Forum » Loža » F1 - sezona 2005
F1 - sezona 2005

WarpedGone ::
Kolikor vem je dal mišelin priporočilo šele u nedeljo zjutraj. Nekaj časa so stavili na gume za barcelono, ko so te u nedeljo zjutri končno prišle so pogruntal da so tut te f*cked up. Torej so vedl kake pol dneva, da za to dirko primernih gum ne bo.
Zbogom in hvala za vse ribe

Alexius Heristalski ::
Ja, pa pozabil si dodat, da je Firestone že pošteno stestiral oval. Michelin pa ga ni. Kake veze pa ma Firestone s tole situacijo - pa prepuščam brihtnim bučam, da pogruntajo.
Hehe, zdaj boš vpletel še Firestone, ker Michelin ni naredil domače naloge? Samo Massa in Davidson sta naredila test gum v Indianapolisu, ostali so bili v Silverstonu.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

sumadinac ::
Nekateri še zmeraj vstrajate pri tem da je kriva FIA in Ferrari. Kar se meni zdi neumno.
Če bi FIA spremenila pravila bi z tem oškodovala Ferrari, Jordan in Minardi. Kar bi za nekatere od vas bilo super.
Ferrari je pa itak ekipa in ikona ki jo v F1 moraš premagat. Ne pa da ga onesposobiš za dirko pol pa se hvališ da si ga premagal.
Kar se tiče pa GPWCja pa brez Ferrarija nebo nikoli zaživel, ker velika večina ki gleda F1 navija za Ferrari.
Kot primer vstrajnostne dirke 24ur odkar ni več Ferrarija je padla gledanost.
LP
Če bi FIA spremenila pravila bi z tem oškodovala Ferrari, Jordan in Minardi. Kar bi za nekatere od vas bilo super.
Ferrari je pa itak ekipa in ikona ki jo v F1 moraš premagat. Ne pa da ga onesposobiš za dirko pol pa se hvališ da si ga premagal.
Kar se tiče pa GPWCja pa brez Ferrarija nebo nikoli zaživel, ker velika večina ki gleda F1 navija za Ferrari.
Kot primer vstrajnostne dirke 24ur odkar ni več Ferrarija je padla gledanost.
LP

ripmork ::
sumadinac:
v zadnjih 20+ postih ni bilo ferrarija omenjenega.Velika večina se strinja da ferrari tu ni bil za ničesar krivec....zakaj zaboga se tolk buniš potem?
ferrari lahko tebi pomeni veliko,lahko tudi večini italijanske publike in Tiffosijem,meni pomeni ravno toliko kot kak Bmw-Williams ali BAR-Honda.
In še zdaleč nisem edini....
ej če v GPWC ne bo Ferrarija ( in ga res ne bo ker so se zajebal po lastni krivdi)
bom jaz vseeno gledal dirke še naprej...ne skrbi,ziher se bo kaka ekipa še pobarvala rdeče,zaradi sponzorjev seveda!
f1 gledam zaradi dirk in dirkanja,ne pa zarad ferrrija....Šport je vedno večji kot posameznik,in to brez izjem...če Tiffosiji tega ne boste mogil preživet...jebiga.
pa ne mi zdaj nabijat o tradiciji pa zgodovini pa zgodovinskemu doprinosu tega športa....če bo kdo začel nabijat o legendarnih moštvih lahko kar novo temo načnemo.
offtopic:
Kolikor opažam v bližnji okolici gredo rdeči že vsem pošteno na jetra,še psebej s to suvereno zmago v USA....dejansko poznam veliko ljudi ki so letos zopet začeli spremljat f1 po nekaj letih pavze....naključje?
offtopic:
Ničesar jih ne krivim,ste pa res zoprni vsi Tiffosiji tule na forumu ker ves čas igrate na vlogo užaljenosti čakajoč u iber opravičilo....ki ga ne boste dobil.Ker ga nimate za kaj.
v zadnjih 20+ postih ni bilo ferrarija omenjenega.Velika večina se strinja da ferrari tu ni bil za ničesar krivec....zakaj zaboga se tolk buniš potem?
ferrari lahko tebi pomeni veliko,lahko tudi večini italijanske publike in Tiffosijem,meni pomeni ravno toliko kot kak Bmw-Williams ali BAR-Honda.
In še zdaleč nisem edini....
ej če v GPWC ne bo Ferrarija ( in ga res ne bo ker so se zajebal po lastni krivdi)
bom jaz vseeno gledal dirke še naprej...ne skrbi,ziher se bo kaka ekipa še pobarvala rdeče,zaradi sponzorjev seveda!

