» »

Evo študentje smo ga spet nasral

Evo študentje smo ga spet nasral

«
1
2

MEDENA ::

Kaj je to fina država.

1. Akontacija davka
2. Podražitev bonov
3.? Kaj sledi?

Unmu kretenu so dal pa 250k na dan odpravnine.
  • polepsal: Tody ()

AndrejS ::

sledi davek na samsko življenje

Phoebus ::

Medena: nikjer drugje v EU ne poznajo niti bonov, niti študentskih servisov. In v to smer gre trend tudi pri nas- saj smo nenazadnje v EU!

btw, sem še študent, zato me ne napadat. Govorim samo tako...kot je.

MEDENA ::

drugje ti dajo 200€ štipendije vsaj.

root987 ::

Država al podjetje?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

V-i-p ::

MEDENA, a ti spet glava ne dela vredu? Spet s tem tvojim študentskim sranjem no... Sem ti že takrat povedal v eni drugi temi. Če ti kaj ni prav, spravi se delat, dobi si službo, pa služi in boš imel denar. Če pa misliš bit večni študent pa uživat vse bonitete ki takim (zaenkrat) še gredo, pa daj... Že tko ste mel preveč lufta, čisto prav je tako, kot je.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

BigWhale ::

> drugje ti dajo 200€ štipendije vsaj.

Tee hee hee. Aja? Kje pa? ;>

Hepan ::

svedska, nizozemska...

pa verjetno se kje


da raje sploh ne govorimo koliko na uro zasluzijo studentje...sicer brez studentskih servisov, amapak mi z nasimi cenami se lahko skrijemo pred njimi...

da raje ne omenjam da je ta denar ki ga zasluzijo neobdavcen...

res pa je da nimajo nikjer bonov...

username ::

Ja, majo štipendije, pa tud bolje zaslužijo, če se zraven honorarno zaposlijo.

Ampak! ponavadi morajo tudi nekaj plačati za šolnino (no, kakor kje). Tega pa noben ne vidi.

Je pa po drugi strani res, da v takih državah, kjer morajo plačat študij (s kreditom), ga lahko ponavadi po faksu (ko se zaposlijo) tudi odplačajo, hkrati pa si ponavadi lahko privoščijo še nakup stanovanja ali hiše.
Zanimivo, a ne?
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

btree ::

težki časi za nekatere, se bližajo: večji davki, o stanovanju lahko samo sanjaš, da ga boš sam kupil, čez 50 let folk tudi študirati ne bo mogel, če ne bo imel premožnih staršev. Meja med bogatimi in revnimi se bo po moje, čez čas občutno povečala.

snow ::

V Mirju je bon za katerega plačaš 50 sit več (al kolk so se podražli) vreden 100 sit več.

No stane te pa vse skupaj 1000 sit / mesec več...
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

JamesBond ::

Ma, je*eš ves fkup, bogi študentje kreditiramo državo brez obresti, če pa mi rabimo kak kredit pa nas nategnejo do konca. Boni? Kaj pa mam od bonov? NiČ! Ker v mojem mestu si lahko z njimi samo rit zbrišeš.
Če država nuca keš, naj si ga drugje zrihta, za začetek bi lahko nehala dajat keš lenim romom, ki nič ne delajo, pa vsi na sociali, pa raznih forah, kot pa da si od nas sposoja. Pač prvo kaj mi pade na pamet.

Gandalfar ::

JamesBond: koliko denarja pa jim da?

JamesBond ::

Ni neko bogastvo, samo če gledaš, da jim vsepovsod gledajo pod prste - na črno zidajo hiše, dvomim tudi da plačujejo kake komunalne storitve, elektriko, avte majo neregistrirane, vsak ma za cel vrtec otrok, pa še za to dobijo dodatke.. pa je že počasi dovolj ane?

Keyser Soze ::

Uf, Gandalfar, vsak tolar, ki ga dobi 90% Romov je preveč. To ti lahko povem iz lastnih izkušenj. Čeprav imam filing, da bomo kmalu vsi postali "romi", da bi se izognili davkom.

Kar se tiče pa samih bonov, pa pomoje zaradi dvh jurjev več na mesec ne bo noben umrl. No ja, vsaj jaz ne...

Meamoto ::

Ah, in spet ubogi študentki....

