Forum » Zvok in slika » Firmware za PRO VISION DHT-604
Firmware za PRO VISION DHT-604
urka ::
Pozdravljeni. Sem popolnoma nov v svetu DVD, a odločil sem se za nakup DVD z radijem in 5.1 zvočniki. Ker nisem prav zahteven, sem v neki trgovini videl set PRO VISION DHT-604 a mi trgovec ni znal povedati ,če ta stvar zna predvajati slo podnapise v Divx formatu. Kot sem prebral v enem od zgornjih člankov, se da DVD nadgraditi z firmwarem. Zanima me če mi mogoče kdo zna pomagati z nadgradnjo in ali je le-ta mogoča, ali mi priporočate kakšno drugo znamko aparata.
Hvala in L.P. urka
Hvala in L.P. urka
Vprašal bi katero drugo znamko bi predlagali, da vsebuje 5.1 + tuner + dvd ( da se da nadgraditi Divx,.....)
Gledal sem Yamado 6600 a nima tunerja in ne vem če ima možnost regulacije zvoka na daljincu?
L.P. urka
Gledal sem Yamado 6600 a nima tunerja in ne vem če ima možnost regulacije zvoka na daljincu?
L.P. urka
Stepni Volk ::
Yamada 6600 in vsi ostali imajo definitivno VOLUME UP in DOWN... brez skrbi.
Glede PRO VISION DHT 604 in cene 35'890 SIT pri Hartlauer-ju... je pa druga pesem. V reklami ni nikjer govora, da zna predvajati Divx podnapise, še manj o šumnikih. Zanimivo, da v reklami tudi nikjer ni navedeno, da ima Tuner... niti ni nikjer navedno moč ojačevalca...
Če ima zadeva vsaj vhod za zvok... lahko nanjo priključiš drug ploščkosuk, ki zna predvajati Divx podnapise... je pa vprašanje ali bo potem zvok tudi 5.1...
Drug problem je, da zadeve ni moč najti na internetu... torej bodo nadgradnje zeloooo težke.
Glede PRO VISION DHT 604 in cene 35'890 SIT pri Hartlauer-ju... je pa druga pesem. V reklami ni nikjer govora, da zna predvajati Divx podnapise, še manj o šumnikih. Zanimivo, da v reklami tudi nikjer ni navedeno, da ima Tuner... niti ni nikjer navedno moč ojačevalca...
Če ima zadeva vsaj vhod za zvok... lahko nanjo priključiš drug ploščkosuk, ki zna predvajati Divx podnapise... je pa vprašanje ali bo potem zvok tudi 5.1...
Drug problem je, da zadeve ni moč najti na internetu... torej bodo nadgradnje zeloooo težke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Hvala lepa za mnenje Stepni volk vprašal bi pa še če mogoče kdo ve za kakšno napravo ki zmore to kar bi jaz rad imel (tuner, dvd+... in 5.1 zvočnike).
L.P. urka
L.P. urka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 54269 (9094) | Spajky |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63602 (16092) | Buffy |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325854 (51198) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25049 (9663) | bizi72 |
» | [divxvid] Waitec predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 5089 (2359) | steve29 |