» »

F1 - sezona 2005

F1 - sezona 2005

««
33 / 52
»»

gabl136 ::

@OwcA: Pomoje da iz tega ne bo nič, ker če bi blo kej na tem bi se že zdavnaj kej zgodilo...

Je pa še nekaj res, in to moreš vedet...bolj ohlapna kot so pravila, več potencialne nevarnosti za nesreče je...

Pa sej ne rečem, nekatera pravila so čist uredu (recimo en motor za viken, zaradi zmanjševanja stroškov in tega), sam nekatera pravila so pa en klinc...

Če bi samo štartno elektroniko ukinil, avtomatski menjalnik, spet uvedli menjavo gum, itd...bi se takoj spet bolj spoznala ''sposobnost'' voznika, potem recimo ''gladke'' gume (tako imenovane ''slicks'', zaradi večjega oprijema več prehitevanja...se še spomnite, ko so začel ''zareze'' uveljavljat, najprej tri, potem štiri...FIA je mislila, da bo s tem kaj omejila hitrost...vendar se to ni zgodilo), več koristi bi po mojem mnenju naredili, če bi recimo zmanjšali kobike motorja, odprtine za hlajenje, druge materiale, recimo tudi drugo gorivo...posledica bi bila večja varnost zaradi malo nižjih hitrosti, a kljub temu več prehitevanja in dogajanja na stezi)...

In pa stari sistem kvalifikacij (lahko recimo tudi dvoje kvalifikacije, kot je že bilo, vendar po starem sistemu, da bi imel vsak dirkač 12 krogov na voljo...več dogajanja)

Je pa to samo moje ''laično'' mnenje in ne se zdej kregat, če se kdo ne strinja z mano...

OrlyTM ::

Upam si trditi, da bo za večino navdušencev to F1 pod novim imenom.

mozno ... ceprav ne pozabljat, da sta ravno "veliko denarja" in "ohlapna pravila" v prvi vrsti kriva za downfall of F1 kot take! Ker so bila nekatera mostva financno premocna so bila hudo hudo izven konkurence za financno sibka mostva! Vecina zaslug za vladavino Ferrarija v zadnjih nekaj letih v F1 lahko pripisemo ravno tej postavki! Najbogatejse mostvo, najboljsi dirkac, najboljsi inzenirji, najboljsi strategi itd...

Po svoje je pa ravno to ... visoka, dovrsena tehnologija ... tanajvecji car formule 1. Tole bo se rapatalu IMO :D

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

TribesMan ::

Da še malo popestrimo :D

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Zgodovina sprememb…

@OrlyTM: Sej sem rekel, zmanjševanje stroškov je šist cool, sam ena pravila sa pa;((

zile ::

Tribesman premakni v funny links...:\

cryptozaver ::

V naslednjih letih se obeta sprememba pravil glede opremljevalcev gum. Dobavitelj naj bi bil le eden.

Hmmmm... le kateri bo to :D

Pravila naj bi spremenili prav tako glede dobaviteljev elektronike in mislim da zavornih mehanizmov. Cilj je zmanjsati stroske in omogociti zivljenje ekipam z manj proracuna.

Aja, uvedli naj bi spet nozno sklopko. Po eni strani mi je to OK ker bo vec odvisno od soferja, po drugi pa bed, ker se bo upocasnil razvoj. Vemo da F-1 orje ledino glede tega.

Čimveč ko bo ročnega, bolj bo zanimivo za gledalce:D

cryptozaver ::

FII se zdi ravnanje ekip, ki so bojkotirale tekmo za VN ZDA, skrajno nesportno!!!???, zato bodo mostva povabljena na zagovor.

BUUUUU kaksno sprenevedanje. Ni cudno da obstajajo tenzije po ustanovitvi nove vzporedne F-1!

majerhold ::

70 odstotkov slovencev navija za Ferrari. Saj še reči nič ne smeš!
My own comp ignores me like the plague, what a damned shame.

swar ::

Ferari je apn!Tok k majo oni in sumi bonusov jih nima noben!