Me zanima kaj boste rekli, ko bo država dokončno ukinila študentsko delo.

In by the way, ja, v tujini lahko študentje več zaslužijo s honorarnim delom, ki pa se ga tukaj delodajalci izogibajo kot hudič križa, ker za njih pomeni več dajatev. Plus pri honorarnem delu ni zdravstvenega zavarovanja, razen če si ga plačaš sam.

dolenska ::

men gre tut mal na k... ker stalno nekaj jebejo nas studente.
ok podražitev nas ne stane veliko več.
me pa zlo moti ta davek študentskega dela. jst sm prej delal ene 50 ur na mesec tulk da sem mel dnar da sem preživel v lj. zdej moram pa več delat da dobim ene 60 čukov. sej drugače mi ni problem več delat samo sedaj ne morem na fax hodt ker se mi ure pokrivajo. je jebeno to vse skup.


cigani pa dobijo kar lep kupček denarja s tem ko imajo toliko otrok. da bi otrokom copate kupl pa ne. samo za tiste čike pa šnopc ponucajo. otroci pa skor nagi pa bosi hodjo okol. ker se pa ciganom ne da nč delat imajo pa že pri 15-16 letih froca in tako dobijo denar.
baje da lahko cigani vsak dan vzamejo v trgovini za nekaj tisočakov robe pa jim policaji nč ne morjo

Keyser Soze ::

Ni da LAHKO vzamejo. Oni vzamejo to kar tako. Policija pa ne da jim nič ne MORE, ampak preprosto noče, ker vedo, da ne bo nekega zadovoljivega končnega rezultata.

Meamoto, še vedno ne boš imel nič več dela, če država ukine študentsko delo. Je le cenejše kot če zaposlijo tebe pa kolikor jaz vidim tudi bolj efektivno. Študent pride za par mesecev ali tednov in ne vzpostavi nekega tesnega prijateljstva za kofetke, pogovore, ipd. temveč ponavadi trdo dela, da dokaže, da je vreden zaupanja. Pri stalno zaposlenih, pa sčasoma kofetki ipd. postanejo rutina.

Tako, da... :P Študenti smo cenejši... He, he.

BigWhale ::

Hepan,

> svedska, nizozemska...

Aha, poglej tam v tisto temo o davkih. Tam ljudje jamrajo, da prevec davkov placujejo. Pa da ti enkrat kar 50% vzamejo, ko dovolj zasluzis. Nezaslisano!

A ne? Jasno. Ljudje ne bi placevali davkov, imeli bi pa zastonj zdravstvene usluge, socialo, penzijo, studij. Poglej si kaksne davke imajo tam, v teh drzavah, ki si jih nastel.

Ma ej, ves kaj bi jaz naredil, ukinil bi VSE! Ukinil bi davke, ukinil bi zdravstveno zavarovanje in penzijo.

Evo, tvoj foter bo na mesec dobil sicer celo bruto placo ampak, ko bos sel pa k zdravniku, te bo pa on castil. Pa ko bo treba lokalno cesto popravit, bo tudi cela ulica zbrala denar pa je, ali pa cela vas.

Keyser Soze ::

Jp, stanje naših cest lepo odraža vse vložke, ki jih naredi naša vrla država v ta "pomemben" del infrastrukture. Kdaj pa kdaj pa tudi kakšnega dobiš v šipo ali pa skoraj kolo odtrgaš v njem.:)

P.S.: Glede zbiranja denarja je pa tako pri nas že 20 let - odkar imamo asfaltirano cesto. Če bi čakal na državo bi bili ponosni lastniki makadama in še precej bolj usrane fasade.

Zgodovina sprememb…

nodrim ::

ja fakof ne ... če nimaš štipendije al pa tastarih, ki bi te financiral, ne moreš delat in hkrati hodit na faks ... ker je vse preveč obveznih vaj in predavanj ...

pol pa naj vsaj fakse zrihtajo, da se da ob delu študirat ... jst se doma lahko vsega naučim, če le ni obvezno hodit na faks ...

tko pa ker nimam druge izbire, kot da delam, da mam za stanovanje in hrano in obleko in druge manj pomembne stvari .. sej mi tko na prvi pogled finančno niti ne manjka veliko .. a faksa zraven ne morem naredit nikakor, ker na obvezne stvari ne morem hodit ..

zdej, ko je pa še ta davek si pa niti dneva frej ne morem vzet ...