f1 gledam zaradi dirk in dirkanja,ne pa zarad ferrrija....Šport je vedno večji kot posameznik,in to brez izjem...če Tiffosiji tega ne boste mogil preživet...jebiga.
pa ne mi zdaj nabijat o tradiciji pa zgodovini pa zgodovinskemu doprinosu tega športa....če bo kdo začel nabijat o legendarnih moštvih lahko kar novo temo načnemo.
offtopic:
Kolikor opažam v bližnji okolici gredo rdeči že vsem pošteno na jetra,še psebej s to suvereno zmago v USA....dejansko poznam veliko ljudi ki so letos zopet začeli spremljat f1 po nekaj letih pavze....naključje?
offtopic:
Ničesar jih ne krivim,ste pa res zoprni vsi Tiffosiji tule na forumu ker ves čas igrate na vlogo užaljenosti čakajoč u iber opravičilo....ki ga ne boste dobil.Ker ga nimate za kaj.

OrlyTM ::
jaoo ... pol "smo" pa tifoziji tecni ... daj si malo preberi poste od GP USA naprej, pa povej, kdo je tecn? Ko ze post zacnes cist lepo, ga zakljucist za kozlat ... popizdis 
A s(m)o tifoziji krivi, da antitifoziji ne morjo prebolet vecletnih uspehov mostva iz Maranella in najboljsega voznika F1 vseh casov doslej?!? K'moon ... clovek kot sem jaz, cist privosci uspehe tudi drugim mostvom in dirkacem, ker vem, da ce zmagajo, si to zasluzijo. Drekanje antirdecih mi pa vedno dvigne pritisk, ker tolk debilnih komentarjev kot jih od njih/vas slisis, tezko se kje
lp
OrlyTM

A s(m)o tifoziji krivi, da antitifoziji ne morjo prebolet vecletnih uspehov mostva iz Maranella in najboljsega voznika F1 vseh casov doslej?!? K'moon ... clovek kot sem jaz, cist privosci uspehe tudi drugim mostvom in dirkacem, ker vem, da ce zmagajo, si to zasluzijo. Drekanje antirdecih mi pa vedno dvigne pritisk, ker tolk debilnih komentarjev kot jih od njih/vas slisis, tezko se kje

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Se mi zdi, da bos tezko kej druzga mislu, k jest mislim podobno o tvojih postih.
A ni to fajn, ko se strinjava
lp
OrlyTM
A ni to fajn, ko se strinjava

lp
OrlyTM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OrlyTM ()

sumadinac ::
RIPMORK praviš da je šport večji od posamezne ekipe in da bi brez Ferrarija bi bila gledanost še zmeraj velika potem rabiš očala poglej malo na tribune na katerih je ponavadi VSE RDEČE pa ne zaradi Toyote.
Pa to praviš da noben ne otožuje Ferrari
malo bolj poglej po postih kaj nekateri pišejo
Lahko ti pa priporočam okolista ker zgleda da ti vid peša
LP
Pa to praviš da noben ne otožuje Ferrari