Sc0ut ::

Kaj zdaj je Ferari kriv, da je Michelin nareo zanič kole? So zdaj oni mogoče krivi? REsno vas sprašujem. Ferari tukaj nima nič zraven, moštva bi mogla toćit Michelin, ker ni nareo vrei kol. Čisto sami so si krivi, Ferari ni nič. Zakaj bi mogli spreminjat pravila, progo, itd, če pa je Michelin naredil slabe kole. So mogoče kaj spreminjali, ko je imel Bridgestone zanič kole? Mater, eni res nemrete tega dojet.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Ferari je apn!Tok k majo oni in sumi bonusov jih nima noben!

Swar je apn! Tok k ma on glupih komentarjev, jih nima noben!

lp
OrlyTM

Zakaj pa enostavno niso vsi bojkotirali dirke? A kaj ko pade tako vprašanje s strani navdušenca, ki pač ne navija za rdeče, se vsuje po tebi: "Zakaj pa bi moral Ferrari to storiti, krivi so pri Michellinu, zakaj pa delajo tako slabe kole ... " Shumi je dobro vedel kako poceni zaslužiti 10 pik. Angleži so izumili besedi Fair play in tega izraza se je večina držala, Shumi pa se tega ni, in to smo vsi vedeli, da se ne bo. Vse skupaj diši po dobro zrežiranem scenariju, da bi si Ferrari in njegovo moštvo spet opomoglo, čeprav na umeten način. Škoda je le, da v Sloveniji 70 odstotkov ljubiteljev F1 navija za Ferrari, zato te takoj potolčejo, če le eno rečeš čez njihove ljubljenčke in rdečo firmo. Pojejte me zdaj!!!

Pojejte me zdaj!!!

si se ze sam, s tem, ko si natrosil velik kup bedarij v en sam, samcat post :D

lp
ORlyTM

Soon ::

Kaj ti bluziš

A to je za tebe ferplay - bojkot dirke zaradi slabih gum.
Ferplay je borba do zadnjega kroga, kljub defekt gumami.
Tako pa so naredili PO TVOJE ferplay do gledalcev - Ferrari pa je krivec.
Ferrari je kriv ker JE MICHELIN ZASRAL:\
Ferrari bi moral dovoliti uporabo novih gum :\ oziroma šikano, da bi ostalim moštvom zagotovil FER DIRKO:D. Namesto, da bi se borili za nekaj preostalih točk so se odločili za bojkot dirke - med ogrevalnim krogom ( BREZ POSVETOVANJA S FERRARIJEM in FIO ) to je tud FERPLAY :\

Za vse izsiljevanja moštev -FIA z prestopom v drugo tekmovanje - je kriv Ferrari:\ .

Ne navijam za Ferrari, ampak to je pa že preveč

Lp
Miran

Alexius Heristalski ::

majerhold: vse tvoje dvome smo že obdelali, pojdi si nazaj brat. Trditve, da v Sloveniji 70% ljubiteljev F1 navija za Ferrari, ne moreš dokazati. Sicer pa smo nekateri poskušali povedati, kako je bilo, ker toliko bullshita, kot se ga je nabralo ta vikend, ni bilo že dolgo. Najbolj enostavno je reči, da je za vse kriv Ferrari, ane? Za bojkot, za dolgočasnost dirk ... vedno pride prav, kaj? No, jaz se s tem ne strinjam.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

To je tako, kot bi šestnajstim plavalcem navezal kamen na zvezane zadnje noge, (od tega dvema, ki obupno potrebujeta točke, če hočeta obdržati vse navijače in fane), šestim pa ne. In potem bi tekmovali na 1500 m v prostem slogu... Dajte no... Uradno vse klapa... moralno pa ne, če me kdo vpraša...

pirat ::

Moje čist resno mnenje:

