Forum » Zvok in slika » ELTA 8883/8883A Podnapisi (Fix)
ELTA 8883/8883A Podnapisi (Fix)
YuLcE ::
Pozdravljeni vsi, lastniki katere izmed teh dveh komponent (8883/8883A).
Verjetno vsi, ki si katero od teh lastimo vemo kako delajo podnapisi - slabo, če sploh.
Zato sem zadnje čase malo opazoval podnapise, tiste ki jih je komponenta prebavila in tiste, pri katerih
je praviloma odpovedovala.
No, glede na moja spoznanja sem napisal en majhen programček, ki prebere datoteko .SRT jo pregleda in predela
tako, kot si jaz vsaj predstavljam da bi naj podnapisi delali. Večina podnapisov, ki sem jih preuredil s tem programom,
je na koncu delala.
Kot opozorilo naj dodam, da program pri predelavi podnapisov podnapise "odreže", zato nekteri (predolgi) podnapisi, niso več v celoti vidni
in se tako zaključijo s "..." (tremi pikami)...
Sicer bi želel, če bi vsi, ki imate katero izmet teh komponent preskusili program in mi sporočili ali deluje ali ne, kaj predlagate da se na podnapisih popravi, ker sicer ni hudič, da nam skupaj ne bi uspelo narediti nekaj takega, da bomo lahko filme normalno gledali tudi s podnapisi...
no ne bom več nakladal...
program lahko downloadate iz naslednjega naslova: ELTA 8883/8883A Subtitle Fix program
vprašanja, želje, komentarje, buge,... mi lahko pošljete na mail, ki je napisan na strani, kolikor pa bom imel časa, pa bom preverjal tudi ta forum.
LP, Yulce
Denis Justinek
Verjetno vsi, ki si katero od teh lastimo vemo kako delajo podnapisi - slabo, če sploh.
Zato sem zadnje čase malo opazoval podnapise, tiste ki jih je komponenta prebavila in tiste, pri katerih
je praviloma odpovedovala.
No, glede na moja spoznanja sem napisal en majhen programček, ki prebere datoteko .SRT jo pregleda in predela
tako, kot si jaz vsaj predstavljam da bi naj podnapisi delali. Večina podnapisov, ki sem jih preuredil s tem programom,
je na koncu delala.
Kot opozorilo naj dodam, da program pri predelavi podnapisov podnapise "odreže", zato nekteri (predolgi) podnapisi, niso več v celoti vidni
in se tako zaključijo s "..." (tremi pikami)...
Sicer bi želel, če bi vsi, ki imate katero izmet teh komponent preskusili program in mi sporočili ali deluje ali ne, kaj predlagate da se na podnapisih popravi, ker sicer ni hudič, da nam skupaj ne bi uspelo narediti nekaj takega, da bomo lahko filme normalno gledali tudi s podnapisi...
no ne bom več nakladal...
program lahko downloadate iz naslednjega naslova: ELTA 8883/8883A Subtitle Fix program
vprašanja, želje, komentarje, buge,... mi lahko pošljete na mail, ki je napisan na strani, kolikor pa bom imel časa, pa bom preverjal tudi ta forum.
LP, Yulce
Denis Justinek
CaqKa ::
največ odziva boš dobil v teh dveh temah:
[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave
[divXvid] Elta predvajalniki
[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave
[divXvid] Elta predvajalniki
CaqKa ::
pa tudi tale tema bo zanimiva:
[DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje
[DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Elta predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 58305 (14406) | darexx |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324885 (50229) | cryptozaver |
» | [divXvid] Amstrad predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 22743 (10552) | timzl |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31447 (14700) | Stepni Volk |
» | [divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 24596 (13012) | piki64 |