Schumi-Barrichello.

ripmork ::

ja par trenutkov je bilo kar fejst,zaspal nisem in že to je nekaj:D

tisto kako mojstrsko je Michael prehitel Kalimerota v zadnjem krogu pa sploh ne bi dosti komentiral...najbrž je bil Todt tisti "mojster" ki je tako "prehitevanje" organiziral,jasno v tistem ovinku kjer je še največ šans za prehitevanje....je pa res da je nemec mojstrsko skoraj podrajsal zid in Ralfa ko je peljal skozi cilj...bohve kako zdraho o varnosti bi naredil če bi to njemu kdo drug storil....hate to say it but - rdečim RES privoščim neuspeh.

Sicer se je pa kar nekaj dirkačev danes izkazalo,tisto prehitevanje Alonsa je bil res šok8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

OwcA ::

Alonsa bo FIA gotovo diskvalificirala in morda še Renault zraven. Potem bo Prvak skorajda stal na stopnjičkah ...
Otroška radovednost - gonilo napredka.

TribesMan ::

Hmmm Kimi je očitno trenutno klasa... Oziroma bolje rečeno Kimi+Mclaren... Montoya je prišel dokaj daleč, sam najboljši krogi kažejo da je Montoya en razred zadaj.

Williamsa zelo dobro, sicer nevem al je to njihova dejasnka zmogljivost ali samo posledica Monaka, ki velikokrat pokaže stvari nekoliko drugače kot so v resnici... Dobro sta speljala tista prehitevanja Alonsa... definitivno poživitev dirke :>

Renault je začel dobro, vendar po varnostnem avtu je Alonso popolnoma odpovedal, podobno kot v Imoli dve dirki nazaj. Malo sumim da to zna biti posledica načetega materiala... tudi v Imoli so se zgovarjali da jim motor v drugi polovici dirke ni deloval tako kot bi hoteli. Očitno material ni tako vzdržjiv da bi lahko na full odpeljali 2 dirki. Fisichella je pa tud cist pogorel v zadnjih 10 krogih...

Ralf Schumacher je vozil podobno kot Montoya... nevem kaj se je zgodilo z Trullijem, ki je imel v zadnjih krogih neke čudne probleme.

Ferrari je spet pogorel kot bosanski parlament, da ne omenjam "prehitevanja" v zadnjem krogu. Sramota brez primere, no zdaj te pizdarije vsaj ne krojijo vrstnega reda pri vrhu...

Aja da ne omenjam Sauberjeve dogodivscine... pomojem jih bo nekdo dobil po riti :>

Drgac pa kr ql dirka... glede na ostale Monaške...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Zanima me njihov komentar ko je MS "prehitel" Baricchela v zadnjem krogu?

nisem tifozi, tk da verjetno ne bo čist tisto kar si hotu slišat.

barrichello (learn to spell!) je ostal preveč na racing line, schumacher je to izkoristu; barrichelo je, če ni hotu povzročit nesreče in nenadne revizije njegove pogodbe, ostal na svoji strani in gledal schumacherja kako se odpelje naprej.

če misliš, da je rubens sam spustil scumacherja naprej, njegov problem. če misliš, da je bil ukaz iz boksov, boš pač počakal na transkript povezave, ane?

prehitevanje je bilo popolnoma enako kot prehitevanje heidfelda in webbra. ampak nekateri očitno verjamejo, da se taka prehitevanja znotraj moštev ne smejo dogajat?!
l'jga

Daedalus ::

McLaren powah>:D
Kimi je očitno res trdno odločen, da letos zmaga in če bo McLaren še naprej tako dober, kot je bil v zadnjih dveh dirkah - mu bo uspelo. Krasno včeraj na kvalifikacijah in danes na dirki. Klasa zase, avto in voznik. Montoya je tudi naredil ogromen napredek skozi dirko, edino škoda, da je bil kaznovan. Ker drugače bi verjetno danes gledali McLaren na prvih dveh mestih.
Renault - Fisikela je generalno zaj*bal, pomoje ga bo Flavio sleko iz kože in Alonsa tud. Alonsko bi mogel biti kaznovan, ker je po tem ko ga je Webber prehitel z sekanjem šikane pridobil mesto nazaj - kar je prepovedano. Pa kaj za boga se mu je dogajalo v zadnjih krogih?
Williams - presenečenje dirke, ker takšne hitrosti dirkalnikov verjetno niso pričakovali. Čestitke, res si zaslužijo.
Ferrari - Šumaher prevozi črto pri izhodu iz boksov in zgodi se nič? Zanimivo, ni kaj. Drugače pa sta bila med dirko oba zelo hitra, samo pri takih kvalifikacijah ne bojo visoko prišli...
Toyota - precej dobro, sploh Trulli zasluži čestitke za pogum, s katerim se je lotil Fisikele. Prehitevati v Lowes je mislim da zelo redek prizor. Samo kaj, ko je pri tem nemarno razsul svoj dirkalnik in izgubil na koncu vse... Ralf se je precej dobro vrnil - ampak je itak zaj*bal kvalifikacije, tak da mu kaj drugega ni ostalo.