Kaj je kdo zafu..al na dirki v nedeljo je nesmiselno razpravljati. Zakaj

- na dirkališču so na ovalu dodal zareze, zaradi katerih je mišlenka pač naje..ala bolj kot japonska guma; še vedno ne vem, kdaj so te zareze naredil, baje šele v četrtek pred dirko: kot pravim ne vem
- pr toyoti so se baje igral s tlakom v gumah - morda je to razlog za eksplozijo gume - konec koncev so gume pokale le pri toyoti; mclaren, renault, bar, red bull niso imel teh težav
- če je bil morda dejanski razlog res v premajhnem tlaku je tudi jasno, zakaj michelin kasneje ni našel napake v gumi....
- z dodatno šikano se je strinjalo 9 moštev - ker vejo, da denar pač prihaja od sponzorjev, ki so odvisni od gledalcev - ferrari je bil proti, ker njega financira cela IT (ja, fiat je deležen marsikaj iz državnega proračuna, česar renault, toyota, mercedes niso...) zato jih tudi boli Q.. za vse... Formula je v prvi vrsti show - od tega priteka denar (vstopnine, tv prenosi), je pa res da Schumi očitno tega ne zastop; njegova faca vedno pove vse
- če bodo michelinova moštva suspendirana - super. naj organizirajo svojo serijo. Če bodo mclaren, toyota, renault, red bull, bar prestopili v konkurencno serijo, F1 tudi ferrari ne bo pomagal - prezivela bo serija, ki bo vase posrkala vec top moštev.
- fair play - dejanje michelinov mostev je bilo bolj protest kot pa fairplay - je pa jasno, če ti nad glavo visita Bernie in Max, ti enkrat more počit film. To kar hočejo narest iz formule (nožna sklopka, brez komentarja) je glupost. F1 je visokoproračunski, drag in tehnično dovršen šport. Je bila in mislim, da tudi bo. poligon za preskušanje novih tehnologij in visoke hitrosti. Kdor hoče gledati obične sklopke, ročna pretikanja in 1,6 disel motorje naj si prinese sedež in opazuje avtocesto - še akcije bo verjetno več in to brezplačno.
- mislim, da bi bilo prav da dirka ostane veljavna (zaradi jordanov in minardijev), vendar tudi ostala moštva naj ostanejo nekaznovana. KOnec konec štartala so, vozniki pa so po krogu za ogrevanje zapeljali v bokse - big deal, se je že dogajalo, le v malo manjšem obsegu.

lp pirat

teac ::

majerhold:
Pa vsaj prejšnje poste si preberi, ker je bilo to že 1000x napisano. Kdo je kriv, da so imeli zanič gume? Ferrari? Verjetno ja...get the point?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: teac ()

To je tako, kot bi šestnajstim plavalcem navezal kamen na zvezane zadnje noge, (od tega dvema, ki obupno potrebujeta točke, če hočeta obdržati vse navijače in fane), šestim pa ne. In potem bi tekmovali na 1500 m v prostem slogu... Dajte no... Uradno vse klapa... moralno pa ne, če me kdo vpraša...

Saj so si ga sami navezali okoli vratum, ker imajo pogodbo z Michelinom.
To se pravi: če si en plavalec izpahne ramo in zato ni sposoben nastopiti, morajo po tvojem
ostalih 7 tekmovalcev odstopilo zarad morale oz. ferpleya

Seveda
Lp
Miran

Pa pizda česa eni ne dojamete...

@swar: pisat znaš sam glupe poste, brez utemeljitem...dodatne oznake pod uporabniškim imenom očitno nimaš zastonj...pa ni važno kdo zdej tuki navija za ferrari in kdo ne...sploh ni važno, tuki niso bli nič krivi, tisti ki pa niste za F pa tega ne dojamete...pa da ne bo kdo mislil, da sem za rdeče; sploh ne, sem NEOPREDELJEN!!!

Naj poudarim samo še to, da tisti ki niste za F niste nič boljši od tistih ki so za F. Samo klobasate in tolčete nekaj čez rdeče, in to brez argumetno in utemeljitev...bolj slepi ste kot Ferrarijevi privrženci!