BigWhale ::

> ja fakof ne ... če nimaš štipendije al pa tastarih, ki bi te
> financiral, ne moreš delat in hkrati hodit na faks ... ker
> je vse preveč obveznih vaj in predavanj ...

ja fakof ne ... pejt u ameriko studirat a?

Geez...

Keyser Soze ::

Ja ni dobr preveč delat. Jaz sem tipičen primer deloholika, ki hodi eno leto preveč na faks ker ni bilo časa za študij.:)

Ampak se da sfolgat. Mal moraš stisnt, pa prdnt, pa gre.:D

borchi ::

bogi študentje kreditiramo državo brez obresti


če bi mal poznal situacijo, bi vedu, da gre za to, da študentje ne bi bili edini, ki je ne kreditirate.
l'jga

MEDENA ::

Kar naj ukinejo študentsko delo...pač folk ne bo mogel študirat...

Ziga Dolhar ::

MEDENA: majo zate odprt kakšen račun na UNICEFu?
https://dolhar.si/

black block ::

Dan

Da se malo vključim v temo, dejstvo je da je Slovenija po cenah (hrana- hrana je recimo v Italiji precej bolj poceni in še boljša je kot pri nas recimo vzemimo primer moke, olje, olive, sir, pršut, pivo, vino, mleko, jajca: MERKATOR in SPAR nas dobr he he nč z vazelinom namazan), storitve, prevozi, knjige, PC oprema, pohištvo... itd. se mi ne da naštevat) krepko pred plačami v Sloveniji, no kolk tukaj vas ima plačo primerljivo z evropskimi? Slovenija se ne more in se ne sem primerjat z ZAHODNO Evropo, ker pač to ni in nikoli ne bo! Mi se lahko primerjamo s Mađari al pa v najboljšem s Čehi.Pejte mal ven pa rečte da ste iz Slovenije (WHO THE FUCK pa to ve a? Aja ex YUGOSLAVIA aha TITOI) Vi fantje malo pozabljate kje smo mi prej živel in kaj smo... Davki so previsoki, šolstvo stagnira, zdravstvo ne bom izgublju besed, služb ni še posebej če doštudiraš pa se hočeš zaposlit... NE NEKAJ GNILEGA JE V DEŽELI KRANJSKI močno gnilega!
why serve in HEAVEN if you can rule in HELL

Blaž ::

1.) no kork jst vem iz mojega stalisca ima slovenija dovolj denarja za avtoceste, bolnice in ostale prckarije ki sem spadajo, samo za inf. od kje pol kes za falcona, s tem denarjem bi oni lahko kej vec kupili za svoj narod, ampak ne slovenkska politika je ena sama MAFIJA in mi smo njeni suznji, tako bo vedno

2.) romi a.k.a Cigani imajo dnarja prevec. pridite malo na dolenjsko in boste videli rome, ki se vozijo z novimi passati in audiji, recimo A4, a od kje jim dnar, kokr jst vem na enga otroka dobijo 43000 SIT, s tem da ne placujejo skoraj nbenga davka, v solo pa itak vecina ne posilja otrok ker imajo t.i, "Bolnisko"

3.)
Slovenska politika pravi da podpira studiranje in izobrazbo, kako za hudica, ce jo pa omejuje z svojimi bednimi davki, da bi lahko nasi bedni prf*****i politiki spravli se vec dnarja v svoj zep, nato pa grejo se bone podrazat, dobro, to ni tak strosek samo kako si naj negkdo placuje studij ce mu ze na zacetku ko dobi dnar vzemejo stran. kar se tice pa tujine so pa tudi place vecje in tudi standardi, k nas primerjate z svedi, oni so itak razred zase, strinjam pa se s tem kar je rekel black block, ne moremo se primerjati z drzavami ki so visoko razvite, ker je nasa politika prevec neumna.