V glavem - tole je bilo daleč od dolgočasja, sploh proti koncu.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

borchi:
vsi smo videl takrat dirko v avstriji,v tem je štos....sej mogoče je bilo pa res tako kot si napisal,....mogoče pa ne.

Zgodovina sprememb…

vsi smo videl takrat dirko v avstriji,v tem je štos....sej mogoče je bilo pa res tako kot si napisal,....mogoče pa ne.

lani je bil na 22.5. dež. torej bi moral bit letos tut? pa ni bil.

kdo se zdej zajebava s tvojo RESNICO?
l'jga

TribesMan: Trulli je preveč po rallyevsko prehitel Fisichelo. Na full čez robnik. In točno v tistem krogu se mu je začel dogajat..

ja vreme je vedno drugačno-še posebej letos,ekipa pa je ista...celo ista kot tista ki je v glavnem kamen spotike zadnja leta ...res neumestna primerjava:\

res? torej pričakuješ, da bo BAR letos še parkrat goljufal? v prejšnjih sezonah so že meli tut par "incidentov". i can see a pattern. zakaj jim ne bi za vedno prepovedali nastopanja?

moštvo, ki je bilo kamen spotike! đizs! za tifozije je pa kamen spotike mclaren. za minardijevce pa vsi drugi.

samo zato ker mirsad vpije take kretenizme je treba zraven tulit?

p.s. nisem tifozi. po dirkaškem znanju pa jaz rate-am top driverje v temle vrstnem redu: raikkonen, alonso, schumacher.
l'jga

Lime ::

Tudi jaz mislim da pri Ferrariju ni bilo ukaza iz boksa, ker če bi bil, bi bil že prej in ne v zadnjem krogu, saj bi Schumiju prej dali možnost da bi prehitel še svojega brata, saj se je za Barrichella lahko že takoj vedelo, da ne bo zmogel mimo.
Je pa res, da se Barrichello ni kaj sila branil. Pa saj si tudi ne upa, ker bi ga Ferrarijevi vodilni možje zgrizli, če bi bil udeležen v nesrečo s Schumijem.

BAR je dobil precej strogo kazen in najverjetneje bodo letos raje pridni kot je treba.
Nihče pa ne ve 100%-kar sem rekel tudi za Ferrari---mogoče ja,mogoče ne.
Omenil sem možnost da so,medtem ko si ti 100% prepričan da niso dali prednosti nemcu z ukazom v boksih...

Kar se pa Ferrarija tiče pa je njihov pattern že dolgo javna zadeva.

v primeru da ni bilo ukazov v boksih---zakaj zaboga potem Todt ne kresne Barrichella enkrat?
Trulli jih je fejst slišal ko je v zadnjem krogu pustil predse konkurenta,zakaj so potem tako zadovoljni z brazilcem?....it´s a mystery to me:\

sicer pa sem povedal svoje mnenje....vsak naj si misli kar hoče,Ferrari pač favorizira Michaela way to much in tu ni treba bit Sherlock da to veš...

Zgodovina sprememb…

monster-x ::

Schumacher sploh ni prevozil rumene črte s celo gumo. Ne vem, če ste dobro videli, ampak le kake pol gume je bilo čez. Ne poznam tega pravila, ampak Ališič je dejal, da mora biti celotna guma. Če je to, kar je Ališič rekel, res, sploh ne vem kaj bluzite.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Omenil sem možnost da so,medtem ko si ti 100% prepričan da niso dali prednosti nemcu z ukazom v boksih...