Pa naj še enkrat dodam . NE NAVIJAM ZA FERRARI!!!;(( ;(( ;((

@Soon: Ne to ni res; to je isto kot bi si plavalci sami navezali kamen na noge8-O

monster-x ::

Najhuje je, da je Ferrari izpadel kot grd. Dajte no ... Bridgestone & co. so opravili svoje delo, če pa Michelin [ali pač Toyota zaradi igranja s tlakom v gumah] tega ni bil sposoben, pa je to povsem njihov problem. Že celo sezono so Bridgestone moštva na slabšem zaradi gum, ko pa je eno dirko na tem Michelin pa panika ... malo si razčistite pojme (nekateri) pa bo.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Pardon

se strinjam !!
Miran

Če meni ne verjamete, boste morda Franku Williamsu?

Ferrari Totally Innocent, Says Williams

By Alan Baldwin, Reuters Monday, 20 June 2005 16:41

Team principal Frank Williams believes World Champions Ferrari were completely innocent of any wrongdoings during the United States Grand Prix fiasco.

The FIA rejected a request from the Michelin teams for a temporary chicane to be installed before the final banked turn to reduce speeds. Ferrari said they were opposing the move but that the decision was for the FIA to make.

Ferrari won Sunday's 'race' with World Champion Michael Schumacher leading home Brazilian teammate Rubens Barrichello in what was effectively a two-car contest.

Williams said the Italian team, who use Bridgestone tyres, were blameless for everything that happened at Indianapolis.

"They were totally innocent in this affair entirely," Williams told Reuters. "They had no reason not to race."

- z dodatno šikano se je strinjalo 9 moštev - ker vejo, da denar pač prihaja od sponzorjev, ki so odvisni od gledalcev - ferrari je bil proti, ker njega financira cela IT (ja, fiat je deležen marsikaj iz državnega proračuna, česar renault, toyota, mercedes niso...) zato jih tudi boli Q.. za vse... Formula je v prvi vrsti show - od tega priteka denar (vstopnine, tv prenosi), je pa res da Schumi očitno tega ne zastop; njegova faca vedno pove vse

Ferrari "Never Involved" in Chicane Talks

By Jonathan Noble Monday, 20 June 2005 16:02

Ferrari sporting director Jean Todt has claimed that his team were not asked to support plans for a chicane to be built before the final corner ahead of the United States Grand Prix - but has made it clear they would have rejected the proposal if they had been.

With the Maranello-based outfit the only team not to back plans for the chicane, the team hves been at the centre of blame from some quarters about not trying to find a solution to prevent the mass boycott of the Indianapolis event by the seven Michelin teams.

But Todt is defiant that his team acted correctly in their approach to the situation - and believed it was not a matter for them to try and help out the opposition.

"We were never involved with those discussions (about a chicane), " said Todt on Monday.

"Never involved. We were never asked about that. Whether we would have agreed or not is another question, and I tell you right now, to be sincere, we would not have agreed, but we were never asked about that. But is it serious to decide to put in a chicane half an hour without anybody testing it? It's ridiculous.

"If we knew beforehand that there would be a chicane, we would have come prepared for a chicane. We would come with different tyres, we would have a different set-up on the car, and we would have different gear ratios

"Honestly, why should we compromise? We try to do a good job with Bridgestone and we did not do a very good job with Bridgestone since the beginning of the year. We arrive, we are in a situation where we see from Friday that we are competitive, we don't have any problems with tyres so for us it's an opportunity."

Todt admitted that Formula One supremo Bernie Ecclestone did consult him with some options to try and find a solution to the crisis, but he believes it was more a matter for the FIA to sort out the problem than the team.

"Number one it's an FIA decision. Number two, if something happened on the other side; if, for example, we don't have enough grip for qualifying and we ask for three laps because we have good grip after the third lap, or if we ask for a chicane because we feel it would be safer for our tyres, I think everybody would laugh at us. So you just have to be prepared to react to a situation.

"You have two sets of tyres which you chose from, one normally is soft, the other one is hard and then you make your choice. I feel sorry for those who could not compete, but I feel more sorry, again, for the supporters."

Todt claims that Ferrari would have pulled out of the event themselves if the Michelin team's offer of making it a non-Championship race had been accepted by the FIA.

"Would we have competed for no points? I say no. If this race would have been a race without points which cannot be, it would have been out of the FIA standard, we would not have started."

When asked whether there was any way for the Michelin runners to have competed then, Todt said: "I would say three options. One, they could have changed their tyres. Two, they would have to compromise in this specific corner.