Lahko ti pa priporočam okolista ker zgleda da ti vid peša

LP

brez Ferrarija bi bila gledanost še zmeraj velika
tega nisem rekel nikjer v postu....
gledanost bo sigurno upadla ( v primeru da se ustanovi GPWC seveda )
ampak dirkanje bo preživelo.Z Ferrarijem ali brez.
Nascar ima izjemno gledanost....pa nima Ferrarija....ima pa dirkanje...in to boljše kot f1.
Orly:
morda bi malo manj uporabljal nadimke kot so "najboljši dirkač vseh časov do sedaj" in podobne...to najbolj kuri anti-ferrarijevce....and u know it very good.Thats why u use it.
sej vsi vemo kak gre,vsak na svojo stran,resnica je pa nekje vmes.Dejstvo je da praktično ni nikogar ki bi povedal nekaj 100% objektivnega....enim gre ferrari na jetra,spet drugi ga obožujejo,vsak pa se po svoje trudi nekaj resničnega in neovrgljivega povedat tule v tej temi jasno s tem da nekje med vrsticami pokaže
"za koga" je bolj...
je pa vsaj zto tema živa in pestra,če bi bili vsi objektivni tule ne bi nič razpredali ampak bi sam prepisovali novice in f1 planet-a....je tako?
tega nisem rekel nikjer v postu....
gledanost bo sigurno upadla ( v primeru da se ustanovi GPWC seveda )
ampak dirkanje bo preživelo.Z Ferrarijem ali brez.
Nascar ima izjemno gledanost....pa nima Ferrarija....ima pa dirkanje...in to boljše kot f1.
Orly:
morda bi malo manj uporabljal nadimke kot so "najboljši dirkač vseh časov do sedaj" in podobne...to najbolj kuri anti-ferrarijevce....and u know it very good.Thats why u use it.
sej vsi vemo kak gre,vsak na svojo stran,resnica je pa nekje vmes.Dejstvo je da praktično ni nikogar ki bi povedal nekaj 100% objektivnega....enim gre ferrari na jetra,spet drugi ga obožujejo,vsak pa se po svoje trudi nekaj resničnega in neovrgljivega povedat tule v tej temi jasno s tem da nekje med vrsticami pokaže
"za koga" je bolj...
je pa vsaj zto tema živa in pestra,če bi bili vsi objektivni tule ne bi nič razpredali ampak bi sam prepisovali novice in f1 planet-a....je tako?

....je tako?
tocno tako! Samo eni imajo z dojemanjem tega ocitne tezave :)
morda bi malo manj uporabljal nadimke kot so "najboljši dirkač vseh časov do sedaj" in podobne...
tezko, ce je pa res

lp
OrlyTM

Tattoo- ::
Kar se tiče pa GPWCja pa brez Ferrarija nebo nikoli zaživel, ker velika večina ki gleda F1 navija za Ferrari. Kot primer vstrajnostne dirke 24ur odkar ni več Ferrarija je padla gledanost.
OMFG, kolk pa ti nabijaš pa še buče obene vališ!

Sedaj mi pa, kot zvesti spremljevalec dogajanja v LeMansu povej, koliko je bilo letos gledalcev v LeMansu?! No, da se ne boš preveč mučil...letošnja udeležba je bila rekordna! In tudi zanimanje za dirko izven dirkališča samega je bilo izjemno - drugače EuroSport ne bi prenašal kar 17 ur dirkanja iz LeMans-a
In na koncu še glavno: Ferrari je bil tudi letos zastopan v LeMansu v kategoriji GT1 z kar petimi 550 Maranello, vendar so jih vseeno nascale Corvetta C6-R ter Aston Martin DBR9
OMFG, kolk pa ti nabijaš pa še buče obene vališ!

Sedaj mi pa, kot zvesti spremljevalec dogajanja v LeMansu povej, koliko je bilo letos gledalcev v LeMansu?! No, da se ne boš preveč mučil...letošnja udeležba je bila rekordna! In tudi zanimanje za dirko izven dirkališča samega je bilo izjemno - drugače EuroSport ne bi prenašal kar 17 ur dirkanja iz LeMans-a

In na koncu še glavno: Ferrari je bil tudi letos zastopan v LeMansu v kategoriji GT1 z kar petimi 550 Maranello, vendar so jih vseeno nascale Corvetta C6-R ter Aston Martin DBR9