res? kje sem reku, da sem sigurn? da nisem samo reku, da je najprej treba dobit transkript veze med boksi in barrichellom, pol šele govorit?
v primeru da ni bilo ukazov v boksih---zakaj zaboga potem Todt ne kresne Barrichella enkrat?
Trulli jih je fejst slišal ko je v zadnjem krogu pustil predse konkurenta,zakaj so potem tako zadovoljni z brazilcem?....it´s a mystery to me

pa to veš, da je bil tisti, ki je prehitel trulija v zadnjem ovinku, erm, barrichello? ki ni bil v trullijevem moštvu? kaka razlika je za moštvo, če je schumacher 7 in barrichello 8 ali pa obratno? men pride v vsakem primeru 3 točke. je pa verjetno res, da si ti boljši matematik. ne spomnem se, da bi kdo kej velik mel proti temu, da je senna kdaj pa kdaj prosta prehitel, ko sta bila v istem moštvu?! pa je prost na veliko jokal, da favorizirajo senno. a maš sam slab spomin al takrat še nisi gledal f1?
Ferrari pač favorizira Michaela way to much in tu ni treba bit Sherlock da to veš...

in? to je proti pravilom? NI! določanje vrstnega reda na dirki z ukazi iz boksov pa je. če ne vidiš razlike pa ti bom rade volje razložu.
l'jga

CHAOS ::

1 1 Michael Schumacher Ferrari 40 14:58:53 158.540 1:15.842
2 9 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 41 14:58:47 158.375 1:15.921
3 5 Fernando Alonso Renault 19 14:27:44 156.971 1:16.600

To so prvi trije najboljši časi današnje dirke. Očitno je, da ima Renault probleme z obrabo zadnjih gum. To se jim dogaja že par dirk in tega sigurno ne bodo sposobni odpraviti kar tako, saj je najverjetneje napaka v konstrukciji bolida. Kar se pa ferarija tiče pa vse res ni tako napačno kot želite nekateri prikazati. Dejstvo je, da je dirkalnik, kljub vsem težavam, še vedno zelo hiter. Če bi bil Bridgestone sposoben dobaviti gume, ki bi bile hitre tudi v enem samem krogu pa bi bila lahko zgodba povsem drugačna. Ob predpostavki, da se McLarnu bolid ne bo kvaril, je Kimi letos zagotovo prvak.
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

Myth ::

Bolj kot najboljše čase moraš gledati kateri izmed teh ima najbolj konstantne čase. Da ni prevelikega nihanja med njimi. Upam da veš kaj mislim. Ker najboljši čas kroga je le še ena fora, kjer se lahko "pederčijo".
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Alexius Heristalski ::

Miran je paranoičen (zarota! rdeča zarota! ukazi iz boksov!) in borchi je eden redkih, ki je to sprevidel. Ostali bi verjetno najraje videli, da bi MS-ju dosmrtno prepovedali prehitevati Barrichella. Pa tista črta. Povozil jo je, ne pa prevozil. Dojeli?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

bzp ::

2004, Kanada ...

KIMI RAIKKONEN
"It was a difficult race, but I'm pleased to score some points. I was given a drive through penalty as I touched the white line at the pit lane exit, which overall wouldn't have cost me a position..."

Nevem no, meni je pa logicno da ce vozi po crti, je to kazen. Crta je najbrz tam zato da loci bokse od steze. In ce dva vozita po crti, lahko ze trcita. Ce dva vozita CEZ crto, je eden ze pol metra v drugem dirkalniku.
Naj se kdo potrudi pa najde FIA pravila, v nasprotnem primeru bom jaz, pa najbrz se kdo, trdil da so Sumiju (spet) pogledali skozi prste ... pa saj smo ze navajeni :\

Gundolf ::

Ok, črto je povozil, čeprav na hitro na uč je bila videti guma čez črto (en majhen del gume, ne cela da ne bo pomote). Zdaj je le vprašanje kakšna so pravila glede tega - mora biti cela guma čez črto da fašeš kazen? Po spominu (pa priznam da je močno luknjast) bi rekel da ne.

In ja Miran je paranoičen s to njegovo zaroto. Pa sem vedno mislil da navija za Ferrari. Zdaj so se mu ziher zamerili. Kakor je blo videt je Rubinjo prišel malo preblizu Ralfu nahitro in veliko prezgodaj zabremzal in tako s svojo napako (ali pač ne?) spustil naprej Šumija.

hunter01 ::

Kaj nihče ne bo komntiral Red Bull teama???? Pa tiste scenske čelade in pa kombinezone mehanikov? :D :D Osebno sem za da so vedno tako oblečeni ker je prav scensko jih gledat v boksih.