"And three, they could have used the pitlane. If these cars cannot take this corner, what can I do? You would have had a race."

Sem mislil, da so stari grki izumili forum zato, da so se kresala mnenja, nisem pa vedel, da je forum zato, da kjer izrečeš nestrinjanje, ki ni všeč večini pa padejo po tebi kot psi, nekdo te še celo obtoži, da si plačan... Heh, dajte no... Imam pač svoje mnenje, vi imate svojega... nikogar nisem potolkel s svojim prepričanjem ... samo mislim si svoje. Jaz sem stvar videl tako, pač nimam pojma, OK, ga nimam, mnenja pa še vedno ne bom spremenil. Me boste zato linčali ?... Svašta!

hahahahahahaha ... si smesen! :D

NOPE! to je tako, kot bi si ti plavalci sami navezali kamne na zvezane zadnje noge! Popolnoma njihova krivda! Moralno naj jih bo ornk sram, da sploh dopustijo, da se jim kej tacga zgodi!

lp
OrlyTM

WarpedGone ::

majerhold:

Mnenja so kot riti, vsak ma svojo in vse smrdijo.

Če misliš samo pametovat in se nočiš soočit s temu da ti kdo lepo razloži v čem se motiš tut prav. Ampak ne potem jokat da te ne maramo. Jor desižn.
Zbogom in hvala za vse ribe

nekdo te še celo obtoži, da si plačan...

A res, kje pa?

Gundolf ::

NOPE! to je tako, kot bi si ti plavalci sami navezali kamne na zvezane zadnje noge! Popolnoma njihova krivda! Moralno naj jih bo ornk sram, da sploh dopustijo, da se jim kej tacga zgodi!

NOPE! to je tako, kot da bi plavalci oblekli kopalke, ko bi se pa v vodi zmočili bi pa ugotovili, da jim le te v vodi zvežejo noge. Ni bila njihova krivda ampak krivda proizvajalca kopalk. Saj lahko bi vseeno nastopili a kaj ko ne bi preplavali dolžine še preden bi bil že čas za naslednjo tekmo.

Toliko, če smo že pri primerjavah:D

Tilen ::

Ne to niti najmanj nebi bilo fer. B so se pripravili in omogocili mostvom da odpeljejo dirko. Tocke so zasluzene.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

nikogar nisem potolkel s svojim prepričanjem ...

o, pa si! samega sebe :D

lp
OrlyTM

dëych ::

K lahk en pove o čem se sploh gre?

K lahk en pove o čem se sploh gre?

o Formuli 1? :D

lp
OrlyTM

pro549 ::

A je rez težko razumet, da nekateri so priznali krivdo, nekatera moštva niso hoteli voziti zaradi nevarnosti in nekateri so vozili ker niso imeli razloga. da ne bi vozili. A ste res tako zabiti?

Vlady ::

pirat je zgoraj napisal sveto resnico in se skoraj v vsem strinjam z njim. Ni mi všeč edino to, da dirka pač MORA biti veljavna. Če bi dirkalo 50% dirkačev bi pomežiknu in bi reku "O.K. nej jim bo, vsaj neki sm vidu". Tako je folk dubu dirko dveh dirkačev iz istega moštva od katerih se je že na štartu vedlo kdo bo zmagal že zaradi denarja. Šumi mora zmagat že zarad tega, ker potem dobi ekipa več keša za njegovo zmago, kot pa za zmago barikela.
Men edino to ni všeč, da je dirka bila, kljub temu, da je manjkalo 70% dirkačev. Od teh 6-tih dirkačev lahko odštejemo 4, ker kot sm že reku, je blo to tak kot bi postavu ferrari-ja in fičota na štart. Torej je dirkalo samo 10% dirkačev ali 1/10. Točke so resda zaslužene pravično in ni bilo nobenega goljufanja, ampak to je pirova zmaga (lahko tako rečemo, ker je folk zmetal veliko piva na stezo >:D ). Dirko bi moral preložit, pa naj bi bil fer-play ali ne. Sej sta se oba ferrarijevca kislo držala na stopničkah, ampak onadva nista NIČ kriva. Opravila sta svojo SLUŽBO in naredila kot so jima naročili - odvoziti dirko. Za to sta mastno plačana.
Jaz upam, da bodo dirko ponovili med sezono in da si bomo ogledali pošteno dirko, kjer ne manjka "akcije".
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"

