Forum » Zvok in slika » [divXvid] Excello predvajalniki
[divXvid] Excello predvajalniki
bor121 ::
DVD/DivX Player - DivX 581
Progressive Scan
Pro Logic II
proizvođač: EXCELLO
Šifra: DivX581
Cijena za gotovinsko plaćanje:
399,00 kn
Opis:
- OSD - 5 jezika
- NTSC - PAL
- display u boji
- funkcija zaklučavanja
Izlazi:
digitalni DTS, digitalni audio optički i koaksijalni, L-R, S-Video, YPbPr, VGA, scart
Reprodukcija:
DVD/DivX, MPEG4, VCD, SVCD, HDCD, CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA
Pozdravljeni - mogoče kdo pozna zgoraj navedeni model.
Koliko sem imel možnosti preizkusa
podpira centiranje podnapisov (ima tudi zasenčeno podlago), lepo zna predvajati vse Codec-e. Podnapise predvaja v .srt (če imajo enak ime kot film).
Na internetu sem našel proizvajalca, ampak nima firmware updata, trenutno pa tudi na podpira č,ž,š.
Zanima me predvsem chipset.
Pa še to - cena je cca 400kn, kar znese 12.000SIT (če pa odštejete PDV - hrvaški, je pa predvajalnik vaš za cca 10.000 SIT)
Poleg tega, da ima vse izhode in odkodirnike ...)
Lp
R
Progressive Scan
Pro Logic II
proizvođač: EXCELLO
Šifra: DivX581
Cijena za gotovinsko plaćanje:
399,00 kn
Opis:
- OSD - 5 jezika
- NTSC - PAL
- display u boji
- funkcija zaklučavanja
Izlazi:
digitalni DTS, digitalni audio optički i koaksijalni, L-R, S-Video, YPbPr, VGA, scart
Reprodukcija:
DVD/DivX, MPEG4, VCD, SVCD, HDCD, CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA
Pozdravljeni - mogoče kdo pozna zgoraj navedeni model.
Koliko sem imel možnosti preizkusa
podpira centiranje podnapisov (ima tudi zasenčeno podlago), lepo zna predvajati vse Codec-e. Podnapise predvaja v .srt (če imajo enak ime kot film).
Na internetu sem našel proizvajalca, ampak nima firmware updata, trenutno pa tudi na podpira č,ž,š.
Zanima me predvsem chipset.
Pa še to - cena je cca 400kn, kar znese 12.000SIT (če pa odštejete PDV - hrvaški, je pa predvajalnik vaš za cca 10.000 SIT)
Poleg tega, da ima vse izhode in odkodirnike ...)
Lp
R
- spremenilo: Stepni Volk ()
egregor ::
Če se zanima kdo za nakup DVD predvajalnika in se mu Hrvaška zdi
daleč, se lahko oglasi v žalec ALIANSA kjer jih prodajajo za 13.990, pa še garancija je njihova, tk da dve leti brezskrbnega gledanja divx filmov
daleč, se lahko oglasi v žalec ALIANSA kjer jih prodajajo za 13.990, pa še garancija je njihova, tk da dve leti brezskrbnega gledanja divx filmov
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39673 (11722) | JanezC |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325336 (50680) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24952 (9566) | bizi72 |
» | [DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 86539 (19562) | tomko030 |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2283 (2023) | Stepni Volk |