Racing is in my blood - Ayrton Senna

Tilen ::
Mislim pol pa pravite da niste nastrojeni prot Ferrariju. A nebi mgel lepo napisat da so jih prehiteli oz. da so bli boljsi? Ne, nascali so jih to, to prispeva k konstruktivni debati, itak.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Tattoo- ::
@Tilen:
Če bi Ferrari na dirki uspel vsaj kolikor toliko konkurirati Corvetti ter Aston Martinu bi napisal, da so jih slednji prehiteli. Tako pa je Ferrari na žalost za prvouvrščenim v kategoriji GT1 na koncu zaostal kar za 25 krogov
in to ni nič drugega, kot da so jih nascali (pa če zaradi tega še tako boli tifosi EGO
)
Poanta mojega posta je bila le, da naj sumadinac ne nabija kar tja v tri dni, da od kar Ferrari ne nastopa več (pa čeprav je nastopal) je gledanost vztrajnostne dirke dramatično padla
. Najprej se je treba vsaj malo pozanimat (če že aktivno ne spremljaš dogajanja v LeMansu), preden kaj takega rečeš...
Če bi Ferrari na dirki uspel vsaj kolikor toliko konkurirati Corvetti ter Aston Martinu bi napisal, da so jih slednji prehiteli. Tako pa je Ferrari na žalost za prvouvrščenim v kategoriji GT1 na koncu zaostal kar za 25 krogov

Poanta mojega posta je bila le, da naj sumadinac ne nabija kar tja v tri dni, da od kar Ferrari ne nastopa več (pa čeprav je nastopal) je gledanost vztrajnostne dirke dramatično padla

Racing is in my blood - Ayrton Senna
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tattoo- ()

tole kaznovanje bo bolj simbolično-neke vrste ponižanje se mi bolj zdi kot pa kaj drugega...
lahko pa da je FIA še bolj blesava kot si ta trenutek mislim in bo res odvzela točke moštvom...to bi bila že praktično utopija...
lahko pa da je FIA še bolj blesava kot si ta trenutek mislim in bo res odvzela točke moštvom...to bi bila že praktično utopija...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()

CHAOS ::
Kar se mene tiče, je zadeva 'kaj se je dogajalo' zaključena. Prepričani prepričujemo prepričane. In vsakršna nadaljna debata v to smer je nesmiselna. Bolj me zanima kaj se bo zgodilo. In poteza Michelina je ze prvi pravi korak v to smer. Klik! Strani je potrebno pomiriti in v dobro športa narediti potrebne korake, da bi se morebitne takšne situacije lahko reševale na nek regularen način in v skladu s pravili.
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

PersonaRudis ::
Btw. Ferrari... Nekje sem 1x slišal koliko dobička ima Ferrari od prodaje avtomobilov letno... Zakaj mislite da se jim splača biti v F1? Prodajo kaj več avtomobilov zaradi tega? Al pa več kap, majic, licenc in podobne stvari? Enako vprašanje se mi je motalo po glavi, ko so izdali NFS5. A delajo to zarad tega da prodajo dejansko več svojih avtov... al pa si le gradijo/negujejo svoj imidž, da lahko odbržijo svoj sloves, nenormalno visoke cene in splošno fascinacijo naroda nad njimi, ki bo za tem kupoval svojim otrokom oficialne igračke, obeske za ključe, majice, kape in seveda hodilo na prireditve kjer se te podjetja zastopajo s svojimi dirkalniki (vstopnice).
Kako vidite vi to?

cryptozaver ::
Kar se tice potez Michelina. Vse lepo in prav, le da Amerov ne bos peljal dvakrat na led. FIA in se kdo se bodo krvavo trudli popravit ugled v USA, vendar je dosedanje delo v tej smeri vec kot izniceno.
Poleg Amerov je blo v USA kar nekaj navijacev od drugod (Finska, Nemcija). Potovanje cez luzo ni poceni, bodo te ljudi preprosto potolazli? Dvomim.
Poleg Amerov je blo v USA kar nekaj navijacev od drugod (Finska, Nemcija). Potovanje cez luzo ni poceni, bodo te ljudi preprosto potolazli? Dvomim.