Vedno se mi je zdelo da Villneuve ni glih pri zdravi pameti kar se je tudi v tej dirki pokazalo z tistim neumnim prehitevanjem.

LP

RedBull - odlično oblikovanje! Res so bili posrečeni.

Gundolf ::

Red Bull zakon in tud navijam za Coultharda sam kaj češ, tokrat so bili powered by the dark force pa jim je bil očitno Šumi fouš in je mogu od bliži pogledat kako je s tem ;) Mehaniki so bli tud super, oblečeni v storm trooperje. Na eni sliki sem vidu da je bil eden celo Darth Vader (no ja res ni problem enega dati v črn kombinezon in v črno namesto bele čelade). Drugač pa kr mal zamerim Red Bullu da bo imel drugo leto Ferrarijeve motorje.

Za Villneuva sem letos že dvakrat spremenil mnenje - pred prejšnjo dirko iz mnenja da nima pojma v očitno je imel nekaj problemov a se bo le popravil, po tokratnjem manevru pa v 'smeh'.

noben še ni prečkal tako reke da je šel do polovice in se potem obrnil :\
Da PREČKAŠ črto moraš iti ČEZ njo z celo gumo in konec! Očitno ni šel z celo gumo.

Na Planet F1 so spisali Monaco race winners & losers

Zanimiv podatek na katerega sem naletel ob branju članka:

Michael Schumacher, Ferrari, 7th
Something far more outrageous than Juan’s indiscretion was perpetrated by Michael Schumacher on Lap 24 and it went without comment.

It was utterly amazing and hard to believe the serious commentators didn’t pick up on it

Yet again Michael Schumacher looked like he tried to get a race stopped after he had a catastrophic failure on his car. He did the same thing in Austria a few years ago when Schumi was punted off into Turn 1 on the opening lap. He then drove his car onto the racing line and stopped it. Just parked it and switched off. He wanted a red flag and a re-start. All he got was the Safety Car and a spectator’s view for the rest of the race

The comment at the time from those paid to note such things was “nice try Michael but it’s not going to work.”

Today he tried to do the same thing. The minute he knew he’d lost his front wing against David Coulthard’s rear wing he reckoned his race was over. So he stopped his car.

If the track had been flat fair enough, but he was pointing downhill, he must have had to brake to keep the car where it was.

Overhead TV replays (part of the news coverage not part of the race transmission) showed that he had momentum after the impact and could have kept going, but instead came to a halt.

It was suspicious enough looking at it during the race but his Ferrari press release afterwards made it worse.

"Everything that could go wrong seemed to go wrong at the beginning. I got stuck behind the Minardi that blocked the track and then I had to pit to change the nose on the car."

The Minardi didn’t block the track and his car was clearly not stuck behind it

If Montoya was deemed to have caused an unnecessary accident then this was just as bad. What the FIA need to do is look at the telemetry of the F2005 and see what he was doing during that time, because he has a lot of questions to answer.

Kaj mislite o temu... ker če se pomislim je zadeva res zelo čudno izpadla... MS se je zabarikadiral sredi ovinka, potem pa ko je bilo jasno kaj bo se je mirno odpeljal naprej... Je to še en od asov iz rokava svetovnega prvaka?

LP

TribesMan

Tilen ::

Smesno ka vse slisis ;)

Zdaj pa vsi cez ferrari itak, telemetrije pa nihce od vas ni/ne bo videl. Samo cakam pametovanje.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

overlord_tm ::

eni imajo vsaj ideje, kakemu drugemu nebi prišlo na misel >:D

Že na naslednji dirki bodo spremenili kvalifikacije - ukinili nedeljske, sobotne pa ohranili v zdajšnji obliki (en hiter krog). Vozniki bodo nastopili v obratnem vrstnem redu kot na zadnji dirki (zmagovalec gre nazadnje).