CHAOS ::

Owca:

Bolj ohlapna pravila? Se ti ne zdi, da je v preteklosti prihajalo velikokrat do sporov v F1 ravno zaradi ohlapnih pravil? Če bodo imeli v GPWC ohlapna pravila, se bodo kaj hitro skregali. No seveda se želijo odcepiti zaradi denarja, ki ga dobiva F1 od prodaje pravic. In moštvom gre najbolj v nos nepravična delitev teh sredstev. Katera si tudi meni ne zdi vredu. Moštva v tem konzorciju so si edina samo v eni stvari in to je denarju. Je pa res, da so ob tem, ko so prišla v F1, natanko vedela kakšna so ta pravila in so se s tem strinjala, saj drugače nebi danes tekmovala. Ob nekontrolirani porabi sredstev pa se je potreba po tem denarju povečala. Sedaj je na tem področju potrebno narediti kompromis. Seveda pa to ne bo pomenilo, da bodo deležna 100% deleža, saj niso na koncu koncev niso lastniki tega tekmovanja. S stališča čistega kapitalizma je popolnoma jasno, da lastnik dobi največji del pogače. Pa pozneje kaj več o tem... :D
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

markec_ ::

meni bo zdaj smešno ko bojo najverjetneje izrekli kazen ostalim moštvom ki so bojkotirala dirko. :) Sej tak je tudi prav, da se ta moštva kaznuje. :) Kaj pa niso hotela dirkati. Bi pač malo počasneje vozla ovinke pa bi dirka bla brez takšnih negativnih razsežnosti in prenašanja krivde na Ferrari. Mislim, da je pranašanje krivde na ferrarija nekaj nabol norega kaj se lahko zgodi. Kaj če bi slučajno imeli pri mišelinu vredu gume bi bil potem ferrari kriv da je zmagal raikonen? Mogoče zaradi tega ker bridstonke niso vredu? Pol če je za poraze raikonena kriv ferrari z mihaelom na čelu, te pa ga še okrivite za zmage raikonena pa alonsa in tako dalje.

preberete lahko tukaj

"Namesto, da so dirko bojkotirala, bi se moštva z gumami Michelin morala sprijazniti s tem, da je ovinek 13 potrebno odpeljati nekoliko počasneje. Tako bi upoštevali pravila, moštva bi se lahko borila za točke SP in navijači bi videli dirko," so v izjavi zapisali pri FIA.

Lepo bojo plačali za to kaj so naredili!
LP

Vlady ::

@markec_ zelo so hiter, tole sem že včeraj prebral... :\ Sicer ne vem zakaj bi moštva morala plačevat kazni in ne vem kaj še vse, ker so oni samo naredil vse za varnost ljudi/dirkačev. Kolikor vem, je človeško življenje več vredno od ene dirke. Krivci so drugje...
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"

Vlady

lepo da si bral to ze vceraj, skoda da nisi napisal, bi jaz tudi lahko vceraj ze to prebral.
Sej bi blo varno dirkat samo malo počasneje bi mogli dirkat tam v onem ovinku. Drugače pa vidim da si bol slabo bral.

"Namesto, da so dirko bojkotirala, bi se moštva z gumami Michelin morala sprijazniti s tem, da je ovinek 13 potrebno odpeljati nekoliko počasneje. Tako bi upoštevali pravila, moštva bi se lahko borila za točke SP in navijači bi videli dirko," so v izjavi zapisali pri FIA.

kaj je pomembno ti bom povdaro, mogoče maš očala pa si spregledal.

Tako bi upoštevali pravila

Mislim da če to fia reče potem so mogla kršit pravila, ker fia je napisala pravila, tak da jih po vsej verjetnosti pozna.

In če smem izvedet, kje ti vidiš krivca v tem kaj se je zgodilo v nedeljo ?