4.)
pa problem v tej drzavi je tudi, da bi vecala davke, a placa nas drzavljanov bi pa ostale iste, in kaj pride s tem, nezadovoljstvo drzavljanov, ki je itak ze zdej, in kako naj potem placujejo se visoke stroske izobrazevanje, se pravi nelogicno je slisati politika

spodbujamo izobrazevanje != Davki študentsko delo, visanje bonov

vse kar pade meni tukaj na misel je, jah kaj cmo pac politiki so bodo kupili malo boljse avte in mi bomo stradali

poweroff ::

Ja, če gre komu v nos, da imajo Romi po deset otrok in potem dobijo toliko doklad - hej, pa imej še ti deset otrok. Ravno tako boš dobil doklade.

Je pa res, da je treba potem skerbeti za otroke in bo konec žurov in ponočevanja.

Tudi ne vem zakaj se pritožujete da bodo ukinili delo, pa bone, pa nabili davke. Teh zadev v Evropi ne poznajo. Ja?
V EU smo hoteli iti sami. Ja?
Torej smo se sami odločili, da bomo sprejeli njihove standarde. Mimogrede: tudi novo vlado smo si sami izvolili. A zdaj bodo pa vse drugi krivi, ali kaj???
Mislim, v čem je tukaj problem?

Sicer pa mislim, da dokler bodo študentski žuri tako dobro obiskani in boste študentje imeli tako fancy drage mobitele, vam ni hudega.
sudo poweroff

Sergio ::

Kaj je zdej to, napad zafrustriranih?

Chill out.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Lazy ::

"Ja, če gre komu v nos, da imajo Romi po deset otrok in potem dobijo toliko doklad - hej, pa imej še ti deset otrok. Ravno tako boš dobil doklade."

Me prav zanima, če bi jih res. Še posebej za toliko otrok ter toliko na otroka.

Daedalus ::

> Me prav zanima, če bi jih res. Še posebej za toliko otrok ter toliko na otroka.

(sarkazem)Ne, take doklade dobijo samo cigani, ki jih oblast podpira pri množenju in tihemu prevzemu oblasti v Sloveniji, medtem ko zatira poštene slovenske družine s pol manjšimi otroškimi dodatki:\ Še nisi nikol slišal za enakost pred zakonom? Ne boš verjel, celo vela, tudi za Slovence. Mater majo eni izjave na nivoju|O
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Keyser Soze ::

Bluzite o teoriji, naj vas opomnim. Da ne boste v preveliki iluziji še naprej.

Utk ::

Romi so posebna kategorija, ti lahko narediš 17 frocev pa ne bos dobu tolko dnarja, pozabi. Denarja pa dobijo toliko, da se NIHCE ne upa povedat koliko...ker bi folk res popi*du. Taksni in drugacni dodatki, boni, elektriko pa to placuje obcina...
V EU ne rabijo bonov, ce gre lahko vsak za normalno ceno jest...itak se pa to dost nazaj povrne, koliko gostiln v ljubljani samo to gor drži. Pa tudi ce imamo kaj boljse kot v EU, ne pomeni da mormo takoj ukinit, niti ni nihce rekel da moramo.

perci ::

Dejstvo je tut to, da ti romski otroci, ko odrastejo (v večini primerov), nimajo nobene šole, nobenih pametnih znanj, delat se jim pa itak ne da - pač vzgoja staršev.

Pa kdor misli, da je lahko s cigani, se prekleto moti.

V-i-p ::

Evo, en odličen in perfekten primer je povedal Matthai. Osebno prečepim veliko ur v službi, da dobim 250 tisoč plače, pa nimam tako fancy mobitela kot ga vidiš pri študentih, da bi bil pa vsak drug dan po gostilnah, pa niti pomislim ne. Študentov je pa toliko po žurih in gostilnah vsaj v lj jaz to vidim, da kar verjeti ne moreš, od kod jim denar.Aja, pa tudi v bolj nobel gostilnah jih veliko vidiš, kako papcajo. Tako da iz mojega vidika vam ni slabo, še precej dobro vam gre, seveda pa spet večini, ne pa vsem to pa drži...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Mr_Globus ::

Ja to je možno če dajo starši kej zraven. Jst osebno mam to srečo da mam Zoisovo za birro, za hrano mi pa dajo starši. Tako da ga lahko mirne duše pijem tudi vsaki dan če čem. Problem so obvezne vaje :\ Podražitev bonov je pa škandal. Špar bon je iz 310 prišu na 440?? Hallo to je menza ne restavracija. Dam še 50 več in grem v pravo restavracijo jest. Kar se tiče pa davka. Sej ne zgubiš tako ogromno. če bi imel unih 12,5% na banki bi vn dobil nekaj tisoč obresti. Not so bad I think.