OwcA ::
Sem edini, ki ga obdajajo zle slutnje, da hoče imeti FIA v rokah razplet prvnestva? Kazen v septembru pomeni 2 ali kvečemu 3 dirke pred koncem ...
Otroška radovednost - gonilo napredka.

overlord_tm ::
če jim zadjle odvzamejo točke imajo mogoče še kako šanso, v septembru pa ne bodo imeli nobene
ferrari je prvak
ferrari je prvak

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: overlord_tm ()

WarpedGone ::
Kdo omenja odvzem točk? So bile kakšne točke priborjene preko kršenja pravil?
Niso.
Torej odvzem točk odpade. Kazen bo zelo verjetno finančna, višina pa bo odvisna od nadaljnjega dogajanja.
Se lahko zadržite in pljuvate potem ko se kaj tazga res zgodi? Hvala.
Niso.
Torej odvzem točk odpade. Kazen bo zelo verjetno finančna, višina pa bo odvisna od nadaljnjega dogajanja.
Se lahko zadržite in pljuvate potem ko se kaj tazga res zgodi? Hvala.
Zbogom in hvala za vse ribe

ČIP 008 ::
Owca nisi edini, ki vidiš kam pes taco moli! FIA bo moštva kaznovala (oziroma zrežirala prvenstvo ala Ferrari) šele septembra.
Še en dokaz, da je bil bojkot popolnoma upravičen.

Ni problema če ne gre za ta scenarij dam za gajbo piva! Vendar zakaj čakati na september to mi ni vse čisto........zakaj??????

overlord_tm ::
Kdo omenja odvzem točk? So bile kakšne točke priborjene preko kršenja pravil?
Pa saj nisem tak zares mislu. Bi bila pa še ena velika sramota

(jao, bo treba novo tipkovnco nabavt, leva polovica skoraj ne dela več. če jim vzamejo očke ...)

Vendar zakaj čakati na september to mi ni vse čisto........zakaj??????
Upal bi si teoretizirat, da bi mel to lahko neki zveze s tem, da FIA misli, da jih bo s tem drzala v "sahu" ... kao, da bodo pridni do konca sezone ... ce pa ma FIA prav, to bomo pa se videli.
Mocno upam, da bo zmagal sport!
edit: typo
aja, se en edit:
Ni problema če ne gre za ta scenarij dam za gajbo piva!
A men tut?

lp
OrlyTM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OrlyTM ()

cryptozaver ::
FII je jasno kot vsem kako bizarna je situacija. IMHO poskusajo vse skup mal pomest pod preprogo. Septembra se bo komajkdo se spomnil kaj je blo... Mostva bodo placalaza 'kazen' nek simbolicen znesek ali nic, FIA bo korakala dalje pokoncnih glav.
Vse OK ce se bo kdo iz tega kaj naucil. FIA bi se lahko. Pa Little B. tut!
Vse OK ce se bo kdo iz tega kaj naucil. FIA bi se lahko. Pa Little B. tut!

TOP ::
Tu je govora samo še od Ferarrija in Michaela in ne od Formula1.Ne razumem nekatere kako za vsako napako krivijo Ferarri.Če se Kimiju ali Alonsu predere guma že krivijo Ferrari.Pa dajte malo napište kaj mislite med dvobojem KIMI in ALONSO ne pa zakaj je vse kriv Ferarri.

BigWhale ::
Meni se vse skupaj zdi, kot da fia sedi na eni veji, pa jo zaga... Ce ne zaga, pa vsaj pocasi kljuva...

Myth ::
BW, na kateri strani pa sedi? A pri drevesu ali bolj zunaj?

¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Gundolf ::
A ste videli podpisan dokument dirkačev, v katerem razlagajo zakaj se njim FIAin predlog o počasnejši vožnji ni zdel dober medtem ko šikana se jim je zdela izvedljiva? Toliko za tiste, ki še vedno vztrajate, da je FIA dejansko imela uporabne predloge in da je nastala situacija le posledica izsiljevanja moči iz strani Michelinovih moštev (čeprav nekako dvomim da bo sploh kdo drugače gledal na zadevo kljub temu dokumentu).

