» »

Od Spanije, do bliznjega vzhoda... :)

Od Spanije, do bliznjega vzhoda... :)

««
7 / 7
»
»»

antonija ::

Intifada, mislm da si res mal prevec fanaticen glede tega... Svet ne obsoja brutalnosti izraela, "svet" trenutno boli ku§ac kaj se tam dol dogaja, ker je prvec drugih stvari... Americani majo voltve oz. predvolilne boje, evropejci mamo madrid, azijci majo bolane ptice.... izrael pa se zmeri dela kar se mu ljubi ker ga ZDA podpirajo in drugi nic ne recejo ker nimajo dost jajc.

Struktura hamasa je ze mogce taka kot vsakih drugih teroristov, se pravi veliko majhnih skupit, relativno samostojnih. Tko je pac manjsa sansa da gre vse k vragu. Ampak tu omejuje njihovo sposobnost, ker nimajo enega strateskega cilja. Majo mogoce politicnega, niso pa sposobni narest madrida sred izraela... Probi mal o tem razmislt pa o tem kolk his bo spet podrtih ce bojo samomorilci napadl, pa kolk civilistov bo spet na obeh straneh mrtvih... Sharon je take sorte budala da bo kuj usekau nazaj, to si lahk ziher. Tud ce je on zaceu...

Mas pa seveda vsako pravico povedat svoje mnenje, dokler z njim nikogar ne zalis ali ne delas drugacne skode. To pa ziher pise kje v kaksni ustavi al pa kej tazga...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Dr Evil ::

Intifada ti si sedaj že mogoče kaj drugega mislil.Samo jaz se spomnim tvoje izjave ,da so muslimani naši bratje.In zato vem v katero smer pes taco steguje.Tema Turki v Evropski uniji?A pomniš?Jaz vem ker sem jo jaz odprl in zaradi tvojega fanatizma je bila zaklenjena.Sicer pa če me ljudje tvojega kova /ignore ,sem kar v dobri družbi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Dr Evil ()

cirecire ::

Intifada:
če imaš rad Hamas, PLO, Hezbolah, Brigade al Akse... in druge " borce za svbodo" nihče ti ne brani.

Samo dej nehi nam tukaj težit. Kot je nekdo že napisal. Spet bo moderator zaradi tebe zaklenil.

Intifada ::

Antonija

Svet je obsodil ta brutalen zločin, ki ga je izvedel Izraeal. Kot dokaz navajam link

Gre pa se samo zato, da na svetu obstaja dvoličnost brez primere. Na eni strani je dovoljen legitimen terorizem, ki ga izvaja Izrael in Amerika, kateri pobijeta veliko več nedolžnih ljudi za vzpostavitev cionizma, na drugi strani pa napade na njihove civiliste skrajno obsojamo, čeprav kot že rečeno se procentualno lahko skrijejo za vsemi masakri teh fašistično nacističnih vlad.

Je pa tudi res, da Jasin ni imel več vpliva na logistiko boja proti zločinskemu Izraelu. Hamas bodo vodile še naprej posamezne frakcije, ki sodelujejo med seboj zgolj na inforacijski ravni. Umor Jasina zatorej ni prinesel uničenje Hamasa, le podžgal je palestince k intifadi.

Kakšen bo odgvor Izraela bomo še videli, dvomim pa da bodo v nadaljnem mesecu sploh prišli do sape!

antonija ::

Intifada: Sej te probam razumet, pa mi nekak ne rata.... Vse kar vidis pred sabo je izrael&usa=bad, palestina=good. A je res tko fajn tam zivet? A je blo tko super preden je sharon prsu na oblast? Raj na zemlji, veliko bolje kot amerika ali evropa?
Sej noben ne pravi da je amerika poplna drzava (OK, thomas ma vcasih zlo cudne izjave u usa, ampak vseen), ampak pomojem je se zmeri velik lepse zivet v ameriki kot pa v palestini (ki je ni). Ceprav je pa doma najlepse, vsaj zame.

To da bo pa zdej kr ceu izrael v ognju je pa spet mal pretiravanje. Al pa kr ornk pretiravanje. Vrjetno se bo kaksen "mucenik" vrgel v zrak in ubil se kakih 10 civilov, kot povracilni ukrep bo pa izrael porusiu pou naselja in ubiu nekaj 10 ljudi. Ce bo slo tko do konca, bo palestincev zmakalo, izraelcev bo pa sicer manj kot sedaj, bojo pa vsaj ostal... A se ti ne zdi to ze nekak vnaprej izgubljen boj? Mal bo treba taktiko spremenit...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Thomas ::

O hvala da si me spomnu Intifada! Skoraj bi pozabil na pijačo z enimi Izraelci! :D

Kar se Yassina tiče, v zadnjem intervjuju je obsodil uporabo palestinskih otrok za prenašanje bomb. To je edina pozitivna stvar, kar jih je rekel.

V enem intervjuju prej pa je rekel, da komaj čaka, da ga Izraelci ubijejo.

V mnogih intrevjujih prej, pa se je zavzemal za uničenje Izraela in ščuval sonarodnjake "na boj".

Vedno več Palestincev se pa zaveda, da Izrael je zanje prej blagoslov, kot prekletstvo. Tako kot župan neke vesi, ki je zaprosil Izraelce, naj pri graditvi zidu pustijo njegovo vas na Izraelski strani, ker na oni je vse skupaj en šit.

Ustregli so mu.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Jst ::

Pejt spat Thomas. "Med vrsticami" se da prebrati, da podpiraš umor Yasina. Na reveža so se spravili s helikopterjem!!! Seveda je pa to "ključnega" pomena pri WAT. Prej bi rekel war on errorism (idiotism).

Kršenje človekovih pravic? Kje pa! Izrael & USA pa že niso na tako nizkem nivoju. Vse kar bodo dosegli je eskalacija, podžiganje terorizma in etnično čiščenje.

Seveda pa Zahodni borec imenuje skrajneža - terorist - samo v primeru, ko se križajo interesi politike USA. Primer čečeni. Kje pa, oni niso teroristi, oni so skrajneži....
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

kuglvinkl ::

Za umor Yasina imamo novo temo. Tko da, ta tema naj ostane za Špance.
Your focus determines your reallity
««
7 / 7
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

ISIS, poboji civilistov v Iraku (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
27182958 (56293) bluefish

Kje so prerokove karikature (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Problemi človeštva
50731482 (21065) kuglvinkl
»

Palestisnko-Izraelska kriza (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18413667 (11120) jype

Bin Laden Evropi ponudil premirje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
1698842 (6584) BigWhale
»

Bali (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1307754 (6259) undefined

Več podobnih tem