V-i-p ::

Hja, veliko študentov reče, saj imam štipendijo, zakaj ga pa ne bi pil. Seveda, pij ga kolikor hočeš, dragi študent ;) saj ga za svoj denar ne za moj, ampak štipendije se ne dajo verjetno za to, da ga boš haral po gostilnah, z njo kupoval cigarete, potem pa za hrano in ostalo ne bo.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

freserovski ::

štipendija... pač ene vrste "kredit" pri državi, ko bom delal bom verjetno vso štipendijo, ki jo zdaj dobivam vrnil z vsemi obrestmi vred in še kaka "napitnina" bo šla zraven.

Glede bonov je pa isti qrc, kaj nam da država? Tisti gnar, ki ga daš za bon je tisti ddv, davek na dobiček,..., ki ga potem gostilna plača državi in to je tisti denar, ki ga ti pustiš tam. Toliko o tej navidezni "dobrodelnosti" države
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

Zgodovina sprememb…

perci ::

Vipa pač moti, da država vsaj malo podpira izobraževanje. In potem še nekaj pametuje o mobitelih, ko vsi vemo, da jih sam menja kot spodnje gate.

V-i-p ::

Itak perci, to si si (spet) ti nekaj izmislil. Mene nič ne moti da država podpira izobraževanje. Hvala bogu, še bolj naj ga, če lahko, me ne moti. Moti pa me, da vidiš študente, ki imajo boljše avte kot eden ki dela dvajset let, boljše telefone kot nekdo ki je zaposlen, jedo bolje in v boljših gostilnah kot marsikateri državljan in po gostilnah in žurkah visijo toliko, da se tega ne bi sramoval niti lokalni pijanček, ki je rekorder v pitju. Potem se pa jamra, da ni denarja za študij, itak... In država jim naj da še več denarja, da se bo še bolj pilo, žuralo in gurmansko jedlo. Denar porabite za to, čemur je namenjen pa bo šlo skozi, za ostale "dobrote" pa zaslužit nekaj in je. Kdor pa misli, da je štipendija namenjena cigaretom, gostilnam, mobitelovi naročnini, telefonom, pa pač naj jamra še naprej :)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: V-i-p ()

Switch ::

Kdaj bodo demonstracije:D ?
Zdi se mi, da je izobraževanje v Sloveniji postalo domena ljudi, ki živijo v kraju kjer se nahaja njihov faks. Najemnine gredo tudi vsako leto gor. Potem še obdavčitve dela, povišanje cen bonov. Študent, ki mu ne odobrijo stanovanja v študentskem domu mora precej časa, ki bi sicer moralo biti namenjeno učenju preživet na delovnem mestu, zato da si lahko pokrije stroške študija.
Študentsko življenje (vsaj kakor ga jaz vidim) v Slovenijo je obrnjeno na glavo. Država nas razvaja z boni, ki študentom vzamejo tudi preveč časa (medtem, ko bi lahko postavili študentske menze in s tem uredili prehrano), ne uredi pa stanovanjske problematike študentskih stanovanj in fakultet samih. Predavanja trajajo zaradi "prostorskih stisk fakultete" po cele dneve (moj primer: v torek od osmih zjutraj do 19.40 zvečer z le tremi prostimi urami vmes, četrtek in petek pa sem prost), vendar me prav zanima, zakaj je potem stavba ob petkih skoraj prazna. Kaže da so profesorji odgovorni le še za svoj dobiček in ne za znanje svojih študentov. Zakaj država ne uredi problematike profesorjev? Zakaj po demonstracijah študentov za večje prostore na filozofskih fakulteti na novo opremijo vse kabinete profesorjev?
Žalostno pa je, da naša vlada ne spozna, da bo Slovenija zaradi svoje velikosti in položaja v Evropi lahko prodajala le "know-how". Študentske problematike se je država lotila na napačnem koncu.
Pa še za vse tiste, ki v zgornjih replikah trdijo kako se Slovenija le prilagaja drugim evropskim državam - mar mora naša država v vseh pogledih slediti razvitejšim državam Evropske unije? Treba je razmišljati tudi s svojo glavo in ne le narediti Copy/Paste ureditev razvitejših držav!