FIA could kick Michelin out!
pestro tole ... IMO bi blo itq boljs met samo enega proizvajalca gum, da se trapasta gumarska vojna neha, k zele je pa ze res prov neslano ratal, kok zanic gume so delal, obojni!!
lp
OrlyTM
pestro tole ... IMO bi blo itq boljs met samo enega proizvajalca gum, da se trapasta gumarska vojna neha, k zele je pa ze res prov neslano ratal, kok zanic gume so delal, obojni!!
lp
OrlyTM

si cist preprican, da ni letos pri gumah konkurenca bolj skodovala kot koristila?
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM

]Fusion[ ::
konkurenca koristi, trapasta pravila FIA pa ne...
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Myth ::
Mosley also slammed Michelin's 'disastrous' handling of the Indy debacle. "That company," he added, "should be deeply ashamed. They have done enormous damage to Formula One."
Po toči zvoniti je prepozno. (prevedeno: po tem ko se michelin ze opravicil za napako) . Le kje pa so prej bli? Recimo tista 2 dni pred tekmo? Jalova izjava, če kdo mene vpraša.
Ovega statementa pa še nisem prebral celega.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Daedalus ::
Kot sem že enkrat napisal - Mosley izkorišča člen o varnosti za karkoli mu pade na pamet. Zdaj pa grozi Michelinu z metanjem iz F1
Kompletn idiot, od glave do pet. Je mogoče kdaj pomisli, da ima Michelin (v absolutnih številkah gledano) mogoče več okvar gum, ker dobavlja gume več moštvom? In Bridgestonu med drugim koristi tudi dejstvo (v tem pogledu), da ima eno moštvo, izmed vseh, ki jim dobavlja gume, dovolj hiter dirkalnik, ki lahko dejansko gume uniči? Mislim, na Minardija al pa Jordana bi lahko dal čigumije - pa jih dirkalnik ne bi mogel uničit - ker je pač prešvoh.Obenem pa splegleda dejstvo, da je edini avto letos, z dvema okvarama gum na eni dirki tisti od MS-ja? Bridgestone proizvaja nevarne gume - takoj ven iz F1 (sarkazem je tole, da ne bo neumestnih kometarjev).
V glavnem - al Mosley gre, al grejo M7 (GPWC), al pa bom kmal nehal gledat tale idiotizem od "športa."

V glavnem - al Mosley gre, al grejo M7 (GPWC), al pa bom kmal nehal gledat tale idiotizem od "športa."
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

SebaR ::
UUU kr pošteno postov odkar sm bil nazadnje tle
Sicer pa kdaj je Francija? Ta vikend ane, če se ne motim?

Sicer pa kdaj je Francija? Ta vikend ane, če se ne motim?
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>

Alexius Heristalski ::
Konkurenca ni nikoli skodovala...
... je rekel Michelin, ko je FIA predlagala enega opremljevalca gum. Zato si je Michelin raje zaželel en komplet gum za kvalifikacije in dirko.
Govori se, da bo Williams prekinil sodelovanje z BMW (v prihodnje pač ne bodo prva violina) in izstopil iz GPWC. Meni se zdi logično, saj Williams ni tovarniški, brez BMW-ja pa sploh.
Pojavila so se ugibanja, da je Michelin že prej imel podobne težave na testiranjih (uradno so jih pripisali umazanosti proge). Zato bo FIA od Michelina zahtevala podrobne podatke o nesrečah in ugotovitve. Obstaja možnost, da je lanska huda Ralfova nesreča imela isti vzrok.

Sicer pa Max pravi, da moštvom ne bi smeli vzeti točk ali jim prepovedali dirkati ter da bi kaznovanje odložili, da bi moštva prisilila Michelin v popravo napake.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Za vse ljubitelje Kimija bolj slaba vest. Na začetku drugega treninga mu je odpovedal motor tako da bo v nedeljo štartal 10 mest nižje. Direktni prenos drugega treninga si lahko ogledate na ORF1.

Daedalus ::
Jebeno
sam še vseeno boljš, da ode motor na treningih, ko pa na dirki. To lahko nadoknadi - verjetno tudi bo...

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- polepsal: perci ()

tengo ::
Tudi če je Kimi deset mest nižje, bo lahko una dva rdeča scat peljal... car je car
McLaren Mercedes se ve...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | F1 2007 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 82906 (55226) | 'FireSTORM' |
» | F1 2006 (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Loža | 81558 (39096) | Alexius Heristalski |
» | F1 - pred sezono 2006Oddelek: Loža | 2979 (2734) | Daedalus |
» | F1 2004 (strani: 1 2 3 4 … 40 41 42 43 )Oddelek: Loža | 83302 (50625) | Microsoft |
» | F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 42156 (26817) | balocom |