Končno ena pametna... zdej sam še počakmo da bodo kvalifikacije spremenili v standardno eno urno seanso z 12 krogi za postavljanje najboljsih casov pol bo pa veselica... To bi znalo se ferrariju pomagat... bi pac vozili vec krogov skupaj recimo 4 hitre kroge :> ni hudič da se bridgestonke ne ogrejejo :>

LP

TribesMan

bergers ::

Ma glupo je da tolk pravila spreminjajo naj saj eno leto ostanejo ista
Bergi

monster-x ::

Bergers, ne glupo je dejstvo, da to postaja prvenstvo gum.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Po moje bo že ta sprememba dobro vplivala na Ferrari, v taktičnem smislu, seveda. Strinjam se, da je bil stari način z 12 krogi najboljši, sem redno gledal, ker je bilo zanimivo.

overlord_tm ::

those were a days ko so bile kvalifikacije z 12imi krogi :))

če se bodo kvalikifacije manjavale s takim tempom bomo kmalu na starem načinu :)

WarpedGone ::

Komi čakam na stare čase.

Tisto je bla prava dirka, včasih še bolj zanimivo kot pol nedeljska dirka. Taktika in živci na max :)

Škoda, da je včasih treba stvar pokvarit da vidiš kako dobra je bla...
Zbogom in hvala za vse ribe

BigWhale ::

Nove kvalifikacije je ferari takoj podprl, eden izmed prvih. ;)

Hm, zanimivo je to, da Button pravi, da Montoya verjetno ni nic narobe naredil pri svojem zaviranju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

BigWhale: vsaj enkrat, ane :D

hunter01 ::

Glede kvalifikacij so mi pa taksne bolj vsec ker ima vsak prosto stezo in ni potem tistih očitkov da se mu je glih en nastavu, kot drugo pa je tukaj kar nekaj odvisno od sreče in se več voznikov menja na pole position, kot pa takrat ko sta se ista dva borila vsako dirko.

Se pa strinjam da nebi smel biti odločilen izdelovalec gum. Vsi iste gume pa bo, ceprav bi potem lahko rekli da nebi smel met renault boljsega dirkalnika in podobno...... Ceprav mi je letos vse skupaj bolj vsec kot pa lani ko je bil zmeraj Sumi prvi, vendar letos pa upam da bo se kaj posegel med vrh ceprav mi je antipaticen >:D ---> navijam za dobre dirke. :D + Renaulte :D

Tisto stanje Šumaherja na dirki, kot tudi gazenje črte pri izvozu iz boksov in Alonsovo pridobitev mesta s sekanjem šikane so pač "spregledali." Pol se pa FIA čudi, zakaj se vedno več folku zdi F1 politična farsa:\

Za gumarsko vojno bom pa rekel samo to - če bi vsi meli iste gume, bi večkrat gledali take bitke, kot smo jih na zadnji dirki. Torej - Bridgestone out.
[J.P.Sartre]

|_CoBrA_| ::

Že na naslednji dirki bodo spremenili kvalifikacije - ukinili nedeljske, sobotne pa ohranili v zdajšnji obliki (en hiter krog). Vozniki bodo nastopili v obratnem vrstnem redu kot na zadnji dirki (zmagovalec gre nazadnje).

Spet ena poteza s strani FIA, ki gre na roko Ferrariju. Upam, da bodo letos vsi nekako prekosili Ferrarija (čeprav sem fan McLarna), in da jim bodo dali vedet, da s prepotentnostjo ne bodo nič dosegli. Pa čeprav bo prvi Renault ali BMW. Samo da Ferrari zgnije na prepotentnosti.

Edini, ki mi je pri Ferrariju všeč je Barichello, ki vsaj prizna, da jim avto nagaja, gume pa še posebno, Šumi, pa postaja prepotenten, kot še nikoli.

Kimi & McLaren über alles!!!!!!!!!!!!!
AMD Athlon (BArton core) 2600+@11,5*185, Abit NF7-S, 2x 256MiB Samsung TCCC,
Gigabyte Maya Radeon 9000Pro 275/550@325/640, Maxtor 160GiB SATA,
Nec 3500, LiteOn DVD, Plextor 52/24/52A, all in Chieftec Midi Tower Black

Ne verjamem, da ma zdajšnji Ferrari za burek v hitrosti proti McLarnu. Mogoče par krogov med dirko lahko vozi enako hitro - ma pa hude težave celo dirko vozit tako hitro. Drugače bi bli kje višje...
[J.P.Sartre]
««
16 / 52
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 2007 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
116783040 (55360) 'FireSTORM'
»

F1 2006 (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

186881681 (39219) Alexius Heristalski
»

F1 - pred sezono 2006

152986 (2741) Daedalus
»

F1 2004 (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

214183439 (50762) Microsoft
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

119242251 (26912) balocom

Več podobnih tem