WarpedGone ::

Treba kr cel stavek poudarit:

Tako bi upoštevali pravila, moštva bi se lahko borila za točke SP in navijači bi videli dirko.
Tako bi upoštevali pravila, moštva bi se lahko borila za točke SP in navijači bi videli dirko.

Ampak so bli preveč prevzetni da bi se zadovoljili z max dvemi pikami. Neeee, dejmo zajebat celo stvar in bojkotirat. Itak bo na koncu ferrari vsega kriv. Muhahahah....

BTW: upoštevanje pravil leti na zahtevano šikano, ki je direkt proti pravilom.
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

ČIP 008 ::

Malo sem samo pogledal v temo F1 in vidim .....hm.......nič novega prepiri in prepiri.........adiiijo.:D

pro549

če gre keremu moštvu trentno slabo je to tvoje, jaz bom z mojim moštvom vedno, neglede na to keri bojo. Vidim da imaš privilegije na tem forumu, ker če bi jaz koga oznano za budalo bi to zbrisali v sekundi, tako kot so to delali pred časom ko še tebe nisem zasledil na tem forumu. Drugače bi vedel da navijam za formulo 1 dosti dlje kot ti. To pa sklepam po tvojim nizkih besedah ki jih uporabljaš, ter žalitvah ki ne segajo dlje kot do sedmega razreda osnovne šole.

Če fia reče da so kršili pravila se ne moti.

OwcA ::

Če bodo padale kazni, je FIA bodisi udana v usodo razceptive, bodisi fantastično slepa za vse okoli sebe.

Tudi en sam opremljevalec še ne pomeni nujno Bridgestone.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

OwcA
zakaj bi bla fia slepa?
Prav lepo je vidla kršitev na dirki in zdaj jo bo tudi primerno kaznovala. Datum obravnave je tudi ze znan. Zelo hitro so ukrepali in bojo predpisali kazni tem sedmim mostvom ki so se odločila za tako potezo. Vsaka jim čast, zelo hitro so reagirali. Majo bolše sodstvo kot v naši državi. V f1 odgovarjajo za kršitve po zelo hitrem postopku, kar je tudi prav. Pa še kršiteljem bodo sodili. Treba si je vzet zgled po njih.

ripmork ::

jaz bom z mojim moštvom vedno, neglede na to keri bojo

:P
taprav se oglaša...ko si že tako zagret na tem forumu-kje si bil potem zadnjih nekaj mesecev ko so se "tvoji" cjazili zadaj?....aja,na Tiffosi forumu i guess...:\
vse dokler niso blizu vrha tiho,pol pa sam gobec....si se pa saj pisat naučil dost dobr;)

ne skrbi-ne mislim nobenga tule podjebavat,sam kako stvar je pač treba povedat.Ane?

dirka ZDA:
ja veliko je tule rečenega,vi vemo objektivno resnico le da jo vsak pove nekoliko drugače in potem se krešejo iskre.Ferrari ni vpleten v kaj tu - dejstvo pa je da izpade njihova zmaga dokaj klavrno,še posebej po tistem kar je izjavil Michael Schumacher - da bi itak zmagali v vsakem primeru-kar pa je totalen bullshit.

Bernie Ecclestone mi daje vtis obupanega šefa ki bo zdaj zdaj odpustil vse podrejene,pa čeprav je dosti bolj odvisen od njih kot oni od njega.
Zdaj zdaj bi bil že čas da začne moštvom lezti v rit,malo preveč zajebana situacija je da bi si pumpal ponos zdajle in kazal javnosti svojo moč...

Jah nič,bomo pač videl kako se bo stvar odvijala v Franciji...to bo Michellinova domača dirka in to bi šele bila sramota ako bi se ponovil tak incident...
««
33 / 52
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 2007 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
116782933 (55253) 'FireSTORM'
»

F1 2006 (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

186881598 (39136) Alexius Heristalski
»

F1 - pred sezono 2006

152979 (2734) Daedalus
»

F1 2004 (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

214183335 (50658) Microsoft
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

119242177 (26838) balocom

Več podobnih tem