Gandalfar ::

vendar me prav zanima, zakaj je potem stavba ob petkih skoraj prazna.


Vprasaj ti svoje sosolce, ki niso iz Ljubljane, koliko bi jih hodilo na predavanje v petek ob 16h, ce imajo moznost alternative v ponedeljek ob 19h.

jarc1 ::

Ta naša država nas bo pokopala - tok se pizdi zarad teh študentskih ugodnosti,... noben noče pa povedat da bomo prav te študentje čez 20 let mogl krit cel pokojninski sistem pa krit tiste obveznice ki jih zdej izdajajo in bodo zapadle čez 10, 20, 30 let pravtako pa bomo tudi krili izgradnjo avtocest, ki jih bodo šele naši vnuki lohk uporabljal.
Tko da tut če nam dajo nevem kok ugodnosti smo še vedno do vratu v dreku.

JamesBond ::

Seveda, starega prebivalstva je pa čedalje več...
Kak bojo šele tisti bogi ki bojo za našo penzijo delali :/
Mogoče bo pa s tujine tlko delavcev, da nebo problem... Bojo kinezerji za mojo rit poskrbeli na stara leta :D :D

Gandalfar ::

Od kje vam ideja, da boste dobiti penzijo?

Izak ::

Moti pa me, da vidiš študente, ki imajo boljše avte kot eden ki dela dvajset let, boljše telefone kot nekdo ki je zaposlen, jedo bolje in v boljših gostilnah kot marsikateri državljan in po gostilnah in žurkah visijo toliko, da se tega ne bi sramoval niti lokalni pijanček, ki je rekorder v pitju. Potem se pa jamra, da ni denarja za študij, itak...

Verjemi, to so izjeme... Al jim denar od staršev al pa se znajdejo in služijo na vse mogoče načine in pretege. Ne ti postavit vsih študentov v en in isti koš. Dejstvo je da če nimaš podpore staršev (recimo da ti je nemorejo nudit), ter študiraš v lj kjer plačuješ hrano, stanovanje in prevoz, rabiš precej delat. Zdaj pa še naprej kritizitaj nekaj študentov ki imajo boljši avto kot ti, vendar težko da je njihovega dela dar. :|

Boeing ::

...Zakaj po demonstracijah študentov za večje prostore na filozofskih fakulteti na novo opremijo vse kabinete profesorjev?...

Preko študenta delam na določenih visokošolkih institucijah v lj (med katere spadajo določene, kamor zahaja tudi veliko slotecharjev) in lahko povem, da si kot študent sploh ne moreš predstavljati, kakšne gromozanske količine denarja poniknejo po "kleteh" raznih institutov in faksov... lahko slutiš, predstavljaš si težko... denar se meri ne v tisočakih, ampak v desetinah milijonov, in to za takšne stvari, za katere je škoda komentarja...

In tu je problem... če bi se trošenje omejilo in malo bolj nadzorovalo, bi se prišparale takšne količine denarja, da bi glava pekla... saj veste, država je najslabši gospodar.


Kar se pa tiče naše politike je pa stvar itak jasna... prej so lezli v rit beogradu, danes bi pa naredili vse, kar se spomnejo gospodje von brussels... to je pa itak slovenska posebnost, da nismo sposobni držat glave pokonci... niti 15 let nam ni uspelo ostat čisto samostojnih :\
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Gandalfar ::

Boeing: ubistvu bi morali ukinit javno solstvo, ker bi v zasebnem imeli najboljse razmere?

Sergio ::

Gandalf: Ne vem, od kje ti taka ideja. Vse kar bi moral uvest, je striktna regulativa dodeljenega denarja javnim institucijam, in, recimo, relativno kolicino nakradenega denarja spustit iz 15% na recimo 1%.

Potem bi pa zacveteli kot se nikoli poprej. :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Študentsko delo -> "malo delo" (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Problemi človeštva
59889339 (71276) tx-z
»

Popolna ukinitev študentskega dela: DA/NE (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25321743 (16955) bluefish
»

Nove cene študentskih bonov (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
29022432 (13972) nobodyelse
»

Črna sreda (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
34522679 (10812) Trubadur
»

Študentsko delo obdavčeno v amen ? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20015584 (11307) gGiF

Več podobnih tem